Review militèr

Donya kabeh rusak ... Apa kita kudu numpes Ukraina

205
Donya kabeh rusak ... Apa kita kudu numpes Ukraina



Kita mundur kanthi meneng nganti suwe,
Iku ngganggu, padha ngenteni perang,
Wong tuwa padha nggresula:
“We are apa? kanggo mangsa mangsa?
Aja wani, utawa apa-apa, komandan
Alien nyuwek seragame
Babagan bayonet Rusia?


Lermontov bener. Ana ing Rusia, sing Rusia global saka bangsa sing beda-beda, sawijining wong, sipat iki ora bisa dimangerteni dening Kulon - "wong liyo nyuwek seragame", nalika ora peduli karo awake dhewe. Kanggo kamenangan, kita siyap mati. Seragam sampeyan ora penting, liyane penting, ora bisa diterangake, nanging saiki ana ing pirang-pirang wong Rusia.

Emosi? Patriotisme? Keteguhan? Sampeyan bisa nulis satus tembung sing bakal bener nalika njlèntrèhaké Rusia utawa Rusia, yen ana wong jijik karo tembung Rusian. Ing wektu sing padha, aneh kaya muni, kita banget welas asih lan ... nesu. Gendéra film kasebut sing nyebutake tembung sing misuwur - "donya kabeh rusak, nanging banjur ..." umume bener lan negesake "karep ala".

Bubar, aku kerep ketemu carane sikap marang rezim Kyiv wis diganti sawise serangan teroris lan shelling kutha-kutha lan kutha-kutha tentrem. Malah wong-wong sing mung nentang NWO saiki wis ngyakinake aku yen kita kudu nguatake tumindak kita ing Ukraina. Padha "kabeh donya ing bledug" ...

Iku bab dosa, lan kadhangkala aku nyerah kanggo emosi. Utawa, bisa uga, kanggo ngrusak infrastruktur Ukraina menyang neraka, ngrusak sektor energi, ngrusak sistem pembuangan limbah, ngrusak jembatan, ngethok Bankovaya supaya ora ana kantor presiden, utawa Kementerian Pertahanan, ora ana sing tetep ana ... Ayo Nazi ngrasakake carane wong urip ing abad XVII-XVIII ... Lan sing ora Nazi, nanging ndhukung rezim ... Inggih, sampeyan kudu mbayar kabeh.

Banjur aku nonton video saka Izyum, direkam nalika kunjungan presiden Ukrainia ing kana. Aku ngrungokake wong biasa sing kanthi terang-terangan ngandhani wartawan Ukrainia yen prajurit Rusia luwih apik tinimbang wong Ukraina. Sing wong Rusia sing peduli karo warga sipil. Kasunyatan bilih kutha iki dirusak dening Ukrainians, ora Rusia. Lan iki nalika tembung kasebut bisa dadi "panggonan ing kuburan", kuburan liyane sing ora ana jeneng.

Aku uga maca dokumen saka sumber Barat, ing ngendi dheweke kanthi terang-terangan mrentahake Kyiv kanggo terus nyerang infrastruktur LDNR lan wilayah sing dibebasake. Aku maca materi saka koresponden Western, ngendi acara wis rampung diganti. Aku nonton video saka "Bucha anyar", ing ngendi dheweke nemokake "bukti liyane saka kekejeman prajurit Rusia" ing wangun kuburan mayit prajurit lan perwira Angkatan Bersenjata Ukraina sing ditinggal ing medan perang.

Piye wae, kepinginan sawetara warga kita lan Kulon pas. Aku, kita - "donya kabeh ana ing reruntuhan", lan padha bab padha. Iku piye wae aneh yen aku (kita) lan Pentagon muter ing sisih padha. Jendral Amerika nyaranake supaya Kyiv mundur menyang posisi sing migunani kanggo pertahanan supaya bisa tahan serangan tentara sekutu paling ora nganti Nopember, nalika aktif nggarap pemukiman sing dibebasake kanthi kabeh jinis senjata. Lan aku (kita) ujar babagan perkara sing padha, nanging ing arah sing beda.

Yen tujuan SVO ora owah, mula apa kita kudu mbebasake kabeh Ukraina saiki?


Judhul aneh kanggo potongan materi, ta? Ing kawitan marketing, jawaban wis ketok. Sampeyan perlu kanggo ketegangan kabeh pasukan lan mbubarake pamaréntahan Kyiv iki, bebarengan karo Angkatan Bersenjata Ukraina lan warriors liyane. Lan banjur bakal ana rasa seneng. Mungkasi mateni wong. Bisnis, sekolah, klinik bakal mulai kerja…

Apa yen sampeyan mikir babagan iki? Apa pancen bener utawa kosok balene? Sawise aku nulis yen sawise karusakan saka Ukraina, pitakonan bakal njedhul ora sing bakal duwe negara iki, nanging sing bakal nyerah negara iki. Sapa sing bakal ngurus wong-wong sing keluwen sing manggon ing negara kanthi ekonomi sing rusak lan karusakan sawise perang?

Ndhuwur, aku nyebutake Nopember minangka wektu nganti paling ora republik lan wilayah sing dibebasake kudu diteror. Kenapa November? Ana sawetara komponen ing kene. Lan akeh gumantung apa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa nerusake "nyerang", apa pasukan sekutu bakal bisa ngrampungake paling ora bagean saka tugas kanthi lengkap, lan liya-liyane.

Aku kerep krungu tembung sing acara ing Ukraina diarahake marang negara kita. Sing Ukraina mung panggonan ngendi ana confrontation multifaceted antarane Rusia lan Kulon global. Aku setuju banget karo skripsi iki.

Nanging saliyane kasunyatan sing Ukraina minangka wilayah, uga negara ngendi wong manggon. Wong biasa, sing utama kanggo ngunggahake anak, manggon ing kamakmuran, tresna, mbangun omah, kerja ing perusahaan ... Dheweke ora bisa mateni prajurit sing ora salah.

Tugas Ukraina saiki kalebu siji titik. Meksa Rusia kanggo rembugan ing syarat-syarat Kyiv. Ing tembung liyane, pasrah. Kanggo iki, ora ana upaya utawa sarana sing bisa ditindakake. Mulane, bakal ana gelombang mobilisasi sabanjure, banjur liyane lan liyane. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo provoke Rusia menyang tumindak retaliatory, kang kita (aku) uga nelpon kanggo. Numpes kabeh lan kabeh ... Aneh, ta?

Kanggo iki, kabeh cara apik. Apa iku shelling saka administrasi, serangan teroris marang pejabat, wartawan lan militer, ndamu munggah kabel listrik, serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, pembangkit listrik tenaga air, karusakan saka infrastruktur ing wilayah kontrol Rusian. Sanalika Moskow rusak lan nanggapi, bakal bisa nyatakake Rusia minangka sponsor terorisme kanthi kabeh tumindak sing ditindakake. Lan banjur rembugan. Rembugan ana ing syarat-syarat Kulon.

Pembaca sing ati-ati wis ngeweruhi carane bungah Eropa, lan pancen Amerika. Wong ngerti yen sawetara langkah penting ora ditindakake, bakal ana mangsa sing angel banget. Ya, lan dhukungan saka Kyiv larang banget kanggo wong Eropa. Iki tegese ing pungkasan musim gugur - awal musim dingin ing ibukutha Eropa bakal dadi panas saka rapat umum. Politisi Eropa jelas ora peduli karo Ukraina.

Ora kabeh apik ing AS uga. Sawise pemilihan, sing partai Biden mesthi bakal kalah, bakal ana squabble sing bakal ngrugekake kursi akeh pejabat lan politisi. Lan wong Amerika biasa, sithik-sithik, wiwit nggawe rame babagan rega lan standar urip sing saya rusak. Dadi, sawise Nopember, presiden ora bakal bisa nyebar milyaran maneh.

Saiki ayo pindhah menyang Timur. Kahanan karo Taiwan durung rampung. Ancaman perang durung diilangi. Mangkono, jagad iki kaancam dening konfrontasi anyar. Lan konfrontasi iki kanthi intensitas bakal luwih angel tinimbang ing Ukraina. Kajaba iku, aku bakal menehi perhatian marang acara-acara sing kanggo akeh katon ora pati penting. Kaya ta skirmish anyar ing tapel wates Kyrgyzstan lan Tajikistan.

Dina iki wis jelas yen tembak-menembak kasebut diprovokasi dening pihak katelu. Nanging dudu kuwi. Sing utama yaiku carane gampang ngatur kekacoan kasebut. Lan iki ora kurang saka ancaman perang anyar ing papan sing ora dikarepke.

Lan siji liyane ageng kasunyatan, kang, sabenere amarga saka immensity, sawetara wong mbayar manungsa waé kanggo ing konteks Ukraina. Apa ana sing mangu-mangu yen krisis global anyar bakal teka ing jagad iki? Aku mikir sing ana sawetara optimists kuwi. Uga sing ora percaya yen akeh negara bakal ngalami kekurangan pangan ing taun iki. Cantik kaya kekurangan panganan. Wong bakal keluwen. Lan ora mung ing Afrika lan Asia ...

Mulane kapentingan ing Ukraina bakal rauh sirna. Lan bebarengan karo kapentingan, utang uga bakal ilang. Malah AS ora bakal bisa ndhukung negara iki, apamaneh EU. Banjur posisi presiden lan kelompoke bakal kritis. Ukraina bakal dibuwang menyang sih saka hyenas Eropah, lan banjur pitakonan saka tanah dicaplok kanggo Ukraina sawise Perang Donya II bakal muncul.

Iku tetep kanggo gabungke kabeh, lan sampeyan njaluk gambar ayu. Bener, kanggo ngrampungake gambar kasebut, kita kudu ngelingi siji diskusi sing wis suwe, kalebu ing kaca kita, babagan kudu ngumumake mobilisasi ing Rusia.

Elinga sabab saka kabeh kedadeyan? Kulon pancen pengin numpes kita! Mula kabeh sing kedadeyan saiki. Kekalahan Rusia bakal dadi pungkasan sing sampurna kanggo perang. Nanging mung politisi sing paling sempit sing percaya babagan iki. Iki tegese kudu nyebabake rasa ora puas karo Presiden Putin ing negara kasebut.

Kanggo iki, miturut Kulon, apa sing aku tulis ing ndhuwur lan ... mobilisasi umum cukup. Mobilisasi bakal nuwuhake rasa ora puas ing antarane masarakat. Lemah bakal katon kanggo munculé Maidans ing kutha-kutha Rusia. Saka sudut pandang kita, iki katon kaya utopia, nanging saka sudut pandang Barat, iki minangka konstruksi sing logis.

Dadi apa kita kudu mbebasake Ukraina saiki? Apa kita butuh kasangsaran wong biasa? Apa kita butuh gething wong-wong sing prasaja iki marang kita? Apa presiden lan wong liya kudu diilangi? Apa sampeyan ora mikir yen ing kasus iki, varian sing padha sing makarya ing Crimea bisa uga? Mung wektu iki bakal kelakon ing wilayah kulon?

Aku yakin yen Polandia, Hongaria, Rumania ora bakal kelangan kesempatan bali menyang tanahe. Lan kasunyatan manawa pasporisasi wis suwe liwati ing Ukraina Kulon, lan akeh wong Ukrainia sing wis suwe dadi warga negara kasebut minangka kasunyatan. Kita ngomong babagan versi Yugoslavia ing wiwitan kabeh acara. Break lan nguripake menyang Bunch saka negara cilik.

Dadi mangsuli utawa meneng?


Ora tanggung jawab nyebabake kambuh. Ora ketompo carane sampeyan ngandhani kucing yen sampeyan ora bisa menehi tandha sandal, ora bakal ana asil. Nanging saperangan kaping kanggo poke irung menyang sneaker iki banget, lan banjur ... Dadi, ing mratelakake panemume, iku perlu kanggo njawab. Lan wangsulane hard. Nanging iki mbutuhake solusi politik. Kita kudu ngganti inti saka NWO.

Kaping pisanan, kaputusan dibutuhake kanggo ngenali panguwasa Ukraina minangka organisasi teroris. Ora Ukraina - negara teroris, nanging struktur negara. Iki bakal ngidini kita nyerang ing kabeh panggonan sing dilatih teroris, ing ngendi keputusan digawe, ing ngendi peralatan diprodhuksi, lan liya-liyane.

Kita njupuk CBO menyang tingkat sabanjure. Kanggo tingkat operasi anti-teroris! Ing kasus iki, para pelaku bakal dadi target sing sah. Yaiku, karusakan pribadi teroris ing endi wae bakal dadi operasi militer sing sah. Miturut cara, aku foresee conto Israel. Semono uga apa sing ditindakake ing kana. "Massad" ngluncurake operasi "Wrath Allah" ing taun 1973 lan bener-bener numpes meh kabeh teroris saka "September Ireng". Lan sing pungkasan ditemokake lan dibubarake ing taun 1992!

Penting banget, yen operasi diganti jeneng, iku bakal bisa kanggo nggawa menyang kaadilan kabeh sing saiki neror warga Ukraina liwat pengadilan, organisasi umum lan badan liyane sing ora langsung melu ing musuhan. Karyawan organisasi kasebut kudu ngerti kemungkinan tanggung jawab kanggo tumindak ilegal kasebut.
Pengarang:
205 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. FoBoss_V
    FoBoss_V 25 September 2022 03:23
    + 15
    Lan saiki aku pengin ndeleng kahanan saka sisih liya: kenapa ora ana karya sing ditindakake utawa kanthi lemah kanggo rock Ukraina saka njero? Apa kudeta militer kanthi ngilangi Zelensky lan kabeh pimpinan ndhuwur Angkatan Bersenjata Ukraina lan SBU migunani banget kanggo wong-wong sing ana ing ngarep? Mungkin mung tuku kaya tuku jenderal Irak lan njupuk kabeh negara kanthi kurban cilik? Yagene kita langsung dadi resepsi ing gapura palsu, nanging bisa uga gerbang mbukak ing sisih
    1. mbayar
      mbayar 25 September 2022 04:19
      + 45
      Kutipan saka: FoBoss_V
      kok ora ana karya sing rampung utawa banget kanggo rock Ukraina saka njero?

      Fasisme (Nazisme) minangka ideologi sing angel banget, lan negara fasis tansah ngresiki lapangan politik lan struktur pamaréntahan saka unsur-unsur sing ora setya marang fasisme. Lan populasi wis intimidated dening teror lan mimpin ing bangku. Dadi sapa sing arep ngundhuh ing kana? Iki bisa ditindakake ing awal 2014, sanalika sawise kudeta fasis.
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Mungkin mung tuku kaya tuku jenderal Irak lan njupuk kabeh negara kanthi kurban cilik? Yagene kita langsung dadi resepsi ing gapura palsu, nanging bisa uga gerbang mbukak ing sisih

      Nanging kanthi crita iki, politisi lan jenderal sing seneng dhuwit (ing loro-lorone) wis nyuci otak Kremlin sajrone 8 taun Rusia "ngempet" nglindhungi Rakyat Rusia lan Donya Rusia. Dheweke uga janji bakal tuku kabeh wong - "menehi kita kaya sing ditindakake Amerika kanggo nyogok (5 milyar dolar) lan kita bakal nggawa sampeyan Ukraina ing piring."
      Lan padha kasil nguwasani 5 milyar dolar iki. ..., lan bisa uga liyane, diwenehi skema dagang sing surem ... LAN APA ??
      Lan kasunyatan sing MI6 lan CIA preempted kabeh efforts iki, dipenjara Medvedchuk lan panyengkuyung sadurunge, lan ing 24.02.2022/XNUMX/XNUMX. pasukan pasukan khusus Inggris lan "Azov" ditembak mudhun kabeh jenderal ing bangunan Staff Umum Angkatan Bersenjata Ukraina lan markas ALL saka grup kidul (ing Mariupol)!
      Lan iku - ora ana wong liya sing bisa tuku.
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Kenapa kita langsung resepsi ing gerbang palsu,

      Iki minangka kualitas intelektual kepemimpinan militer-politik kita.
      Kualitas, ternyata ... ala.
      Cukup ala.
      Mulane NWO pancen nggumunake banget, ora siap, lan obat bius wiwit wiwitan. Kabeh ancang-ancang kanggo iku, panentu lan NUMBERS saka klompok melu ... mung apik tenan ... nanging sawise 7 sasi, NWO wis ora kaget maneh.
      Napa dheweke ora ngurus ngisi klompok sajrone 7 wulan, kanggo (paling ora) ngatur rotasi lan kontrol mburi sing normal lan pas wektune ... Kanggo misahake garis ngarep ...
      Babagan komunikasi, UAV lan mat. panentu ... ora perlu ngomong .
      Dadi kenapa klompok cilik?
      NGIMPI !
      Tentara gedhe kudu dibayar luwih, nanging sing cilik lan disewa ... kurang. Lan ing kapitalisme, kurang sampeyan mbayar, luwih manis lan luwih nyenengake. Iki carane padha diputer nganti "Kharkov rout".
      Apa diijini saiki - siji Ahura Mazda ngerti.
      Ing sawetoro wektu, wong Sumeria isih meksa ing arah Luhansk ... lan paling ora luwih alon tinimbang sadurunge, dheweke maju.
      Lan kerugian Nazi ora wedi - bakal mobilisasi daging anyar.

      Artikel kasebut cukup lan menehi pitakon lan pathokan sing bener. Nanging tanpa kekalahan Angkatan Bersenjata Ukraina, ora ana sing bisa ngomong babagan "negosiasi babagan syarat-syarat kita", "jeda operasional" lan "sikep apik" liyane. Tanpa kekalahan Angkatan Bersenjata Ukraina, negosiasi apa wae bakal dadi kapitulasi.
      Lan mulane - mobilisasi.
      Sebagean ... nganti saiki 300 ewu ... nanging kanggo kekalahan lan Kamenangan dibutuhake klompok udakara 1000 000 wong. ... utawa supaya. Kurang daya ora cukup maneh.
      Tarik wektu?
      Dadi wis 8 taun padha nyeret ... lan wis tekan !!
      Dheweke menehi kita kesempatan kanggo nggawe saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing sengsara ... (ora kalebu Angkatan Udara lan sistem serangan jarak jauh) "tentara paling kuat ing Eropa" - loro-lorone sacara numerik, lan ing latihan umum, lan pengalaman pertempuran sing serius. Kang wis dadi, ing kasunyatan, detasemen majeng NATO ing underbelly kita.
      Kowe ngenteni?!!
      We ngenteni.
      Dadi saiki, ngenteni saperangan maneh \ telung \ sepuluh taun, dudu Donbass, nanging marinate kabeh Rusia karo perang?
      Utawa isih FIGHT, wiwit padha njupuk munggah tug?
      Nanging pisanan - mobilisasi, akumulasi cadangan ... Nanging ora luwih saka taun ngarep.
      Punika mratelakake panemume asor saka penduduk Donetsk.
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 25 September 2022 06:36
        +7
        kasunyatan sing MI6 lan CIA preempted kabeh efforts iki, dipenjara Medvedchuk lan panyengkuyung ahead saka wektu, lan ing 24.02.2022/XNUMX/XNUMX. pasukan pasukan khusus Inggris lan "Azov" ditembak mudhun kabeh jenderal ing bangunan Staff Umum Angkatan Bersenjata Ukraina lan markas ALL saka grup kidul (ing Mariupol)!
        Lan iku - ora ana wong liya sing bisa tuku.

        Penasaran tenan. Aku nulis asumsi sing padha ing kene ing awal Maret.
        1. mbayar
          mbayar 25 September 2022 15:31
          +3
          Kutipan: Mikhail Sidorov
          Aku nulis asumsi sing padha ing kene ing awal Maret.

          Iki dudu asumsi. Lan wong-wong sing mirsani lepen Shariy ing jam pisanan saka NWO elinga carane pesen iki teka marang, lan langsung voiced wong. Pisanan minangka durung dikonfirmasi, banjur konfirmasi, mengko - minangka statement.
          Lan mulane markas klompok "Kidul" ora duwe jendral Ukraina siji, nanging kebak jenderal lan kolonel NATO. Sing kudu diganti kanthi cepet dening komando klompok pasukan iki.
          1. Mikhail Sidorov
            Mikhail Sidorov 25 September 2022 15:36
            0
            Iki dudu asumsi. Lan sing nonton aliran Shariy ing jam pisanan NWO ngelingi,

            Aku ora kelingan. Aku ora tau nonton Syariah.
            1. mbayar
              mbayar 25 September 2022 15:57
              +2
              Sakdurunge, aku ora tenanan. Nanging esuk kasebut (kira-kira jam 5 esuk) aku entuk pesen babagan banding mendesak PDB, diuripake (wis diwiwiti), lan ana laporan serangan udara, jammers, helikopter ing Gostomel ... Sharia mlumpat metu lan stream. . Alirané ing sasi kapisan lan setengah dawa banget, informatif lan nylametake akeh warga sipil ing sisih liya.
        2. stankow
          stankow 25 September 2022 18:08
          0
          Spekulasi, utawa iku? Kanggo pisanan aku ngrungokake!
      2. ukum70
        ukum70 25 September 2022 09:19
        +9
        Ana game catur, sing isih dipimpin dening Anglo-Saxon. Yen menang, kita bakal dadi superpower. Yen kita kalah, dheweke bakal njeblug saka njero lan mangan.
        1. SavranP
          SavranP 25 September 2022 18:49
          0
          "Tanker" Inggris, sing janji kanthi umum bakal menet tombol nuklir, jenderal dheweke lali ngandhani yen dheweke ora duwe "tombol nuklir" Inggris ora nggawe.
          uranium enriched, ora energi utawa senjata. Ora duwe. ora teknologi utawa
          produksi. Semono uga kanggo misil kaya "Bulava" utawa "Yars", ora kanggo sebutno "Sarmat". Ing
          Kapal selam Inggris "Trident", kanthi senjata nuklir Amerika. masing-masing,
          push tombol bakal ing AS. Prancis nyedhiyakake bahan bakar kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir Inggris, lan uga mbangun reaktor anyar ing kana. Luwih apik, nganti sawetara, kahanan ing Amerika Serikat, nanging uga
          cedhak karo klinik. Dheweke mung duwe tanduran pengayaan uranium kanthi centrifuge,
          mentas dibangun. Cara pengayaan nyebar sing lawas banget ora produktif lan larang. Dheweke ora duwe hypersound, rudal jelajah modern, lsp. Industri penerbangan militer dibedakake karo "koleksi lelucon - FU-35", lan dipeksa ngalih menyang modernisasi F-15 lan F-16. Aku ora weruh titik ing listing carane "raja wuda": supaya golek golek. Kenapa mung rong negara? Iki minangka mungsuh utama Rusia, liyane saka "Kulon" - podtyavkivayuschie.
      3. aiguillette
        aiguillette 25 September 2022 11:19
        +7
        "MI6 lan CIA nyegah kabeh upaya kasebut, nangkep Medvedchuk lan panyengkuyunge sadurunge, lan tanggal 24.02.2022 Februari XNUMX, pasukan khusus Inggris lan Azov nembak kabeh jenderal ing bangunan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina. lan ALL markas kelompok kidul (ing Mariupol)!"
        lan sampeyan bisa konfirmasi iki?
        1. mbayar
          mbayar 25 September 2022 15:47
          -2
          Kutipan: aiguillette
          lan sampeyan bisa konfirmasi iki?

