Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.

173
Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.

Munggah Kali Ingulets sawise serangan ing bendungan ing Krivoy Rog Ngartekno rumit panyedhiya jembatan Andreevsky. Saiki, unit brigade 57 saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan pasukan terjun payung saka brigade serangan udara 46th Angkatan Bersenjata Ukraina ana ing pesisir "kita", dumunung ing "kantong geni", sing bener ditembak.


Komando klompok Ukrainia nyoba narik pasukan kita adoh saka jembatan Andreevsky, nindakake maneuver sing ngganggu kanthi landing taktis ing Kinburn Spit, nanging ide kasebut gagal. Kaya sing wis dilaporake, intelijen Rusia nemokake pasukan pendaratan Ukrainia ing wektu lan numpes. Mangkono, kabeh unit tentara Rusia, digambar menyang jembatan Andreevsky, tetep ing posisi.

Mungsuh terus nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet, nyiapake kanggo meksa sanalika tingkat banyu ing kali mudhun. Ing sawetoro wektu, pasokan bridgehead ditindakake kanthi nransfer kelompok cilik lan kru sistem anti-tank Stugna-P ing helikopter MI-8. Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika pejuang Su-35S Rusia ora ana ing udhara lan ngirim bala bantuan. Data ing ngarsane ing udhara Rusia penerbangan APU ditampa saka intelijen Amerika lan NATO, AWACS lan pesawat Rivet Joint saka Angkatan Udara AS terus-terusan nggandhol ing udhara, kula saben liyane.

Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal nyerahake jembatan kasebut sanajan ana kerugian ing personel lan peralatan. Penylametan jembatan Andreevsky ditampilake ing Kiev minangka kamenangan gedhe. Rencana Zelensky lan penasehate yaiku kanggo ngrusak pertahanan tentara Rusia ing wilayah iki lan, ngembangake serangan kasebut, nyekel Kherson, sing kudu "dihukum".

Upaya dening panguwasa Ukrainia kanggo ngatasi masalah karo tingkat banyu ing Ingulets gagal, Angkatan Aerospace Rusia ngirim jotosan anyar kanggo bendungan, sijine pungkasan pungkasan kanggo Kyiv nyoba. Saiki banjir kali meksa Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nundha upaya kanggo nransfer kendaraan lapis baja menyang bridgehead. Upaya kanggo nggawe persimpangan digagalaké déning penerbangan Rusia.
173 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Navodlom
    Navodlom 18 September 2022 16:21
    +5
    Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika pejuang Su-35S Rusia ora ana ing udhara lan ngirim bala bantuan.

    Dheweke "tebak" karo partisipasi aset intelijen lan spesialis NATO.
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 18 September 2022 16:26
      + 33
      Kajaba iku, sistem flamethrower kita ora cukup ing kene kanggo mungkasi jembatan Bandera iki.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 18 September 2022 18:20
        +4
        Jembatan Andreevsky lagi disetrika dening Angkatan Udara kita kanggo nguatake Seni 122-mm, 152-mm, 203-mm, MLRS lan TOS.
        1. yowis
          yowis 18 September 2022 18:46
          + 13
          Pasukan Airborne ngawula kanggo ndharat ing mburi garis mungsuh, lan ora kanggo pertahanan. Panggunaan sumber daya ora tepat.
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 18 September 2022 18:50
            0
            dhawuh ingkang luhur. lan prajurit nuruti prentah lan ora ngrembug, sanajan ing Angkatan Udara
          2. ABC-schutze
            ABC-schutze 18 September 2022 21:42
            +3
            Sijine +, nanging ...

            Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Rusia saiki minangka basis saka MTR, sing bisa, amarga tetep siyap, kapan wae kanggo ngatasi tugas sing ditugasake. Loro-lorone nyerang lan defensif - "posisional" ing alam ...

            Nanging sing cetha yen karya saka "trenches" dudu tujuan utama. Dadi, aku percaya, iki amarga kauntungan sing penting saka mungsuh ing arah iki (MULTIPLE ...) ing pasukan MANUAL, sing Angkatan Udara bisa "giling" kanthi efektif, amarga latihan sing paling dhuwur ...
          3. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 19 September 2022 08:01
            +2
            Ayo? Angkatan Udara, iki minangka transfer infantri bersayap kanthi cepet, ora kudu menyang mburi, lan mayoritas pasukan pendaratan ndharat tanpa payung, nanging ndharat ing lapangan terbang sing ditawan. Inggih, malah kebangkrutan ing mburi, contone, padha dijupuk kreteg, nanging banjur kudu mbelo. Apa tegese pasukan udhara ora dimaksudake kanggo pertahanan? Apa sampeyan bisa nyritakake babagan pengalaman perang landing WWII?
            1. cahya valentine
              cahya valentine 19 September 2022 10:30
              0
              "Krungu" obrolan sampeyan lan mutusake kanggo ngomong babagan pertahanan Angkatan Udara.

              Tugas para pejuang unit udhara yaiku nyekel lan nyekel wilayah sing duwe bathi utawa penting - "jembatan", sadurunge pendekatan Pasukan Utama.
              Ngelingi kasunyatan manawa wilayah iki ora duwe pertahanan lapisan dening pasukan korps (3-4 resimen) mungsuh.
              Iku padha karo nyekel jembatan - Angkatan Udara bisa nyekel pertahanan, tanpa echeloning dening infantri bermotor lan
              ndhukung seni iku hard lan ranyono.
              Yen Angkatan Udara tahan luwih saka 3 dina, mula ana dhukungan lan bisa digabungake menyang unit pasukan utama ing arah kasebut.
        2. Navodlom
          Navodlom 18 September 2022 19:00
          +1
          Kutipan saka: Romario_Argo
          Jembatan Andreevsky lagi disetrika dening Angkatan Udara kita kanggo nguatake Seni 122-mm, 152-mm, 203-mm, MLRS lan TOS.

          Kenapa ana 203 mm?
          Dadi benteng serius?
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 18 September 2022 19:07
            +4
            ora ana benteng Angkatan Bersenjata Ukraina
            SAU Pion 203-mm alat sing fleksibel banget
            sampeyan bisa palu karo ranjau darat, sampeyan bisa nggunakake UAS, nalika sawetara bedhil self-propelled saka baterei (4) dibuwang nganggo kaset - ora infantri utawa peralatan ora bakal liwat.
            + TOS-1A Solntsepek ditarik munggah, nomer ora dingerteni - (1 persis)
            1. Navodlom
              Navodlom 18 September 2022 20:07
              +4
              Kutipan saka: Romario_Argo
              ora ana benteng Angkatan Bersenjata Ukraina

              Aku ora mbantah, amarga ora ngerti
              nanging misale jek kanggo kula sing sumber daya kudu direksa
              ing benteng lapangan 152 mm + MLRS konco mata
              1. Alexander Salenko
                Alexander Salenko 19 September 2022 08:02
                +3
                Aku setuju, lan luwih gedhe kaliber, luwih dhuwur laras nganggo, kabeh liyane padha.
          2. Romario_Argo
            Romario_Argo 18 September 2022 19:33
            0
            Miturut cara, ana sing weruh prabédan ing loader otomatis ing tank T-72B3M
            ana tembakan ing detik 8, ana tembakan ing detik 6
            [media=https://vk.com/video-63352300_456260633]
            1. AlexGa
              AlexGa 18 September 2022 19:51
              +4
              lan ana sing weruh prabédan ing loader otomatis ing tank T-72B3M
              ana tembakan ing detik 8, ana tembakan ing detik 6

              Iki ora indikatif, kabeh gumantung ing ngendi kaset sing dikarepake dumunung ing conveyor. Yen ing panangkepan mekanisme ngangkat kaset, banjur langsung angkat kaset - rong gerakan rammer - wedge nutup lan bedhil ngadeg ing baris saka ngarsane. Lan iku, FIRE.
          3. Kesha1980
            Kesha1980 18 September 2022 21:20
            +2
            Dadi benteng serius?

            Gudang panyimpenan jangka panjang dadi ekstensif - busur sing kurang kanggo bapak lan simbah. Pembuangan.
      2. ABC-schutze
        ABC-schutze 18 September 2022 21:20
        +5
        Iku misale jek sing ana ora cukup peralatan perang elektronik (REW) saged èfèktif lan terus-terusan counteracting karya AWACS, kalebu. lan transfer informasi saka "papan" menyang konsumen ...

