Review militèr

Serangan APU ing Donetsk nyebabake pati 16 warga sipil

68
Serangan APU ing Donetsk nyebabake pati 16 warga sipil

Formasi paramiliter Ukrainia terus sacara sistematis ngrusak populasi sipil lan infrastruktur kutha Donbass lan wilayah sing dibebasake dening Angkatan Bersenjata RF. Dina iki, tanggal 19 September, ibukutha DPR, kutha Donetsk, kena serangan barbar liyane.

Alun-alun Baku Commissars lan pasar Sokol ing microdistrict Tekstilshchik diserang dening tentara meriem saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Nalika nulis, 16 warga sipil dilaporake tiwas.

Ngomong, ora ana "kedatangan" sing kasebut ing ndhuwur sing nuduhake instalasi militer. Kajaba iku, toko Jem dadi target teroris Ukrainia ing Baku Commissars Square. Ing kene, 13 wong tiwas meh bebarengan. Wong 3 liyane tiwas ing pasar Sokol.

Dilaporake manawa serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditindakake kanthi nggunakake artileri kaliber 155 mm - model NATO.

Pitakonan kenapa militer Ukrainia nyerang serangan sing ditargetake ing klompok warga sipil tetep mbukak. Bisa uga kejahatan kasebut ditindakake kanggo meden-medeni warga sing manggon ing wilayah sing ora dikontrol Ukraina.

Apamaneh, cepet utawa mengko, dheweke bakal nandhang paukuman sing pantes kanggo pembantaian sing ditindakake. Lan kurang lan kurang mangu-mangu yen kita ngomong babagan pembantaian populasi.
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 19 September 2022 16:10
    + 32
    Saka tembung, mung ana siji pasangan, warga Donetsk wis nandhang sangsara wolung taun, lan saiki wis nambah ... Sungkowo
    1. Murmur 55
      Murmur 55 19 September 2022 16:16
      + 20
      dmi-pris hi, 16 wong, 16,16 kulawarga kang ana kasusahan, nanging kita ora gupuh, kita ora perlu kritik, kita kudu misahake ala saka apik.
    2. TatarinSSSR
      TatarinSSSR 19 September 2022 16:26
      + 15
      Panglima ngandika - "ora bakal ngerti, banjur padha ngerti jawaban kita ing kulit dhewe" ...

      Ketoke, supaya ngerti yen Ukrainians ora ngerti, padha kudu matèni 100 lan 1000 residents saka Donbass bebarengan.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 19 September 2022 17:18
        +1
        Aku ora ngerti carane akeh warga sipil sing kudu dipateni kanggo ngerti ... karakter A. Chekhov "The Man in the Case"
        1. biasa
          biasa 19 September 2022 17:42
          +1
          Wong ing kasus kasebut minangka "hypochondriac" miturut skala MMPI, utawa ing interpretasi Lyudmila Nikolaevna Sobchik (SMIL) - skala overcontrol. Wong-wong sing kaya ngono kuwi kerep mlebu klinik lan rumah sakit. Padha bener-bener nuruti resepe para dokter, lan nalika ing rumah sakit, kanthi semangat banget, dheweke mbantu "sedulur" ing bangsal, mulang carane ngombe obat, kaping pirang-pirang dina, lsp.
          Ing basa biasa, iki wong sing mboseni, mboseni lan tliti. Ing produksi, iki langsung katon.
          Fitur khusus yaiku kecenderungan sing saling eksklusif, yaiku kontradiktif.
          Pahlawan Chekhov tresna karo adhine kancane, guru. Nanging ing sawijining dina, bocah wadon cilik iki, njupuk sepedha adhine, nyapu ing saindhenging kutha, nalika meh ora peduli yen jubin klambine bakal goyang-goyang ing angin lan mbukak sawetara panggonane. Lan wiwit kutha cilik, desas-desus kasebut kanthi cepet nyebar ing saindenging kutha, kanthi alami kanthi kutukan.
          Lan ing kene pahlawan Chekhov ngadhepi tendensi sing saling eksklusif lan kontradiktif iki: ing tangan siji, dheweke tresna marang dheweke, nanging minangka wong sing urip sacara eksklusif "miturut aturan", dheweke ora bisa tresna marang wong sing ala. desas-desus ora "miturut aturan" bab kang aku wrote sethitik luwih, kang ilang tentrem, berjuang karo kontradiksi, lara lan mati.
          Apa sampeyan mikir yen sing sampeyan tulis kanthi rahasia ana ing karakteristik kaya ngono? Aku ora mikir. Malah luwih aku bakal ngomong: Aku pancen ora setuju. Miturut SMIL, utawa miturut MMPI, dheweke paranoid. Lan iki skala 6.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 19 September 2022 17:25
        +3
        Kutipan: TatarinSSSR
        Panglima ngandika - "ora bakal ngerti, banjur padha ngerti jawaban kita ing kulit dhewe" ...

