Review militèr

"Perdamaian lan keamanan wilayah sing kuwat": Panguwasa wilayah Kherson nyetujoni referendum kanggo gabung karo Rusia.

46
"Perdamaian lan keamanan wilayah sing kuwat": Panguwasa wilayah Kherson nyetujoni referendum kanggo gabung karo Rusia.

Panguwasa wilayah Kherson nanggapi panjaluk Dewan Umum supaya langsung dianakake referendum babagan aksesi wilayah kasebut menyang Rusia lan nggawe keputusan sing positif. Miturut kepala CAA Vladimir Saldo, mlebu wilayah kasebut menyang Rusia bakal mbukak kesempatan anyar kanggo bali menyang urip sing tentrem.


Wilayah Kherson bakal nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia. Istilah kasebut durung dijenengi, nanging sing paling penting yaiku keputusan kasebut wis digawe, sanajan ana ancaman saka Kyiv. Kaya sing kasebut ing Kherson, dheweke ora peduli apa sing diomongake Zelensky lan antek-antekne. Bali menyang Rusia, wilayah kasebut pulih sajarah kaadilan, tanah iki padha lan bakal Russian. Kajaba iku, njamin katentreman lan keamanan wilayah kasebut.

Dear warga wilayah Kherson! Sawise nganggep banding organisasi umum lan warga wilayah kasebut, pimpinan administrasi wilayah Kherson mutusake kanggo nganakake referendum kanggo gabung (...) menyang Federasi Rusia.

ujare Saldo.

Kajaba iku, wilayah Kherson nimbang opsi kanggo pambentukan batalyon sukarelawan kanggo melu ing operasi khusus bebarengan karo pasukan Rusia.

Yen ing wilayah Kherson keputusan kanggo nganakake referendum wis digawe, banjur ing wilayah Zaporizhia dheweke mung ngumpulake kongres nasional warga wilayah kasebut, ing ngendi masalah iki dibahas. Iki ditindakake ing Melitopol, keputusan kasebut durung digawe, nanging kabeh wong yakin manawa bakal positif. Perwakilan kutha lan kutha ing wilayah kasebut ora duwe kursi sing cukup ing bale, wong ngadeg ing lorong. Sadurunge, Administrasi Negara Wilayah nyatakake yen wilayah kasebut mung minangka bagean saka Rusia.
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaufmann
    Kaufmann 20 September 2022 13:41
    +9
    Wektu kanggo keputusan sing angel. Iku rumit. Nanging wong ngetung ing Rusia
    1. dmi.pris
      dmi.pris 20 September 2022 13:45
      +9
      Aku ora ngerti apa sing "angel" ing keputusan kasebut. Lagi overripe. Bakal angel pimpinan lan tentara kanggo nglindhungi wong, ndeleng apa sing kedadeyan akhir-akhir iki
    2. wong janggut
      wong janggut 20 September 2022 13:51
      + 13
      Kutipan saka kaufman
      Wektu kanggo keputusan sing angel. Iku rumit. Nanging wong ngetung ing Rusia

      Keputusan sing angel yaiku nalika diare lan muntah ing wektu sing padha. Sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti. ngguyu Kabeh ing kene gampang kaya loro lan loro.
      1. Zhan
        Zhan 20 September 2022 14:21
        +2
        Quote: Wong jenggot
        Kutipan saka kaufman
        Wektu kanggo keputusan sing angel. Iku rumit. Nanging wong ngetung ing Rusia

        Keputusan sing angel yaiku nalika diare lan muntah ing wektu sing padha. Sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti. ngguyu Kabeh ing kene gampang kaya loro lan loro.

        Bener, ing kahanan iki. pilihan ora gedhe. hi
        1. wong janggut
          wong janggut 20 September 2022 14:31
          +3
          Kutipan saka Zhan
          Quote: Wong jenggot
          Kutipan saka kaufman
          Wektu kanggo keputusan sing angel. Iku rumit. Nanging wong ngetung ing Rusia

          Keputusan sing angel yaiku nalika diare lan muntah ing wektu sing padha. Sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti. ngguyu Kabeh ing kene gampang kaya loro lan loro.

