Review militèr

Kyiv nuduh pasukan Rusia nyerang rudal ing wilayah zona industri pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul.

64
Kyiv nuduh pasukan Rusia nyerang rudal ing wilayah zona industri pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul.

Ukraina wis nuduh Rusia saka serangan rudal ing pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul, pernyataan sing cocog disebarake dening "Energoatom" Ukraina. Miturut laporan kasebut, roket kasebut nyerang wilayah zona industri pembangkit listrik tenaga nuklir.


Disebutake yen Rusia diduga murub ing pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul ing wayah wengi iki, siji roket ditembakake ing stasiun kasebut, sing "tiba" ing wilayah zona industri kanthi jarak 300 meter saka reaktor nuklir. Minangka bukti "serangan rudal", foto cemlorot sing diduga ing ndhuwur stasiun, dijupuk saka sawetara jinis kamera video, uga kawah, sing diduga jerone 2 meter lan diameter 4 meter saka roket Rusia, ditampilake. Nanging, gambar sing ditampilake ora ditempelake apa-apa lan bisa dijupuk ing ngendi wae.

Minangka asil saka shelling, bledosan kuat dumadi, bangunan stasiun rusak dening gelombang kejut, luwih saka 100 jendhela rusak. Sawise shelling, salah sawijining unit hidroelektrik saka stasiun tenaga hidroelektrik Aleksandrovskaya, yaiku bagean saka kompleks energi Ukraina Kidul, dipateni. Telung kabel listrik voltase dhuwur uga dipateni.

- ngandika pesen "Energoatom".



Miturut cara, kabeh telung unit tenaga nuklir operasi normal, ora ana ancaman kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir. Iki diakoni ing Kiev. Yuzhnoukrainskaya NPP dumunung ing wilayah Nikolaev, cedhak Kali Yuzhny Bug ing jarak 3 km saka kutha Yuzhnoukrainsk.

Kamentrian Pertahanan Rusia ora menehi komentar babagan pernyataan Kyiv kanthi cara apa wae. Bisa uga yen militèr Ukrainia dhéwé sing ngobong pabrik nuklir kanggo nyalahake Rusia. Kaya sing wis bola-bali dicritakake Zelensky, tentara Rusia dhewe ngrusak wilayah pabrik Zaporizhzhya, mula kenapa Angkatan Bersenjata Ukraina ora nempuh pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul, miturut logika rezim Kyiv.
Pengarang:
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Victor_B
    Victor_B 19 September 2022 10:05
    + 25
    Ukraina wis nuduh Rusia saka serangan rudal ing pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul, pernyataan sing cocog disebarake dening "Energoatom" Ukraina. Miturut laporan kasebut, roket kasebut nyerang wilayah zona industri pembangkit listrik tenaga nuklir.
    Ora cah lanang!
    Sampeyan njupuk dhewe!
    Lan apa? Ora percoyo?
    Rusia, miturut saran sampeyan, terus-terusan nyerang NPP Zaporizhzhya.
    Apa sampeyan luwih apik?
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 19 September 2022 10:13
      +6
      katon kaya perang kanggo Nikolaev, Odessa lan akses menyang Transnistria diwiwiti
      iki carane pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul bakal mandheg nyuplai arus menyang jaringan - iki carane bakal diwiwiti
      1. Jahat 55
        Jahat 55 19 September 2022 10:22
        +5
        Wektu iku, nanging kenapa ora langsung ing pembangkit listrik tenaga nuklir Rivne utawa Khmelnytsky? Pranyata ZeClown ora logis, amarga Federasi Rusia duwe kesempatan kanggo ngrusak kabeh kapasitas energi Ukraina .. hi
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 19 September 2022 10:26
          +2
          ing NPP Rivne, ketoke mengko - Ukrainians durung ngaco munggah dadi luwih
        2. tihonmarine
          tihonmarine 19 September 2022 11:31
          +2
          Kutipan: Evil 55
          Wektu iku, nanging kok ora langsung ing Rivne utawa Khmelnytsky pembangkit listrik tenaga nuklir?