        Ketoke, supaya ngerti yen Ukrainians ora ngerti, padha kudu matèni 100 lan 1000 residents saka Donbass bebarengan.

        Sasi sawise sasi, NVO "miturut rencana", Donetsk wis dibuwang lan dibuwang.
        Aku pengin rencana sing cocog karo serangan kasebut diumumake! am
        1. ramzay21
          ramzay21 19 September 2022 18:35
          +2
          Aku pengin rencana sing cocog karo serangan kasebut diumumake!

          Yen sampeyan durung ngerti, rencana iki diarani "Mungkin", nanging sampeyan ora bisa nyuarake amarga bakal langsung medeni wong sing isih percaya yen ana rencana.

          Lan rencana realistis kanggo mungkasi serangan kasebut kudu dituju kanggo ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina lan njupuk kabeh wilayah Ukraina ing kontrol penuh. Lan iki ora mungkin lan ora realistis kanthi awis, mula kita kudu nambah klompok dadi 2-3 yuta wong, sing ora mungkin tanpa hukum militer, mobilisasi, de-oligralisasi lan nasionalisasi kabeh industri. Lan tanpa iki, salah siji kita bakal kelangan, utawa push narik getih iki kanggo dangu.
        2. caruso
          caruso 19 September 2022 20:50
          -2
          Miturut rencana AS, utawa durung kabeh wong ngerti iki? Saka ing kono, dheweke ngontrol dalan sing diarani "SVO"
    3. AAK
      AAK 19 September 2022 18:14
      +3
      dill kanthi sistematis numpes warga sipil ing Donbass lan ing tlatah Rusia, nanging pimpinan Rusia lan komando Angkatan Bersenjata RF uga sacara sistematis nyenengi indifference, kaya aku ngerti, losses kuwi wis ora keganggu kanggo dangu, padha malah wiwit nyatakake "prihatin sing jero" saben wektu liyane ...
      1. Charik
        Charik 19 September 2022 19:17
        -1
        ya, ya, ana sing ora krungu babagan keprihatinan babagan Belgorod lan Kursk (wilayah)
  2. Uprun
    Uprun 19 September 2022 16:12
    +3
    Tembung-tembung: "Mungkin kejahatan iki ditindakake kanggo meden-medeni warga sing manggon ing wilayah sing ora dikuwasani Ukraina" ora cocog ing hakekat..... Uga salah tafsir: "..... dheweke bakal nandhang sangsara sing pantes. paukuman kanggo pembantaian sing wis dilakoni." Ukum wae...
  3. Murmur 55
    Murmur 55 19 September 2022 16:12
    +3
    Kratoning Swarga kanggo wong mati, kekuatan spiritual lan sabar kanggo sederek lan kanca-kanca, uga, apa jenis sikap manusiawi marang non-manungsa iki saka Angkatan Bersenjata Ukraina kudu kita ngomong bab, eh.
  4. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 19 September 2022 16:12
    + 12
    Sampeyan kudu ngarep-arep manawa drone Iran (yen pancen ana) bakal bisa ngatasi artileri tunggal kanthi efektif.
    Lan nuduhake nembak elek iki menyang penganut utama "garis abang" sadurunge arep turu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Bom
      Bom 19 September 2022 16:41
      +3
      Kita wis tekan titik sing kita ngarepake drone Iran. Siji langkah maju lan loro mundur.
    3. Konnick
      Konnick 19 September 2022 16:42
      -1
      Sampeyan kudu ngarep-arep manawa drone Iran (yen pancen ana) bakal bisa ngatasi artileri tunggal kanthi efektif.