          Deleng jawabanku ing ndhuwur.
          Siji-sijine perkara sing dakkarepake kanggo mbenerake yaiku tembung babagan "gedung Staf Umum" - dheweke nembak kabeh jenderal lan perwira sing ana ing konspirasi (lan ora mung saben wong, aku ora mriksa ulang teks sing diketik).
          Ing jam pisanan saka NWO (lan meh menit), Shariy mimpin lepen meh terus-terusan, lan voiced informasi sing teka marang. Babagan njupuk ing bangunan lan cedhak Staff Umum, bab kasunyatan sing "Azov" mlebu markas saka grup "Kidul" lan shooting uga krungu ana. Banjur pesen kasebut dikonfirmasi dening macem-macem sumber.
          Lan mesthi, kasunyatan sing kabeh markas klompok "South", wis ing Course saka NWO dhewe, diwakili dening sawetara jenderal NATO lan perwira. Sing padha stubbornly nyoba kanggo njupuk metu dening helikopter ... banjur padha dijupuk (sawetara wong "Azov" liquidated dening pesenan saka njaba) ... lan banjur - kasepen.
          1. aiguillette
            aiguillette 26 September 2022 09:53
            -3
            "Lan mesthi, kasunyatan manawa kabeh markas" Kidul "klompok wis diwakili sajrone NWO dhewe dening jenderal lan perwira NATO"
            ora maca media sadurunge mangan, lan ngombe vodka, utawa soko, ora infus saka jamur
      4. svoroponov
        svoroponov 25 September 2022 16:05
        -9
        ...... Dadi wis 8 taun padha narik ... lan DUWE TENGGAH !!.....
        Bener, iki pendapat pribadi sampeyan, sing adhedhasar kawruh sampeyan. Kepemimpinan Rusia uga nduweni kawruh, adhedhasar, antara liya, babagan penilaian ahli, intelijen, lan liya-liyane. Ing wiwitan operasi kasebut ing 2014 lan sanksi sing ditrapake ing Rusia, ekonomi mung ora bisa tahan. Kajaba iku, pimpinan Rusia kudu mikir babagan negarane. Inggih, ing pirang-pirang taun, Rusia wis narik produksi senjata lan bagean sing luwih modern saka potensial industri lan pertanian. Backlogs iki ngidini ekonomi negara ora ambruk nalika sanksi dileksanakake. Ya, sampeyan kudu nggatekake kahanan ekonomi Kulon saiki lan saiki. Krisis kasebut ora ngidini dheweke bisa ngayun kanthi rega lan ketergantungan saiki. Lan mung bakal dadi luwih elek kanggo wong-wong mau.
        1. mbayar
          mbayar 25 September 2022 17:01
          + 11
          Kutipan saka: svoroponov
          Ing wiwitan operasi kasebut ing 2014 lan sanksi sing ditrapake ing Rusia, ekonomi mung ora bisa tahan. Kajaba iku, pimpinan Rusia kudu mikir babagan negarane.

          Sanksi ora bisa ditindakake mung kanggo Crimea.
          Nanging yen padha langsung ndhukung Donbass mbrontak lan digawe iku titik reassembly saka mantan Ukraina, iku bakal bisa, miturut skenario Crimean, kanggo njupuk kontrol kabeh South-East lan ngakoni minangka penerus legal saka daya sah ing Ukraina. Lan tanpa wilayah kasebut, liyane ora bakal slamet. Amarga ana pasukan ing tilas Ukraina dhewe, supaya bisa ngontrol kahanan.
          Pasukan padha.
          Ora ana organisasi.
          Yen Federasi Rusia banjur ngenalake paling ora kontingen sing winates ing REQUEST PRESIDEN LEGAL Ukraina, polisi, lan umume SBU, lan meh kabeh tentara, bakal nampa HELP kasebut minangka sah lan ditunggu-tunggu. Lan dhewe bakal ngatur barang, nyekel / mateni kabeh Maidan atusan iki, kabeh konspirator. Sampeyan ngerti - dhewe.
          Lan ora ana sanksi sing bakal ditindakake, amarga ora ana alesan sing isih ana - kudeta ditindhes, Ukraina minangka anggota EurAsEC, Uni Pabean lan CSTO, lan keputusan kasebut digawe dening panguwasa sing sah.
          Nanging, kudeta kasebut diakoni ... legal, kekuwatan para putschists diakoni ... legal, pemilihan palsu Poroshenko ... legal ... lan ucapan selamat Poroshenko babagan pemilihan - kaya ceri ing kue.
          Kabeh masalah kanggo awake dhewe, wong-wong bekas Ukraina lan Donya, panguwasa Rusia banjur nggawe dhewe.
          Iku luwih ala tinimbang angkara, ITU KANGGO.
          Lan saiki sampeyan kudu mbayar kesalahan iki - ing getih.
          Getih gedhe.
          Kutipan saka: svoroponov
          Ya, sampeyan kudu nggatekake kahanan ekonomi Kulon saiki lan saiki. Krisis kasebut ora ngidini dheweke bisa ngayun kanthi rega lan ketergantungan saiki. Lan mung bakal dadi luwih elek kanggo wong-wong mau.

          Banjur padha duwe soko kanggo ngayun?
          Lan apa dheweke duwe alasan yen kekuwatan sing sah sawise kudeta fasis dibalekake?
          Rusia wis nampa kabeh sanksi kanggo Crimea lan dhukungan kanggo Donbass.
          Kabeh wis entuk!
          Dadi Mungkin iku worth iku kanggo "dhuwit padha" ing spring saka 2014. njupuk ... liyane? eseman
          Ngartekno luwih. eseman
          Lan ora ana alesan kanggo ngeculake getih saiki lan ketegangan kabeh pasukan kanthi mobilisasi.
          Lan apa sampeyan ora weruh sing saiki, nalika Anglo-Saxon wis nindakake rotasi pepek saka elit Eropah, NATO stubbornly climbing menyang konflik global? Lan dheweke nganggep konflik iki minangka SOLUSI kanggo masalah ekonomi, finansial lan geostrategis.
          Yaiku, THEN (ing 2014) Eropa (lan AS lan Inggris) durung siyap.
          Nanging dheweke nggawe keputusan dina sadurunge "kanggo nyegah penyatuan maneh Rusia lan Ukraina kanthi cara apa wae." Clinton nyatakake iki kanthi resmi.
          Lan ing 2014, Rusia duwe kesempatan kanggo break game saka Anglo-Saxon ing biaya paling kanggo dhewe.
          Nanging karo kita (kaya biasane) ... padha ora milih dalan prasaja.
          1. stankow
            stankow 25 September 2022 18:14
            -9
            Ora, ora bisa. Banjur ora ana Dagger, Iskander-K, Zircon, Vanguard, Sarmat, Poseidon, S-500. Lan sing ngrekam panen gandum. Lan ora ana SP-2.
            1. mbayar
              mbayar 25 September 2022 18:47
              +7
              Kutipan saka stankow
              Ora, ora bisa.

              Ya, saka apa?
              Rusia duwe pasukan nuklir strategis sing cukup kanggo nyegah strategis, lan ora ana sing wani dadi tenaga nuklir.
              "Zircon" - kanggo arming Armada, lan ing kahanan iku ora kritis. Wis sawetara brigade "Iskanders" lan kabeh ing arah kulon. S-500 minangka sistem pertahanan rudal, sing penting, nanging ora saka KR - saka balistik.
              Kutipan saka stankow
              Sarmat

              Ing wektu iku, sawetara rolas Voevods wis siap tempur lan tugas tempur - bab sing padha - 10 BB saka kelas meh megaton karo kabeh cara kanggo ngatasi pertahanan rudal.
              Kutipan saka stankow
              Poseidon

              opo Alat utama, nanging mamang babagan efektifitas lan kaslametan. Nanging wis ana tambang segara dhasar sing paling dhuwur.
              Kutipan saka stankow
              Lan sing ngrekam panen gandum.

              Dheweke bakal katon ing taun-taun sing bakal teka, lan kepemilikan / pengawetan Ukraina ing orbite bakal njamin keamanan pangan lengkap.
              Kutipan saka stankow
              Lan ora ana SP-2.

              lol Ya, pancen dosa kanggo nyebutake argumentasi iki - apa dheweke ngompa paling ora siji meter kubik kanggo diekspor?
              Mekaten.
              Lan Kulon ora bakal duwe alasan sing bisa dingerteni kanggo tingkat sanksi kaya saiki ... lan kanggo wong-wong sing dikenalake sadurunge NWO.
              Ngerti ta?
              Ora ana alesan. Ing Ukraina, kekuwatan hukum wis dibalekake / dilestarekake, para konspirator wis dinetralake, ditahan, dirusak utawa mlayu. Ing kene pancen bener kanggo kita lan Ukraina ngenalake sanksi marang negara-negara sponsor terorisme internasional.
              Ing kasus apa wae, sanksi kasebut ora bakal luwih elek tinimbang sing ditampa kanggo Crimea.
              Saiki wis jelas?
              Intervensi Rusia ing musim semi 2014, kanthi panyuwunan panguwasa LEGAL Ukraina, bakal SAH. Ukraina bakal GRATEFUL kanggo Rusia kanggo bantuan lan kawilujengan saka kekacauan putsch fasis. Lan panemu sawetara negara Kulon babagan perkara iki bakal tetep dadi pendapate dhewe. Lan dheweke kudu mangsuli pitakon sing ora nyenengake kanggo dheweke.
              Sawise kabeh, Suriah disimpen?
              Lan kabeh ana luwih serius tinimbang ing Ukraina ing Februari-Maret 2014.
              Sampeyan ora bisa mbayangno APA (!) Kemungkinan Kremlin jatuh cinta karo musim semi kasebut. Kabeh proyek integrasi Rusia (sing mati bebarengan karo kamenangan Nazi ing Ukraina) ora mung bakal nampa terusan ... Padha mung bakal nampa sukses triumphant lan pembangunan.
              Nanging rencana kasebut disusun lan dewan kasebut menehi saran ... ora kabeh wong sing bisa lan pengin mimpin negara kasebut menyang Sukses.
              1. stankow
                stankow 25 September 2022 22:09
                -1
                Kabeh iki dadi. Nanging Kepemimpinan negara mutusaké ing NWO nalika ana wis ora mung podo pecah, nanging sawetara dijamin kaunggulan strategis. Sawise kabeh, nglawan setengah jagad, ora mung mbebasake rong wilayah. 2018 bocor "kartun" ...
                1. mbayar
                  mbayar 25 September 2022 22:26
                  +2
                  Kutipan saka stankow
                  . Nanging Kepemimpinan negara mutusaké ing NWO nalika ana wis ora mung podo pecah, nanging sawetara dijamin kaunggulan strategis. Sawise kabeh, setengah donya nglawan

                  Ya, iku cetha sing padha nyoba kanggo muter aman, nanging kok banjur dadi bengkong lan ing ... stupidly ngrancang kabeh? Yagene, kanthi rasukan pasukan sing sithik, dheweke cepet-cepet kaya ... "mabuk utawa mabuk"? Yagene dheweke ora ngurus mburi lan cadangan? Yagene, sadhar yen kabeh ora mlaku miturut rencana, mula ora diwiwiti ... yen ora "mobilisasi parsial2, nanging rekrutmen sing direncanakake kanggo nambah angka NE saka Angkatan Bersenjata RF? , juru tulis, juru masak lan kennels ? Jumlah kasebut sanajan ing kahanan tentrem ora cukup.
                  Ngirit ?
                  DHEWEKE .
                  Psikologi komersial ... dadi ... lan alangan iku ana ing tingkat negara paling dhuwur.
            2. dmi.pris
              dmi.pris 25 September 2022 19:03
              +4
              Ana rekor panen. Apa ana SP2? Ayo padha meneng wae babagan senjata, padha njaluk bantuan menyang Iran. Lan A. Staver wiwit mangu-mangu, dheweke biyen dadi rosario ing mbuwang topi.
              1. stankow
                stankow 25 September 2022 22:12
                -3
                Rusia ora njaluk bantuan marang Iran. Nanging Iran mbayar bagean saka drone Su-35 sing diwenehake. Kok ora? Ing kene padha sarujuk.
          2. svoroponov
            svoroponov 25 September 2022 19:03
            0
            Amerika bubar ngeculake yen dheweke wiwit nyiapake sanksi kanggo ambruk Rusia ing taun 90. Lan dheweke nyepetake saka 2010, sadurunge Crimea. Dheweke butuh alesan, mula sawise Crimea, dheweke wiwit ngenalake.
            Kajaba iku, ora ana panjaluk saka presiden, Ukraina, kanggo bantuan, lan persetujuan karo Rusia lan CSTO ora ateges, ora ana, Ukraina mung dadi pengamat. Lan ing sauce apa sampeyan bakal pas ing kono? Lan saiki ana alesan kanggo menehi bantuan bebarengan. Putin nindakake perkara sing bener, lan sesuai karo norma-norma hukum internasional babagan penyediaan bantuan militer yen ana pembantaian bagean saka populasi, kanthi panyuwunan pimpinan bagean iki. Iki ana ing PBB Piagam, pangayoman saka populasi ngalami karusakan. Lan kanggo mbuktekake tumindak pembantaian warga sipil dening panguwasa negara iki, kabeh kasus dicathet dening kantor kejaksaan minangka bukti. Mulane, kanggo bagean utama populasi donya, kita dudu negara teroris. Ya, lan mungsuh kita ngerti iki. Yen ana upaya pengadilan marang Rusia, mula argumentasi kita ora bakal ngidini kita katon minangka teroris, nanging Ukraina duwe alasan kanggo dadi negara kasebut.
            1. mbayar
              mbayar 25 September 2022 20:58
              +5
              Kutipan saka: svoroponov
              Dheweke butuh alasan, mula sawise Crimea, dheweke wiwit ngenalake.

              Iki minangka kasunyatan sing kondhang, dheweke mung ngenteni sumber daya nuklir strategis kita entek, lan dheweke nyoba ora menehi kemampuan ekonomi lan teknis kanggo ngrampungake pensiun. Dheweke ora tuwuh bebarengan ing kene.
              Kutipan saka: svoroponov
              Kajaba iku, ora ana panjaluk saka presiden, Ukraina, kanggo bantuan

              Ya, kenapa ngapusi kanthi sengaja yen mayuta-yuta wong wis ndeleng banding OPEN Yanukovych. Lan TWICE. Lan ana ing tulisan. Lan Putin dikonfirmasi iki.
              Apa ora digatekake?
              Apa sampeyan ora pengin ngrusak gambar Olimpiade sing sukses ing Sochi?
              Nanging wis rusak, lan sing saiki ngelingi game kasebut?
              Apa sampeyan mung pengin njupuk kesempatan ing Crimea kanggo ngrampungake masalah dhasar Armada Laut Ireng lan nyegah pangkalan NATO ing kana?
              Temenan .
              Nanging padha ilang urutan gedhene / pesenan gedhene luwih. Lan kabeh bebarengan.
              Apa ora siyap kanggo tumindak kasebut lan Angkatan Darat ... beda banget tinimbang saiki?
              Lan sing wis siap kanggo iki? Ukraina?
              Dadi dheweke ora duwe Tentara, lan prajurit lan perwira dheweke ora mikir yen bisa perang karo Rusia. Uga struktur daya liyane. Wong-wong mau sing banjur malih.
              Kutipan saka: svoroponov
              lan persetujuan karo Rusia lan CSTO ora ateges iki

              Kita duwe persetujuan babagan kekancan lan tetanggan sing apik, lan iki cukup. Lan bantuan saka CSTO ing kene ora dibutuhake. Kaya sing ora dibutuhake ing Suriah.
              Utawa apa Suriah dadi luwih cedhak karo kita, lan kita bakal kelangan luwih akeh tinimbang ing Ukraina?
              Ora. Iki minangka KESALAHAN sing luwih elek tinimbang kejahatan apa wae.
              Sawise kabeh, banjur ing Ukraina, pasukan Rusia pancen bakal disambut karo kembang lan roti lan uyah.
              Banjur ...
              Kanggo dalan iku sendok kanggo nedha bengi.
              Lan yen "nedha awan" bosok, paling sethithik teka karo sendok ... nanging sampeyan bakal salah mangan.

              Kutipan saka: svoroponov
              . Lan ing sauce apa sampeyan bakal pas ing kono?

              Ing panjalukan pribadi lan resmi saka Presiden Ukraina sing sah.
              Kutipan saka: svoroponov
              Putin nindakake perkara sing bener, lan sesuai karo norma-norma hukum internasional babagan penyediaan bantuan militèr ing acara pembantaian bagean saka populasi, ing panjalukan saka pimpinan bagean iki.

              Maneh "bagean", luwih-luwih bagean saka mayoritas negara ing donya sing ora diakoni.
              Apa sampeyan nyekel PERBEDAAN?
              presiden LEGAL saka daya dikenali, lan
              Kutipan saka: svoroponov
              ing kasus pembantaian bagean saka populasi, ing panjalukan saka pimpinan bagean iki.

              Apa sampeyan ngerti bedane hukum?
              Yen sampeyan wis wiwit ngomong babagan Hukum Internasional?
              Kutipan saka: svoroponov
              Iku ana ing Piagam PBB, pangayoman saka populasi ngalami extermination.

              Nanging banjur ora ana pirembagan bab karusakan saka "bagean saka populasi" (de facto, pembantaian durung diwiwiti), mung ana statements saka maksud, rebutan bersenjata saka daya (putsch) lan usurpation daya dening conspirators. adhedhasar patron Barat.
              Mung wae Kremlin banjur ... nyerah ... Dimainake bebarengan karo putschists.
              Dikenali kekuwatane ... LEGAL.
              Lan aku entuk kabeh buket kesenengan nganti pirang-pirang taun ... maju.
              SMART?
              Kutipan saka: svoroponov
              Putin nindakake perkara sing bener

              8 taun perang ing Donbass, 7 sasi NWO bengkok, "Mobilitas Sebagean" lan ora mesthi ing wektu, lan ing babagan asil ... NWO ...
              Dadi kabeh bener?
              Jumlah korban, sanajan mung ing antarane personel militer loro-lorone, nganti atusan ewu ...
              Kabeh bener?
              Utawa iku "kesalahan fatal"?
              Sawise kabeh, PDB sing banjur dikarepake ... lan arep mlebu Ukraina. Lan pasukan kasebut waspada ... Ing lapangan udara lan malah ing bandara sipil (ing salah sawijining Moscow mesthi) ana peralatan udhara sing siap dimuat ...
              Dissuaded. ora
              Minangka sethitik sadurungé - Yanukovych. negatif
              Kutipan saka: svoroponov
              yen ana upaya kanggo pengadilan marang Rusia, banjur bantahan kita ora bakal menehi

              wong bodho Mung wong kapitunan sing diadili.
              Banjur "Cilaka wong sing dikalahake!" .
              Apa sampeyan metu saka pikiran kanggo ventriloquite babagan omong kosong kuwi?

