Review militèr

"Masa depan wis teka": perusahaan Jepang nuduhake mancal mabur pisanan ing donya ing Detroit

102
"Masa depan wis teka": perusahaan Jepang nuduhake mancal mabur pisanan ing donya ing Detroit

Ing tengah industri otomotif AS, kutha Detroit, Pameran Mobil Internasional Amerika Utara taunan wis rampung. Antarane barang anyar saka industri otomotif saka kabeh ndonya, produk sing disedhiyakake dening startup Jepang AERWINS Technologies nggawe minat paling gedhe ing antarane pengunjung. Pangembang perusahaan nuduhake marang para penonton sing gumun sepeda mabur pertama ing donya XTURISMO, sing wis digawe seri ing Jepang dhewe. Motor udhara ora mung katon, nanging uga nunggang, utawa malah mabur. "Masa depan wis teka," ujare para pengunjung salon.


Auto show co-chair Tad Schott minangka salah sawijining sing pertama nyoba hoverbike lan nuduhake kesan karo wartawan saka saluran TV NTD:

Aku rumangsa umurku 15. Kaya aku metu saka Star Wars lan mlumpat ing mancal. Iku mung bom! Mesthi, rada medeni, nanging aku seneng. Goosebumps padha sakbenere kabeh awak.

Pendiri lan kepala startup Jepang Shuhei Komatsu ujar manawa perusahaan kasebut diwiwiti kanthi produksi drone lan drone. Saiki XTURISMO bisa dipesen ing situs web perusahaan kanthi ngisi aplikasi.

Hoverback wis diproduksi massal, nganti saiki sampeyan bisa tuku mung ing Jepang. Taun ngarep, perusahaan pangembangan rencana mlebu pasar Amerika kanthi model motor sing luwih kompak, regane 777 ewu dolar. Miturut Komatsu, perusahaan ngarep-arep bisa nyuda biaya pangembangan ing taun 2025 lan ngeculake model listrik kanthi rega $ 50. Ing Nopember, AERWINS Technologies bakal mbukak publik lan ndhaftar saham ing bursa saham NASDAQ kanggo ngunggahake dana tambahan kanggo ngembangake produksi.

Hoverbike kacepetan nganti 100 km saben jam lan bisa tetep ing udhara nganti 40 menit. XTURISMO bobote 300 kg lan nduweni dimensi 3,7 m, ambane 2,4 m lan dhuwur 1,5 m, bisa ngangkat pilot sing bobote nganti 100 kg menyang udara. Sepeda kasebut dilengkapi mesin pembakaran internal lan baterei, sistem kontrol bisa digunakake kanthi offline.

Hak saka kelas apa sampeyan kudu entuk kanggo ngontrol "motor udara", perusahaan pangembang durung dilaporake.

Pengarang:
102 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 20 September 2022 10:22
    0
    A saperangan saka taun kepungkur kita nuduhake padha. Aku ora ngelingi apa karakteristik kinerja, nanging mabur
    1. pinter bokong
      pinter bokong 20 September 2022 10:26
      +2
      Ing kasus iki, sing utama ora tiba ing propeller
      1. Wend
        Wend 20 September 2022 10:48
        +3
        Quote: wong pinter
        Ing kasus iki, sing utama ora tiba ing propeller

        Ing kasus iki, sing utama ora tangi ing wayah esuk, lan sampeyan duwe sepedha mabur karo sopir ing jendela sampeyan. Sadurunge munggah menyang langit kanthi massal, perlu kanggo ngamanake omah warga sing ngadeg ing pinggir dalan nglirik
        1. Murmur 55
          Murmur 55 20 September 2022 11:08
          +3
          Wend hi, lan aku ngerti, ora bakal ana dalan kanggo dheweke lan dheweke bakal mabur menyang ngendi wae sing dikarepake, sanajan liwat dalan, sanajan liwat wong sing mlaku, paling ora liwat apa wae, apa tingkat slamet ing kacilakan, apa banget kanggo bikers, nanging kene? Carane padha arep shorten udhara pembalap sembrono sing mesthi bakal katon. Kemajuan minangka perkara sing migunani, nanging ing kene sampeyan kudu mikirake kabeh kanthi cekap sadurunge miwiti produksi massal, lan bisnis mung duwe dhuwit.
          1. Piramidon
            Piramidon 20 September 2022 11:30
            0
            Ing dina wiwitan penerbangan, panulis fiksi ilmiah uga ngomong babagan kasunyatan manawa kabeh wong ing garasi bakal duwe pesawat lan kabeh langit bakal diisi pesawat. Saben uwong bakal lelungan kanthi pesawat menyang kantor lan toko
      2. Panemu 55
        Panemu 55 20 September 2022 10:51
        +3
        Dirancang lan digawe dening Jepang.
        Nanging kok gendéra star-kasur Amérika ing kabeh sisih?
        Apa saka kasunyatan sing ana pameran ing Detroit.
        Japs ora duwe bangga.
        1. AlexeyEg
          AlexeyEg 20 September 2022 17:05
          0
          Amarga Jepang iku negara sing dikuwasani, mulane.
      3. GNSh-2
        GNSh-2 20 September 2022 11:36
        +2
        Ing kasus iki, sing utama ora tiba ing propeller