      Ora, dheweke ora bakal bisa, dheweke alon banget, mung sethithik wektu kanggo nanggapi, mung pesawat serangan Su-25, nalika patroli, bisa cepet nanggapi ing pertempuran kontra-baterei. Nanging sakperangan alesan padha ora patroli liwat Donetsk.
    4. pinter bokong
      pinter bokong 19 September 2022 17:08
      +1
      Aku wedi yen kita mung duwe pangarep-arep kanggo drone Iran (((
    5. caruso
      caruso 19 September 2022 20:55
      0
      Kanggo nglawan seni, sampeyan butuh kepinginan, dudu drone mitos. Lan nalika artileri iki, ing wayah awan, pindhah ing eselon ing platform menyang garis ngarep, iki nuduhake yen ora ana sing bakal numpes.
  5. Jovanni
    Jovanni 19 September 2022 16:13
    +8
    Pitakonan kenapa militer Ukrainia nyerang serangan sing ditargetake ing klompok warga sipil tetep mbukak.

    Ya, iki dudu pitakonan, dheweke mung fasis (dilarang). Lan pitakonan beda: Suwene ?! Suwene kepemimpinan kita bakal main game kasebut? "Hollow"...
    1. roh
      roh 19 September 2022 16:44
      +3
      Volodin, ing artikel ing ngisor iki, wis cetha nuduhake yen dheweke mung kasengsem ing pedunung Eropah, lan shelling saka nyerah wilayah lan wong iku expendable kanggo wong-wong mau, mulane mikir kanggo sawetara wektu. hi
  6. Bintang Eva
    Bintang Eva 19 September 2022 16:17
    + 13
    Kawilujengan paling apik kanggo wong Donbass yaiku yen Rusia ngrusak listrik, gas lan komunikasi ing Ukraina kulon, iki bakal nggawe pasokan amunisi angel. Ing sawetoro wektu, tumindak Rusia mung nyebabake pati anyar ing Donbass.
  7. GREG68
    GREG68 19 September 2022 16:21
    + 27
    Vladimir Vladimirovich! Mungkin cukup kanggo pindhah menyang forum! Mungkin wektu kanggo nliti apa sing kedadeyan ing Ukraina lan Donbass? Sawise kabeh, iki dudu gerbang!
    1. apoteker
      apoteker 19 September 2022 17:25
      +4
      Plusanu, sanajan aku ngerti sing addressee meh ora maca VO, lan malah luwih ora ing ngerti. Empu pitakonan hackneyed - ngendi iki garis abang, kang wis dadi infrared?
  8. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 19 September 2022 16:24
    + 23
    Nalika sadomaso iki rampung. Dideleng saka laporan, ing televisi meh padha ngalami orgasme nalika nutupi cangkang kasebut. Pandangan sing paling menang yaiku nalika bocah-bocah mati. Pira rasa nesu lan nesu ing tembung.
  9. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 19 September 2022 16:25
    + 14
    Lan kurang lan kurang mangu-mangu yen kita ngomong babagan pembantaian populasi.

