Review militèr

LPR ngadopsi hukum babagan nganakake referendum babagan aksesi republik menyang Rusia

63
LPR ngadopsi hukum babagan nganakake referendum babagan aksesi republik menyang Rusia

Populasi Donbass lan wilayah sing dibebasake ngupayakake supaya wilayahe dadi bagean saka Rusia, percaya yen gabung karo Federasi Rusia bakal njamin perlindungan wong saka rezim Kyiv lan saka Nazi ing Kulon.


Dhek wingi, soal pemilihan umum wis resmi diangkat dening kamar umum DPR lan LPR. Saiki, ing Luhansk, hukum kanggo nganakake referendum diadopsi. Kaya sing diterangake ing parlemen lokal, plebisit kudu ditindakake wiwit tanggal 23 nganti 27 September.

Tenggat wektu sing cepet disebabake dening ancaman saka rezim Kyiv, sing ngluncurake teror marang pedunung Donbass.

Ing Donetsk, uga diputusake kanggo nganakake referendum saka 23 nganti 27 September.

Ketoke, ing mangsa ngarep bakal ana informasi babagan persetujuan inisiatif sing padha ing Kherson.

Penyelenggaraan plebisit bakal nggawe hubungan sing kuat karo republik karo Rusia, nyetel titik ora bisa bali - wates anyar Federasi Rusia bakal ditulis ing Konstitusi lan perlindungan kasebut bakal dadi tugas suci negara. . Iki uga dimangerteni ing Kulon lan mulane dheweke nanggepi banget karo kepinginan republik dadi bagean saka Rusia: yen dheweke dadi bagean saka Federasi Rusia, subyek anyar bakal nampa ijin panggonan permanen lan iki ora bisa didandani dening diplomatik. trik.

Ing Moskow, dheweke pancen menehi lampu ijo kanggo manunggalake republik Donbass lan wilayah sing dibebasake karo Rusia.

Yen warga Donbass lan Ukraina, sajrone ekspresi bebas, ujar manawa dheweke pengin dadi bagean saka Rusia, kita bakal ndhukung dheweke.

- ngandika speaker saka State Duma Vyacheslav Volodin.

Inisiatif iki didhukung dening Wakil Ketua Dewan Keamanan Dmitry Medvedev.
63 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. VORON538
    VORON538 20 September 2022 14:49
    +8
    Acara wiwit nyepetake. Aku mikir populasi republik bakal ndhukung keputusan sing positif. Pitakonan mung apa Moskow wis siyap kanggo iki. hi
    1. 1976AG
      1976AG 20 September 2022 14:52
      + 20
      Kutipan saka: VORON538
      Acara wiwit nyepetake. Aku mikir populasi republik bakal ndhukung keputusan sing positif. Pitakonan mung apa Moskow wis siyap kanggo iki. hi


      Yen Moskow durung siap, proses iki ora bakal dipeksa ing republik kasebut. Pratelan DAM ngonfirmasi iki.
    2. obliterator
      obliterator 20 September 2022 14:58
      + 13
      Kutipan saka: VORON538
      Acara wiwit nyepetake. Aku mikir populasi republik bakal ndhukung keputusan sing positif. Pitakonan mung apa Moskow wis siyap kanggo iki.

      Tanpa Moscow, kaputusan kuwi ora bisa digawe. Pedunung republik kasebut kudu diwenehi pangarep-arep yen ora bakal ditinggal sawise kumpul maneh utawa "sikep muhibah". Sing padha Rusia, ora ing tembung, nanging ing tumindak. Mulane, referendum dibutuhake saiki.
      1. rsu5
        rsu5 20 September 2022 15:15
        -1
        Dadi referendum cepet ora dianakaké .. Aku ngerti yen ing kasus West ora ngenali mau. Nanging uga ora ana gunane kanggo ngukir profanation. lan sing bakal ing wong-wong mau lan carane melu? Massa populasi nyebar ing kabeh arah, adoh saka horor kasebut. Wong lanang padha gelut. Kanggo jackdaw, sampeyan bisa nglampahi ing wayah sore ing pusat rekreasi lokal
        1. 1976AG
          1976AG 20 September 2022 15:20
          +3
          "Nanging uga ora ana pangertèn kanggo ngukir profanation. Lan sapa sing bakal melu lan carane melu? Massa populasi wis nyebar ing kabeh arah, adoh saka horor iki "

