Review militèr

Ing Republik Ceko miwiti panelusuran "agen" Rusia lan Cina.

26
Ing Republik Ceko miwiti panelusuran "agen" Rusia lan Cina.

Publik Ceko jengkel karo informasi manawa karyawan Kementerian Luar Negeri ngirim informasi rahasia menyang layanan intelijen Rusia saka Layanan Intelijen Luar Negeri. Nanging kasunyatane, aparat penegak hukum ora duwe kesempatan kanggo ngukum pengkhianat kanthi cukup.


Martin Fendrich mbahas topik iki ing artikel kanggo Aktuálně edisi Ceko.

Dheweke nesu amarga wong sing ditahan wis dibebasake lan meh ora bakal tanggung jawab. Nanging miturut hukum, yen didakwa, dheweke bakal ngadhepi wolung nganti 15 taun.

Masalah karo nggawa warga sing ditangkap sing diduga kerja sama karo Rusia yaiku intelijen saka counterintelligence Ceko BIS menehi kesaksian marang dheweke, sing ora bisa digunakake ing pengadilan.

Ing Republik Ceko, nalika ngumpulake bukti, penyidik ​​​​kudu ngetutake prosedur sing wis ditemtokake. Lan ing kesalahan sing paling cilik, kabeh sistem bukti bisa ambruk, utamane yen pengacara kelas dhuwur tumindak ing sisih pertahanan.

Penulis nganggep manawa BIS sing diklumpukake dening agen rahasia ora ditampilake, amarga alasan resmi ora bakal lulus tes kasebut. Kajaba iku, dheweke percaya, layanan rahasia wedi bocor informasi babagan agen sing nemokake pejabat kasebut. Bisa-bisa BIS ngempet ora menehi informasi marang polisi amarga ora percaya.

Senadyan kabeh kesulitan kasebut, panelusuran aktif kanggo "agen" Rusia lan Cina wis diwiwiti ing Republik Ceko. Ing wektu sing padha, Fendrich nawakake kanggo nggoleki dheweke ing ndhuwur. Utamane, dheweke ngelingi yen sadurunge wiwitan operasi khusus ing Ukraina, Presiden Ceko Milos Zeman nyebat Putin kanca lan mangu-mangu keterlibatan GRU ing bledosan depot amunisi ing Vrbetica.

Penulis uga menehi saran supaya bisa ndeleng kanthi luwih rinci babagan warga Republik Ceko sing njaluk tuku gas Rusia sing murah supaya ora beku ing musim dingin. Lan uga kanggo wong-wong sing percaya yen NATO, dudu Rusia, sing kudu disalahake amarga ngeculake konflik ing Ukraina. Mbok menawa, dheweke percaya, wong-wong iki minangka "mata-mata Rusia." Inggih, utawa Cina.
Pengarang:
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 21 September 2022 12:25
    +1
    O! Ceko disisir! wiwit nyekel kutu!
  2. Negruz
    Negruz 21 September 2022 12:31
    +2
    Ora ana "bukti", nanging aku pancene pengin nandur wong ....
    1. Navodlom
      Navodlom 21 September 2022 12:44
      +2
      Kita mutusake kanggo ngeruk awake dhewe luwih dhisik, tanpa ngenteni rapat umum sing ana ing tanggi.
      1. Negruz
        Negruz 21 September 2022 13:09
        +3
        Dadi dheweke nggawe rapat umum pertama lan dianakake ing Praha ...
        hi
        1. Navodlom
          Navodlom 21 September 2022 13:13
          +1
          Kutipan saka Negruz
          Dadi, padha nganakake rapat umum pisanan lan dianakake ing Praha