    Mulane Kremlin isih kaget yen cangkang kasebut mabur "ing arah sing salah" - dheweke durung ngerti yen Donbass ora telas, lan wong mati ora bali maneh.
    Nalika ora ana sing bakal dibebasake, apa sing bakal kita lakoni?
    Apa bisa luwih gampang supaya ora ana sing ngatur pembantaian?
    Ora perlu mateni sapa wae ing wiwitan - cukup kanggo ngusir dheweke saka negara kasebut. Ana keperluan: listrik, gas, banyu, saluran pembuangan - lagi terpusat.
    Mungkin paling ora bakal ringkih kanggo nggayuh pusat kasebut? .. Bakal ana masalah ana WOW - ora ana wektu kanggo perang!
    Utawa apa wong lanang ing Kremlin isih ngarep-arep nyalahake kabeh marang Putin? Dheweke mikir bakal berlayar ing segara ing ombak lan terus nglangi kanthi impunitas, ta? ..
    Dadi, ora bakal bisa maneh. Kaliber lan Zircon - padha ana ing endi-endi. Lan sapi-sapi sing sugih mau ora suwe ngrokok ing bumi. Wektu wis nuduhake manawa Yudas iki dadi pimpinan, ora ana sing diciptakake sing dibutuhake wong saiki ... Lan iki ana ing negara paling sugih ing donya!
    Alam ora ngapura iki - ora ngidinke kekosongan utawa keluwihan. Lan stupidity karo impunity, aku pracaya, uga ora ngidinke.
  10. NSV
    NSV 19 September 2022 16:29
    + 20
    Siji Pitakonan kanggo Kepemimpinan!!!Endi pasukan sing dianggep pergroup sing mundur saka Kharkov kanggo mbebasake DPR?! Dheweke nyekel rakyat lan ... kanca !!!!
    1. Gandum
      Gandum 19 September 2022 17:12
      -3
      pasukan kudu diputer lan tinimbang pensiun Unit anyar kudu ngenalaken, Mungkin ana masalah karo iki?
  11. Galleon
    Galleon 19 September 2022 16:34
    + 23
    7 sasi perang - lan ora ana asil kanggo wong Donetsk. Utawa bisa mindhah Staff Umum kanggo Donetsk?
    1. Corona tanpa virus
      Corona tanpa virus 19 September 2022 16:53
      + 10
      Kutipan: Galleon
      7 sasi perang - lan ora ana asil kanggo wong Donetsk. Utawa bisa mindhah Staff Umum kanggo Donetsk?

      sarwa!!! sedulur apik
  12. Sagetaus
    Sagetaus 19 September 2022 16:36
    -1
    Sampeyan perlu kanggo strictly netepake posisi ing tingkat resmi. Yen sampeyan nerusake, sampeyan bakal entuk jawaban asimetris. Iku seng di pengeni sing wong pinunjul, kayata Peskov, swara.
    1. yuriy55
      yuriy55 19 September 2022 16:57
      +4
      Kutipan saka Sagetaus
      kanggo disuarakake dening wong sing bobot, kaya Peskov.

      Iku sarkasme? Kabeh wong pisanan wis ngucapake ...
      1. Sagetaus
        Sagetaus 19 September 2022 17:20
        +2
        Ya, sarkasme. Mbokmenawa minangka reaksi defensif saka disonansi kognitif babagan apa sing kedadeyan.
  13. Kanca Kim
    Kanca Kim 19 September 2022 16:37
    +6
    Kutipan: TatarinSSSR

    Ketoke, supaya ngerti yen Ukrainians ora ngerti, padha kudu matèni 100 lan 1000 residents saka Donbass bebarengan.

    Sampeyan ora bener.

    Ukronazis bakal cukup kanggo nyelehake Excalibur 155mm ing area dalan Rublevo-Uspensky, Barvikha utawa Zhukovka.

    Kayane DAM (dheweke sing pisanan ngomong babagan "garis abang" lan serangan balas dendam yen paling ora siji cangkang tiba ing "tanah kita") pancen wuta warna, utawa ora sinau geografi kanthi apik ing sekolah.
    Mungkin elit kita duwe peta RUSIA dhewe, ing ngendi wilayah ing njaba Barvikha lan Zhukovka ora ana maneh "tanahne".

    https://t.me/strelkovii/3293
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 19 September 2022 17:39
      0
      Quote: Kawan Kim
      Kayane DAM (dheweke sing pisanan ngomong babagan "garis abang" lan serangan balas dendam yen paling ora siji cangkang tiba ing "tanah kita") pancen wuta warna, utawa ora sinau geografi kanthi apik ing sekolah.
      Mungkin elit kita duwe peta RUSIA dhewe, ing ngendi wilayah ing njaba Barvikha lan Zhukovka ora ana maneh "tanahne".