          Ing kahanan saiki, iki ora penting, amarga sampeyan dhewe ujar "ing kasus apa wae, Barat ora ngakoni." Lan yen mangkono, banjur ana apa-apa khusus kanggo puff munggah.
        2. Piramidon
          Piramidon 20 September 2022 15:20
          +4
          Kutipan saka: rsu5
          Dadi referenda cepet ora dianakake

          Apa tingkat geni? Ing nalisir, proses nyeret ing. Dheweke wis nyiapake iki kanggo 8 taun, akeh warga sing wis suwe duwe paspor Rusia. Apa tundha keputusan iki? Mesthine kabeh wis suwe dibahas karo pimpinan Rusia.
        3. wong janggut
          wong janggut 20 September 2022 15:27
          +6
          Kutipan saka: rsu5
          Dadi referendum cepet ora dianakaké .. Aku ngerti yen ing kasus West ora ngenali mau. Nanging uga ora ana gunane kanggo ngukir profanation. lan sing bakal ing wong-wong mau lan carane melu? Massa populasi nyebar ing kabeh arah, adoh saka horor kasebut. Wong lanang padha gelut. Kanggo jackdaw, sampeyan bisa nglampahi ing wayah sore ing pusat rekreasi lokal

          Lan sapa sing ngandhani yen referendum lagi disiapake ing mode darurat? Kabeh wis suwe siap kanggo referendum. Dheweke ngenteni prentah saka Kremlin.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. 9 PA
                  9 PA 20 September 2022 18:39
                  0
                  Mung casus belli kanggo operasi militer lan mobilisasi skala penuh.
            2. 1976AG
              1976AG 20 September 2022 17:15
              0
              "nanging akeh wong sing bakal digawa metu saka orbit nggawe keputusan." banjur "ngadeg negara gedhe" ....

              Ora kaya iki. Banjur, minangka presiden Ukrainia ngandika - sing ora setuju - koper, stasiun sepur, Ukraina. Lan ora ana upacara. Cukup! Utawa mung bisa nindakake iki karo wong Rusia? Iku wektu kanggo njaluk jawaban.
        4. Pereira
          Pereira 20 September 2022 16:26
          -1
          Roma, ngandhani perokok sampeyan yen sampeyan gagal tugas kasebut. Ayo dheweke nransfer sampeyan kanggo ngresiki outhouse ing cache.
          1. rsu5
            rsu5 20 September 2022 16:37
            +4
            Sampeyan ndeleng wong ing endi wae dheweke ndeleng tsipso .. trolls lan TP. ora ana sing mbatalake pluralisme panemu .. lan ora nonton TV akeh ..
            1. Pereira
              Pereira 20 September 2022 16:42
              -2
              Aja nangis. Sampeyan dudu sing pertama turu dina iki.
              Aku bisa mambu kirik mati mil adoh. Iki dudu dekade pertama aku ngece sampeyan.
              Ora ana bonus sasi iki. Kaya tanggane ing cache.
              Misi gagal. Ngalih langsung.
            2. 1976AG
              1976AG 20 September 2022 17:20
              0
              "Pluralisme panemu durung dibatalake"

