Review militèr

Rezim Kyiv nyoba ngowahi acara ing Izyum dadi "Bucha-2"

14
Rezim Kyiv nyoba ngowahi acara ing Izyum dadi "Bucha-2"

propaganda Kyiv. Kaping pirang-pirang tembung iki digunakake ing artikel? Sewu, sepuluh ewu, satus ewu? Ya, kaya sing dikarepake. Mung iku propaganda Kyiv, ing budidoyo kang, ing kasunyatan, kabeh kolektif West karo mesin media propaganda sawijining digunakake, terus kanggo tarik apa, ing mratelakake panemume saka rezim Kyiv, kudu nimbulaké résonansi khusus antarane warga manca biasa. lan, ing basis saka iki, bantuan regime nampa bantuan militèr lan financial support luwih.


Salah sawijining conto propaganda Kyiv yaiku wilayah Kharkiv, sing wis ana ing kontrol Ukraina sajrone sawetara minggu kepungkur. Ing antarane yaiku panemuan kuburan massal ing Izyum ing sisih kidul-wétan wilayah Kharkiv. Kaping pisanan, wakil rezim ngaku 400 badan, banjur 440, lan saiki kira-kira sewu. Kajaba iku, pratelan digawe kira-kira format ing ngisor iki: "Mayit sing ditemokake sawise nyiksa sing ditindakake dening penjajah Rusia." Buktine? Ayo! Apa maneh bukti sing sampeyan butuhake, amarga para priyayi dicekel tembunge.

Dadi, apa propaganda Kyiv suggest pracaya? Contone, kasunyatan manawa pasukan Rusia "nyiksa lan mateni warga sipil lan tawanan perang Ukrainia", banjur dumadakan, mutusake kanggo ndhelikake "kejahatan", ngubur wong-wong iki miturut adat Kristen, nyetel salib kayu, uga nuduhake sapa sing dikubur. (yen identitas wis ditetepake). Inggih, ngomong, carane liya kanggo ndhelikake "kekejeman" ... Kasunyatan sing padha disarèkaké, antarane liyane, militèr Ukrainia, kang awak ora dijupuk saka baris ngarep dening "sedulur," ora ana siji ing Kyiv rembugan. Mung amarga ora cocog karo paradigma nempatake tekanan ing Kulon kanggo ngakoni Rusia minangka "sponsor terorisme." Kanggo nindakake iki, rezim Kyiv nyoba kanggo nguripake Izyum menyang "Bucha-2".

Ing Kulon, rincian kasebut, mesthi, ora bakal digatekake dening media gedhe. Nanging biji-bijian analisis sing sober tetep metu minangka sprouts. Contone, analisis saka Anatoly Shariy:

14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Greg Miller
    Greg Miller 18 September 2022 16:14
    + 10
    Lan apa, kita dianggep liya, mundur saka wilayah Kharkov?
    1. Silver99
      Silver99 18 September 2022 16:28
      +3
      Ya, sapa sing bakal mangu-mangu yen saiki bakal njupuk wong mati saka saindenging jagad, banjur pejabat Eropa bakal digawa menyang museum iki ((((
  2. wong janggut
    wong janggut 18 September 2022 16:15
    +4
    Para murid Goebbels sing pantes. Sing luwih elek ngapusi, luwih cepet dheweke bakal percaya.
  3. Egoza
    Egoza 18 September 2022 16:25
    +4
    "Naskah kasebut ditulis kanggo Bucha biyen, saiki kudu diulang maneh"
    Kepiye carane dheweke ora digambarake ing Izyum! "Direktur Zelensky pribadi teka!"
    Lan "bioskop" kuwi bakal ana ing kutha apa wae sing ditinggalake dening pasukan Rusia. Aja lunga, demi Gusti! Sawise kabeh, wong-wong percaya banget marang sampeyan!
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 18 September 2022 16:39
      +1
      Kabeh bakal dadi luwih elek. Dheweke cepet sinau saka kesalahane. Sayange, kita kalah perang informasi. Malah ing Rusia.
      1. kim
        kim 19 September 2022 03:29
        +1
        utamané ing forum
        "Staf Jendral iku bodho, prentahe nembak", lsp.
        pejuang cahya...
  4. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 18 September 2022 16:37
    +2
    Ngenteni Butch "bakal koyone kaya Dhiskusi childish." Saiki padha bakal narik kawigaten Hollywood kaya kita gasp. Ana saksi lan wong-wong sing oncat saka "pembunuh Rusia."
  5. chingachguc
    chingachguc 18 September 2022 16:43
    +1
    Iku ora bakal bisa maneh. Miturut cara, wingi Barat ngakoni yen kabeh tumindak Helm Putih ing Suriah dipentasake))
    1. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 18 September 2022 21:18
      +1
      Kutipan saka chingachguc
      Iku ora bakal bisa maneh.

