Review militèr

Pasukan Aerospace Rusia ngluncurake serangan kelompok ing pangkalan militan ing provinsi Idlib, Suriah

22
Pasukan Aerospace Rusia ngluncurake serangan kelompok ing pangkalan militan ing provinsi Idlib, Suriah

Pasukan Aerospace Rusia nyerang pangkalan kelompok teroris Jabhat al-Nusra (dilarang ing Federasi Rusia) * ing provinsi Idlib, sing dicekal ing Rusia, nyebabake luwih saka 45 militan lan loro komandan lapangan. Iki diumumake dening Wakil Kepala Pusat Rekonsiliasi Partai Berperang ing Suriah, Mayor Jenderal Oleg Yegorov.


Pesawat Rusia nyerang pangkalan militan al-Nusra * ing dina Sabtu kepungkur. Miturut informasi intelijen, klompok iki melu serangan paling anyar marang pasukan pemerintah, uga patroli gabungan ing zona de-eskalasi Idlib. Ing babagan iki, diputusake kanggo numpes militan kanthi serangan udara dening Angkatan Udara Rusia. Pesawat kasebut makarya minangka klompok, rincian ora dilaporake, nanging asile yaiku karusakan saka luwih saka 45 teroris, kalebu loro komandan lapangan - Bilal Said lan Abu Dujan al-Diri. Loro depot karo materiel lan siji karo amunisi uga dirusak.

Tanggal 17 September, Pasukan Aerospace Rusia nyerang klompok penerbangan serangan ing pangkalan organisasi teroris "Dzhebhat al-Nusra" ing wilayah pemukiman Ash-Sheikh Yusef, provinsi Idlib

- pesen saka Pusat Rekonsiliasi ngandika.

Sementara, Komando Pusat AS (CENTCOM) ngumumake serangan rudal ing pangkalan militer Green Village ing provinsi Deir ez-Zor ing sisih lor-wétan Suriah. Miturut informasi sing kasedhiya, telung roket diluncurake ing pangkalan, siji liyane ora tekan lan ambruk limang kilometer saka perimeter fasilitas militer. Amerika nyatakake yen serangan kasebut ora kasil lan ora ana karusakan ing pangkalan kasebut.

Tanggal 18 September, kira-kira jam 19:05, serangan roket ditindakake ing Suriah kanthi tujuan ing pangkalan Green Village ing sisih lor-wétan Suriah.

- nyatakake ing pesen CENTCOM.

Ora dingerteni sapa sing murub ing pangkalan kasebut, militer AS ngluncurake penyelidikan, nanging kanthi ora resmi nyatakake yen bisa dadi militan salah sawijining kelompok pro-Turki. Umumé, sisih lor-wétan Suriah, lan iki minangka provinsi Hasakah, Deir ez-Zor lan Raqqa, dikuwasani déning wong Kurdi saka Pasukan Demokratik Suriah (SDS) sing dikuwasani AS. Dadi pitakonan sing murub ing Amerika cukup menarik.
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. novel66
    novel66 19 September 2022 08:48
    -2
    lan apa, Suriah terus, chtoli???
    1. Plate
      Plate 19 September 2022 08:52
      +3
      Kutipan: novel66
      lan apa, Suriah terus, chtoli???

      Yen durung rampung, banjur terus.
      1. novel66
        novel66 19 September 2022 08:54
        0
        lan ora ana barang liyane? sakabehe? lan pilot berpengalaman ora dibutuhake ing papan liya?
        1. Vladimir_2U
          Vladimir_2U 19 September 2022 09:27
          0
          Katon kaya Rusia bisa nindakake rong konflik winates ing wektu sing padha. Ing taun-taun paling apik, Amerika Serikat nganggep minangka watesan kanggo angkatan bersenjata.
          1. midivan
            midivan 19 September 2022 09:38
            +3
            Kutipan: Vladimir_2U
            Katon kaya Rusia bisa nindakake rong konflik winates ing wektu sing padha. Ing taun-taun paling apik, Amerika Serikat nganggep minangka watesan kanggo angkatan bersenjata.