              Marang manajemen sampeyan
            3. Alexander Salenko
              Alexander Salenko 21 September 2022 08:37
              0
              Aku nonton TV, ngomong iku ala. Ing kana, contone, pimpinan kita nyiarake posisi resmi. Apa sing luwih apik ing internet? Cukup aja nyoba ngomong apa sing sampeyan pilih ing kana, bagean penting saka Internet kebak sampah.
        5. Vladimir61
          Vladimir61 20 September 2022 17:09
          +3
          Kutipan saka: rsu5
          Dadi referendum cepet ora dianakaké .. Aku ngerti yen ing kasus West ora ngenali mau. Nanging uga ora ana gunane kanggo ngukir profanation. lan sing bakal ing wong-wong mau lan carane melu? Massa populasi nyebar ing kabeh arah, adoh saka horor kasebut. Wong lanang padha gelut. Kanggo jackdaw, sampeyan bisa nglampahi ing wayah sore ing pusat rekreasi lokal

          Kanggo ngendhaleni perasaan sing bener kanggo komentar kasebut, aku bakal mangsuli kanthi tesis.
          1. We nemtokke apa West mikir ana!
          2. Yen ora ana sing melu, sing manggon karo kita saiki, kerja, gelut!
          3. Sing mlayu menyang pinggiran, kita ora kasengsem! Saben uwong duwe hak milih ing panggonan panggonan sauntara ing Rusia!
          4. Iki sebabe wong-wong padha gelut supaya Donbass pungkasane bali menyang Omah, menyang Rusia!
          5. Yen perlu, kita bakal teka malah menyang pusat rekreasi, malah menyang ruang paling ngisor paling cedhak!
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 21 September 2022 08:39
            0
            Inggih, Vladimir apik Wis wektune kanggo nganakake referendum, lan ora ana sing mangu-mangu asile, ora ing pihak kita, utawa uga.
        6. kucing Rusia
          kucing Rusia 21 September 2022 00:52
          0
          Kutipan saka: rsu5
          Dadi referendum cepet ora dianakaké .. Aku ngerti yen ing kasus West ora ngenali mau.
          Ing 2014, ing Crimea, karsane pedunung Crimea ditindakake luwih cepet - ing sasi Maret, dheweke ketemu nganti 16 Maret 2014.
          Lan panemu saka Kulon ora masalah kanggo negara sing bener-bener merdika lan bebas.
          Donbass bali menyang Native Harbour, welcome apik
      2. dmi.pris
        dmi.pris 20 September 2022 15:22
        +8
        Operasi kasebut wis setengah taun, lan mung saiki, sawise ngalami kahanan sing angel ing Moskow, dheweke mutusake ...
    3. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 20 September 2022 16:20
      +2
      Sing utama yaiku wong-wong kita ora lunga, supaya jogèd ora bolak-balik kaya taun 2014, mula tangan kita bisa. Topik liyane kanggo njaga ngarep, padha bisa nyabrang ing wektu referendum.
      1. YarSer88
        YarSer88 21 September 2022 01:43
        0
        Taki ora bisa, nanging mesthi bakal trample ing, loro ing Kawa lan ing dina referendum, lan sawise.
    4. Zaurbek
      Zaurbek 20 September 2022 16:36
      +1
      Sampeyan perlu kanggo mindhah kabeh infrastruktur bebarengan karo Militia, polisi lan unit liyane lan nelpon ing lokal lan masang unit militer mburi ing wilayah mardika ..... Ing podo karo, ngenalaken rezim CTO ana.
  2. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 20 September 2022 14:51
    +8
    Inggih rampung! Kita ngenteni! Aku ngelingi emosi kasebut ing pertengahan Februari, nalika LPR lan DPR diakoni ... kita ngenteni emosi anyar babagan saiki ngakoni dheweke minangka bagéan saka Rusia!
  3. Haji Murat
    Haji Murat 20 September 2022 14:54
    +6
    Bebarengan karo amandemen anyar kanggo KUHP, misale jek taruhan mundhak ing game saka sisih kita.
    1. roh
      roh 20 September 2022 14:57
      + 12
      Kanthi entri republik menyang Federasi Rusia, "perang" lengkap kanthi otomatis diumumake hi
      1. VORON538
        VORON538 20 September 2022 15:15
        +3
        Nanging, iku bakal dadi pratelan kasunyatan. Sawise kabeh, perang wis ditindakake, lan karo Barat kolektif. hi
      2. YarSer88
        YarSer88 21 September 2022 01:49
        -1