              Lan aku ora ing umur lan pengalaman urip kanggo wuta njupuk iman sing "panggedhe ngerti paling" ... liyane ... jero ...
              Sadurunge mripatku, rong negaraku wis mati ...
              Lan dheweke (panguwasa negara-negara kasebut) ora sumunar babar pisan kanthi kapinteran, wawasan lan wicaksana.
              Mulane "Tanah Leluhur" sing dipasrahake marang dheweke dirusak.
              Lan aku ora pengin ndeleng iki kaping telune.
              Kanggo siji urip, iki piye wae overkill.
              1. svoroponov
                svoroponov 26 September 2022 09:00
                +1
                Ora ana banding saka Yanukovych menyang Rusia. Dheweke malah ora bisa menehi prentah marang aparat keamanan kanggo nglawan kanthi nggunakake senjata. Ora ana persetujuan babagan gotong royong. Ana pangarep-arep kanggo ngrampungake kabeh kanthi diplomatis, nanging kanthi cara sing gampang, dheweke mung mandheg. Lan mung ana siji mréntahaké kanggo Rusia, kanggo nylametake dheweke, amarga padha nyoba nyirnakake dheweke.
              2. svoroponov
                svoroponov 1 Oktober 2022 07:27
                0
                Wiwit taun 90-an, Ukraina wis nyiapake kanggo pisah saka Rusia. Ya, kita bakal nylametake Yanukovych sadurunge pemilihan maneh sabanjure, sing ora bakal menang kanthi cara apa wae, Barat bakal nyoba, kabeh wis dadi adoh, lan Yanukovych dudu tokoh sing bakal perang kanggo mangsa kapindho. Lan Ukraina bakal kabeh padha kabeh wis ilang, lan pracaya kula, pamaréntah anyar mesthi bakal cepet gabung NATO karo kabeh jalaran ala kanggo negara kita.
                Mulane, skenario sing kita deleng saiki wis diadopsi. Kemampuan perencanaan strategis saka pimpinan ing Putin ora bisa dicopot.
                1. mbayar
                  mbayar 1 Oktober 2022 19:41
                  0
                  Kutipan saka: svoroponov
                  Wiwit taun 90-an, Ukraina wis nyiapake kanggo pisah saka Rusia

                  Wiwit taun 80-an. Malah banjur, padha wiwit terus ing sawetara kutha SSR Ukrainia ... prosesi obor ing Kawa saka Victory Day. Dheweke nggawa siswa sekolah menengah saka sekolah sing beda-beda, menehi obor (kaleng kaleng ing tongkat kanthi alkohol garing) lan ... nalika wayah surup, dheweke mlaku kanthi meneng ngubengi kutha. Para siswa, mesthi, ora ngerti apa tegese.
                  Ing wektu sing padha, lelucon ing tema Bandera wiwit disebarake ing kalangan remaja.
                  Kutipan saka: svoroponov
                  Ya, kita bakal nylametake Yanukovych sadurunge pemilihan maneh sabanjure, sing ora bakal menang kanthi cara apa wae, Barat bakal nyoba, kabeh wis dadi adoh, lan Yanukovych dudu tokoh kasebut.

                  Kepiye sampeyan mbayangno proses nyegah pambrontakan fasis ing musim semi 2014? Pasukan teka, wedi lan mulih?
                  Tanpa nangkep lan nuntut para instigator, penyelenggara lan sponsor?
                  Tanpa nggawe kesimpulan babagan negara-negara sponsor kudeta fasis? Nalika kabeh basis bukti dipikolehi dening departemen counterintelligence saka SBU (banjur isih cukup layanan khusus normal)?
                  Tanpa nindakake purges ing aparat negara, Tentara lan lembaga penegak hukum liyane, saka werewolves lan agen mungsuh?
                  Tanpa ngadili para oligarki sing mbiayai kudeta?
                  Lan tanpa integrasi langsung Ukraina dibebasake saka Nazi menyang CSTO, Bea Cukai lan Uni Eurasia?
                  Kuwi sing arep ditindakake Janek nalika nandhatangani banding marang Vladimir Putin . Nalika bali menyang pemimpin Barat sing ndhukung Nazi, dheweke nguwuh: "Apa sampeyan wis lali apa fasisme?"
                  ... Lan nyuwil pulpen karo kang mlebu banding.
                  Sapa saka Federasi Rusia ngawasi banjur "arah Ukrainia"?
                  Eling?
                  aku kelingan .
                  Kutipan saka: svoroponov
                  , lan Yanukovych dudu tokoh sing bakal perang kanggo mangsa kapindho.

                  Nyatane, nalika Maidan, rating Yanukovych mundhak banget. Lan dheweke luwih populer tinimbang koalisi konspirator. Malah kanthi ngetang agensi Ukraina domestik ... lan manca.

                  Kutipan saka: svoroponov
                  .Lan Ukraina isih bakal rampung ilang, lan pracaya kula

                  Aku ora bakal percaya.
                  Minangka saksi mata lan peserta ing acara kasebut, aku ora bakal percaya.
                  Utawa apa sampeyan mikir sing padha "Anti-Maidan" sing uga padha ing Kyiv wis kurang wong? Utamané ing saindhenging Ukraina?
                  Kudeta kasebut ditindakake kanthi agresif , bersenjata , didhukung lan dibiayai dening MINORITA Kulon . Ingkang manawi dipun damêl putsch, namung badhe dipunkunjara utawi kasebar dhatêng nagari manca. Lan wakil saka Kidul-Wétan mesthi bakal menang ing pemilihan anyar. Sapa wae dheweke.
                  Lan putschists piyambak, ora bener counting ing kamenangan ing kabeh Ukraina, padha nyepakaké ... misahake Galicia (Western Ukraina) saka Ukraina ... Lan padha nyepakaké kanggo perang karo tentara Ukraina ing alas Galicia. Lan mung bantuan saka Kulon lan oligarki Ukraina njamin sukses lan kamenangan separatis Galician ing meh kabeh wilayah saka mantan Ukraina. Padha ing kamenangan ... Nyuwun ora percaya. Lan mung bab + Renel saka dhewe kamenangan .
                  Kutipan saka: svoroponov
                  pamaréntah anyar mesthi bakal cepet gabung NATO

                  Saka 2/3 nganti 70% saka populasi Ukraina kanthi kategorine ora pengin gabung karo NATO. Iki dituduhake dening kabeh jajak pendapat umum sing ditindakake dening lembaga asing. Inggih, warga lokal, mesthi.
                  Kutipan saka: svoroponov
                  Mulane, skenario sing kita deleng saiki wis diadopsi.

                  Salah, ora rasional, getihen, kanthi asil sing ora jelas.
                  Apa sing bisa ditindakake ing taun 2014 meh ora ana getih, tanpa kejutan, ngrusak hubungan ekonomi lan ... ya ya, ya - tanpa tingkat sanksi kasebut.
                  Amarga ora bakal ana apa-apa.
                  Nanging saiki Rusia bakal nggawe armada sing kuat (amarga pembangkit listrik saka Zarya-Mashproekt).
                  Rusia ora bakal gagal ing industri pesawat:
                  - wiwit 2015, konstruksi gabungan An-124M ing Ulyanovsk bakal diterusake,
                  - Angkatan Bersenjata VTA saka Federasi Rusia mesthi wis nampa atusan pesawat anyar saka Biro Desain. Antonov, dipasang ing lisensi ing pabrik kita,
                  - bakal dibangun ... luwih saka satus persis Be-200s kanggo awake dhewe lan kabeh Donya (ana akeh pesenan ... ora ana mesin),
                  - Gagal kasebut ora bakal kedadeyan ing industri helikopter domestik (produksi dikurangi pirang-pirang),
                  - ora bakal ana wektu tundha ing pambangunan pemecah es nuklir paling anyar lan turbin sing apik banget saka Kharkov bakal dipasang ing wektu sing tepat,
                  - kanthi nggawe kartel gandum, Federasi Rusia lan Ukraina SEKUTU bakal ngontrol pasar gandum lan regane,
                  - bisa uga produksi gabungan saka An-70 sing apik banget saka pembangunan gabungan kita bakal ditetepake ... lan maneh ing Ulyanovsk.
                  - kabeh "Ruslans" diduweni dening Federasi Rusia mesthi wis kanggo dangu (lan ing proses pas wektune) karo mesin anyar lan kabeh wis aktif operasi ...

                  Yen kita wis nylametake Janek, dheweke bakal nandhatangani perjanjian apa wae karo kita, lan mesthi ora bisa diikat saka pengaruh saka Kulon. Lan Rusia, sawise nindakake iki, bakal entuk wewenang KAYA ing Donya sing kabeh proyek integrasi lan rencana sing disusun dening Kremlin bakal bisa ditindakake saiki.
                  Lan kabeh iki ana ing spring 2014 ... tresna karo bang.
                  Rusia isih nampa kabeh sanksi lan larangan, nanging ora entuk apa-apa sajrone wektu iki ... kajaba Crimea ... kanthi blokade banyu lan energi.
                  Lan saiki tingkat getih saka konflik iki ora bisa kira-kira diitung. Atusan ewu wis tiwas, atusan ewu wis lumpuh lan jutaan wis dadi pengungsi. Lan saiki iki uga ditrapake kanggo Rusia kanthi luwih akeh.
                  Lan iki sing sampeyan sebut "keputusan sing bener"?
                  Wong sing pinter mesthi ngakoni kesalahane, nggawe kesimpulan lan banjur nggawe keputusan sing bener.
                  Apa sampeyan mikir, penolakan kanggo mobilisasi ing Maret / April lan "mobilisasi ora bakal" bandel nganti ... woro-woro "mobilisasi parsial" sawise 7+ wulan pembantaian kanthi rasio 1/5 ... iku keputusan sing bener?
                  Nalika mungsuh wis mobilized liwat yuta, lan malah sawise nandhang sangsara kabeh losses ageng, wis paling 700 - 750 ewu prajurit murub ing layanan!?
                  Lan sawise nampa sawetara kekalahan berturut-turut (alas, "sikep goodwill" lan "regroupings" ora liya) ... liwat "Aku ora pengin!" ... isih miwiti mobilisasi ...
                  Apa iku pinter?
                  Apa nyepetake masalah kasebut?
                  Mungkin iki nyebabake minimalake kerugian?
                  Utawa Mungkin menehi sawetara deviden ing sirkuit privasi manca?
                  NO.
                  Kutipan saka: svoroponov
                  Kemampuan perencanaan strategis saka pimpinan ing Putin ora bisa dicopot.

                  Bener . Muga-muga, sanajan liwat "Aku ora pengin", paling ora sawetara kesimpulan wis digawe lan bakal luwih sithik kesalahane.
                  hi
                  1. svoroponov
                    svoroponov 4 Oktober 2022 10:12
                    0
                    Sampeyan ora ngerti konstitusi Ukraina, aku Nukovych. Dheweke ora bisa ngundang tentara Rusia menyang wilayahe. Ora militer, supaya partisans bakal ngeculake sabotase. Ora bakal rampung kanthi tentrem. Dadi penilaian saka sudut pandang sampeyan ora sakabehe bener.
                    Ya, perusahaan sing sampeyan gunakake meh ora ana maneh. Ana pratandha lan karya divisi individu lan bengkel ing wilayah kasebut, Kajaba iku, perusahaan kasebut diikat karo macem-macem produk saka kabeh USSR. Sawise ambruk kerjasama, pungkasane teka. Iki saka saksi, wong Ukraina sing kerja kanggo kita saiki, akeh saka perusahaan sing padha.
                    1. mbayar
                      mbayar 4 Oktober 2022 13:01
                      0
                      Kutipan saka: svoroponov
                      Aku Nukovic. Dheweke ora bisa ngundang tentara Rusia menyang wilayahe.

                      Ana darurat ing negara - kudeta gaya Nazi bersenjata. Lan Yanukovych njaluk bantuan TWICE, lan umum - pisanan saka Kharkov, kaping pindho saka Rostov. Aku banjur ngawasi kanthi rapet kahanan kasebut lan ngelingi kabeh kanthi rinci.
                      Lan Putin ragu-ragu, utawa luwih tepat, dheweke mung arep ngirim pasukan, Angkatan Udara wis siyap kanggo dimuat, nanging lingkungane ngganggu dheweke. "Wong Chubais".
                      Lan sampeyan ora kudu mbenerake lan mbela kelemahane lan short-sightedness sing dituduhake. Banjur kesempatan emas ora kejawab kanggo ngrampungake kabeh masalah sekaligus lan ngindhari akibat sing ora bisa ditindakake sawise aneksasi Crimea. Amerika Serikat banjur mung kasengsem ing Crimea.
                      Kutipan saka: svoroponov
                      Ora bakal rampung kanthi tentrem.

                      Pulisi Ukrainia dhewe bakal nyekel kabeh bajingan iki, bebarengan karo aktivis Anti-Maidan, yen mung pamrentah sing sah wis bali lan Rusia wis mlebu. Ora ana perlawanan, bakal ana paling NWO-peacekeeping operasi kanggo ningkataké panyiapan tentrem.
                      Apa sampeyan ngerti apa argumen utama non-interventor?
                      KRIMEA !
                      Banjur ora ana alesan kanggo gabung karo Rusia - sing padha ngetokne GDP. Banjur padha wedi kanggo mikir bab aneksasi saka kabèh Ukraina. Nanging muspra. Nalika iku kasempatan mung kedaden.
                      Kutipan saka: svoroponov
                      Ya, perusahaan sing sampeyan gunakake meh ora ana maneh. Ana pratandha lan karya individu

                      Ora kaya ngono - Antonov banjur, kanthi pesenan saka Kementerian Pertahanan RF, ngembangake jalur transportasi (lan penumpang) pesawat lan produksie wis ditindakake ing perusahaan ing Federasi Rusia (kalebu ing Voronezh). Persetujuan ditandatangani ing resumption saka produksi Ruslans ing Ulyanovsk. Kanggo Federasi Rusia padha arep mbangun minangka akeh minangka 100 bêsik. ! Ukraina uga ngumpulake udakara rolas kanggo awake dhewe. Kita uga ngetung pesenan manca.
                      Lan mesthi kerjane, lan uga kaya rong mutiara ing donya (!) Bangunan mesin - "Zarya-Mashproekt" kanthi pembangkit listrik sing apik banget kanggo kabeh jinis kapal perang, kalebu operator pesawat (turbin gas paling kuat dikembangake kanggo China), lan Zaporozhye "Motor Sich" banjur nyedhiyakake bagean singa saka ALL mesin pesawat menyang Federasi Rusia.
                      Pabrik Turbin Kharkov nyedhiyakake turbin kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir domestik lan pemecah es nuklir, ing Federasi Rusia isih dilat turbine kanthi rasa kangen, lan tanpa dheweke, tenggat wektu kanggo pangiriman pemecah es wis nyusup ing sisih tengen. Lan hubungan koperasi saka tilas perusahaan industri pertahanan uga ora rusak, lan sanajan ora akeh pesenan, nanging kanthi mundhut perusahaan kasebut, akeh proyek secara harfiah tiba ing stupor. Mulane industri penerbangan Rusia ambruk. Ora mung amarga kekurangan mesin, nanging uga sawetara instrumen lan komponen dadi ora kasedhiya. Lan kepiye carane nesu ing produksi, liwat akeh perantara, mesin helikopter ...
                      Apa sampeyan ngerti kenapa Mi-38 isih durung diproduksi?
                      Mesin!
                      Iku kanggo Mi-38 mesin wis siap (dikembangaké lan dites - miturut urutan Federasi Rusia) ing Autumn 2014! Dheweke dilebokake ing Mi-8 lan langsung nyetel rekaman ketinggian statis sing mutlak. Lan gerakan iki ora kasedhiya kanggo kita saiki. Lan kita dhewe nindakake kanggo Mi-8 \ 17 \ 24 \ 35 \ 28 ... pirang-pirang sing dibutuhake, lan kualitas ... ora kaya ngono. Iki tegese Sekolah lan proses teknis sing wis kabukten.
                      Lan kanggo helikopter entheng, Motor Sich nggawe gerakan kanggo kita - kanggo Ansat lan Ka-226. Nanging ... uga wis ing 2015 (yen aku ora salah). Lan saiki mesin iki diwenehake / diwenehake menyang Turki kanggo UAV Bayraktar-Akinki. Lan kanggo kabeh baris saka cahya-mesin lan pesawat penumpang entheng, iki mesin padha - saka L-410, L-610, kanggo "Baikal", etc. jagung lan mabur prau.
                      KABEH wis UP!
                      Pabrik mati!
                      Ing Rusia.
                      Lan tanpa akeh pangarep-arep kanggo dhewe.
                      Elinga nasibe IL-112?
                      Nanging pesawat transportasi cahya anyar iki dikembangaké kanggo VTA RF, lan mesthi ora ana masalah karo mesin. Lan Biro Desain Antonov pancen nggawe buruh transportasi paling apik ing wektu kasebut. Kabeh baris lan ana ing urutan saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.
                      Lan sampeyan nyanyi kanggo aku yen kabeh wis mati ...
                      Ya akeh sing mati, ditinggal tanpa prentah. Nanging sawise kabeh, wis ing jaman Bandera, sampeyan bisa ngembangake lan nransfer menyang pelanggan loro set sistem rudal Grom-2 - Arab Saudi. Lan jotosan menyang lapangan udara ing Saki ditindakake kanthi tepat dening kompleks iki ... kaya sing kedadeyan ... Lan aku kudu ngebom bengkel Yuzhmash ...
                      Kutipan saka: svoroponov
                      Iki saka saksi, wong Ukraina sing kerja kanggo kita saiki, akeh saka perusahaan sing padha.

                      Ya, kasunyatane yaiku ing musim gugur 2013, komisi khusus gedhe saka Kementerian Pertahanan lan industri pertahanan Rusia mabur menyang / menyang Ukraina kanggo nguripake perusahaan Ukraina. Investasi langsung lan kontrak bakal rampung kanthi jumlah paling ora 50 milyar dolar. ! Dheweke bakal kalebu perusahaan kasebut ing Ordo Pertahanan Negara Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia. Iku jenis "Rencana Marshall", lan China melu ing rencana iki kanggo miwiti maneh ekonomi Ukraina - carane akeh pembayaran advance diparengake ... Padha ngerti rencana saka Amerika Serikat lan Inggris lan sarujuk ing GDP karo Xi ... Nanging wong-wong Anglo-Saxon dadi sombong lan tegas.
                      Lan Kremlin wis nuduhake kelemahane.
                      Nanging banjur padha nunggu Rusia. Lan politikus (normal), lan pasukan keamanan, lan mung wong - ndeleng APA ngancam wong-wong mau ing alternatif.
                      Ing musim semi 2014, Kesalahan Fatal digawe.
                      Lan saiki teka getih Reckoning kanggo dheweke. Lan ukuran getihe papan iki ... angel mbayangno.
        2. bar
          bar 26 September 2022 16:32
          +1
          Kutipan saka: svoroponov
          Backlogs iki ngidini ekonomi negara ora ambruk nalika sanksi dileksanakake.

          Ekonomi negara endi? Sing "beku" backlogs iki ing bank-bank?
          1. svoroponov
            svoroponov 1 Oktober 2022 07:52
            -1
            Apa sampeyan uga ngatur bisnis ing omah - apa sampeyan nampa dhuwit lan langsung mbuwang kabeh utawa sampeyan nyoba nyelehake barang kanggo dina udan lan nolak tuku utawa ndandani? Rungokna omongane bojomu lan pendapate mungkin beda karo pendapatmu, lan sapa sing bener? Urip karo wong tuwa iku siji, nanging urip kanthi kapisah lan tanpa pitulungan liyane. Negara kasebut minangka ekonomi sing kompleks lan pimpinan negara duwe informasi luwih akeh tinimbang sampeyan lan aku. Kajaba iku, negara wis pindhah saka pseudo-sosialisme menyang kapitalisme negara. Nanging ora kabeh cara fungsine sing digunakake ing Kulon cocog kanggo kita, solusi lan cara anyar kanggo ngatur lan ngatur urip ing negara kasebut dikembangake lan diuji. Kajaba iku, kita kudu ora lali babagan oposisi mungsuh negara kita.
            Sing paling gampang, bayangake yen saiki wis diangkat dadi presiden lan .......?
            Keputusan sampeyan, kanthi nganggep kasunyatan manawa ora ditanggulangi kanthi cepet, sampeyan ora duwe tongkat sihir. Coba bayangake dhewe ing panggonan presiden. Kaputusan sampeyan kudu adhedhasar kader manajer lan pejabat, lan adoh saka kabeh jenius ing pirang-pirang wilayah. Akeh sing digawa menyang kono kanthi kebetulan utawa saka nepotisme kanggo entuk papan kanggo nyogok utawa saka kasetyan pribadi para panggedhe sadurunge. Iki ditrapake ora mung kanggo tingkat paling dhuwur, nanging uga kanggo sing penengah. Kajaba iku, bagean saka properti ora ana maneh kanggo negara, ana perusahaan sing teka saka luar negeri lan dibangun nganggo dhuwit. Dheweke teka lan nandur modal ing kahanan tartamtu. Ana aliran modal metu saka negara, sing ora bisa langsung mandheg kanthi nutup wates lan langkah-langkah liyane, mung ora mungkin. Inggih, lan sanes-sanesipun. Tentara nuntut dhewe, politik. Sampeyan diangkat dadi presiden, banjur apa?
            1. bar
              bar 4 Oktober 2022 10:32
              0
              Kutipan saka: svoroponov
              Sampeyan uga nindakake bisnis ing omah - sampeyan nampa dhuwit lan langsung nglampahi kabeh utawa nyoba kanggo nyelehake soko kanggo dina udan

              Aku nyimpen stash ing omah, lan ora karo pepadhamu sing aku terus-terusan padu. Aneh yen sampeyan nindakake kanthi cara sing beda.
              1. svoroponov
                svoroponov 4 Oktober 2022 10:49
                0
                Sampeyan bisa nyimpen stash ing omah utawa bisa uga ing bank. Kuwi dudu pokoke. Siji-sijine dhuwit sampeyan lan liya-liyane yaiku dhuwit bisnis lan investor sing melu kegiatan ekonomi. Ana panjalukan lan syarat sing beda-beda kanggo penempatan dana lan akuntansi resiko. Yen sampeyan melu kegiatan ekonomi manca, sampeyan kudu nyimpen bagean dana ing bank-bank ing luar negeri. Yen ora, aktivitas sampeyan ana ing kono bakal mandheg. Sampeyan mung ora bakal dipercaya dening sapa wae.
                1. bar
                  bar 4 Oktober 2022 12:41
                  0
                  Kutipan saka: svoroponov
                  Sampeyan bisa nyimpen stash ing omah utawa bisa uga ing bank. Kuwi dudu pokoke. Siji-sijine dhuwit sampeyan lan liya-liyane yaiku dhuwit bisnis lan investor sing melu kegiatan ekonomi.

