Review militèr

Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.

148
Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.

Dina iki, 20 September, Presiden Rusia Vladimir Putin nganakake rapat karo pimpinan industri pertahanan Rusia.


Kepala negara negesake manawa senjata domestik terus nambah. Insinyur Rusia nggawe pangaturan adhedhasar informasi sing diklumpukake langsung ing medan perang.

Miturut Vladimir Putin, Komplek Industri Pertahanan Federasi Rusia saiki menehi kontribusi sing ora ana regane kanggo njamin keamanan Rusia. Ing wektu sing padha, senjata kita uga misuwur banget ing antarane importir donya. Mangkono, ing taun saiki wae, industri pertahanan Rusia wis ngekspor produk sing regane kira-kira $ 6 milyar.

Antarane liyane, presiden nyathet efisiensi dhuwur nggunakake senjata Rusia ing kerangka NMD ing Ukraina, nambahake manawa kita gaman ora kalah karo model Barat.

Ing wektu sing padha, presiden negesake manawa NATO saiki ngirim sebagian besar saham senjata menyang Ukraina. Akibate, Rusia duwe kesempatan kanggo nyinaoni conto asing sing dijupuk minangka piala.



Pungkasan, Vladimir Putin nyetel industri pertahanan tugas ngirim senjata menyang pasukan ing wektu sing paling cendhak. Ing wektu sing padha, Presiden nyathet yen Komplek Industri Pertahanan Federasi Rusia persis minangka wilayah ing ngendi program substitusi impor kudu ditindakake kanthi lengkap.
148 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 20 September 2022 15:57
    -10
    Panglima ngaturake tugas sing bener.
    Lan bakal luwih bener yen dheweke ngajak Kadyrov menyang rapat iki lan lungguh ing jejere dheweke.
    Ramzan ora kudu ngomong apa-apa. Cukup katon kadhangkala, banjur ing siji, banjur ing liyane. Lan duwe eseman apik.
    1. paul3390
      paul3390 20 September 2022 16:00
      + 59
      Ya, dudu Kadyrov ing kene, kudu ngundang Grand Inquisitor ing kene.
      1. Aviator_
        Aviator_ 20 September 2022 17:59
        + 23
        Ya, dudu Kadyrov ing kene, kudu ngundang Grand Inquisitor ing kene.
        Sampeyan ora kudu pindhah adoh menyang sajarah. Kita butuh Felix Edmundovich utawa Lavrenty Pavlovich.
        1. paul3390
          paul3390 20 September 2022 19:45
          +3
          Mesthine, dheweke pancen wong sing duwe bakat, nanging kanggo nglawan roh-roh jahat sing jujur, profesional isih dibutuhake ing bagean kasebut.
        2. Zyablicev43
          Zyablicev43 21 September 2022 11:07
          +2
          Paling apik sekaligus, wiwit saka Malyuta Skuratov ...
        3. ABC-schutze
          ABC-schutze 21 September 2022 11:55
          +3
          Komplek industri pertahanan Rusia bakal ngrampungake tugas "kanthi pancing." Ora ana dhuwit ing kene ...

          Nanging saiki, dina iki, sawise woro-woro mobilisasi parsial, Presiden, nalika persiapan lagi ditindakake, latihan kontingen sing diwajibake, Maha Agung kudu menehi prentah marang pimpinan Kementerian Pertahanan lan Staf Umum, kanggo miwiti serangan. ing "pusat pengambilan keputusan" kabeh tingkat (wiwit saka "paling dhuwur") Nazi Kyiv lan dening pedunungé.

          Ora "demonstrasi" serangan, nanging TERUS, MASSIVE lan TARGETED ... Lan terus-terusan, serangan MASSIVE marang infrastruktur kritis saka rezim Kyiv Nazi ing kabeh wilayah kontrol sementara dening iku kudu terus ...

          Lan wektune bakal teka, sawise entuk tujuan NWO lan ngrampungake tugas sing ditugasake, VERYTHING sing "nandhang sangsara" Rusia bakal dipulihake. Ing cara ngrancang, sak tenane. Nanging kanggo awakmu dhewe...
          1. Alexander Grigoriev_2
            Alexander Grigoriev_2 21 September 2022 17:10
            +2
            Persis. Yen ora, warga Federasi Rusia ora bakal ngerti.
        4. mamang
          mamang 21 September 2022 19:39
          +4
          ... We kudu Felix Edmundovich utawa Lavrenty Pavlovich.


          Kadyrov bakal ngatasi, sing utama yaiku menehi lisensi kanggo njupuk, ghouls, lan liya-liyane.
      2. Alf
        Alf 20 September 2022 18:17
        + 12
        Kutipan saka paul3390
        Ya, dudu Kadyrov ing kene, kudu ngundang Grand Inquisitor ing kene.

        Dadi dheweke bakal langsung miwiti karo sing ana ing rapat kasebut ...
      3. Taimen
        Taimen 20 September 2022 18:56
        +5
        Ya, Pak Torquemada bakal njupuk nyawane, nundhung dhemit.
      4. Zoer
        Zoer 21 September 2022 13:29
        -4
        Kutipan saka paul3390
        Ya, dudu Kadyrov ing kene, kudu ngundang Grand Inquisitor ing kene.

        Apa sing paling nyenengake lan sampeyan kudu nggoleki utamane. Prigozhin padha, karo Concorde, ora ala, supaya Departemen Pertahanan diubengi ing kontrak kanggo layanan. Saiki, ha peduli karo tanah air.
        Iki sawetara omong kosong. Dokptilis apa sing diarani...
    2. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 20 September 2022 16:01
      + 60
      Tugas kasebut nalika karo nomer, tanggal, jeneng, pribadine lan ukuran tanggung jawab. Ok, aku setuju - nomer, tanggal - rahasia. Kepiye babagan tanggung jawab?
      Lan nalika "tugas" katon kaya
      nyetel industri pertahanan tugas ngirim senjata menyang pasukan ing wektu paling cendhak

      Aku mung pengin njlentrehake, nanging apa, sadurunge ana tugas kanggo ngirim menyang pasukan sanalika bisa? Lan sapa sing nggawe program GOZ? Lan langkah-langkah apa sing ditindakake kanggo wong-wong sing, ing kahanan NMD, ngenteni instruksi saka presiden? Nanging apa kita duwe kapasitas kanggo nambah kiriman kasebut, utawa kepiye, saiki kita bakal cepet-cepet miwiti mbangun pabrik lan nyaring ilmu?
      1. barclay
        barclay 20 September 2022 16:21
        + 11
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Aku mung pengin njlentrehake apa ...

        Ketoke, ana masalah karo wektu pangiriman, utawa jumlah utawa kualitas "senjata pemusnah" iki.
      2. mann
        mann 20 September 2022 16:56
        + 11
        Tugas kasebut nalika karo nomer, tanggal, jeneng, pribadine lan ukuran tanggung jawab. Ok, aku setuju - nomer, tanggal - rahasia. Kepiye babagan tanggung jawab?
        Ora ana sing ngomong
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 20 September 2022 19:36
          + 12
          Kutipan saka mann
          Tugas kasebut nalika karo nomer, tanggal, jeneng, pribadine lan ukuran tanggung jawab. Ok, aku setuju - nomer, tanggal - rahasia. Kepiye babagan tanggung jawab?
          Ora ana sing ngomong

          Aku bakal nambah yen sampeyan pengin.
          Dina iki, amandemen diadopsi kanggo Kode Pidana Federasi Rusia sing nyedhiyakake tanggung jawab kanggo ngganggu tatanan pertahanan negara. Jangka wektu nganti 10 taun.
          1. mann
            mann 20 September 2022 19:47
            +9
            Dina iki, amandemen diadopsi kanggo Kode Pidana Federasi Rusia sing nyedhiyakake tanggung jawab kanggo ngganggu tatanan pertahanan negara. Jangka wektu nganti 10 taun.
            Inggih, langkah penting. Aku wedi artikel kasebut ora bakal mati ... utawa kanggo "switchmen". Ayo ndeleng ...
      3. Piramidon
        Piramidon 20 September 2022 17:14
        +5
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Nanging apa, sadurunge ana tugas kanggo ngirim menyang pasukan sanalika bisa?