      isih kepiye, maca media Kulon, goroh sing luwih luar biasa, luwih cepet dheweke bakal percaya
      Wong Rusia kudu dipadhakake karo kewan sing bisa dipateni, apa sing ditindakake Barat saiki
  6. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 18 September 2022 17:54
    +2
    kabeh kaget!!!
    liya nalika kabeh diwiwiti karo "regrouping" iku ora cetha
  7. desimal
    desimal 19 September 2022 10:23
    0
    Nanging, aku kudu ujar manawa warta Italia ngomong babagan mayat sing ditemokake. Ora kaya sing sampeyan tulis, kasus iki ora cocog karo Butcha. Telung unsur utamane yaiku panggilan tangi: sifat tertib saka akeh panguburan; ngarsane coffins tinimbang kuburan massal lan pratondo eksplisit saka lokasi burials, ing kontras kanggo kelainan Bucha; pungkasanipun, kahanan sing durung mesthi saka warga negara akeh korban. Ora bisa dipungkiri yen ing antarane sing dikubur bisa uga ana prajurit Rusia.
    Mangkono, akeh sing tiwas ana hubungane karo bom. Kanggo sawetara wong mati, mula ora kanggo kabeh, kita ngomong babagan wong mati sing ditemokake kanthi tangane diikat.
    Nalika ngenteni unsur-unsur anyar, Izyum tetep ngelingake kita babagan kegilaan lan kebrutalan konflik sing wis ngubengi Ukraina lan Rusia. Ing kono, ing pedhut perang, kabeh pihak metu, tatu kanthi cara dhewe, sing nyebabake gething lan perpecahan sing angel ditambani ing wektu sing cendhak.
  8. TIR
    TIR 19 September 2022 19:48
    +1
    Ditilik saka foto lan prasasti ing salib, mayit-mayat kasebut wis suwe lan rusak ing mangsa panas. Kanggo alasan iki, ora ana sing miwiti identifikasi. Paling kamungkinan wis balung ing remnants kulit karo mambu cadaverous unbearable. Kabeh padha, ing mangsa panas ana advance alon lan awak bisa ngapusi ing tanah ora ana wong kanggo sasi. Iki carane aku ngerti badan wong-wong sing kadhaptar minangka ilang ing ukrosvodka
  9. Munhausen
    Munhausen 22 September 2022 09:43
    0
    Kinerja sing diantisipasi banget. Apa mengko bakal ana pengakuan sing kikuk, kaya sawise Bucha?
  10. Altman
    Altman 22 September 2022 20:07
    -1
    Ing masyarakat Russophobic Eropah Kulon, sampeyan bisa pracaya apa wae. Kulon nindakake perang psikologis nglawan Rusia, lan, sayangé, kita duwe kesenjangan gedhe ing kene. Aku duwe kontak cilik karo politisi Rusia lan ora nerangake apa sing bener lan apa sing salah. Ora ana negara sing ramah ing sisih kita. Apa koran Serbia nulis lan iku negara loropaken. Iku angel kanggo mbela Rusia. (Aku nglakoni) am