        Aku mikir sing kabeh titik saka kaputusan darurat kanggo gabung. Klompok sing wis ana ora bisa ngatasi, lan dadi sing pertama provokasi lan ngumumake perang - kenapa main miturut aturan Barat? Saiki kita bakal nyakup kabeh wilayah ing Federasi Rusia, sawise serangan pertama kita bakal ngumumake perang. Kajaba iku, ora bakal ana masalah karo subordinasi sing beda saka pasukan aktif, amarga pasukan republik bakal dadi komando Kementerian Pertahanan, lan kanggo pasokan dhewe.
    2. Kolonel_Ivanov
      Kolonel_Ivanov 20 September 2022 15:04
      +4
      Ayo padha ngumumake mobilisasi ing antarane anggota partai EP, aku yakin manawa ora ana patriot sejati saka antarane anggota EP sing bakal kelangan kesempatan kasebut kanggo ngabdi ing tanah air.
      1. pinter bokong_
        pinter bokong_ 20 September 2022 15:16
        +4
        Paling ora siji wakil Duma Negara wis perang ing kana.
    3. Harbinger68
      Harbinger68 20 September 2022 16:30
      +1
      Aku bakal ngomong liyane, iku isi munggah lan ketoke bakal ngalih menyang format liyane. Paling aku ngarep-arep!
  4. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 20 September 2022 14:54
    +2
    Kabar apik. Ana tren positif ing pihak panguwasa kita.
  5. Uprun
    Uprun 20 September 2022 14:55
    +8
    Bola salju wiwit dibentuk ing kampanye ..., lan katon, bakal nutupi ing Taun Anyar ...
    1. Serg Serg
      Serg Serg 20 September 2022 15:38
      0
      Lan yen kita terus monolog misuwur "Shoba utama ing ataman wis cukup cadangan emas")))
    2. YarSer88
      YarSer88 21 September 2022 01:51
      0
      Ana sing kaya ngono, Barat ora gampang nyerah, minangka pilihan - kalebu Ukraina ing NATO lan perang mbukak nglawan kita kabeh blok.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 21 September 2022 08:44
        0
        Ngelingake sejarah Georgia? Lan sapa sing bakal menyang NATO kanggo perang kanggo Ukraina? Dheweke bakal, aku ora mangu-mangu sedhela.
        1. YarSer88
          YarSer88 21 September 2022 09:13
          0
          Aku elinga crita karo Georgia, prabédan iku Georgia nyerah, iku ora bisa kanggo perang kanggo Georgian pungkasan. Iku bisa metu karo Ukraina. Mulane, skenario Georgia ora bakal diulang. Ora mung sapa sing dilawan, nanging sapa sing dilawan. Padha ora Care babagan Ukraina, nanging padha ora supaya kita menang supaya gampang. Yen saiki ngarep crumbles, lan crumbles sawise mobilisasi parsial lan ngirim bala anyar, padha bakal njupuk langkah anyar.
          1. Alexander Salenko
            Alexander Salenko 21 September 2022 09:28
            0
            Aku ora ngerti saiki, lan mulane aku ora mbantah, nanging aku takon pitakonan: Apa sampeyan ngarepake ambruk minangka asil mobilisasi? Kanggo kula, pitakonan iki muni rada aneh.
            1. YarSer88
              YarSer88 21 September 2022 10:40
              0
              Aku bakal njlentrehake, saka sisih Ukraina, mesthi.
    3. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 21 September 2022 08:43
      0
      Zubov, oh, i.e. wedi karo asu ajag - aja menyang alas, ana sing ngomong Rusia. Shukher mesthine, yen ora mlebu ing Krimea, Rusia bakal diseret ing perang, amarga populasi Rusia bakal mlayu ing pangayoman armada, lan ana ontran-ontran lan provokasi bakal nindakake tugase. Iki ngendi nix ana.
      Lan saiki dheweke ora ngetrapake agenda kanggo kita, nanging sebaliknya.
  6. trafllot1832
    trafllot1832 20 September 2022 14:59
    +4
    Wis bisa tanpa euforia. Kita duwe akeh karya sing kudu ditindakake ing wilayah anyar Rusia. Saiki kita bisa narik cadangan saka jero Rusia. Kita wis mutusake Ukraina. Kulon uga bakal mutusake saiki.
  7. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 20 September 2022 15:18
    +4
    Warta liyane sing ditunggu-tunggu - apik, terusake!
  8. Wis rampung
    Wis rampung 20 September 2022 15:19
    +2
    Inggih! Sugeng rawuh Slavs!
  9. Serg Serg
    Serg Serg 20 September 2022 15:36
    +4
    Solusi sing cukup saka sudut pandang hukum internasional. Lan sanajan "Kulon enlightened" wis glethakaken mudhun karo piranti ing kabeh hak internasional, serangan ing tlatah negara Rusia wis wikan beda. Sampeyan kudu mikir kaping pirang-pirang. Kajaba iku karo wilayah Zaporozhye lan Kherson.
    1. 30 ing
      30 ing 20 September 2022 15:53
      +2
      Kutipan: Serg Serg
      Lan sanajan "Kulon sing enlightened" wis disetel karo piranti ing kabeh hak internasional,

