Review militèr

Kamentrian Pertahanan ora ngilangi adopsi pistol Lebedev kompak (PLC)

66
Kamentrian Pertahanan ora ngilangi adopsi pistol Lebedev kompak (PLC)

Pistol Lebedev kompak (PLC) bisa diadopsi dening tentara Rusia, Departemen Pertahanan nimbang masalah iki, nanging keputusan final durung digawe. Alan Lushnikov, presiden keprihatinan Kalashnikov, ngomong babagan iki.


Militer Rusia nganggep pistol Lebedev ing versi "kompak" minangka pribadi gaman kanggo sawetara pasukan khusus, nanging kaputusan kanggo nggunakake pistol iki menyang layanan durung digawe. Nanging PLC diadopsi dening rong lembaga penegak hukum liyane - Kementerian Dalam Negeri lan Pengawal Nasional. Lan ing kene, PLC kudu ngganti pistol Makarov (PM). Saiki, kontrak disiapake kanggo nyediakake senjata menyang petugas penegak hukum, keprihatinan wis siyap kanggo pangiriman serial pistol ing volume sing dibutuhake.

Sawise mlebu kontrak pasokan, direncanakake miwiti pangiriman produk kasebut menyang departemen loro kasebut. (...) Kamentrian Pertahanan Rusia nimbang kemungkinan nggunakake pistol Lebedev kompak

приводит RIA News tembung Lushnikov.

Kasunyatan manawa Kementerian Pertahanan nganggep PLC minangka senjata pribadi kanggo pasukan khusus dilaporake taun kepungkur, nanging militer duwe pilihan akeh. Bubar, gunsmiths Russian wis digawe sawetara pistol kanggo macem-macem cartridges, kiro-kiro saka 9X19 mm kanggo 9X21 mm, supaya militer ora cepet-cepet.

Pistol Lebedev kompak dirancang kanggo kartrid Parabellum 9X19 mm. Jinis otomatisasi - mundur saka bolt, ditambah karo tong minyak kanthi stroke cendhak tong minyak, ngunci kanthi tong minyak skewed. Kapasitas majalah 14 puteran, bobot tanpa kartrid - 720 gram. Lokasi wektu tundha geser, tombol reset majalah lan sekring ing loro-lorone ngidini bedhil bisa digunakake dening tangan tengen lan kiwa. Ana rel Picattini kanggo masang macem-macem aksesoris.
Foto sing digunakake:
prihatin Kalashnikov
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Konnick
    Konnick 19 September 2022 12:47
    -2
    Desain sudhut, kompak, nanging sampeyan ora bisa nyelehake ing kanthong, bakal cepet nggawe bolongan tanpa nembak. Apa angel uga metu saka kanthong utawa sing kompak ora kanggo kanthong? "Saka cilik aku ora seneng oval, aku narik sudut saka kanak-kanak" ayat-ayat iki dening P. Kogan dilebokake ing ngarep dening desainer pistol iki.
    1. KCA
      KCA 19 September 2022 13:03
      0
      APS ora bakal pas karo kanthong sampeyan, nanging akeh spesialis sing seneng banget lan ora bakal ngganti, lan ora mung ing Rusia.
      1. Konnick
        Konnick 19 September 2022 13:08
        0
        APS ora bakal pas karo kanthong sampeyan, nanging akeh spesialis sing seneng banget lan ora bakal ngganti, lan ora mung ing Rusia.

        APS ora diarani kompak.
      2. unspeech
        unspeech 19 September 2022 18:02
        +2
        APS ora bakal pas karo kanthong sampeyan, nanging akeh spesialis sing seneng banget lan ora bakal ngganti

        wassat kene strictly miturut Freud - nganggo APS ngimbangi lack saka ukuran ing panggenan liya ... Ora ana alesan liyane kanggo "tresna" wong ...
        1. KCA
          KCA 19 September 2022 18:09
          -4
          Aku duwe kanca FSO, dheweke seneng njupuk, dheweke kerja ing jarak tembak sing padha karo Alpha, sampeyan terus ilat, kanca sing apik, nanging sing kerja bareng karo dheweke ing galeri shooting ...
    2. Voronezh
      Voronezh 19 September 2022 13:04
      +4
      Apa PM ala kanggo tentara? Bobot entheng, kompak, dipercaya. Argumen sing lack akurasi kepungkur. Kita kudu nglatih katrampilan lan dudu telung babak seprapat. Ora ana sing nyerang karo dheweke. Ngrusak rompi anti peluru uga ora dibutuhake saka dheweke. Senjata saka kasempatan pungkasan. Spesialis butuh alat khusus, aku setuju.
      1. Konnick
        Konnick 19 September 2022 13:14
        +1
        Apa PM ala kanggo tentara?

