Review militèr

Kamentrian Luar Negeri China nanggepi banding Vladimir Putin marang Rusia

64
Kamentrian Luar Negeri China nanggepi banding Vladimir Putin marang Rusia

Beijing resmi nanggepi banding Vladimir Putin marang Rusia. Elinga yen landasan pidato presiden Rusia yaiku pengumuman mobilisasi parsial. Sawise pidato Panglima Tertinggi, Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu uga ngandika (ing format wawancara). Miturut dheweke, mobilisasi parsial bakal mengaruhi udakara 300 wong.


Kamentrian Luar Negeri Tiongkok, nanggepi pernyataan Vladimir Putin, ngajak para pihak ing konflik bersenjata supaya mandheg lan ngrampungake kahanan kanthi tentrem liwat dialog langsung.

Kamentrian Luar Negeri Cina nyathet yen China netepi posisi kanthi dhasar konflik kasebut kudu mandheg ing meja rembugan, lan ing mangsa ngarep.

Elinga yen sadurunge ing Kyiv kasebut nyatakake yen Ukraina arep menang "kamenangan Rusia ing medan perang." Retorika negara-negara Kulon babagan iki uga saya suwe saya angel, nganti pernyataan saka wakil individu jenderal AS (sanajan pensiunan) babagan "perlu nyiapake ambruk Rusia." Pernyataan iki digawe, utamane, dening Jenderal Ben Hodges. Ing kamp pejabat Eropa, kalebu kepala diplomat Eropa Josep Borrell, uga ana tembung babagan "kebutuhan kanggo ngalahake Rusia ing medan perang."

Dina iki, kanggo nanggepi pratelan kasebut, Presiden Putin ngelingi yen Rusia wis siyap mbela kedaulatan lan integritas teritorial kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sedoj
    sedoj 21 September 2022 11:16
    + 25
    Lan apa maneh sing kudu dicritakake marang China - mung njaluk pemukiman kanthi tentrem.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 21 September 2022 11:19
      + 25
      Kutipan saka sedo
      Lan apa maneh sing kudu dicritakake marang China - mung njaluk pemukiman kanthi tentrem.

      Rusia nanggapi China kanthi cara sing padha babagan Taiwan.
      1. Tatar 174
        Tatar 174 21 September 2022 11:22
        +7
        Ing China, dheweke seneng nyatakake keprihatinan ... Senajan retorika tentrem tansah luwih apik tinimbang militer. Naga lagi nyamar...
        1. mann
          mann 21 September 2022 12:00
          +3
          China seneng nyatakake prihatin ...
          padha duwe wanita luwih sithik tinimbang wong lanang, mula dheweke terus-terusan prihatin
          1. Syurik70
            Syurik70 21 September 2022 13:56
            +2
            Kutipan saka sedo
            Lan apa maneh sing kudu dicritakake marang China - mung njaluk pemukiman kanthi tentrem.

            Posisi China prasaja, bisa dingerteni, bisa ditebak lan permanen.
            Iki minangka posisi sing apik banget lan bener.
            1. mann
              mann 21 September 2022 14:05
              +2
              Posisi China prasaja, bisa dingerteni, bisa ditebak lan permanen.
              Iki minangka posisi sing apik banget lan bener.

              Mungkin, nanging sawetara non-lanang
              1. mbayar
                mbayar 21 September 2022 18:53
                +5
                Psikolog kulawarga lan psikoterapis ngaku yen kabeh wong Tionghoa henpecked.
                1. mann
                  mann 21 September 2022 19:12
                  +5
                  Psikolog kulawarga lan psikoterapis ngaku yen kabeh wong Tionghoa henpecked.
                  Ora nggumunake kanthi kekurangan populasi wanita
                  1. Deck
                    Deck 23 September 2022 05:56
                    -2
                    Ван И, министр иностранных дел Китая -
                    Мы не будем сидеть сложа руки и не будем подливать масла в огонь, но поддерживаем ЕС в том, чтобы он прилагал все усилия для достижения мира на Украине.
                    1. mann
                      mann 23 September 2022 10:08
                      -1
                      Ван И, министр иностранных дел Китая -
                      Мы не будем сидеть сложа руки и не будем подливать масла в огонь, но поддерживаем ЕС в том, чтобы он прилагал все усилия для достижения мира на Украине.