        Iku uga ora cetha kok lumps saka Kyiv Nazi Cut mati saka pasukan utama ing Andreevsky bridgehead ora dijamin karo "karpet bom"? .. Utamané wiwit sing disebut. "Fire tas" kang padha mimpin "shoots liwat"?.. Sing. babagan wilayahe, kanggo lapisan karo "karpet bom" saka saham OFAB-100 (yaiku "segara"), nduweni paramèter sing paling optimal ... Apa depreciate barel artileri lan mbuwang amunisi lan sumber daya motor MLRS sistem?..

        Lan apa BUK Rusia lan sisa-sisa "mlumpat" saka armada helikopter Kyiv Nazi ora bisa "njaluk"? kudu "tumpang tindih" dening BUK-dumunung ing sadawane macem-macem bagean perimeter sawijining ah, aku guess ...
      3. Harald
        Harald 18 September 2022 21:58
        0
        Aku wis ngenteni bom wilayah lan serangan napalm rong minggu. Bakar jembatan. Saka dhuwur gedhe, njaba MANPADS.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:04
          -1
          Apa, sampeyan bisa ngomong? Angkatan Bersenjata Ukraina terus-terusan nyedhiyakake apa sing dadi daging cincang ing kana.
      4. cahya valentine
        cahya valentine 19 September 2022 10:18
        0
        Wiwit taun 1947, wis kebak bom free-fall - padha luwih murah, nanging ing massa padha kuwat.
    2. Sibiryak 66
      Sibiryak 66 18 September 2022 16:27
      + 50
      Lan kita ora bisa ngatur tugas babak-the-jam?? Sawetara omong kosong .... Yaiku, kita ngerti yen nalika istirahat !!! tugas pertempuran, mungsuh mabur kaya kang dikarepake, lan mung katon ing ??? Muga-muga iki ora bener lan alesane beda.. Sing, nanging uga ora apik banget ...
      1. Ritter Runkel
        Ritter Runkel 18 September 2022 16:42
        +1
        Was ist mit Panzir 1s und 2.Reichweite 40 km. Müßte doch arbeiten?
        1. Tusv
          Tusv 18 September 2022 16:52
          +5
          Ing basa Rusia, sedulurku Jerman. Mung ing basa Rusia
          1. Nesu66
            Nesu66 18 September 2022 17:44
            +4
            Dheweke takon kenapa dheweke ora nggarap?
          2. Ritter Runkel
            Ritter Runkel 18 September 2022 19:22
            +2
            Russkii Jaseyk b schkole b sajarah 50 sorog, schaas plocho. hi
          3. Valentyna
            Valentyna 18 September 2022 19:52
            0
            Dheweke takon: Apa babagan tank 1 lan 2? Jarak 40 km. Apa kudu bisa?
            1. ABC-schutze
              ABC-schutze 18 September 2022 21:28
              +2
              Ora nganggo "tank", nanging nganggo sistem pertahanan udara Pantsir ...
              1. ABC-schutze
                ABC-schutze 18 September 2022 21:34
                +2
                Nanging, iki "Curl" sing lucu banget ...

                Dadi, aku ora ngerti yen sampeyan duwe russisch schlecht zai, bezuht dennoh dabay, ganz flyisich den russischen portal yeden tag...
          4. Ritter Runkel
            Ritter Runkel 19 September 2022 11:38
            0
            Raketschiki Systema Panzir 1 lan 2? Systema Kub, Krug, Wolchow, Dwina, Don u dagdalje. apik
        2. Tusv
          Tusv 18 September 2022 16:58
          0
          Kutipan saka Ritter Runkel
          40 km. Müßte doch arbeiten?

          Aku ngerti. Aku duwe hacienda patang puluh dening patang puluh kilometer. Apa sampeyan pengin nggarap? Nah, iki Sumber Daya Manusia
          1. poquello
            poquello 18 September 2022 17:23
            -3
            Kutipan saka Tusv
            Kutipan saka Ritter Runkel
            40 km. Müßte doch arbeiten?

            Aku ngerti. Aku duwe hacienda patang puluh dening patang puluh kilometer. Apa sampeyan pengin nggarap? Nah, iki Sumber Daya Manusia

            pembayaran ing rong tank, pembayaran advance pisanan banjur kaloro
        3. Terenin
          Terenin 18 September 2022 17:11
          + 12
          Kutipan saka Ritter Runkel
          Was ist mit Panzir 1s und 2.Reichweite 40 km. Müßte doch arbeiten?

          Ya, miturut informasi sing tekan kita, ora jelas apa sing kedadeyan ing kana Nyuwun
        4. Roma-1977
          Roma-1977 18 September 2022 17:31
          +5
          Ora. Helikopter Ukrainia pindhah ing dhuwur banget. Cangkang bisa digunakake mung ing garis pandang.
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 18 September 2022 18:25
            +1
            Aku setuju, nanging sawise sawetara panjelasan
            ZRPK Pantsir-S1 nduweni 2 saluran optik lan 2 saluran radar kanthi horizon radio 40 km.
            minangka horizon radio NWO nuduhake, bab kondisional - sistem pertahanan udhara nggunakake lempitan terrain kanggo paling sawetara jinis siluman, terus-terusan ngganti posisi utawa digunakake ing pamindhahan - mulane, ing baris saka ngarsane - iki cocog kanggo sawetara 20 km.
            1. Ritter Runkel
              Ritter Runkel 18 September 2022 18:59
              0
              Auf russischen(sowjetischen)Flugplatz war für RSBN und RADARMARKER künstliche Berge lan 10 Meter kanggo Radar Horizont vergrößern. Nur eine Idea von Mir. prajurit
              1. AlexGa
                AlexGa 18 September 2022 19:57
                +3
                Ya, kanggo komplek lawas padha nyetel cara kasebut. Saiki iki ora perlu. Nanging meh ora ana sing ndeleng aset udara ing dhuwur nganti 30 meter.
          2. ABC-schutze
            ABC-schutze 18 September 2022 21:51
            +2
            Nyatane, "Kerang" sing dipasang ing teater operasi kudu cepet, miturut kahanan, "cocog" dadi sistem POV / ABM tunggal ing teater. Lan ana kemungkinan teknis kaya ngono ...

            Sing. kudu nampa informasi babagan kahanan ing wilayah udara lan "pusat kontrol" kanggo kekalahan ing wilayah udara online saka sistem tingkat sing luwih dhuwur sing bisa ngawasi kahanan ing dhuwur nganti 10 meter. Sawise kabeh, "menara" sing dipasang kanggo tujuan kasebut kalebu ing "kit" S-400 sing padha ...
        5. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:08
          0
          Aku ora ngerti sapa sing kudu kerja ing kana, nggunakake penerjemah, kasedhiya ing Internet. Banjur aku uga bisa ngomong ing basa Jerman kaya: Maine Kleine, piglet mlayu ing Strasse.
      2. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 18 September 2022 17:25
        +4
        Kanggo apa? Jembatan iki ora bisa digunakake kanggo nyerang - cilik banget, ora ana lan ora ana cara kanggo nglumpukake personel lan peralatan. Nanging iki minangka kuburan massal sing apik banget - ditembak, bebarengan karo nyebrang.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:10
          0
          Aku ngomong sing padha kanggo anggota masyarakat.
        2. ABC-schutze
          ABC-schutze 19 September 2022 12:06
          0
          Nutupi karo "karpet bom" luwih ekonomis tinimbang "terus-terusan njupuk liwat." Tong disusut, bahan bakar lan pelumas dikonsumsi, personel kesel, terus ganti posisi tembak lan terus golek target. Lan kabeh iki isih migunani banget. Sawise kabeh, kanggo Transnistria (sawise mardika saka Odessa), tapel wates karo Polandia, lan malah ing bank-bank Dnieper, sampeyan isih kudu pindhah karo perang ...

          Lan cetha yen ora bisa ditrima ninggalake rezim Kyiv Natsiks (lan sing nduweni) "paling sethithik sepotong" saka wilayah bekas Ukraina. Sajrone wektu, dheweke "mambu", lan, ora rampung nganti pungkasan, ora rusak, kabeh bakal diwiwiti "maneh" ...

          Lan maneh, bisa uga bocah-bocah Rusia saiki kudu ngrampungake masalah sing padha ...