        Malah luwih trep kanggo mbukak bir lan palu kuku ing tembok. Miturut cara, bobote padha karo "kompak" iki. Lan sing ngandika sing PLC iki luwih akurat saka PM, kok karo kartrid lan tong minyak padha dawa?
        1. AlexGa
          AlexGa 19 September 2022 15:36
          +2
          Aku bakal nambah babagan PLC, a disassembly banget angel, mungguh, masalah karo reresik. Lan yen kita njupuk menyang akun ing kahanan pertempuran ora ana tabel kanggo reresik senjata, banjur PLC ilang PM rampung. Kartrid liyane sing bakal nyebabake pamisahan amunisi iki ing pasukan nganti pirang-pirang taun. Miturut pendapatku, bisa uga kanggo Kementerian Dalam Negeri, nanging ora kanggo tentara. Aku ngerti desainer, dheweke kudu nggawe sing anyar.
        2. solar
          solar 19 September 2022 16:18
          +1
          Lan sing ngomong sing PLC iki luwih akurat saka PM, kok karo cartridge padha

          Bener, dheweke duwe kartrid sing beda - Lebedev duwe Parabellum 9X19 mm, lan PM duwe 9X18 mm PM.
          1. Konnick
            Konnick 19 September 2022 16:25
            -5
            Bener, dheweke duwe kartrid sing beda - Lebedev duwe Parabellum 9X19 mm, lan PM duwe 9X18 mm PM.

            Dadi, sampeyan ora butuh pistol iki kanggo kartrij sing diimpor. Keprihatinan Kalashnikov pengin golek dhuwit kanggo ekspor, kayane dheweke nuduhake tong minyak ing tong minyak, mula dheweke cepet-cepet bali menyang asale ...
      2. Bad_gr
        Bad_gr 19 September 2022 15:00
        +3
        Kutipan saka Voronezh
        Apa PM ala kanggo tentara?
        Kanggo Tentara, mungsuh dimaksudake ing waja awak, ing ngendi pistol sing dipasang kanggo 9x18 ora ana hubungane. Ing Angkatan Darat, pistol Udav kanthi ukuran 9x21 ana ing layanan - ing kana. Lan kenapa dheweke uga butuh sing kompak - aku ora bakal ngerti.
        1. Konnick
          Konnick 19 September 2022 16:19
          -5
          Lan kenapa dheweke uga butuh sing kompak - aku ora bakal ngerti.

          Iku mung titik - pisanan kanggo Wilayah Moskow, pistol Lebedev karo kartrij 9x21, lan kartrid 9x19 kanggo Kementerian Dalam Negeri. Nanging Kamentrian Dalam Negeri ora butuh PLC iki, dheweke duwe PM sing bisa dipercaya. Dadi pengin mlebu tentara, nanging ing kana pejabat senior lan jenderal wis duwe dolanan kanthong, PSM, entheng, kanggo didhelikake.
          1. Voronezh
            Voronezh 20 September 2022 13:11
            0
            Apa sampeyan ndeleng PSM saka sapa wae ing urip nyata?
            1. Konnick
              Konnick 20 September 2022 14:05
              0
              Apa sampeyan ndeleng PSM saka sapa wae ing urip nyata?