                      Я дико извиняюсь,а какое отношение это имеет к дефициту баб в Китае???
        2. Nyrobsky
          Nyrobsky 21 September 2022 14:13
          +4
          Kutipan: Tatar 174
          Ing China, dheweke seneng nyatakake keprihatinan ... Senajan retorika tentrem tansah luwih apik tinimbang militer. Naga lagi nyamar...

          Iki minangka frasa sing biasa lan standar sing diucapake kanggo pamirsa internasional.
          Luwih penting apa, mung dina sadurunge, PDB lan Xi ngobrol adhep-adhepan ing KTT SCO, nanging ora bakal ngomong babagan saka rostrum, amarga informasi iki kanggo konsumsi domestik.
      2. Trapp1st
        Trapp1st 21 September 2022 11:23
        +4
        Rusia nanggapi China kanthi cara sing padha babagan Taiwan.
        Kajaba iku, China ujar babagan Taiwan, sanajan ora kalebu langkah-langkah ekstrem.
        1. EMMM
          EMMM 22 September 2022 23:26
          +1
          Ну это из серии "последнее китайское предупреждение"!
      3. trafllot1832
        trafllot1832 21 September 2022 11:30
        +3
        Standar, posisi netral RRC. Ojo keganggu karo panggilan internasional lan nggayuh tujuane. RRC ora nguciwani.
      4. Romario_Argo
        Romario_Argo 21 September 2022 11:31
        + 16
        beda antarane konflik ing Ukraina lan Taiwan pinunjul
        Taiwan ora bakal ngluncurake serangan nuklir marang China
        Taiwan ora bakal nggunakake senjata kimia lan biologi ing China
        ora ana pasukan, tentara bayaran saka NATO lan Amerika Serikat ing Taiwan, ora kaya Ukraina
        1. novel66
          novel66 21 September 2022 11:48
          +6
          lan ora mungkin Taiwan arep nyerang China
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 21 September 2022 12:06
            +1
            AS kepengin mbangun pangkalan militer ing Taiwan
            ing Suriah ing Al-Tanf - kulo - lan saiki sampeyan ora bisa remet wong metu saka kono
        2. nik-mazur
          nik-mazur 21 September 2022 11:58
          +3
          Kutipan saka: Romario_Argo
          ora ana pasukan, tentara bayaran saka NATO lan Amerika Serikat ing Taiwan
          Simbah Biden wis janji yen ana kedadeyan, pasukan Amerika bakal perang kanggo Taiwan.
          1. tihonmarine
            tihonmarine 21 September 2022 12:14
            +3
            Kutipan saka: nik-mazur
            Simbah Biden wis janji yen ana kedadeyan, pasukan Amerika bakal perang kanggo Taiwan.

            Dadi enggal prajurit Amerika bakal katon ing Taiwan.
            1. nik-mazur
              nik-mazur 21 September 2022 12:36
              +1
              Inggih, janji ora nikah. Lan kanggo wong Amerika, lelayaran lan mandheg minangka tradhisi nasional ...
        3. mann
          mann 21 September 2022 12:04
          +7
          beda antarane konflik ing Ukraina lan Taiwan pinunjul
          Taiwan ora bakal ngluncurake serangan nuklir marang China
          Taiwan ora bakal nggunakake senjata kimia lan biologi ing China
          ora ana pasukan, tentara bayaran saka NATO lan Amerika Serikat ing Taiwan, ora kaya Ukraina