        Sadurunge, pangiriman digawe miturut rencana lan kontrak. Saiki, ketoke, tugas kanggo nambah "giliran". Produsen, yen ora bodho, kudu ngrebut kesempatan kanggo entuk dhuwit ekstra.
        1. Andrey83
          Andrey83 20 September 2022 17:40
          -1
          Pranyata metu sing kabeh sing ora gawé, kita bakal njupuk kabeh?
          1. Piramidon
            Piramidon 20 September 2022 17:57
            +3
            Kutipan: Andrey83
            Pranyata metu sing kabeh sing ora gawé, kita bakal njupuk kabeh?

            Nah, ora perlu diinterpretasikake kanthi primitif. Mesthi, pesawat kita ora mbutuhake "boneka nesting" lan "balalaikas". Iku cetha, sawise kabeh, iku bab senjata wis dhawuh, perlu kanggo tentara.
            P.S. Aku ora ngerti, apa sampeyan guyon (banjur paling ora nempel emoticon) utawa pancene ora ngerti apa sing dadi taruhan?
        2. Alf
          Alf 20 September 2022 18:20
          + 15
          Kutipan saka Piramidon
          Produser, yen ora bodho, kudu njupuk kesempatan kanggo entuk dhuwit ekstra.

          Mulane, turners, millers, lan tukang kunci qualified banget dibutuhake. Iku mung ngendi kanggo njaluk wong urgently, ing jumlah lan kualifikasi?
        3. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 20 September 2022 19:40
          + 12
          Saka kasunyatan sing milking sapi kaping pindho minangka asring, dheweke ora bakal menehi susu liyane. Pembangunan kapasitas njupuk taun
          1. Alf
            Alf 21 September 2022 19:00
            +1
            Kutipan: Kutipan Lavrov
            Pembangunan kapasitas njupuk taun

            Lan utamane jumlah wong sing kudu kerja ing kapasitas kasebut.
      4. wladimirjankov
        wladimirjankov 20 September 2022 19:12
        +4
        lan ana. Loro pabrik ndandani kendaraan lapis baja saiki wis diputusake bakal dibangun.
      5. kelip-kelip
        kelip-kelip 20 September 2022 20:33
        -5
        Aku mung pengin njlentrehake, nanging apa, sadurunge ana tugas kanggo ngirim menyang pasukan sanalika bisa?
        Dheweke ora nemtokake senjata apa sing diomongake. Mungkin babagan Zircon utawa Sarmat.
        Utawa bisa uga babagan bom vakum penerbangan (AVBPM) sing tambah akeh.
        ---
        Kayane kita ngomong babagan sing anyar lan luwih kuat.
      6. Vladimir Postnikov
        Vladimir Postnikov 20 September 2022 21:11
        0
        Aku arep ngirim bab sing padha, nanging aku ketemu sampeyan. Aku kelingan jaman cilik lan enomku. Ing atap saben omah ana "Kamulyaning CPSU!", utawa "Kamulyaning Rakyat Soviet!", utawa kamulyan kanggo liya. Banjur ing taun pitung puluhan, Departemen Luar Negeri ngluncurake slogan-slogan liyane kanggo wong-wong: "Kita bakal nyekel lan nyusul Amerika, nggantung ing jurang!", Utawa "Artiler, elinga: Tujuan kita yaiku komunisme!".
        Dicekel lan disusul. Ngerti.
        Trendet - aja nindakake (lan liya saka karusakan, uga).
        Ora ana paku - tapal kuda wis ilang. ....

        Apa ora V. Matvienko sing nangis sejam yen ora ana kuku ing Rusia saiki?
      7. Pilat2009
        Pilat2009 21 September 2022 08:16
        0
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Tugas kasebut nalika karo nomer, tanggal, jeneng, pribadine lan ukuran tanggung jawab. Ok, aku setuju - nomer, tanggal - rahasia. Kepiye babagan tanggung jawab?
        Lan nalika "tugas" katon kaya
        nyetel industri pertahanan tugas ngirim senjata menyang pasukan ing wektu paling cendhak

        Aku mung pengin njlentrehake, nanging apa, sadurunge ana tugas kanggo ngirim menyang pasukan sanalika bisa? Lan sapa sing nggawe program GOZ? Lan langkah-langkah apa sing ditindakake kanggo wong-wong sing, ing kahanan NMD, ngenteni instruksi saka presiden? Nanging apa kita duwe kapasitas kanggo nambah kiriman kasebut, utawa kepiye, saiki kita bakal cepet-cepet miwiti mbangun pabrik lan nyaring ilmu?

        Duma Negara diadopsi hukum babagan tanggung jawab pidana kanggo kegagalan bola-bali saka tatanan negara, lan kanggo penolakan bola-bali kanggo nepaki pesenan negara.
      8. Sevastiec
        Sevastiec 21 September 2022 11:39
        -1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Lan kita duwe kapasitas kanggo nambah pangiriman kasebut


        Saka apa sing dakrungu kanthi kuping dhewe - ing pirang-pirang pabrik sing digarap kanca-kanca / sedulurku - wiwit wulan April, dheweke nambah kapasitas paling ora kaping pindho. Kajaba iku, aku krungu manawa ana pabrik UAV sing entheng. Kayane dheweke nemokake sawetara wong sing duwe bakat banget saka Donbass, sing wis ana ing kono nganti pirang-pirang taun, ngumpulake saka bahan improvisasi, mula dheweke ditugasake ing tanduran iki.
      9. Vimpelcom
        Vimpelcom 21 September 2022 15:26
        -2
        Lagi ngomong bab Inquisitor, Beria... Padha ora kasengsem. pensiunan militèr
      10. Matsur
        Matsur 21 September 2022 18:47
        0
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Kepiye babagan tanggung jawab?

        Sapa wae ing layanan sipil wedi karo tembung iki. Pejabat, militer, karyawan cilik. Kabeh!
        Sesuk sampeyan bisa kerja - lan kabeh padha ana, utawa malah luwih elek - katon saka kegiatan. A katon badai saka aktivitas badai.
    3. MUD
      MUD 20 September 2022 16:18
      + 19
      Panglima ngaturake tugas sing bener.

      Nanging implementasine tugas kasebut pincang ing kabeh 4 sikil lan padha ing sirah.
      1. Greg Miller
        Greg Miller 20 September 2022 16:36
        + 27
        Obrolan kosong kaya dekrit Mei luwih nyenengake jiwa pejabat kita tinimbang ndeleng produksi nyata. Amarga yen sampeyan ndeleng sisa-sisa kompleks industri militer Soviet sing isih ana, dadi jelas yen industri kasebut luwih gedhe lan luwih apik tinimbang saiki, ora mungkin ngasilake produk militer ... Iku luwih gampang kanggo ngatur sawetara. jenis pameran kanggo proyektor, kanthi conto "unparalleled in the world" karo Ali-Express...
    4. Zaurbek
      Zaurbek 20 September 2022 16:28
      + 41
      Malah 9 wanita ora bakal nglairake anak siji ing 1 sasi.

