Review militèr

100 rubel saben dolar - bebaya anyar utawa ngimpi sing lali

53
100 rubel saben dolar - bebaya anyar utawa ngimpi sing lali



Psikologi saka budak


Iku bakal katon yen karep kanggo ruble lan bab apa kita kudu liyane - kuwat utawa banget, luwih tepat - mung weakened, ora ana liyane, subsided dangu. Serangan marang inflasi kanthi upaya Bank Sentral Rusia sing gagah terus, lan keseimbangan positif ing perdagangan manca tetep, ora ketompo.

Ya, lan kabeh ana karo anggaran ing Rusia, kita ora bakal mbantah, nganti dadi ala kaya sing dikarepake para lawan geopolitik, lan ing perang ekonomi, posisi kita, paling mungkin, ora luwih elek tinimbang sing nyata. Iki paling ora, sanajan ing operasi khusus, ketoke, owah-owahan sing luwih apik uga ora adoh.

Lan ora mung ana gosip babagan uwal saka Nikolaev saka Gauleiter Vitaly Kim sing ora bisa dicelupake, kanca pribadi Presiden Zelensky. Iku misale jek sing kabeh pedunung, kang wis suwe nunggu liberators, sengit marang kanggo ndudhuk trenches ing sadawane kabeh lurung-lurung lan kothak kutha Russian iki. Nanging iki ora babagan.

Ing kene kita ngomong babagan ruble, sing ing Nikolaev sing padha wis dadi salah siji sing bisa didol kanthi bebas, yaiku mata uang sing ngliwati pasar loars lan loars. Crimea cedhak, Kherson malah luwih cedhak, lan ora dadi masalah kanggo wong sing tentrem ngliwati tapel wates, sing ora ana.

Nanging ora ana hubungane karo ruble sing ringkih ing wilayah sing dibebasake, aku mikir yen meh ora ana sing bakal mbantah babagan iki. Nanging, ing Rusia dhewe, akeh wong isih butuh rubel sing ringkih. Menapa malih, punika ringkih, utawa luwih, ngapura pengulangan, artificially weakened supaya bathi saka ekspor ditambah dening super-bathi saka impor paralel lan substitusi impor.

Filosofi kapitulator


Ing filosofi negara ekspor, kabeh sing bisa ditindakake kanthi rega sing paling murah, yaiku tambahan bahan mentah, sing disenengi ing Kulon lan para liberal kita, uga minangka propaganda. Kanthi wiwitan SVO, mung rada suda, amarga ana saben kesempatan kanggo pungkasane entuk dolar kanggo 100 rubel.

Lan bisa uga luwih, mung mantan mitra kita sing nyolong nganti 300 milyar saka cadangan kita pas wektune. Ya, kita terus terang dirampok, ya, paling kamungkinan, kita dirampas bagean padhet saka pendanaan SVO sing padha. Nanging temtunipun awal banget kanggo sprinkle awu ing sirah.

Senajan dhuwit ana - kita ing ndhuwur, kabeh katon ing openwork lengkap, mung padha ora kanggo copters lan rompi antipeluru, nanging liyane lan liyane menyang kanthong saka panitia "dhukung nasional". Keuangan, kaya sing sampeyan ngerteni, amarga kabeh ideologi lan propaganda, sampeyan ngerti kepiye. Sing - malah luwih elek, yen ora luwih elek tinimbang ora ana.

Saka ing kono, yaiku, saka Kulon lan saka Ukraina, propaganda, anti-Rusia lan anti-Rusia, mung cepet-cepet, nanging uga diencerke karo analytics, lan liyane lan liyane subtle, canggih. Matur nuwun Gusti, nganti saiki ora bisa ngganggu masyarakat umum kanggo rubel sing ringkih, sanajan saiki ana ing tingkat, akeh ing Rusia ora peduli.

Iki kanggo kasunyatan sing kita padha Cut mati saka dollar lan euro ing cara sing, mbokmenawa, ora malah ing Iron Curtain. Kita ora ngomong babagan sisih formal, nanging babagan moral. Saiki dolar utawa euro ora dibutuhake dening warga normal sing ora duwe sanak keluarga utawa real estate ing gunung.

Kanggo wong Rusia biasa, sanajan ora gampang ngetung, luwih penting yen tarif lan rega ora ilang ukuran, kabeh sing duwe gaji lan pensiun tetep paling ora normal. Lan supaya profesional menehi hasil karo mata uang lan tarif.

Sanajan kasunyatane yen ruble sing ringkih mesthi bisa dadi backfire, lan backfire banget, misale jek umume ngerti. Wis, kanthi cara, backfired ing sawetara wilayah, nanging isih ora rollback mbalikke.

Ideologi ngapusi awake dhewe


Nanging, luwih kerep kudu maca kaya iki saka analis:

"Ora bisa nyuda rubel dadi 100 saben dolar liwat upaya aturan anggaran anyar mung."