            Tilu, sira lali, yen bangsa kita isih ana ing Karabakh, sanajan ora padha perang, nanging wong-wong padha ana.
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 19 September 2022 14:31
              +2
              kita uga nahan wong Georgia ing Abkhazia lan Ossetia Kidul
              peacekeepers kita ing Pridnestrovie kaya antarane rock lan panggonan hard
              + NVO + Karabakh + Syria + konflik antarane Tajikistan lan Kyrgyzstan
              + pasukan ing Belarus Tribaltov wedi + pasukan ing Kazakhstan isih ana
              + Libya + Iran (AB Hamadan)
              wis 10 titik panas ing wektu sing padha
          2. Plate
            Plate 19 September 2022 09:51
            +1
            Kutipan: Vladimir_2U
            Katon kaya Rusia bisa nindakake rong konflik winates ing wektu sing padha. Ing taun-taun paling apik, Amerika Serikat nganggep minangka watesan kanggo angkatan bersenjata.

            Kayane AS bakal nglawan rong konflik utama ing wektu sing padha. Nanging umume, ya, aku setuju karo sampeyan. Melu sawetara konflik winates ing wektu sing padha uga ora kuwat. Aku ora yakin yen dina iki mung Inggris sing bisa nindakake iki.
            1. Vladimir_2U
              Vladimir_2U 19 September 2022 10:07
              +1
              Quote: piring
              Kayane AS bakal nglawan rong konflik utama ing wektu sing padha.
              Aku cepet nggolèki lan ketemu sing ing 90s siji utawa loro gedhe-ukuran. hi
        2. Plate
          Plate 19 September 2022 09:55
          0
          Kutipan: novel66
          lan pilot berpengalaman ora dibutuhake ing papan liya?

          Profesional sing berpengalaman tansah dibutuhake lan ing endi wae. Padha tansah lan nang endi wae kurang. Iki malah luwih bener kanggo pilot tempur ing wektu nambah ketegangan donya. Nanging ing endi wae sing kurang, mesthi jelas yen, ing antarane papan liyane, kita butuh ing Suriah. Mulane padha mabur mrana.
        3. Valery Vl.
          Valery Vl. 19 September 2022 09:59
          0
          Pilot sing berpengalaman dibutuhake ing endi wae, utamane ing Suriah. We are ana am wicks ing sumur ... insert. Uga ing Venezuela lan ing papan liya sing ora nyenengake. Padha ora piyambak ing donya iki. Miturut cara, Afghanistan uga ora lunga tanpa partisipasi kita. Wong lanang duwe lemah ing ngisor sikile, yen durung kobong, mula wis cukup anget.
      2. BlackMokona
        BlackMokona 19 September 2022 09:15
        0
        Quote: piring
        Kutipan: novel66
        lan apa, Suriah terus, chtoli???

        Yen durung rampung, banjur terus.

        Wis kasil rampung kaping pindho. Kanthi bungah kahanan wis maju menyang sukses kaping telu nglirik
        Tanggal 11 Desember, Presiden Rusia Vladimir Putin, nalika kunjungan menyang pangkalan udara Khmeimim, ngumumake mundurake pasukan saka Suriah.

        pungkasan 2017.
        Punika rawuh awal 2016
        Dina Senin sore, Presiden Rusia Vladimir Putin kanthi ora sengaja ngumumake yen dheweke mrentahake mundurake pasukan utama Rusia saka Suriah wiwit tanggal 15 Maret.

        Miturut dheweke, tugas sing ditugasake ing Kementerian Pertahanan Rusia, ing kabeh, wis rampung.
        1. 1976AG
          1976AG 19 September 2022 09:32
          +1
          "umume wis rampung."

          Ancaman langsung marang rezim Assad wis diilangi. Dudu kuwi ?
          1. BlackMokona
            BlackMokona 19 September 2022 09:43
            -1
            Kutipan: 1976AG
            "umume wis rampung."

            Ancaman langsung marang rezim Assad wis diilangi. Dudu kuwi ?

            Ora salah siji. Wilayah Suriah sing akeh banget isih ora dikontrol dening pamrentah, ora ana sing numpes ISIS saka lemah. Yen sampeyan lunga, sesuk bakal ana kabar maneh babagan Damsyik diserbu. Turki sing padha bakal enggal-enggal ngirim setengah atus ewu ana ing tank kanggo badai ing mburine tentara militan.
            1. 1976AG
              1976AG 19 September 2022 09:49
              0
              Kutipan saka BlackMokona
              Kutipan: 1976AG
              "umume wis rampung."