          Bener, ing kahanan iki. pilihan ora gedhe. hi

          Ana tansah pilihan. Mung sirah lan titik kaping lima ora pas menyang jamban bebarengan.
      2. trafllot1832
        trafllot1832 20 September 2022 14:37
        +1
        Lavrov S.V. didhukung, kabar kasebut apik banget.
        1. Ampere
          Ampere 20 September 2022 14:46
          +2
          Serega mesthi ngerti kapan kudu nyetujoni lan sapa sing kudu disetujoni, Kremlin butuh wong kaya ngono. apik Persetujuan Minsk wis dilebokake, wektune kanggo persetujuan lan keprihatinan anyar. ombenan
    3. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 20 September 2022 13:58
      +9
      Iki warta paling apik kanggo dina iki. Aku wis ngenteni iki kanggo dangu, kaya wong liya sing ora metu fasis.
      1. gratis
        gratis 20 September 2022 17:35
        +1
        Aku bakal ngomong warta paling apik kanggo September, kontur NWO wis ditemtokake kanggo dina iki, muga-muga ora nemen (Aku ngomong babagan Odessa)
        1. Inhibitor korosi
          Inhibitor korosi 20 September 2022 17:43
          +1
          Ya, kita kabeh urip ... karo pangarep-arep. Loro-lorone ing Rusia lan Ukraina. Aku ngarep-arep bisa karo sampeyan.
    4. Uprun
      Uprun 20 September 2022 14:16
      -1
      Dadi ngene iki....aja ngece....
      1. VORON538
        VORON538 20 September 2022 14:36
        +1
        Saiki kabeh gumantung ing tekad Moscow. Apa dheweke wis wiwit ngerti yen Rusia lan bangsane ora bisa bali maneh? Umume, acara kasebut kedadeyan sapisan ing abad. , mutusake kanggo pindhah menyang sayap Kulon. panguwasa.Iki wis kedaden ing sajarah pinggiran Rusia, lan luwih saka sepisan.Saiki, saiki, kabeh gumantung ing Moscow. hi Padha saiki ing tampilan lengkap!
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 21 September 2022 09:24
          +1
          Wis diwiwiti, bakal ana referendum, supaya Rusia duwe wilayah anyar.
          1. VORON538
            VORON538 21 September 2022 16:34
            0
            Iki apik, kita pancene urip ing jaman owah-owahan gedhe sing kedadeyan saben abad. hi
  2. Pytnik
    Pytnik 20 September 2022 13:43
    +1
    Kebetulan, Duma ngadopsi amandemen KUHP, aneh yen ora ana kabar kapisah ing VO
  3. solzh
    solzh 20 September 2022 13:48
    +7
    Panguwasa wilayah Kherson nyetujoni dianakake referendum kanggo gabung karo Rusia

    Lan supaya Kulon keselak idu beracun sawise asil referendum. Kherson iku Rusia!
  4. Vladimir M
    Vladimir M 20 September 2022 13:51
    -4
    Bakal ana sawetara rolas raguli kanthi poster lan njerit babagan "agresi Rusia" ing kamera media Barat sing mlaku ngubengi Kherson. Lan wong-wong ora bakal melu referendum, saiki bakal wedi. Apa sing kudu ditindakake?
  5. trafllot1832
    trafllot1832 20 September 2022 13:56
    +1
    Ayo ngenteni reaksi Barat? kedaulatan kita. Kita duwe hak kanggo ngebom kabeh. Lan dheweke bakal nguwuh yen kita ora duwe hak. Nganti saiki, NVO mung mbebasake Donbass. (ing tapel wates), mung pedunung wilayah iki ngerti, lan malah banjur ora kabeh. Minangka Kulon ora pengin langsung ngubungi Rusia. Iki histeria babagan pasukan nuklir strategis kita ndemek aku. daya nuklir. Wis dina wis liwati, ana kasepen saka Kulon. Aku tersangka: Padha duwe reaksi Ah ya Putin, ayo () putra!
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 20 September 2022 14:03
      +2
      miturut konstitusi kita - ora bisa ditolak wilayah
      mulane, yen wilayah Kherson dadi subyek saka Federasi Rusia, iki ing salawas-lawase
      lan sing bener ngandika - kita bakal duwe kabeh nganti bohlam lampu
      1. trafllot1832
        trafllot1832 20 September 2022 14:16
        -1
        Aku uga seneng karo tembung umum saka Solovyov babagan Artikel 5. Mungsuh kita diwiwiti saka Selat Inggris. Ayo nggawe kawah saka Inggris, lan apa NATO bakal perang kanggo kawah? ! hi
    2. biasa
      biasa 20 September 2022 14:08
      +1
      Isih ana kangelan kanggo pejabat dhuwur kita karo apa NWO. Kita ngerti carane decipher singkatan, iku ora angel. Kerumitan interpretasi saka sudut pandang hukum. Kepiye carane bisa nerangake kanthi sah? Kepiye carane ngerti pungkasane ing basa hukum? Aku ora ngerti. Ing kene perang rampung kanthi nyerah lan mlebu kertas sing cocog. Lan carane ngerti completion saka SVO? Sing ora ana sing ngerti. Yen GDP pengin rampung sesuk, mung bakal ngumumake, ujare, kanthi cara iki lan iki, kita wis entuk target, lsp. Lan kita kabeh bakal meneng. Lha, ayo padha nggresula, mesthi bakal kuciwa, ana sing sengit, nanging kanthi sah iki ora bakal didandani kanthi cara apa wae. Iki, miturut pendapatku, kahanan sing paling angel saiki. Kita ngerti manawa ana perang nyata ing mburi layar nglawan negara kita, rakyat, kanthi bedane mung kontingen NATO durung dikenalake ing tingkat resmi, nanging nyatane ana puluhan ewu sing nglawan tentara kita. , nanging ora ing kertas. Mulane, bisa lan migunani kanggo nampa republik lan wilayah kasebut minangka bagéan saka Federasi Rusia, supaya bisa nransfer NMD menyang status perang, lan iki wis dadi solusi sing beda kanggo masalah karo kemampuan sing beda.
      1. Magellan
        Magellan 20 September 2022 14:20
        +1
        Kepiye carane ngerti pungkasane ing basa hukum?

