Review militèr

Tentara India nyuda wektu tender kanggo tuku senjata domestik nganti 6 wulan

12
Tentara India nyuda wektu tender kanggo tuku senjata domestik nganti 6 wulan

MBT Arjun Mk 2



Angkatan bersenjata India ngumumake yen arep ngalih menyang senjata produksi dhewe ing mangsa ngarep, lan mulane tentara India wis ngumumake sawetara tender kanggo tuku rudal, kendaraan udara tanpa awak, sistem optik, kendaraan khusus, peralatan teknik, energi alternatif. sumber lan akeh liyane saka domestik (Indian) manufaktur.

Ing wektu sing padha, tenggat wektu kanggo nindakake tender bakal cendhak - dikurangi dadi nem sasi. Sadurunge, istilah kasebut ora diatur, lan tender bisa ditindakake nganti pirang-pirang taun. Perwakilan industri pertahanan India kudu ngirim kabeh sing dibutuhake sajrone setaun sawise ditandatangani kontrak.

Kacarita pengadaan bakal adhedhasar tender mbukak. Wewenang kanggo tuku kasebut diwenehake marang telung layanan ing Dewan Pengadaan Pertahanan paling anyar sing dianakake dening pamrentah Narendra Modi.

Angkatan bersenjata wis diwenehi kekuwatan kasebut sajrone nem wulan sajrone bisa tuku sistem gegaman apa wae sing dipilih digawe ing India.

Elinga manawa bagean penting saka senjata tentara India digawe saka manca lan pamrentah nyoba ngenalake kanthi bertahap. gaman lan peralatan militer produksi dhewe.

Menteri Pertahanan Rajnath Singh ujar manawa pamrentah duwe komitmen kanggo mbangun sistem pertahanan sing kuat, aman lan efisien kanggo ngatasi tantangan keamanan ing mangsa ngarep lan nggawa negara kasebut menyang papan sing luwih dhuwur.

Sadurungé, sawetara bahan muncul ing media AS sing ngaku manawa India gagal program substitusi impor ing industri senjata.
Pengarang:
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelayan
    Nelayan 19 September 2022 08:36
    0
    Oalah, iku bakal dadi perakitan piranti lan mekanisme wong liya. Ora ana sekolah teknik ing India ... dheweke bisa nyalin, nanging feints kasebut ora bisa digunakake ing produk berteknologi tinggi. Lan macem-macem senjata tentara India umume minangka hadiah kanggo mungsuh, ing babagan pangopènan lan logistik peralatan saka macem-macem negara lan manufaktur, kanthi standar sing beda - iki minangka ambruk ing perang gedhe.
    1. faiver
      faiver 19 September 2022 08:49
      +1
      Moscow ora dibangun langsung karo kita, uga, padha karo wong-wong mau.
      Kita kelingan tank pra-perang Soviet - T-26, BT, MS, T-28, mesin pra-perang, mobil, U / PO-2 sing misuwur, kabeh iki salinan peralatan manca.
      1. Doccor18
        Doccor18 19 September 2022 09:05
        0
        Kutipan saka faiver
        Moscow ora dibangun langsung

        Ora langsung, nanging sistem apa sing dibangun maneh dening Stalin ...

        Kutipan saka faiver
        uga, padha uga.

        Mamang banget. Apa birokrasi raksasa lan korupsi sing ana ing ngendi-endi wis dikalahake ing kana?
        1. faiver
          faiver 19 September 2022 09:07
          +1
          Apa birokrasi raksasa lan korupsi sing ana ing ngendi-endi wis dikalahake ing kana?
          - ngendi padha dikalahaké?
          1. Doccor18
            Doccor18 19 September 2022 09:27
            0
            Kutipan saka faiver
            Apa birokrasi raksasa lan korupsi sing ana ing ngendi-endi wis dikalahake ing kana?
            - ngendi padha dikalahaké?

            Where padha tenan perang nglawan, padha alon-alon menang, sanajan ora rampung ... Lan comparison saka encroachments Indian ing substitusi impor karo pengalaman Soviet luwih saka mangu.
      2. Nelayan
        Nelayan 19 September 2022 12:40
        0
        kene iku ing mentalitas lan ciri nasional pembangunan, malah ing genetika ... saiki dudu wektu kanggo panemuan saka TT lan T-34 dening meh poto-mucal wong ing dhengkul, tingkat beda dibutuhake.
        1. faiver
          faiver 19 September 2022 13:56
          0
          TT panemuan
          - uga, Aku ora bakal nelpon Browning kuna diowahi penemuan
          1. Nelayan
            Nelayan 19 September 2022 14:11
            +1
            kabeh sing ana ing donya iki wis diciptakake sadurunge kita ... dadi sapa sing luwih dhisik wis ora penting maneh, asil pungkasan sing penting.
  2. novel66
    novel66 19 September 2022 08:52
    +1
    deadline kanggo tender bakal shortened kanggo nem sasi.

  3. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 19 September 2022 09:01
    +1
    Apa tari tradisional wis dibusak saka program tender? Lan kickbacks bakal nambah sawise iku ngguyu
  4. Sancheas
    Sancheas 19 September 2022 09:40
    0
    Kutipan saka faiver
    misuwur U / PO-2 kabeh iki salinan teknologi manca

    Iku bakal menarik kanggo ngrungokake kanthi rinci.
  5. bovi
    bovi 19 September 2022 11:52
    0
    Saiki dadi rame-rame. Tenggat wektu kanggo perang India kanggo dominasi durung ana ing cakrawala acara, utawa luwih tepat, apa sing ana ing cakrawala ora cocog karo ukurane. Model ekonomi yaiku sing bakal mbatesi babagan mobilisasi kesempatan. Ancaman utama kanggo dheweke saiki bisa dihentikan kanthi diplomasi.