          Lan isih "turntable" nganti saiki, sawise kabeh, ora mung personel lan amunisi sing dikirim menyang bridgehead. Nanging dheweke uga melu "evakuasi" SAKA, penerbangan bali. Evakuasi tentara bayaran sing padha tatu utawa sawetara "penasihat" kanggo perawatan.

          Apa wong Rusia butuh?
      3. Yapet100
        Yapet100 18 September 2022 18:13
        +7
        Lan yen Nazi isih nembus Kherson, apa iki bakal diwenehi kanggo kita minangka regrouping liyane?
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 18 September 2022 18:29
          0
          sanajan ana terobosan menyang Kherson kanthi ngarep 5-10 km
          ana, paling ora batalyon Angkatan Udara Brigade 45 saka Pasukan Khusus bakal mati ing 36 BMD-4
          kanthi tutup helikopter Ka-52, Mi-35, Mi-28, Mi-8
        2. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:14
          +3
          Yen, minangka Spartans tau mangsuli. Dheweke nandhang kerugian, apa sing ora cocog karo sampeyan? Lan umume, sampeyan ora ngerti apa Kherson lan wilayah Kherson, yen sampeyan metu menyang lapangan lan njagong, iku adoh kanggo ndeleng sampeyan. Senajan steppe ora meja lan malah alas sabuk ora langka ana, iku ora bakal bisa kanggo meneng-menengan nglumpukake pasukan gedhe ana.
          Lan babagan regrouping, uga, apa counterattack ing cedhak Kharkov menehi? Kene ing VO padha nulis ing siji artikel minangka sukses operasional, apa sukses operasional, taktik, ya, operasional, supaya cetha - iki Debaltseve. Malah Mariupol, kanthi kabeh wasir sing dijupuk, nuwun, mardika.
        3. IvanSviridov
          IvanSviridov 19 September 2022 09:05
          +1
          Ora, nanging apa? Sembarang "mundur" bisa diterangake kanthi bener kanthi istilah "regrouping".
      4. ettore
        ettore 18 September 2022 18:48
        +5
        Kutipan: Siberian 66
        Lan kita ora bisa ngatur tugas babak-the-jam?? Sawetara omong kosong .... Yaiku, kita ngerti yen nalika istirahat !!! tugas pertempuran, mungsuh mabur kaya kang dikarepake, lan mung katon ing ???

        Nang endi wae keunggulan udhara wis ilang, misale jek sing sawise nem sasi NWO mungsuh ngrasa freer saka ing awal.
      5. kanggo
        kanggo 18 September 2022 22:52
        -2
        Kutipan: Siberian 66
        apa ing antarane!

        Jam Laksamana suci.
      6. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:06
        0
        Dijawab ing ndhuwur, supaya kita menehi wong kanggo nransfer bala bantuan dening helikopter. Iku nggodho kanggo njupuk mudhun turntable, nanging ora kurang nggodho kanggo extinguish dill ing baris disiapake saka posisi katon.Ayo padha nyeret tatu ing pesawat bali, lan amunisi ana, padha ora pindhah ngendi wae saka bridgehead lan ora bisa. kanggo mindhah.
    3. Boikot
      Boikot 18 September 2022 16:27
      + 11
      Aku bakal nyelehake siji sing terus-terusan gantung, banjur sampeyan bisa njaluk ngapura, padha ngomong, oh, salah metu, padha nyampur karo Ukrainia.
      1. Roma-1977
        Roma-1977 18 September 2022 19:04
        +3
        Padha nggantung ing wilayah udara negara liya. Dadi ora ana sing bisa ditindakake.
    4. Sergey39
      Sergey39 18 September 2022 16:34
      +2
      Mbok menawa dheweke diluncurake khusus menyang "kantong geni". Kanggo karusakan.
      1. Drotro
        Drotro 18 September 2022 16:48
        +8
        Mungkin, paling mungkin, mungkin, mungkin.
        Tebak, kaya biasane.
        Ora ana sing anyar. Kita bakal weruh kabeh minangka acara mbukak.
        Saben uwong ndeleng masa depan kanthi cara dhewe-dhewe. Sing optimis iku padhang, sing pesimis ora banget.
      2. Jonny_Su
        Jonny_Su 18 September 2022 17:05
        -4
        Iki mbebayani. Dina iki sampeyan nyoba kanggo tas, lan sesuk sampeyan.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:15
          +2
          Pracaya utawa ora, perang umume mbebayani.
          1. Jonny_Su
            Jonny_Su 19 September 2022 18:29
            -1
            Aku gelem percaya. Nanging aku ora pracaya ing "kang nggodho menyang tas", ora ing kampanye iki.
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 20 September 2022 06:17
              0
              Kanthi iman - iki pitakonan kanggo imam, nyatane, aku weruh mecah saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing bridgehead ing.
      3. poquello
        poquello 18 September 2022 17:32
        +1
        Kutipan: Sergey39
        Mbok menawa dheweke diluncurake khusus menyang "kantong geni". Kanggo karusakan.

        ) padha nyumerepi nang endi wae liwat Polandia, "ndhuwur" ing kasus iki ora duwe expression harfiah
      4. tukang kayu
        tukang kayu 18 September 2022 18:22
        +2
        Kutipan: Sergey39
        Mbok menawa dheweke diluncurake khusus menyang "kantong geni". Kanggo karusakan.

        Ya, lan minggu katelu.
    5. Romario_Argo
      Romario_Argo 18 September 2022 18:55
      +1
      Mi-8 Ukrainia siji bisa mbuwang SM lan 20 prajurit menyang semi-cauldron - nganti nembak mudhun
      uga, siji - uga, loro - uga, telu - ing pesawat papat bakal dijupuk mudhun
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:16
        +1
        Utawa bakal entek sumber daya motor. Kaya sing dakkandhakake, penguatan kasebut, homeopati.
    6. AlexGa
      AlexGa 18 September 2022 19:44
      +1
      Dheweke "tebak" karo partisipasi aset intelijen lan spesialis NATO.

      Aku khusus nyawang Flytradar, ing sisih kidul Crimea, pesawat Amerika ngubengi nganti suwe. Iku aneh yen sistem identifikasi diuripake. Sanajan, iki minangka banyu netral.
    7. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 18 September 2022 21:37
      +1
      Maneh cuckolding ing tumindak.
      Federasi Rusia ora duwe kesadaran situasional kerja nyata, sampeyan mung ngapusi target statis.

      Dheweke ngebom kali kanggo ngunggahake level, saiki level bakal mudhun lan APU terus maju, lan Federasi Rusia ora ngerti ngendi dheweke lan apa sing ditindakake.

      Ora ana UAV, ora ana satelit, ora pengin pengintaian. kelompok helikopter.
      Dheweke njanjeni keunggulan udara, nanging nyatane mbebayani banget kanggo mabur ing kana.

      Ora ana gunane malah ngomong babagan kekurangan amunisi lan peralatan.

      ing wektu sing padha, kamikaze barrage UAV wiwit digunakake kanggo ngiyataken psycho. meksa, nalika technique iki uga bisa digunakake kanggo pengintaian.

      Sawetara wong ing kene menehi komentar yen Federasi Rusia ora duwe UAV kanthi jarak sing luwih dawa, mung Orlani sing tetep ana, nanging jarake mung 20-30 km, yen ora salah?
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:19
        -1
        Ora ana amunisi? Interlocutor Bulgaria sing dikasihi, kita mung duwe amunisi ing Sevastopol menyang neraka, beda banget, malah cangkang 12 inci kasedhiya lan ana sing bisa dibebasake, mung ora ana tujuan kasebut. Lan ora ana kapal perang sing teka lan jancok, ana baterei pertahanan pesisir, sanajan saiki dadi museum, nanging kabeh bisa digunakake lan ing telung dina sampeyan bisa nggawe pertempuran siap.
    8. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 18 September 2022 21:43
      +2
      yen isih ana pertahanan udara lan BUK, lsp. padha bisa, sampeyan bisa miwiti 2 bistro pesawat ngebom lan konco kanggo 5-10 kilometer pasangan anti-radar ing Su 25 / Su34

      Su 25 modifikasi T duwe 'ing' sing ngidini sampeyan ndeteksi radar mungsuh lan nggunakake rudal anti-radar.

      Nalika pengebom mabur lan ngluncurake bom, mungsuh nguripake radar lan banjur pasangan 2 ndeteksi lan ngrusak.