          Nanging Pelosi ana ing Taiwan. Apa sampeyan ndeleng pasuryane? Luwih elek tinimbang perang nuklir lan kimia gabungan
          1. tihonmarine
            tihonmarine 21 September 2022 13:10
            +4
            Kutipan saka mann
            Luwih elek tinimbang perang nuklir lan kimia gabungan

            Mulane, dheweke ora nikah. Lan ana Albright, meh padha. Saka ngendi dheweke entuk iki. Senajan Zhenya Psaki, utamané ing topi karo earflaps, ora ana apa-apa.
            1. mann
              mann 21 September 2022 13:36
              +2
              Lan ana Albright, meh padha.
              Ora setuju banget! Ing tembung saka almarhum Zhirinovsky (dheweke nate mbandhingake Bonner lan Novodvorskaya karo Starovoitova), Pelosi minangka penyihir, lan Albright minangka kodok! Ora ana sing umum! eseman
              1. tihonmarine
                tihonmarine 21 September 2022 13:46
                +2
                Kutipan saka mann
                Pelosi minangka penyihir lan Albright minangka kodok! Ora ana sing umum!

                Aku ora mbantah babagan kodok, nanging loro-lorone penyihir.
        4. albert
          albert 21 September 2022 13:07
          +1
          Kutipan saka: Romario_Argo
          iwan ora arep nglakokake serangan nuklir ing china
          Taiwan ora bakal nggunakake senjata kimia lan biologi ing China
          ora ana pasukan, tentara bayaran saka NATO lan Amerika Serikat ing Taiwan, ora kaya Ukraina

          Sapa sing ngomong yen Taiwan ora bakal nggunakake senjata bio-kimia? Sapa sing ngomong yen ora ana? Tentara bayaran saka NATO lan Pindosia ora ana, nanging saiki. Pindos bakal pengin lan uga bakal nyelehake rudal nuklir ing kana.
        5. ettore
          ettore 21 September 2022 14:16
          0
          Kutipan saka: Romario_Argo
          beda antarane konflik ing Ukraina lan Taiwan pinunjul
          Taiwan ora bakal ngluncurake serangan nuklir marang China
          Taiwan ora bakal nggunakake senjata kimia lan biologi ing China
          ora ana pasukan, tentara bayaran saka NATO lan Amerika Serikat ing Taiwan, ora kaya Ukraina

          Kabeh iku sak wentoro.
    2. Trapp1st
      Trapp1st 21 September 2022 11:20
      -9
      Lan apa maneh sing kudu dicritakake marang China - mung njaluk pemukiman kanthi tentrem.
      Yen mobilisasi parsial ngunggahake taruhan kanthi ngarepake rembugan, pratelan China pancen bener. Kebetulan?
    3. Komentar wis dibusak.
    4. wong janggut
      wong janggut 21 September 2022 11:21
      + 14
      Konflik kudu dirampungake kanthi tentrem. apik
      Mung pasrah tanpa syarat saka Nazi Ukraina lan Uni Eurofascist.
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 21 September 2022 11:24
        +4
        Quote: Wong jenggot
        Konflik kudu dirampungake kanthi tentrem. apik
        Mung pasrah tanpa syarat saka Nazi Ukraina lan Uni Eurofascist.

        apik
      2. mann
        mann 21 September 2022 12:08
        0
        Konflik kudu dirampungake kanthi tentrem. apik
        Mung pasrah tanpa syarat saka Nazi Ukraina lan Uni Eurofascist.

        Aku bingung kenapa sampeyan mutusake kanggo ngapura Amerika Serikat?
        1. wong janggut
          wong janggut 21 September 2022 14:18
          +3
          Kutipan saka mann
          Konflik kudu dirampungake kanthi tentrem. apik
          Mung pasrah tanpa syarat saka Nazi Ukraina lan Uni Eurofascist.

          Aku bingung kenapa sampeyan mutusake kanggo ngapura Amerika Serikat?