                  Pisanan, sampeyan takon kepiye carane ngatur urusan kulawarga, aku mangsuli pitakon sampeyan. Ojo keblinger karo pikiran.
                  Sareh, siji ngirim ora galau dana ing bank-bank ing luar negeri, dimaksudaké kanggo njaga imbangan saka perdagangan manca, karo 300 meter ing bank-bank manca lan treasuries, kang padha bagéan saka NWF. Lan iki ora liya saka stash padha kanggo dina udan, kang iconomism liberal kita sabenere setor karo pepadhamu musuhan kanggo kita (nanging ora kanggo iconomism).
                  Inggih, paling cadangan emas ora ditransfer kanggo Fort Knox kanggo panyimpenan. Senajan...
          2. svoroponov
            svoroponov 4 Oktober 2022 10:17
            0
            Yen ing taun 2014 sanksi sing wis dileksanakake marang kita mesthi dileksanakake, saiki negara bakal urip kanthi sistem jatah. Kanggo nulis ing kene, sampeyan isih kudu luwih kompeten lan maca babagan ekonomi lan keuangan supaya luwih ngerti.
        3. MaKeNa
          MaKeNa 1 Oktober 2022 07:02
          0
          Iki minangka alesan sing lemah kanggo pengecut sing diidini pimpinan ing 2014. Mung saiki wektu wis nuduhake miscalculation strategis kita!!!!
          1. svoroponov
            svoroponov 4 Oktober 2022 10:32
            0
            Apa sampeyan yakin iku salah pitungan?
            Saiki ana bukti yen rezim Ukraina mateni warga sipil, nyatane, iki minangka pembantaian warga sipil negara, lan miturut Piagam PBB, Rusia nduweni hak kanggo mungkasi pembantaian iki. Lan bagean negara sing wis ngalami pembantaian utawa agresi bersenjata dening negarane duwe hak kanggo menehi perlawanan bersenjata marang pembantaian dhewe lan nganakake referendum babagan pemisahan saka negara kasebut.
            Yen kita ngirim pasukan menyang Ukraina, banjur kita bakal diumumake minangka penjajah lan malah negara-negara sing sekutu karo kita bisa nyingkiri kita kanthi kabeh akibat. Kajaba iku, bakal ana pemilihan ing setahun. Carane sampeyan mikir, carane Ukrainians bakal milih yen, saka kabeh wesi saka media Western, padha njamin sing kita nyegah wong-wong mau saka Eropah, lelungan ana bebas lan ing ekonomi, Storage kapindho,,?
            Ing babagan iki, versi apa sing kedadeyan saiki diadopsi. Ya, liwat getih.
            Nanging yen ora, tanah kita ora bisa bali menyang kita. Yen ora, malah negara loropaken kanggo kita (suwene suwene?) bakal tetep karo wong-wong mau.
      5. fif21
        fif21 26 September 2022 01:32
        +1
        Kutipan saka bayard
        Lan iku - ora ana wong liya sing bisa tuku.

        Mesthi wae ana sing tuku, yen dideleng saka kedadeyan kasebut, ana wong loro-lorone saka barricade sing pengin entuk dhuwit ekstra! wassat Biden ngomong babagan persiapan SVO ing tanggal 22 Desember, saka ngendi bocor lan telpon Lavrov kanggo negosiasi rahasia ing PBB? Lan yen aku duwe pitakonan babagan sawetara oddities ing nindakake SVO, banjur paling kamungkinan iku ora bab siji gyrus saka tutup, nanging bab dhuwit. Kanggo 7 sasi, apa wis rampung kanggo mesthekake yen Donetsk ora shelled dening artileri? Sapa sing tanggung jawab kanggo kelalaian iki? Pushilin? Utawa pejabat staf Staf Umum Federasi Rusia? Extreme ora bisa ditemokake. hi
        1. mbayar
          mbayar 26 September 2022 15:31
          +1
          Kutipan saka fif21
          Mesthi wae ana sing tuku, yen dideleng saka kedadeyan kasebut, ana wong loro-lorone saka barricade sing pengin entuk dhuwit ekstra!

          Iku kabeh diplomasi lan intelijen adhedhasar.
          Kutipan saka fif21
          Biden ngomong babagan persiapan NWO ing 22 Desember, saka ngendi bocor?

          Ya, rahasia apa sing ana, yen Putin menehi ultimatum sadurunge wicara Biden. Lan dheweke kanthi umum menehi prentah marang diplomasi kita supaya bisa mundhak.
          Kutipan saka fif21
          Lan apa babagan telpon Lavrov kanggo negosiasi rahasia ing PBB?

          Panggilan??
          Nyatane, dheweke ujar manawa akeh diplomat, pejabat lan pimpinan Barat sing njaluk rapat, nanging rapat rahasia, dudu umum. Nanging sawise tekanan AS ... akeh sing "ilang saka radar".
          Lan yen ana wong sing duwe kepinginan utawa tekad kanggo katon (utawa bali), mula dheweke wis siyap kanggo rapat-rapat lan negosiasi kasebut.
          Dadi iki dudu telpon, nanging pratelan kesiapan kanggo komunikasi.
          Lan statement luwih saka umum. lol Apa jenis "negosiasi rahasia" sing ana?

          Kutipan saka fif21
          paling kamungkinan iku ora bab siji gyrus saka tutup, nanging bab dhuwit.

          Lan ing tutup liwat gyrus, banget.
          Kutipan saka fif21
          Kanggo 7 sasi, apa wis rampung kanggo mesthekake yen Donetsk ora shelled dening artileri?

          Akeh sing wis ditindakake. Contone, bagean pinunjul saka Unit 1st Corps (DPR), tinimbang perang ing tembok Donetsk, dikirim lan perang cedhak Kyiv, Zaporozhye, Kherson. Lan nganti saiki lagi perang ing cedhak Kherson lan Zaporozhye.
          Kutipan saka fif21
          Sapa sing tanggung jawab kanggo kelalaian iki? Pushilin?

          eseman lol Apa sing ditindakake ing kene? Ing endi dheweke bisa entuk pasukan lan artileri yen korps dheweke kasebar ing ngarep lan arah liyane?

          Kutipan saka fif21
          Utawa pejabat staf Staf Umum Federasi Rusia?

          Lan pejabat staf uga dudu wanita kanggo nglairake prajurit. Ing endi bisa njaluk pasukan kanggo rotasi pas wektune, replenishment, bala? Ora ana kompetensi kanggo nambah staf Angkatan Bersenjata RF. Dheweke diwenehi pesenan 280 ewu ing SV, 50 ewu ing Angkatan Udara, 20 ewu MP Angkatan Laut. Nyuwun lan iku. Spin sing sampeyan ngerti ... "Lan supaya ing budget diparengake"! Mulane, padha ora bisa malah scrape bebarengan 100 ewu saka kabeh angkatan bersenjata ... dadi akeh kedaden mung karo pasukan saka Garda Nasional, PMCs lan sukarelawan ... Lan udakara 60 ewu ing total ing 1st lan 2 bangunan saka Donbass.
          Iki ngendi padha perang.
          Kutipan saka fif21
          Extreme ora bisa ditemokake.

          Apa sampeyan nggoleki?
    2. pinter bokong
      pinter bokong 25 September 2022 07:06
      + 19
      Yen sampeyan mikir kaya ngono, mula iki minangka asil saka kabijakan profan ing Ukraina ing taun 2014. Yen Yanuk enggal-enggal ditulungi, kabeh bakal beda. Mbok menawa sadurunge Yanuk kudu nandur wayang Medvedchuk kanthi dhuwit ... luwih becik mbayar dhuwit tinimbang nyawa prajurit sampeyan
      1. Nils
        Nils 25 September 2022 07:33
        +6
        Quote: wong pinter
        SVO minangka asil saka kabijakan profan ing Ukraina ing 2014

        Biyen ing taun sekolah, nalika arep menyang peternakan kolektif kanggo mbantu panen, ana "game" kaya ngono - dheweke nyekel 2 tikus sing manggon ing minks tetanggan ing sawah lan diadu karo siji liyane, banjur nonton kanthi minat carane dheweke saling ngguyu. Inggih, apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau, bodho.
        Dadi saiki, ketoke ana sing nonton kanthi minat proses sing diatur kanthi apik, kalebu sawetara saka mburi tembok Kremlin.
        1. pinter bokong
          pinter bokong 26 September 2022 21:49
          -1
          Aku ndeleng konflik iki minangka perang sipil antarane kulit putih lan abang, lan ora ana sing menang ing perang sipil, iku elek, ora ana guna lan ngrusak siji wong.
      2. Ora_fighter
        Ora_fighter 25 September 2022 10:31
        +2
        Aku wis nulis sadurunge lan aku nulis maneh. Kita duwe afterthought.
        Ana sing dipikirake babagan sanksi apa sing ditindakake ing taun 2014 (oh, Luna 24 isih mandheg).
        Ana pratandha saka negara kita ing 2014.
        Ana afterthought apa sanksi dileksanakake ing kita sawise wiwitan NWO.
        Lan saiki pitakonane: apa kita bakal tahan ing 2014 sanksi sing ditindakake ing taun 2022? Aku ora yakin. Ora ana Mir, ora ana sistem perbankan, ora ana apa-apa. Kasunyatan bilih ing wektu iki kita ora bisa netepake substitusi impor lengkap iku kasunyatan, nanging ana sing wis rampung :)
        1. Komentar wis dibusak.
      3. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 25 September 2022 12:12
        +6
        Aku ora pengin mbantah karo penulis sing dihormati kanthi gaya iki. Aku ngerti yen mung asil positif saka penerbangan isin kita saka Izyum yaiku warga lokal ujar manawa Rusia luwih apik tinimbang wong Ukrainia. Apa penulis pancen ora ngerti apa sejatine akibat saka logika iki. Iki logika wong sing dikalahake.
      4. frog
        frog 25 September 2022 12:44
        +5
        Iki minangka asil saka kabijakan profan sing luwih awal tinimbang 2014. Luwih sadurungé. Sanajan, sanajan sawise taun kasebut, mesthine ora dadi luwih apik. Inggih, punika M.M. - "Aku takon menyang meja, nggodhok." Lan pancen ora perlu kanggo mengeti ing konteks makhluk sing siji dunce, sing liyane. Amarga luwih becik ora ana hubungane karo boobies.
      5. landasan pacu-1
        landasan pacu-1 25 September 2022 18:13
        0
        Sampeyan bener, nanging akeh sing najis sadurunge 2014 ...
      6. bar
        bar 26 September 2022 16:35
        +1
        Quote: wong pinter
        Yen Yanuk enggal-enggal ditulungi, kabeh bakal beda.

        Yen Yanuka duwe endhog ...
        1. frog
          frog 27 September 2022 14:21
          0
          Luwih apik, otak. Nanging sing, karo wong-wong mau ana masalah langgeng
    3. Santa Fe
      Santa Fe 25 September 2022 08:17
      +3
      Mungkin mung tuku kaya tuku jenderal Irak

      "Aku bakal tuku kabeh sing ngandika emas, aku bakal njupuk kabeh ngandika baja Damask"

      Saiki, yen logis, ninggalake aside regejegan - padha mbayar utawa ora. Ing kasunyatan:

      Ing ngarsane klompok setengah yuta, keunggulan teknis mutlak lan supremasi udara. Kanggo rembugan lan mbayar ekstra kanggo wong ing kahanan kaya mengkono - apa ana pangertèn utawa ora?
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 25 September 2022 11:49
        +8
        Aku ora setuju karo penulis ing rinci: Nanging, penulis ora piyambak ing bantahan aku regejegan. Kaping pisanan, iki minangka proposal kanggo ngenteni nganti musim dingin, banjur, ujare, wong-wong ing negara-negara Kulon bakal ngadeg ing rapat umum lan meksa pamrentah supaya mandheg ndhukung Ukraina. Kasunyatan kasebut mesthi bakal kelakon lan, kanthi cara, wis kedadeyan, nanging para elit sing ngatur wis suwe ngembangake obat penawar sing efektif - owah-owahan pamrentahan. Miwiti krisis pemerintah. Sisih aktif saka populasi diganggu - minangka asil, Russophobe malah luwih rabid (Inggris, Italia). Kapindho, ditakoni, apa owah-owahan jeneng operasi bakal mengaruhi dalane. Kita bisa ngakoni pamrentah Ukraina sanajan botak, nanging kasunyatane tetep - pasukan kita ing Ukraina sacara sakabèhané wis ngalih saka nyerang menyang pertahanan, saéngga "ora sopan" mung bakal ngguyu. Ora perlu mbantah kanthi gaya "cepet utawa mengko", amarga cepet utawa mengko tegese ora tau. Katelu, penulis ngusulake kanggo nganakake uji coba para ukrofasis rabid, nanging supaya pengadilan kasebut ora dadi bahan guyonan, mula kudu dicekel dhisik - analogi karo versi Chechen ora katon ing kene, amarga Kulon duwe saham sing luwih dhuwur. Kaping papat, biasane dheweke nulis marang kita yen kita ora perlu nindakake iki utawa kasebut, amarga Barat mung pengin kita nindakake. Mulane, kita disaranake ngenteni - 1. nganti Ukraina dhewe ambruk. 2. nganti padha weruh ing kulon. 3. nganti padha ndeleng cetha ing Ukraina. 4. nalika ing Ukraina, personel militèr salah siji bakal weruh cetha utawa mati. Lan beban kasebut sajrone wolung taun - lan momok kekalahan kanthi kabeh akibat katon.
      2. Maki Avellievich
        Maki Avellievich 25 September 2022 13:53
        0
        Kutipan saka Santa Fe
        Ing ngarsane klompok setengah yuta, keunggulan teknis mutlak lan supremasi udara. Kanggo rembugan lan mbayar ekstra kanggo wong ing kahanan kaya mengkono - apa ana pangertèn utawa ora?

        perang ora menang dening kaunggulan technical. semangat menang.
    4. Avarron
      Avarron 25 September 2022 09:30
      +3
      Amarga CIA tumindak preemptively lan paket Medvedchuk.
      1. Inquisitor
        Inquisitor 26 September 2022 00:12
        +1
        Sampeyan bisa uga mikir yen neraka iki ing negara pseudo-fasis tanpa support daya worth soko, mbok menawa bab kudeta, persetujuan lan iku amarga padha bodho mlebu, nanging salah siji padha ngapusi utawa padha nggabung piyambak ana.
    5. white260
      white260 25 September 2022 09:51
      +3
      Sayange, Putin piyambak digawe wong tawaran ing awal .. iku ketok sing kabeh dhuwit, mriya, sederek lan properti, rahasia reged .. lan nyawa banget - ing sunset.
      Bisa mung nalika jenderal tartamtu ngadhepi kasunyatan karusakan fisik (muzzle menyang candhi) bisa ..
      Nanging ora persis.
      Babi banget bandel - saka pengalaman ing desa. Iki makhluk getih padha - utamané.
    6. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 25 September 2022 11:23
      +6
      Kayane padha nyoba tuku ing Maret, nanging ora bisa. Kabeh operasi gagal. Lan kabeh digulung kaya digulung. Lan Kharkov bisa dijupuk maneh ing wulan Februari, yen ana tambahan 10 ewu pasukan, amarga DRG kita ana ing tengah Kharkov. Dheweke uga nyoba setuju babagan apa wae. Iku ora bisa metu. DRG ngalami ngipi elek. Ing balesan, kita ngalahake administrasi daerah lan SBU.
    7. tamu
      tamu 25 September 2022 16:39
      +1
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Mungkin mung tuku kaya tuku jenderal Irak lan njupuk kabeh negara kanthi kurban cilik?

      Ora bakal bisa, kulon duwe dompet sing luwih kenthel.
    8. Akuzenka
      Akuzenka 25 September 2022 20:44
      0
      Yagene kita langsung dadi resepsi ing gapura palsu, nanging bisa uga gerbang mbukak ing sisih
      Aku setuju. Kuldi sing diiseni emas, "nyerbu" akeh kutha lan negara.
    9. Okakakiev
      Okakakiev 26 September 2022 03:19
      -2
      Amarga ana fasisme. Lan Ukrainians ngaku idea saka kaunggulan
    10. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 26 September 2022 16:49
      -1
      Kutipan saka: FoBoss_V
      Nanging aku pengin ndeleng kahanan saka sudut sing beda.

      Aku katon liwat saperangan rolas komentar, ora siji ngandika bab inti saka artikel - "Donya kabèh ing bledug ... Apa kita kudu numpes Ukraina"
      Sadurunge maca artikel kasebut, aku mangsuli dhewe - luwih akeh kita numpes, luwih akeh kita kudu nandur modal ing pemugaran.
      Ora ana wong liya kajaba kita sing bakal nindakake iki. Ora Eropa utawa Amerika Serikat.
      Tesis sing, jarene, dheweke milih kekuwatan iki, saiki ayo dibongkar, ala. Cukup kanggo kelingan pira wong lokal sing duwe prinsip, ing wektu sing padha, milih Borya sing mabuk.
      Mula, kabeh komentarku babagan Outskirts ngarahake siji - Yen BISA, ngreksa prasarana Outskirts, Yen BISA, numpes prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina seminimal mungkin, coba tawanan liyane.
      Nazi terkenal - menyang tembok, liyane - kanggo pendidikan maneh.
      Aku tansah ngomong yen perlu kanggo numpes kepemimpinan Outskirts - BP, "kantor presiden", Departemen Pertahanan, SBU, markas, saka Staf Umum Outskirts menyang markas arah lan brigade, pusat televisi. , yen gardu, banjur mung gardu sepur.
      Lan ora sengit marang wong pinggiran. Dokter ora kudu sengit marang pasien.
      Aku ngujo wong-wong kita nylametake prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing tatu ing garis ngarep. Mesthine wong-wong mau ora ngerti apa sing ditindakake kanthi gedhe lan mulia. Apa cornerstone ageng padha laying kanggo reprogramming saka Ukrainians.
      Penulis kanthi bener menehi pitakon lan menehi katrangan sing jelas, bisa dingerteni kanggo saben maca sing ora bias, menehi pitunjuk babagan jawaban sing bener.
  2. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 25 September 2022 03:47
    +4
    Ukraina kudu dirusak minangka negara lan minangka wilayah. Kenang-kenangan jeneng kuwi kudu dirusak. Yen ora, sawise let taun (ora Matter 10 utawa 100), padha bakal ngulungake maneh.
    1. Mikhail Sidorov
      Mikhail Sidorov 25 September 2022 06:38
      +2
      Ukraina kudu dirusak minangka negara lan minangka wilayah.

      Minangka negara, aku setuju. Minangka wilayah ora cetha apa sing sampeyan maksud?
      1. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 25 September 2022 09:40
        +6
        Ora ana wilayah sing diarani Ukraina, sebut wae sing dikarepake - cilik / gedhe / remot / wewatesan Rusia, nanging Ukraina ora. Apa bakal wong wis weathered saka otak saka roh iki ngiyanati, kang kaleksanane jeneng iki.
        1. Komentar wis dibusak.
    2. Adrey
      Adrey 25 September 2022 06:55
      +9
      Kutipan: Sergey Averchenkov
      Ukraina kudu dirusak minangka negara lan minangka wilayah. Kenang-kenangan jeneng kuwi kudu dirusak.

      Lan ing ngendi kabeh wong Ukrainia? Ing pawon?
      Kadang mikir apa sing sampeyan tulis. Yen ora, pratelan sampeyan meh padha karo slogan siji wong sing duwe kumis. Lan iki ora Peskov, yen ana.
      1. igorka357
        igorka357 25 September 2022 08:14
        +8
        Lan kepiye kabeh, wong-wong sing njupuk bantuan kamanungsan kita, utawa sing digerakake kanggo perang karo kita, utawa wong-wong sing ndhelikake bantuan kamanungsan kita lan ketemu karo Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi rai lan kembang sing bungah? Sing ora pengin Ukraina, sing ing Donbass, wis meh ing Rusia .. lan liyane bakal seneng matèni Rusia, sing ya .. everyone ing pawon! Kaya sing dicritakake, ana wong biasa ing kana.. ya, lan wong biasa iki arep gelut.
        1. IBRShB
          IBRShB 25 September 2022 14:30
          +3
          igorka357, lan wong-wong sing ana ing guo SBU utawa mung mlayu menyang Rusia, kepiye sampeyan pengin nelpon? Dheweke isih nyebut awake dhewe wong Ukrainia, kanthi bangga.
      2. Sergei Averchenkov
        Sergei Averchenkov 25 September 2022 09:54
        +5
        Kenapa ing tungku? Kanggo Kanada, Polandia, lsp. Sampeyan malah ora perlu push wong, padha bakal nyuwek dhewe. Padha nindakake iki saben wektu sawise trik sing. Apa sampeyan mikir Kanada duwe diaspora Ukraina paling gedhe? Sanajan sawetara kudu ana ing pawon.
      3. AAK
        AAK 25 September 2022 11:20
        -1
        Aja kleru, Andrew! Apa Andriyko? Miturut cara, jeneng banget mulangi, ngelingi Gogol ... Iku ora bab wong karo mustache, nanging warga Rusia (ngendi referendum padha dianakaké) utawa warga Little Rusia / Novorossia (ing ngendi padha arep lan yen padha arep ora. kanggo terus referendum) - ora Samsaya Awon saka Ukrainians ( malah luwih apik, yen sampeyan ngerti makna tembung - negara kabèh, kang pedunung nimbang piyambak saka Outskirts soko ana ...). Ana perang, nanging ora kaya pimpinan lan bagean penting saka Ukrainia, kita ora bakal ngedegake kamp konsentrasi ing situs negara quasi iki ... Lan kanggo karusakan sing ora bisa dihindari ing perang. kabeh Jerman lan luwih saka setengah saka bagean Eropah saka USSR padha kabongkar kanggo reruntuhan, lan boten, dibangun maneh ... kita bakal mbangun maneh wilayah saka mantan Ukraina, kalebu dening tangan saka mantan warga Ukraina sing pengin tetep. ing tanah iki
      4. frog
        frog 25 September 2022 12:46
        +3
        Lan banjur karakter iki banget gelo nalika padha disebut miturut kaluwihan. Aneh, ta? Kajaba iku, pangandikane cukup nduduhake sing diarani. "Suasana masyarakat Rusia". Apa dheweke dadi bagian saka masyarakat?
        1. Adrey
          Adrey 26 September 2022 07:21
          +1
          Kutipan saka kodhok
          Kajaba iku, pangandikane cukup nduduhake sing diarani. "Suasana masyarakat Rusia". Apa dheweke dadi bagian saka masyarakat?