        Aptly nyatet, nanging misale jek kula sing ana kothak cilik minangka standar.
        Nanging mung nglakoni yen aku nonton program babagan sekring ing saws bunder. Intine iku worth ndemek disk Spinning karo tangan (driji), kontak listrik ana lan pin safety dipecat ing bunder, Watesan rotasi disk. Dadi, operator ora nyelehake driji ing saw, aku ora bakal ngapusi, nanging sosis biasané dadi wutuh lan meh tanpa goresan.
        Kerugian sistem kasebut yaiku bunder ing wektu sing padha mabur kanthi lengkap lan ora bisa dibalekake maneh.
        Ketoke, sistem kasebut dadi ora adil sacara ekonomi, kabeh driji tukang kayu minangka bahan sing bisa dibuwang, lan gergaji sing apik regane akeh :)))
    2. Darc
      Darc 20 September 2022 10:34
      +2
      4 taun wis didol kaya iki, sanajan regane 11 lyams, lan babagan karakteristik kinerja kabeh padha
    3. trafllot1832
      trafllot1832 20 September 2022 10:34
      +1
      Aku ora ngerti carane kita nindakake, nanging 12 lyam rubles kanggo pamer, iku jenis larang, padha uga ngumpulake lan ngedol ing Rusia, 40 menit kesenengan, kacepetan 96 km / h.
      1. Romario_Argo
        Romario_Argo 20 September 2022 10:39
        0
        iku kaya jetbike mabur ing star wars
        1. trafllot1832
          trafllot1832 20 September 2022 10:48
          +3
          Yen, kaya sing dakelingake, ing film kasebut, dheweke kanthi bungah nyoba ngubengi wit, nanging kaya ing Moonshine, Stooge ora kasil! hi
      2. midivan
        midivan 20 September 2022 10:48
        +5
        Kutipan saka: tralflot1832
        Aku ora ngerti carane kita nindakake, nanging 12 lyam rubles kanggo pamer, iku jenis larang, padha uga ngumpulake lan ngedol ing Rusia, 40 menit kesenengan, kacepetan 96 km / h.

        belay 12 lyam ... Topi iki ketoke ora kira-kira saka titik teknologi tampilan, nanging sejatine sifate metu saka pathos lan supaya ora saben wong bisa saged, yen ora bakal madhouse karo wong-wong mau. Nanging judhul artikel iku sawetara jenis Future! Aha, dheweke nggawe quadcopter gedhe lan cipratan saliva kaya nguwasani partikel dhasar lol ...
        1. trafllot1832
          trafllot1832 20 September 2022 10:54
          +1
          Artikel kanthi maksud rahasia. Bisa Rusia? Mungkin, mungkin! Kita paling ora duwe sekrup birch dhewe!
          1. Dauria
            Dauria 20 September 2022 11:15
            +5
            Bisa Rusia?

            Ya, kanthi gampang, utamane amarga "sepeda motor" pisanan ing donya digawe dening desainer Levkov sadurunge perang. Dadi dheweke uga ngerti carane nglangi. ngguyu
            Piye kabare? Ing ngendi Jerman mbangun dalan lan jembatan, kita mbangun kendaraan kabeh terrain.
            peralatan olahraga, lan padha bakal tansah tetep. Mabur mesthi larang, manuk unta kanthi cepet nyadari iki. Lan padha urip apik. nglirik
        2. GNSh-2
          GNSh-2 20 September 2022 11:42
          0
          Topi iki ketoke ora dirating saka sudut pandang teknologi, nanging murni saka pathos lan supaya ora kabeh wong bisa mbayar, yen ora, bakal dadi omah gila karo dheweke.

          Miturut standar modern, biaya telpon tombol push seluler kanthi kapabilitas ing awal taun 2000-an uga metu saka pathos, nanging wong-wong gelem tuku, nganggep minangka puncak kemajuan.
          Nanging judhul artikel iku sawetara jenis Future!

          Irah-irahan artikel kasebut, pisanan, ora ditulis dening para pangembang, nanging dening VO "jurnalis" lan kaping pindho, Ya, iki minangka mangsa ngarep, menehi putu sampeyan model bocah kanthi watesan dhuwur 2 meter.
    4. yuriy55
      yuriy55 20 September 2022 10:36
      +1
      Kutipan: Ivan Ivanov
      A saperangan saka taun kepungkur kita nuduhake padha.