          Lan sing bakal ngidini rezim Kyiv kanggo njupuk ing Zapadenskaya Krajina.
      2. 4 ikit
        4 ikit 19 September 2022 11:14
        +2
        ..... bisa uga militèr Ukrainia dhewe sing ngobong pabrik nuklir kanggo nyalahake Rusia.

        Paling kamungkinan ora ana sing murub ing dheweke. Lan foto kasebut dijupuk ing sisih endi wae kanthi tujuan mbuwang informasi sing salah menyang media.
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 19 September 2022 11:20
          -3
          lan kenapa ora ana sing nganggep pilihan - partisan Odessa - ora trep
          mbok menawa ana pasukan katelu
          bisa uga njeblug fasilitas militer ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir
          sabotase biasa - mbales dendam kanggo kobong ing House of Trade Unions
      3. isv000
        isv000 19 September 2022 12:56
        0
        Kutipan saka: Romario_Argo
        katon kaya perang kanggo Nikolaev, Odessa lan akses menyang Transnistria diwiwiti
        iki carane pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul bakal mandheg nyuplai arus menyang jaringan - iki carane bakal diwiwiti

        Aku wis suwe ngomong yen Nikolaev dhewe minangka sekunder. Industri lan pambangunan kapal wis dirusak - planet Shelezyak ... Krivoy Rog bakal diresiki minangka wilayah sing dibentengi, nanging Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Kidul minangka morsel sing enak. Tanpa iku, wong Sumeria bakal pindhah menyang mangsa karo tai ...
    2. Canecat
      Canecat 19 September 2022 10:18
      +3
      Kutipan saka: Victor_B
      Ora cah lanang!
      Sampeyan njupuk dhewe!

      Apa AC sing ngancam nyawa dipasang ing kono. Saben-saben njeblug.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 19 September 2022 10:25
      -3
      Kutipan saka: Victor_B
      Rusia, miturut saran sampeyan, terus-terusan nyerang NPP Zaporizhzhya.

      Iki palsu utawa bener, nanging pesen kasebut muncul saka Vasily Stoyakin sing misuwur:
      Media kasebut, kanthi nyebutake IAEA, nyatakake yen sawise ndandani piranti distribusi sing ditindakake dening brigade Energoatom, tanggal 17 September, Zaporozhye NPP kalebu ing sistem energi Ukraina. Krisis ing saubengé stasiun wis diatasi kanggo sementara. Lan ora kanggo kepentingan Rusia.
      Temenan, persetujuan wis rampung antarane Rusia lan Ukraina, liwat mediasi IAEA.
      Sisih Rusia ninggalake rencana kanggo nyakup ZNPP ing sistem energi Rusia. Aku kudu ngomong, prestasi cilik - minangka asil saka shelling Ukrainia, Gawan iki wis dadi mokal fisik.
      1. penembake gunung
        penembake gunung 19 September 2022 11:01
        +2
        Kutipan saka tihonmarine
        Tanggal 17 September Zaporozhye NPP kalebu ing sistem energi Ukraina. Krisis ing saubengé stasiun wis diatasi kanggo sementara. Lan ora kanggo kepentingan Rusia.
        Temenan, persetujuan wis rampung antarane Rusia lan Ukraina, liwat mediasi IAEA.

        Ora mungkin "nyambung menyang jaringan" stasiun, kabeh reaktor kasebut "kadhemen" ... Iku katon kaya palsu. Pemanasan reaktor saka kadhemen ora cepet banget.
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 19 September 2022 11:21
          +1
          kok nggawa palsu kene saka sumber sing ora dingerteni
          1. tihonmarine
            tihonmarine 19 September 2022 11:46
            -1
            Kutipan: Lyudmila Myshkina
            kok nggawa palsu kene saka sumber sing ora dingerteni

            Source Vasya Stoyakin, lan dianggo kanggo joint venture.
        2. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 19 September 2022 11:52
          0
          lan ora supaya cepet reaktor cools mudhun. sing ngandhani yen kabeh reaktor wis mandheg. siji dianakaké kabeh wektu
        3. vitvit123
          vitvit123 19 September 2022 11:56
          -1
          Ing kana, misale jek, kita ora ngomong babagan energi sing metu saka stasiun, nanging babagan energi sing "mlebu" stasiun kanggo njaga operasi stasiun.
        4. 16112014nk
          16112014nk 19 September 2022 12:23
          +1
          Quote: penembak gunung
          Katon kaya palsu.