      Personil kudu diwulang nang endi wae. Saiki rekrutmen kanggo fakultas insinyur-teknologi saya minimal. Persis minangka akeh minangka panggonan budget. Gunggunge suda, Politeknik sing lulus suda. Dadi aku dudu ilmuwan roket. Teknisi insinyur prasaja kanggo pangolahan daging lan produk daging. (Aku bisa nggawe godhok kanggo tentara lan kabeh jinis jatah) .... lan ya, spesialis enom ora ndhukung aku.
      Sapa sing bakal dipeksa Ramzan kerja? Manajer kaya Rogozin utawa Taburetkin?
      1. Ryaruav
        Ryaruav 20 September 2022 16:40
        + 10
        zaur, saiki insinyur proses sing kompeten dibutuhake ing kabeh wilayah, kita, kaya udara, kudu ngembangake teknologi kita ing kabeh industri saka galoshes menyang papan, rambut abang lan kanca-kancane kabeh dibajak
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 20 September 2022 16:57
        +4
        Kutipan saka Zaurbek
        Saiki rekrutmen kanggo fakultas insinyur-teknologi saya minimal. Persis minangka akeh minangka panggonan budget. Gunggunge suda, Politeknik sing lulus suda. T

        Lan bisa uga luwih apik?
        Aku tumindak lan sinau ing Uni Soviet, defend diploma wis ing Rusia. Ing antarane kanca-kancaku, insinyur sipil lan industri, ana tukang minyak, adol panganan, sandhangan, perabotan, saperangan guru ing sekolah, karyawan administrasi kotamadya, telung wong militèr (lan siji njabat, kanggo sawetara alasan, ing Strategic. Pasukan rudal), pensiunan kolonel polisi, sopir taksi, petani... Malah ana siji aktor teater drama provinsi. Persentase wong sing, kaya aku, nyambungake urip karo konstruksi, yaiku 20-25%.

        Dadi, mungkin luwih apik kanggo ngasilake spesialis sing luwih sithik, nanging anggaran lan dhuwit dhewe ora mabur menyang pipa, supaya bisa nindakake apa sing diwulangake ing urip?

        Aku duwe tukang batu karo Soviet (80s pungkasan), diploma universitas ing filologi Inggris. Sinau ing sekolah pascasarjana. Spesialis bata - goleki sing dawa banget.
        Sawise aku ngunjungi fasilitas kasebut ing Dina Pembangun (yen bisa, aku nyoba ngubengi fasilitas kasebut, ngucapake salam marang tim kanthi pribadi), lan, ing kaca, kanthi guyon takon - apa sekolah pascasarjana mbantu dheweke nyopir batu bata? Ngamuk-ngamuk...
        1. Sergey Drozdov
          Sergey Drozdov 20 September 2022 17:04
          +8
          mbantu. pendhidhikan ibukutha Soviet mbantu ing kabeh - sing sijine tembung menyang sentences, sing bricks menyang tembok. Filolog sampeyan lunga kanthi profesi.
        2. Sergey250455
          Sergey250455 20 September 2022 17:05
          +1
          Luwih saka 50 kita mlebu Institut. 7 wong tekan diploma. Lan aku mung siji sing kerja ing spesialisasiku
        3. urs
          urs 20 September 2022 17:24
          +8
          Apes banget, nanging statistik nuduhake yen luwih saka 60 persen lulusan ora kerja ing spesialisasine. Iki kelangan kerja, dudu wong sing bisa dadi spesialis, lan iki umume kanggo universitas, lan luwih elek kanggo teknis. siji recourse
          1. Evgeny_Sviridenko
            Evgeny_Sviridenko 20 September 2022 18:15
            +8
            Lan ana solusi kanggo masalah iki. Waca, nonton video karo ahli neurobiologi Savelyev, kabeh wis diterangake kanthi jelas babagan ngurutake serebral. Mung wae sing kuwasa dhewe wedi, jalaran diurutake, kapinteran lan kabisane ana ing sangisore alas. Dadi ngurutake iki kudu ditindakake sadurunge latihan. Kaya ing olahraga gedhe, dheweke wis dipilih miturut asil tes genetik.
          2. sverviktor
            sverviktor 20 September 2022 19:02
            +3
            "Apes banget, nanging statistik nuduhake yen luwih saka 60 persen lulusan ora kerja ing spesialisasine."
            Sampeyan bisa uga kudu ngenalake pranata miturut lulusan universitas sing durung kerja ing spesialisasi sajrone wektu tartamtu ing wektu tartamtu (data kanggo saben area kegiatan beda-beda) kudu mbayar maneh biaya negara kanggo dheweke. pendidikan ing jumlah pindho (kanggo mbayar ing siji). Ing kasus iki, akeh mediocrity bakal diilangi, sing mung mbutuhake diploma pendidikan sing luwih dhuwur. Paling ora pelamar lan wong tuwane bakal luwih ati-ati milih spesialisasi ...
            1. Zik256x
              Zik256x 21 September 2022 11:43
              +3
              Utawa mungkin sampeyan takon dhewe, ing ngendi dheweke kerja ing spesialisasine?
        4. Dauria
          Dauria 20 September 2022 17:43
          + 21
          lan ing sangisore kaca, guyon, takon - apa lulusan sekolah mbantu dheweke nyopir batu bata?

          Ora ana guyon ing kene, ana sing nangis. Padha shuttles ing 90s, nanging banjur konco counters, calon screwdriver fisik lan matematika karo gilingan ing tangan lan "gypsum plester" entuk roti.
          Ora amarga dheweke ora bisa kerja miturut profesine, nanging amarga ora ana profesi maneh.
          Yen, tinimbang masonry, dheweke ngajari akal pikiran kanggo 30 taun boobies iki, dheweke ora kudu gasp saiki, "Oh, ing ngendi kita entuk mesin lan sirkuit mikro, lan pesawat lan unit turbin" Iki minangka tukang bangunan, ya - pegatan. Dadi padha begja. Lan uga perdagangan, pangayoman saka kabeh jinis lan ngatur luang, saka nightclubs kanggo spa kanggo asu purebred.
          Nguripake negara menyang Namibia lan wonder "Napa neraka kita kudu dadi akeh philologists lan astronom?"
          1. Pereira
            Pereira 20 September 2022 17:47
            +6
            Astronom ora dibutuhake. Ora akeh sing bisa dicolong saka wong-wong mau.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 20 September 2022 18:16
              +1
              Quote: Pereira
              Astronom ora dibutuhake. Ora akeh sing bisa dicolong saka wong-wong mau.

              Iki, Michael, carane katon ...
              Yen astronom diwenehi teropong, ya. Lan mbangun sawetara teleskop super-duper? Aku ora kudu bisa ing arah iki, nanging pengalaman ngandhani yen dhuwit ana edan. Pisanan, iku masalah gedhe. Kapindho, kualitas karya kudu ing tingkat. Lan barang-barang iki biasane ora nyisakke dhuwit. Aku kudu ngunjungi Baikonur, aku weruh.
              Aku bakal nindakake loro pisanan lan kaloro. Nanging misale jek negara kita ora nganti teleskop saiki.
          2. wladimirjankov
            wladimirjankov 20 September 2022 19:59
            0
            lan pengacara lan ahli ekonomi ing nomer kuwi?
        5. Zaurbek
          Zaurbek 20 September 2022 17:55
          +8
          Ing profesiku, pendidikan ora owah akeh. Wong uga mangan sosis lan daging. Iku uga ora gumantung ing Power (Tsar, Lenin, Biden). Kita bisa diitung adhedhasar norma konsumsi Daging lan produk daging per kapita. Cukup, sampeyan kudu ngerti manawa spesialis dadi 5 taun politeknik lan 3-5 taun kerja ing spesialisasi. Sadurunge, ora ana apa-apa, sanajan sampeyan menehi yuta
          1. kucing Rusia
            kucing Rusia 20 September 2022 21:06
            +1
            Kutipan saka Zaurbek
            Ing profesiku, pendidikan ora owah akeh. Wong uga mangan sosis lan daging. Iku uga ora gumantung ing Power (Tsar, Lenin, Biden). Kita bisa diitung adhedhasar norma konsumsi Daging lan produk daging per kapita.
            Lan yen kedaden padha teka kanggo "daya" vegetarian wassat Banjur apa sing arep sampeyan tindakake ...
            sedulur
            1. Zaurbek
              Zaurbek 20 September 2022 21:07
              +1
              Tren iki .... Lan aku uga bakal dadi
        6. Aviator_
          Aviator_ 20 September 2022 18:06
          +4
          lan ing sangisore kaca, guyon, takon - apa lulusan sekolah mbantu dheweke nyopir batu bata?
          Lha, kancaku sing duwe ijazah abang fisika lan teknologi dadi bakul taun 90-an, ing taun-taun paling apik dheweke nyimpen 12 kios ing kutha. Aku terus ndesek dheweke - kok ora bakal nggantung ijazah abang ing pigura ing kantor? Aku dhewe duwe ijasah biru, nanging aku ora ndaftar menyang bakul. Ing wektu sing ala banget, dheweke mimpin buruh dhuwur ing situs konstruksi (promalp). Para buruh kasebut minangka mantan pendaki saka Institut Fisika lan Teknologi Moskow, Baumanka, lan liya-liyane.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 20 September 2022 18:24
            +4
            Kutipan: Aviator_
            kancaku kanthi pakurmatan