      Lan iki dadi seri ... Lan regane cilik - mung 46 rubel ... Bener, horseradish bakal didol menyang Rusia ... ngguyu
      Quote: wong pinter
      Ing kasus iki, sing utama ora tiba ing propeller

      Ing bisnis iki, sing utama yaiku ora luwih saka 34 km saka omah lan nemokake 777 dolar iki ... Senajan, pasar Rusia sing potensial bisa tuku 000 sepeda. wassat
      1. Johnson Smithson
        Johnson Smithson 20 September 2022 10:54
        +2
        Rusia uga mlebu ing seri kasebut lan wis suwe didol
        https://electromobili.ru/katalog/elektrolety/hoverbike-s3
        1. vfwfr
          vfwfr 20 September 2022 18:23
          0
          Preshol ing link .. Lan negara ora dituduhake ing kaca)
          1. Johnson Smithson
            Johnson Smithson 21 September 2022 00:25
            0
            Iki minangka wiwitan saka Skolkovo, utamane adol ing sisih kulon, mula negara kasebut ora diiklanake
      2. trafllot1832
        trafllot1832 20 September 2022 10:57
        0
        Kita nggawe tunggangan kasebut luwih murah. Sampeyan ora bisa ngirim ing situs kasebut, dheweke bakal nganggep minangka iklan.
        1. yuriy55
          yuriy55 20 September 2022 11:14
          0
          Kutipan saka: tralflot1832
          Kita nggawe "kulo" kuwi luwih murah. Sampeyan ora bisa nyebar ing situs - padha bakal nimbang iklan.

          Aja isin - kenek udhara "pokatushka" ing dalan off-road Rusia. nglirik
    5. Svarog
      Svarog 20 September 2022 10:39
      +4
      Kutipan: Ivan Ivanov
      A saperangan saka taun kepungkur kita nuduhake padha. Aku ora ngelingi apa karakteristik kinerja, nanging mabur

      Ya, kita uga nuduhake etafon .. lan umume Chubais ngandhani lan nuduhake akeh perkara .. lan siji malah nggawe Yo-mobile ..
      1. yuriy55
        yuriy55 20 September 2022 11:19
        +1
        Kutipan saka Svarog
        lan siji malah nggawe "Yo-mobile" ..

        Prokhorov. Iki jenenge jenenge ... Aku salah milih jeneng. Sampeyan perlu - "ЁVM-mobile" ...
      2. pak.jonn
        pak.jonn 20 September 2022 11:32
        +1
        Sawetara taun kepungkur dheweke ora nuduhake, nanging didol batch menyang polisi Dubai.
      3. rakasa
        rakasa 20 September 2022 14:24
        +1
        ana uga proyek bisu saka supercar Rusia !!! lambo pembunuh, porsche lan ferrari marusya sedulur
    6. GNSh-2
      GNSh-2 20 September 2022 11:27
      -2
      A saperangan saka taun kepungkur kita nuduhake padha. Aku ora ngelingi apa karakteristik kinerja, nanging mabur

      Iku kasus, ing karakteristik kinerja ditulis lacanically "Skolkovo"
    7. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 20 September 2022 11:55
      +1
      Kutipan: Ivan Ivanov
      A saperangan saka taun kepungkur kita nuduhake padha. Aku ora ngelingi apa karakteristik kinerja, nanging mabur

      Ana kasus, malah ana sing diaduk-aduk karo Saudi. Ing babagan panemuan, kita luwih maju tinimbang liyane, babagan miwiti seri lan urip, sayang lan ah.
    8. Komentar wis dibusak.
  2. Navodlom
    Navodlom 20 September 2022 10:23
    + 12
    Saiki helm bakal dibutuhake ora mung kanggo pengendara motor, nanging uga kanggo wong sing mlaku.
    1. Plate
      Plate 20 September 2022 10:26
      + 14
      Ya, padha dibutuhake. Lan ora mung helm, nanging uga waja awak. Serius. Aku mlaku-mlaku ing trotoar, cukup adoh saka dalan, aku ora ndemek sapa-sapa, aku santai banget, kabeh relatif sepi lan tentrem ... banjur skuter listrik muncul ing sisihku! Lan iku listrik, gangguan saka motor marang latar mburi gangguan umum ora krungu. Dadi apa, apa aku kudu terus-terusan ndeleng mubeng sadurunge mung njupuk langkah nengen utawa ngiwa? Lan kepiye yen aku nindakake ing ngarepe dheweke ...
      1. Navodlom
        Navodlom 20 September 2022 10:32
        +8
        Quote: piring
        kene skuter listrik materializes ing sisihku! Lan iku listrik, gangguan saka motor marang latar mburi gangguan umum ora krungu. Dadi apa, aku terus-terusan katon maneh utawa apa wae

        Iki sawetara bilai.
        Sapa wae, saka bocah sekolah nganti bangkai 100 kg, preduli saka katrampilan nyopir, nyopir kanthi kecepatan sing cukup liwat zona pejalan kaki.