      Dadi, mung alon-alon tekan wong.
  14. Romawi
    Romawi 19 September 2022 16:37
    +7
    Siji malah ora bisa nyoba kanggo rembugan karo duraka iki sing khusus matèni anak lan sipil.
    Mung numpes!
  15. biasa
    biasa 19 September 2022 16:37
    + 21
    Aku wis ngandika, nanging mbok menawa aku bakal ngomong maneh: sadurunge wiwitan NWO, wong mabur ing Donetsk, iki kasunyatan, uga ing kutha-kutha liyane lan desa Donbass, nanging pisanan, NWO, wong mati saben dina. . Bisa uga nalika SVO rampung, ora ana sing bisa disimpen ing Donetsk. Aku kepengin weruh yen Kremlin ora wedi yen wong-wong iki bakal sengit marang sampeyan? Aku mung ngomong babagan DNR. Sawise kabeh, kabeh wong ngerti yen ana kesempatan, lan ana tentara kanggo iki, sing bakal ngrampungake, nanging kekarepan politik durung katon. Teka kudu ora mung kanggo prasarana lan udhara, tekane kudu ing kabeh panggonan sing isih ana wong lan ngombe kopi ing kafe lan restoran. Impunitas ngasilake kekerasan liyane, iku aksioma. Lan yen ora ana kekarepan politik sing cukup, banjur evakuasi kabeh kutha. Apa, ora ana alesan, warga sipil lan bocah-bocah padha mati saben dina. Ya, kapan kowe sadar?
  16. Komentar wis dibusak.
  17. cmax
    cmax 19 September 2022 16:51
    + 12
    impoten. Sing utama yaiku pemilihan dianakake. Perang 7 sasi, luwih akeh wong sing tiwas ing Donbass. Wadya-balane padha remuk. Sawetara jenis ngimpi ala, ora CBO. Paling ora ana siji jenderal sing pinter ing Staf Umum iki sing bisa nindakake kanthi normal. Utawa, kanggo rasa seneng sing lengkap, Kherson uga kudu nyerah, nalika kumpul maneh. Ora ana tembung. Kabeh miturut rencana.
    1. caruso
      caruso 19 September 2022 20:57
      -7
      Dheweke bakal nyerahake Kherson lan Krimea. Proses kasebut ora bisa dibalik maneh.
  18. yuriy55
    yuriy55 19 September 2022 17:00
    +5
    Aku ora pengin mbaleni supaya ora rusak. Aku weruh unanimity ing topik iki lan pemahaman beda saka acara saka padha arep saiki kanggo kita.
  19. roket757
    roket757 19 September 2022 17:01
    +4
    Apamaneh, cepet-cepet bakal nandhang paukuman sing pantes.
    . Pitakonan prasaja ... apa saiki padha ora mati ing kelompok ??? Dheweke ora ngerti, ora ngerti yen bisa dadi sabanjure ing menit?
    Aku uga mbaleni luwih saka sepisan yen saben wong bakal entuk apa sing pantes, TAPI, suwene sampeyan bisa, suwene sampeyan bisa ngenteni ??? Menapa malih, ora kabeh dadi Gamelan lan prospek ... ing umum, sadurunge kamenangan, oh, carane adoh.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 19 September 2022 17:22
      +3
      Kanggo menang, sampeyan butuh tingkat mobilisasi sing beda. Produksi militèr 24/7, logistik sing jelas tanpa telat, masyarakat sing motivasi, nul kolom 5th, terus nyiapake cadangan, lsp.
      1. roket757
        roket757 19 September 2022 17:34
        -1
        Kabeh sing wis kadhaptar, lan akeh liyane, iku AKIBAT saka apa kudu wis kedaden ing ndhuwur banget, malah sadurunge wiwitan muddle sing padha ... dipentasake.
        Dheweke ora ngganti jaran ing nyebrang, iku bener, nanging oh, kadhangkala sampeyan pengin ... umume, jaran iki nggawa kita menyang ngendi wae ing panggonan sing salah, utawa bisa uga ora nggawa kita menyang ngendi wae !! !
        Saben uwong nemtokake dhewe apa sing kedadeyan ing ndhuwur ...
        Senajan, kanggo dangu iku perlu kanggo ngumpulake kabeh kanggo wong-wong sing ora pracaya ana ing sembarang cara lan ... ngelingake wong-wong mau sing iku kanggo wong, dudu wong kanggo wong-wong mau!!!