          Adoh saka kabeh. Utawa, ing kasus apa wae, bunder sosialku kalebu wong-wong sing ora nganut pandangan "radikal" kasebut.
          Nanging ya. Propaganda nindakake tugase Nyuwun
          1. frog
            frog 26 September 2022 07:55
            0
            "Sampeyan weruh ana apa, Peter" nglirik (karo).....
            Mesthi, sapa sing bakal mbantah. Kajaba iku, ora akeh banget. Nanging entitas kasebut lan mambu, sing ngidini dheweke bisa ndeleng lan ngethok driji. Ing cara sing padha, ing siji wektu, poking driji malah ing 5% saka populasi, kita wis kawangun Gambar apik saka gething umum saka supaya disebut-. Ukrainians kanggo, nuwun, Muscovites. Iku kabeh gumantung apa sing dikarepake, ta?
            Kanthi cara sing padha saiki, tanpa prejudis lan tanpa ngapusi sapa wae, sampeyan bisa nemokake mungsuh .... saka operasi, panyengkuyung operasi, ora peduli karo operasi kasebut. Lan malah dilakokno ngguyu . Lan kabeh pancen jujur, tanpa penipuan))
            Nanging, kaya sing dakkandhakake, asile wis dingerteni. Lan dening cangkir iki ing West padha dikutuk, wong awam ngadili larang, panimash, Rusia. Nah, lan liya-liyane ...
            1. Adrey
              Adrey 26 September 2022 08:53
              +1
              Kutipan saka kodhok
              Nanging entitas kasebut lan mambu, sing ngidini dheweke bisa ndeleng lan ngethok driji.

              Ya, kaya ing kulawarga gedhe lan ora tanpa ...Nyuwun. Lan padha biasane banter. Nyuwun
              Kutipan saka kodhok
              Nanging, kaya sing dakkandhakake, asile wis dingerteni. Lan dening cangkir iki ing West padha dikutuk, wong awam ngadili larang, panimash, Rusia. Nah, lan liya-liyane ...

              Apa sing kudu ditindakake, "kurang censorship" ngguyu
              1. frog
                frog 26 September 2022 09:05
                0
                Ya, kaya ing kulawarga gedhe lan ora tanpa ...

                Ora tanpa iku nglirik Ing tangan liyane, yen ana, nuwun, otak, ing panggonan sing cocok, karakter kuwi ing jaringan bisa gampang lan ora intricately dipateni tanpa ngenalaken entitas anyar. Nanging sayuran sing dadi bumbu dilarang, nanging telpon kasebut ora. Lan saiki aku ora ngelingi administrasi lokal, yen ana, iki kebijakan umum. Nanging Hottentotisme ing tingkat negara wis suwe ora kaget, apa kita kudu kaget karo ..... karakter kasebut?)
                Apa sing kudu ditindakake, "kurang censorship"

                Penyensoran kasebut ora ala. Minangka, Nanging, lan kapak. Sampeyan bisa chop kayu, sampeyan bisa - wanita lawas. Fedor Mikhalych uga nulis))) Masalah kasebut ana ing panggunaan alat sing bener. Nanging isih ana, ora kaya censorship, KUHP nglirik Nanging ing ngendi kita tanpa Hottentot Byzantium? Inggih, utawa Bizantium Hottentotism))) Ana bakal ora prayoga kanggo njaluk recourse
                1. Adrey
                  Adrey 26 September 2022 09:20
                  0
                  Kutipan saka kodhok
                  Ora tanpa Nanging, yen ana, nuwun, otak,

                  Apa sampeyan ora mikir yen kita wis saya mlumpat menyang primitivisme "diakses dening massa"? Ayo dadi getih.. Apa mateni "impuls apik jiwa"? Saiki, kabeh luwih dikarepake
                  Kutipan saka kodhok
                  Lan saiki aku ora ngelingi administrasi lokal, yen ana, iki kebijakan umum.

                  Rencana saka "swarga" kudu digawa menyang "pemilih" ing wangun diakses Nyuwun
                  Kutipan saka kodhok
                  Penyensoran kasebut ora ala. Minangka, Nanging, lan kapak. Sampeyan bisa chop kayu, sampeyan bisa - wanita lawas.

                  temtunipun apik
                  Kutipan saka kodhok
                  Nanging ing ngendi kita tanpa Hottentot Byzantium? Inggih, utawa Bizantium Hottentotism))) Ana bakal ora prayoga kanggo njaluk

                  Bartholomew wengi adoh saka episode paling getih ing sajarah Nyuwun
                  1. frog
                    frog 26 September 2022 10:27
                    0
                    Apa sampeyan ora mikir yen kita wis saya mlumpat menyang primitivisme "diakses dening massa"?

                    Ya, kita wis muter wiwit jaman pra-perang. Aku protu perang, Agung
                    Rencana saka "swarga" kudu digawa menyang "pemilih" ing wangun diakses

                    Dheweke pengin menehi jancok babagan pemilih. "Apa kowe wedi karo kecoak?"
                    Bartholomew wengi adoh saka episode paling getih ing sajarah

                    Nanging sing paling aman, kanggo jangkoan sejarah. Banjur, contone, karo sejarawan kanggo Agung, sawetara perkara wiwit kedadeyan .....
                    1. Adrey
                      Adrey 26 September 2022 10:33
                      0
                      Matur nuwun kanggo kanca komunikasi hi .
                      Aku bakal ngaso sawise dina hard ing karya. Perlu wis.
                      kanthi hormat hi
                      1. frog
                        frog 26 September 2022 10:53
                        0
                        Sugeng dalu. Dina - ya, nanging nalika padha ora piyambak, lan ing kabeh hi
      5. Semenov
        Semenov 25 September 2022 15:56
        +1
        Mesthi, kaya saiki Rusia ing b. Ukraina (ing Odessa). Ukrainians uga ing tungku Jerman ing WWII, uga Rusia lan Yahudi liyane.
      6. tamu
        tamu 25 September 2022 16:44
        +3
        Ora ana wong Ukrainia lan ora tau ana, ana wong Rusia, Rusia cilik, Ruthenian, Galicia lan akeh wong liya sing manggon ing wilayah sing diarani Ukraina.
      7. landasan pacu-1
        landasan pacu-1 25 September 2022 18:18
        +4
        Aku setuju banget karo sampeyan: komentar jahat, bodho lan provokatif sing njaluk kabeh lan kabeh bakal dibongkar / dirusak paling apik kabeh ngrusak tujuan NWO sing diumumake ...
    3. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 26 September 2022 17:59
      0
      Kutipan: Sergey Averchenkov
      Ukraina kudu dirusak minangka negara lan minangka wilayah. Kenang-kenangan jeneng kuwi kudu dirusak. Yen ora, sawise let taun (ora Matter 10 utawa 100), padha bakal ngulungake maneh.

      Apa tegese sampeyan sijine ing tembung Ukraina?
      Yen negara, banjur cukup kanggo ngrusak kekuwatan lan negara bakal ambruk. Tegese dudu negara sing kudu dirusak, nanging kekuwatan.
      Lan kanthi biaya wilayah ... Hmm, kepiye? Ora jelas kanggo aku.
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 25 September 2022 04:06
    + 34
    Penting banget, ing kasus ngganti jeneng operasi, iku bakal bisa kanggo nggawa menyang pengadilan kabeh wong sing saiki neror warga Ukraina.

    Dheweke janji bakal nganakake pengadilan ing LPR nglawan Nazi Azov ... ing endi pengadilan iki?
    Kanggo nanggepi, padha dipasrahake tanpa cilaka menyang resort Turki kanggo nikmati pantai lan rekreasi ... malih, para ukrosaboteurs mateni jaksa penuntut LPR.
    Sawisé iku, aku ora pracaya marang tembung saka sembarang panguwasa ... padha ngomong siji bab, nindakake liyane, mikir katelu ... malah otak wong soar.
    Sampeyan ngrungokake Peskov lan sampeyan ora bisa pracaya kuping ... apa sing kedadeyan ing kabeh ... Alhamdulillah, sanajan karo referendum, iku wiwit maju.
    Aku ngerti karo pikiranku ing perang sing diarani NWO, apa wae bisa kedadeyan ... kejutan sing ora nyenengake ing loro-lorone bakal berkembang kaya jamur sawise udan ... lan emosi kadhangkala dadi liar ... Aku pengin saru kabeh iki ... sampeyan padha sumelang ing bab pati saka pedunung Donetsk saben dina lan kutha-kutha liyane ing LDNR.
    Akeh taun kepungkur, wong pinter ngelingake lan ujar manawa Ukraina digunakake minangka battering ram nglawan Rusia ... lan saiki wektu sajarah iki wis teka ... kita mung bisa numpes instrumen iki saka Kulon dadi bledug, yen negara kita bakal dadi. dirusak ora ana dalan liya... kabeh wong ala bakal dadi... sugih lan mlarat... lan abang putih, lan sapa wae sing ora peduli karo kabeh iki... ora ana sing bakal tetep adoh saka akibat saka konflik iki.. . dheweke wis tekan tingkat liyane.
    1. svp67
      svp67 25 September 2022 05:22
      + 17
      Quote: Lech saka Android.
      Dheweke janji bakal nganakake pengadilan ing LPR nglawan Nazi Azov ... ing endi pengadilan iki?

      ing DNR. Banjur padha mutusake siji, saiki padha mutusake kanggo nyimpen dhuwit ... (((
      Quote: Lech saka Android.
      Kanggo nanggepi, padha dipasrahake tanpa cilaka menyang resort Turki kanggo nikmati pantai lan rekreasi ... malih, para ukrosaboteurs mateni jaksa penuntut LPR.

      Lan kasunyatan manawa sawetara saka wong-wong mau kanthi brazenly, ing video, mateni tawanan kita, iki ora dianggep ...
      Quote: Lech saka Android.
      Sampeyan ngrungokake Peskov lan sampeyan ora percaya kuping ... apa sing kedadeyan ...

      Apa sing kedadeyan? "Persetujuan" njupuk Panggonan, sawetara sing pengin metu saka sanksi Western lan siyap kanggo menehi malah mercenaries model paling anyar saka "tyblak dicokot" kanggo iki, Aku wonder, nanging kang menehi soko kanggo pejuang kita? Lan ana wong, kayane pengin menehi tawaran kanggo kamera sing nyaman ing Den Haag ...
      1. kula 1970
        kula 1970 25 September 2022 09:36
        +1
        Kutipan saka: svp67
        malah menehi tentara bayaran model paling anyar saka "tyblak bitten",

        Apa sampeyan yakin karo Daily Mail lan Ryadovka? Kabeh liyane cetak maneh saka kono ...
        Lan ya, oligarki ora bakal bisa metu saka sanksi teknis.Dheweke kudu nyerahake kabeh sing ana ing kene ...
        1. svp67
          svp67 25 September 2022 09:55
          +4
          Kutipan: my 1970
          Banjur dheweke kudu nyerahake kabeh sing ana ing kene ...

          Nanging, pitakonan kuwi wis wungu ana, lan iku sabenere miturut Abramovich
          Kutipan: my 1970
          Apa sampeyan yakin karo Daily Mail lan Ryadovka?

          Jujur, aku ora bakal kaget, amarga aku ora ngandel marang Abramovich lan landak karo dheweke
          1. kula 1970
            kula 1970 25 September 2022 12:38
            0
            Kutipan saka: svp67
            Nanging, pitakonan kuwi wis wungu ana, lan iku sabenere miturut Abramovich

            Ayo ndeleng, dheweke ora duwe pilihan sing sugih - dhuwit sing diblokir ing kana utawa aset ing kene. Yen dheweke milih ing kana, pesaing bakal mangan dheweke ing kene ...
            Dateng Daily Mail amarga ora percaya Abromovich - iki kuwat ...
            Iki minangka salah sawijining publikasi paling ala ...
            Abramovich dudu malaekat, mesthine, nanging ana sing samar-samar nyiksa aku, panache gedhe banget ...
      2. pemotong bolt
        pemotong bolt 25 September 2022 10:44
        +1
        menehi tentara bayaran model paling anyar saka "tyblak bitten"
        Ing Inggris, iPhone mung telpon, dudu barang mewah utawa status. Dheweke diwenehi gratis nalika mlebu kontrak. Aku ora percoyo.
    2. yuriy55
      yuriy55 25 September 2022 05:37
      +8
      Quote: Lech saka Android.
      momen sejarah iki wis teka ... mung kudu nyirnakake piranti Barat iki dadi bledug, yen ora negara kita bakal rusak ora liya ... bakal ala kanggo kabeh ... loro miskin lan sugih ... abang lan putih lan sing ora peduli kabeh iki ... ora ana sing bakal tetep adoh saka akibat saka konflik iki ... wis tekan tingkat liyane.

      ya Sanadyan nyuda utawa nambah ... Persis - tingkat liyane, sing mung kita, utawa dheweke ...
      1. tamu
        tamu 25 September 2022 17:04
        +2
        Kutipan saka: yuriy55
        tingkat liyane ngluwihi kang mung kita utawa padha

        Iku bakal becik yen teka kabeh pimpinan.
    3. IBRShB
      IBRShB 25 September 2022 06:57
      +1
      kita mung bisa numpes alat saka Kulon iki dadi bledug ...

      Pitakonan kanggo "vsevtruhists": Bebarengan karo populasi? Lan persis carane? Bener babagan lan artikel sing diwaca sawetara.
      1. igorka357
        igorka357 25 September 2022 08:18
        0
        Dheweke kudu takon, apa sampeyan karo kita utawa karo Kulon, tumindak luwih gumantung marang jawabane. Lan padha wis mangsuli, supaya bebarengan karo populasi musuhan kanggo Rusia. Jawabane ketok.
        1. IBRShB
          IBRShB 25 September 2022 10:55
          +2
          Jawabane ketok.

          Ya, iku ora sakabehe ketok. Miturut jajak pendapat paling anyar, ana 15% kanggo aliansi karo Rusia lan mung 75% kanggo gabung karo NATO. Apa kita bakal nulis 15% iki minangka "rugi agunan", utawa bakal nyoba kanggo mblokir ekspor bahan mentah menyang negara sing ora ramah, lan banjur miwiti bom karpet?
  4. Popenko
    Popenko 25 September 2022 05:11
    +4
    Aku uga pengin kabeh ing pinggiran supaya bledug, nanging aku bisa - Aku pakar kursi. Nanging wong-wong sing arep kudu dipandu dening kritéria liyane - apa ono gunane kanggo Rusia, lan tanpa gati kanggo West.
    1. yuriy55
      yuriy55 25 September 2022 05:34
      +4
      Quote: Popenko
      sing mutusake kudu dipandu karo kriteria liyane ...

      ...- kanggo nggawe kahanan urip sing ora bisa ditahan ing wilayah Ukraina nganti denazifikasi lengkap. Nganti ancaman paling cilik kanggo Rusia wis ilang ...
      Kepiye carane sampeyan pengin?
  5. lex
    lex 25 September 2022 05:11
    +1
    Ora ana tujuan kanggo NWO, mung ana cara,
    Cara kanggo kamenangan !!!
  6. svp67
    svp67 25 September 2022 05:17
    + 14
    Apa kita kudu numpes Ukraina
    Yen katon ing kahanan, banjur wetan lan kidul Ukraina Krajina-U ngalami karusakan global, apa kita seneng utawa ora, tengah nandhang sangsara sethitik, lor nemu sethitik, nanging kulon, iku meh. ora aran karusakan iki. Lan jujur, aku ora ngerti. Sing paling ganas, perang-oriented bagean saka populasi sing urip lan urip, iku ana. Nanging dheweke urip kanthi tentrem, ora entuk kabeh sensasi saka perang iki.
    Sembarang obyek saiki kudu dievaluasi saka sudut pandang panggunaan militer. Sampeyan ora pengin sipil mati, nanging apa masalah. Sedina utawa rong dina sadurunge serangan ing obyek, jembatan utawa stasiun sepur sing padha, RESMI, umum, WARNING babagan serangan kasebut, menehi wong sipil kesempatan kanggo evakuasi.
    1. kula 1970
      kula 1970 25 September 2022 09:44
      -1
      Kutipan saka: svp67
      Sedina utawa rong dina sadurunge serangan ing obyek, jembatan utawa stasiun sepur sing padha, RESMI, umum, WARNING babagan serangan kasebut, menehi wong sipil kesempatan kanggo evakuasi.

      1) sisih kasebut ora bakal percaya
      2) warga sipil ora bakal dievakuasi
      3) ora ana sing bakal ngungsi sipil
      4) sedina utawa rong dina - supaya pertahanan udara obyek bisa dikuatake?

      Masalah utama yaiku kita banjur manggon ing jejere dheweke.
      Yen Spanyol utawa sawetara jinis Madagaskar, bisa uga bang, ora karuwan. Kaya Amerika Serikat bangs - saben wong ing saurutan. Miturut prinsip - bom karpet ...
      1. svp67
        svp67 25 September 2022 09:53
        +6
        Kutipan: my 1970
        1) sisih kasebut ora bakal percaya

        Iki masalahe, "sing ora ndhelikake ..."
        Kutipan: my 1970
        sedina utawa rong dina - supaya pertahanan udara obyek bisa dikuatake?

        Ya, ana ancaman kasebut, tegese sampeyan kudu menehi jeneng obyek 10 ... 15, lan nyerang ing endi wae ing limang ... Saiki ora duwe sistem pertahanan udara sing isih ana ...
        1. kula 1970
          kula 1970 25 September 2022 11:55
          +1
          Kutipan saka: svp67
          dadi perlu kanggo jeneng obyek 10...15,
          - sing tegese - kabeh Ukraina. Persis padha karo saiki
          1. svp67
            svp67 25 September 2022 16:36
            +4
            Kutipan: my 1970
            tegese - kabeh Ukraina. Persis padha karo saiki

            Ora, adoh saka iku. Ing wilayah apa wae ing Ukraina, sampeyan bisa nemokake nganti satus obyek kasebut, yaiku gardu saka macem-macem jinis, depot sepur, stasiun sepur lan siding, kreteg, terowongan, landfills, perusahaan bangunan mesin lan ndandani, macem-macem jinis fasilitas panyimpenan . .. lan sapanunggalane
        2. IBRShB
          IBRShB 25 September 2022 14:44
          +1
          svp67 sing tengen, Aku persis gagasan padha sanalika kita dikenali LDNR.
          Sampeyan bisa ngumumake serangan sanajan sawetara jam - wong bakal duwe wektu kanggo ngungsi, lan ora mungkin dheweke bakal narik pertahanan udara lan njupuk nilai materi.
    2. kanca Che
      kanca Che 25 September 2022 11:02
      +6
      Ora ana sing bakal nyentuh sisih kulon Ukraina, minangka salah sawijining syarat persetujuan, kaya sing dakmangerteni, antarane oligarki dhewe lan kita. Wedhus-wedhus iku piyambakan, lan manuk gagak ora bakal ngetokake mripate manuk gagak, kaya sing sampeyan ngerti. Ing Kulon, kabeh wong ngerti prajanjian kasebut, mula dheweke tumindak kaya ngono, nambah bahan bakar kanggo nyirnakake GENE POOL OF SLEEPS, sing durung ngerti ana ngendi MUSUH UMUM. Saran utama yaiku: ngeculake otak lan miwiti "panas". Iki bakal dadi pungkasan lan ...
      1. utawa
        utawa 25 September 2022 17:04
        +1
        Ya, kita ngomong babagan pengkhianatan para elit nasional sing diarani entitas pasca-Soviet.
        Solusi global yaiku nyopot saka kekuwatan, kanggo mulihake USSR lan tentara Soviet liwat penyatuan tentara republik pasca-Soviet.
        Lan saka sudut pandang lokal, ing konteks situasi taktik saiki, serangan marang Ukraina kulon, saliyane akeh perkara liyane, bisa muter peran positif saka retribusi sing pantes kanggo Donbass.
        1. kanca Che
          kanca Che 25 September 2022 22:31
          -2
          Sampeyan ana ing dalan sing bener, kanca.
  7. chekushka
    chekushka 25 September 2022 05:20
    +2
    Donya kabeh rusak ... Apa kita kudu numpes Ukraina

    Judhul ora ana tandha pitakon.

    Dadi pitakonan-pitakonan sing bener, sayangé ora ana jawaban. Ora ing artikel tartamtu iki, nanging ing umum sawetara solusi unambiguous kanggo masalah iki. Tuladhane:
    "Massad" ngluncurake operasi "Wrath Allah" ing taun 1973 lan bener-bener numpes meh kabeh teroris saka "September Ireng". Lan sing pungkasan ditemokake lan dibubarake ing taun 1992!

    Yen kita nglirwakake kabeh, banjur ya, tumindak kasebut ngidini Israel nylametake negara kasebut, nanging apa iki ngrampungake masalah strategis? Maneh, ing sisih liya, luwih becik mateni pimpinan Hamas ing taun '22 tinimbang ilang negara kasebut ing taun '73. Nanging, kita ora kudu lali yen Ukraina lan Rusia dudu Palestina lan Israel, paling ora ukurane, kajaba nyatane dudu pimpinan Ukraina sing mutusake kabeh.
  8. yuriy55
    yuriy55 25 September 2022 05:26
    +1
    Gendéra sinematik sing ngucapake frasa sing misuwur ...