          Iku ora palsu. Iku mung sing kahanan iku cara liyane - energi listrik ora pindhah menyang Ukraina, nanging saka Ukraina kanggo mesthekake operasi saka peralatan ndhukung safety saka stasiun.
  2. SKVichyakow
    SKVichyakow 19 September 2022 10:06
    +6
    "Lagu kita apik, diwiwiti saka wiwitan"
    1. tihonmarine
      tihonmarine 19 September 2022 10:16
      +2
      Kutipan: SKVichyakow
      Rekaman kasebut bisa katon macet ing pelawak / ketagihan.

      "Coke" nampa merek salah, cuckoo lunga.
  3. astepanov
    astepanov 19 September 2022 10:08
    +8
    Saiki howls lan moans bakal munggah ing media Western. Nanging, bisa uga jotosan kasebut - akurat banget, tanpa tujuan ngrusak reaktor, nanging minangka sinyal sing jelas: aja ndemek pembangkit listrik tenaga nuklir ing Energodar. Nanging, versi sing luwih cenderung nyerang dhewe. Lan isih ana sistem pendinginan sing kuat banget - nyatane kondhisi hawa sing padha ....
    1. saigon
      saigon 19 September 2022 10:17
      +4
      Dadi opo? Lho, loh, terus piye? Apa bedane antarane lolong, nangis utawa ngeluh, dilebokake kanthi perpisahan utawa tanpa perpisahan kanggo milih, nanging sijine kabeh tanpa gagal miturut prentah V.I. Lenin.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 19 September 2022 10:18
      +6
      Kutipan saka astepanov
      Saiki howls lan moans bakal munggah ing media Western.

      Dadi West dhewe, "mbuwang" idea kuwi menyang junta Kyiv.
      Senajan ing trik reged, Kyiv dhewe akeh.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 19 September 2022 11:13
        +4
        iku menarik kanggo ndeleng apa jenis histeria bakal munggah ing EU
        nalika ana wong ngrusak saluran listrik ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir Rovno - 300 km saka Warsaw
    3. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 19 September 2022 10:23
      +5
      Panyangka sampeyan babagan serangan sing tepat iku diragukan, mulane. Yen jotosan wis akurat, iku bakal diarahake menyang bagean electrical saka stasiun, trafo ana utawa kaya. Banjur listrik bakal ilang, lan bagean nuklir bakal tetep utuh. Lan - bolongan ing wilayah ...
    4. hohohol
      hohohol 19 September 2022 10:23
      +6
      Saiki howls lan moans bakal munggah ing media Western.

      Mula ora nate mandheg ing kono.
  4. Mazunga
    Mazunga 19 September 2022 10:08
    +4
    apa insidious poto-serangan ngguyu
  5. Uprun
    Uprun 19 September 2022 10:09
    +6
    Aja menyang mbah mbah ....., dheweke nembak awake dhewe ...., ana cukup pecahan rudal kita ing pinggiran, lan sapa sing bakal mriksa? Liyane pinggiran muddied, lan la Kramotorsk (shelling saka stasiun) .... Apa padha mung ora nindakake kanggo tarik ing Natu ...., malah ing sandal PBB bakal mbukak maju ..... sawetara vile .. ..
  6. tahanan
    tahanan 19 September 2022 10:12
    +4
    Mengkono. Conder mesam-mesem, aja menyang tukang rejeki. nglirik
  7. lopvlad
    lopvlad 19 September 2022 10:13
    +2
    Sawise kabeh, Ukraina iku panggonan lair saka self-shellings lan iku ora ngagetne sing self-shellings sing nyekel wilayah nambah saka Ukraina.Malah, kita kabeh ngerti, iki poto-shellings padha banget tresnani saka untouched, siji bisa ngomong prawan. , infrastruktur kritis.
    1. VORON538
      VORON538 19 September 2022 10:57
      0
      Dheweke uga bunuh diri sing nembak awake dhewe kaping pirang-pirang ing sirah ... Tradisi! hi
  8. tihonmarine
    tihonmarine 19 September 2022 10:15
    +3
    dadi apa ora shell pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul, miturut logika saka rezim Kyiv.