        Aku iku kudu begalan.
        1. Plate
          Plate 20 September 2022 10:39
          +3
          Ya, ora ana larangan, nanging peraturan ya. Iku salah siji bab yen iku hobi individu, banjur sampeyan bisa ndeleng liwat driji. Nanging ing kuthaku, contone, aku ndeleng kabeh parkir skuter kasebut. Apa hak kanggo introduce ana utawa mergo, kanggo ngowahi aturan lalu lintas kanggo kasus iki.
          PS, ya, nyopir menyang dalan. Padha nyopir ing dalan lan mlaku ing trotoar.
        2. Corsair71 (Anatoly)
          Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 13:42
          +1
          Ing China, aku weruh dalan kanggo sepedha lan motor lan skuter kanthi kapisah saka trotoar. Lan ing Kapuloan Canary dilarang muter ing promenade lan wilayah jejer. Kita ora bakal ciloko lan adu-adu nganti kita duwe hukum babagan nyopir ing trotoar.
          1. Navodlom
            Navodlom 20 September 2022 13:44
            0
            Kutipan: Corsair71 (Anatoly)
            Ing China, aku weruh dalan kanggo sepedha lan motor lan skuter kanthi kapisah saka trotoar

            Ing China!
            Ing ngendi meh saben warga kutha saiki dadi warga wingi.
            1. Corsair71 (Anatoly)
              Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 13:57
              +1
              Aku weruh akeh perkara sing ora ana. Ganti saka kapal lan ndamel menyang bandara. Sawise 7 sasi ing dalan sing padha lan ing pelabuhan sing padha ana ing kapal sing padha. Owah-owahan ageng, ing construction pisanan ing dalan ana kolom ing dalan ing 2-3 undakan, lan banjur kabeh wis ing operasi lan port ora ing lendhut karo lendhut, nanging aspal.
      2. yuriy55
        yuriy55 20 September 2022 11:10
        +3
        Quote: piring
        Lan kepiye yen aku nindakake ing ngarepe dheweke ...

        Dheweke bakal ditembak mudhun, nampa bruises lan ciloko, lan pelakune bakal nyepetake kanthi kacepetan "neraka ngerti sepira" km / jam ... Kaya ngono - "skuter listrik" Rusia.
        Minangka pengendara sepeda, aku nyathet yen, ora kaya sedulur kita, dheweke nyabrang nyebrang pejalan kaki ...
        Sapa sing ana kanggo ngetrapake aturan lalu lintas? Utamane ing trotoar ... Aku mlebu dialog karo siji warga, lan dheweke ora ngerti babagan:

        Wong lanang bisa mlebu ing posisi sing kikuk, mlaku-mlaku ing trotoar ing mburi wong wadon sing, kanthi gampang lan dumadakan, mutusake mbengkongake kanggo ndandani pengikat ...
        Lan kacepetan gerakan ing trotoar kanggo kendaraan teknis sing nggunakake drive listrik kudu diwatesi ...
        Sampeyan mung kudu ngganti aturan adhedhasar kahanan sing wis muncul lan pangembangan teknologi gerakan ... Lan nggawe trotoar sing cocog kanggo gerakan sing aman, kalebu wong ing kursi rodha.
        1. Plate
          Plate 20 September 2022 11:25
          +1
          Kutipan saka: yuriy55
          Dheweke bakal ditembak mudhun, nampa bruises lan ciloko, lan pelakune bakal nyepetake kanthi kacepetan "neraka ngerti sepira" km / jam ... Kaya ngono - "skuter listrik" Rusia.

          Lan goleki mengko. Mulane ana impudence, yen ana apa-apa, iku ora cetha carane ngukum wong guilty, lan korban kanggo nampa ganti rugi.
          Kutipan saka: yuriy55
          Minangka pengendara sepeda, aku nyathet yen, ora kaya sedulur kita, dheweke nyabrang nyebrang pejalan kaki ...

          Ya, aku uga ngamati iki. Inggih, carane manteb ing ati sampeyan kudu ninggalake liwat wong akeh rampung semrawut, nyoba kanggo nyabrang dalan cepet sabisa?
          Kutipan saka: yuriy55
          Wong lanang bisa mlebu ing posisi sing kikuk, mlaku-mlaku ing trotoar ing mburi wong wadon sing, kanthi gampang lan dumadakan, mutusake mbengkongake kanggo ndandani pengikat ...

          Heh, dadi opo? Aku uga sok naleni tali sepatu ing tengah trotoar, yen aku rumangsa butuh. Aku ora sok dong mirsani sing paling siji wong utawa ing paling siji wong wadon konco kula njaluk menyang posisi kikuk. Aku ngira kaya mengkono uga yen ana wakil wanita ing panggonanku.
          Kutipan saka: yuriy55
          Lan nggawe trotoar sing cocog kanggo gerakan sing aman, kalebu wong ing kursi rodha.

          Iki perlu, mesthine, nanging ing sawetara panggonan malah trotoar sing sempit ditekan ing dalan: ing kene mung kanggo nggedhekake yen menyang plataran, nyuda pekarangan, lan liya-liyane. Miturut pendapatku, wektune mung miwiti mbangun dalan lan trotoar tingkat kapindho, kaya ing kabeh gambar futuristik. nglirik
        2. vladimirvn
          vladimirvn 20 September 2022 12:36
          0
          Kacepetan ing trotoar kudu padha karo kacepetan pejalan kaki, yaiku 4-5 km. /h
        3. Navodlom
          Navodlom 20 September 2022 12:47
          0
          Kutipan saka: yuriy55
          kacepetan gerakan ing trotoar kanggo kendaraan teknis ing ngendi drive listrik digunakake kudu diwatesi

          lan iku luwih apik yen kacepetan diwatesi ora mung dening Aturan, nanging uga teknis.

