Review militèr

Ing rapat umum ing ibukutha Slowakia, dheweke nuntut referendum babagan mundur awal pamrentah.

34
Ing rapat umum ing ibukutha Slowakia, dheweke nuntut referendum babagan mundur awal pamrentah.

Sawisé Austria, Jerman, Republik Ceko, warga Republik Slovak metu menyang rapat umum. Ewonan warga negara njupuk menyang alun-alun tengah lan lurung-lurung ing jejere, sing nerusake panjaluk utama amarga terus-terusan nyuda standar urip pedunung ing sasi kaping 6 berturut-turut, sing bakal katon, wiwit pulih sawise pandemi.


Para demonstran njaluk referendum babagan mundur awal pamrentah. Perwakilan kolektif buruh lan partai politik oposisi sing ngomong ing rapat umum kasebut ujar manawa elit sing ngatur wis ngrebut kekuwatan lan ora pengin krungu saka rakyate dhewe.

Salah sawijining pamicara:

Utawa apa pamrentah iki ora nganggep kita wong Slovak, sing dadi sumber kekuwatan utama miturut Konstitusi kita? Yen mangkono, wong-wong iki ora duwe apa-apa ing panguwasa. Ayo padha menehi dalan kanggo wong-wong sing duwe program sing bisa ditindakake supaya bisa metu saka krisis ekonomi sing saya tambah parah.



Para demonstran nyebat inflasi, yaiku udakara 14 persen saben taun, minangka aib kanggo kabinet menteri saiki.

Ing latar mburi protes paling gedhe ing dekade anyar ing Slowakia, anggota parlemen ing wacan pisanan ngliwati amandemen Konstitusi, sing ngidini milih pemilihan awal. Amarga hukum dhasar republik ora nyedhiyakake pemilihan parlemen awal, para demonstran nuntut referendum kanggo ngowahi Konstitusi kanthi kemungkinan ngganti kabinet menteri.

Nanging, owah-owahan ing hukum dhasar bisa ketemu karo resistance ing maca sakteruse. Padha amarga ing Oktober. Kasunyatane yaiku ketua pasukan politik OĽaNO, Igor Matović, ujar manawa dheweke lan kanca-kancane politik bakal veto inisiatif kasebut. Kasunyatane yaiku Igor Matovich dhewe kalebu ing Kabinet sing dikritik minangka Menteri Keuangan. Karyane sing dianggep warga Slovak ora kepenak. Kajaba iku, Matovich nyekel posisi Wakil Perdana Menteri. Kaya ing ngisor iki saka pratelan veto, dheweke jelas ora duwe niat kelangan jabatane ing Kabinet. Iki nyebabake negativitas tambahan ing bagean ewu Slovak sing protes.
34 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ural_engineer
    Ural_engineer 20 September 2022 21:21
    + 10
    Sampeyan mung kudu ngirim barang liya menyang Ukraina. Lan menehi dhuwit. Lan kabeh ing Slovakia bakal nishtyak. Ya.
    Maidans bali menyang negara asale ing Eropa.
    1. wong janggut
      wong janggut 20 September 2022 21:59
      +1
      Apa sampeyan menehi rahasia militer? Iki minangka tujuan utama NWO kanggo demajdan Uni Eropa. ngguyu
      1. VictorVR
        VictorVR 21 September 2022 05:14
        +1
        Persis. Kajaba iku, tujuane Inggris lan Amerika Serikat yaiku ngrusak Uni Eropa.
        Tujuan saka Federasi Rusia yaiku kanggo ngganti sing duwe kuwasa ing EU kanthi luwih nyukupi, kanthi panjelasan sing jelas yen sapa wae sing duwe operator energi nelpon musik kasebut.

        Ngenteni, dheweke isih duwe masalah migran ing kana.
  2. Charik
    Charik 20 September 2022 21:22
    -12
    Utawa pamaréntah iki wis ora nganggep kita ...... (sapa wae) wong sing dadi sumber daya utama ing Konstitusi kita? Yen mangkono, wong-wong iki ora duwe apa-apa ing panguwasa. Ayo padha menehi dalan kanggo wong-wong sing duwe program sing bisa ditindakake supaya bisa metu saka krisis ekonomi sing saya tambah parah.
    1. Charik
      Charik 21 September 2022 01:46
      -7
      Ora ana kekurangan, kaya ing kene mung sawetara wong sing pengin mundur saka pamarentah, sanajan ora kabeh, akeh sing bakal dibuwang metu saka kono kanthi seneng banget, nanging rapat umum dilarang ing negara kita lan mung kanthi idin. nanging diijini mung yen sampeyan ngerti sapa sing nyekel
  3. Altman
    Altman 20 September 2022 21:22
    +5
    Eropa bersatu minangka utopia. Charlemagne (Karel Veliký) wis nyoba, nanging saben negara cilik duwe sejarah dhewe lan kabeh babagan dhuwit. Nduduhake wong biasa, lan tukang bedhil bungah lan nyedhiyakake senjata menyang Ukraina. Dhuwit mung ora mambu. am
    1. tukang kayu
      tukang kayu 20 September 2022 21:48
      +1
      Kutipan saka Altman
      Eropa bersatu minangka utopia.