    Konco rezim Kyiv - "ora bakal teyeng", bisa murub apa wae sing dikarepake.
  9. bali
    bali 19 September 2022 10:18
    +2
    hi Dhewe, dhewe!
    Kanthi forelock lan kumis,
    Karo wong ireng, Tatar,
    Lan "bakar" liyane
    Diiseni bedhil
    Nggawe perang!
  10. trafllot1832
    trafllot1832 19 September 2022 10:29
    +5
    Priksa magate kanggo kutu. Magate ora bisa nemtokake sapa sing terus-terusan smack ing ZNPP. Lan saiki bakal menehi jeneng siji-sijine penulis. Pil kanggo dheweke saka kutu, konsumsi domestik. Aja ngitung pil kanthi bobote. ilang.
  11. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 19 September 2022 10:29
    +2
    turu kanggo dangu, sampeyan kudu ngenteni nganti ukrosmi lan ukroreichstag wiwit screech. ana pesen ing kréta ing wayah wengi, lan ing kono, tanpa konfirmasi, publik reputasi ora ngirim apa-apa. sanadyan pitakonan iku sing nindakake. dadi ora pon


    yaten
  12. Prokopy Nesterov
    Prokopy Nesterov 19 September 2022 10:31
    +4
    Yen sampeyan nggunakake argumen Ukrainia sing tansah menehi-
    1) Ukrainians murub ing piyambak kanggo provokasi.
    2) Iki minangka pertahanan bali, kanggo nanggepi tembakan saka stasiun.
  13. yowis
    yowis 19 September 2022 10:37
    0
    "Siji kepingan salju durung salju, durung salju
    Udan siji durung udan..."(pop.pisnyak)
    Nanging umume, karusakan infrastruktur sipil ing Timur (pembantaian) kudu dijawab kanthi proporsional.
  14. Netomsky
    Netomsky 19 September 2022 10:38
    -2
    Ukrainians, minangka tansah, brazenly ngapusi. Iku APU sing murub ing NPP Ukraina Kidul! Iku logis! NPP Zaporizhzhya dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Rusia lan wiwit murub ing awake dhewe, kaya Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Ukraina Kidul, sing ana ing kontrol Ukraina, murub ing Angkatan Bersenjata Ukraina wassat
  15. pandhu arah777
    pandhu arah777 19 September 2022 10:40
    +1
    Cynical poto-shelling, iku rampung ora dingerteni kok padha Nihan piyambak, ngancurake fasilitas energi sadurunge mangsa, nanging kasunyatan sing padha nindakake dhewe iku kasunyatan. Mbokmenawa kanggo nyalahke Muscovites ala mengko ....
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 19 September 2022 11:16
      0
      minangka pilihan bisa dadi partisan Odessa,
      soko saben wong lali bab wong sing diobong ing omah serikat pekerja
  16. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 19 September 2022 10:43
    +1
    Sawise shelling, salah sawijining unit hidroelektrik saka stasiun tenaga hidroelektrik Aleksandrovskaya, yaiku bagean saka kompleks energi Ukraina Kidul, dipateni. Telung kabel listrik voltase dhuwur uga dipateni.

