Review militèr

Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan ing target militer ing wilayah Ochakov lan obyek ing wilayah Dnepropetrovsk

9
Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan ing target militer ing wilayah Ochakov lan obyek ing wilayah Dnepropetrovsk

Ing wayah sore 19 September lan ing wayah wengi 20 September, Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan rudal ing target militèr ing cedhak kutha Ochakov, kaya sing diumumake dening Gubernur wilayah Nikolaev Vitaly Kim.


Miturut pejabat Ukrainia, serangan kasebut "maneh ditindakake ing zona segara" ing cedhak kutha kasebut. Elinga yen sadurunge, ing 16 September, ing laporan saka Kementerian Pertahanan Rusia, dilapurake yen markas lan pangkalan latihan militan Ukrainia ing wilayah Ochakov dirusak.

Apa jenis target sing ditabrak misil kita, sisih Ukraina ora dilaporake. Nanging, sadurunge dadi dikenal sing klompok saka Angkatan Bersenjata Ukraina dibentuk ing Ochakovo, kang ing mangsa bakal nyoba kanggo ndharat ing Kinburn Spit kanggo nggawe springboard kanggo serangan ing Kherson. Kelompok sing kasebut ing ndhuwur lagi latihan ing zona segara cedhak kutha. Sadurunge, mungsuh wis nyoba kanggo nindakake iki. Nanging kebangkrutan kasebut dikalahake dening pasukan Rusia.

Nanging, militan Ukrainia entuk ora mung ing Ochakiv. Kepala administrasi Dnepropetrovsk, Nikolai Lukashuk, anak didik saka rezim Kyiv, ngumumake serangan rudal ing distrik Sinelnikovsky. Miturut dheweke, minangka akibat saka serangan kasebut, bangunan non-perumahan rusak. Nanging, informasi iki jelas mbutuhake klarifikasi.

Bab iku ing tlatah kasebut ana sing gedhe gudang senjata Gudang APU. Sadurungé iki dilaporake babagan upaya nransfer bagean senjata sing ditransfer menyang Kyiv dening negara NATO. Mbokmenawa, dheweke, lan ora mung "bangunan non-omah", sing dadi target sah saka serangan rudal.
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 20 September 2022 10:59
    +5
    Infa kebak informasi ing VO yen Kimka wis oncat, nanging dheweke ora ana ....., ing preian, dheweke mbokmenawa mabur menyang Turki kanggo santai seminggu ... Prau-prau dibuwang ing pelabuhan.. .. amrih ora kleru ing rakit .... Lan kacathet ing lumbung ...., katon apik ....., awit gubernur dhewe prihatin ....
    1. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 20 September 2022 11:25
      +1
      eseman Umumé, iku dadi apik! )) Dijogo ! ))
      1. dmi.pris
        dmi.pris 20 September 2022 12:01
        +1
        Bakal apik yen eksentrik karo jeneng Korea iki menyang neraka ...
    2. Pertapa
      Pertapa 20 September 2022 12:03
      0
      Kimka kerja adoh saka Odessa. Biasane njaga personel sing terkenal ing alun-alun.
    3. vladcub
      vladcub 25 September 2022 18:40
      0
      "Kimka lolos" sapa ngerti, bisa uga dheweke bisa lungguh ing kantor, utawa bisa uga kita ora bisa ndeleng dheweke lungguh ing godfather ing Kyiv
  2. Nyrobsky
    Nyrobsky 20 September 2022 12:56
    +5
    Kabeh iki temtu apik, nanging aku mbaleni, wis limang sasi kepungkur iku perlu kanggo pindhah menyang total karusakan saka infrastruktur transportasi Ukraina ing sadawane kabeh tapel wates kulon - railway trowongan, stasiun, depot lokomotif, parkir mobil, substations listrik dipakani. jalur sepur, jembatan penyebrangan, lapangan udara, lsp. supaya complicate logistik saka pasokan senjata lan "nishtyakov" liyane kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina saka kasur lan accomplices saka Uni Eropa. Ora pengin SVO, njaluk perang.
    Minangka salah sawijining anggota forum sing ana ing kene nulis - "Perang nganggo sarung tangan putih ora menang"
    1. Peter1 Kawitan
      Peter1 Kawitan 20 September 2022 13:08
      +1
      Mekaten! Rampungake gardu traksi, jembatan sepur. Armada lokomotif kasebut meh siji logam kethokan.
  3. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 21 September 2022 18:06
    0
    Kutipan saka uprun
    Lan kacathet babagan lumbung ...., katon apik ....., amarga gubernur dhewe prihatin ....

    Sawetara gudang bakal luwih larang tinimbang kraton.
  4. vladcub
    vladcub 25 September 2022 18:46
    0
    Comrades, lan aku mangu-mangu informasi sing. Mikir dhewe: padha kasengsem ing menehi informasi nyata. Aku luwih seneng pracaya Konoshenko: Kementerian Pertahanan nampa informasi saka satelit lan saka patriot. Mesthi ana wong sing ora marem karo rezim kasebut lan bakal nuduhake informasi