              Dheweke malah nembak, sedulure kerja dadi opera, padha gegaman ing siji wektu, iku trep banget kanggo nindakake ing kanthong.
            2. Georgy Sviridov_2
              Georgy Sviridov_2 20 September 2022 16:52
              0
              Paling ora 2 wong.
              Kolonel Zavyalov, kepala layanan pasukan khusus ... Saka 25 meter dheweke nyelehake kabeh toko ing bungkus rokok ...
              Nah, siji maneh, pensiunan kolonel, aku ora bakal menehi jeneng mburi, dheweke duwe penghargaan.
        2. Voronezh
          Voronezh 20 September 2022 13:08
          -1
          [/ kutipan] Ing Angkatan Darat, pistol "Boa constrictor" ana ing layanan [kutipan]

          Omong kosong, dheweke ora dadi tentara. Mungkin mung ing Moscow Ring Road ...
          1. Bad_gr
            Bad_gr 20 September 2022 16:31
            0
            Kutipan saka Voronezh
            Omong kosong, dheweke ora dadi tentara.
            Diadopsi lan dituku kanggo Tentara, ora ateges kabeh wong wis ana ing kana. Tulis:
            Miturut rencana, sing dikenal dening Izvestia, meh 400 yuta rubel diparengake kanggo tuku kumpulan gedhe pisanan sawetara puluhan ewu "batang". "Boas" utamane bakal dilayani karo pasukan khusus lan unit intelijen. Personil militèr biasa uga bakal nampa barang anyar ...............
            https://iz.ru/1167945/anton-lavrov-anna-cherepanova/udav-bolshoi-minoborony-nachalo-massovuiu-zakupku-noveishego-pistoleta
    3. Silver99
      Silver99 19 September 2022 13:21
      +3
      Tanpa guna nulis kaya ngono, saben wong sing nemoni produk iki nyathet genggeman sing nyaman lan entheng ing pangertèn sing paling bener saka tembung kasebut. tong minyak iku nyaman banget. Keturunan sing trep, ora ana efek "nunggu tembakan" mula akurasi saka tembakan pisanan, majalah sing jembar, efek mandheg sing cukup saka kartrid. Dmitry Lebedev saiki dadi panguwasa sing diakoni ing pangembangan senjata laras pendek, perkembangane sing paling maju. Kanggo Kamentrian Dalam Negeri, ora ana gunane kanggo ngganti kanggo njupuk gopnik, nanging kanggo tentara iku pengganti sing pantes kanggo PM. Miturut cara, ing beyo saka sawetara ngarahake asor tepat saka target full-dhuwur ing tes saka 80 meter, iku ora ala banget.
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 19 September 2022 13:47
        +4
        Akurasi apik, majalah tambah 5 babak, tegese akeh. Digawe ing 2017. MO mikir dawa. Wong sing katon "soko" kepengin.
      2. Konnick
        Konnick 19 September 2022 14:07
        -3
        ora ana efek "nunggu tembakan"

        Kanggo senjata kuwi, iki ora apik. Lan PM bisa diowahi kanggo pemicu saka tutul, ora ana siji wis mbatalake TB, mbayar manungsa waé menyang ngendi driji diselehake ing PLC lan PM, ing PM ing pemicu, lan ing pigura ing PLC, kok? Iku bakal luwih trep kanggo perang karo pistol ing tangan lan nahan pidana karo PM, amarga PLC iki dimaksudaké utamané kanggo Departemen Dalam Negeri. Turun PM ora nyebabake rasa ora nyaman kanggo aku, sampeyan mung kudu sinau carane nyekel PM kanthi kenceng nalika santai indeks siji, carane ngontrol driji kanthi kapisah saka tangan.
      3. unspeech
        unspeech 19 September 2022 18:06
        +1
        Kutipan saka Silver99
        Kanggo Kamentrian Dalam Negeri, ora ana gunane kanggo ngganti kanggo njupuk gopnik, nanging kanggo tentara iku pengganti sing pantes kanggo PM.

        wassat Lan ing tentara, sing njupuk pistol? - Aku ora weruh target kanggo senjata iki! Aja kantun dhewe ing bathuk lan saka PMA ...
      4. kucing Rusia
        kucing Rusia 19 September 2022 20:15
        0
        Kutipan saka Silver99
        nanging kanggo tentara iku cukup panggantos PM. Miturut cara, ing beyo saka sawetara ngarahake asor tepat saka target full-dhuwur ing tes saka 80 meter, iku ora ala banget.
        Ing perang, ing jarak 80-100 meter, "target" bakal "full-length" nganti tembakan pisanan - banjur "target" bakal dadi "dada" lan bakal dipecat saka AK utawa M-4.
        Ing tentara bedhil ing pertempuran digunakake minangka pilihan pungkasan - nggunakake geni saka pistol ing mungsuh - contone, perang ing wilayah kutha sing ditutup - kayata "kamar ing apartemen".
        1. Voronezh
          Voronezh 20 September 2022 13:14
          0
          Kaya sing dikandhakake ing salah sawijining film sing misuwur, senjata pribadi diwenehake marang petugas kanggo ngatasi masalah pribadi.
  2. hhurik
    hhurik 19 September 2022 13:03
    +1
    Impen, impen manajer sing efektif nglirik Sepur wis lunga, warga - ora ana dhuwit lan ora bakal ana ing mangsa ngarep, tenang.