          Kanggo kasunyatan manawa wong mlaku kudu pindhah ing trotoar mung ing sisih tengen (ing gambar), aku maca pisanan.
      3. Murmur 55
        Murmur 55 20 September 2022 11:14
        0
        Plate hi, taun iki ana konflik karo bapake bocah lanang cacat mental sing, kanggo pamer ing ngarepe cah wadon, nggosok aku ing trotoar, uga macet saka mburi. Kene, iku ora perlu kanggo introduce Watesan, nanging larangan, carane akeh skuter kuwi dikirim menyang donya sabanjuré.
        1. Plate
          Plate 20 September 2022 11:27
          0
          Pameran aneh, aku pitutur marang kowe: nabrak wong. Yen aku dadi cah wadon, sawise iki, aku bakal mikir babagan tingkat perkembangan mental "pontist".
          1. Murmur 55
            Murmur 55 20 September 2022 13:44
            0
            A piring, supaya aku nulis turunane cacat mental, bapak padha.
      4. Corsair71 (Anatoly)
        Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 13:37
        0
        Ana wong sing nabrak aku kaya ngono, nalika ditakoni kenapa dheweke ora nyopir kanthi ati-ati, dheweke mangsuli yen dheweke nelpon. Aku duwe prosesor wicara lan aku ora tansah krungu lan aku ora bisa nemtokake arah. Akeh wong sing ngerti carane, sawise dadi karo pangrungon kuwi, padha krungu ala lan marang wong bab iku. Aku menehi kredit, dheweke njaluk ngapura. Saiki aku mlaku-mlaku lan ndeleng maneh sadurunge noleh saka trotoar. Luwih gampang kanggo nglindhungi dhewe tinimbang melu disassembly.
        1. Murmur 55
          Murmur 55 20 September 2022 13:48
          0
          Corsair71(Anatoly) hi, yen sampeyan mikir kaya ngono, sampeyan ora kudu ninggalake omah, supaya sensor iki numpak ing ngendi dheweke pengin lan kepiye carane? Lan warga liyane pindhah kanthi cepet, lan yen sampeyan kudu menyang apotek? Kanggo toko, kanggo mlaku asu?
          1. Corsair71 (Anatoly)
            Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 14:03
            0
            Nalika aku dadi navigator, aku ndeleng aturan lalu lintas kanthi beda. Iku dadi luwih gampang kanggo kula kanggo hubungane kabeh thanks kanggo COLREG 72, aturan maritim ngganti tampilan aturan lalu lintas. Aku bakal nglindhungi awakku kanthi ngowahi sirahku lan ora ngarep-arep hukum lan peraturan saka panguwasa. Kita biyen numpak sepedha ing trotoar lan dalan. Nanging wektu beda lan ana indifference antarane sawetara lan sluggishness saka panguwasa.
          2. Corsair71 (Anatoly)
            Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 14:10
            0
            Padha nuthuk mudhun ing ngleboke menyang wilayah lokal, sawetara pembalap ngomong sing salah siji nyabrang zebra utawa ngendi lampu lalu lintas! Ana cara metu, nanging sing nemtokaken ing introduksi saka aturan? Semono uga karo parkir mobil, nalika awak mobil kadhangkala digawa metu sameter utawa luwih menyang trotoar tanpa mandheg ing roda. Trotoar ambane setengah meter. Endi aturan parkir utawa hukum? Nggawe keputusan dhewe babagan safety sampeyan.
          3. Plate
            Plate 20 September 2022 18:50
            0
            Kutipan: Murmur 55
            Lan warga liyane pindhah kanthi cepet, lan yen sampeyan kudu menyang apotek?

            Ya, sampeyan mung kudu ngidini warga tuku senjata lan mbukak kanthi mbukak kaya ing Texas. Aku yen wong nitih antarane akeh wong sing duwe shotguns, Kalashnikovs lan revolver ing mburi, padha bakal VERY nyoba ora kanggo nabrak menyang sapa.
    2. Canecat
      Canecat 20 September 2022 10:30
      +5
      Kutipan: Navodlom
      Saiki helm bakal dibutuhake ora mung kanggo pengendara motor, nanging uga kanggo wong sing mlaku.