    ... nggawe cetha yen wektu kanggo "masuk neraka" durung teka. Mungsuh durung njupuk langkah sing bakal ngluwihi garis ora bali ...
    Tugas utama kanggo dina iki (kajaba karusakan infrastruktur) yaiku nyekel ndhuwur "Ukroreich" lan pengadilan ing wilayah Rusia. Saben uwong kudu nandhang sangsara paukuman uga-pantes, nalika ijol-ijolan villains inveterate bakal mokal a priori.
    Bener, kanggo iki, jangkah maju lan karusakan saka negara Ukrainia kudu kaya sing bakal cukup kanggo nyekel Zelensky ing udhara (Aku setuju kanggo numpes sak pesawat).
    Yaiku, karusakan pribadi teroris ing endi wae bakal dadi operasi militer sing sah. Miturut cara, aku foresee conto Israel. Semono uga apa sing ditindakake ing kana. "Massad" ngluncurake operasi "Wrath Allah" ing taun 1973 lan bener-bener numpes meh kabeh teroris saka "September Ireng".

    Nalika isih enom, aku seneng karo anggur anggur "Massandra"

    Ayo diarani spade spade:
    Mossad (Ibrani הַמּוֹסָד‏‎, Arab الموساد‎, al-Mossad, lit. "departemen") jeneng lengkap "Kantor Intelijen lan Tugas Khusus"
    Taktik Israel apik kanggo Israel dhewe. Siji mung bisa foresee ing inevitability saka respon nyukupi.
    hi
  9. Luminman
    Luminman 25 September 2022 05:27
    +6
    apa kita kudu mbebasake kabeh Ukraina saiki?

    Mung Kidul lan Kidul-Wétan, kanthi populasi sing nganggo basa Rusia. Liyane saka Ukraina minangka bahan busuk lan mambu busuk ...
  10. roket757
    roket757 25 September 2022 05:28
    +7
    Iku bab dosa, lan kadhangkala aku nyerah kanggo emosi. Utawa Mungkin, tenan, kanggo Smash infrastruktur Ukraina kanggo neraka, numpes sektor energi, numpes sistem saluran pembuangan, break kreteg, bang bebarengan Bankova, supaya ora kantor presiden, utawa Departemen Pertahanan, ora ana sing tetep ana.
    . Ora kabeh berturut-turut, nanging militer, infrastruktur transportasi, kudu dirusak ...
    Dadi mangsuli utawa meneng?

    Ora tanggung jawab nyebabake kambuh
    . Bakal perlu kanggo numpes non-manungsa, ora kanggo mbales dendam, kanggo nylametake nyawa wong-wong sing bisa dipateni luwih akeh.
  11. Moneron
    Moneron 25 September 2022 05:28
    +3
    awal kanggo miwiti misahake kulit bruwang unkilled. lan nalika gelombang pisanan mobilized bakal ditarik munggah menyang garis ngarep .... akeh bisa kelakon.
    lan kita ngarepake owah-owahan sing cetha ing hakekat perang. wong lanang dipeksa ambruk saka kulawargané, urip sipil sepi, mesthi, ora bakal ngatur perang "milih" presiden ... urip dhewe luwih larang regane kanggo kulawargané. ing kawitan mundhut sing disebut munggah saka sipil, edhan ing pasukan bakal tambah banget. lan ora pesen wong diwasa saka "warga" ora bisa maneh dipeksa perang ing sarung putih. Ukraina Tengah nunggu ambruk lengkap. NATO Kulon bakal nutupi.
  12. iki odessy
    iki odessy 25 September 2022 05:38
    +3
    nangis liyane saka nyawa amatir ing "masalah Ukraina". Aku nyoba kanggo takon, kanggo bab 20 taun wong kaya penulis utawa wong sing wis ngandika kanggo 20 taun, lan utamané wiwit 2014, kanggo wong kaya aku - "sampeyan ora tresna Ukraina, koper-stasiun-Rusia, sanajan kita wis tau manggon ing pasca-Soviet Rusia Apa tengen Ukraina Malah wong karo otak diantemi, ing boxer Usyk, ngandika kaya - "ing 1991, kita ora teka iki! Ukraina, nanging dheweke teka kanggo kita." Nganti panulis sinau pitakonan iki lan tangi saka piranti CPSU, padha ora bakal ngelingi centenary, iki "bengok" ora luwih saka subyektivisme lan mbebayani.
  13. Sergey028
    Sergey028 25 September 2022 05:45
    + 12
    Sawetara jinis fluff. Melasi sapa? Sampeyan mung kudu melas marang prajuritmu. Ora ana sing njaluk kanthi sengaja nggebug warga sipil ing omah, nanging ngrusak kreteg, dalan, pembangkit listrik, lsp. Utawa dheweke durung ngerti apa sing dadi selektivitas "sarung tangan putih"?
    Dene krisis lan sapanunggalane... Apa sing disaranake pengarang? Ngenteni nganti Ukraina dhewe arep ambruk? Fie ing sampeyan. Ora bakal ambruk. Lan dheweke ora bakal mandheg nyedhiyakake lan ndhukung.
    Ya, lan karo mobilisasi iki .... Kasep, sampeyan ora mikir? Ora, mesthi - pungkasan luwih apik tinimbang ora, nanging yen sadurungé - uga, iku perlu kanggo ngakoni kesalahane. Sawise kabeh, ora ana sing kuwasa ngakoni yen amarga mulet saka ngarep kanthi pasukan minimal, amarga serangan "kavaleri", ing wiwitan NMD, kita nampa ewonan wong sing tiwas lan tatu, sing menehi Western " partners" alesan kanggo mikir sing Ukraina bisa kanggo break mburi Rusia, sampeyan mung kudu pour ing cukup denyuzhkov. Mangga nerangake kanggo bocah yatim piatu lan aku celaka: kesadaran yen ing Ukraina kabeh kolektif Barat perang karo Rusia teka ing pimpinan negara mung sawise pitung sasi perang??? Lan sadurunge, mungkin informasi kasebut ora tekan? Utawa ana wong sing wedi tanggung jawab kanggo keputusan sing ora populer?
    1. domokl
      25 September 2022 07:01
      -2
      Sejarah lali utawa kurang sinau ing sekolah? Apa sampeyan kelingan nalika detasemen UPA pungkasan kejiret ing Ukraina? Lan iki ditindakake ora dening petani saka sipil, nanging dening prajurit sing ngliwati perang lan tumindak tanpa akeh filantropi. Apa sampeyan pengin mbaleni dalan sing padha? Sampeyan lali yen saiki malah warga sipil ing Ukraina minangka mungsuh ideologi Rusia. Path sampeyan minangka dalan iki kanggo nransfer saka jumlah sing dididik maneh menyang jumlah partisan sing aktif ...
    2. ukum70
      ukum70 25 September 2022 09:01
      +5
      Sing utama yaiku ora ngrusak Ukraina, lan ora ngrusak awake dhewe!
    3. white260
      white260 25 September 2022 10:23
      0
      Aku pancene pengin percaya yen kabeh kebingungan lan pati sing ora perlu ditindakake, nyatane, nggodho Kulon dadi jebakan. Ekonomi, militer, politik. Kabeh kedaden banget otentik. Iku tega sing wong lanang padha dijupuk lan bab populasi kita ing wilayah Kharkiv, kang saiki lagi tormented. Kasangsarane ora muspra! Kabeh, malah donya musuhan, wis ditampilake inti fasis bestial saka ukrov!
      Penyebab kesalahan utama - ing lemah. Speaker kacarita sing kabeh OK! Laporan kasebut dipercaya ing ndhuwur ..
      Utawa padha nyamar pracaya lan laying nomer ing losses mangsa. Iku misale jek kula sing petugas keamanan ora bisa diapusi banget .. padha wis sibuk karo seluk beluk manungsa kabeh urip lan kadhangkala iku luwih angel kanggo wong-wong mau saka proctologists. We kudu operasi tutup, wong bodho sing melu penipuan diijini kanggo nuduhake piyambak. Nanging bakal ana paukuman, aku pracaya. Minangka conto paling gampang wong bodho saka nom-noman emas sing ditarik menyang Gelendvagens massa ing saindhenging ibukutha .. ing wayah awan! Sedulur-sedulure nyurung dheweke menyang akademi FSB lan kepiye wae dheweke ora sinau .. nanging ora dibutuhake. Lan supaya padha kejiret kanggo Vanity lan kabeh wong dijupuk metu saka game. Apa jenis agen saiki?
      Conto cahya paling entheng sing scraped bebarengan ing memori. Aku pancene pengin pracaya. Aku percaya yen sawetara jenderal lan pejabat bakal lungguh. Nanging mesthi ora bakal mlayu saka paukuman saka Ndhuwur. Kita kabeh menyang pengadilan. Mung kabeh beda. Sawetara, kaya korban sing disiksa, meh dadi pahlawan, dene liyane kaya pengkhianat. Kabeh wong bakal oleh ganjaran. Lan ganjaran sing paling dhuwur yaiku wong sing nyerahake nyawane kanggo kanca-kancane! Ing kabeh wektu lan kahanan.
  14. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 25 September 2022 06:31
    +5
    Ya, dheweke bakal ngontrol wilayah Ukraina, nanging bakal bisa tetep, amarga bagean saka populasi ora kompatibel karo Rusia?
    1. Egoza
      Egoza 25 September 2022 07:16
      -3
      Kutipan: Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Ya, dheweke bakal ngontrol wilayah Ukraina, nanging bakal bisa tetep, amarga bagean saka populasi ora kompatibel karo Rusia?

      Padha bisa nyimpen, nanging sisih kulon kudu diwenehi adoh. Lan supaya EU toil karo wong-wong mau. Mung sawetara sing bakal tetep ora bisa rukun karo Rusia. Inggih, sampeyan kudu katon ing taun pisanan. Ana kerja "resik" (nalika gaji ora ana ing amplop), ora bakal njupuk tanah ing desa, mbayar pensiun. Bakal ana pemukiman maneh, sing luwih seneng lan kabeh wong bakal tenang,
  15. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 25 September 2022 06:32
    +2
    Yen tembung "Rusia" muni kanggo kepentingan eloquence saka swagger nasional, banjur aku uga ora seneng. Kajaba iku, iku mbebayani kanggo negara kita karo akeh bangsa. Kabeh shortcomings kita dumunung ing unprofessionalism ing akeh struktur. cilik, ing militèr. Nyritakake epik lan dongeng iku siji bab, nanging kanggo ndeleng kahanan saiki ing donya iku liyane. Ing siji wektu, non-profesional kita ngatur kanggo bantuan ora mung rezim Kyiv tuwuh, nanging uga Amerika dhewe. Yen katon saka njaba, sing dadi tentara, banjur Yaroslavna umume nangis.
    1. domokl
      25 September 2022 07:04
      -2
      Nikolai, mungkin cukup "nggaruk mburi sirah." Rusia kuwat ing mburi ... Ana kahanan saiki lan solusi kudu digoleki, nanging ora bisa sambat babagan apa sing wis kedadeyan lan ora bisa diganti ...
      1. Nikolay Malyugin
        Nikolay Malyugin 25 September 2022 07:52
        +6
        Alexander: Yen kesalahane dhewe ora diakoni, banjur diulang maneh.
        1. Boris55
          Boris55 25 September 2022 08:12
          -4
          Kutipan: Nikolai Malyugin
          Nalika kesalahane dhewe ora diakoni, banjur dibaleni maneh.

          Nalika mung fokus ing kesalahan, dheweke nggawe kesalahan sing luwih gedhe.

          ps
          Meadows Rusian, Drevlyans Rusian, Krivichi Rusian, Vyatichi Rusian, lan liya-liyane. Swara wektu, kagungane klan-suku ilang, nanging adjective Russian tetep.
        2. domokl
          25 September 2022 08:13
          -2
          kita wis ngomong babagan iki meh 10 taun, dadi apa? apa ana owah-owahan ing taun?
          1. Nikolay Malyugin
            Nikolay Malyugin 25 September 2022 09:38
            0
            Alexander. Kene sampeyan bener. Saka kasunyatan sing kita nyapu kabeh nganggo ilat, ora bakal dadi luwih resik ing gubug.
  16. IBRShB
    IBRShB 25 September 2022 07:14
    0
    Kasus langka nalika aku setuju karo penulis. iku ATO :)
  17. samarin1969
    samarin1969 25 September 2022 07:22
    +9
    sanalika Moskow gagal lan nanggapi, bakal bisa ngumumake Rusia minangka sponsor terorisme kanthi kabeh tumindak sing ditindakake. Lan banjur rembugan. Rembugan ana ing syarat-syarat Kulon.


    Meh saben dina, penulis nyopir ing mantra iki. (Orang njero liyane ujar manawa kita bakal miwiti ngrusak sistem energi - dheweke bakal menehi misil jarak gedhe). Ing njero utawa asil analisis - ora masalah. Mratelakake panemume duwe panggonan. Kulon bisa nindakake malah saiki. Kayane ana referendum babagan mlebu wilayah Zaporozhye menyang wates ADMINISTRATIF. Ayo menyang Zaporozhye lan ... Kulon nerbitake larangan perang sing diramalake dening Pak Staver!
    Yen iki kabeh, banjur pimpinan Federasi Rusia tetep ing leash. Lan iki wis asor.
  18. Kelevra
    Kelevra 25 September 2022 07:32
    + 17
    Saka layang saka kancaku:
    "Aku manggon ing Ukraina suwene 8 taun, wiwit taun 2012 nganti 2020. Aku ngobrol karo kanca-kanca sakelas, sedulure bojoku (ora ana sanak-sedulur ing garisku). Wiwit taun 1991, masyarakat wis diformat kanthi lengkap lan sanajan dheweke ora nindakake. sijine kekuwatane, dheweke malah luwih sengit marang Rusia. Duta Besar Rusia Chernomyrdin main harmonika, mangan vodka karo kaviar, ngatur resepsi ing kedutaan, lan Zurabov nindakake bisnis kotor ing bisnis farmasi. Ing wektu iki, Barat nggawe dana. , dipakani wong tengen ing jumlah ageng.Asil beda ora bisa.
    Aku ana ing Maidan sak wicara McCain kang. Ora ana papan sing gratis! Kabeh wilayah lan lereng dalan. Institutskaya padha padhet dikempalken karo wong lan padha ora pengunjung, padha Kievans. Padha mbengok banter Sank Yu marang narapidana Vietnam iki. Lan iku Desember 2013! Sajrone 8 taun, kabeh generasi wong tanpa otak wis tuwuh, lan wong-wong sing ngelingi USSR dadi luwih cilik.
    Aku mikir Putin wis penasehat elek ing Ukraina. Apa sampeyan ngelingi sejarah: ing USSR padha percaya yen proletariat Jerman ora bakal ndhukung Hitler ing perang nglawan kita? Bab sing padha, mbokmenawa, diarani konsultan sing dibayar banget marang Stalin.
    Bakal ana akeh korban ing loro-lorone lan musuhan nganti pirang-pirang dekade. Sampeyan ora bisa maneh ngajari masyarakat Ukrainia. Paling ora aku ora weruh carane bisa rampung. Aku mikir yen Putin uga ora duwe pangerten kaya ngono.
    1. ukum70
      ukum70 25 September 2022 09:48
      +1
      Bakal ana akeh korban ing loro-lorone lan musuhan nganti pirang-pirang dekade.

      20 taun iku minimal.
  19. Sergei Nikiforov
    Sergei Nikiforov 25 September 2022 07:42
    + 13
    Wiwit cilik, aku ngrungokake omong kosong sing ambruk musim dingin kekaisaran ora bisa dihindari, kepiye wae ora bakal ambruk, saiki kanthi dendam lolong ambruk jagad unipolar, ambruk dolar lan omong kosong ekonomi liyane wis diwiwiti karo China ing rubles. Muga-muga wong Tionghoa ora tuku lenga kita kanthi diskon nganti 30%, nanging bakal dagang apa wae. Nanging, ing sisih liya, dheweke krungu bengok saka sebrang samodra babagan kertu Dunia lan kabeh, meh kabeh wong. mandegake makarya karo wong-wong mau lan ing umum, posisi patriots ardent tutul. Nah, saiki kita kabeh dhewe Sadurunge taun 25, kita bakal nggawa mikroelektronik menyang tingkat donya, mbangun 30 pesawat anyar, terus.? Inggih, saka pengamatan pribadi Ing karya, kita duwe pegawe, admirer ardent saka pimpinan kita lan kabeh sing kedados Dina sadurunge wingi, padha nggawa agenda kanggo putrane Aku wis suwe ora weruh transformasi views kuwi Lan Eropa bakal slamet ing mangsa, angel, nanging bakal slamet
    1. Gosong1978
      Gosong1978 25 September 2022 10:53
      +5
      Kanthi akeh, transformasi kasebut kedadeyan, nalika ana prospek sing jelas kanggo nindakake apa sing didhukung kanthi semangat mung wingi.
  20. Simbah amatir
    Simbah amatir 25 September 2022 07:50
    +4
    1. Ora "donya kabeh rusak", nanging infrastruktur Ukraina dual waé. Dudu rumah sakit lan sekolah, dudu pasar utawa toko, nanging dalan lan rel sepur sing nyuplai senjata Barat.
    2. Ngenali struktur negara lan dudu negara minangka "sponsor terorisme" ora bakal bisa. Yen struktur negara diakoni kaya ngono, mula iki minangka pengakuan kabeh negara. Umumé, sponsor terorisme dudu Ukraina: Teroris Ukraina diwenehake dening Amerika Serikat lan negara-negara NATO. Lan dheweke minangka negara sponsor terorisme.
    3. Kaya akeh liyane, aku takon dhewe: ing ngendi karya pasukan keamanan kita ing wilayah mungsuh? Ing ngendi likuidasi pimpinan mungsuh? Yagene kabeh jinis ideolog Nazisme Ukrainia isih urip? Avakov, Yatsenyuk, Yarosh, lan liya-liyane? Artikel kasebut nyebataken operasi Mossad Israel. Ana siji liyane, ing liquidation saka Nazi oncat melu ing extermination wong Yahudi nalika Perang Donya II. Apa kita duwe usus cilik?
    4. Kita dikandhani saka saben wesi yen ana perang Barat kolektif nglawan Rusia. Yen iki perang, kita kudu perang. Kanthi kabeh akibat. Yen iki dudu perang, nanging NWO, mula sing ngaku ngelawan kudu tanggung jawab.
    1. Boris55
      Boris55 25 September 2022 08:16
      -8
      Quote: Simbah amatir
      Yen iki perang, kita kudu perang. Kanthi kabeh akibat. Yen iki dudu perang, nanging NWO, mula sing ngaku ngelawan kudu tanggung jawab.

      NWO ditindakake ing wilayah negara manca (LDNR) miturut panjaluke. Nalika kita ana kanggo mbantu dheweke. Sawise dadi bagéan saka Rusia, iku wis dadi wilayah kita, karo kabeh jalaran. Mobilisasi parsial babagan iki.
      1. aiguillette
        aiguillette 25 September 2022 11:39
        +3
        "Sawise dadi bagean saka Rusia, iki bakal dadi wilayah kita, kanthi kabeh akibat"
        ora ngarep-arep sing padha bakal teka munggah karo mergo terus tape abang sing saiki arep ing jeneng
  21. Ivan2022
    Ivan2022 25 September 2022 08:08
    +2
    Kejem ora perlu. Kaunggulan sing akeh banget ing pasukan lan sarana dibutuhake. Lan menang cepet.

    Nanging yen tumindak ditindakake miturut skema "mbuwang log menyang kompor", mula telusuran "apa sing kudu didandani ing konservatori", "umat manungsa kudu disalahake" .... USSR uga. dirusak "amarga sosialisme minangka utopia manungsa." Nanging ora amarga padha nggawa maling lan pengkhianat menyang kuwasa.

    Minangka paribasan: "Kanca, sampeyan ana ing dalan sing bener!" Jotosan luwih ... Lan aku pengin sampeyan entuk apa sing pantes.
  22. Ilanatol
    Ilanatol 25 September 2022 08:12
    0
    Kutipan saka bayard
    Dheweke menehi kita kesempatan kanggo nggawe saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing sengsara ... (ora kalebu Angkatan Udara lan sistem serangan jarak jauh) "tentara paling kuat ing Eropa" - loro-lorone sacara numerik, lan ing latihan umum, lan pengalaman pertempuran sing serius. Kang wis dadi, ing kasunyatan, detasemen majeng NATO ing underbelly kita.