    PM bakal ngluwihi kabeh wong.
  3. Uprun
    Uprun 19 September 2022 13:03
    -1
    Lha kok PM ora nyenengna ..... mobil apik ...., tanpa nolak ...., isih ana review sing apik babagan TT ....
  4. asu ajag
    asu ajag 19 September 2022 13:10
    +2
    Sampeyan ora butuh bedhil, nanging kartrid 5,56 * 25 mm, kasus kartrid saka TT dikompres maneh kanggo peluru saka .223rem, luwih cendhek tinimbang 5.45 saka AK-74.
    1. unspeech
      unspeech 19 September 2022 18:10
      0
      Kutipan saka serigala udara
      Sampeyan ora perlu bedhil, nanging kartrid 5,56 * 25 mm

      kenapa? kok cartridge kuwi luwih apik tinimbang standar 5.45x39? tugas apa sing bisa ditindakake sing ora bisa ditindakake AK lan PM?
      1. asu ajag
        asu ajag 20 September 2022 11:19
        0
        Kacepetan bakal dadi awal 700 m / s lan masalah karo waja awak dibusak lan ciloko ora cocog karo urip ...
        1. unspeech
          unspeech 20 September 2022 12:31
          0
          opo malah aku ora ngerti, sampeyan arep perang karo pistol utawa soko? -- salah gedhe! Kayane ora, dheweke ora, miturut pratelan awal ...
          :) AK-74 nduweni kecepatan awal 900 m / s ing umum - kok ngganti menyang versi weakened?
          Misteri ing peteng ...
    2. Oleg812spb
      Oleg812spb 19 September 2022 20:18
      0
      Senjata kasebut mbutuhake tumindak mandheg sing efektif, 5,56 ora cukup kanggo iki ...
      1. asu ajag
        asu ajag 24 September 2022 09:02
        0
        Apa sampeyan ahli pamburu utawa senjata? Aku Hunter 25 taun plus 10 taun layanan lan aku duwe 2 Gamelan lan 3 rifled, paling mlaku 223rem kabeh tumiba saka iku nganti 150 meter!
  5. ruwet
    ruwet 19 September 2022 13:13
    +4
    Aku welcome senjata apa wae sing ngirim mungsuh menyang jagad sabanjure.
  6. wuh wuh
    wuh wuh 19 September 2022 13:15
    -8
    Sampeyan bisa nganggo PMC anyar, sing diatur dening Prigozhin.
    Wong-wong iki wis biasa nganggo senjata kompak ing kanthong.
    Dheweke bakal bisa nggawe serangan kejutan ing APU.
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 16:05
      +2
      Dheweke bakal ngerti apa sing dibutuhake, dheweke ora kalebu ing Angkatan Bersenjata RF.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 19 September 2022 17:14
        -4
        Dheweke bakal ngerti, mesthi.
        Iki dudu bocah-bocah, nanging penjahat kanthi barang-barang abot. Mateni wong-wong mau ora sepisanan.
        1. Oleg812spb
          Oleg812spb 19 September 2022 20:22
          +2
          Apa sampeyan ndeleng file pribadine? Dheweke bakal ngerti sapa sing bisa dipercaya karo senjata. Utawa apa sampeyan mikir yen "petinju penalti" mung bisa bersenjata karo shovel? Ing sisih liya, aku ngerti, dheweke mikir beda.
    2. kucing Rusia
      kucing Rusia 19 September 2022 20:18
      +1
      Kutipan saka: voyaka uh