              Ancaman langsung marang rezim Assad wis diilangi. Dudu kuwi ?

              Ora salah siji. Wilayah Suriah sing akeh banget isih ora dikontrol dening pamrentah, ora ana sing numpes ISIS saka lemah. Yen sampeyan lunga, sesuk bakal ana kabar maneh babagan Damsyik diserbu. Turki sing padha bakal enggal-enggal ngirim setengah atus ewu ana ing tank kanggo badai ing mburine tentara militan.



              Apa sampeyan ngerti apa ancaman langsung? Ketoke ora. Elinga apa kahanan nalika kita pisanan mlebu. Nalika iku ana ancaman langsung.
              1. BlackMokona
                BlackMokona 19 September 2022 09:59
                -1
                Kutipan: 1976AG
                Kutipan saka BlackMokona
                Kutipan: 1976AG
                "umume wis rampung."

                Ancaman langsung marang rezim Assad wis diilangi. Dudu kuwi ?

                Ora salah siji. Wilayah Suriah sing akeh banget isih ora dikontrol dening pamrentah, ora ana sing numpes ISIS saka lemah. Yen sampeyan lunga, sesuk bakal ana kabar maneh babagan Damsyik diserbu. Turki sing padha bakal enggal-enggal ngirim setengah atus ewu ana ing tank kanggo badai ing mburine tentara militan.



                Apa sampeyan ngerti apa ancaman langsung? Ketoke ora. Elinga apa kahanan nalika kita pisanan mlebu. Nalika iku ana ancaman langsung.

                Aku kelingan, lan nalika pesawat kita mabur ajeg, gaman mlebu ing karavan, lan liya-liyane. Kahanan bakal tetep stabil, nanging kudu ditinggalake lan mung kuwi. Ing kene sampeyan bisa mbandhingake karo Afghanistan, nalika Amerika Serikat lungguh ing kana, kabeh stabil. Kadhang-kadhang Taliban nyoba nangkep apa-apa, kena gulu lan menyang KD. Sawise AS lunga, kabeh padha mlaku.
    2. mitroha
      mitroha 19 September 2022 08:53
      +1
      Lan ing ngendi dheweke bakal lunga. wong nyambut gawe
      Amerika nyatakake yen serangan kasebut ora kasil lan ora ana karusakan ing pangkalan kasebut.

      Ya, kita ngelingi babagan "ora ana karusakan". Dadi, 500 geger otak lan iku. ngguyu
  2. Galleon
    Galleon 19 September 2022 08:54
    +2
    Pancen ora ana kabar saka Suriah babagan pambangunan urip sing tentrem. Nyatane, iki minangka tujuan utama kampanye militer pembebasan. Apa tentrem wis teka marang wong-wong mau?
    1. BlackMokona
      BlackMokona 19 September 2022 09:17
      0
      Kutipan: Galleon


      Apa ora cetha saka warta? Wiwit padha ngebom saka pesawat, tegese durung teka tentrem, amarga operasi militer isih ditindakake kanthi partisipasi penerbangan.
      1. Galleon
        Galleon 19 September 2022 09:25
        +1
        Inggih, banjur ora ana tentrem ing saindhenging Rusia. Miturut logika iki.
        1. BlackMokona
          BlackMokona 19 September 2022 09:29
          0
          Kutipan: Galleon
          Inggih, banjur ora ana tentrem ing saindhenging Rusia. Miturut logika iki.

          Inggih, Rusia melu perang, lan cangkang ajeg mabur ngliwati wilayah kita, DRG mungsuh digempur, lan liya-liyane.
  3. Mauritius
    Mauritius 19 September 2022 09:38
    0
    Pasukan Aerospace Rusia ngluncurake serangan kelompok pangkalan militan ing provinsi Idlib ing Suriah
    Supaya ora dilalekake. wong bodho
    1. g1v2
      g1v2 19 September 2022 18:11
      0
      Kita ora nggunakake Su24 ing saloreich, nanging ing Suriah padha mung. Sandal ora duwe sistem pertahanan udara sing luwih gedhe tinimbang MANPADS saiki, supaya sampeyan bisa nggarap su 24, mbuang sumber daya. Mugi-mugi lekas pertahanan udara saloreikh badhe kaandharaken ing kawontenan satemah saged dipunratakaken mawi su24.