      West "enlightened" nyuwil kayu bakar .. Sing njaluk apa padha njaluk. Lan kabeh bisa uga beda .. Kaping pisanan, ora perlu ngembangake NATO. Iku perlu kanggo ngormati Rusia, dadi kanca lan dagang.. Saiki awu, apa sing kudu diremehake.. Wis telat ngombe Borjomi yen ati wis bosok.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 21 September 2022 08:45
        +1
        Ing kasus, aja dadi brute wangkal, amarga padha nyoba kanggo rembugan karo wong, karo Kulon.
  10. Chronos
    Chronos 20 September 2022 15:45
    +3
    Muga-muga keputusane wis diitung. Amarga ing sisih kulon saiki kita bakal duwe wates sing kurang saka garis sing biasane lan paling ora dilengkapi, nanging bakal ana garis ngarep lan zona garis ngarep.
  11. Vasily Onischuk
    Vasily Onischuk 20 September 2022 15:45
    +5
    Carane kabeh iku sinkron lan ing tanggal sing padha. LNR, DNR, wilayah Kherson. Dadi Kremlin wis nggawe keputusan.
  12. Bear
    Bear 20 September 2022 15:58
    +4
    Kabeh wis diselarasake. Sawise KTT SCO, ing ngendi dhukungan Rusia kanggo paling ora 50% saka populasi donya iki bener dikonfirmasi, lan persetujuan karo China, Iran, Turki, proses gabung ing wilayah LDNR, Kherson lan Zaporozhye wilayah kanggo Rusia legalized ing selaras. karo norma hukum internasional formal. Inggih, mesthi, iki micu mekanisme kanggo ambruk "negara 404", kang wis dadi asring siaran akhir-akhir iki saka "saben wesi".
  13. Romawi
    Romawi 20 September 2022 16:54
    +1
    Cetha bibi Eropa, paman lan makhluk liyane tegang!
    Ursula von der sampah saka warta iki ora kudu golek rok kuning kanggo jaket biru kanggo nyebut dhukungan kanggo Ukraina. Dheweke kathok ketat lan kathok ketat involuntarily dadi kuning wis.
  14. IBRShB
    IBRShB 20 September 2022 17:32
    +1
    Dadi wates Rusia ditemtokake. Iku misale jek sing ing mangsa foreseeable, ora bakal ana aksesi wilayah liyane, preduli saka dalan NWO. Mungkin luwih apik, amarga. bakal ana luwih sithik banderlog ing wilayahe.
  15. gromit
    gromit 20 September 2022 17:59
    -1
    LDNR bakal milih, kanthi pangarep-arep yen Federasi Rusia bakal nglindhungi.
    Muga-muga iki minangka keputusan sing dipikirake, lan dudu histeria Moskow. Apa yen APU terus gouge? Crimea lan Belgorod ajeg arrives, lan boten.
    Lan banjur Ukrainians bakal mbusak ibukutha wilayah Rusia dadi bledug.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 21 September 2022 08:47
      +1
      Aku manggon ing Crimea, marang kula carane mabur kanggo kula, lan langsung menyang Belgorod, kutha tentrem biasa, aku secara harfiah teka saka ana ana.
      1. gromit
        gromit 21 September 2022 10:04
        -2
        Saluran TV Zvezda nyasarake aku. Dheweke ngandhani yen ing Sevastopol dheweke nyelehake bom ing markas Armada Segara Ireng, ngobong platform minyak, njeblug lapangan udara lan gudang militer ing Dzhankoy.
        Aku bungah yen kabeh wis tenang ing Crimea.
        Gubernur Belgorodskaya uga pengkhianat, saben minggu ngirim pesen babagan shelling ing kaca. Bajingan iku ngapusi.
        1. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 21 September 2022 14:01
          +1
          Mesthi dheweke misled, utawa sampeyan ora krungu apik. Kopter nyerang markas Armada Segara Ireng kaping pindho, wiwit iku aku wis katon bangunan markas ajeg lan sampeyan ora bakal pracaya iku, iku ngadeg, pungkasan wektu, sanadyan saka sisih Lor, Aku katon ing dina Minggu. Apa sampeyan duwe gagasan kaya apa?
  16. ovod84
    ovod84 20 September 2022 18:36
    +1
    iku perlu kanggo terus referendum ing shelling kuwi, Ukrainians bisa Pethel sipil karo Heimars
  17. Keburek
    Keburek 20 September 2022 19:57
    -1
    Biasane, nanging "bos Menshevik" ketoke ora rencana takon Rusia liwat referendum babagan kepinginan kanggo gabung.
    1. 1976AG
      1976AG 20 September 2022 20:58
      0
      Kutipan saka Cheburek
      Biasane, nanging "bos Menshevik" ketoke ora rencana takon Rusia liwat referendum babagan kepinginan kanggo gabung.