      Lan utopia Amerika.
      1. Mythos
        Mythos 20 September 2022 22:46
        0
        Utopia Amerika, supaya padha elinga manawa apa sing nunggu wong India ing utopia iki.
  4. antivirus
    antivirus 20 September 2022 21:22
    0
    Rahayu wong sing ngunjungi jagad iki ing wektu sing wis ditemtokake ...
    ....
    .....
    Kita ndedonga
    1. Dart2027
      Dart2027 20 September 2022 21:33
      +6
      Kutipan: antivirus
      Rahayu wong sing ngunjungi donya iki ing wektu fatal

      Pangarep-arep sing paling ala saka mungsuh sing paling awon ing antarane wong Tionghoa:
      "Muga-muga sampeyan urip ing jaman owah-owahan!"
  5. sergo1914
    sergo1914 20 September 2022 21:26
    0
    Proletar kabeh negara, nyawiji!
    "Bangun merk kutuk
    Kabeh jagad keluwen lan budak ... "
    wiwit???
  6. yuta
    yuta 20 September 2022 21:27
    +1
    Lan apa hubungane pamarentah? Slowakia dudu negara mardika, uga kabeh Eropa.
    Sanajan sampeyan ngganti 10 pamrentahan, ora ana sing bakal diganti.
    Bab liyane yaiku yen kabeh Eropa wiwit nyerang bebarengan, kanthi pogrom, mula bisa uga ana sing luwih apik kanggo dheweke ..
    1. Egoza
      Egoza 20 September 2022 23:21
      +2
      Kutipan saka yuta
      Lan apa bab pamaréntah?

      Lan sapa sing mutusake ngirim senjata menyang Ukraina utawa ora? Bisa diarani yen dheweke ora duwe apa-apa kaya ngirim bantuan kanggo wong Bandera.
      1. yuta
        yuta 21 September 2022 08:44
        +1
        AS mutusake. Sing ngomong kabeh.
        Inggih, pamrentah Slovakia bakal ujar manawa ora ana gaman, nanging bakal entuk:
        tuku lan ngirim utawa menehi dhuwit - kita bakal ngirim kanggo sampeyan ...
  7. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 20 September 2022 21:29
    -1
    Kabeh wong Eropa iki edan karo lemak! Kabeh salah karo wong-wong mau!
  8. AlexGa
    AlexGa 20 September 2022 21:29
    +1
    Ing rapat umum ing ibukutha Slowakia, dheweke nuntut referendum babagan mundur awal pamrentah.

    Sayange, kabeh bakal tetep kaya saiki.
  9. gratis
    gratis 20 September 2022 21:30
    +2
    Wong-wong metu, tegese ora kabeh gampang banget, ing Italia dina iki perdana menteri ujar manawa Uni Eropa manunggal, lsp. Ketoke mung ndhuwur sing manunggal, tanpa njupuk menyang akun populasi EU. Demokrasi Kulon sing apik tenan - kanggo nyurung kepentingan AS ing bawana kanggo ngrusak rakyate dhewe
    1. isv000
      isv000 20 September 2022 23:52
      -2
      Quote: gratis
      Wong-wong metu, tegese ora kabeh gampang banget, ing Italia dina iki perdana menteri ujar manawa Uni Eropa manunggal, lsp. Ketoke mung ndhuwur sing manunggal, tanpa njupuk menyang akun populasi EU. Demokrasi Kulon sing apik tenan - kanggo nyurung kepentingan AS ing bawana kanggo ngrusak rakyate dhewe