            Kutipan: Aviator_
            Aku dhewe duwe ijazah biru

            Dikandhani, luwih becik duwe ijazah biru lan rai abang tinimbang ijazah abang lan rai biru. lol

            Aku duwe diploma rata-rata. Dheweke sinau kaya mayoritas - dudu siswa sing apik banget, dudu "buntut" kronis (saka tembung "buntut"). Lan, mesthi, diploma ora njamin spesialis sing apik. Kabeh teka karo laku.
          2. Zaurbek
            Zaurbek 20 September 2022 19:00
            +1
            Ing universitas khusus kita ing Moskow, dheweke menehi latihan gunung sing apik ing pendidikan jasmani ....
      3. Hyperion
        Hyperion 20 September 2022 18:49
        +2
        Kutipan saka Zaurbek
        Personil kudu diwulang nang endi wae. Saiki rekrutmen kanggo fakultas insinyur-teknologi saya minimal.

        Kanggo sawetara alasan, siswa manca duwe ngendi lan apa sing kudu diwulang ...
        Ing taun akademik 2023, jumlah panggonan budget sing diparengake kanggo pendhidhikan warga manca ing universitas Rusia bakal nambah 12 dibandhingake taun saiki lan jumlah 30, Kamentrian Pendidikan lan Ilmu kacarita.
        Jiwa loman Rusia. Nanging ora kanggo kabeh wong ...
        1. Zaurbek
          Zaurbek 20 September 2022 21:09
          +1
          Insinyur saiki ora dihormati. Ajar wong liya
    5. alexmach
      alexmach 20 September 2022 16:28
      + 11
      Panglima ngaturake tugas sing bener.

      Setengah taun sawise wiwitan operasi ... yen mung sawetara taun sadurunge ...
      1. Zaurbek
        Zaurbek 20 September 2022 21:10
        +2
        Wiwit udakara 2014 ..... Lan malah wiwit 2008
    6. Yura 27
      Yura 27 20 September 2022 17:05
      +9
      Ora ana wektu kanggo mbangun (s). Simbah tangi nem sasi mengko. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nyedhiakke luwih pendanaan, banjur kabeh dana sing perlu bakal gampang katon, Cina lan negara liyane, mesthi karo stiker - "Digawe ing Federasi Rusia."
    7. AlexeyEg
      AlexeyEg 20 September 2022 18:39
      0
      Saben uwong ing negara kita tresna liwat tongkat, ora wortel. Kene padha mbukak, pigura.
    8. chetvertak
      chetvertak 21 September 2022 12:32
      -1
      Lan sajrone 5 taun, apa sing ditindakake PDB lan Kementerian Pertahanan? Panguwasa Ukraina kanthi terang-terangan ngumumake kabeh! Dadi kita nyimpulake manawa kabeh sing dicritakake saka Kementerian Pertahanan iku goroh, palsu kanggo populasi. ora ana sing dadi metu!
  2. paul3390
    paul3390 20 September 2022 15:58
    + 27
    Lan sadurunge wiwitan kabeh operasi iki - apa pesenan kasebut bisa diwenehake kanthi cara apa wae? opo
    1. Andy_nsk
      Andy_nsk 20 September 2022 16:03
      -18
      Aku mikir sadurunge Presiden ora duwe informasi lengkap sing cukup, pisanan, babagan jumlah lan jenis senjata sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas kasebut, lan nomer loro, kemampuan kompleks industri militer kanggo nyedhiyakake produk ing volume sing dibutuhake. rada khayalan.
      1. urs
        urs 20 September 2022 17:31
        +3
        Aku setuju yen bisa uga kaya ngono. Liyane sing saya kuwatir yen ora ana sing bakal mangsuli saiki lan ora sesuk. Impunitas tanpa tanggung jawab minangka momotan sing paling awon. liwat mata saben pejabat.
      2. chetvertak
        chetvertak 21 September 2022 12:50
        -1
        PDB bodho! Kabeh ditulis ing wiki, babagan T-72, B3mT-90 (M), uga babagan BMP. Sampeyan bisa maca lan ngetung ing potongan-potongan carane kontrak kasebut ditindakake lan jumlah sing dikirim marang wadyabala
    2. Letun
      Letun 20 September 2022 16:04
      + 35
      Kutipan saka paul3390
      Lan sadurunge wiwitan kabeh operasi iki - apa pesenan kasebut bisa diwenehake kanthi cara apa wae? opo

      Sadurunge wiwitan operasi, dianggep cukup yen banding VVP kanthi alis sing dirajut menyang prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi proposal nyerah. Ora muter...
      1. Jovanni
        Jovanni 20 September 2022 16:33
        + 14
        Quote: Letun
        Sadurunge wiwitan operasi, dianggep cukup yen banding VVP kanthi alis sing dirajut menyang prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi proposal nyerah. Ora muter...

        Apa sampeyan mikir bakal bisa digunakake karo tukang bedil?
        1. Pereira
          Pereira 20 September 2022 17:48
          +3
          Menehi kulo. Apa sampeyan wis maca warta babagan paukuman pidana amarga nolak pesenan pemerintah? Para abdi dalem padha ribut mligine kanggo rapat iki.
          1. Alf
            Alf 20 September 2022 18:26
            +3
            Quote: Pereira
            Apa sampeyan wis maca warta babagan paukuman pidana amarga nolak pesenan pemerintah?

            Lan ora ana sing bakal nolak, dheweke mung bakal njupuk pesenan lan wiwit ngrujuk menyang "kahanan objektif" ing kursus kasebut.
    3. Kumbang1991
      Kumbang1991 20 September 2022 16:23
      + 10
      Apa gunane?
      Program rearmament wis ditindakake.
      Pasukan kasebut duwe luwih saka 70% peralatan paling anyar utawa modern.
      Tugas wis disetel, tugas wis rampung.

      Mbokmenawa ora ana gunane kanggo nyetel tugas transplantasi jantung menyang perawat utawa perawat. Butuh dokter bedah.
      Ora ana gunane njaluk asil sing apik saka wong sing ora kompeten.
      Banjur
      nambahake manawa senjata kita ora kalah karo model Barat.

      Nah, yen ora inferior, mula ora perlu didandani. Mangkono logika.

      Nanging para pejuang super-maneuverable lan paratroopers break bata karo sirahe. Iku tetep mung kanggo golek pejuang mungsuh tanpa pluru ing perang lan nemtokke perang asu ing, utawa, uga, paratroopers golek infantri mungsuh tanpa bedhil mesin kanggo Pierce dodo karo bathuk.
      Korotchenko ora bakal ngapusi.

      1. Jovanni
        Jovanni 20 September 2022 16:36
        + 15
        Kutipan: Beetle1991
        Korotchenko ora bakal ngapusi.