        Yen dheweke ora pengin ngerti iki, banjur ... "jaran" iki kudu diganti!
        1. Heisenberg
          Heisenberg 19 September 2022 19:45
          +2
          ing umum, jaran iki njupuk kita nang endi wae ing panggonan salah, utawa Mungkin padha ora njupuk kita ngendi wae ing kabeh !!!
          Jaran iku kewan mulya. Lan sing sampeyan sebutake katon kaya kuldi.
          1. roket757
            roket757 19 September 2022 19:55
            -1
            Babagan sing dudu jaran ... yen "kuldi", banjur kita sapa ???
            Kabeh luwih rumit lan ora ana gunane golek analogi ing jagad kewan, kanthi alasan sing jelas.
            Senajan, ana konsep dhasar lan aturan sing kita lali bebarengan, sanajan sadurungé, ing jaman Soviet, padha nerangake kabeh kanggo kita, marang kita, nanging ... iku ora malah sclerosis, iku kaya memori wis kalah, lan kanggo kabeh generasi wong.
            1. Heisenberg
              Heisenberg 19 September 2022 20:03
              -1
              yen padha "kuldi", banjur kita sapa ???
              Sampeyan ngerti jawaban kanggo pitakonan iki.
              1. roket757
                roket757 19 September 2022 21:21
                0
                Saben uwong bisa nemokake jawaban yen dheweke mikir babagan iki.
                Kene, sawise kabeh, alesan sing aku, padha ngomong, ora milih kanggo wong-wong mau, ora bakal mbantu!
                Kita kabeh ing prau sing padha ... kita crest kanthi acak, nanging aku ora pengin ngomong babagan juru mudi ...
                Pitakonan yaiku .... arep menyang ngendi lan kepriye pangarep-arep bisa liwat, ing kasus / pilihan iki ???
                1. Heisenberg
                  Heisenberg 19 September 2022 21:37
                  -1
                  Pitakonan yaiku .... arep menyang ngendi lan kepiye carane bisa liwat
                  Secara pribadi, sampeyan ora bakal entuk wangsulan positif saka aku. Lan, miturut apa sing sampeyan tulis, aku uga saka sampeyan.
                  1. roket757
                    roket757 19 September 2022 22:47
                    -1
                    Pitakonan iku, carane migunani bisa dadi positif, ora digawe serep dening isi nyata?
                    Carane migunani / mbebayani bisa negatif yen uga ora didhukung dening evaluasi obyektif saka acara lan kasunyatan saiki?
                    Lan saiki sing paling penting ... nanging bakal ana apa wae entuk manfaat saka ... sanajan ora nyenengake, nanging kritik objektif, lan malah kanthi cara sing dikembangake kanthi apik kanggo ngrampungake masalah sing penting? Kanthi cara / metode sing jelas lan bisa diakses kanggo ngatasi masalah lan ...
                    Umumé, kaya biasane, pitakonan kasebut OBJEKTIVITAS, SUBSTANSI, liyane, katelu!
                    Aku diwulangake manawa bebener sing pahit luwih migunani tinimbang goroh sing manis lan nggawa luwih akeh keuntungan, meh mesthi.
  20. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 19 September 2022 17:06
    -1
    "Mungsuh maju ing LPR lan ngumumake panangkepan Belogorovka, 20 km saka Lisichansk.
    Kanggo sawetara dina, perang wangkal diterusake kanggo pemukiman, perusahaan saka resimen 6th Cossack saka LPR ditransfer menyang ngarep iki sawetara dina kepungkur, sing, kanthi dhukungan artileri, mandhegake majune mungsuh.
    Saiki Nazi wis ngrilis video pisanan. Apa desa wis rampung ing kontrol - durung ana informasi sing tepat, nanging wingi informasi pisanan muncul saka koresponden militèr sing mungsuh manggoni desa.
    Kita ngerteni rincian. t.me/RVvoenkor/26422"