      Zelensky uga koyone ora nganakake referendum babagan pitakonan apa perlu terus kanthi paksa kanggo njaga Donbass minangka bagéan saka Ukraina, lan negara-negara Kulon ora nganakake referendum apa arep nyedhiyakake senjata menyang rezim Kyiv.
      1. Keburek
        Keburek 20 September 2022 21:07
        0
        Sanadyan Zelensky, utawa Macron, utawa Biden, utawa Scholz ora bakal goyangake aku, iki minangka masalah saka "pribumi" ing kana, aku manggon ing Federasi Rusia lan aku peduli kenapa "bos Menshevik" masalah wilayah karo tanah sing ora dadi milik. dheweke, nanging belongs kanggo kabeh Rusia utawa wong liya, mutusaké pribadi minangka kepengin, banjur menehi kanggo China, banjur njupuk saka Ukrainians. Mungkin dheweke isih bakal njupuk negara bagian Texas, utawa wilayah New Aquitaine, kanthi panjaluke dhewe, utawa sesuk dheweke pengin lan Sakhalin bakal menehi ...
        1. 1976AG
          1976AG 20 September 2022 22:03
          -1
          Lan aku ora goyangake carane dheweke nindakake apa sing apik kanggo wong Rusia. Lan ora Matter ing wilayah ngendi wong Rusia manggon. Aku ora bakal komentar omong kosong babagan Texas utawa Alaska.
          1. Keburek
            Keburek 21 September 2022 09:38
            -2
            Lan apa sing apik kanggo wong Rusia, dheweke netepake karo sampeyan, lan kanggo wong Rusia tartamtu, utawa dheweke takon wong liya?
            "Lan ora preduli ing wilayah apa wong Rusia iki manggon. Aku ora bakal menehi komentar babagan bodho babagan Texas utawa Alaska." - soko ngelingaken kula saka acara 39-41. Lan kok sampeyan ngomong babagan omong kosong, ana akeh emigrants saka Federasi Rusia ing Amerika Serikat, uga, ayo turu kanthi cara sing padha, sampeyan ngerti luwih apik, apa sing dibutuhake, utawa, contone, ing Kazakhstan utawa Belarus. Lan umume, yen dheweke mbutuhake wong akeh banget, sing ora disimpen kanggo 8 taun, nanging nyatakake cathetan protes, dheweke ora bisa mbuwang dhuwit kanggo 400.000 kulawargane lan manggon maneh ing wilayah Federasi Rusia, ing omah anyar. Simpenan dibangun kanggo $ 20 milyar lan ing nomer Apartemen sing dibangun saben taun? Lan pangenalan rezim Poroshenko uga dadi berkah? Ngomong-ngomong, kepunahan populasi sajrone rong taun kepungkur uga dadi berkah kanggo wong sing wis mati?
            1. 1976AG
              1976AG 21 September 2022 11:44
              0
              Kutipan saka Cheburek
              Lan apa sing apik kanggo wong Rusia, dheweke netepake karo sampeyan, lan kanggo wong Rusia tartamtu, utawa dheweke takon wong liya?
              "Lan ora preduli ing wilayah apa wong Rusia iki manggon. Aku ora bakal menehi komentar babagan bodho babagan Texas utawa Alaska." - soko ngelingaken kula saka acara 39-41. Lan kok sampeyan ngomong babagan omong kosong, ana akeh emigrants saka Federasi Rusia ing Amerika Serikat, uga, ayo turu kanthi cara sing padha, sampeyan ngerti luwih apik, apa sing dibutuhake, utawa, contone, ing Kazakhstan utawa Belarus. Lan umume, yen dheweke mbutuhake wong akeh banget, sing ora disimpen kanggo 8 taun, nanging nyatakake cathetan protes, dheweke ora bisa mbuwang dhuwit kanggo 400.000 kulawargane lan manggon maneh ing wilayah Federasi Rusia, ing omah anyar. Simpenan dibangun kanggo $ 20 milyar lan ing nomer Apartemen sing dibangun saben taun? Lan pangenalan rezim Poroshenko uga dadi berkah? Ngomong-ngomong, kepunahan populasi sajrone rong taun kepungkur uga dadi berkah kanggo wong sing wis mati?