          AS bakal duwe Perang Sipil. Yagene kudu welas asih marang wong-wong mau? am Padha bakal Cut piyambak. am
          1. mann
            mann 21 September 2022 19:03
            +3
            AS bakal duwe Perang Sipil. Yagene kudu welas asih marang wong-wong mau? am Padha bakal Cut piyambak metu. am
            Lan kita bakal nyedhiyakake senjata kanggo loro-lorone.
            Apa aku ngerti maksudmu kanthi bener?
          2. Garik Gorkin
            Garik Gorkin 22 September 2022 04:54
            +1
            Я бы не стал сильно рассчитывать на этот сценарий, т.к. он больше похож на сказки, которые нам рассказывают в наших лживых СМИ о возможных скорых потресениях в США,
            рассказывают с целью, чтобы мы не сильно старались переводить наши экономику и общество на мобилизационные рельсы.
            Однако, США провели цветные революции по всему миру, и потому хорошо знают, как подавлять народные протесты, чтобы это не привело к серьезным проблемам.
            Так что вместо развала США, лучше готовиться к тому, что нам придется с ними воевать.
    5. Ingushetia
      Ingushetia 21 September 2022 16:38
      -3
      Ya, kaya
      Xi Jinping ndhesek militer China supaya "fokus ing nyiapake perang"
      Tentara Cina kudu fokus kanggo nyiapake perang.

      Ketoke ing langkah rake padha.
  2. Victor_B
    Victor_B 21 September 2022 11:18
    +2
    Kamentrian Luar Negeri Tiongkok, nanggepi pernyataan Vladimir Putin, ngajak para pihak ing konflik bersenjata supaya mandheg lan ngrampungake kahanan kanthi tentrem liwat dialog langsung.
    Keprigelan diungkapake.
    Iku kabeh!
    Nanging saiki Kulon bakal cipratan idu (beracun)!
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 21 September 2022 11:29
      +1
      Kutipan saka: Victor_B
      Nanging saiki Kulon bakal cipratan idu (beracun)!