Yagene, nerangake marang kita, sing nduweni pendhidhikan sing dhuwur, ana kabutuhan mendesak kanggo ngrusak ruble? Lan weaken ora kanggo 70 rubles kanggo euro lan dollar, nanging mesthi kanggo 100.


Inggih, kasunyatan manawa iki minangka ambang stabilitas tartamtu, utamane psikologis, isih bisa dimangerteni. Nanging nyatane, kenapa? Kanggo bathi gedhe banget para eksportir sing kudu ninggalake pasar Eropa, diijolake menyang Asia.

Ora mung ora gedhe banget, uga ora duwe bathi, lan uga mbutuhake biaya sing ora diukur amarga logistik, khususe, amarga akeh masalah, sing sadurunge ora dianggep serius minangka ilmu utawa profesi.

Ora, manager gudang, mesthi, iku wong sing dihormati, kaya Raikin, nanging ora kanggo sabab, nanging kasunyatan sing duwe kekurangan ing saham, muga-muga para maos ngapura kita kanggo digression non-lirik cilik iki.

Ayo bali menyang wedhus kita - yaiku, analis liberal sing ngyakinake kabeh komunitas jaringan yen "kanggo iki (kelemahane ruble - Kira-kira. Aut.) Faktor sing luwih dramatis bakal dibutuhake." Drama kasebut, tinimbang, minangka komedi absurditas, nalika mata uang sing luwih kuwat mesthi bakal saya lemah.


Inggih, ana wong lan soko kanggo bisa marang ruble. Kanggo sapa, jelas - diwiwiti karo Demokrat saka Amerika Serikat karo Biden minangka layar, sing ora dingerteni wong liya tinimbang minangka sifat sing lunga. Lan pungkasan karo Fed lan birokrat Eropah, sing uga felt carane kursi birokrasi anget dumadakan swayed ing wong.

Lan kenapa bisa kerja - supaya liberal milih - resesi global utawa bagean sanksi "neraka" liyane, kayata 11 ewu, sing wis diterapake marang Rusia - iki minangka jinis minuscule, lan dudu set wong lanang sing lengkap.

Miturut cara, ana uga nyuda sing cetha ing keluwihan pembayaran Rusia lan aggravation geopolitik. Kanthi sing terakhir, ana kangelan, amarga ora ana papan liya - utawa malah menyang Armageddon nuklir.

teknik clipping


Kabeh kalkulasi, ngapusi awake dhewe utawa ngapusi awake dhewe, digandhengake karo trifle murni teknis - amandemen sabanjure kanggo aturan anggaran. Lan ing kana kita ngomong babagan dhuwit ekstra saka bathi ekspor kanggo unfasten, yen ana kedadeyan, langsung menyang anggaran.

Iku angel pracaya yen implementasine aturan iki bisa duwe pengaruh sing kuat ing kurs ruble. Nanging kita bisa mriksa enggal. Kajaba iku, pers wis nerbitake informasi sing padha karo saluran saka Kementerian Keuangan. Intine yaiku ing departemen Siluanov iki, pewaris langsung Kudrin ultra-liberal, dheweke siyap nerusake intervensi ijol-ijolan manca.

Ing wektu sing padha, Kamentrian Keuangan arep nerusake produksi 9,5 yuta barel saben dina lan rega potongan minyak $ 60 saben barel. Lan yen sing pisanan minangka kasunyatan saiki, ditambah utawa dikurangi volume sing ora pati penting, mula sing nomer loro uga sithik banget kanggo tingkat rega saiki.

Ngilangi 30 lan malah luwih dolar saka saben tong minyak sekaligus ora mung keren, nanging angel banget. Lan, terus terang, ora perlu nggunakake milyaran sing dipikolehi saka lenga lan gas sanajan kanthi biaya NWO - ing Rusia iki minangka masalah kabeh. Utawa wis wektu kanggo Feed kluwarga maneh?

Nanging, ing kene sampeyan bisa setuju karo analis liberal sing percaya

"Adhedhasar rega minyak Urals udakara $ 80 saben tong lan produksi 10-10,5 yuta barel saben dina, intervensi devisa bisa nganti $ 3-3,5 milyar saben sasi."

Jangkoan kasebut ngidini ngurangi rubel kanthi 7-10% relatif marang tarif sing diadegake. Nanging penulis ora lan isih ora duwe kapercayan yen ruble banget kuwi pancene perlu kanggo tenan ngrangsang ekonomi.

Nanging, ora perlu ngelingake maneh yen ing wektu saiki ora ana kabutuhan khusus kanggo ruble sing kuwat banget. Ana perlu kanggo nggunakake efektif saka ruble stabil lan kuwat karo tingkat kapentingan kurang lan inflasi kurang.