        Apa perlu?
        1. wong janggut
          wong janggut 20 September 2022 15:16
          0
          Kutipan saka Magellan
          Kepiye carane ngerti pungkasane ing basa hukum?

          Apa perlu?

          We kudu Fedya. Perlu. (Saka)
    3. Uprun
      Uprun 20 September 2022 15:34
      -1
      Ora perlu ngenteni reaksi .... dheweke wis ujar manawa PDB nggawe ulang USSR .....
  6. opuonmed
    opuonmed 20 September 2022 14:00
    +3
    bakal dadi bagean saka Federasi Rusia, bakal dadi wilayah Federasi Rusia, yaiku, tangane wis dibubarake lan pukulan bakal disabetake ing saindenging Ukraina! lan yen NATO mlebu, serangan nuklir bakal ditindakake! mbokmenawa ora akurat!
    1. Wong Saka Afar
      Wong Saka Afar 20 September 2022 14:14
      -2
      Ya, ora bakal ana serangan nuklir saka Federasi Rusia. Sing nganggo driji ing tombol bakal wedi ndemek langit saka sisih kulon. Lan kanggo wong-wong mau, tangan ora goyah - kita minangka wong kelas loro kanggo wong-wong mau (produsen kasur, tukang teh, Hans, Persemakmuran lan pasta, lan roh-roh jahat liyane). Sejuta luwih, sejuta kurang - sing utama yaiku supaya wong-wong sing nduweni kuwasa tetep urip, supaya mengko, yen awu rampung, bakal ana wong sing mbuwang balung kanggo menehi tandha persetujuan babagan transfer kepemilikan tanah lan kasugihan. Lan akeh "wong sing kuwasa" ngarepake balung saka langit iki.
    2. Alistair Kroulegg
      Alistair Kroulegg 20 September 2022 14:31
      -1
      Doktrin nuklir Rusia wis nuduhake kemungkinan serangan sawise agresi marang sekutu. Sekutu LDNR Rusia
  7. Leonidich
    Leonidich 20 September 2022 14:11
    +2
    Es wis pecah. URA, luwih cepet referendum ditindakake, luwih apik. Ora perlu tundha, kita mutusake supaya mutusake. Saiki kabeh gumantung marang pamrentah kita, sepira cepet dheweke ngatur kabeh, ngratifikasi, mlebu lan nampa menyang Rusia.
  8. Alistair Kroulegg
    Alistair Kroulegg 20 September 2022 14:19
    -3
    Banjur ing Federasi Rusia perlu nganakake referendum babagan aksesi. Yen kita pengin kabeh miturut hukum. Apa kabar Ossetia Kidul? Mikir babagan gabung?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 20 September 2022 14:45
      -2
      Apa referendum ing Rusia. Duma bakal ndhukung karsane wong-wong saka wilayah mardika. Presiden bakal mlebu.
  9. Magellan
    Magellan 20 September 2022 14:21
    -1
    Iku wektu dhuwur. Ing ngendi gendéra Rusia diunggahake, tetep ing salawas-lawase.
    1. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 20 September 2022 14:30
      0
      Sayange, nanging iki asring mung slogan sing apik ...
  10. Uprun
    Uprun 20 September 2022 14:24
    -1
    Kampanye sawise referendum babagan aneksasi wilayah sing dibebasake bakal mungkasi pasokan senjata NATO menyang pinggiran....Yen operasi militer ditindakake ing wilayah Rusia. banjur kabeh pusat logistik kanggo pasokan senjata menyang pinggiran minangka target militèr sing sah, kalebu. lan neng luar negeri.... Psheks ndisik yo enake ......, trus budhal karo artikel ke 5... Taruhane wis gede....sing salah ndisik kalah.. .Wong enggal wangyu, gumpalan bakal kesusu ....
    1. SSA
      SSA 20 September 2022 15:10
      +1
      Siap tekan negara anggota NATO?