      Ya wis rong jam cipratan lan keselak :)))
      Nanging, iki mung pemanasan. Eurofreaks utama lan wong putih demensia durung ngomong ... ngenteni, Pak.
    2. kulemin0025gmail.com
      kulemin0025gmail.com 21 September 2022 11:30
      +2
      Lan dheweke wis nindakake iki sajrone 20 taun kepungkur. Katon kaya akeh racun ing saliva sing dibentuk, mula dheweke wedi banget kanggo jamu. Dadi wong-wong mau banjur ngidoni nglirik
  3. MARGADON
    MARGADON 21 September 2022 11:26
    +1
    Aku wis suwe ora njupuk pedhang ing tanganku! Yen sampeyan butuh, sampeyan butuh, ora ana sing bisa diomongake ing kene.
    1. mann
      mann 21 September 2022 12:13
      +1
      Aku wis suwe ora njupuk pedhang ing tanganku! Yen sampeyan butuh, sampeyan butuh, ora ana sing bisa diomongake ing kene.
      Apa sampeyan veteran perang sipil?
  4. Uprun
    Uprun 21 September 2022 11:27
    0
    Kita duwe dalan dhewe, China duwe dalan dhewe, sapa lan kepiye carane ora bisa dideleng dening wong liya .....
  5. roket757
    roket757 21 September 2022 11:28
    +3
    Kamentrian Luar Negeri Cina nyathet yen China netepi posisi kanthi dhasar konflik kasebut kudu mandheg ing meja rembugan, lan ing mangsa ngarep.
    . Dadi ora ana sing anyar, sing ora dikarepake ...
    Dina iki, kanggo nanggepi pratelan kasebut, Presiden Putin ngelingi yen Rusia wis siyap mbela kedaulatan lan integritas teritorial kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
    Lan ora ana sing ora dikarepake, anyar!
    Kesimpulan ... prasaja! Kudu menang!!! Dheweke bakal ngomong karo pemenang kanthi cara sing beda ... yen ora kabeh, nanging ora PENTING!
  6. EvilKomunis
    EvilKomunis 21 September 2022 11:36
    +1
    Kita uga ngajak China supaya andhap asor marang Taiwan Amerika
  7. Born_in_Russia
    Born_in_Russia 21 September 2022 11:36
    0
    Eropa tanpa otak sing dipimpin Amerika Serikat bakal nandhang sangsara kanggo wong Ukrainia sing ora duwe otak.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 21 September 2022 11:40
      -4
      Eropa tanpa otak sing dipimpin Amerika Serikat bakal nandhang sangsara kanggo wong Ukrainia sing ora duwe otak.
      Lan wong-wong sing ngetung 30 taun ing papan pasca-Soviet lan digawa menyang NWO, sing kanggo wong Rusia nandhang sangsara banget pinter? AS lan Eropa bakal slamet iki.
      1. Born_in_Russia
        Born_in_Russia 21 September 2022 11:47
        0
        Eropa bakal slamet ing AS, nanging Rusia ora bakal urip? Bakal slamet lan dadi luwih gedhe.
  8. apoteker
    apoteker 21 September 2022 11:36
    0
    Carane saben wong seneng nelpon kanggo tentrem, sanajan padha ngerti sing iki mokal. Akibaté, ana wong sing munafik, ana sing "diplomasi", lan tembung-tembung ora ana regane ...
  9. Olga
    Olga 21 September 2022 11:40
    +3
    Daya tarik GDP ora mung babagan mobilisasi. Uga, babagan retorika agresif saka Kulon (padha ngancam kita nganggo senjata nuklir).
    Ing wektu sing padha, referendum minangka mundhut wilayah Ukraina ing salawas-lawase. Ing kene Rusia mungkasi. Kulon ngerti iki.
    Totoan wis wungu. Bal ana ing sisih kulon.
    Pernyataan China cukup cocog ing kene.
  10. Max1995
    Max1995 21 September 2022 11:56
    -3
    "Kamentrian Luar Negeri Cina nyathet yen China netepi posisi sing adhedhasar konflik kasebut kudu mandheg ing meja negosiasi, lan ing mangsa ngarep."
    sing. Apa dheweke ora ndhukung AARP lan ora ngakoni LDNR?
    mlebu.
  11. Sniper
    Sniper 21 September 2022 12:01
    +6
    Rusia uga nimbali China supaya ora escalate liwat Taiwan. lan uga kanggo nyatakake keprihatinan babagan wong Uighur!
  12. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 21 September 2022 12:02
    +3
    ***
    Kita uga kanggo tentrem!
    - Kanggo tentrem sawise kamenangan, lan ora tinimbang kamenangan ...
    ***
  13. shinobi
    shinobi 21 September 2022 12:09
    +2
    Proses kasebut wis diwiwiti. Ing asas, wis samesthine maneh ing Maret. Cetha yen kita bodho ora duwe pasukan "pendudukan" kanggo ngontrol wilayah kasebut. Saiki kita kudu ngarepake manawa Barat, pasukan NATO, ora bakal ana ing kono. tegese pesawat sing, tank etc., sing ora bisa langsung njagong daging Ukrainia, ketoke Polandia bakal miwiti.
  14. Horon
    Horon 21 September 2022 12:11
    0
    Kamentrian Luar Negeri Cina nyathet yen China netepi posisi kanthi dhasar konflik kasebut kudu mandheg ing meja rembugan, lan ing mangsa ngarep.