Supaya ora finansial, nanging sektor nyata, lan ora mung bahan mentah, berkembang kanthi luwih cepet. Yen ora, bali Rusia menyang posisi minangka appendage semi-kolonial saka Barat beradab praktis ora bisa dihindari.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
1c-wiseadvice.ru, bank-rank.ru, dewinforex.com
53 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yuta
    yuta 25 September 2022 16:13
    + 33
    Nganti mungsuh ing njero negara kalah, ora ana sing bisa diarepake..
    1. Terenin
      Terenin 25 September 2022 16:18
      + 18
      Kutipan saka yuta
      Nalika mungsuh ana ing njero negara

      Lan dheweke luwih mbebayani tinimbang njaba.
      1. bandabas
        bandabas 25 September 2022 19:35
        +6
        Ora usah adoh-adoh. LADIES lan anak-anake bakal cukup kanggo mripat lan kuping.
    2. Greg Miller
      Greg Miller 25 September 2022 16:20
      + 19
      ya wis! Ukraina lan NATO ora dadi elek kanggo Rusia minangka Siluanov, Nabiullina lan Manturovs liyane ing kepala ekonomi Rusia.
      1. Alexander
        Alexander 25 September 2022 16:34
        + 15
        Kutipan: Greg Miller
        ya wis! Ukraina lan NATO ora dadi elek kanggo Rusia minangka Siluanov, Nabiullina lan Manturovs liyane ing kepala ekonomi Rusia.

        Sampeyan cepet-cepet nyatakake pikirane sing wicaksana kanthi cepet, sing ketoke sampeyan lali kanggo nunjukake sapa lan carane milih mungsuh kasebut.
      2. kanggo
        kanggo 25 September 2022 16:54
        +4
        Kutipan: Greg Miller
        kaya Siluanov, Nabiullina lan Manturov liyane ing kepala ekonomi Rusia.

        Utawa bisa uga ana sing milih lan mulane mrentah.
      3. Dmitry Rigov
        Dmitry Rigov 25 September 2022 16:55
        + 12

        Yagene dheweke ora nyebutake liberal sing paling penting?
        1. NAF-NAF
          NAF-NAF 25 September 2022 18:16
          0
          sakperangan alesan, nalika iki "pangareping liberal" bola-bali marang bank sentral kanggo murah tingkat kapentingan (lan carane pembangunan ekonomi gumantung ing, Aku iku ora perlu kanggo nerangake?) - kepala bank sentral sakperangan alesan. iya kosok baline. (Apa amarga kepala Departemen Keuangan lan bank sentral yaiku IMF, lan dudu pamrentah lan presiden Rusia?) Nalika dheweke gagap yen bank sentral Rusia kudu dinasionalisasi (15 taun kepungkur), dheweke ora ujar. kanggo nyodok irunge ing ngendi ora. Mungkin, kanggo njaluk apa-apa saka "diktator" lan "raja", kudu menehi kekuwatan diktator kasebut?
          1. Dmitry Rigov
            Dmitry Rigov 25 September 2022 18:33
            +7

            Saka endi iman wuta kuwi marang tsar sing apik lan wong sing ala isih teka? Pencalonan kepala Bank Sentral kanggo voting ing Duma Negara diajukake dening mung presiden.
            1. NAF-NAF
              NAF-NAF 25 September 2022 19:22
              -8
              Apa sebabe percaya yen dheweke duwe wewenang kraton lan kekuwatan mutlak? lan ana sawetara calon liyane kanggo jabatan kepala Bank Sentral, sing, tinimbang ngirim menyang master sing sah - IMF, dumadakan bakal kerja kanggo kepentingan Rusia?
              1. Evgen999
                Evgen999 25 September 2022 20:38
                +6
                Mungkasi rasa isin iki, dheweke wis nindakake kabeh sing dikarepake, malah ngganti konstitusi kanggo awake dhewe, lan saiki dheweke ora bisa ngatasi boyar ala mung .... kakuwasan apa kang kurang? wong ngidoni hukum, rewrote konstitusi lan ngreset menyang nul, kang bisa nindakake apa wae sing dikarepake, kang mbuktekaken dawa ago.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. vlad106
        vlad106 1 Oktober 2022 15:49
        0
        Ana sing ora jelas. Kabeh katon apik lan rubel wis saya kuwat.
        Lan kenapa rega panganan lan barang-barang liyane mundhak wiwit awal taun? Lan carane padha wungu ...
    3. monster_lemak
      monster_lemak 25 September 2022 16:27
      -1
      Mesti wae, aku wildly nuwun, nanging slogan lan kepinginan banget adoh saka pangerten reregan sembarang mata uang lan mekanisme sing mengaruhi iku. Kepengin lan kepinginan iku siji, nanging kasunyatane beda. Nilai tukar dolar tetep sing disetel dening Bank Sentral ora cocog karo daya beli sing nyata. Kajaba iku, kurs dolar sing murah ing Rusia lan kabutuhan kanggo ijol-ijolan rubel sajrone operasi nyebabake kasunyatan sing dadi ora duwe bathi kanggo tuku apa wae ing Rusia lan ekspor, amarga investasi wiwit mudhun kanthi cepet, sing nyebabake a nyuda kuwat ing inflow saka itungan manca menyang negara. Lan negara butuh mata uang. Kathah needed utamané saiki.
      1. Dauria
        Dauria 25 September 2022 17:03
        +3
        Nilai tukar dolar tetep sing disetel dening Bank Sentral ora cocog karo daya beli sing nyata