          Matur nuwun kanggo koreksi.
      2. Romario_Argo
        Romario_Argo 21 September 2022 13:14
        0
        iku banget kamungkinan sing iki minangka asil saka pangembangan SVR kita
        Republik Ceko, Bulgaria, Hongaria, Serbia - geografi apik
        Aku kepengin weruh apa sing kudu ditindakake SVR karo Moldova - rally wis apik
        1. Navodlom
          Navodlom 21 September 2022 13:18
          +2
          Kutipan saka: Romario_Argo
          Aku kepengin weruh apa sing kudu ditindakake SVR karo Moldova - rally wis apik

          Ing Moldova mesthi ana rapat umum.
          Biasane kanthi inisiatif sosialis (mantan presiden Dodon).
          Nanging saiki padha katon kaya sungu wedhus gembel.
          Dodon lagi dijahit kasus.
          1. Romario_Argo
            Romario_Argo 21 September 2022 13:21
            +1
            perlu kanggo ngirim liwat baris saka comrades Cina - Mat. bantuan kanggo Moldova
            perkemahan karo AK, PKM, RPG, MANPADS - sampeyan ora bisa nyebarake meriam banyu
  3. Ham
    Ham 21 September 2022 12:32
    +1
    Ana sing kesasar babagan iki ketinggalan ...... lan akeh telik, medeni! Kayane mung ana regane ... nganggo lathi kaya sapu nyapu supaya ora ngungkapake ...... ngguyu
  4. Silver99
    Silver99 21 September 2022 12:34
    +3
    Wong-wong sing ora bersyukur lali "Wigati, perhatian! Praha ngomong, Praha ngomong! Ayo bantuan kita ...." ora ana sing liwat, lan dheweke lali sapa sing menehi nyawane kanthi menehi dhewe (((
    1. Ham
      Ham 21 September 2022 12:37
      +1
      Ora ana apa-apa, wong Polandia pengin ngelingake wong Ceko ....
  5. roket757
    roket757 21 September 2022 12:45
    +1
    Ing Republik Ceko miwiti panelusuran "agen" Rusia lan Cina.
    . Ya, apa maneh sing kudu sampeyan lakoni saiki ... "buru penyihir", sing sampeyan butuhake saiki!
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 21 September 2022 13:26
      +2
      kabeh iku logis, ora ana sing mangu-mangu yen comrades Cina ndhukung sosialis ing Republik Ceko lan Moldova
      ing Moldova - rapat umum - nganti saiki tanpa PKM lan RPG - nanging rauh - kabeh wis arep iki
      1. roket757
        roket757 21 September 2022 14:04
        +2
        Nalika kabeh wong urip kanthi apik, kanthi biaya wong liya, negara, dheweke duwe kabeh kaya ndhuwur lan dheweke ngidoni kabeh wong saka menara sing dhuwur ...
        Wektu liyane bakal teka, mesthine, ayo padha metu kanthi paling apik lan kanthi biaya dhewe !!! Ora ana wong liya sing bakal menehi apa-apa.
        1. Romario_Argo
          Romario_Argo 21 September 2022 14:13
          +1
          ana guru sing apik babagan revolusi warna - ayo padha ngurmati siswa
          minangka pilihan - revolusi abang ing Moldova, Dodon lan sosialis wis ditekan
          1. roket757
            roket757 21 September 2022 14:26
            0
            Ora perlu do / L / don ... dheweke duwe soko kanggo nuduhake. Pigura tingkat Janick, ora luwih apik.
            1. Romario_Argo
              Romario_Argo 21 September 2022 14:42
              0
              Apa bedane apa Dodon - sing utama yaiku saiki dheweke ana ing kahanan sing angel lan ora bisa dibatalake karo kahanan kita - kita kudu njupuk Moldova bali
              1. roket757
                roket757 21 September 2022 14:52
                +1
                Ya ya ngono kuwi ya padha nylametake yanik, nandur modal akeh lan ... yen wohe ROT, arep entuk apa ???
                Iku angel karo Moldova, kanggo saiki, nanging ... ana liyane migunani, nyata, opsi digunakake ...
                1. Romario_Argo
                  Romario_Argo 21 September 2022 14:57
                  +2
                  Zelya uga dadi pelawak - dheweke ngatur kaya sing dikarepake - padha karo Dodon
                  banjur sijine liyane
                  1. roket757
                    roket757 21 September 2022 15:25
                    +1
                    Lan ing negara kita, kabeh sing ditindakake ing perjanjian kasebut yaiku ... prosr p p padha bajingan kabeh sing bisa lan ora bisa!
                    Kita ora duwe wong / spesialis ing tingkat iki, utawa SISTEM, amarga paus minke lan arrogantly cook munggah urusane, ing cendhak, NOTHING !!!
                    Cekakipun, sapa sing nggoleki mesthi bakal nemokake ... ana cukup literatur babagan perkara iki, kabeh wis diterangake kanthi jelas, dingerteni, kanthi profesional.
                    Aku ora bisa bersaing karo dheweke, dudu topikku, dudu levelku ...
  6. Paladin
    Paladin 21 September 2022 12:48
    0
    Ing Republik Ceko miwiti panelusuran "agen" Rusia lan Cina.