      "Apik yen sapi ora mabur" (c)
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 20 September 2022 10:33
        +7
        Kutipan saka Canecat
        "Apik yen sapi ora mabur" (c)

        "Yen sapi wiwit mabur, aku ora duwe apa-apa ing angkasa ..." (mekanik Zeleny, "Rahasia saka Planet Katelu")
        1. solar
          solar 20 September 2022 11:38
          0
          Kapten turun pangkate :))
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 20 September 2022 11:45
            +1
            Kutipan saka solar
            Kapten turun pangkate :))

            Kenapa? :))) Zeleny dadi mekanik pesawat :)
            1. solar
              solar 20 September 2022 12:33
              0
              Nonton ngendi. :)
              Ing buku - mekanik pesawat, lan ing kartun - kapten Poloskov ora ana ing kartun. Tegese, dheweke minangka insinyur penerbangan ing buku "Alice's Journey", lan "buku" The Secret of the Third Planet "ditulis dening Bulychev miturut naskah kartun, dheweke wis dadi kapten.
              Padha wungu Green, iku dadi metu. Lan sampeyan mudhun maneh :))
              Sampeyan kudu luwih lembut karo wong :))
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 20 September 2022 12:54
                +1
                Kutipan saka solar
                Ing buku - mekanik pesawat, lan ing kartun - kapten

                Inggih, mbok menawi
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 20 September 2022 10:24
    + 13
    Perusahaan Jepang nampilake sepeda mabur pertama ing donya ing Detroit

    ***
    - Ora pisanan ...



    ***
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 20 September 2022 10:33
      +3
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      - Ora pisanan ...

      ngguyu Ora ana gunane dheweke ujar manawa "Kabeh sing anyar yaiku lawas sing wis lali"
      Padha ngomong yen sinar-X diciptakake ing Rusia nalika jaman Peter Agung, amarga ratu kasebut ngandhani boyars - "Aku bisa ndeleng kanthi bener liwat sampeyan bajingan!"
      1. kim
        kim 20 September 2022 10:55
        0
        Grozny, jejuluk Vasilyevich
    2. Genry
      Genry 20 September 2022 12:32
      +1
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      - Ora pisanan ...

      Lan ora malah sing nomer loro.
      Limang taun kepungkur:
      1. uav80
        uav80 20 September 2022 12:59
        0
        Dubai tuku kanggo polisi nanging ana sing salah

  4. kim
    kim 20 September 2022 10:26
    +3
    Mengko dadi boots mandhiri luwih larang tinimbang sepeda motor lan wedi karo bledug lan kelembapan.

    -----------------
    Umumé, mesthi, iku menarik.
  5. Kurganets-45
    Kurganets-45 20 September 2022 10:26
    +1
    masalah dalan ala bakal ditanggulangi minangka rasah
    1. Plate
      Plate 20 September 2022 10:30
      +3
      Ora, kok ora.

      Yen kita nggawe engine ekonomi utawa panyimpenan energi kompak nanging jembar, introduksi nyebar saka kendaraan mabur misale jek dadi arah rada janjeni, pembangunan kang dramatically nambah mobilitas individu.
      1. midivan
        midivan 20 September 2022 10:43
        0
        Mutko dadi Menteri Pertanian? ngguyu Videone keren, wis suwe aku weruh, aku seneng, asli.
        1. Plate
          Plate 20 September 2022 10:46
          +1
          Ana liyane sekuel dirilis. Mesthine, "efek wow" ora ana maneh, nanging uga nyenengake lan nyenengake.
      2. kim
        kim 20 September 2022 10:56
        0
        lan printer panganan 3D...
        iku apik tenan
        bakal
        1. Plate
          Plate 20 September 2022 11:18
          0
          Inggih, bener ya. Pencet tombol lan entuk sajian sampeyan. Luwih becik yen printer bisa nyithak organ. Ana organ sing bermasalah - aku nyithak sing anyar saka materi genetik dhewe, nginstal, lan awak wiwit kerja kaya anyar amarga kompatibilitas ing tingkat genetik. Apik banget. Sanajan, mesthine, luwih becik duwe badan cybernetic, nanging iki minangka langkah sabanjure.
          1. kim
            kim 20 September 2022 11:53
            0
            film gedhe The Matrix
            1, EU nanging
            Kenapa kabeh iki nyata? otak ora peduli
    2. Serg Serg
      Serg Serg 20 September 2022 10:34
      +2
      Bisnis Armenia ing aspal murah bakal ambruk)))
    3. Teledroid
      Teledroid 20 September 2022 10:35
      0
      Nanging kabeh wong kudu nganggo headphone sing mbatalake gangguan. Lan turu ing wong-wong mau uga.
  6. Zefr
    Zefr 20 September 2022 10:27
    +3
    Aku ora ngerti carane iku ana, nanging kita bakal dibutuhake kanggo aplikasi kanggo pesawat minggu sadurunge wiwitan, nuduhake rute, miwiti saka lapangan udara lan obah ing koridor darmabakti.
    1. Darc
      Darc 20 September 2022 10:33
      +2
      kita wis sade kuwi Hoversurf Scorpion 4 kanggo 3 taun
    2. midivan
      midivan 20 September 2022 10:34
      +1
      Kutipan: Zefr
      Aku ora ngerti carane iku ana, nanging kita bakal dibutuhake kanggo aplikasi kanggo pesawat minggu sadurunge wiwitan, nuduhake rute, miwiti saka lapangan udara lan obah ing koridor darmabakti.