        Apa Bank Sentral nemtokake tarif dolar-rubel? Ora, iki ngambang miturut asil dagang ing Bursa Saham Moskow. Lan ruble wungu kanthi alasan alami - dadi perlu kanggo tuku gas. Ora seneng Moscow Exchange? Ana liyane ing negara liya. Njupuk rubles ana. Ora ana sing nglarang. Padha mung biaya padha.
        kang mimpin kanggo nyuda kuwat ing inflow saka itungan manca menyang negara. Lan negara butuh mata uang.

        Maneh sing ora cocog. Perlu mata uang - pindhah menyang bursa saham lan tuku dolar kanthi rubel sing kuwat. Yen kurs saka ruble wis inflated (artificial), banjur sing bakal ngedol dollar kanggo 54 rubles? Nanging ora, padha ngedol lan tuku.
        1. roket757
          roket757 25 September 2022 17:22
          +2
          Kutipan saka dauria
          ? Nanging ora, padha ngedol lan tuku.

          Yen perkara kasebut ora dipromosekake kanthi sengaja, wangkal, nanging crawling maju-mundur ... ora bakal ana sing apik.
          Kita duwe cukup barang sing bakal dituku wong manca, ora ketompo carane wriggle ing wektu sing padha ... lan barang ing negara, ya, kabeh, kabeh, gumantung ing fungsi normal saka SISTEM FINANCIAL KITA, i.e. kabeh gumantung ing ruble kuwat, dipercaya, lan ora ing wrappers Candy manca!
          Cetha yen sawetara jumlah mata uang sing dibutuhake, nanging iki ora dadi masalah, umume ... masalah, asring, dheweke ora ngedol apa sing dibutuhake, lan kita ora butuh omong kosong.
        2. sanak
          sanak 25 September 2022 18:12
          +1
          Mbenerake kurs Bank Sentral, utawa tuku, utawa infus.
      2. roket757
        roket757 25 September 2022 17:15
        +4
        Kutipan saka Monster_Fat
        . Lan negara butuh mata uang. Kathah needed utamané saiki.

        KENE?
        Apa sing arep sampeyan tuku supaya perlu lan sing bakal ngedol kanggo sampeyan ???
        Ora ana gunane kanggo ngrembug babagan kabeh perkara kiwa, lendhut ... sapa lan apa sing bakal menehi pitutur marang kowe, kita, babagan dheweke?
        1. sanak
          sanak 25 September 2022 18:24
          +3
          Apa ana impor paralel kanggo rubel? Aku ngerti tangan pisanan sing Cina ora pengin perdagangan kanggo rubles, yuan, menehi wong dollar. Jumlah utangan dolar sing ditanggepi mung saya tambah.
          Penulis artikel kasebut dhewe normal, yaiku. saiki sing butuh dolar, sing edan?
          1. roket757
            roket757 25 September 2022 18:52
            +1
            Lan wong Cina uga beda ... menehi dolar kanggo wong, lan ruble kanggo wong, iku nggoleki.
            Ora ana wong saka sektor swasta, perdagangan, bisa nolak karsane negara, sing wis mutusake kanthi cara dhewe lan nyisihake garis kasebut kanthi jelas lan konsisten.
            1. sanak
              sanak 26 September 2022 06:16
              +2
              Kutipan saka roket757
              Lan wong Cina uga beda ... menehi dolar kanggo wong, lan ruble kanggo wong, iku nggoleki.
              Ora ana wong saka sektor swasta, perdagangan, bisa nolak karsane negara, sing wis mutusake kanthi cara dhewe lan nyisihake garis kasebut kanthi jelas lan konsisten.