    ***



    ***
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 19 September 2022 11:10
      +1
      iku wektu kanggo sijine metu kuyiv. lan pembangkit listrik tenaga banyu Kyiv nyedhiyakake telung wilayah
  17. roket757
    roket757 19 September 2022 10:46
    +5
    Kyiv nuduh pasukan Rusia nyerang rudal ing wilayah zona industri pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina Kidul.
    . Lan apa sing salah?
    Infrastruktur, kalebu. energi, saiki MUNGKIN bisa nyuda / ngrusak.
    Ora ana sing nggegirisi, kaya saiki.
    Ayo IAEA lan takon ho / l / u paus minke kedher luwih aktif, lan kita bakal weruh.
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 19 September 2022 11:17
      +1
      aku setuju,
      IAEA mung bakal menehi rekomendasi lan keprihatinan
      1. roket757
        roket757 19 September 2022 11:23
        +1
        Nah, ayo padha nyalahake SHO uga?
        We murub maneh utawa ora kejawab ... opsi kanggo milih saka. Paus minke dhewe ngenalake dheweke.
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 19 September 2022 11:42
          +1
          bisa dadi pihak katelu - partisans Odessa
          topik paling ora dikarepke lan troublesome kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina
          partisans ora tiba ing yurisdiksi saka IAEA ing sembarang cara
          1. roket757
            roket757 19 September 2022 11:52
            +1
            Dadi republik Donbass ana ing zona abu-abu, kanggo wong manca, mesthi! Dadi dheweke kudu dipasrahake karo sawetara kasus "menarik".
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 19 September 2022 11:56
              +1
              aku setuju,
              LDNR ngirim babagan 20 OTRK Tochka-U, nanging sakperangan alesan durung digunakake + akeh MLRS Grad, Hurricane, Tornado
              LDNR bisa nggawa nix sing apik kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina - mungkin lagi nyiapake
              1. roket757
                roket757 19 September 2022 12:05
                +1
                Kabeh dikuwasani dening politisi, sing kadhangkala ora bisa dibedakake karo perdagangan bary, utawa malah bandit.
                Ala, iki kasunyatan kita ... nanging, ngendi sing salah?
  18. SaLaR
    SaLaR 19 September 2022 10:52
    -5
    Chernobyl 2.0 saya suwe saya cedhak ... Dheweke bakal ngrampungake game kasebut ..
  19. Paladin
    Paladin 19 September 2022 10:52
    -1
    Bisa uga yen militer Ukrainia dhewe sing nyemprotake pembangkit listrik tenaga nuklir.

