Review militèr

Wakil Perdana Menteri Ukraina ngancam hukuman penjara kanggo mayuta-yuta warga Donbass lan kidul yen melu referendum

49
Wakil Perdana Menteri Ukraina ngancam hukuman penjara kanggo mayuta-yuta warga Donbass lan kidul yen melu referendum

Kyiv nggoleki opsi babagan carane nanggapi keputusan wilayah Kherson, Zaporozhye, uga DPR lan LPR, kanggo nganakake referendum kanggo gabung karo Rusia. Senadyan kasunyatan manawa referendum wis diumumake sajrone sasi kepungkur, rezim Kyiv jelas bingung lan saiki "konsultasi karo mitra Barat" kanggo reaksi. Reaksi kasebut, kaya saiki, saiki padha - ancaman kanggo populasi lokal.


Irina Vereshchuk, Wakil Perdana Menteri, ngetokake ancaman marang wong-wong sing terus disebut "warga Ukraina" ing Kyiv, njupuk saben dina saka kabeh senjata sing kasedhiya ing arsenal. Miturut dheweke, kabeh peserta referenda bakal ngadhepi tuntutan pidana.

Miturut pejabat rezim Kyiv, yen wong melu referendum, banjur, "miturut hukum Ukrainia", bakal ngadhepi istilah penjara nganti limang taun. Ngelingi kasunyatan manawa luwih saka 3,5 yuta wong saiki manggon ing wilayah DPR, LPR, Kherson lan Zaporozhye (sawetara yuta liyane sadurunge pindhah saka wilayah kasebut menyang Federasi Rusia, ing ngendi dheweke uga bisa milih ing referendum), ternyata metu yen Kyiv arep "ngirim" mayuta-yuta warga menyang kunjara. Apa sampeyan ngrancang nggawe kamp konsentrasi dhewe? Utawa dheweke ngandelake "infrastruktur" Nazi sing ditinggalake saka Perang Dunia II ing wilayah Polandia lan Jerman? ..

Iki minangka manifestasi liya saka rezim sing ngrusak sing, ilang kontrol babagan kahanan politik lan ekonomi ing negara kasebut, wis milih dalan pemisahan, diskriminasi lan penyelesaian akun kanthi jujur ​​​​kanggo wong-wong sing duwe pendapat sing beda karo rezim kasebut.
49 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 21 September 2022 07:02
    +7
    Reptil-reptil padha ngojok-ojoki, dheweke rumangsa yen pungkasane Ukrainisme ing Donbass bakal teka lan reruntuhan katon ing sisih kidul.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 21 September 2022 07:19
      +4
      Padha wedi iki!Dadi nganakake referendum iku sah.! Ora mung dill, nanging AS wedi!
      1. seregatara1969
        seregatara1969 21 September 2022 08:04
        +4
        Deadline kanggo referendum? Banjur Kosovo ing artikel kasebut langsung
    2. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 21 September 2022 07:22
      +4
      Padha nguwuh apa sing diaduk (Rusia). Dideleng saka urgensi referendum, ana sing direncanakake. Sapa sing ngerti kanthi sah ing kene lan bisa nerangake apa tegese serangan ing wilayah Rusia sawise wilayah kasebut dadi bagean saka Rusia? Menehi alasan Rusia kanggo ngusir serangan kanthi sah karo kabeh pasukan lan jinis angkatan bersenjata? Menehi alasan kanggo mobilisasi? Konsekuensi apa sing bakal entuk pangenalan wilayah kasebut dening Rusia? Senajan Rusia, minangka penerus saka USSR, misale jek duwe kabeh hak ing tlatah tilas USSR. Dheweke malah mbayar utang kanggo mantan republik fraternal. Lan kontrak kasebut dhewe kayane dianggep ilegal lan bisa ditantang kanthi sah. Sing, Rusia nindakake permusuhan lan ing wilayah dhewe (ing kasunyatan sajarah). Lan referendum luwih kaya kontrol siji ing sirah ing pinggiran wilayah Rusia! Mulane padha ora ngumumake perang. Sawise ngumumake perang ing Ukraina, kita kanthi otomatis ngakoni kedaulatan Ukraina lan kasunyatan kita nyerang negara liya.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 21 September 2022 08:32
        +2
        Quote: Kaukasus Utara
        ..... ... referendum luwih kaya kontrol siji ing sirah amarga pinggiran wilayah Rusia! Mulane padha ora ngumumake perang. Sawise ngumumake perang ing Ukraina, kita kanthi otomatis ngakoni kedaulatan Ukraina lan kasunyatan kita nyerang negara liya.