      Iki carane AS lan sekutu, nanging padha crawling drones.
      Azeri crawled UAV adhedhasar An2

      Apa 10-15 pesawat lawas jinis An2 bisa diowahi, apa padha duwe EPR gedhe kaya bomber / fighter, supaya ora kanggo resiko nyawa pilot?
      1. mamang
        mamang 21 September 2022 20:00
        0
        Kutipan: Bulgarian_5
        Iki carane AS lan sekutu, nanging padha crawling drones.

        Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora kasengsem ing panemu blogger, komentator. SUV, komandan normal, ora bakal nglilani liwat nganti padha dibuwang mati, kanggo blockage lengkap pertahanan. Nalika Natoukry ngepung Sevastopol, mung sawise iku, bisa uga bakal miwiti nggawe kesimpulan. Ing sawetoro wektu, "raja-raja ing kraton intrigues aturan."
    9. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 19 September 2022 07:59
      -1
      Lan apa sing ngalangi sampeyan saka hanging ing udhara terus? Dadi dheweke menehi kesempatan kasebut, sampeyan ora bisa ngeterake akeh kanthi helikopter, teh ora Chinook. Lan bridgehead bisa mbanting, nanging printah ora pengin, lan iku dingerteni kok, iku luwih murah kanggo mbuwang cangkang sing kaping pindho lawas saka kula, lan kabeh wis dijupuk ana.
    10. Vladimir Postnikov
      Vladimir Postnikov 20 September 2022 09:51
      0
      Kutipan: Navodlom
      Dheweke "tebak" karo partisipasi aset intelijen lan spesialis NATO.

      Ya, bajingan kuwi. Nanging, sapa sing ngalang-alangi kita kanggo prédhiksi momen transfer bala kanthi helikopter lan kapal banyu, lan, pancen elek banget, liwat jembatan ponton?
      Ing endi sarana panjagaan tetep (optik, radar, inframerah)? Ing endi piranti pengawasan udhara ing wangun pesawat, drone, amunisi loitering?
      Lan saiki aku mlaku-mlaku lan ora ngerti Chernomorsk kita. Nang endi kabeh? Ing ngendi ibukutha pribadi? Where is the first mutual credit society? Ing endi, aku takon sampeyan, yaiku masyarakat kredit sing kapindho? Ing endi paseduluran iman? Ing endi perusahaan saham gabungan kanthi modal campuran? Nang endi kabeh? nistha!

      Apa kekacoan iku! Iku bakal katon yen 80 taun wis liwati, nanging carane sethitik taktik wis diganti. Nganti saiki, kita ngidini mungsuh bisa ngira ing ngendi dheweke ora duwe kesempatan. Apa kedaden kanggo degrade kaya iki? Ya, ora ana sing khusus, mung tukang sepatu sing wiwit nggawe pai, lan tukang pie wiwit njahit sepatu bot. Dealer mebel wiwit mrentah militer, lan wartawan pertahanan. Nanging militèr ora dilalekake, minangka asil, sawise wartawan, wong militèr wiwit ngarahake industri pertahanan, lan wong militèr liyane dadi Desainer Umum. 80 taun kepungkur, contone, D. Ustinov ngliwati kabeh perang minangka Komisaris Rakyat kanggo Persenjataan, miturut pendidikan lan pengalamane.
      - Sampeyan bisa langsung ndeleng wong saka jaman biyen! Ora ana wong kaya saiki lan ora bakal ana maneh!
    11. mamang
      mamang 21 September 2022 19:50
      0
      Kutipan: Navodlom
      Dheweke "tebak" karo partisipasi aset intelijen lan spesialis NATO.

      Iku mung ngandika yen pejuang kita dikirim, sok-sok. Dheweke ora nggantung kaya sing kulon, mula "tebak" turntable, ora masalah. A thermobar, kanggo wektu sing suwe bisa mbajak bebarengan karo reeds, nanging sayangé ...
  2. Silver99
    Silver99 18 September 2022 16:24
    + 28
    Inggih, angel nggawe pengintaian lan sabotase kelompok tentara Rusia? Mbusak "jarum" MANPADS MI-8 sing padha, numpes pos komando komunikasi, depot bahan bakar ........ Ing kono Angkatan Bersenjata Ukraina duwe akeh kesempatan kanggo nggunakake peralatan abot? Ing ngendi padha ngisi bahan bakar, ing ngendi dheweke ngisi amunisi, amarga nggabungake klompok serangan nyerang durung dadi kamenangan, kudu dilengkapi.
    1. Sibiryak 66
      Sibiryak 66 18 September 2022 16:29
      +3
      Nyelehake salah siji sing terus gantung, banjur sampeyan bisa njaluk ngapura
      Ya ora ngaku babar pisan, kirim menyang kidul wae. Perang bakal ngilangi kabeh (lan kabeh wong).
    2. wuh wuh
      wuh wuh 18 September 2022 16:32
      +5
      Angkatan Bersenjata Ukraina duwe jaringan dalan negara sing padhet. Tanpa supremasi udara, pasokan angel mandheg.
      Klompok Rusia diwenehake liwat Dnieper sing amba. Tongkang, feri, nyebrang ponton. Iki ora gampang nalika ngontrol garis pantai Hymarsami.
      1. roh
        roh 18 September 2022 17:06
        + 12
        Inggih, pengintaian lan sabotase kelompok

        Kita duwe DRG lan pasukan khusus, padha nutupi ngarep kaya infantri biasa, iki wis ngandika luwih saka sapisan. Mulane, sistem pertahanan udhara sebagian ing layanan lan mi 8 fly. "Geniuses" saka Staff Umum, minangka biasanipun, palu kuku nganggo mikroskop hi
      2. poquello
        poquello 18 September 2022 17:36
        -6
        Kutipan saka: voyaka uh
        Klompok Rusia diwenehake liwat Dnieper sing amba. Tongkang, feri, nyebrang ponton. Iki ora gampang nalika ngontrol garis pantai Hymarsami.

        omong kosong lengkap, sampeyan kudu pindhah menyang Hotdog (Vladlen Tatarsky) - sampeyan bakal nindakake kanggo pasangan, khimars ora abang-poly
      3. basa Bulgaria_5
        basa Bulgaria_5 18 September 2022 21:45
        +3
        Sampeyan ngerti sawetara Hymars, ta? Gambar ing peta ing ngendi radius iki kira-kira bisa dianggo lan supaya 20 UAV ROUND THE CLOCK nganti anak Haimar dideteksi.

        Aviation / OTRK / KR terus kerja
      4. ZAV69
        ZAV69 18 September 2022 22:42
        +1
        Kutipan saka: voyaka uh
        Iki ora gampang nalika ngontrol garis pantai Hymarsami.