      Kanthi mentalitas kita, dadi. Mung menehi rein free, crunchies bakal tiba ing sirah wong ing bunches ... Mung ing Rusia, nalika sampeyan nyusul ing lane oncoming, padha bisa teka ing bokong. ngguyu
      1. Plate
        Plate 20 September 2022 10:44
        +1
        Ya, aku setuju, sampeyan kudu mabur liwat koridor, nanging yen penerbangan dadi fenomena massal, sampeyan kudu ngembangake sistem sing bakal ngetokake koridor kanthi otomatis, yen ora bakal ana pengontrol lalu lintas udhara sing cukup.
        1. kim
          kim 20 September 2022 10:57
          +2
          lan kanthi otomatis ndharat
          lan polisi lalu lintas swarga
          eh, ana sing bakal sugih...
          1. Corsair71 (Anatoly)
            Corsair71 (Anatoly) 20 September 2022 13:49
            +1
            Polisi lalu lintas, inspeksi, asuransi, sampeyan bisa ngetik lisensi nyopir, wasiat.
        2. detractor lawas
          detractor lawas 20 September 2022 11:47
          0
          ... Lan bakal mungkasi kanthi kasunyatan manawa omah lan dalan bakal dadi lemah, lan bakal mabur ing ndhuwur permukaan. Sanajan luwih gampang ngontrol flyer ing trowongan lemah
  7. Horus
    Horus 20 September 2022 10:27
    0
    Wong Tionghoa wis nggawe gerobak, dadi sampeyan ora bakal kaget karo sepeda.
  8. novel66
    novel66 20 September 2022 10:30
    +4
    kene, kita padha ora duwe cukup saka wong-wong mau ing dalan .... saiki kita uga kudu katon munggah
  9. Yrec
    Yrec 20 September 2022 10:31
    +3
    Ora pisanan. Hoverbikes wis dibangun kanggo dangu, iki ora masalah. Masalahe yaiku kanggo njamin keamanan pilot lan status legal kendaraan kasebut. Anggere helikopter paling cedhak.
  10. Nitarius
    Nitarius 20 September 2022 10:32
    0
    kok jenenge BARAT LAN PALSU kuwi.. sing dadi sepisanan... Kabeh sing ora bakal nggawe.. KABEH lan LAP sing sepisanan.. nanging nyatane.. kabeh sampah! kawitan.. ANA BABA YAGA KARO STUPOL)
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 20 September 2022 10:33
    -1
    Aku iri ... Aku bakal mabur menyang negara iki tanpa macet.
    Kasusahan ing negara kita yaiku yen ing novelty kaya mengkono negara kita tansah ngetutake buntut. nangis
    Wong Tionghoa, Jepang, ing proses maju, maju ... lan kita, kaya biasane, lagi panas ing sisih kompor.
    1. kula 1970
      kula 1970 20 September 2022 11:01
      +1
      Quote: Lech saka Android.
      Aku bakal mabur menyang negara iki tanpa macet.
      Kasusahan ing negara kita yaiku yen ing novelty kaya mengkono negara kita tansah ngetutake buntut.

      Sampeyan duwe 777 potong lol apa masalah -tuku tank lan drive tanpa macet?
      Utawa malah manggon ing negara?

      Nanging kanthi serius, polisi bakal langsung nembak kanggo mateni pelanggar / penjahat, amarga ora bakal bisa nyekel sanajan ing teori ... mobile tegese ...
      1. Zefr
        Zefr 20 September 2022 12:12
        0
        Dheweke bakal nggawa "Fly" utawa "Jarum" karo dheweke
        1. kula 1970
          kula 1970 20 September 2022 13:51
          0
          Kutipan: Zefr
          Dheweke bakal nggawa "Fly" utawa "Jarum" karo dheweke

          Banget maneuverable - mung penembake
  13. desimal
    desimal 20 September 2022 10:35
    +2
    Dina-dinaku wis perang terus-terusan karo wong bodho numpak sepedha lan skuter. Kita uga kangen karo wong bodho mabur sing ndharat ing atap mobilku kanggo njupuk rokok. ngguyu
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 20 September 2022 11:58
      0
      Tetep ing omah, nutup jendhela, mateni kabeh peralatan listrik, aja ambegan lan aja mouse ... banjur sampeyan ora bakal nandhang bodho.
      Sawise ing abad kaping 19, wong uga kaget dening mobil pisanan ... tradisi ketemu kabeh anyar karo musuhan wis dilestarekake ing abad 21st.
      1. desimal
        desimal 20 September 2022 12:26
        +1
        Nalarmu salah, aku ora sengit teknologi, aku nggunakake, nanging wong bodho sing nggunakake tanpa pendidikan. Ing Italia, kita wis dijupuk saka skuter listrik, kang apik kanggo unloading kendaraan, nanging amarga sing nggunakake iku aran kepekso kanggo pindhah ing arah salah, nguripake trotoar lan ninggalake kendaraan iki ing cara sing nemu ing dalan liyane. hi
    2. Vasyan1971
      Vasyan1971 20 September 2022 22:52
      -1
      Kutipan saka Decimalegio
      Kita uga kangen karo wong bodho mabur sing ndharat ing atap mobilku kanggo njupuk rokok.