    Angkatan Bersenjata Ukraina ora dadi sengsara. Lan saiki - cetha ora tentara paling kuat ing Eropah, ora perlu exaggerate. Ya, ana unit siap tempur, bersenjata lan dilatih miturut standar Barat, nanging ora akeh (10-15 persen saka pasukan), amarga NATO nglengkapi kabeh 700 ewu (utawa malah 300 ewu) senjata modern mung isine weteng lancip.
    1. Sergey028
      Sergey028 25 September 2022 11:36
      +6
      Ya, apa sampeyan? Ah ah ah! Ora mung ana akeh senjata sing teka ing kana, lan sing modern, nanging para prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina cukup motivasi. Wektu kanggo njupuk kaca tingal mawar colored.
      1. Ilanatol
        Ilanatol 26 September 2022 13:50
        -1
        Kene, njupuk wong mati. Ana akeh senjata teka ... uga. Malah nutup mata, yen unit arep ngiwa ... carane akeh divisi utawa brigade bisa dilengkapi eksklusif karo senjata NATO?
        Contone, tank?
        Inggih, ana pira Abrams utawa Leopard?
        Sistem artileri Barat sing sombong - skor puluhan, "Haimars" - uga ora 100 lan 200, kaya sing diimpiake Zelensky, sing diwenehake dening potongan kasebut.
        Lan pira sing dibutuhake kanggo peralatan maneh lengkap paling ora rolas divisi getih lengkap?
        Lan kita uga butuh tank lan pesawat, OTRK ... nanging iki jelas "macet kanggo sesuk."
        Lan apa babagan komplek militèr-industri Ukrainia? Pira senjata anyar sing diprodhuksi ing kuartal pungkasan?
        Pira tank, sistem artileri, MLRS, sistem pertahanan udara? Apa sampeyan bisa menehi statistik sing akurat?
        Lan apa babagan armada Ukrainia? Seperangkat baskom sing karat wis suwe ana ing ngisor, apa sing anyar? Inggih, paling ora saperangan corvettes saka construction dhewe?
        Apa sing ditindakake para laksamana Ukraina sing menarik? Apa prau dolanan ing trough diijini kanggo gaji?
        Dadi mung 50 sing nyata, malah luwih sithik - luwih utawa kurang bersenjata kaya sing dikarepake. Liyane minangka warisan karat ing jaman Soviet.
  23. Gardamir
    Gardamir 25 September 2022 08:13
    +3
    Ana rong titik. Kaping pisanan, sacara historis lan geografis, umume Ukraina minangka bagéan saka Rusia. Ukraina ora tau dadi negara sing kapisah. Padha mung dicokot saka bagéan saka Rusia. Sing njupuk cokotan. Lan iki pitakonan kapindho. Yen pamaréntah Rusia saiki ngakoni manawa Borya Blue wis nindakake kudeta, mula ngrusak negara siji. Tumindak Rusia ing sing diarani Ukraina bakal entuk status legal. FRG njupuk alih GDR. Kenapa Rusia ora bisa ngrebut maneh bageane?
    1. Boris55
      Boris55 25 September 2022 08:30
      -4
      Kutipan: Gardamir
      Napa Rusia ora bisa ngrebut maneh bageane?

      Mungkin kita bakal bali. Ossetia Kidul, Abkhazia, Crimea, Donetsk, Luhansk, Kherson, Zaporizhia... Minangka bongkok ngandika, sing utama kanggo miwiti, lan proses bakal terus.

      Tujuan utama kita ditemtokake ing pesen menyang Kulon tanggal 15 Desember 2021.

      ps
      Karusakan USSR diwiwiti kanthi ngganti jeneng CPSU (b) dadi CPSU (1952), sing ora ana maneh papan kanggo Bolshevik ...
  24. Ilanatol
    Ilanatol 25 September 2022 08:16
    +2
    Kutipan saka domokl
    Sampeyan lali yen saiki malah warga sipil ing Ukraina minangka mungsuh ideologi Rusia.


    Ana mungsuh, ana panyengkuyung. Panyengkuyung - perawatan bangsa paling disenengi, nganti ngetokake senjata lan organisasi "Penjaga Rakyat". Ayo Ukrainians apik ngatasi masalah Ukrainians ala.
    Rusia ora mbutuhake kabeh Ukraina. Cukup saka sisih kiwa Dnieper lan wilayah pesisir (nganti Transnistria). Lha tanggane bareng-bareng, wis padha idu.
    1. white260
      white260 25 September 2022 10:40
      0
      Ing bab mung sing Ukraina perlu kabèh. Yen ora, sembarang kethokan sing tetep saka dheweke bakal digawe ohri anti-Rusia, yen ora ram, banjur fang werewolf beracun .. Mungkin bagean Polandia lan mantan Pakta Warsawa dibutuhake, nanging ora adhedhasar ideologi abstrak, nanging ing kukan pragmatis angel pipa lenga lan gas lan perdagangan impaled.
      Lan sing paling penting, minangka senator Romawi lawas, aku bakal mbaleni - (Carthage) Turki kudu dirusak! Banjur Nata kabeh bakal kesapu lan bisa kanggo remet metu saka Eropah. Iki impenku..
  25. Alexander Kuksin
    Alexander Kuksin 25 September 2022 08:30
    +3
    Setuju karo sawetara komentar, aku uga mikir yen Ukraina kudu dibubarake minangka negara. Ora ana sing kaya ngono lan ora perlu. Ayo ana provinsi. Nanging ana aspek liyane. Iki kaya bebaya kanggo bekas republik Soviet liyane. Padha diputer ing kamardikan - padha ilang negara. Utamané Baltik. Sawise kabeh, sampeyan bisa bali menyang Livonia, Estonia maneh ... Lan iki wektu kanggo Tallinn dadi Revel. Apa ana negara liya ing tlatah Kakaisaran Rusia? Manjakani!
  26. Ivan2022
    Ivan2022 25 September 2022 08:53
    +4
    Quote: Alexander Kuksin
    Setuju.... Apa ana negara liya ing tlatah Kakaisaran Rusia? Manjakani!

    Ingkang utama yaiku puser ora diundhuh saka galur. Wong Rusia dhewe wis kaping pindho ngakoni presiden, sing wis "ngatur Rusia" kanthi cara iki. Ana 15 republik.

    Mula, pisanan, "ayo kita misahake awake dhewe supaya ora menehi panganan." Lan saiki kita bakal ngliwati kabeh bedbugs. Bodho tansaya kuwat..... Nanging bakal mungkasi banget ... Iki ora pampering. Iki minangka diagnosa.

    Wong-wong, sing diturunake ing ngisor plinth ing Rusia, ora duwe urusan liyane kajaba mikir "babagan Kekaisaran" ....
  27. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 25 September 2022 08:56
    +5
    Pangarep-arep penulis sing karo tekane saka cuaca kadhemen Kulon ora duwe wektu kanggo Ukraina punika utopia. Bisa uga panas saka rapat umum ing dalan, nanging ora luwih saka Kulon wis ngganti rencana sing ora sopan kanggo nyedak Rusia - Amerika duwe dana sing cukup kanggo nglawan Rusia.
  28. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 25 September 2022 09:05
    +6
    Guys, iki kabeh apik, nanging ... Aku ndeleng watara kula bab awon. Ya, generasi kita, sing umure 35-45 taun, kabeh wong ngerti kanthi becik, lan ora ketompo carane nesu marang negara sing korupsi liwat lan liwat, dheweke bakal pindhah menyang kantor registrasi militer lan enlistment kanthi sadar dhewe, sawise nampa. nimbali. Nalika telpon nganti 35 taun. Nanging kita siyap yen ana gelombang kapindho, telpon saka wong sing luwih tuwa.
    Nanging kaya sing dakkandhakake, ana masalah - aku ngerti akeh wong enom, umur 19-30, sing ora dadi tentara, wis kebak propaganda liberal lan pro-Barat, sing kabeh urip sadar yaiku konsumsi lan modis. hangout karo minimal pengabdian. Oh, padha ora pengin kanggo ANYTHING lan ora bakal mobilize yen padha nelpon. Enom, sehat, kuwat - pelatih fitness, manajer, pemilih otomatis, desainer, agen real estate lan asuransi, lsp. Aku ora exaggerating. Ing karya, aku kudu lelungan akeh menyang perusahaan beda lan komunikasi karo wong beda. Wingi aku wong ngomong karo conto kuwi, mantan trainer fitness, lan saiki manager, kang sadean fireplaces lan peralatan dadi panas. Sehat, pinter, sopan. Dheweke ngomong blak-blakan - "Aku ora bakal melu mobilisasi apa wae. Aku siyap mbela negara kasebut nalika mungsuh nyerang saka njaba. Lan ora nalika tentara kita nyerang negara tanggane lan rakes maneh wong ing kana, lan saiki, amarga kesalahane. saka jenderal, kita kudu ngganti kepala kita." Lan malah kanggo titik yen padha nyoba kanggo meksa, bedhil mesin iki bakal diuripake marang wong-wong mau.
    Kaya iki. Lan ora ana bantahan lan liya-liyane ora ngowahi sudut pandang lan sing kaya dheweke. Iki minangka kolom kalima turu sing padha, sing, ing wektu sing paling angel kanggo negara, diaktifake dening dalang Barat, sing, kaya sing wis ditampilake, 1000 kaping luwih pinter tinimbang propagandist lan ahli strategi kita. Sebagéyan gedhé wong enom iki, sing ngimpi manggon ing Kulon lan miturut pola Kulon, tuwuh ing YouTube, Instagram, VK, Facebook, lsp. Lan dheweke digunakke persis kabeh sing liberal lan demokrat West ma menyang wong-wong mau, kabeh sing "nilai". Iki bagéan saka nom-noman ora tau nonton siaran warta saka saluran federal, kabeh iki nuduhake propagandists saka Republik Tatarstan, iki Skabeevs, Solovyovs, Kiselevs lan liyane. Dheweke entuk kabeh saka internet. Telpon lan laptop minangka alternatif kanggo TV. Lan ing kana dheweke nemokake apa sing luwih menarik lan bisa dingerteni.
    Panguwasa kudu mikir babagan carane akeh, apa bagean gedhe saka pemuda saiki wis tenang lan isih netral. Bye...
    1. ukum70
      ukum70 25 September 2022 09:58
      +4
      Panguwasa kudu mikir babagan carane akeh, apa bagean gedhe saka pemuda saiki wis tenang lan isih netral. Bye...

      Miturut kasunyatan manawa pasukan keamanan ora nindakake perjalanan bisnis menyang Donbass, sing paling dhuwur wis ngerti lan siap. Senadyan Kamentrian Pertahanan saya nyoba kanggo mbuktekaken ngelawan.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 25 September 2022 10:51
      +1
      ngimpi urip kaya ing Kulon
      Lan ing wektu sing padha ora ngerti carane urip ing Kulon.
      1. Kolonel_Ivanov
        Kolonel_Ivanov 26 September 2022 22:03
        0
        Ora worth ngomong kanggo kabeh wong. Anak-anak pejabat, oligarki manggon ing kono lan padha apik.
    3. white260
      white260 25 September 2022 10:58
      -1
      Ya, iki minangka tragedi utama ing jagad iki. Lan donya ing umum, planet. Kene wong baja lair ing USSR bakal ninggalake pimpinan. Sing ngelingi carane kekaisaran nyata digawe (ing apa negara Rusia ngadeg) .. lan penyangga negara bisa break. wong enom bakal ngedol kabeh kanggo iPhone .. kanggo wong-wong mau srengenge ☀️ munggah ing sisih kulon.
      Kita wis ilang wong enom.
      Nanging minangka prajurit Tentara Abang Kawan Sukhov ngandika nalika ditawani milih pati. Luwih becik nandhang sangsara mesthi!. Ayo ora nyerah.
      1. ALARI
        ALARI 25 September 2022 13:04
        +5
        Kita ora kalah, malah ora berjuang, kita sibuk mecah negara dadi kanthong. Lan saiki groan wis musna ala muda, Lan padha dhewe ksatria lurus nganggo jubah putih. Wong enom paling ora ngapusi yen kabeh apik lan nyoba urip kanggo awake dhewe lan kulawargane Lan ora kanggo paman sing ora peduli karo pemuda.
        1. white260
          white260 25 September 2022 23:34
          -2
          Kanggo jenis kulawarga apa wong enom manggon? Lan 60-70 utawa malah luwih persen pegatan? Kanggo kulawarga iki? Utawa urip kanggo awake dhewe.. kanggo kesenengan, mbok menawa? Asring banget nglarakake. Pivas, travas .. utawa malah tetenger .. Aku ora ngerti, aku mikir yen ing yard lan sudhut jarum suntik mandheg crunching ing sikilku, aku panginten kita Sejatine ngatasi kecanduan narkoba .. wong pinter mbukak mripatku - ya padha. ngomong kabeh ing rempah-rempah, pil, tetenger lan sampah liyane .. alangan. Ing 90s kita slamet, liyane nuduhake. Luwih tuwa lan luwih pinter. Lan sing ora wedi getih, ora ana kang. Umumé, alangan, nanging kudu ana kamenangan. Motherland iku nalika siji kanggo kabeh lan kabeh kanggo siji. Tanah kelairan nalika bebarengan. Pakdheku, sing kobong ing tank cedhak Stalingrad, ngerti iki. Kadhangkala aku ora bisa nerangake dhewe. Kepiye carane Gusti Allah ngerti mung siji.
          1. ALARI
            ALARI 26 September 2022 07:13
            +2
            Aku weruh sampeyan ora ngombe utawa ngrokok. Lan mutusake apa Motherland, banjur siji hipotek lan upah minimal menyang yacht lan kraton liyane, lan sing terakhir mulang wong pisanan urip. Lan saiki sing pungkasan lan paling larang yaiku njupuk LIFE.
            1. white260
              white260 26 September 2022 08:44
              -3
              Dheweke nylametake mlarat, mung nganggo vodka murah (saiki, sing larang ora menek, ora ana wani sadurunge) lan Terusan Segara Putih ngrokok nalika isih enom .. mlarat apik! Lan kabeh sampah narkotika asale saka taun 90-an iki, nalika wong liberal lan wong sing dicuci otak uga njerit - sampeyan ora bisa urip kaya ngono! Siji Volga lan dachas, lan liya-liyane ora bisa tuku Zhiguli. negara uhaydakali, apa sing wis digayuh!? hak istimewa saka nomenclature partai dibandhingake apa duwe oligarki luh ... Dadi apa karusakan saka Motherland lan telpon kanggo iku angkara! Anjog kanggo nomer elek saka korban, yuta, minangka sajarah Rusia nuduhake (dibandhingake karo 5000 korban ing ngarep). Lan telpon ora kanggo defend iku uga propaganda mungsuh ing pet.
              Lan padha bakal isin! Ing taun 90-an iku perlu kanggo urip, keluwen, lan urip ana ing ancaman ing saben giliran saka cilik, lan kadhangkala angkara utama. Saiki wong enom tansah bisa entuk dhuwit, yen kanca karo otak lan komputer, banjur entuk akeh! Lan padha nyopir mobil kelangan lan malah duwe real estate. Malah wong sing paling biasa bisa njupuk hipotek cilik lan mbayar (ora kaya wong Eropa rata-rata), yen sampeyan ora thump saben dina. Sampeyan ora duwe istirahat saka yacht wong liya! Lan yen padha sijine Abramovich utawa Usmanov ing panggonan, padha bakal nggabung ing saperangan dina, padha bakal numpes kekaisaran bisnis kang puluhan, lan kadhangkala atusan ewu wong saiki gumantung. Amarga ing tingkat manajerial kaya ngono sampeyan butuh meh kaya Chekist! Intelektual lan baja sing kuat bakal, kerja terus-terusan lan ngontrol kabeh! Yen luwih lan ati anget ditambahake
              1. white260
                white260 26 September 2022 08:49
                -2
                lan wong bakal nindakake amal sing apik banget. (Ana sing nindakake iki kanthi rahasia). Yacht wong liya ora menehi istirahat! Tenang, dheweke lan properti wis digawa menyang luar negeri. Ngapunten!))
                PS lan sampeyan duwe tikus ing gambar profil sampeyan.
                Aku ora seneng wiwit cilik.
                1. ALARI
                  ALARI 26 September 2022 16:57
                  +1
                  Ya, ngapura lan lali. Lali bocah-bocah sing ora ditambani wong tuwa sing lara, sekolah lan taman kanak-kanak sing durung dibangun, wong tuwa sing mlarat lan kulawarga sing rusak amarga ora duwe dhuwit. Apa iku kanggo lali? Lho, iki kudu dieling-eling supaya mengko takon, nanging aku lali arep takon apa sing arep dipasang ing avatarku.
                  1. white260
                    white260 27 September 2022 03:37
                    +1
                    Ora tau kedaden yen salah siji kudu nyalahke, lan kabeh negara resik .. wong-wong pracaya marang goroh lan ora mbela USSR, lan akeh seneng kabongkar kabeh sing tangan bisa tekan .. iku mokal kanggo ngiyanati prestasi sing. leluhur lan ngrusak ideologi kabeh. Sawetara mbantah lan bengok-bengok nganti serak yen ora mungkin urip kaya ngono! .. Dzerzhinsky dibubarake, dheweke sengit karo tentara lan sejarah negara kita, lan nyatane dheweke nolak awake dhewe kanggo hiburan lan bathi. Kulon. Dadi padha nyuwil kekaisaran tsarist lan USSR. Diwiwiti kanthi karusakan ing pikiran. Ing akeh!
                    Nanging, aja ngadili, nanging sampeyan ora bakal diadili, ujar saka Ndhuwur!
                    Nalika kita tekan Pengadilan kasebut. Aku wedi yen awake dhewe ora bakal ngetutake kadurjanane wong liya, nanging awake dhewe bakal nggegirisi.
                    1. ALARI
                      ALARI 27 September 2022 12:15
                      +1
                      Lan sampeyan pengin kelakon saiki, aku ora pengin. Nanging kita pindhah menyang iki, mbaleni path saka USSR pungkasan, panguwasa uga ora pengin ngerti wong lan nindakake mung siji bab kanggo njagong. Ora bisa dianggep yen mung aku sing tresna lan ngerti apa sing dibutuhake Motherland, lan kabeh sing ora masuk akal mung nyoba ngedol lan ngrusak. Panemu iki tansah rampung banget kanggo loro-lorone.
                      1. white260
                        white260 27 September 2022 16:58
                        0
                        Pendapat sajrone perang iku siji - mungsuh bakal dikalahake, kamenangan bakal dadi milik kita! Yen ora, kerajaan sing dipérang dadi ora cocog. Yen kita ngrungokake telpon sampeyan, kita mesthi wis ngalami revolusi wiwit umur 12 taun (rusak dawa lan edan). Ora Crimea ing 14, Panggonan pisanan ing donya kanggo produksi roti lan produk tetanèn liyane .. ora hypersound, laser lan Sarmatians. Akeh perkara sing ora bakal ditindakake maneh ing negara kasebut kanthi karusakan iki!
                        Aku luwih seneng ngandelake perusahaan KVN (KGB), sing duwe cakrawala perencanaan nganti 50 taun ngarep, lan ora anonim saka Internet.
                        Lan aku uga seneng karo pendapat Anatoly Wasserman cahya kita. Dheweke ujar manawa manawa Vladimir Vladimirovich nindakake salah, kedadeyan kasebut nuduhake manawa Vladimir Vladimirovich bener!
    4. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 25 September 2022 11:45
      +6
      Kanggo setengah taun padha bodho ngandika sing kabeh wis arep miturut rencana, lan banjur "mobilisasi", sanajan sebagean. Dheweke ora ngakoni kesalahane sanajan sawise iku, nanging nyatane dheweke ngrusak celana. Lan kenapa wong-wong kudu percaya nganti pungkasan, sanajan mayoritas ngerti yen ora ana cara liya. Kita kudu nganti pungkasan, kalebu serangan nuklir taktis (pangertenku). Iku misale jek sing ing Maret padha nyoba kanggo tuku elit Ukrainia, appease utawa setuju, nanging ora bisa. Kabeh strategi politik gagal. Lan kabeh digulung kaya digulung. Kamentrian Pertahanan kudu rampung dipisahake karo pasukan darat cilik. Lan Kharkov bisa dijupuk maneh ing wulan Februari, yen ana tambahan 10 ewu pasukan, amarga DRG kita ana ing tengah Kharkov. Dheweke uga nyoba setuju babagan apa wae. Iku ora bisa metu. DRG ngalami ngipi elek. Ing balesan, kita ngalahake administrasi daerah lan SBU.
      1. kula 1970
        kula 1970 25 September 2022 13:06
        -1
        Quote: Alexey Lantukh
        Dheweke ora ngakoni kesalahane sanajan sawise iku, nanging nyatane dheweke ngrusak celana. Lan kenapa wong kudu percaya nganti pungkasan,

        - Apa sampeyan ngomong babagan USSR saiki? Babagan pimpinan karo Komisaris Rakyat - tipis pooping KABEH(!!!) personel Tentara Merah ing September 1941?? Yagene wong kudu pracaya - sing ngomong "Kanthi getih cilik, ing wilayah wong liya", lan banjur mlumpat lan cedhak Moscow?
        1. Alexey Lantuk
          Alexey Lantuk 25 September 2022 18:00
          0
          Tinimbang ngomong babagan USSR, luwih becik menehi komentar babagan apa sing dakcritakake. Endi sing salah aku?
          1. kula 1970
            kula 1970 25 September 2022 20:45
            -1
            Quote: Alexey Lantukh
            Tinimbang ngomong babagan USSR, luwih becik menehi komentar babagan apa sing dakcritakake. Endi sing salah aku?

            Aku menehi komentar - yen dheweke ngapusi - yen saiki ngapusi, yen dheweke salah - saiki, ora ngakoni kesalahane - saiki.
            Bentenipun mung saiki ana kurang kesalahan lan luwih gampang kanggo ndandani saka iku.
            1. Alexey Lantuk
              Alexey Lantuk 25 September 2022 23:33
              0
              Ngendi sampeyan entuk sing luwih gampang? Luwih angel! Luwih, kaping pirang-pirang getih!
              1. kula 1970
                kula 1970 26 September 2022 06:29
                +1
                Quote: Alexey Lantukh
                Luwih, kaping pirang-pirang getih!

                Kenapa dumadakan?
                Operasi Minsk-Bialystok 1941 - ing 10 dina, 220 ewu (kira-kira) mundhut pesawat ruang angkasa - tiwas, ditangkep lan tatu.
                Nanging padha perang ing 1941 ora mung cedhak Minsk ...
                1. Alexey Lantuk
                  Alexey Lantuk 26 September 2022 13:58
                  -1
                  Aku ora pengin ngomong babagan atusan, malah puluhan ewu. Iki mesthi dudu cara Rusia.
                  1. kula 1970
                    kula 1970 26 September 2022 14:32
                    +1
                    Quote: Alexey Lantukh
                    Aku ora pengin ngomong babagan atusan, malah puluhan ewu. Iki mesthi dudu cara Rusia.

                    sampeyan mung nulis
                    Kutipan: my 1970
                    Bentenipun mung sing saiki ana kurang kesalahan ndandani iku luwih gampang - saka banjur

                    Quote: Alexey Lantukh
                    Ngendi sampeyan entuk sing luwih gampang? Luwih angel! Utawa luwih, kaping pirang-pirang getih!