    Apa sing kedadeyan, ora cukup cadangan?
  21. Ludoman
    Ludoman 19 September 2022 17:11
    -1
    We kudu tumindak getih retribusi ing Kyiv, mung cara kanggo mulihake kaadilan kanggo sederek saka korban.
    1. cmax
      cmax 19 September 2022 17:38
      -2
      Quote: Ludoman
      We kudu tumindak getih retribusi ing Kyiv, mung cara kanggo mulihake kaadilan kanggo sederek saka korban.

      Snot smeared ing Twitter lan pers, sing kabeh reaksi. Dheweke uga bakal bali menyang komunitas internasional.
      1. Ludoman
        Ludoman 19 September 2022 17:43
        0
        Kutipan saka cmax
        Quote: Ludoman
        We kudu tumindak getih retribusi ing Kyiv, mung cara kanggo mulihake kaadilan kanggo sederek saka korban.

        Snot smeared ing Twitter lan pers, sing kabeh reaksi. Dheweke uga bakal bali menyang komunitas internasional.

        Ya, ngombe, nanging kita bakal males wong kita. Yen kita ngumumake kanthi resmi yen iki minangka mbales, mula umume negara ing donya bakal ngerti sebabe kita nindakake, Kulon wis dadi mungsuh, lan pendapat mungsuh kudu diidoni.
        1. cmax
          cmax 19 September 2022 20:08
          0
          Quote: Ludoman
          Kutipan saka cmax
          Quote: Ludoman
          We kudu tumindak getih retribusi ing Kyiv, mung cara kanggo mulihake kaadilan kanggo sederek saka korban.

          Snot smeared ing Twitter lan pers, sing kabeh reaksi. Dheweke uga bakal bali menyang komunitas internasional.

          Ya, ngombe, nanging kita bakal males wong kita. Yen kita ngumumake kanthi resmi yen iki minangka mbales, mula umume negara ing donya bakal ngerti sebabe kita nindakake, Kulon wis dadi mungsuh, lan pendapat mungsuh kudu diidoni.

          Aku setuju karo sampeyan, nanging tinimbang mogok, OSCE wis dijaluk ngukum. Nalika iki kabeh reaksi!
  22. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 19 September 2022 17:18
    0
    Wiwit musim semi, kita wis bola-bali ngomong babagan pabrik lapis baja sing beroperasi ing Nikolaev. Serangan April ora nyebabake karusakan serius: ing saindhenging mangsa panas, buruh terus nyedhiyakake peralatan kanggo tentara Ukrainia, sing tindak menyang unit sing melu serangan ing Kherson.
    12 dina kepungkur, kita nulis maneh babagan pabrik lapis baja Nikolaev, ing wilayah sing didandani kendaraan lapis baja Ukrainia minangka bagian saka pemugaran kemampuan tempur Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Umume karyawan negara lan pensiunan kerja ing kana: digawa menyang pabrik ing wayah esuk lan dibebasake ing wayah wengi.
    Dina iki, ing wayah wengi, jotosan pungkasane ditindakake ing pabrik lapis baja Nikolaev. Nganti saiki, sumber daya Ukrainia durung nerbitake cuplikan sing ngonfirmasi, nanging sumber-sumber ing lapangan nglaporake yen "bledosan kasebut mbuwang reruntuhan operator personel lapis baja ing ril."