              Apa iki pendapat pribadi utawa ana fakta?
              1. roket757
                roket757 26 September 2022 10:44
                0
                Babagan kasunyatan manawa negara KUAT bisa ngetrapake kabeh sing dibutuhake ing wilayahe, iki wis dadi kasunyatan sejarah.
                Babagan kasunyatan manawa bisnis bisa nindakake apa sing ana gunane, yen negara sing didhasarake ora mimpin menyang kerangka larangan ... iku, sawise kabeh, ora angel golek bukti.
                Banjur, aku ora ngaku manawa saben wong nindakake perkara sing padha ... ing endi wae kanthi cara sing beda-beda.
                Apa tren bakal nggedhekake ... nanging sing ngerti. Iki mung bakal dadi cetha karo wektu.
                Kita ndeleng / krungu apa sing dituduhake, marang kita, lan kesimpulan ... nanging ing kene ana kebebasan lengkap kanggo milih, gumantung saka pilihan pribadi!
                Aku, nanging ana panemu liyane lan iku NORMAL!
                Mung wektu sing bakal ngadili kita.
    4. Trapp1st
      Trapp1st 25 September 2022 22:01
      0
      Nganti mungsuh ing njero negara kalah, ora ana sing bisa diarepake..
      Sapa sing sampeyan omongake, sampeyan bisa luwih spesifik? Babagan liberda, sing tanggung jawab kanggo sektor finansial? Kapentingan kasebut ora mesthi cocog karo kapentingan negara, luwih-luwih karo kapentingan warga, nanging sanajan ora ngerti babagan SVO, dheweke langsung nanggapi sanksi neraka lan njaga stabilitas finansial ing negara kasebut, nyebabake akeh karusakan. menyang negara agresor kanggo nanggepi. Utawa sampeyan ngomong babagan kekuwatan lan blok analitis sing gagal NVO lan kabijakan manca?
      1. yuta
        yuta 25 September 2022 22:37
        +1
        Mungsuh internal ora lumaku ing tatanan lan ora ing pamblokiran karakter Piece Aku ora bakal sebutno sapa khusus
        1. Trapp1st
          Trapp1st 25 September 2022 22:53
          +2
          Mungsuh internal ora lumaku ing tatanan lan ora ing pamblokiran.
          Ayo) Mesthine, dheweke ora dadi tatanan, iki kanggo wong biasa, nanging diwenehi struktur klan kekuwatan ing Rusia, dheweke isih ana.
    5. Ilnur
      Ilnur 25 September 2022 23:49
      +2
      Nganti mungsuhe kalah

      Mung carane ngalahake wong-wong mau, yen mungsuh ing negara pisanan numpes USSR, banjur nggawa Rusia meh ambruk, nggawe appendage bahan mentahan saka negara, nyegah pangembangan industri. Mungsuh iki wis ndudhuk ing ngendi wae: Kamentrian Keuangan, Bank Sentral, pejabat saka macem-macem tingkat, lan macem-macem struktur hukum nglaksaknano daya gabung karo wong-wong mau ... Lan ora ana siji saka ndhuwur bakal ngganti sistem diadegaké, kok padha nyerah a urip ayu dening sade sumber daya, kok padha kudu pembangunan saka Rusia, nalika padha kabeh ana, lan yen sampeyan ngganti, bisa uga ora.
      Ora bakal ana revolusi, kita ora butuh rawa, supaya ora bisa ngalahake mungsuh internal ... Kajaba peserta ing NWO sawise Kamenangan ing NWO ora pengin owah-owahan, dheweke ora pengin Kamenangan liwat musuh internal..
    6. Taimen
      Taimen 26 September 2022 10:17
      0
      Kabeh urip wiwit wektu iku dipercaya yen mata uang sing larang lan angel minangka tandha kekuwatan negara, pamrentah lan rakyat. wong-wong sing diwakili HSE lan para pengikute, keajaiban kedadeyan, kabeh dibalikake ing sirah, ireng dadi putih, lan putih dadi ireng. , lan ninggalake mata uang mungsuh kanggo awake dhewe. Kanggo bocah-bocah, omah-omah lan liya-liyane ing gunung (sepira angel urip). Lan dheweke wiwit ngandhani yen pancen apik banget lan kita, dadi bodho, ora ngerti rasa seneng kita, lan uga ngenalake "internasional. " prices, lan kiwa gaji Soviet. Lan saiki lan kita kaget sing boten seimbang kalebet ing masyarakat. Kanggo sawetara, kerak roti rasa seneng, lan kanggo wong, yacht limang meter luwih cendhek saka yacht Abramovich iku kaku lan alangan. nganti ranté iki rusak, ora bakal ana pangertèn.
  2. Arsitek
    Arsitek 25 September 2022 16:27
    +9
    Banyu.
    Artikel iku bab apa-apa.
    Ora angka, dudu fakta.
    Maneh, liberal kudu disalahake.
    1. mitroha
      mitroha 25 September 2022 19:13
      0
      Quote: Arsitek
      Banyu.
      Artikel iku bab apa-apa.
      Ora angka, dudu fakta.
      Maneh, liberal kudu disalahake.

      Iki asring kasus karo penulis iki, nanging padha optimistis lan ora mandheg nyoba. Mung ora jelas yen VO sugih banget nganti kasengsem utawa gelut karo cangkeme kanggo PR.
  3. ASAD
    ASAD 25 September 2022 16:29
    + 12
    Ayo dadi realistis, kanthi ukuran tentara yuta yuta lan tunjangan 200tr, banjur 2 triliun rubel metu saben wulan. Lan ora ana sing mbatalake kabeh biaya liyane. Malah patriot super Mihan Gonzalez ora bakal nolak pensiun. Lan kita ngedol gas kurang, plus lenga, partners, China lan India ngupayakake kanggo entuk apa-apa.
    1. kanggo
      kanggo 25 September 2022 17:04
      -4
      Kutipan saka ASAD
      China lan India ngupayakake kanggo ngrebut apa-apa

      Kanggo pinten kita kurban, kanggo dadi luwih padha njupuk. Turki wis lali.
      1. ASAD
        ASAD 25 September 2022 17:11
        +5
        Inggih, kadospundi caranipun tiyang Tionghoa ngrubung astanipun ing rêmbag, sadaya sami mangrêtos, saha tiyang Indhiya botên têbih. Aku umume meneng babagan swindler Erdogan.
        1. kanggo
          kanggo 26 September 2022 04:54
          0
          Kutipan saka ASAD
          Inggih, kadospundi caranipun tiyang Tionghoa ngrubung astanipun ing rêmbag, sadaya sami mangrêtos, saha tiyang Indhiya botên têbih.