    Lan iya dadi. Lan umume, ora perlu nginstal AC LG ing obyek sing penting, mbledhos banget, aku elinga wiwit diarani GoldStar))))
  20. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 19 September 2022 10:58
    0
    Dadi wong-wong mau! Ukrovermacht iri: saiki, Rusia nyerang NPP Zaporizhzhya, tegese NPP Ukraina Kidul nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina.
  21. alebdun2000
    alebdun2000 19 September 2022 11:00
    +1
    Sayange, dheweke bakal ngalahake stasiun kasebut, supaya energi Khokhlyand dadi bledug.
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 19 September 2022 11:16
      +1
      angin ing Ukraina dina iki. angin barat. sisih endi sing sampeyan pikir bakal kenek?
  22. m_silenus
    m_silenus 19 September 2022 11:03
    0
    Mungkin memoriku ilang. Nanging misale jek aku wis weruh foto karo corong lan wong karo tangan diangkat sawetara sasi kepungkur.
    1. gjkrjdybr50
      gjkrjdybr50 19 September 2022 17:12
      0
      Iku misale jek sing ana ing Kramatorsk, nalika "pahlawan" moaned babagan shelling saka pusat blanja.
  23. mamang
    mamang 19 September 2022 11:44
    +1
    Lan kudu nyedhaki sistem dhukungan, kanggo mikir babagan Gusti Allah.
    Iku menarik kanggo ngrungokake sawise .. nangis saka mungsuh
  24. belovvladimir
    belovvladimir 19 September 2022 11:48
    +1
    Lan apa kanggo kita! Kanthi pernyataan kasebut, ukrovermacht mlayu menyang PBB kanggo sambat babagan nasib fasisme sing angel!
  25. anna67
    anna67 19 September 2022 11:55
    +1
    )) Apa ngomong yen Rusia njupuk? Sawise kabeh, Rusia nembak ZAS, amarga ana ing wilayah kita, lan iki minangka stasiun Ukrainia ing antarane wong Ukrainia, tegese dheweke dhewe njupuk ing stasiun kasebut - iku logis - sampeyan kudu njupuk apa sing ana ing kontrol sampeyan) )))))
  26. RoTTor
    RoTTor 19 September 2022 16:43
    -2
    NPP Rivne lan Khmelnytsky, sing luwih cedhak karo ZU, menyang Polandia lan Uni Eropa, ana ing baris sabanjure
  27. gjkrjdybr50
    gjkrjdybr50 19 September 2022 17:11
    0
    Aku wanted kanggo guyon bab shelling dhewe, nanging aku ora duwe wektu, saben siji lan setengah komentator guyon bab iku. Ya, lan bener, kaya sing bisa ditindakake, luwih becik yen Kamentrian Pertahanan RF ngumumake wahyu kasunyatan saka shelling pembangkit listrik tenaga nuklir "mandiri" dening "pahlawan Svidomo" Ukraina.
  28. Metallurg_2
    Metallurg_2 19 September 2022 19:39
    0
    Iku ora roket, iku condo liyane mbledhos.
  29. gratis
    gratis 19 September 2022 20:44
    0
    Skenario standar, ayo nelpon IAEA lan mateni pembangkit listrik tenaga nuklir, minangka tambahan sing apik kanggo krisis energi EU.
  30. Ivanushka Ivanov
    Ivanushka Ivanov 19 September 2022 21:13
    -1
    Yen kita ora nyebarake sistem energi ukrov, kita bisa nyatakake yen PDB ora duwe rencana, nanging ana respon situasional. Carane akeh wong bakal mati ing Donetsk? Pira maneh "pengendalian" sing kudu dituduhake?
    Mangkene rencana kasebut:
    1. Striking ing gaya driji splayed
    2. Pendhudhukan wilayah sing paling penting
    3. Ninggalake sauntara wilayah sing ora bisa dikontrol sacara kualitatif, nyuda kerugian sing relatif
    4. Grinding potensial militèr saka fasis, nambah kaping ing losses saka fasis
    5. Ing wayahe, nalika fasis, dianiaya dening sponsor, wiwit ngerti lan nguripake NATO kanggo sawijining kebekan, pedhot saka listrik. Lan pungkasane ngrampungake pertahanan nalika dheweke nyoba nekat pungkasan kanggo ngganti sesuatu (sanajan iki bakal dadi latihan sing ora ana gunane)
    Kanggo. Ing mburi ngarep mung 1/4 saka fungsi ing perang modern. 3/4 - mburi. Yen Jerman wis sangsoro Stalin saka mburi, USSR ora bakal tahan malah sasi.
    Iku bisa uga katon kaya-kaya Pintos sing provoking kita kanggo jotosan kuwi. Nanging iki trik. Iki jenis jotosan sing paling padha wedi (mung aja uncalan menyang grumbulan eri). Iki bakal dadi pungkasan proyek bosok sing metu saka fasisme lan pungkasan Amerika ing mangsa ngarep.

    Dadi ... kayane GDP pancen ora ngerti apa sing kudu ditindakake sabanjure.
  31. uga-dokter
    uga-dokter 24 September 2022 13:16
    0
    Не надо скромничать и отнекиваться. Следует отвечать на каждый удар по нашей территории разрушением укрской инфраструктуры. И трансформаторные подстанции всех электростанций Украины - цели первоочередные.
  32. Munhausen
    Munhausen 24 September 2022 17:41
    0
    Кажется история повторяется. Весной были вопли малохольного как Русские обстреляли Запорожскую АЭС из танков. Чуть ли не специальными противореакторными снарядами. Теперь ещё одна станция прибавляется.