        Iki minangka balabols komandan utama kampanye krungu cukup sadurunge NWO ...
      2. Zheka-Filimonov
        Zheka-Filimonov 20 September 2022 16:45
        +7
        Video iki wis katon kaya stand-up sedulur
      3. chetvertak
        chetvertak 21 September 2022 13:00
        -1
        Dadi wong-wong ing acara dhiskusi kasebut ngucap omong kosong marang kita sajrone 5 taun, lan kita ngrungokake kabeh lan percaya nganti penerbangan Kharkov. Nanging kita kudu ngerti yen acara talk show wong-wong ora nggantungake mie kanthi gratis! .Sampeyan ngrungokake kanggo kabeh iki kanggo free, lan padha nampa gaji ing TV kanggo omong kosong. 2-3 taun kepungkur lan pindhah ing Internet carane akeh talk show host lan ilmuwan politik Ukraina entuk karo kita. Minimal 500 ewu rubles kanggo 1 yuta saben sasi, lan mung ing Federasi Rusia, ora ngetung parlemen, lan dana strategi sing dipimpin dana.
        Iki contone vk-60min
        Yen sampeyan duwe pitakonan kanggo Olga Skabeeva - takon ing thread iki.
        Kita bakal ngumpulake kabeh pitakonan sampeyan (paling ora 10) lan dikirim kanthi surat kolektif menyang editor saka All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company. Muga-muga Olga bakal njupuk wektu kanggo maca lan mangsuli saben-saben.
    4. Kreta25
      Kreta25 20 September 2022 16:35
      +9
      Iki saka "pangsit Ural":
      - Apa sampeyan wis panggang roti?
      - Panggang.
      -Lan ngendi dheweke?
      - Aku ora panggangan.
      "Lajeng kok kandha sampeyan panggang?"
      - Aku panginten aku panggang ...

      Nganti para pelaksana tugas kasebut dikendhaleni lan ancaman hukuman 25 taun kanggo pengkhianatan yen ora ditindakake, dialog kasebut bakal diterusake ...
  3. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 20 September 2022 15:59
    + 12
    Sing utama yaiku wong sing tanggung jawab ditunjuk, dana sing dibutuhake diwenehake, tongkat lan wortel jelas kanggo para pemain, supaya ora bisa kaya "25 yuta proyek teknologi tinggi." Kahanane ora padha.
    1. paul3390
      paul3390 20 September 2022 16:02
      + 19
      Nanging aku kepingin weruh - apa ana sing ngetung pirang-pirang instruksi saka penjamin sing ditindakake sajrone 22 taun? opo Lan pinten - terus terang ngetung? opo

      Banjur kita krungu akeh janji, beda banget, nanging kanthi tumindak nyata - nanging piye wae dudu kue .. Nganti dheweke mulai ngukum kanthi abot amarga ora kawujud, kabeh bakal tetep verbiage ..
      1. Zheka-Filimonov
        Zheka-Filimonov 20 September 2022 16:48
        +3
        Nanggepi pitakonan sampeyan, Slepakov nyanyi lagu sing wis suwe!
      2. kula 1970
        kula 1970 20 September 2022 17:08
        -2
        Kutipan saka paul3390
        Nganti padha wiwit ngukum abot kanggo non-kinerja, kabeh bakal tetep verbiage..

        Ana I.V. Stalin - iku mokal kanggo pangkat antarane liberal utawa weaklings malah ing teori.
        Lan ing tiba saka 1941, ing ayunan lengkap - Zhigarev iki ngapusi MATA Stalin, ing pitakonan kenapa, pesawat 702 (!!!!!!!!) ora teka ing ngarep, liwat kesalahan Zhigarev, kanthi cara ....
        Aku ngelingake sampeyan - wong Jerman meh ing Moscow, komandan penerbangan dumunung ing mripat menyang ngarep ora ditampa 702(!!!) pesawat..
        Aku wong sing tenang - aku mung bakal ngaco nganti mati ... dhewe, pribadi ...
        Shchaz ... Aku dudu Stalin, nifiga ...
        Zhigarev dikirim minangka jenderal (!!!!) menyang Timur Jauh (!!!!) (menyang paling jero) penerbangan kanggo terus mrentah (!!!!)
        Aku bakal ngaco munggah - Stalin ngapura kula ("Apa trifle - ana 702 pesawat kurang ing ngarep, ....").
        Iki kanggo pitakonan saka inevitability saka paukuman lan paukuman atos kanggo non-selaras.
        Ing kasunyatan - kabeh pitakonan kanggo Golovanov, saka memoar kang
        1. Pereira
          Pereira 20 September 2022 18:00
          +3
          April 42.
          "Dibusak saka jabatan komandan Angkatan Udara Tentara Merah lan diangkat dadi komandan Angkatan Udara ing mburi Front Timur Jauh"

          Kaping pisanan, iki minangka downgrade sing signifikan.
          Kapindho, dheweke mbuktekake awake dhewe apik ing perang.
          Urutan Lenin (22.10.1941);
          Urutan Banner Abang (14.03.1938/XNUMX/XNUMX);
          Urutan saka Red Star (25.05.1936/XNUMX/XNUMX);
          Kajaba iku, dheweke entuk pesenan akeh nalika perang karo Jepang.
          Supply - ora path kang.
          Aku mikir Stalin ngerti iki ora luwih ala tinimbang sampeyan lan aku.
          1. kula 1970
            kula 1970 20 September 2022 18:15
            -5
            Quote: Pereira
            Kaping pisanan, iki minangka pengurangan sing signifikan

            Ya, penting .... Ora ana wong Jerman sanajan ing teori ...
            Quote: Pereira
            Kapindho, dheweke mbuktekake awake dhewe apik ing perang.

            LAN? Umum Vlasov, contone, nuduhake awake apik ing Peperangan Moscow ... ngerti lan ngapura, kanggo manfaat kepungkur?
            Quote: Pereira
            Supply - ora path kang.
            - dheweke kudu ngatur lan drive supplier
            Quote: Pereira
            Aku mikir Stalin ngerti iki ora luwih ala tinimbang sampeyan lan aku.

            Stalin ngrumusake rada beda: "Ora ana siji karo sapa wae .." (ora secara harfiah)

            Kanggo sawetara alasan, aku yakin manawa ing Luftwaffe ing wektu kasebut ana akeh pesawat - pira, amarga kesalahane, ora tekan ngarep ...
            702 (!!!!!) pesawat .... pira infantri sing mati saka iki, medeni ....
        2. chetvertak
          chetvertak 21 September 2022 13:33
          -1
          Aku uga pengin nyedhiyakake crita iki ing kene! Nanging aku samar-samar ngelingi sapa lan karo sapa, nanging aku kesed kanggo nggoleki ing Internet. Iku apik yen komentator kaya sampeyan ngirim crita iki. ndandani, etc.. Kesalahan tindak menyang pesawat siji
    2. Nils
      Nils 20 September 2022 16:15
      + 15
      Kutipan: Ivan Ivanov
      Sing utama yaiku sing tanggung jawab ditunjuk

      Sing bener, lan nyebarake liberal!
      Shuvalov - vzashey. Ing Vnesheconombank. Ayo dadi roaming ana.
      Dvorkovich - menyang kursi kepala Skolkovo, uga, menyang tumpukan - kanggo dewan direksi Railways Rusia.
      Serdyukov minangka Ketua Dewan Direksi Aircraft Corporation, Wakil Presiden Uni Engineers Mechanical Rusia,
      Siluanov - Menteri Keuangan.
      Rogozin, ideolog trampolining angkasa, kudu diusir kanthi kejam saka kompleks industri militer. Mung papan. Inggih, teh, dudu kendhine Ratu sing diobong.
      Kudrin, sing nyewa saka borjuis donya, kudu mimpin ing bunk kabeh - sijine ing Accounts Chamber.
      Nabiullina - Ketua Bank Sentral.
      Umume presiden kita wis krungu aspirasi rakyat. Lan liberal liyane uga, rags pipis. Saiki ayo padha urip! Terus kowe bajingan!
  4. AlexFly
    AlexFly 20 September 2022 16:01
    -2
    Ya, paling kamungkinan kurang ing akurasi lan mobilitas, uga ing ......
  5. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 20 September 2022 16:04
    +3
    Mandheg.
    Lan sadurunge, industri pertahanan ora duwe tugas kaya ngono?! ..
    Serius?!..
    Cons bakal konfirmasi - "iku ora."
  6. Ngimpi elekIvanych
    Ngimpi elekIvanych 20 September 2022 16:08
    + 10
    Akibaté, Rusia duwe kesempatan kanggo nyinaoni sampel manca sing wis dijupuk minangka piala.