        Sing mung carane padha ngontrol. Ing saben laporan saben dina, ana 15-20 rudal sing ditembak mudhun saka Hymars.
      5. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:25
        +1
        Alexey, aku luwih seneng avatar pungkasan sampeyan. Dadi, babagan dalan negara, ora kaya sampeyan, aku ana ing Kherson, ya, Gusti mberkahi dheweke, lan numpak ing wilayah Kherson. Iki minangka kacepetan lengkap sing galak, kedadeyan ing Ukraina, nalika Crimea kita kalebu ing kana lan aku mikir yen ana dalan sing ala ing Crimea. Ora, peduli, panguwasa Ukrainia piye wae urusan karo wong-wong mau ing pangertèn sing politisi lan oligarki teka Sabantu Dalan, digawe ing Yanukovych, mung saiki wiwit sag. Lan ing wilayah Kherson, malah dalan hard-surfaced minangka arah, malah kita Pajero iki mowing ing potholes. Aku lelungan luwih sepi liwat gunung.
        Dalan negara wis rusak dening traktor, truk, gabungan, uga, kolom Urals bakal ngliwati, apa sing bakal ditinggalake? Iki uga dadi masalah kanggo pasukan kita.
    3. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 18 September 2022 17:15
      +1
      Lan sapa sing ngandhani yen RDG Rusia ora ana? nglirik
  3. Boikot
    Boikot 18 September 2022 16:25
    + 28
    Yagene isih urip? Ora ana populasi ing kana, jembar kanggo para pengebom. TOS, maneh, bisa ditrapake kanthi ora bisa dibatalake. Punish, ing cendhak, punishers.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 18 September 2022 16:36
      + 11
      Ya, kabeh gampang banget .... TOS kudu ditarik meh cedhak, ora ana expanse kanggo para pengebom - ana pertahanan udara Ya, lan dheweke ngerti banget sapa sing mabur lan ing ngendi, crawling. intelijen "non-mitra".
      1. Boikot
        Boikot 18 September 2022 17:33
        +4
        Persis apa ora angel banget. Dheweke mung duwe stingers pertahanan udara, S300 utawa Bukov ngirim ora ana ing bridgehead. TOS-1A - sawetara 6 km, TOS - 2 umume ngandika 10. Maneh, iku cukup nyata kanggo ngalahake tentara meriem ing bridgehead winates, lan mung banjur Fry. Dadi aku ora ngerti.
        1. Al Manah
          Al Manah 18 September 2022 18:22
          +3
          Lan ing operasi iki, ora ana sing ngerti apa-apa, malah sing tanggung jawab kanggo implementasine.
        2. dmi.pris
          dmi.pris 18 September 2022 21:13
          0
          Inggih, sampeyan ora ngerti. Nanging aku guess sethitik. Ana masalah gedhe karo logistik, pranata, ora cukup pasukan lan peralatan kanggo ngrusak bridgehead.
        3. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 19 September 2022 08:28
          +1
          S-300 ora perlu ing bridgehead, apa sampeyan ngerti sawetara karusakan saka Komplek iki? Yen ana komplek kaya ing Cape Lantern, titik paling wétan ing Crimea, bakal tekan target ing Cape Tarkhankut, iki minangka titik paling kulon Crimea.
          1. Boikot
            Boikot 19 September 2022 13:49
            0
            Aku duwe modifikasi lawas saka S300, karo sawetara kurang saka 100 km. Sing anyar ora kasebut ing ngendi wae. Dadi ora ana sing mokal kanggo para pengebom, ora perlu mlebu wilayah sing dikuwasani.
            1. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 20 September 2022 06:15
              0
              Apa sampeyan mikir yen 100 km, dadi, apa iki ora cukup? Sepisan maneh, satus kilometer, iki jembare semenanjungku setengah, lan dawane, saka kidul nganti lor, bakal luwih sithik.
              1. Boikot
                Boikot 20 September 2022 09:55
                0
                Aku ora tau dadi aviator, artileri, nanging misale jek aku bisa koordinasi mburu pertahanan udara lan serangan kasebut. Aku bakal ninggalake pangembangan rencana kanggo perwira staf profesional.
      2. kucing Rusia
        kucing Rusia 18 September 2022 20:41
        +3
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ya, kabeh gampang banget .... TOS kudu ditarik meh cedhak karo dheweke, ".
        Tentara Rusia duwe Smerch MLRS - jangkoan lan kekuwatane kudu cukup.
        Sampeyan mung kudu nglamar ...
        Nyuwun
  4. Nelayan
    Nelayan 18 September 2022 16:25
    -9
    Nalika banyu suda, aku yakin dheweke ora bakal seneng karo langkah sabanjure Tentara kita!
    1. ukum70
      ukum70 18 September 2022 16:58
      + 10
      Nalika banyu suda, aku yakin dheweke ora bakal seneng karo langkah sabanjure Tentara kita!

      Sapa sing ngalangi sampeyan wiwit ora seneng saiki?
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:29
        -1
        Apa sing disenengi mungsuh? Utawa, padha teka mlaku kanggo mbenerake hawa?
    2. Jonny_Su
      Jonny_Su 18 September 2022 17:07
      +5
      Tentara sapa sing kok omong saiki? Iku aneh yen Rusia kita ora bisa nutup bridgehead. Sawise tetes banyu, bakal luwih angel. Aku ora ngerti kenapa ora ana 3-5 ferry nyebrang ing Dnieper, nanging mung siji.
  5. paul3390
    paul3390 18 September 2022 16:27
    +7
    Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika ora ana pejuang Rusia ing udhara

    Lan apa - apa pertahanan udara kita ing bagean kasebut wis dibatalake? opo
    1. Terenin
      Terenin 18 September 2022 17:13
      +4
      Kutipan saka paul3390
      Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika ora ana pejuang Rusia ing udhara

      Lan apa - apa pertahanan udara kita ing bagean kasebut wis dibatalake? opo

      Kurang banget mabur ... Praktis - mobil utawa prau
  6. igovlk
    igovlk 18 September 2022 16:30
    +9
    Aku wonder kok pesawat pengintaian kita ora terus-terusan nyumerepi ing zona pertempuran, ngganti saben liyane lan nyedhiyani Intelligence ing wektu nyata, sawise kang bakal langsung nyerang karo gaman tliti ing unit Ukraina diangkut ...
    1. ukum70
      ukum70 18 September 2022 16:36
      +2
      Aku wonder kok pesawat pengintaian kita ora terus-terusan macet ing zona pertempuran, ngganti saben liyane

      Biyen, saben wong sibuk karo latihan
    2. dmi.pris
      dmi.pris 18 September 2022 16:40
      0
      Apa jenis pesawat pengintaian? A50? Dadi format banget saka "operasi khusus" iki nyaranake ora ana front united. Benteng-benteng dikelola ing kelompok cilik ing mburi, banjur terobosan ngetutake pasukan gedhe. Lan nglawan kelompok kasebut, A50 ora ana gunane
      1. igovlk
        igovlk 18 September 2022 16:45
        + 12
        Ya, mesthi, dheweke numpes kita metu saka wilayah Kharkov ing kelompok cilik banget, dadi cilik nganti 30 ewu personel karo peralatan militer ing wilayah terobosan, yen mung pesawat pengintaian gantung kita kesawang, apa pancene dadi tes? Lan padha ora ono gunane marang kelompok cilik, iku bisa kanggo Titik loro peralatan militèr lan instalasi Hymars padha.
    3. SepiDon2
      SepiDon2 18 September 2022 16:53
      -10
      Kita ora duwe senjata presisi dhuwur !!! NO. Mung ing cara lawas, bom free-mudhun kanggo bombing diangkah kang kudu rumiyin diganti ing sistem pertahanan udhara Ukrainians.
      1. kulemin0025gmail.com
        kulemin0025gmail.com 18 September 2022 17:26
        +2
        Apa sampeyan ngomong babagan? nglirik Utawa kita delirious? Utawa iku sarcasm Panjenengan?
      2. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:31
        -1
        Sampeyan bisa uga ora, nanging kita duwe. Aku dhewe ora weruh rudal, nanging aku mirsani peluncur kanggo wong-wong mau ing frigate Admiral Grigorovich. Kok ngapusi? Mulane dheweke menehi sampeyan minus, kanggo histeria.
      3. IvanSviridov
        IvanSviridov 19 September 2022 09:09
        +2
        Ya ana. Mung presisi dhuwur - ora kuat banget. Nanging larang banget. Iki dirancang kanggo nggayuh target target tartamtu.
    4. iwak735
      iwak735 18 September 2022 16:54
      +3
      Kesimpulane gampang, ora ana, utawa ora ana akal.
    5. GREG68
      GREG68 18 September 2022 22:57
      -2
      Ya, amarga ing VKS kucing dheweke nangis kancaku ...
  7. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 18 September 2022 16:33
    + 15
    Wektu sing apik. Aku takon dhewe siji lan aku arep takon sampeyan. Apa sampeyan bisa nerangake. Endi kabeh kaluwihan kita ing seni lan udara? Akeh sing wis ditulis lan ditampilake. Ing endi?
    1. wong janggut
      wong janggut 18 September 2022 18:12
      -3
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Wektu sing apik. Aku takon dhewe siji lan aku arep takon sampeyan. Apa sampeyan bisa nerangake. Endi kabeh kaluwihan kita ing seni lan udara? Akeh sing wis ditulis lan ditampilake. Ing endi?