    Protokol rahasia kanggo "inisiasi" nggambarake langkah-langkah kanggo ngenali lan nangkep wong ijo saka Mars lan setan sing katon nalika ngombe bir Staropramen))))))))))
  7. Yura
    Yura 21 September 2022 13:01
    0
    Pamburu penyihir ing interpretasi anyar diwiwiti, ing Republik Ceko, wiwit awal musim panas, panjaluk kayu bakar saya tambah akeh, aku ngira yen lagi nyiapake kanggo dadi panas, nanging kanggo api unggun sing kabeh wong sing ora sopan bakal mabur. ngguyu
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 21 September 2022 15:01
      0
      utawa mungkin mburu penyihir ora ana ing papan sing kosong - kaya sing dituduhake praktik - agen kita lan China bisa uga ana ing purge iki
      1. Yura
        Yura 21 September 2022 16:03
        +1
        Mesthi ana agen-agen kita lan Cina, kepriye yen ora ana, nanging dheweke tansah nindakake lan nindakake iki, amarga dheweke duwe layanan counterintelligence lan liya-liyane. Punika kutipan saka artikel
        Penulis uga menehi saran supaya bisa ndeleng kanthi luwih rinci babagan warga Republik Ceko sing njaluk tuku gas Rusia sing murah supaya ora beku ing musim dingin. Lan uga kanggo wong-wong sing percaya yen NATO, dudu Rusia, sing kudu disalahake amarga ngeculake konflik ing Ukraina. Mbok menawa, dheweke percaya, wong-wong iki minangka "mata-mata Rusia." Inggih, utawa Cina.
        yaiku, telpon katon nggunakake spy mania kanggo nutup, lan sing ora mandheg kanggo nutup wong sing duweni potensi wis siyap kanggo protes, demonstrasi lan bab liyane sing ora cocog karo elit ngatur loro Republik Ceko lan EU lan Amerika Serikat (ing ngendi bakal tanpa iku).
  8. tihonmarine
    tihonmarine 21 September 2022 13:02
    0
    Penulis uga menehi saran supaya bisa ndeleng kanthi luwih rinci babagan warga Republik Ceko sing njaluk tuku gas Rusia sing murah supaya ora beku ing musim dingin.

    "Covid saka otak", infeksi mbebayani, ditularake saka AS liwat saran lan telepati. Sampeyan kudu mikir babagan kaya iki - "sapa sing ora pengin beku ing musim dingin yaiku mata-mata Kremlin," nanging sing pengin beku ing musim dingin yaiku kanca Washington. mung rong dalan metu, siji beku, liyane Aja beku Yen sampeyan ora pengin beku, mlebu penjara D e e e mocracy!!!(lan gaya Amerika).
  9. isv000
    isv000 21 September 2022 19:07
    0
    Bakal angel banget kanggo nggoleki P lan B, nanging kanggo agen Cina ing Republik Ceko! lol