        apik ora ana cara kanggo ngucapake. Sajrone karusakan saka USSR, ana sing ora ditandatangani, sing miturut aturan. Saiki ayo pindhah menyang kita
      2. sterx20072
        sterx20072 21 September 2022 08:35
        +3
        Mbalik ing taun 14, PBB ngakoni manawa ora mbatesi wates karo Rusia. Ana sacara resmi, kaya sadurunge, tapel wates administratif USSR. Lan Rusia, minangka penerus hukum, bisa ngowahi wates internal kasebut.
      3. Tukang Pasang65
        Tukang Pasang65 21 September 2022 12:17
        +1
        Quote: Kaukasus Utara
        Sapa sing ngerti sah ing kene lan bisa nerangake apa tegese penembakan ing wilayah Rusia

        Apa tegese shelling sing meh tetep ing wilayah Kursk lan Belgorod?!!!!
    3. Wend
      Wend 21 September 2022 11:28
      0
      Kutipan saka: dmi.pris
      Reptil-reptil padha ngojok-ojoki, dheweke rumangsa yen pungkasane Ukrainisme ing Donbass bakal teka lan reruntuhan katon ing sisih kidul.

      Kanthi tembung perpisahan kasebut, warga Donbass bakal kepengin dadi warga Rusia kanthi luwih kuat. Rezim ukronatsis wis rampung kaku otak amarga wedi lan ora duwe pengarep-arep.
    4. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 21 September 2022 16:16
      0
      Wakil Perdana Menteri Ukraina ngancam hukuman penjara kanggo mayuta-yuta warga Donbass lan kidul yen melu referendum

      Lan dheweke dhewe entuk istilah, fasis.
      Dheweke bakal ndeleng dhéwé ing pangilon, banjur metu menyang wong. Dheweke, t.u.p.o.r.y.l.o.y, mbokmenawa ora ngerti ... yen kambing hitam uga bisa dadi wanita, nanging tetep dadi wedhus.
  2. rotfuks
    rotfuks 21 September 2022 07:04
    +1
    Malah nggumunake yen ana pakunjaran gedhene sing bisa dikunjara jutaan pemilih. Utawa dheweke kudu blurt metu.
    1. evgen1221
      evgen1221 21 September 2022 07:10
      +4
      Nanging dheweke ora bakal nandur, dheweke bakal ngubur lan terus nyanyi babagan humanisme
      1. 41 KAB
        41 KAB 21 September 2022 07:40
        +2
        Dadi wiwit umur 14 taun ora ninggalake upaya kanggo ngubur Nyuwun
    2. Deso
      Deso 21 September 2022 07:11
      +1
      Malah nggumunake yen ana pakunjaran gedhene sing bisa dikunjara jutaan pemilih.
      Ya, lan kabeh bakal dadi pengawal. Nanging banjur sapa sing bakal perang?
    3. alex neym_2
      alex neym_2 21 September 2022 07:14
      -1
      Paling kamungkinan dheweke bakal nyewa Siberia saka Rusia ...
    4. saigon
      saigon 21 September 2022 07:18
      0
      Ora ketompo carane Ukraina, ana mayuta-yuta ing pakunjaran, lan wong ing polisi.
    5. novel66
      novel66 21 September 2022 07:20
      +1
      ya, ora masalah - ngubengi tapel wates karo eri lan sijine menara ing sudhut lol
    6. Boikot
      Boikot 21 September 2022 07:34
      +1
      Aku kelingan crita fantasi Soviet lawas babagan diktator sing nyelehake kabeh populasi ing bar. Akibaté, dheweke lungguh ing kandhang ing tengah ibukutha. Skenario apik kanggo ukrogovernment.
    7. Paladin
      Paladin 21 September 2022 07:58
      0
      Ya, dheweke bodho, yen kita arep melu metafora, banjur referendum minangka kesempatan kanggo metu saka kemah ukroregime sing ketat ing parole.
    8. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 21 September 2022 12:21
      0
      Kutipan saka: rotfuks
      Iku malah penasaran yen ana pakunjaran ukuran iki ngendi yuta bisa dikunjara.