    Oke, nanging kok mung saiki?
    1. Tchaikovsky
      Tchaikovsky 19 September 2022 17:29
      +3
      Kaputusan digawe kaya-kaya liwat sele kenthel. Kaputusan punika awrat lan dangu lairipun ing kasangsaran, mila anggenipun nglafalaken tuwin ngemut-emut, ngantos dumugi ingkang dipun tuju, saha sampun dumugi ing papan ingkang dipun tuju, enggal-enggal tak pikir. ditindakake ing kene tanpa wektu tundha.
  23. Normann
    Normann 19 September 2022 17:23
    +4
    Nalika aku ngerti, NWO keselak, amarga keputusan politik, pungkasane lan ora bisa dibatalake (
  24. Svetovit
    Svetovit 19 September 2022 17:33
    -1
    Bisa dideleng yen bocah-bocah lanang sing nggawe kabeh gaweyan kanggo mesthekake yen kabeh populasi ukroreich sinau ing kulit dhewe apa kaya kanggo wong Donetsk urip tanpa listrik, gas, banyu lan ing shelling biasa.
    1. biasa
      biasa 19 September 2022 17:52
      +1
      Apa sampeyan ora mikir yen iki dudu ijol-ijolan sing padha. Listrik, gas lan banyu ing tangan siji, lan ing tangan liyane, saben dina laporan ing pati warga sipil, lan utamané anak?
      1. Svetovit
        Svetovit 19 September 2022 18:06
        +2
        Lan apa maneh sing dibutuhake, khusus kanggo nggebug bocah-bocah lan warga sipil ing kutha-kutha Ukrainia sing dikuwasani dening Nazi kanggo nanggepi, kanggo padha? Apa sampeyan setuju? Kita ora nindakake iki sanajan ing Perang Patriotik Agung, lan ora tau kabeh.. Lan wong Donetsk ora nindakake iki kanggo nanggepi. Ing mratelakake panemume, iku bakal cukup kanggo numpes ukrovermacht lan 404 infrastruktur.
        1. Deso
          Deso 19 September 2022 19:08
          +2
          Kita ora nindakake iki ing Perang Patriotik Agung, lan ora nate.
          Apa sampeyan ora kudu nggantung omong kosong liberal iki ing kuping sampeyan? Elinga yen ing taun 41, kanggo nanggepi serangan ing Moskow, pesawat Armada Baltik ngebom Berlin? Utawa iki ora ana ing manual latihan liberal? Wong kaya sampeyan kabeh ing wong akeh kudu dipeksa dikawal menyang Donetsk ing shelling. Paling ora kanggo 3-4 sasi yen sampeyan urip dawa. Banjur kita bakal weruh carane sampeyan menang. Banjur aku ndeleng akeh banget pembela Nazi sing pegatan ing kene.
          1. Charik
            Charik 19 September 2022 19:26
            -2
            mungkasi ngomong omong kosong - sapisan tumindak demonstrative lan liyane lan liyane padha ora mabur sak Berlin
            1. Deso
              Deso 19 September 2022 19:40
              -1
              Stop spouting pro-fasis dumunung kene. 9 raid ing sasi iku, uga, nifiga luwih saka sapisan. Nanging, telek liberal ora bisa nindakake tanpa goroh.
          2. Svetovit
            Svetovit 19 September 2022 20:47
            +2
            Wong kaya sampeyan kabeh ing wong akeh kudu dipeksa dikawal menyang Donetsk ing shelling. Paling ora kanggo 3-4 sasi yen sampeyan urip dawa. Banjur kita bakal weruh carane sampeyan menang. Banjur aku ndeleng akeh banget pembela Nazi sing pegatan ing kene.

            Apike, sampeyan ora mung mbingungake aku karo liberalisme, nanging uga, ing asas, Rusia karo tikus Bandera. Rusia iku Warriors, ing urip, sing, malah ing perang, wong. Sampeyan dhewe kudu perang soko cedhak Donetsk, carane misuwur sampeyan siaran saka sofa, nuduhake dhewe nyata, supaya otak tiba menyang Panggonan, sampeyan katon lan sampeyan bakal nggawa keuntungan. Senajan aku guyon karo sapa, yen dideleng saka teks, sampeyan pancen troll biasa. Dadi mateni ing irung, Nazi ora tentrem, nanging ghouls, sing wis perang karo wong-wong mau kanggo 9 taun.
  25. Komentar wis dibusak.
  26. NERV
    NERV 19 September 2022 18:31
    -3
    Apa ora ngganggu sampeyan ora nembak wolung taun, banjur dumadakan miwiti?
  27. Deso
    Deso 19 September 2022 19:03
    0
    Lha kok wadyabala DPR ora mbales marang kutha-kutha Nazi kang metu? Utawa apa Kremlin nglarang wong-wong mau nglakoni sing padha ?? Lan padha ora melas kanggo pedunungé, kaya Kremlin saka Belgorod residents?
  28. Charik
    Charik 19 September 2022 19:15
    -1
    Kratoning Swarga kanggo wong. Apa Himars wis tekan wilayah Federasi Rusia utawa aku salah?
  29. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 19 September 2022 19:22
    +1
    lan maneh ora ana garis abang ..... Dhuh Gusti, pangayoman jiwa ingkang lugu
  30. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 19 September 2022 19:25
    0
    lan maneh ora ana garis abang ..... Dhuh Gusti, pangayoman jiwa ingkang lugu
  31. Astra55
    Astra55 19 September 2022 19:53
    +7
    Nalika nulis, 16 warga sipil dilaporake tiwas.

    Aku kaya kanggo krungu pendapat saka Guarantor ing masalah iki.
  32. Komentar wis dibusak.