      Kepriye wangsulane kanthi geguritan? ..... Nang endi wae.
      Mung ora ing Panggonan tengen.
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 19 September 2022 08:31
      -1
      Yen ora kanggo wong, apa bakal ing srengenge kita ora mikir? Pitakonan bodho. Minus.
  8. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 18 September 2022 16:36
    -4
    "APU konsentrasi pasukan ing bank kulon Ingulet"

    ***
    S͟o͟b͟i͟r͟a͟y͟t͟e͟s͟b͟ ͟х͟l͟o͟p͟ts͟sy͟ ͟v͟ ͟k͟u͟ch͟u -
    "Kita ora ngoyak tentarane ing saindenging Ukraina - kita ngenteni dheweke ing titik tartamtu, lan kita numpes ing kana. Lan padha lunga, lan ora ana liya sing bisa nglawan kita! Pramila kita ora ngrusak infrastruktur transportasi Ukraina - arsenal negara-negara Kulon kudu dikirim kanthi rutin menyang papan sing dibuwang "...
    (Sawetara kita)
    ***
    1. stels_07
      stels_07 18 September 2022 16:53
      + 13
      Pernyataan iki minangka pesaing kanggo judhul "Delirium of the Year"
    2. caruso
      caruso 18 September 2022 19:39
      -3
      Nganti saiki, kabeh wis dirusak mung ing tembung, nanging sejatine lan sukses banget nyerang kita. Ora ana sing weruh Hymers utawa howitzer Kulon sing rusak. Mung kendaraan tempur infanteri Soviet sing karat, ZIL lan T-64
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 19 September 2022 08:33
        0
        Sanadyan ing mripat, kabeh iku embun saka Gusti. Obrolan idiot nggawe aku nulis frasa iki
  9. samarin1969
    samarin1969 18 September 2022 16:38
    + 14
    Saiki, unit brigade 57 Angkatan Bersenjata Ukraina lan pasukan terjun payung saka brigade serangan udara 46 Angkatan Bersenjata Ukraina ana ing pesisir "kita", dumunung ing "kantong geni", sing bener ditembak.


    Nanging sekutu ora bisa nyirnakake utawa meksa mungsuh ninggalake jembatan kasebut .... (?) Apa pancene kurang KEKUATAN lan SARAN ?? Ya, lan Mi-8 minangka target sing rada rawan.
  10. ngerti-iku-loro
    ngerti-iku-loro 18 September 2022 16:40
    +5
    Nggawe grup seluler karo MANPADS Sawise kabeh, misale jek ora siji-sijine Mi-8 sing mabur ... Ya, lan ana radar kanggo ndeteksi target dhuwur ing Federasi Rusia ..., yaiku, pertahanan udara kudu bisa digunakake.
  11. Fizik13
    Fizik13 18 September 2022 16:43
    -2
    Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.

    Kajaba iku, psheks wis suwe narik pasukane menyang wates Ukraina.
    Nanging saiki wong-wong Jerman pengin ngrebut wilayahe saka Psheks.
    Kepiye sampeyan seneng karo susunan iki?
    AKU kanggo. Copot saka Psheks wilayah sing STALIN Cut wong.
    Lan ing kana wilayah Kaliningrad bakal tuwuh karo wilayahe!
  12. chingachguc
    chingachguc 18 September 2022 16:44
    +2
    Aku ora ngerti kenapa jembatan iki ora dibanting. Pasukan kasedhiya
    1. Arcady007
      Arcady007 18 September 2022 17:07
      +2
      Iku misale jek sing pitakonan bab kekuatan iku paling penting.
    2. IvanSviridov
      IvanSviridov 19 September 2022 09:11
      +1
      Ana? ................................................. ..........
  13. Leshak
    Leshak 18 September 2022 16:45
    +6
    Lan kenapa ora gouge bridgehead iki nalika ana masalah pasokan? Utawa ora kanggo calibrate panggonan konsentrasi pasukan ing sisih liyane?
    1. bisnisv
      bisnisv 18 September 2022 18:47
      -2
      Quote: Leshak
      Lan kenapa ora gouge bridgehead iki nalika ana masalah pasokan?
      Takon pitakonan sing padha, matur nuwun! Aku pitakonan iki ing ilat saka akeh.
  14. kventinasd
    kventinasd 18 September 2022 16:45
    +3
    Apa ora bisa narik Tornado S MLRS ing kana supaya bisa metu saka MLRS lan ajeg nggebug posisi Angkatan Bersenjata Ukraina sing nyoba nyabrang Ingulet, saéngga ora bakal ngganggu wong-wong mau saka maneuver kasebut, utawa apa kita duwe Komplek iki mung ing Piece saka kertas?
  15. shikin
    shikin 18 September 2022 16:47
    +3
    Iki ngendi sampeyan kudu nyoba "bapak bom".
    1. kventinasd
      kventinasd 18 September 2022 16:50
      +1
      Pitakonan mung carane ngirim bapak iki yen mungsuh duwe pertahanan udhara lan carane akeh bapak iki kita duwe?
    2. Dauria
      Dauria 18 September 2022 18:31
      +2
      Iki ngendi sampeyan kudu nyoba "bapak bom".

      Miturut infantri uga-dispersed? Mateni rolas, liyane bakal nyelehake kupinge. Utawa sampeyan mutusake kanggo nglawan suket ing lapangan kaya ngono?
      1. shikin
        shikin 19 September 2022 13:36
        0
        Lan yen ana 20 wong saben kilometer, banjur apa wedi? Bab iki nduweni radius karusakan 300 meter, yen.
  16. K-50
    K-50 18 September 2022 16:51
    +2
    Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.

    Scout ngendi padha cluster lan bombard karo roket lan artileri. ora kanggo bantuan sembarang.
  17. gansales
    gansales 18 September 2022 16:52
    -7
    Kita bakal mbasmi para pecandu narkoba..! WEST seneng banget, wah
    Anglo-Saxon .. Kita bakal nuduhake sampeyan kabeh!
    Sampeyan bakal getun bajingan iki negatif
  18. roket757
    roket757 18 September 2022 16:55
    +2
    Nah, bareng-bareng, ayo padha ngomongake militer kita apa sing kudu ditindakake !!!
    Sanajan, wis wektune kanggo ngerti manawa ana dregs lan "karep sing apik" dilahirake luwih dhuwur, ing sangisore menara Kremlin ... Iblis ngerti pira sing ana, saiki, utama, ibukutha lan liyane ....
  19. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 18 September 2022 17:01
    +4
    Lan kene maneh, potivgtk narik bebarengan, lan aviation saka Angkatan Bersenjata RF gallantly ngidini iki rampung.
  20. azkolt
    azkolt 18 September 2022 17:01
    +4
    Kutipan: BoyCat
    Aku bakal nyelehake siji sing terus-terusan gantung, banjur sampeyan bisa njaluk ngapura, padha ngomong, oh, salah metu, padha nyampur karo Ukrainia.

    Kene padha wedi kanggo mencet infrastruktur, lan sampeyan lagi ngomong bab pesawat NATO! opo
  21. azkolt
    azkolt 18 September 2022 17:05
    +5
    Kutipan saka Silver99
    Inggih, angel nggawe pengintaian lan sabotase kelompok tentara Rusia? Mbusak "jarum" MANPADS MI-8 sing padha, numpes pos komando komunikasi, depot bahan bakar ........ Ing kono Angkatan Bersenjata Ukraina duwe akeh kesempatan kanggo nggunakake peralatan abot? Ing ngendi padha ngisi bahan bakar, ing ngendi dheweke ngisi amunisi, amarga nggabungake klompok serangan nyerang durung dadi kamenangan, kudu dilengkapi.