      Wong-wong iki wis biasa nganggo senjata kompak ing kanthong.
      Dheweke bakal bisa nggawe serangan kejutan ing APU.
      Katrangan iki cocok kanggo saboteurs ing sandhangan sipil operasi ing pamukiman kontrol dening mungsuh.
      prajurit
      1. aszz888
        aszz888 20 September 2022 03:33
        +1

        kucing Rusia
        Wingi, 20:18
        ANYAR

        +1
        Kutipan saka: voyaka uh

        Wong-wong iki wis biasa nganggo senjata kompak ing kanthong.
        Dheweke bakal bisa nggawe serangan kejutan ing APU.
        Katrangan iki cocok kanggo saboteurs ing sandhangan sipil operasi ing pemukiman kontrol dening mungsuh.
        mykola-monya, pelari saka USSR / RF, minangka tansah, metu saka baris. Dheweke duwe tugas sing beda - kanggo nyelehake slop ing Federasi Rusia, njupuk matzah liyane, lan supaya pemilik ora nyepak menyang dalan.
  7. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 13:24
    -2
    Kaping pisanan, iku seng di pengeni kanggo ngetokake pistol kanggo wong-wong sing gun mesin ora trep. Utamane yen permusuhan ditindakake ing luar negeri lan masalah distribusi ilegal ora muncul. Pistol dikarepake kanggo kru kendaraan tempur, penembak mesin, peluncur granat, mortir lan liya-liyane sing diisi gaman liyane. Aku ora ngerti kepiye saiki, nanging sadurunge ana masalah, sampeyan ora nganggo senjata, utawa bedhil mesin ngganggu sampeyan.
    1. Dauria
      Dauria 19 September 2022 15:22
      +3
      salah siji sing ora bersenjata, utawa mesin ing dalan.

      Tank mandheg. Apa sampeyan nganggep pembalap bersenjata nganggo pistol nglawan pejuang nganggo bedhil mesin? Utawa pilot mlumpat? Kanthi PM, aku kenek gajah ing bokong saka limang langkah mung kaping telune. Senajan karo AK ing pole ski saka 60 meter tansah.
      Iki senadyan kasunyatan sing cartridges, wektu lan kesempatan kanggo sinau padha gerbong. PM digawa ing kanthong susu jumpsuit saliyane bedhil mesin. Kanggo apa - FIG ngerti. Cukup "iku mesthine." Ayo dadi luwih apik yen mesin "ngganggu" tinimbang tetep karo kentut iki.
      1. Sergey Aleksandrovich
        Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 16:01
        0
        Iku jenis dingerteni. Nanging luwih apik kanggo nyelehake trek ing panggonan nganggo pistol utawa tanpa senapan mesin? Yaiku, sampeyan, minangka tanker, ujar manawa sampeyan ora butuh bedhil?
      2. unspeech
        unspeech 19 September 2022 18:16
        +1
        Kutipan saka dauria
        Kanthi PM, aku kenek gajah ing bokong saka limang langkah mung kaping telune

        wassat Ya, sampeyan, kancaku, iku pemburu! Where is the Elephant Protection Society looking?!
        Nanging ing intine, aku setuju banget karo sampeyan - kanggo sapa lan ing ngendi AK bisa ngganggu? Ana liyane yen AK-74M (kanthi bokong plastik lempitan) ...
        1. Sergey Aleksandrovich
          Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 19:22
          0
          Iku tetep mung kanggo wawancara tanker liyane. Bakal padha setuju kanggo part karo pistol lan ngalih istimewa kanggo bedhil mesin?
      3. Batalyon konstruksi cadangan
        Batalyon konstruksi cadangan 23 September 2022 14:04
        0
        Mung ora kabeh wong bisa njupuk saka PM. Instrukturku saka 20 meter nyelehake 8 peluru ing bunder kanthi diameter 3-5cm. Aku saka kadohan padha ing 8-ki. Nanging ing kene pitakonan saka skill lan "diwenehi - ora diwenehi." Aku ngerti wong sing saka 300 meter saka AK-74 sijine telung peluru menyang "sepuluh ndhuwur", lan saka PM saka 10 meter padha ora tansah kenek target dodo.
    2. novel66
      novel66 19 September 2022 15:36
      +3
      kanggo ngetokake pistol kanggo wong-wong sing gun mesin ora trep.