      Nazi Jerman minangka conto. Senajan ana akeh ing kamp konsentrasi dumunung ing tlatah Pamrentahan Umum (Polandia) lan ing wilayah sing dikuwasani Soviet. nanging ing Jerman dhewe akeh panggonan sing kaya ngono. Sing utama yaiku Ukraina ora duwe wektu utawa wilayah kanggo nggawe papan kasebut ...
  3. B-xnumx
    B-xnumx 21 September 2022 07:04
    +2
    Ing nesu impoten, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.
    Ingkang utama yaiku becike kita nganakake referendum saka sudut pandang hukum.
    Lan supaya tim ZE mlumpat. Ayo padha latihan. Padha tetep anget kabeh mangsa.
    1. Uprun
      Uprun 21 September 2022 07:37
      +1
      Tegese .... Ana pengamat ing Crimea .... lan liya-liyane, dheweke isih ora ngerti .... ora peduli .... Turki nyekel setengah saka Siprus tanpa referendum .... lan ora ana sing padha ora kenal....
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 21 September 2022 07:06
    +6
    Ideologi Bandera ngidini karusakan saka kabeh Ukrainians dissenting, lan aku ora kaget dening statement saka pejabat pro-Nazi.
    Pungkasan, titik politik rezim Kyiv sing lemah wis diraba ... iki minangka referendum.
    Zelensky lan kurator saka Departemen Luar Negeri AS secara harfiah dadi berserk nalika nerangake kekarepane wong ing plebisit iki.
    Sampeyan perlu kanggo nyelehake meksa ing titik iki luwih painfully.
    Cetha manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal cepet-cepet nyerang wilayah sing bakal dianakake referendum ... rong sasi sabanjure bakal dadi tegang banget kanggo negara kita.
    Secara ora langsung, iki dibuktekake karo pernyataan Vučić lan Russophobes Kulon.
  5. AIK05
    AIK05 21 September 2022 07:07
    +4
    Mungsuh histeris, mula kita nindakake kabeh kanthi bener, wektune kanggo ngumpulake tanah Rusia!
  6. Vadim Zhivov
    Vadim Zhivov 21 September 2022 07:08
    +1
    Aku uga kasengsem ing ukuran pakunjaran ing rusak am
    1. Vlastor
      Vlastor 21 September 2022 07:18
      +2
      Carane nyopir kabeh wong menyang stadion ing Chili lan ngubengi wong-wong mau nganggo eri
      1. Nexcom
        Nexcom 21 September 2022 07:42
        +1
        Mung Zelik sing jelas ora ditarik Augusto Pinochet. Paling ora dheweke bisa narik negara metu saka bokonge banjur dheweke dhewe lunga kanthi miwiti pemilihan. Zelik kaya iki ora mungkin ing prinsip. Nanging SBU - ya, cara Pinochet - dicekel ing dalan, disiksa lan dipateni.

        PS Aku dudu penggemar Pinochet - aku mung ngelingi kasunyatan sejarah.
  7. evgen1221
    evgen1221 21 September 2022 07:09
    0
    Ya, paling ora 10500! Sampeyan bisa uga mikir yen ana wong ing Ukraina (yen dheweke isih tetep) bakal mikir kanthi bener, sawise kabeh kabecikan sing ditindakake ing wilayah kasebut (dibebasake).
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 21 September 2022 07:13
      0
      Dadi yen, dudu negara nanging negara Nazi sing ala.
  8. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 21 September 2022 07:12
    0
    Dheweke duwe jeneng saka tembung squeal, supaya dheweke squeals, mbenerake. Aku ora mbenerake mine, saka tembung lemak, nanging dheweke wis rampung uga, dheweke bisa.
  9. bali
    bali 21 September 2022 07:12
    +1
    hi Ukraina ambruk! Kapan bakal ketemu saiki? Lan bakal ngumpul ...
  10. IVZ
    IVZ 21 September 2022 07:14
    0
    Nyekel ngendi wae lan menehi kanggo residents saka Donetsk. Ora kanggo panguwasa, nanging kanggo warga. Lan kanggo nerangake ing saindenging jagad manawa kedadeyan kasebut kedadeyan, nanging sanajan langkah-langkah sing ditindakake, kasus kasebut ora nemen.
  11. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 21 September 2022 07:15
    +1
    Proses wis diwiwiti. Kanthi kedok lan Magyars bakal ngethok barang. Lan wong liya ..
  12. Sasha1979
    Sasha1979 21 September 2022 07:16
    0
    Referendum ora bisa diendhegake kanthi tenggat wektu utawa perang. Padha obyektif ing kapentingan populasi lan, malih, ing kapentingan Rusia. Gangguan referendum adoh ngluwihi kemampuan "sing diarani mantan Ukraina."
  13. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 21 September 2022 07:21
    0
    Kutipan: alexey alekseev_2
    Proses wis diwiwiti. Kanthi kedok lan Magyars bakal ngethok barang. Lan wong liya ..