      Aja kuwatir, sampeyan ora bakal bosen suwe! wassat
  14. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 20 September 2022 10:39
    +1
    omong kosong. Desainer amatir wis nempelake lan mabur baling-baling menyang jedhing, nanging ing Jepang iki ngerti-carane, negara sing mundur ...
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 20 September 2022 10:44
    0
    Perusahaan Jepang, pangembang Jepang, wiwitan Jepang ... lan gendéra AS. Iku cukup ala kanggo Jepang kanthi bangga nasional, sampeyan ndeleng ... :))
  16. Revolver
    Revolver 20 September 2022 10:45
    0
    Kanggo wong Jepang sing bener bunuh diri 切腹, pedhang tanto * wis cukup. Lha, oke, sidekick liyane karo katana ing peran kaishakunin, mbukak sirahe supaya ora kesel ndeleng giblets sing wis suwe. Lan mabur shaitan-kuldi iki kanggo $777000 punika dhadha cetha kanggo wong-wong sing pengin Smash menyang jajan utawa break gulu, lan piye wae ignoble, ora ing cara samurai.

    *Sanajan tanto (短刀) nduweni lading sing luwih cilik tinimbang lading pawon liyane, nanging isih dianggep minangka pedhang ing budaya Jepang.
  17. Dartanyan
    Dartanyan 20 September 2022 10:52
    -1
    Kita ing Iran bakal pesen iki liwat wektu .......
  18. uralex
    uralex 20 September 2022 11:05
    0
    Masalah paling gedhe yaiku ora nggawe peralatan iki - nanging kanggo ngatur lalu lintas ... Kanthi mobil mabur, luwih gampang - ngidini individu pribadi mabur mung ing mode autopilot ing rute sah khusus.
  19. 16112014nk
    16112014nk 20 September 2022 11:35
    +1
    Ing Rusia, ana perusahaan Hoversurf, sing nggawe mancal mabur padha Scorpion 3 malah sadurungé.
    Kacepetan - 96 km / h, dhuwur pesawat saka 5 kanggo 16 meter.

    Dadi kita duwe prioritas. Nanging kita ora tansah kasil nggunakake kauntungan iki.
  20. KAVBER
    KAVBER 20 September 2022 11:37
    0
    Lungguh minangka titik kaping lima ing baling-baling gedhe, wah, masa depan kaya-kaya, prinsip sepedha mabur ing lintang-lintang kasebut kanthi jelas tegese beda.
  21. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 20 September 2022 11:57
    +1
    Bab sing keren, nyopir / mabur barang! sedulur Mung kanthi status legal kendaraan iki angel ditemtokake. Hak apa? Motor + helikopter)))
    Kanthi biaya kasunyatan sing bakal ana akeh lan masalah bakal diwiwiti? - Aku ora mikir, amarga iku mega-larang kanggo karakter massa. Paling ora bakal teka ing Rusia (kanthi rega terjangkau) ora ing umur kita. Lan kita ora bakal nganggep model potongan kanggo miliarder.
  22. Nefilim
    Nefilim 20 September 2022 12:26
    +1
    sepeda mabur pisanan ing donya

    Wartawan lokal cetha adoh saka topik kasebut lan nggawa badai salju. Piranti lengkap pisanan ing kategori hoverbike yaiku American Aero-X, pangembangan sing diwiwiti ing 2008 lan rampung ing 2015.

    Nganti saiki, proyek paling keren ing wilayah iki yaiku American P2 Speeder saka Mayman Aerospace kanthi papat mesin turbojet lan intelijen buatan ing sistem stabilisasi.
  23. evgen1221
    evgen1221 20 September 2022 13:22
    0
    Dadi misale jek sing ing China padha pisanan nuduhake serial vertpra.
  24. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 20 September 2022 16:55
    0
    Iki ora mangsa, nanging nyoba kanggo remet maksimum metu saka lungse. Quadcopter kanthi kontrol manual lan tambah muatan. Saka pit kene mung jeneng. Masa depan yaiku nalika dheweke bakal pindhah tanpa mesin sekrup, kanthi bantuan pasukan sing beda lan prinsip fisika sing beda.
  25. AlexeyEg
    AlexeyEg 20 September 2022 17:14
    +1
    Mungkin luwih gampang? Apa kabeh kangelan iki.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 20 September 2022 22:49
      0
      Kutipan: AlexeyEg
      Mungkin luwih gampang? Apa kabeh kangelan iki.

      Apa banjur takon $777000?
  26. Vasyan1971
    Vasyan1971 20 September 2022 22:47
    -1
    bisa ngangkat pilot sing bobote nganti 100 kg menyang udara.

    Taun ngarep, perusahaan pangembang ngrancang mlebu pasar AS

    Amerika kudu cepet-cepet nyerahake hamburger lan cola. wassat Sanajan rega $ 777000 dhewe nyumbang kanggo mundhut bobot. Lan rega "dikarepake" $ 50000 uga cukup motivasi. Lan pinten, contone, biaya mobil rata-rata ing AS?
  27. Roman Efremov
    Roman Efremov 23 September 2022 21:42
    0
    Rame, bledug, ruwet lan ora praktis.