    Saiki isih ana wong Tionghoa kanggo ngetrapake sanksi, amarga ora mungkin dill bakal diluncurake sajrone seminggu utawa rong minggu. Wektu wis dadi mungsuh.
  15. YanniKounnar
    YanniKounnar 21 September 2022 12:29
    0
    Tahap 1 21/09/2022 :
    "Présidhèn Poutine lan rappelé kanggo Russie wis pretet a défendre kadhaulatan lan integrité territoriale par tous les moyens disponibles."
    Tahap 2 25/09/2022 :
    referendum lans les republiques, qui très probablement deviendront partie integrations du territoire Russe
    Fase 3 : ....gabungan fase 1 lan fase 2 lan voyez ce que cela implique ...

    yandex
    Tahap 1 21.09.2022/XNUMX/XNUMX:
    "Presiden Putin ngelingake yen Rusia siyap mbela kadhaulatanlan sandi integritas teritorial kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
    Tahap 2 25/09/2022:
    referendum ing republik paling kamungkinan kanggo dadi bagéan saka bagean integral saka wilayah Rusia
    Fase 3: .... gabungke fase 1 lan fase 2 lan ndeleng apa sing ana ...
  16. yowis
    yowis 21 September 2022 12:34
    0
    Ayo Kamentrian Luar Negeri China ngrampungake masalah kasebut ing meja negosiasi. Sugeng enjang!
  17. Siberian 63
    Siberian 63 21 September 2022 15:21
    -1
    kene kancane, klambine dewe-dewe......
  18. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 21 September 2022 20:29
    0
    China bakal ngenteni yen Rusia kalah Ukraina bisa nyerbu kanggo ngrebut wilayah nganti Ural, nanging saiki pidato tentrem-maha bab tentrem.
  19. Arcady007
    Arcady007 21 September 2022 21:45
    +1
    Kanggo China, referendum, ing cahya ketegangan karo Taiwan, kaya arit ing ndhuwur dhengkul.
  20. Jsem_CZEKO68
    Jsem_CZEKO68 21 September 2022 22:01
    +1
    Proč Čína dělá ze sebe hlupáka, jako by nevěděla, že Ukrajina porušila všechny smlouvy lan začala válku s Ruskem už r.2014 vraždama 14 tisíc Inggris mluvících občanů na Ukrajině. Ukrajina nechce rokovat o míru, bude bojovat do posledního
    1. Pilot Seni
      Pilot Seni 22 September 2022 19:22
      0
      Jak efektivně zpracovávají česká média veřejné mínění České republiky ve prospěch Ukrajiny?
  21. t200404
    t200404 22 September 2022 08:04
    -2
    Может мобилизация это возможность показать что не так много людей хотят оказаться на фронте ? ( те кто хотели уже там )
  22. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 22 September 2022 13:57
    -2
    к прекращению огня и мирному урегулированию.
    Ну так Тайвань, мирно урегулируйте. Зачем там проводить учения? надо подарить остров полосатикам. НЕТ? или ДА? вот в чём вопрос.
  23. pengen
    pengen 22 September 2022 15:28
    +1
    Будучи китайцем, я пошел и просмотрел оригинальное содержание на китайском языке. Как только я это услышал, я понял, что наш МИД говорит о том, что США и Европа подрывают основу мирных переговоров, поддерживая Украину. И что Запад должен учиться у нас, Китая, и не давать оружие ни одной из сторон.

    Что ж, давайте отвлечемся от дипломатической риторики - Китай обвиняет США и Европу в предоставлении оружия Украине.
    1. Pilot Seni
      Pilot Seni 22 September 2022 19:20
      0
      中國人如何看待烏克蘭戰爭? 您的媒體如何評價這些事件?
      有沒有作者譴責俄羅斯,支持烏克蘭方面?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Pilot Seni
          Pilot Seni 24 September 2022 17:42
          0
          Вообще-то, я знаю мнение простых китайцев относительно событий на Украине. Захожу на китайские ресурсы и перевожу статьи и комментарии с помощью Яндекса и Гугла. Я просмотрел сотни комментариев и не встретил ни одного антироссийского. Так что, скорей всего, ты обычный украинский ципсошник.