                    Banjur dumadakan bam
                    Quote: Alexey Lantukh
                    Aku ora pengin ngomong babagan atusan, malah puluhan ewu. Iki mesthi dudu cara Rusia.

                    Yagene luwih getih tinimbang taun 1941 - yen kalah akeh kurang?
                  2. landasan pacu-1
                    landasan pacu-1 26 September 2022 14:43
                    0
                    Losses ing WWII padha banget gedhe, nanging ukuran tabrakan karo saiki ora bisa dibandhingake!
      2. SavranP
        SavranP 25 September 2022 18:26
        -1
        Sapa lan apa sing diomongake marang sampeyan, paling mungkin menyang psikiater. Iku gampang kanggo douse Staff Umum karo feces. Serangan nuklir ing Ukraina - fantasi Washington sampeyan??? Sapa sing bakal nyewa?
        1. Alexey Lantuk
          Alexey Lantuk 27 September 2022 22:04
          0
          Telung sasi kepungkur, babagan serangan nuklir taktis, sing dakcritakake, kabeh wong ngomong babagan "atu-atu apa sing diomongake." Topik kasebut umume ora bisa dirundingake. Saiki dheweke ngomong babagan iki sanajan ing tingkat paling dhuwur. Sing. iki wis topik nyata lan uga bisa dadi serangan nuklir padha. Sanajan aku minangka panyengkuyung serangan nuklir eksklusif stratosfer, sing ngasilake pulsa elektromagnetik sing kuat, sing kabeh tetep utuh, kajaba elektronik lan teknik listrik. Sing. kabeh sing nganggo listrik mandheg.
    5. Kronos
      Kronos 25 September 2022 13:28
      +2
      Apa sing salah karo pelatih fitness iki? Apa sampeyan bisa mbantah bantahane?
      1. fif21
        fif21 26 September 2022 02:07
        -1
        Kutipan: Kronos
        Apa sampeyan bisa mbantah bantahane?

        Aku bisa mbantah. Sawise rong minggu pawulangan individu, potongan daging iki bakal tresna Motherland luwih saka fitness, lan malah bakal ana kepinginan kanggo cepet mati heroik kanggo iku. Inggih, utawa bali minangka pahlawan. Awaké dhéwé isih kerja kurang apik karo wong enom, ngerti. hi
    6. Kolonel_Ivanov
      Kolonel_Ivanov 26 September 2022 22:17
      +1
      Lan apa sampeyan bisa ngomong babagan wong enom sing wis manggon ing Kulon sing musuhan banget iki, yaiku, anak-anak pejabat, oligarki - apa iki uga "kolom kalima sing turu"?
  29. Adagka
    Adagka 25 September 2022 09:20
    0
    Tembok teks Staver liyane ora ana gunane lan tanpa ampun. Raguli kudu nyirnakake kabeh nganti lemah, saya rusak, luwih akeh nyawa prajurit kita. Lan kanggo pakan raguli sawise perang, bakal ngerti sapa sing kalah. Yen Staver pengin dadi Rusia, mesthine ora perlu ngebom apa-apa.
  30. aiguillette
    aiguillette 25 September 2022 11:16
    +7
    "Iki bakal ngidini kita nyerang ing kabeh panggonan sing dilatih teroris, ing ngendi keputusan digawe, peralatan digawe, lan liya-liyane."
    sapa sing ora gelem nglakoni saiki? Zarathustra?
  31. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 25 September 2022 11:33
    0
    Nanging iki Israel, kita kudu kaca kabeh iki 1000 kaping, tarik 1000 garis karo spidol abang kuwi banjur kita bisa njawab ASEMETRICLY, carane.
  32. prahara
    prahara 25 September 2022 11:51
    +1
    We kudu methodically lan ajeg numpes elit ngatur Ukrainia supaya kiriman:
    - Presiden Ukraina
    - Menteri Pertahanan Ukraina
    - Panglima SBU
    tegese hukuman mati kanggo calon !!!
  33. Max1995
    Max1995 25 September 2022 11:53
    +5
    IMHO, maneh panjelasan-artikel
    lan, IMHO, reassuringly salah.

    Elinga carane Trump ngipat-ipati yen Eropa ora mbayar NATO. Njaga srengenge ing paling minimal.
    Lan ing kene ana saran. Insentif kuwi. Peran NATO tambah akeh. Peranan ekonomi nasional saya mundhak. Ing kompleks militèr-industri - udan emas. Sun nasional - intensifies. NATO tambah akeh. Saham lawas dibuwang menyang bisnis (lan ora mung dibuwang). Ekonomi nglayani pesenan anyar.
    Posisi Oligarki lokal saya kuwat.

    Ora ana sing bakal nolak Trump kaya ngono!!!!
    Kepiye GDP wedi kabeh wong wiwit umur 14 taun karo kartun, senjata hiper, petrel lan 2000 Armat - dheweke pungkasane sukses !!!

    Nah, regane mundhak - saiki oligarki minyak wis nyuda dhuwit, kegagalan logistik saya tambah apik, dheweke bakal nggawe energi ijo, kenaikan rega gas-lenga mung bakal menehi insentif kanggo ngalih. .
  34. Ivan2022
    Ivan2022 25 September 2022 11:58
    +1
    Kutipan saka odessy
    tangisan liyane saka jiwa amatir babagan "masalah Ukrainia" ....... Nganti para panulis sinau pitakonan iki lan tangi saka piranti CPSU, dheweke ora bakal ngelingi
    Eling!
    "Piranti KPSS". - iki nalika SSR Ukrainia makarya lan nyumbang kanggo GDP USSR.

    Lan sawetara yuta Rusia pindhah manggon ing Ukraina lan republik liyane, amarga padha ora aran ala ana ...... Senajan, karo departure saka "KPSS" padha getun banget.

    Lan yen otak wong diuripake lan dilebokake maneh ing sirah ing wangun iki, iki dudu masalah kita.
  35. yowis
    yowis 25 September 2022 12:28
    0
    "Donya kabèh" utawa "Ukraina"? Utawa salib, utawa ...
    Kaping pisanan, negara "Ukraina", sing durung ana sadurunge 1991, wis dirusak: ora ana anggaran, ora ana ekonomi, ora ana institusi. Dheweke dhewe. Nanging tentara bayaran saka Pentagon lan Balai Putih menyang perang. Kepiye pitik sing sirahe pedhot terus mlaku (apa sampeyan ndeleng iki, ora? Deleng ing YouTube).
    Kita ora miwiti perang. Pembubaran USSR ngluncurake proses ala.
    Kapindho, perang ora karo Ukraina, perang karo hegemon donya. Tujuan saka hegemon donya yaiku hegemonisme donya lan kontrol lengkap kabeh sumber daya donya. Ngomong alamat hegemon donya? Sampeyan dhewe ngerti. Saiki pikirake apa hegemon donya bisa mundur, lan apa sing bakal kelakon karo sampeyan yen "kita" kedhip dhisik. Mbok (bisa, nanging ora ana sing ngerti angka kemungkinan), iki garis finish. Inggih, sampun dangu cetha. Titik ora bali, yen wis liwati, banjur liwati dangu.
    Kesimpulan: ora ana gunane "ngrusak sing digunakake" "kanggo kita". Sampeyan kudu miwiti karo link utama.
  36. Quzmi4
    Quzmi4 25 September 2022 12:42
    -2
    Getih saka mripat wiwit 24 Februari lan malah sadurunge ...
    Apa aku kudu ngeculake ALL 404? Sapa sing bakal njupuk sisih kulon - Polandia, Hongaria, Rumania? Dadi kabeh ana ing NATO. Sing nelpon kanggo menehi zapadentsev telpon NATO malah nyedhaki kita. Ora cukup Finns lan Swedia?!
    Tumor kanker (uga gangren) bisa dibusak, malah nyekel jaringan sing sehat, utawa pasien ditinggal mati.
    Dadi salah siji kamenangan FULL, utawa infèksi bakal nyebar kanggo kita. Mesthi, aku pengin pindhah menyang kulon menyang Samudra Pasifik banget, nanging, sayangé, aku ora bisa mbayangno carane tanpa "... menyang bledug".
  37. Galleon
    Galleon 25 September 2022 12:44
    +5
    Rasane aku wis maca ocehan wong edan. Wong lanang nutup mripate lan nutupi kupinge, nanging nekad ngeyel yen dheweke "ndeleng" liwat mripate wong liya.
  38. Yura
    Yura 25 September 2022 13:26
    0
    Alexander Staver - matur nuwun kanggo artikel iki, dina iki pungkasanipun aku weruh soko aku wis ora katon ing VO kanggo dangu, diskusi. Thanks kanggo kabeh komentator, uga, ora ketompo sing nyekel posisi apa, apa aku setuju utawa ora, dina iki pancen menarik ing cabang.
  39. tukang sulap
    tukang sulap 25 September 2022 13:59
    +1
    Kaping pisanan, kaputusan dibutuhake kanggo ngenali panguwasa Ukraina minangka organisasi teroris.

    Kaputusan kasebut ora digawe dening siji negara, keputusan organisasi dibutuhake, yen ora, kabeh bakal dadi arah sing ngelawan. Pitakonan - apa PBB bakal nggawe keputusan kasebut miturut ide kita - retorika, jawaban kasebut wis dingerteni sadurunge. Lan yen mangkono, mula ora ana gunane proposal kasebut.
  40. gansales
    gansales 25 September 2022 14:14
    -3
    Ana ing Rusia, sing Rusia global saka bangsa sing beda-beda, sawijining wong, sipat iki ora bisa dimangerteni dening Kulon - "wong liyo nyuwek seragame", nalika ora peduli karo awake dhewe. Kanggo kamenangan, kita siyap mati. Seragam sampeyan ora penting, liyane penting, ora bisa diterangake, nanging saiki ana ing pirang-pirang wong Rusia

    Benjolan tengen ing tenggorokan.. nangis Ana ing kode genetik kita sing ora bisa dingerteni, lan uga kanggo awake dhewe ..
    Aku tansah eling, ing kasus kaya mengkono, wawancara (suwene kepungkur) saka wartawan Liberal karo Veteran WWII ..
    lapuran; Dadi sampeyan mbela negara, perang nglawan mungsuh lan isih menang
    Lan generasi saiki bakal bisa perang kaya sampeyan kaya ngono?..
    Veteren (mikir kanggo menit): Ya, kang bisa temtunipun, kode ing sirah bakal bisa ing wektu tengen .. Kita wis kaya sing .. We kudu lan maju!.
  41. Ivan2022
    Ivan2022 25 September 2022 14:36
    +3
    Kutipan saka gansales

    Lan generasi saiki bakal bisa perang kaya sampeyan kaya ngono?..
    Veteren (mikir kanggo menit): Ya, kang bisa temtunipun, kode ing sirah bakal bisa ing wektu tengen .. Kita wis kaya sing .. We kudu lan maju!.
    Inggih, mung njupuk film patriotik. Ora cukup mung abot wani lan menacingly obah jaws lan "kode" ing sirahe. ........

    Iku perlu, lan padha gouged negara ing 1991.! Sami. Saliyane generasi saiki lan generasi Perang Dunia II, ana uga generasi dhuwit saiki, sing ngiyanati kabeh ing donya: sumpah lan referendum Maret 1991 lan para korban Oktober 1993.
    Dadi ojo ngapusi. Wong normal wis lara karo goroh lan kemunafikanmu.
  42. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 25 September 2022 15:00
    +1
    Nanging, pitakonan naif dijaluk. Bandera kudu dirampas kekuwatan ing kerangka tugas NWO. Iki minangka tugas pisanan saka SVO. Zelensky lan accomplices kudu dibusak saka kuwasa. Sampeyan perlu kanggo nyuda Angkatan Bersenjata Ukraina saka kesempatan ing umum, ing asas, kanggo nindakake operasi militèr. Iki minangka aksara kanggo siswa kelas siji. Sistem komando lan kontrol Angkatan Bersenjata Ukraina lan Dinas Keamanan Ukraina kudu dibubarake, i.е. kabeh komando dhuwur saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan SBU iki liquidated. Industri militer Bandera, kabeh unit militèr paling penting saka Angkatan Bersenjata Ukraina kudu de-energized, sangsoro saka listrik lan banyu (substations, kabel listrik dipatèni). Komunikasi transportasi ing pinggiran zona pertempuran ing papan-papan utama kudu dipateni. Sampeyan perlu kanggo nyuda Angkatan Bersenjata saka sistem komunikasi. Sanalika komando dhuwur Angkatan Bersenjata Ukraina lan Zelensky dicopot, para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina bakal buyar menyang omahe. Ora ana sing pengin gelut. Sampeyan perlu kanggo Cut mati pasokan gas menyang alun. Kaping pisanan, menehi wektu, 5 dina, kanggo nyerahake Bandera, banjur mateni tutup gas. Populasi alun-alun kudu dilaporake yen sawise nyebarake elit Bandera ing Ukraina, Rusia bakal langsung nyedhiyakake gas menyang Ukraina kanthi rega sing suda. Rincian liyane bakal diwenehake kanthi kapisah yen perlu.
  43. t200404
    t200404 25 September 2022 15:09
    +2
    Sampeyan perlu kanggo mencet infrastruktur, sepur, listrik, pipa gas, ora ana liyane sing dibutuhake - dheweke dhewe bakal metu kanggo negosiasi.
  44. utawa
    utawa 25 September 2022 15:25
    +1
    Kanggo luwih ngerti strategi operasi militer, sampeyan kudu ngatur pemandangan kanthi bener:


    Intine, warga Uni Soviet saling ngrusak saben liyane, lan pemilik manca saka panyiapan loro-lorone konflik mbuwang salah sawijining pihak.
    senjata, malih, ing jumlah sing perlu kanggo perang kanggo terus ing salawas-lawase, supaya padha numpes wong Soviet kita kanggo rega senjata iki lan iku ora ing kapentingan saka pemilik saka cliques ngatur kanggo mungkasi perang iki.

    Saka sudut pandang militèr, mung bisa dimenangake kanthi kamenangan lengkap nglawan Ukraina, mula sing paling penting lan bener wiwit wiwitan yaiku nyerang saka Belarus menyang Transnistria ing tapel wates kulon, ngethok. saka panyedhiya senjata Barat.Yen iki rampung dhisik, perang mesthi wis rampung amarga Zelensky mung ora duwe apa-apa kanggo perang.

    Kauntungan tambahan saka pendekatan iki yaiku karusakan sing ana gandhengane karo operasi militer bakal ditindakake ing sisih kulon sing diarani. Ukraina, ing ngendi ana akeh Banderite lan ing ngendi kepemimpinan militer-politik lan layanan khusus rezim wayang. Nanging, bagean Ukraina sing nganggo basa Rusia lagi dirusak.

    Lan iki senadyan kasunyatan sing pasukan utama lan bèntèng, kang wis nyepakaké wolung taun, klempakan ing Donbass, lan meh ora ana ing arah Lviv, Ivano-Frankivsk, Ternopil. Sajrone Perang Donya II, Jerman, tinimbang nyerang pertahanan Prancis sing ora bisa ditembus, mung ngliwati Garis Maginot Prancis liwat Belgia lan nelukake Framcia sajrone patang puluh dina.

    Sawetara pimpinan politik ora pengin menang perang, dheweke mung pengin bali menyang kulon, menyang properti Soviet sing dicolong, kanggo nyolong lan anak-anake.

    Kasunyatan yen Federasi Rusia lan Ukraina minangka negara palsu ilegal ing wilayah USSR ora ana gunane kanggo nyoba kanggo legitimasi tumindak Federasi Rusia ing Ukraina, kamenangan de facto perlu. Lan juru tulis bodho lan maling, sing mung katrampilan ngrampok anggaran, dudu ukuran individu sing bisa nindakake, sanajan dheweke pengin. Mulane, bebarengan karo solusi militer, solusi politik uga kudu ditemokake.



    Comrades, kok ora milih kanggo komentar iki utawa sing bisa kanggo kula?
  45. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 25 September 2022 15:27
    -2
    Aku percaya yen sawise pasokan gas saka Rusia menyang alun-alun dipotong. Zelensky lan kabeh pimpinan NATO bakal tiba ing dhengkul lan nyusup kanthi nangis nyuwun marang Putin supaya bisa mulihake pasokan gas kanthi syarat apa wae. Lan Macron, von der Klein lan Scholz bakal ngajar maneh Zelensky kanthi tendhangan.
  46. Semenov
    Semenov 25 September 2022 16:14
    -1
    Diaduk-aduk susuh tawang nganggo tongkat - b. Ukraina, saiki kita tugging ing NATO, sing padha ngadeg munggah kanggo wong-wong mau karo roh-roh jahat liyane. Uni Eropa karo AS, yaiku. Euro lan dollar ambruk, ora Biden, Liz Truss - mbandhingaké karo anak saka alkohol, katon padha, Scholz - mung nambah mustache. Inggih, kita nggawa mudhun everyone, lan kene b. ukraine lan dhuwit. Senajan joint venture - 2 - kita bakal teka, lan 3 lard piye wae lali Yanukovych silihan.
  47. tutup segara
    tutup segara 25 September 2022 16:23
    0
    Ing mratelakake panemume, wong awam biasa, sing kanggo ngilangi utawa paling sethithik ngurangi jumlah sumber ancaman kanggo negara kita ing mangsa ngarep, kanggo ngurangi variabilitas lan kesempatan potensial kanggo musuhan "pusat pengambilan keputusan", iku perlu kanggo nindakake pakaryan sing cepet lan angel banget kanggo iki, lan wektu faktor sing nemtokake. Kabeh musuhan, ora duwe kadhaulatan nyata, sing disebut. tatanan negara sing ora tau ana sadurunge sajarah modern (awal abad pungkasan), utamané ing tlatah Republik Ingushetia, minangka ora duwe tradhisi negara, ora bisa kanggo mbangun negara cekap cekap sing meets kapentingan warga, kanggo Alasan kamanungsan, supaya bisa ngilangi pembantaian wong-wong mau lan njamin kaadilan sajarah, nguatake keamanan luwih saka Federasi Rusia, kabeh kesalahpahaman kasebut digawe dening kabodhoan lan kesalahpahaman, kanthi bantuan. ngiyanati lan angkara, kudu ngilangi ing salawas-lawase, tanpa toleransi mitos, warga negara, lan dadi bagéan saka Federasi Rusia minangka wilayah, wilayah, karo bali saka toponymy sajarah, contone, Tallinn - luwih kanggo milih saka: Kolyvan, Lindanise, Reval lan Revel.
    Mesthi, kanggo iki perlu, pisanan kabeh, kanggo mulihake negara normal, sosial lan atraktif kanggo wong liya, tanpa goroh total lan lamis kaya saiki. Iku perlu kanggo liquidate masyarakat kelas warisan, ngendi kawicaksanan personel dibangun ora adhedhasar profesionalisme lan kawruh, ilmu lan kreatifitas, nanging ora adhedhasar nepotisme, angkara, sambungan pribadi lan rencana. Iku perlu kanggo nasionalisasi kita dhewe disebut. elit lan ibukutha (kita), panggantos total, nalika layanan sipil dianggep minangka layanan lan pakurmatan, lan ora kaya saiki, proyek bisnis pribadi, "urip iku apik", nalika kamulyan, kamakmuran lan hak istimewa amarga pribadi. merits, ora kanggo atasan , lan sadurunge negara, iki tanggung jawab ageng (ing pangertèn truest saka tembung), lan ora "kekandelan saka dompet" lan ora gumantung ing sederek, sambungan lan "suhu ing bathhouse tamu. ." Sawisé iku, bakal bisa kanggo nimbang ing rinci masalah pembangunan lan kamakmuran negara.
  48. bsk_una
    bsk_una 25 September 2022 17:06
    +1
    Kanggo afftor. Sampeyan ora bisa mbingungake konsep negara lan negara, lan afftor iki kabeh dicampur, sing aneh saka sudut pandang pendidikan. Ora mungkin ngidini negara jinis Zelensky saiki ngipi elek wong Ukraina gratis nganti suwe (yen isih cocog kanggo ngomong babagan negara utawa negara iki). Sampeyan mung perlu kanggo segel tightly pasokan senjata saka Nazi Geyropa menyang wilayah Ukraina. Lan sampeyan bisa nindakake iku liwat efforts saka Angkatan Aerospace, pasukan khusus, kang jenderal modern lali bab, utawa ora ngelingi. Nganti nggunakake senjata nuklir taktis ing panggonan logistik. Iku murah lan rata-rata. Biden? Menehi dheweke celonone kanggo saben bunch. Nanging prajurit enom kita, pedunung Ukraina, bakal urip lan sehat, bakal nggawa kita generasi anyar wong free.
  49. Tank destroyerSU-100
    Tank destroyerSU-100 25 September 2022 17:57
    -1
    Bangsa Anglo-Saxon ora repot nalika mbusak kutha-kutha ing Reich Katelu dadi bledug.
    Masalah kudu ditangani nalika teka. Yen, kanggo nylametake nyawa wong-wong ing Donbass lan wong-wong sing padha perang ana, perlu kanggo nguripake energi lan transportasi saka Reich kang metu menyang bledug, iku kudu rampung. Banjur kita bakal ngerti carane mulihake. Ora kertas watermarked worth wong kita mati kanggo nyimpen.
  50. Kapany3
    Kapany3 25 September 2022 19:52
    +2
    Aku setuju karo akeh perkara, nanging aku pengin bukti kanggo wacana iki: "Aku uga maca dokumen saka sumber Barat, ing ngendi dheweke kanthi terang-terangan mrentahake Kyiv kanggo terus nyerang infrastruktur LDNR lan wilayah sing dibebasake," utawa penulis cedhak. marang rezim lan bareng karo dheweke, utawa mung ngapusi.