      . Gun dibutuhake supaya bisa menyang bedhil mesin, sing ora kudu ditinggal ing endi wae.
      1. Sergey Aleksandrovich
        Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 15:58
        0
        Apa mesin gunner utawa peluncur granat uga bisa tekan senapan mesin?
        1. wuh wuh
          wuh wuh 19 September 2022 17:16
          -3
          Gun iku ora ana gunane.
          PP kompak kanthi bokong isih bisa mbantu.
          1. Sergey Aleksandrovich
            Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 17:20
            +1
            Apa sampeyan arep nggawa PP bebarengan karo senapan mesin, kaya PC? "Kanggo kegilaan sing wani kita nyanyi lagu!" (Kanthi).
            PP iki kanggo senapan mesin ora ana gunane.
            1. wuh wuh
              wuh wuh 19 September 2022 17:30
              0
              Aku kudu nglakoni.
              Aku ngagem senapan mesin Belgian MAG - 11 kg, lan telung sabuk, ambruk dadi 4 bêsik saben, lan ing mburi: tong minyak spare lan M-16 carbine karo loro majalah. Kaya senjata cadangan. Nomer kapindho nggawa akeh pita (sawetara ing kothak) lan bedhil M-16, lan sawetara majalah.
              Iku bagéan saka "grup dhukungan geni perusahaan".
              1. Sergey Aleksandrovich
                Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 17:38
                0
                Praktek iki minangka pangecualian kanggo aturan kasebut, dudu penembak mesin, utawa peluncur granat, utawa sapa wae, mula bisa diisi kanthi gaman sing luwih gedhe lan bobote. Iki minangka beban, dudu bantuan.
              2. Sergey Aleksandrovich
                Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 19:38
                0
                Dadi aku pengin nambah. Dheweke uga nganggo PKT lan senapan serbu Kalashnikov ing punggung. Aku mung nganggo saka barak menyang papan latihan lan mburi.
              3. aszz888
                aszz888 20 September 2022 03:37
                +2

                voyaka uh (Alexy)
                Wingi, 17:30
                ANYAR

                +1
                Aku kudu nindakake iki ...
                Ing wektu sing padha, critakna maneh kepiye carane sampeyan mlayu ngubengi tank sajrone GAMBAR ing wayah wengi !!! saka tankngguyu wong bodho ngguyu lan cangkang miber liwat sirah tightly karo bale! basa sampeyan ngapusi nalika ambegan, lan wong dituntun menyang biru, lan mriya udan saka ngisor Zhmerinka. wassat basa ngguyu
  8. hhurik
    hhurik 19 September 2022 13:35
    0
    Kutipan saka Silver99
    Tanpa guna nulis kaya ngono, saben wong sing nemoni produk iki nyathet genggeman sing nyaman lan entheng ing pangertèn sing paling bener saka tembung kasebut. tong minyak iku nyaman banget. Keturunan sing trep, ora ana efek "nunggu tembakan" mula akurasi saka tembakan pisanan, majalah sing jembar, efek mandheg sing cukup saka kartrid. Dmitry Lebedev saiki dadi panguwasa sing diakoni ing pangembangan senjata laras pendek, perkembangane sing paling maju. Kanggo Departemen Dalam Negeri, ora ana gunane kanggo ngganti kanggo njupuk gopnik, nanging kanggo tentara iku pengganti sing pantes.