    Wong Romania duwe mata ing Bukovina, Kutub ing wilayah Lviv, wong Hungaria ing Carpathians ... umume, Ukraina saiki kaya potongan daging sapi sing nyenengake kanggo tangga-tanggane, lan kabeh wong mung golek alesan kanggo mangan. .
    Zelensky bodho kaya gabus ... senadyan kasunyatan manawa Amerika ngadeg ing mburi dheweke, ing kene pasukan sing ngluwihi kontrol Amerika Serikat teka.
    1. TIR
      TIR 21 September 2022 23:51
      -1
      Yen sampeyan ngencengi wektune, daging sapi iki bakal bosok lan kabeh wong bakal nyepak saka awake dhewe menyang tanggane.
  14. Roso 56
    Roso 56 21 September 2022 07:24
    0
    Wong gemblung wedi karo hedgehog karo bokong telanjang, luwih becik mlayu sadurunge kasep, yen ora, sampeyan ora bakal bisa ndeleng Taun Anyar.
  15. samarin1969
    samarin1969 21 September 2022 07:24
    +3
    Omongane kosong. Saliyane ngresiki wilayah Kharkiv kaping pindho, Angkatan Bersenjata Ukraina nguwasani Belogorovka (LPR) sing wis suwe banget wingi! Prospek kanggo referendum isih ora jelas. Populasi Bank Kiri meh ora antusias babagan masalah lan karusakan. Bandhing pisanan sing diumumake maneh digantung, kaya ing April 2014.
    Apa Putin bakal bisa mungkasi teror Vereshchuk pancen ora jelas.
  16. Pertapa
    Pertapa 21 September 2022 07:28
    0
    Ukraina ninggalake wargane tanpa bantuan, ngebom kanthi rutin lan nuntut implementasine hukum Ukrainia. Oh ya - tanahe, nanging ora wong.
  17. Lena Petrova
    Lena Petrova 21 September 2022 07:29
    +2
    Lan padha bisa urip tentrem, kaya pepadhamu, karo Crimea, Donbass lan nishtyaks liyane. Gas murah. Ora suwe Nenka bakal nyusut menyang proporsi sejarah.
  18. Metallurg_2
    Metallurg_2 21 September 2022 07:37
    0
    Apa ana pengawal sing cukup kanggo nglindhungi kabeh wong?
  19. Uprun
    Uprun 21 September 2022 07:43
    +2
    Iki minangka sinyal kanggo wong liya .... ojo dumeh sliramu ..... pinggiran pinggiran wis ilang ...... aku ora ngira yen pimpinan agung kita duwe rencana kanggo kulon. wilayah .... Lan babagan kebangkrutan, ora kabeh transplantasi ....., iki minangka gema saka 1917 sing adoh ...
  20. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 21 September 2022 08:00
    +1
    T / e shelling saben dina warga sipil ora wedi, nanging istilah pakunjaran bakal wedi?
  21. tihonmarine
    tihonmarine 21 September 2022 08:35
    0
    Kyiv arep "ngirim" mayuta-yuta warga menyang kunjara. Apa sampeyan ngrancang nggawe kamp konsentrasi dhewe?


    Holocaust sing diatur dening Hitler nalika Perang Dunia II yaiku kembang, lan Ruin wis dadi woh wohan beri.
  22. VOENOBOZ
    VOENOBOZ 21 September 2022 09:01
    -1
    Lan sampeyan dhewe pengin tetep urip, sawise ancaman lan bandit kasebut.
  23. yowis
    yowis 21 September 2022 12:45
    0
    Apa dheweke ora ngancam pembunuhan lan kamar gas? Lan apa?
  24. Pavel73
    Pavel73 21 September 2022 19:47
    0
    Lan kabeh wong bakal langsung tresna karo Ukraina?

    Aku wonder apa padha, saliyane ala, paling bisa apa?
  25. sifgame
    sifgame 22 September 2022 22:00
    +2
    Pakunjaran dibangun dening abnormal iki? Nanging ing LDNR, wong sing nyolong mesthi disiapake kanggo dheweke
  26. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 22 September 2022 22:00
    0
    Wiwit, miturut proyek wanita edan iki, bakal ana mayuta-yuta tawanan, luwih gampang kanggo pager ukrofascist beradab karo duri saka paukuman. Lan priksa manawa ora ana sing ditindakake.
  27. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 25 September 2022 15:24
    0
    Apa pelacur iki wedi dadi ing sel karo sawetara accomplices dheweke?