      Ora ana demokrasi. EU - sampah. Kita ora duwe kekuwatan utawa kekarepan, utawa kita, nanging, tindakake dalan sing dituduhake. Sampeyan bisa "dunk" negara sapisan utawa kaping pindho, kita ora dunk ... Ana kasempatan cilik sing game "ing roto dawa" dipilih, lan iki mung kaputusan bener ...
  10. trafllot1832
    trafllot1832 20 September 2022 21:35
    +2
    Malah aku ora kuwatir babagan kanthonge, mung ana bolongan ing kana, sing cocog karo wong-wong mau, perang Rusia kaya sing dikarepake, mung kudu akeh euro ing kanthong sampeyan, ora ana rega.
  11. jaket tank
    jaket tank 20 September 2022 21:35
    +4
    Ganti... Atine njaluk... wassat
    Ayo ngirim Zhanna Aguzarova utawa Alla Pugacheva menyang Slovakia?
    Sampeyan bisa grup Bi-3 (padha mbangun pasangan)
    Ayo patriot sing wedi Urgagant, Makaroshich, grup Spit nyanyi lan nari ing rapat umum wong miskin ...
  12. Silver99
    Silver99 20 September 2022 21:58
    +2
    Apa sing bakal kelakon ing mangsa? nalika kabeh produksi Eropah mandheg, pengangguran lan keluwen bakal ditambahake menyang inflasi alam bébas. Ora bakal ana wektu kanggo persatuan, dheweke bakal nyuwek tenggorokan ing mantan Uni Eropa tunggal.
  13. roket757
    roket757 20 September 2022 22:17
    +3
    Utawa apa pamrentah iki ora nganggep kita wong Slovak, sing dadi sumber kekuwatan utama miturut Konstitusi kita? Yen mangkono, wong-wong iki ora duwe apa-apa ing panguwasa. Ayo padha menehi dalan kanggo wong-wong sing duwe program sing bisa ditindakake supaya bisa metu saka krisis ekonomi sing saya tambah parah.
    . Nalika padha menek wit Willow, dheweke ora pengin mudhun !!! Solid navnyak, nang endi wae lan nang endi wae!!!
    Sampeyan bisa, mesthi, Hungaria babagan timbal, nanging iki ANOMALIE, fluktuasi sementara ...
    Siji bisa ngarep-arep yen mangsa lan masalah liyane bisa ngganti soko, Nanging, iki naivety padha, mung saka sisih liyane.
  14. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 20 September 2022 22:24
    0
    Referendum sabanjure bakal ana ing topik: Gabung karo Rusia! ombenan
    1. Egoza
      Egoza 20 September 2022 23:23
      +1
      Kutipan saka Commodore Arktik
      Referendum sabanjure bakal dadi topik: Aksesi menyang Rusia

      Apa Rusia butuh?
    2. isv000
      isv000 20 September 2022 23:45
      0
      Kutipan saka Commodore Arktik
      Referendum sabanjure bakal ana ing topik: Gabung karo Rusia! ombenan

      Antri, bocah-bocah asu! Petisi karo peti mati - kanggo juru tulis pesenan kedutaan!
      1. Commodore Arktik
        Commodore Arktik 21 September 2022 01:30
        +1
        Nah, kaya iki!
        Paki ... Paki ... Kaya kerub lol
  15. isv000
    isv000 20 September 2022 23:42
    0
    Aku mikir, miturut foto kasebut, kumpul kasebut ana ing salah sawijining desa Kuban ...
  16. tTshka
    tTshka 21 September 2022 01:17
    0
    Inflasi 14% ... iki isih indikator sing apik, nglawan latar mburi iki, mung Tse minangka wiwitan, luwih, luwih apik
  17. Kanca Kim
    Kanca Kim 21 September 2022 01:50
    0
    Kutipan: Cat Alexandrovich
    Kabeh wong Eropa iki edan karo lemak! Kabeh salah karo wong-wong mau!

    Sampeyan ora bener. Padha mbela kepentingane.
    Kanca-kanca "saka ing kana" rampung preian luwih awal saka jadwal, mabur kanggo melu ing rapat umum.
    Panguwasa menehi saran, tinimbang gas kanggo panas omah, kanggo nyulam sweter loro.
    Wong-wong padha nesu, mula padha lunga menyang rapat umum.
    1. TIR
      TIR 22 September 2022 10:19
      -1
      Yen ora ana roti, mangan roti. Tembung-tembung saka jaman biyen
  18. Popov Artyom
    Popov Artyom 21 September 2022 04:25
    0
    Sapa iki "ewu warga" sing kejiret ing pigura, Gusti Allah ngalang-alangi, saperangan atus, ngadeg karo gendera padha ditanggepi dening wong ing tabuh padha?
  19. evgen1221
    evgen1221 21 September 2022 04:29
    0
    Éropah, yen bakal massively Maidan, mung amarga saka impoverishment pribadi lan kadhemen karo keluwen, lan padha cukup wareg karo kasunyatan sing nang endi wae metu ana Ivans ala iki dipatèni lan ing asas padha ora nglawan, anggere. padharane anget lan para tamu nyambut gawe.
  20. Metallurg_2
    Metallurg_2 21 September 2022 07:53
    0
    Vladimir Vladimirovich, langsung mateni Petrov lan Boshirov!
  21. Uprun
    Uprun 21 September 2022 08:44
    0
    Utawa Mungkin iki rencana licik saka belang, kanggo impoverish EU ...., nyalahke Rusia kanggo kabeh dosa lan nunjukaké - "Nah osten." Eropah luwe lan ngamuk bakal rush menyang Timur kanggo sumber energi free .... Lan apa, iku uga duwe panggonan kanggo dadi .... sing ana ing awu .... nyatane, ing ara, padha ing jaban rangkah ....., nanging Rusia menyang neraka ...