    Aku wonder yen dheweke ngerti babagan T-90M sing tiba ing tangane mungsuh? aran
    1. FoBoss_V
      FoBoss_V 20 September 2022 16:20
      + 13
      Lan babagan srengenge sing ditinggal cedhak Kharkov ing wangun asline
      1. Kanca I
        Kanca I 20 September 2022 17:54
        +5
        Ngenteni, apa kita ... uga ninggalake dheweke ana?! Aku mikir apa amunisi utawa ora ...
        1. caruso
          caruso 20 September 2022 18:34
          -2
          Lan yak zhezh minangka arsenal artileri ing Balakliya, ana amunisi kanggo kabeh jinis senjata. Kanggo TOS-s, mesthi.
          1. lopvlad
            lopvlad 22 September 2022 06:25
            0
            Kutipan saka caruso
            Kanggo TOS-s, mesthi.


            kanggo troll kanthi bener sampeyan kudu dadi apa sing diarani ing topik kasebut.
            Lan topik kasebut ora ana SSR Ukrainia utawa TOS Ukraina sing merdika, lan mulane ora ana amunisi ing arsenal artileri ing Balakliya, miturut definisi.
    2. lopvlad
      lopvlad 20 September 2022 16:21
      +6
      Kutipan: Nightmare Ivanych
      T-90M


      wis dawa wis plowed munggah dening spesialis Western malah sadurunge NWO, wiwit Rusia ngedol kabeh ndonya, utamané kanggo kanca-kanca US.
      1. Ngimpi elekIvanych
        Ngimpi elekIvanych 20 September 2022 19:41
        0
        T-90MS diekspor. Aku dudu spesialis UVZ, nanging aku nganggep paling ora ngisi elektronik ing kana.
        1. lopvlad
          lopvlad 21 September 2022 12:43
          0
          Kutipan: Nightmare Ivanych
          paling, Isi elektronik beda ana.


          soko sing dituduhake ing paling sawetara Nilai kanggo mungsuh ana, Aku iki ambruk metu utawa numpes sadurunge kang di buwang, utamané amarga iki bab maksimum 10 menit.
    3. Charik
      Charik 20 September 2022 20:54
      0
      "Dheweke ilang", kanthi analogi karo kedadeyan tragis liyane
  7. lopvlad
    lopvlad 20 September 2022 16:19
    +1
    Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.


    Inggih, pungkasanipun, tugas iki kudune wis disetel ing wiwitan SVO, uga ngenalake tanggung jawab pidana kanggo non-fulfillment lan sabotage. tanggung jawab kanggo ora netepi.
    1. chetvertak
      chetvertak 21 September 2022 14:00
      -1
      Tugas kudu disetel babagan mobilisasi kompleks militer-industri wiwit 2016. Iki wis katon. Nanging GDP terus ngomong apa jenis prefection kita duwe, Minsk Doges, nyoba kanggo shove LDNR menyang Ukraina kanggo ngreksa Ukraina digawe dening Bolsheviks. Panguwasa kita nguripake mripat wuta kanggo hukum ing Ukraina ing decommunization ing Mei 15. 2015 "hukum" sosialis (Nazi) rezim totalitarian ing Ukraina lan Larangan propaganda saka simbol sing "(hukum No. 317-VIII) lan hukum ing basa Ukrainia (Ing mesthekake fungsi saka basa Ukrainia minangka basa negara. " tanggal 16 Januari 2020 ditandatangani dening Ze. Nanging mung miturut hukum iki diadopsi ing Ukraina , kita wis duwe hak kanggo decommunize Ukraina! Tanpa inventing denazification, nanging sijine deukrainization ing baris karo decommunization. Lan hukum ing basa Ukrainia punika a salinan murni saka Ukrainisasi Bolshevik taun 1921-32, Ukrainisasi Ukraina Kulon (Galicia) ing taun 1939 sawise gabung karo SSR Ukrainia
  8. gromovanton
    gromovanton 20 September 2022 16:25
    +2
    Kita seneng ditabuh karo ajiné ing ndhuwur lan nuntut. Supaya wong bisa ndeleng yen wong kerja. Tinjune digebug. Ayo katon ing asil. Aku bakal seneng banget yen mbantu.
    1. Alf
      Alf 20 September 2022 18:29
      +8
      Kutipan saka gromovanton
      Tinju digebug

      Sadurunge, dheweke uga nuthuk, lan mbuwang pena ing atine ing meja, en "ora bisa" ..
  9. Ndhuwur_jeneng
    Ndhuwur_jeneng 20 September 2022 16:25
    +4
    "Sampeyan wis suwe ora aktif dadi komentator. Voting dilarang"
    Admin - Lan?
  10. JD1979
    JD1979 20 September 2022 16:28
    +6
    Lan nalika tugas bakal disetel kanggo njamin tanggung jawab pejabat ing kabeh tingkat kanggo keputusane. Banjur sampeyan wis pengin mung ngguyu nalika ana sing ngomong supaya cepet-cepet, dene liyane, kanggo awake dhewe - ya, shchazz mlayu.
  11. Joker62
    Joker62 20 September 2022 16:33
    +2
    Kutipan saka paul3390
    Ya, dudu Kadyrov ing kene, kudu ngundang Grand Inquisitor ing kene.

    Marang kula, dear, sing ing peran kita minangka "Grand Inquisitor" ??? opo
  12. Vladimir61
    Vladimir61 20 September 2022 16:35
    0
    Apa "piranti" ing foto?
    1. Torvlobnor IV
      Torvlobnor IV 20 September 2022 19:09
      0
      Iki TOS-2 "Tosochka". Miturut cara, ing NWO sampeyan ora bisa ndeleng, misale jek.
  13. roket757
    roket757 20 September 2022 16:39
    +4
    Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.
    . Sampeyan bisa uga mikir yen tugas iki ora sadurunge kompleks industri pertahanan ???
    Kita kudu nulis maneh lan maneh yen KITA NDELENG sapa lan carane ngatasi tugas sing wis ditemtokake, lan ana ... nanging ana, bakal ana.
    1. Alf
      Alf 20 September 2022 18:34
      +4
      Kutipan saka roket757
      Kita kudu nulis maneh lan maneh apa sing bakal kita deleng,

      Kaya biasane. Kita bakal nganakake meja bunder babagan masalah kompleks industri militer. Kita bakal ngembangake konsep kanggo pangembangan kompleks industri militer. Kita bakal mbangun strategi kanggo pangembangan kompleks militer-industri. Kita bakal nggawe panitia profil. Kita bakal menehi instruksi marang kementerian sing relevan kanggo ngirim aplikasi. Kita bakal menehi pitunjuk marang Bank Sentral kanggo golek lan ngalokasi dana. Kita bakal nggawe badan pengawas kanggo ngawasi implementasine keputusan presiden. Dadi, ngenteni sedhela ... Apa? Apa SVO wis rampung? oke...
      1. roket757
        roket757 20 September 2022 18:43
        +2
        Kaya biasane ... yen sampeyan kudu nindakake apa-apa tanpa nindakake apa-apa, jadwal rapat, atur komisi, lan liya-liyane ing dhaptar!
        Leluhur kita duwe resep sing jelas kanggo kasus kaya ngono ... kanthi cepet ngatur "resort" kanggo wong sing alon-alon lan ora tanggung jawab, kanggo ngresiki salju ing Magadan, nebang alas ing taiga, lan kanggo sing paling "bakat", greenery lan ...
        Kabeh cepet, efisien lan efektif.
        1. Alf
          Alf 20 September 2022 18:45
          0
          Kutipan saka roket757
          Kaya biasane ... yen sampeyan kudu nindakake apa-apa tanpa nindakake apa-apa, jadwal rapat, atur komisi, lan liya-liyane ing dhaptar!
          Leluhur kita duwe resep sing jelas kanggo kasus kaya ngono ... kanthi cepet ngatur "resort" kanggo wong sing alon-alon lan ora tanggung jawab, kanggo ngresiki salju ing Magadan, nebang alas ing taiga, lan kanggo sing paling "bakat", greenery lan ...
          Kabeh cepet, efisien lan efektif.