              Aku ora bakal menehi komentar babagan kabeh omong kosong sing sampeyan tulis ing kene, amarga butuh wektu suwe lan ora bakal menehi asil apa-apa amarga sampeyan ora bisa ngerti manawa sing paling apik kanggo wong yaiku keamanan, hak urip. Sampeyan ora mikir babagan iki, nanging pedunung LDNR ngerti iki. Bocah-bocah sing ora ngerti urip ayem tentrem padha sekolah ing kana. Nanging sampeyan ora peduli.
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 21 September 2022 08:49
      0
      Kanggo apa? Wong-wong sing mutusake yen dheweke pengin gabung, lan yen referendum kasebut dianakake ing saindenging Rusia, mung bakal luwih larang nanging kanthi asil sing padha. Wong kaya sampeyan umume ora ditampa kanggo takon.
  18. pemotong bensin
    pemotong bensin 20 September 2022 20:24
    0
    Dideleng saka warta paling anyar saka TV, masalah AT THE TOP pungkasane wis rampung.
    Iku padha karo kita ing '14. Masalah kasebut ditinggalake menyang masalah teknis.
    Mangkono, Sugeng kanggo akuisisi distrik federal anyar. hi
    1. 1976AG
      1976AG 20 September 2022 20:59
      0
      Ora distrik federal, nanging subyek saka Federasi.