          Kulon ala nguwuh-uwuh, nanging mbayar, lan mitra nggantheng tangane.
  4. Arsitek
    Arsitek 25 September 2022 16:35
    +9
    Kutipan saka ASAD
    karo tentara yuta wong lan tunjangan 200tr, banjur 2 triliun rubles metu saben sasi.

    Bener, metu rong atus milyar.
    1. ASAD
      ASAD 25 September 2022 17:04
      +2
      Persis, kesalahan kasebut metu, saiki dheweke mesthi ora milih tinimbang sapkhizadovna. Defisit anggaran kanggo 23 taun 2,9 diprediksi dening pemerintah.
  5. yuriy55
    yuriy55 25 September 2022 16:40
    +3
    Nanging, ora perlu ngelingake maneh yen ing wektu saiki ora ana kabutuhan khusus kanggo ruble sing kuwat banget.

    Mbokmenawa, sampeyan ngerti apa sing bakal dadi kauntungan nalika tuku gas (lenga) kanggo "kuwat" lan kanggo ruble "lemah".
    Luwih saka telung puluh taun kita wis ngrungokake dongeng babagan perlu rubel sing ringkih. Mungkin iki wektu kanggo ngganti admirer lan admirer bebener palsu iki?
    Apa ora wektu kanggo ngilangi Pak Manturov saka jabatan Menteri Industri (paling ora) (nganti pungkasane kelangan swarane), lan malah golek personel nyata kanggo jabatan Menteri Industri Heavy lan Ringan? Apa liyane saka scoliosis berkembang ing ekonomi kita?
  6. chingachguc
    chingachguc 25 September 2022 16:44
    +4
    Saiki kurs ora dadi masalah, amarga ora ana sing bisa dituku nganggo dolar.
  7. roket757
    roket757 25 September 2022 16:56
    +2
    Nanging penulis ora lan isih ora duwe kapercayan yen ruble banget kuwi pancene perlu kanggo tenan ngrangsang ekonomi.
    . Dadi, analis, politikus, ahli, akeh sing ngucapake panemu, yen ing pamrentah kita, ing blok ekonomi lan finansial, ora ana pangerten, paling ora ana sing normal, apa maneh profesional, PENGERTIAN !!!
    Iku misale jek sing padha ngumpul ing Bunch saka / B / arugs lan nindakake kabeh ing kuwi cara sing khas kanggo nembak kuwi !!!
    Nanging, yen iki diijini, paws, lan liya-liyane padha durung ambruk mati, iku tegese iku FAVORABLE kanggo sopo, perlu!
    Ora ana kedadeyan kaya ngono, dhewe, dhewe, kanthi dhuwit, mesthine!
    Lha iki sopo sing wani ngaku kabeh wis rampung nang kono sak perlune NEGARA KITA ???
  8. Dmitry Rigov
    Dmitry Rigov 25 September 2022 17:03
    +9
    Mung yen Rusia bakal dadi koloni bahan mentah China, dudu Kulon, hello Power of Siberia tinimbang Nord Stream. Sembarang pangembangan ekspor non-komoditas tanpa ana bea ing impor China iku mokal, China mung squeezes metu produksi lokal karo dumping lan weakening saka yuan. Yen 30 taun dheweke ora bisa mbangun industri otomotif lan saiki menehi kabeh pasar Rusia kanggo wong Tionghoa, banjur apa jenis pangembangan mangsa sing bisa diomongake?
    1. ASAD
      ASAD 25 September 2022 17:13
      +3
      Aku setuju banget karo sampeyan, Barat utawa Timur ora bakal ngidini kita berkembang.
  9. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 25 September 2022 17:34
    +4
    Kabeh bakal apik, nanging aliran mata uang ing luar negeri terus berkembang.
  10. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 25 September 2022 17:44
    +2
    Wis suwe jelas kabeh wong: mungsuh ana ing njero! Kabeh shobla liberal iki ing pasuryan saka Nabiullino-Siluanovs, uga discredited "impor sulih" Manturov lan gagal re-peralatan saka tentara - Borisov (nanging saiki "ditempelake" Roskosmos). Sayange, ing dina "vertical of power" Managers diselehake ora ing basis saka kabisan, nanging ing kasetyan kanggo Putin pribadi. Dheweke mung ora bisa ngerti siji bab: sing padha "kanca" kang bakal dadi pisanan telek ing kuburan!
    1. filibuster
      filibuster 25 September 2022 18:42
      +2
      Sayange, ing dina "vertical of power" Managers diselehake ora ing basis saka kabisan, nanging ing kasetyan kanggo Putin pribadi. Dheweke mung ora bisa ngerti siji bab: sing padha "kanca" kang bakal dadi pisanan telek ing kuburan!