    Aku wis nulis ing kene, aku mung teka saka Crimea lan sopir taksi sing ngeterake aku menyang stasiun kasebut ujar manawa dheweke duwe sawetara kenalan sing gelut ing kana lan siji ngandhani kepiye dheweke terus-terusan dipecat dening helikopter Angkatan Bersenjata Ukraina lan takon ing ngendi pertahanan udara kita? Lan apa jenis helikopter sampeyan ngomong babagan mbuwang bantuan liwat Ingulet!
    1. poquello
      poquello 18 September 2022 18:10
      0
      Kutipan saka azkolt
      siji marang carane padha terus-terusan murub marang dening helikopter saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan takon ngendi pertahanan udara kita?

      nanging ora njaluk MANPADS? sing luwih logis, uga, yen sampeyan entuk
  22. Arcady007
    Arcady007 18 September 2022 17:06
    + 10
    Informasi aneh. Maneh, saka ngendi wae, helikopter muncul ing APU, sing nembak kabeh wong.
    Napa ora nggunakake drone kamikaze ing helikopter nalika dibongkar?
    Apa perang aneh.
    Apa kita ora bisa nglacak helikopter kanthi jarak 250 - 300 km saka garis ngarep? Iki minangka jam penerbangan kanggo dheweke, plus unloading. Logika ora bisa.
    Kayane sistem pertahanan udara kita ora bisa digunakake miturut paramèter sing diumumake.
    1. caruso
      caruso 18 September 2022 19:41
      +2
      iku ora mung aneh kanggo sampeyan, nanging kanggo kabeh masyarakat Rusia (meh).
  23. SepiDon2
    SepiDon2 18 September 2022 17:06
    +4
    Maneh, kita ngerti ngendi mungsuh, sing kanthi tenang nglumpukake serangan, lan kita ora bisa nindakake apa-apa. Tanpa rudal udara-menyang-lemah modern, efektifitas penerbangan kita nol titik horseradish tenths persen. Aku saiki bakal ngganti siji kapal selam nuklir kanggo 50 ewu senjata pesawat presisi dhuwur! Pronaya SVO bakal nyebabake revolusi lan kerusuhan, kapal selam nuklir banjur bakal nembak ing Kremlin ???? Kenging punapa kemawon ingkang dipunbetahaken menawi boten wonten unsur dhasar kangge perang tradhisional?
    1. KirKerk
      KirKerk 18 September 2022 17:20
      +3
      Iku misale jek sing Staff Umum iku salah siji stupidly sabotaging dekrit saka Pu kita, utawa dheweke dhewe wis aduk munggah soko, bisa ngemis kanggo rembugan. Siji-sijine aku ora ngerti kenapa pasukan tambahan saka wilayah liyane ora ditransfer, utawa padha wedi karo apa-apa, lan nyatakake mobilisasi minangka rasa ora puas wong. Lan ratinge wis tingkat bunker....sialan, akeh sing ora jelas. Aku bungah ing paling sing drones kaya pasukan padha satiated, akeh vidos wiwit katon saka wong-wong mau.
      1. SepiDon2
        SepiDon2 18 September 2022 17:55
        +6
        Drone ing tentara iku kabeh merit saka wong Rusia sing ngatur kanggo nyumbang kanggo perang saka income sen.
      2. caruso
        caruso 18 September 2022 19:45
        -3
        Versi Irak siji-siji - padha nggabungake Pu-iku kabeh rahasia. Owah-owahan katon ing mripat langsung, sapa sing ora ngerti?
      3. wuh wuh
        wuh wuh 19 September 2022 21:31
        +2
        "Koyone Staf Umum salah sabotase" ///
        ----
        Katon yen jenderal kaget sawise gagal
        wilayah Kharkov. Lan padha tiba ing stupor.
        Dheweke tumindak kanthi inersia lan ora bisa nggawe keputusan kanthi cepet.
        Iki dudu sabotase, lan dudu pengkhianatan, nanging ora kompeten.
        Sampeyan kudu nerusake prentah anyar saka inisiatif kasebut
        perwira tingkat menengah.
    2. Terenin
      Terenin 18 September 2022 17:21
      0
      Kutipan: TihiyDon2
      Pronaya NWO bakal nyebabake revolusi lan kerusuhan,

      Kang?
      1. mordvin 3
        mordvin 3 18 September 2022 22:55
        0
        Ana telung aksara sing ilang saka sing agung lan kuwasa.
        1. Terenin
          Terenin 19 September 2022 10:19
          +1
          Kutipan: Mordvin 3
          Ana telung aksara sing ilang saka sing agung lan kuwasa.

          Aku pancene ora ngerti tembung - pronaya Nyuwun
    3. Navodlom
      Navodlom 18 September 2022 17:30
      -4
      Kutipan: TihiyDon2
      Kenging punapa kemawon ingkang dipunbetahaken menawi boten wonten unsur dhasar kangge perang tradhisional?

      Ayo nalar bebarengan.
      Kanggo nyimpen negara Rusia?
      1. SepiDon2
        SepiDon2 18 September 2022 17:53
        +1
        Apa USSR mbantu APL kanggo njaga negara? Mekaten!
        1. Navodlom
          Navodlom 18 September 2022 17:56
          +2
          Kutipan: TihiyDon2
          Apa USSR mbantu APL kanggo njaga negara? Mekaten!

          Tanpa makna "iki".
          Pengkhianatan ing njero ora negate ancaman saka njaba.
          Saiki mung trinitas nuklir nyegah NATO saka intervensi bersenjata skala penuh.
  24. fa2998
    fa2998 18 September 2022 17:10
    +2
    Kutipan saka Fisherman
    Nalika banyu suda, aku yakin dheweke ora bakal seneng karo langkah sabanjure Tentara kita!

    Ora ketompo carane nggawe "transfer" pasukan anyar menyang arah liya, dheweke nindakake sing padha minggu kasebut! hi
  25. akurat
    akurat 18 September 2022 17:11
    +2
    Sawetara omong kosong ditulis. Apa istirahat ing tugas udara?
    Yen ana wong nulis kaya iki ing wulan Februari, dheweke bakal diguyu
  26. Arsitek
    Arsitek 18 September 2022 17:11
    +9
    Angkatan Bersenjata Ukraina, dumunung ing "kantong geni", sing bener ditembak.

    Iku menarik yen wilayah ditembak liwat, banjur carane painlessly helikopter Ukrainia mabur ana.
    Iku banget ngelingake kahanan musim semi karo penerbangan menyang Azovstal sing diblokir.
    1. Navodlom
      Navodlom 18 September 2022 17:26
      +1
      Quote: Arsitek
      Iku menarik yen wilayah ditembak liwat, banjur carane painlessly helikopter Ukrainia mabur ana.

      Ditembak liwat ora ateges ndeleng liwat.
  27. Floke
    Floke 18 September 2022 17:25
    0
    Shahid 129 ora cukup kanggo nutup celah para pejuang. Nalika aku ngerti, cangkang ora weruh, amarga turntables mabur banget.
  28. Horus
    Horus 18 September 2022 17:32
    -1
    Apa pancene mokal kanggo nggawe provokasi kanggo ngrusak avax NATO? Carane wong Yahudi kita ditembak mudhun, ora piyambak, padha nggawe provokasi. Dheweke bakal wedi, ora bakal nindakake apa-apa marang kita.
  29. Kuziming
    Kuziming 18 September 2022 17:39
    0
    Isih ana telung dina. Banyu bakal suda. "We kudu liyane bedhil."
  30. Nesu66
    Nesu66 18 September 2022 17:45
    0
    Ora jelas apa sing ngalangi dheweke saka mencet? prajurit
  31. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 18 September 2022 17:46
    -2
    Nanging, ana laporan yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis 20 km saka Kherson.
    1. poquello
      poquello 18 September 2022 18:01
      -1
      Kutipan: Boris Sergeev
      Nanging, ana laporan yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis 20 km saka Kherson.

      padha ing Kherson wingi, sanadyan padha ora duwe wektu kanggo njupuk gambar karo gendéra
      1. Boris Sergeev
        Boris Sergeev 19 September 2022 05:13
        -3
        Ing Front Kherson, mungsuh ing sawetara dina kepungkur terus alon-alon nanging mesthi ngembangake jembatan ing pinggir kidul Kali Ingulets.
        Miturut lapuran, mungsuh kasil ngrebut desa Malaya Seydemenukha. Mungsuh uga nahan kontrol ing pemukiman. Bezymennoye (ing peta kidul-wétan Seydemenukha) lan luwih ing garis Bezymennoye-Schastlivoe-Kostromka-Dry Stavok. Pertempuran terus ing wilayah Bezymenny
        1. poquello
          poquello 19 September 2022 18:26
          -1
          Kutipan: Boris Sergeev
          mungsuh kasil ngrebut desa Malaya Seydemenukha

          lan telu grumbulan saka lor
    2. isv000
      isv000 18 September 2022 22:21
      -1
      Kutipan: Boris Sergeev
      Nanging, ana laporan yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis 20 km saka Kherson.