          "Iku dudu metode kita!"
          1. roket757
            roket757 20 September 2022 18:50
            +4
            Iki bisa uga dudu cara dheweke, nanging aku, para leluhur, ngurmati kabeh !!!
            Dheweke ngerti carane ngalahake mungsuh, dheweke ngerti carane mbangun lan ... dheweke ngerti carane nindakake akeh, ora kaya saiki, sing durung rampung!
            1. Alf
              Alf 20 September 2022 19:21
              +2
              Kutipan saka roket757
              lan aku, marang para leluhur, ngurmati kabeh !!!

              hi
      2. chetvertak
        chetvertak 21 September 2022 14:17
        0
        Iki carane 20 taun GDP liwati! Ing kono sampeyan uga kudu nulis babagan "optimasi" sing ora ana watese ing lingkungan sosial, dekrit Mei, program 20 x 20.
        pembatalan syarat presiden, lan amandemen tanpa wates kanggo pemilihan presiden.
  14. gratis
    gratis 20 September 2022 16:43
    -7
    Muga-muga tugas kasebut wis dikendhaleni kanthi ketat kanthi paukuman sing tanggung jawab kanggo non-kinerja utawa sabotase, iku ora guyon maneh, kita perang karo Kulon, kanthi senjata lan ekonomi.
  15. GNSh-2
    GNSh-2 20 September 2022 16:44
    -1
    Mangkono, ing taun saiki wae, industri pertahanan Rusia wis ngekspor produk sing regane kira-kira $ 6 milyar.

    Aku ora kesed kanggo ndeleng statistik. Ing 2021, diekspor 15 milyar!!! Sing, sanajan ing pungkasan taun (ing telung sasi) kita ngekspor paling 4 milyar luwih, iku bakal dadi bab 10, kang nuduhake ambruk ing dodolan dening 30%, lan ing umum, kang menehi kritik dening anyar. acara, Ukraina diaktifake metu dadi importir utama, kang mung worth mlebu dheweke tumindak acceptance saka peralatan anyar ing Izyum.
    Nuwun sewu, nanging aku ora bisa nolak komentar caustic, aku pancene bakal meneng babagan ekspor ambruk ing latar mburi sanksi tanpa ngliwati minangka sukses.
    1. chetvertak
      chetvertak 21 September 2022 14:31
      -1
      Kanggo 1 triliun rubel! Dadi mulane, miturut tembung "biaya dhuwur", kita mbukak industri pertahanan ing pasukan darat lan angkatan udara.! Ora ana bathi kanggo awake dhewe nindakake kabeh kanggo ekspor kanggo ekspor. diwenehi babagan 70-80% peralatan mekanis ing pasukan .Apa sing bisa dakkandhakake, nalika dibukak, babagan kit pertolongan pertama kanggo personel militer lan apa kualitas peralatan sing diwenehake kanggo para pejuang dhewe. Ya, mula dheweke tuku kabeh kanthi biaya dhewe Iki minangka "optimasi" anggaran kanggo personel militer Rusia
      Kanggo iki, sampeyan kudu njupuk kabeh tim VVP karo dheweke
  16. gromit
    gromit 20 September 2022 16:46
    + 12
    Ha ha, sijine sarana karusakan..
    Sarana karusakan wis disedhiyakake ing jaman biyen lan kanthi jumlah sing cukup.
    Korupsi, nepotisme, penipuan, nyolong lan ngapusi.
    Disiapake kanggo asor kanggo kamulyan.
    Nanging kita mesthi bakal ngatasi, kita bakal nyelehake ewonan mayit ing panggonan sing kudune ngelmu lan teknologi modern, bebarengan karo kesopanan, lan kita bakal ngatur. Kraton lan yacht ora bakal kena pengaruh.
  17. Max1995
    Max1995 20 September 2022 16:47
    +8
    Bener, tembung umum.
    PDB sadurunge nerbitake keputusan Mei, nyetel tugas, ngumumake kepinginan ...

    Aku ora ngelingi tugas PR sing wis rampung kanthi tepat lan tepat wektu ...
  18. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 20 September 2022 16:50
    + 10
    ambruk. Luwih bakal luwih elek. Oligarki ora mung ngrusak kabeh negara kanthi nyedhot triliun dolar, nanging uga tentara. Ora ana sing anyar.
  19. mojohed2012
    mojohed2012 20 September 2022 17:07
    0
    Aku ngira yen Putin ngandika iki ora ing pangertèn kanggo nglengkapi unit aktif saka Angkatan Bersenjata RF, nanging bab perlu kanggo duwe senjata lan peralatan kanggo wong-wong mau mobilized ing Angkatan Bersenjata RF sawise deklarasi perang lan mobilisasi.
    1. Horseradish lawas
      Horseradish lawas 20 September 2022 17:25
      +4
      Ana akeh materi ing Internet tinimbang sing dipersenjatai karo milisi. Contone, bedhil Mosin.
  20. 1939_1940
    1939_1940 20 September 2022 17:20
    +3
    Saiki, kepiye kabeh bakal mundur.. Lan ayo ngetokake senjata siji-siji menyang gunung..
    1. Alf
      Alf 20 September 2022 18:37
      +1
      Kutipan: 1939_1940
      Lan ayo ngetokake senjata siji-siji menyang gunung..

      Mung duwe wektu kanggo ngatur gerbong.
  21. Ivan2022
    Ivan2022 20 September 2022 17:24
    +3
    Kutipan saka Ryaruav
    zaur, saiki insinyur proses sing kompeten dibutuhake ing kabeh wilayah, kita, kaya udara, kudu ngembangake teknologi kita ing kabeh industri saka galoshes menyang papan, rambut abang lan kanca-kancane kabeh dibajak

    Ing endi iklan lowongan kerja? Saliyane kurir, manajer penjualan lan layanan ngiringan....

    Apa sampeyan ngerti yen teknologi ora dikembangake dening ahli teknologi?
    Insinyur proses kerja ing produksi lan operasi.
    Yen produksi iki ana. Lan yen ora ana, dheweke adol celana ing pasar sandhangan.
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 20 September 2022 17:30
      +3
      Kutipan: ivan2022
      Apa sampeyan ngerti yen teknologi ora dikembangake dening ahli teknologi?

      Miturut cara, sampeyan pancen bener: teknolog nggarap teknologi sing wis siap. Nyatane, perlu ing produksi kanggo ngontrol aplikasi sing bener saka teknologi iki.

      Bab liyane yaiku otak insinyur proses wis cukup dikembangake kanggo menehi ide dhewe. Contone, pamane dhewe ing taun-taun lawas sosialisme sing dikembangake minangka wakil GT pabrik gedhe. Dadi dheweke duwe kira-kira puluhan panemune dhewe. Loro-lorone malah nampa paten minangka penemuan.
      Amarga pamikiran teknik minangka properti saka insinyur sing duwe bakat :))
  22. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 20 September 2022 17:27
    +2
    Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.

    Lan supaya dheweke wis njamin pasokan VICTORY kanggo pasukan!
    1. sergo1914
      sergo1914 20 September 2022 18:21
      +1
      Kutipan: Peter_Koldunov
      Présidhèn Federasi Rusia netepake tugas industri pertahanan kanggo njamin pasokan senjata menyang pasukan sanalika bisa.