      Kapercayan ing Tsar apik lan boyars ala katoné olahraga nasional kita.
      Putin minangka sandera sistem, kultus, kaya biasane karo pimpinan sing ora bisa dicopot, sawise 10 taun utawa luwih kuwasa, para elit ing saubengé mesthi degenerasi, adaptasi karo karakteré, mung ngomong apa sing "pemimpin" kepengin krungu. , nuduhake mung apa "pangareping" kepengin weruh. Sawise kabeh, ora ana sing kaget yen nalika Putin lelungan menyang kutha, banjur ing kutha kasebut, karya diwiwiti luwih dhisik kanggo mulihake "kaendahan" ing rute Putin.
  11. gromit
    gromit 25 September 2022 18:00
    +5
    "Apa iki sebabe, nerangake marang kita, wong sing nduweni pendhidhikan dhuwur, ana kabutuhan sing penting banget kanggo ngremehake ruble?"

    Inggih, kadospundi, kula badhe njlentrehaken dhateng ingkang berpendidikan tinggi.
    Kanggo perang, mung 3 perkara sing dibutuhake. Dhuwit, dhuwit lan dhuwit liyane.

    Surplus anggaran sing direncanakake sadurunge kanggo 22 taun diganti karo defisit 1,3 triliun rubel.
    Kanggo 23 taun - defisit 2,9 triliun.
    Kanggo 24 taun - defisit 2,2 triliun.
    Ing 25, ana defisit 1,3 triliun.

    Uni Soviet nalika Perang Donya II nutupi defisit kanthi nggunakake silihan internal. Iki nalika sampeyan nampa bagean saka gaji ing obligasi, sing negara janji bakal mbayar sampeyan kanthi kapentingan.

    Saliyane silihan, negara kapitalis uga bisa nggunakake inflasi, panyusutan sing dikontrol mata uang. Sing. kekurangan dhuwit kanggo ngetokake pensiun, tunjangan lan pembayaran kanggo prajurit ditanggulangi kanthi nyithak dhuwit luwih akeh. Dhuwit bakal luwih murah, nanging bakal cukup kanggo kabeh wong.
    Sing mesthi luwih apik tinimbang yen 97% saka pensiunan malah ora sok dong mirsani kenaikan rega, lan 3% mati kaliren.

    Sajrone SVO, aku dadi penggemar Nabiulina lan Siluyanov. Ing kiriman kasebut, dheweke ora ngidini hiperinflasi, utawa pembekuan celengan ruble, utawa kenaikan rega produk konsumen, utawa ambruk pembayaran non-awis, malah ora ana bank sing bledosan.
    Sing mesthi kontras banget karo badut maling sing nganggo seragam sing nggedhekake gambar palsu "Tentara Kapindho ing Donya".
    1. mitroha
      mitroha 25 September 2022 19:40
      +2
      Kutipan saka Gromit
      Sajrone SVO, aku dadi penggemar Nabiulina lan Siluyanov. Ing kiriman kasebut, dheweke ora ngidini hiperinflasi, utawa pembekuan celengan ruble, utawa kenaikan rega produk konsumen, utawa ambruk pembayaran non-awis, malah ora ana bank sing bledosan.