    Mung tentara - pestle anyar ora perlu saka tembung ing kabeh, padha ora perang, iki wis dadi atribut. Nanging ing Kamentrian Dalam Negeri - alat perlu, asring mung siji kasedhiya nalika iku perlu. Nanging piranti ing rembugan - iku ora bakal pindhah menyang Kamentrian Dalam Negeri, ana blok pidana melu nyekel penjahat, sing mlaku-mlaku ing saindhenging donya sipil lan terus-terusan nggawa gaman. Iku hard lan ora trep kanggo awak kanggo nindakake bata sudut saka PLC bobot lan ukuran pratondho covertly. PM sing ana, ing babagan kombinasi kualitas layanan, nyukupi kabutuhan detektif lan cocog kanggo layanan keamanan umum, yaiku. sing bisa mlaku-mlaku kanthi gaman nganggo seragam ing panggonan umum.
    Dadi PLC - nyabrang.
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 19:36
      0
      Glock, sampeyan wis ndeleng? Aku saranake sampeyan familiarize dhewe karo dimensi lan geometri.
  9. Fireman
    Fireman 19 September 2022 13:38
    +6
    Obrolan babagan ngganti PM bali nalika aku miwiti kerja, lan iki meh 30 taun kepungkur
    1. senima56
      senima56 19 September 2022 16:12
      +3
      Kita duwe "panggantos pistol PM ing Angkatan Darat, padha karo ngganti pesawat AN-2 ing penerbangan!" wong bodho Ana akeh omongan lan suwe banget, nanging "barang isih ana!" hi negatif
  10. toko123
    toko123 19 September 2022 15:52
    +1
    Padha njupuk "Boa constrictor" menyang layanan. Utawa ora padha? Aku ora ngerti apa-apa maneh.
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 19 September 2022 20:30
      0
      Kutipan saka shpon123
      Padha njupuk "Boa constrictor" menyang layanan. Utawa ora padha? Aku ora ngerti apa-apa maneh.
      Mbak Vika ngomong...
      "AT 2018 liwati tes negara lan dianjurake kanggo diadopsi."
      "Tentara Rusia ngrancang nganti 2024 tuku liyane 3000 pistol "Boa" ... "
      Miturut cara "Boa constrictor" = pistol Kozlova = PC(konstruktor I. Kozlov)
      hi
  11. senima56
    senima56 19 September 2022 16:10
    0
    "... badhan siap kanggo pangiriman serial saka pistol ing volume dibutuhake ..." Akhire! apik Wis ngenteni?! ombenan
  12. hhurik
    hhurik 19 September 2022 20:27
    0
    Kutipan: Sergey Alexandrovich
    Glock, sampeyan wis ndeleng? Aku saranake sampeyan familiarize dhewe karo dimensi lan geometri.

    Yuzal kanggo sawetara taun Glock-17, lan legendaris 2 generasi. Lan apa? nglirik
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 19 September 2022 20:42
      0
      Lan carane angularity luwih apik tinimbang angularity saka PLC?
  13. JPV
    JPV 19 September 2022 21:51
    0
    Aku wonder, gentlemen saka Forum kedhaftar, ing tentara sing Glocks ing layanan? Lan ing ngendi tentara iki perang utawa perang karo wong-wong mau?
  14. Komentar wis dibusak.
  15. bisnisv
    bisnisv 19 September 2022 23:44
    0
    Kaya katon CZ 75D kompak eseman
    1. Batalyon konstruksi cadangan
      Batalyon konstruksi cadangan 23 September 2022 13:58
      0
      Iki minangka replika Steyr kaliber 40. Amarga iki, dheweke duwe celah gedhe ing antarane rana lan pigura.
  16. bovi
    bovi 20 September 2022 17:50
    -1
    Yagene kabeh wong iki ngrembug babagan pangembangan dana liwat PLC kanthi prihatin banget?! Sapa sing preduli karo panemu pemilih, utamane sing diucapake kanthi kuping marang tanggane?
    Terus terang, ora ketompo carane akeh _modern_ menagers ngombé kanggo pangembangan / pangopènan Komplek militèr-industri saiki - kanggo mangsa saka Federasi Rusia iki sejatine sifate ortogonal. Efisiensi saiki ora nyedhiyakake optimalitas saka tembung kasebut - sing bakal ngomong "ora" lan mbuwang watu ing bos? Lan wiwit saiki kabeh manajemen gumantung marang wong sing ora dingerteni kanthi penyonggo implisit ... luwih becik ngrembug bubuk mesiu kanggo mburu - kabeh luwih praktis.
  17. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 23 September 2022 13:57
    0
    Aku dijupuk dina liyane saka PLC, boten dolanan, tolerable. Nanging kenapa dheweke tansah ngiris kartrid kaping 4 nalika nglengkapi toko (apa wae)? Yagene nyimpen spons ngethok driji kanthi kekuwatan sing nggegirisi? Mung 100 tembakan lan jempolku dipotong kabeh. Nalika njupuk, disiapake manawa kasus kartrij asring ora tiba ing endi wae, nanging sampeyan (ing njero ruangan). Pemandangan kasebut kaya glock, mula nalika njupuk "bata" (target logam persegi panjang) saka jarak 20 meter, sampeyan ora bakal weruh "bata", amarga wis didhelikake ing ngarep. Nanging iku becik kanggo terus, keturunan banget cendhak lan gampang lan produksi, minangka kacarita dening kabeh klub shooting ing milis, "mandheg sementara".