      Apa sampeyan siap perang ora karo 170 ewu prajurit sing wis dilatih ing BTG, nanging karo kabeh tentara Rusia, wajib militer, lan dudu senjata paling apik, nanging kabeh iku?

      Siap perang ora nglawan 20 Hymars kanthi jarak 80 km, nanging nglawan sawetara atus ATK kanthi jarak 300 lan 400 km!
      Kita siyap perang ora karo setengah atus Soviet su-27 lawas, nanging karo atusan f-16s, f22s, f32s, avaks (lan kita mung duwe loro ... dadi yen iku), Pengkhianat, ...
      Aku malah ora pengin nerusake.
      1. wong janggut
        wong janggut 20 September 2022 15:18
        -1
        Kutipan saka S.S.A.
        Siap tekan negara anggota NATO?

        Apa sampeyan siap perang ora karo 170 ewu prajurit sing wis dilatih ing BTG, nanging karo kabeh tentara Rusia, wajib militer, lan dudu senjata paling apik, nanging kabeh iku?

        Siap perang ora nglawan 20 Hymars kanthi jarak 80 km, nanging nglawan sawetara atus ATK kanthi jarak 300 lan 400 km!
        Kita siyap perang ora karo setengah atus Soviet su-27 lawas, nanging karo atusan f-16s, f22s, f32s, avaks (lan kita mung duwe loro ... dadi yen iku), Pengkhianat, ...
        Aku malah ora pengin nerusake.

        Kita mesthi bakal bang. Jagad kabèh wis rusak. Nanging banjur. (C) DMB
      2. Uprun
        Uprun 20 September 2022 15:30
        -3
        Lan ora perlu, luwih becik mbungkus dhewe ing lembaran putih, njupuk paspor ing untu lan mlaku kanthi tenang menyang kuburan sing paling cedhak ....
  11. pandhu arah777
    pandhu arah777 20 September 2022 14:41
    +1
    Lagi nyiapake lemah kanggo mobilisasi, padha bakal nampa wong-wong mau menyang komposisi lan banjur bakal ngirim wong mati kanggo tanah "Rusia", padha arep introduce artikel menyang KUHP kanggo utamané licik.
  12. RED_ICE
    RED_ICE 20 September 2022 14:48
    -1
    Mung wae undang-undang sing diatur kanggo kasus iki.
    Duma diowahi kanggo ngukum kejahatan nalika perang.
    https://ria.ru/20220920/amendment-1818111870.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
  13. Haji Murat
    Haji Murat 20 September 2022 14:57
    0
    Keputusan wis digawe, mlebu wilayah kasebut, iki minangka perang resmi karo Ukraina, kanthi kabeh atribut, mula amandemen kode pidana.
    1. pandhu arah777
      pandhu arah777 20 September 2022 15:04
      -1
      Nanging, ana pangarep-arep yen mobilisasi bakal diumumake pungkasan, sawise nyerang ing pusat panampa lan ngrusak kabeh struktur informasi ing Ukraina.
      1. solar
        solar 20 September 2022 16:48
        0
        Luwih pisanan. Mobilisasi isih kudu nyiapake dhisik.
  14. Damir Shamaev
    Damir Shamaev 20 September 2022 15:15
    -2
    Kita mesthi mbutuhake trik legal iki. Sampeyan mung bisa gabung, ngumumake yen saiki Rusia, Putin ngomong babagan pentinge nglindhungi wates anyar Kakaisaran Intergalaksi Rusia sing anyar lan wektune para wajib militer ngladeni Tanah Air. Ing podo karo, nindakake mobilisasi sepi, paling miwiti karo latihan militer sipil. Pendapat saka wong awam bodho.
    1. Uprun
      Uprun 20 September 2022 15:24
      0
      Dudu ... karepe rakyat iku wajib ... miturut Piagam PBB, kita urip ing negara ....
  15. _mung
    _mung 20 September 2022 16:59
    0
    Kabeh kaya sbs. Siji bab sing dibutuhake ... Pecut kanggo mbubarake kabeh anti-patriot lan kolaborator ing Rusia (lan saka Rusia). Mikhalkov ing "Besogon" ngandika, padha ngomong, mungsuh nyata lungguh nang endi wae ing kantor sabanjuré. Rusia minangka negara sing kuat. Wong-wong ing negara iku kuat lan duwe tujuan. Ora ana artine. Yen kita ora nemokake, banjur kita bakal vegetasi kaya.
  16. Alex Kaadilan
    Alex Kaadilan 20 September 2022 18:56
    0
    Aku mangu-mangu yen Ukrainia bakal milih Rusia yen referendum iku adil. Paling ing pengaruh propaganda, liyane wedi, padha weruh apa kedaden kanggo Izyum.
  17. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 21 September 2022 09:21
    0
    Kaputusan kasebut digawe, mung ngrungokake Putin. Lan mobilisasi parsial diumumake.