      Akhire komentar sing tepat. Saben uwong ngipat-ipati amarga kebiasaan, utawa amarga solidaritas karo buruh Grenada. Nanging, tinimbang hiperinflasi ing latar mburi SVO, sanksi sing durung ana sadurunge lan strangulasi administratif dening Kulon saka perusahaan gedhene dhewe, nolak kerja bareng karo kita kabeh.
      "Dunia maju Kulon", ninggalaké industri lan organisasi sing akeh banget, nyuda pendapatan warga, kalebu amarga mundhak ing pasar tenaga kerja, kabeh dipecat saka perusahaan sing wis mangkat, nglanggar rantai pasokan sing lagi wae pulih saka covid. , larangan ing pemukiman ing dolar karo supplier. Sampeyan ora bisa dhaptar kabeh. Lan kita relatif stabil, malah karo deflation prayoga ing electronics lan kluwarga Perkakas, kita wis pindhah menyang separo kapindho NWO. Aku ora tau dadi penggemar blok ekonomi pemerintah, nanging apa sing ditindakake sajrone wektu iki serius banget. Utamane ndeleng inflasi ing 404 lan asistene
      1. monster_lemak
        monster_lemak 25 September 2022 21:00
        +1
        Um ... "durung sore" ... Kabeh mung diwiwiti ... Senajan "mburi", ing umum, wis katon ... Aku elinga kene wong sawetara sasi kepungkur dielingake lan wrote kanggo "mbuwang kabeh. adoh lan nikmati musim panas sing tentrem pungkasan"... Ora ana sing percaya, mula dheweke nuduh dheweke alarmisme lan pesimisme ...
  12. Komentar wis dibusak.
  13. efek
    efek 25 September 2022 19:22
    +2
    Aku ora ngerti apa-apa - ruble wis dadi luwih larang, lan kok prices mundhak, lan ora mung kanggo impor.
  14. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 19:40
    0
    Pancen angel golek logika utawa ora ana ing manipulasi karo kurs ruble. Ora ana sing menehi angka kanggo kuitansi mata uang / rubel saka perdagangan manca. We njagong ing nggatekke lengkap lan roso karo nggatekke kita dhewe. Ing mangsa ngarep, ana sing bakal ngandhani apa sing kedadeyan. Yen ana masa depan.
    1. gromit
      gromit 25 September 2022 21:27
      +2
      Iku ora bener.
      Bank Rusia malah miwiti saluran dhewe ing cart. Ngendi laporan kanthi rutin lan basa sing bisa diakses babagan kahanan ekonomi, ramalan, asil lan asil.
      Wis 142 ewu pelanggan.
      Kanggo mbandhingake, Podolyaki duwe 2,5 yuta, Buzova duwe 600 ewu.
      Kang banget cetha nuduhake tingkat sapisan "wong sing paling maca."
      Naebulina lan iku, gee gee.
  15. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 19:42
    0
    Kutipan saka efendia
    Aku ora ngerti apa-apa - ruble wis dadi luwih larang, lan kok prices mundhak, lan ora mung kanggo impor.

    "Pancen angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana"
  16. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 19:45
    0
    Kutipan saka Gromit
    Sajrone SVO, aku dadi penggemar Nabiulina lan Siluyanov. Ing kiriman kasebut, dheweke ora ngidini hiperinflasi, utawa pembekuan celengan ruble, utawa kenaikan rega produk konsumen, utawa ambruk pembayaran non-awis, malah ora ana bank sing bledosan.

    Nyabrang dhewe kaping telu.
  17. NAF-NAF
    NAF-NAF 25 September 2022 21:37
    -2
    Kutipan: Evgen999
    ... ngganti konstitusi kanggo awake dhewe ...

    - Apa sampeyan ngomong babagan amandemen konstitusi ing 2020? Yen ya, banjur babagan istilah presiden - apa kabeh sing sampeyan deleng ing amandemen kasebut? Apa ora weruh sing luwih serius ana? Lan yen dheweke weruh, kenapa dheweke butuh?
    Kutipan: Evgen999
    ... wong ngidoni hukum, nulis ulang konstitusi ...

    - sawetara generalisasi lan exaggeration langsung ora nyukupi. Ya, konstitusi Yeltsin iki (bener anti-Rusia), wiwit taun 1993, tetep ora kena. (lan karo warga kaya sampeyan, kita bakal urip ing konstitusi iki nganti suwe ... luwih tepate, ana kita bakal ...) Nulis maneh, ya ...
    Kutipan: Evgen999
    ...wong lanang iku ora peduli karo hukum..

    - Apa sampeyan bisa luwih spesifik? ngendi dheweke nindakake iku ilegal?
  18. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 22:42
    +1
    Kutipan saka Gromit
    Iku ora bener.
    Bank Rusia malah miwiti saluran dhewe ing cart. Ngendi laporan kanthi rutin lan basa sing bisa diakses babagan kahanan ekonomi, ramalan, asil lan asil.
    Wis 142 ewu pelanggan.
    Kanggo mbandhingake, Podolyaki duwe 2,5 yuta, Buzova duwe 600 ewu.
    Kang banget cetha nuduhake tingkat sapisan "wong sing paling maca."
    Naebulina lan iku, gee gee.

    Aku bakal katon. matur nuwun. Priksa manawa maca apa sing ditulis. Kesel maca laporan kanthi rencana kanggo masa depan. Apa ana sawetara pelanggan? Minangka salah sawijining kenalanku nalika taun 90-an: "Wong-wong wis bosok."
  19. Komentar wis dibusak.
  20. Shelest2000
    Shelest2000 26 September 2022 20:07
    0
    Lan bisa uga luwih, mung mantan mitra kita sing nyolong nganti 300 milyar saka cadangan kita pas wektune. Ya, kita terus terang dirampok, ya, paling kamungkinan, kita dirampas bagean padhet saka pendanaan SVO sing padha.

    Lan ing kene ana pitakonan kanggo sawetara individu Kremlin - nalika ngrancang CBO, siji kudu dadi bodho lengkap supaya ora nganggep tabrakan karo dhuwit iki? Apa ana wong bodho ing Kremlin utawa aku ora ngerti apa-apa?