      Lan supaya dheweke wis njamin pasokan VICTORY kanggo pasukan!


      tipis. Plus saka kula. Nanging saiki karyawan bakal mlaku lan minus
  23. jaroff
    jaroff 20 September 2022 17:52
    -2
    Amunisi wis entek, kayane. Iki logis. Ing intensitas iki. Kita kudu nambah produksi.
  24. bovi
    bovi 20 September 2022 18:10
    +3
    Suwene suwene kompleks industri militer wiwit diarani kompleks industri pertahanan? substitusi semantik murni stilistika dadi penasaran kanggo kula.
    1. Ampere
      Ampere 20 September 2022 19:39
      +1
      Dadi suwe banget! Kira-kira taun 20. Cahya, tusukan sing kondhang malah ana ing udhara. Kasus Serdyukov, Vasilyeva. Nanging ing umum, tangan agawe dheweke dumunung ing preparation saka Angkatan Bersenjata kanggo musuhan, lan metastases dibukak sak tumindak ing kabeh formulir. nangis
  25. sergo1914
    sergo1914 20 September 2022 18:20
    +2
    Inggih, ing asas, algoritma wis cetha. Mobilisasi kabeh wong. Banjur, nanging sanalika bisa, nggawa "sarana karusakan." Kajaba iku, sampeyan butuh luwih sithik. Sing dimobilisasi bakal entuk dhewe. Ukrainians nyebar peralatan lan gaman kaya sowers. Dideleng dening kreta koresponden militer.
    PS Ora, sampeyan ora guess, ora CIPSO.
  26. sariawan68
    sariawan68 20 September 2022 18:54
    +1
    Kita mung butuh tanggung jawab pribadi kanggo ora ngetutake keputusan presiden. Nanging ora ana sing tanggung jawab apa-apa ing kene. Mulane, ana kekacoan ing industri pertahanan, konstruksi lan umume ing negara kasebut. Fees kanggo UAV, imager termal lan barang liyane kanggo tentara.Ana sing bakal mangsuli isin iki.
  27. Ampere
    Ampere 20 September 2022 19:29
    0
    Lawrence! Saka paseksi salah sawijining manajer, dikenal manawa dheweke adol senjata modern sing regane 6 milyar dolar! Iki nalika Tentara kita butuh kanggo nglawan roh-roh jahat fasis, nalika Tentara lan sekutu kita ing Donbass ngalami kekurangan akut ing pasukan! am Apa sing kudu ditindakake karo manajer kaya ngono? Lan manajer sapa iki? Sapa sing ngidini dheweke ngontrol !!!? am am
  28. wladimirjankov
    wladimirjankov 20 September 2022 20:04
    0
    misale jek tentara kita wis entek rudal lan cangkang kanthi biaya sing bodho.
  29. Sergey3
    Sergey3 20 September 2022 20:07
    0
    Sayange, Amerika uga kudu sinau, wingi aku nonton video saka Ukrainia, carane dijupuk tank T-90, terobosan lengkap ora diantrekake karo cape termal kamuflase. Kemungkinan dheweke wis ana ing Polandia, ing dalan menyang Amerika Serikat.
  30. Asyur
    Asyur 20 September 2022 22:06
    +1
    Kutipan: Kutipan Lavrov
    Aku mung pengin njlentrehake, nanging apa, sadurunge ana tugas kanggo ngirim menyang pasukan sanalika bisa? Lan sapa sing nggawe program GOZ? Lan langkah-langkah apa sing ditindakake kanggo wong-wong sing, ing kahanan NMD, ngenteni instruksi saka presiden? Nanging apa kita duwe kapasitas kanggo nambah kiriman kasebut, utawa kepiye, saiki kita bakal cepet-cepet miwiti mbangun pabrik lan nyaring ilmu?

    Wingi aku nonton video babagan instruksi presiden marang pemerintah. Resmi, kabeh pesenan, kurang saka setengah lagi kawujud, paling indifferent - Departemen Keuangan, kurang saka katelu. Yen tembung-tembungku ing penggaweyan mesthi digayuh kanthi nyenengake, mesthi wis lumpuh utawa paling ora suwe.
  31. ketanov1980
    ketanov1980 20 September 2022 22:47
    0
    Sampeyan kudu ngenalake tanggung jawab pribadi (luwih becik pidana) kanggo saben arah tatanan pertahanan negara.
    1. Sergey3
      Sergey3 21 September 2022 19:24
      0
      Apa dheweke bakal menehi dhuwit kanggo nindakake? Utawa, kaya biasane, metu sing paling apik, njupuk utangan larang saka bank?
  32. Alex_Bora
    Alex_Bora 21 September 2022 07:48
    0
    Kutipan saka Jovanni
    Kutipan: Beetle1991
    Korotchenko ora bakal ngapusi.

    Iki minangka balabols komandan utama kampanye krungu cukup sadurunge NWO ...

    Korotchenko, Murakhovsky lan akeh liyane - sing paling akeh mantan buruh politik.

    Kutipan saka salah sawijining pejabat politik sing duwe rasa humor nalika "parade kereta" ing salah sawijining rapat partai:
    "Pilot saka resimen kita bakal nindakake tugas apa wae saka pamrentah ANY."

    Iki minangka balabol profesional. Padha muter kanggo dhuwit.
  33. Haji Murat
    Haji Murat 21 September 2022 08:09
    +1
    Sapa sing tanggung jawab kanggo Rostec? Chemezov! Ora peduli babar pisan
  34. APASUS
    APASUS 21 September 2022 08:50
    +1
    Nalika Bank Sentral nguripake industri, mula kabeh bakal apik. Yen ora, dheweke tuku kuitansi Amerika nganti pungkasan, 300 milyar isih ana ing gunung.
  35. Mazunga
    Mazunga 21 September 2022 09:17
    +1
    Aku rumangsa kawentar ing galeri kita))) iki kepiye sampeyan bisa ngethok lan nandur modal ing yuan sing padha))) sesuai karo teori diversifikasi, kabeh ana ing ilmu pengetahuan.
  36. AwaZ
    AwaZ 21 September 2022 09:30
    0
    lan apa sing ditindakake sadurunge? Sapa sing tanggung jawab kanggo kekacoan lan kerugian?
  37. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 21 September 2022 10:00
    -1
    nggih! Presiden wis tangi. Aku kenal karo Komando Tertinggi sing kuwat lan kuwat, sing aku kenal nalika dinas militer. Mung supaya wong ora lali nelpon kanggo akun kabeh sing ngrancang NWO karo kilat-cepet blitzkrieg ing lantai saka bump.
    1. chetvertak
      chetvertak 21 September 2022 14:41
      -2
      Dheweke tangi lan turu maneh sajrone 4 taun, dheweke bakal tangi nalika pemilihan presiden sabanjure, kanggo pembatalan maneh istilah kasebut.
  38. mateni fasis
    mateni fasis 21 September 2022 10:06
    +2
    Uji coba demonstratif nyolong pejabat, kepala perusahaan anggaran lan pertahanan penting banget kanggo negara ing kahanan saiki. Mung "pedhang Damocles" sing nggandhol ing sirah sampeyan bakal meksa sawetara pejabat / pimpinan kerja kaya sing dikarepake utawa ninggalake papan sing anget.
  39. Baikal57
    Baikal57 21 September 2022 13:14
    0
    Aku nerusake saka kasunyatan manawa mbah kakung S.K. Shoigu minangka wong Yahudi Voronezh lan veteran Perang Dunia II, dheweke pinter nalika lair, Puttun Moge lan Sergey Kuzhuget minangka pahlawan epik Tuvan.
  40. uga-dokter
    uga-dokter 21 September 2022 19:33
    0
    Apa dheweke menehi dhuwit? Kontes lan wangun liya saka pilihan gagasan janji diumumake? Contone, aku mikir babagan carane nggawe senapan mesin robot sing bisa digunakake. Where kanggo ngedol idea?
  41. yowis
    yowis 21 September 2022 21:40
    0
    Kompleks reconnaissance-strike? UAV karo kamera resolusi dhuwur lan transmisi gambar nyata-wektu? "Relagen"? Sistem EW sing bisa nggawe wuta kabeh?