      Sampeyan bisa mlaku liwat alun-alun tengah kanthi sikil kosong ing wayah esuk lan malah nempel gendera kuning ing papan sing nyebabake, nanging iki ora ateges sampeyan bakal nindakake maneh sesuk ...
  32. sofkar
    sofkar 18 September 2022 17:52
    + 11
    Artikel kasebut apik banget!
    Jembatan wis ana paling sethithik 2 sasi (utawa malah 3), lan ora ana sing bisa ditindakake sanajan sadurunge Hymers massive, lan sadurunge wiwitan sing disebut "counteroffensive", lan ing wiwitan "counteroffensive" (saiki carane Cut mati usus cilik ing basa - kene lan ketel kanggo APU), lan saiki nalika malah Ingulets interferes karo APU.
    Saka Andreevka lan Lozovoye ing wiwitan, mung pondasi jembatan sing ditambahi menyang Seideminukha lan Belogorka (iki saka warta VO liyane saka 14:48 dina iki). Ing jero, ora ana tembung Chkalovo, Stepovoe lan Cherry. Udakara 10 dina kepungkur, aku takon sing Karl-Marx, lan saiki wis dadi pusat geografis jembatan.
    Lan saiki, miturut artikel kasebut?:
    brigade saka Angkatan Bersenjata Ukraina, dumunung ing "kantong geni", kang bener dijupuk liwat

    Lan kepiye carane bridgehead nggedhekake ing dhasar lan ambane?
    Upaya kanggo nggawe persimpangan digagalaké déning penerbangan Rusia.

    Lan babagan seni sing njupuk kabeh?
    Ing sawetoro wektu, pasokan bridgehead ditindakake kanthi nransfer ... ing helikopter MI-8. Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika pejuang Su-35S Rusia ora ana ing udhara.

    sing, aviation uga ora bisa mungkasi apa?
    Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal nyerahake jembatan kasebut sanajan ana kerugian ing personel lan peralatan.

    Ora, uga, nanging sampeyan pengin dadi kaya ing wilayah Kharkiv?
    Penylametan jembatan Andreevsky ditampilake ing Kiev minangka kamenangan gedhe

    Lan supaya tetep foothold tengen kali karo expansion ing kabeh arah kanggo 2-3 sasi, mesthi, asor Kyiv!
    Mungsuh terus nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet, nyiapake kanggo meksa sanalika tingkat banyu ing kali mudhun.

    Dheweke ora bakal ngenteni, ta? Aku kok.
    1. poquello
      poquello 18 September 2022 18:07
      -4
      Quote: Sofkar
      Ing jero, ora ana tembung Chkalovo, Stepovoe lan Cherry

      Kherson durung)))))))))))))))))))))), peta apa sing kita deleng?
    2. IvanSviridov
      IvanSviridov 19 September 2022 09:27
      0
      "Nanging padha ora ngenteni, ta? Aku wonder kok." (pompoously) Gusti Allah ora bakal nglilani!
  33. Terenin
    Terenin 18 September 2022 18:00
    -1
    Apa kedaden sing gangguan iki mangertos sadurunge project "Yerusalem Surgawi" ing limang wilayah Ukraina? belay
    Ya, yen tentara perang, banjur kedadeyan - regroupings, narik bebarengan, serangan, counterattacks, pertahanan ...
    Kita lagi perang, lan kerugian bisa diukur peso.
  34. bisnisv
    bisnisv 18 September 2022 18:09
    +1
    Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.
    Gusti Allah maringi demiliterisasi cepet saka jembatan Andreevsky!
    1. Vladimir-TTT
      Vladimir-TTT 18 September 2022 19:40
      +9
      Kutipan saka bisnisv
      Gusti Allah maringi demiliterisasi cepet saka jembatan Andreevsky!

      Gusti Allah misale jek wis milih sisih liyane. Aku ora "tiba kanggo" kabeh candhi-remake proyek sawn. Padha seneng printah apik, komunikasi apik, senjata apik.
      1. SepiDon2
        SepiDon2 18 September 2022 19:50
        -1
        Wacanen Mazmur maneh yen sampeyan nate njupuk ing tangan sampeyan paling ora sapisan.

        Iki padha numpak kreta, lan iki nunggang jaran, nanging kita bakal nyebut asmane Pangeran Yehuwah, Gusti Allah kita.


        Masmur 19:8
  35. azkolt
    azkolt 18 September 2022 19:17
    0
    Kutipan saka poquello
    Kutipan saka azkolt
    siji marang carane padha terus-terusan murub marang dening helikopter saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan takon ngendi pertahanan udara kita?

    nanging ora njaluk MANPADS? sing luwih logis, uga, yen sampeyan entuk

    Nalika padha ngomong, pira aku tuku, banjur aku ngedol. Dheweke bisa murub tanpa mlebu zona, nanging sampeyan ora ngerti manawa ana nuansa.
  36. alexleony
    alexleony 18 September 2022 21:24
    +2
    Kanthi logika kabeh, dheweke kudu dibuwang menyang kali lan jembatan kasebut diilangi. Pertahanan liwat alangan alami luwih gampang, nanging iki ora ditindakake. Iki tegese ora cukup kekuwatan lan sarana.
  37. isv000
    isv000 18 September 2022 22:17
    -1
    Angkatan Bersenjata Ukraina nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet kanggo transfer menyang jembatan Andreevsky, ngenteni tingkat kali mudhun.

    Sampeyan kudu menehi kesempatan kanggo nyabrang, ngrusak bendungan liyane, banjur klelep vuks iki kaya kucing pipis!
  38. Bumblebee
    Bumblebee 18 September 2022 22:21
    -2
    Mesthi, aku dudu ahli militer. Kadhangkala aku mikir kenapa dheweke ora nggunakake amunisi volume-detonating? Utawa padha ora?
  39. Anton Limonov
    Anton Limonov 18 September 2022 22:22
    +1
    Yagene saben wong njupuk teks iki kanthi nilai nominal? Ora ana penulis, ora ana sumber, ora ana sing dituduhake, yen ana kesadaran sing dhuwur, mesthine kudu ana video saka drone, umpamane?
  40. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 19 September 2022 05:06
    -2
    Mungsuh terus nglumpukake pasukan ing pinggir kulon Ingulet, nyiapake kanggo meksa sanalika tingkat banyu ing kali mudhun. Ing sawetoro wektu, pasokan bridgehead ditindakake kanthi nransfer kelompok cilik lan kru sistem anti-tank Stugna-P ing helikopter MI-8. Pilot helikopter Ukrainia prédhiksi wektu nalika pejuang Su-35S Rusia ora ana ing udhara lan ngirim bala bantuan. Angkatan Bersenjata Ukraina nampa data ing ngarsane aviation Rusian ing udhara saka Intelligence Amérika lan NATO, AWACS lan Rivet Joint pesawat saka Angkatan Udara AS sing saya hanging ing udhara, kula saben liyane.
    Napa AC ing pesawat Shanat iki ora rusak lan, minangka asil, pesawat mata-mata mungsuh iki ora bisa digunakake?
  41. chingachguc
    chingachguc 19 September 2022 09:05
    0
    Aku maca sing paratroopers wis perang tanpa shift kanggo pitung sasi ing ngarep Kherson. Dadi medeni. Kita malah ora duwe cadangan operasional, apamaneh sing strategis. Wong kanggo ngganti. Yen Ukrainians pierce ngarep, carane kanggo Cut mati terobosan?
    1. IvanSviridov
      IvanSviridov 19 September 2022 09:32
      +1
      Kabeh bakal apik ing pungkasan! Saiki penjahat bakal direkrut dening zona sing dipenjara ing artikel serius lan utamané serius, tanpa basis legal bakal dirilis saka panggonan tahanan, bersenjata, diklompokaké menyang kelompok diatur lan dijupuk metu saka Rusia. Ing kene, aku mikir, bakal perang. Apa sing bisa salah ing skema iki?
  42. cahya valentine
    cahya valentine 19 September 2022 10:11
    0
    padha bakal ngatasi masalah karo helikopter, Aku iku gampang kanggo ngatur watch ing udhara.

    Intrik - kenapa ora bisa ditindakake kanthi konsentrasi utawa mung ora dibahas ing kene?
  43. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 19 September 2022 11:43
    -1
    Artikel lan komentar kasebut nuduhake manawa kahanan ing arah Kherson ora jelas kanggo kita ...
  44. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 19 September 2022 14:14
    -2
    Nang endi wae ana saperangan saka Tu-95 mabur, mbokmenawa karo bom. Iku wektu kanggo nyampur kabeh foothold Bandera ing Ingulets karo lemah. Supaya wong Bandera ora rewel tanpa guna. Cangkang wis ilang. Salah Shell bakal sijine iku supaya ana ing nyebrang ing Ingulet.