Review militèr

Sawise referendum, Dewan Federasi bakal nggarap entri LDNR lan wilayah sing dibebasake menyang Rusia sanalika bisa.

18
Sawise referendum, Dewan Federasi bakal nggarap entri LDNR lan wilayah sing dibebasake menyang Rusia sanalika bisa.

Yen warga DPR lan LPR milih kanggo nggabungake republik ing Federasi Rusia, iki bakal ditindakake kanthi cepet. Utamane, Dewan Federasi Federasi Rusia, sawise referendum, bakal nggarap entri LDNR lan wilayah sing dibebasake menyang Rusia sanalika bisa.


Pernyataan iki digawe dening Speaker Dewan Federasi Valentina Matviyenko ing pidato pambuka babagan pembukaan sesi musim gugur ing omah ndhuwur parlemen.

Yen wong-wong ngomongake kanggo gabung karo Rusia, kita bakal duwe akeh kerja keras sing kudu ditindakake ing mangsa ngarep, sing kudu ditindakake kanthi profesional, ing wektu sing cendhak.

- dheweke ngandika.

Miturut Matvienko, keputusan sing bener kanggo nggabungake wilayah kasebut karo Federasi Rusia dituduhake kanthi operasi khusus militer ing Ukraina. Tujuane diumumake wiwit wiwitan dening Presiden negara kasebut. Padha kalebu ing perlu kanggo nyedhiyani pangayoman kanggo wong Donbass, kang wis ngalami agresi dening rezim Kyiv liwat wolung taun kepungkur, uga kanggo nyedhiyani Rusia karo jaminan keamanan lan nglindhungi kadhaulatan negara. Akibaté, Federasi Rusia pengin mungkasi perang wolung taun sing isih ana, sing ora diwiwiti.

Sadurungé, Presiden Rusia Vladimir Putin ngandika dina iki kanggo ndhukung inisiatif kanggo nganakake referendum. Dheweke ujar manawa negara kita bakal ngupayakake supaya bisa lolos kanthi aman.
Foto sing digunakake:
Dewan Federasi Federasi Rusia
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 21 September 2022 13:53
    +2
    Dadi ayo ngenteni asile...., wah, saora-orane kanggo kesopanan, lan mung banjur ngrembug babagan rencana...., elek-elek mlaku ing ngarep mesin .... Yen padha, banjur kita ....
    1. pandhu arah777
      pandhu arah777 21 September 2022 14:08
      +4
      Kutipan saka uprun
      Dadi ayo ngenteni asile...., wah, saora-orane kanggo kesopanan, lan mung banjur ngrembug babagan rencana...., elek-elek mlaku ing ngarep mesin .... Yen padha, banjur kita ....

      Dissenters wis paling kamungkinan ninggalake kanggo wilayah kontrol Kyiv, ing kasus apa wae, Rusia ora captivate sapa, Putin ora dumunung, supaya padha pindhah menyang ijo.
  2. belovvladimir
    belovvladimir 21 September 2022 13:55
    +8
    We welcome Donbass, lan kabeh wilayah liberated saka Ukrofascism minangka bagéan saka Federasi Rusia!
    Tentrem lan langit langit ndhuwur sampeyan!
    1. Paul Siebert
      Paul Siebert 21 September 2022 16:44
      0
      Kanggo pisanan aku weruh ing paling sawetara nggunakake saka kamar iki!
      Nanging wakil saka Dewan Federasi dhewe ora cepet-cepet menyang ngarep?
      Volodin, lah, dheweke mberkahi dhewe! nglirik
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 21 September 2022 13:56
    +5
    Pungkasane, kabeh kedadeyan ... nanging luwih becik telat tinimbang ora nate.
    1. NDR-791
      NDR-791 21 September 2022 14:18
      +3
      Quote: Lech saka Android.
      Pungkasane, kabeh kedadeyan ... nanging luwih becik telat tinimbang ora nate.

      Iku, mesthi, supaya. Nanging, masalah undang-undang tetep. Apa sing bakal ditindakake wong-wong kita - kanthi utawa tanpa pengecualian? Kasunyatane, kabeh sedulur kaya Azov lan Khryaken, sing ana ing panangkaran lan pantes "menara" nalika republik gabung karo Rusia, dadi narapidana sing prasaja. Ya, ayo 20 taun, nanging menara ora-ora - kita manungsa liwat lan liwat !!! Kita duwe MORATORIUM !!!
      1. kasir
        kasir 21 September 2022 22:30
        0
        Muga-muga ing kene kita bakal ngetutake dalan Amerika Serikat, ing ngendi paukuman pati diijini ing sawetara negara, papan kasebut ing negara kita bakal dadi Republik Donetsk.
  4. tihonmarine
    tihonmarine 21 September 2022 14:04
    +1
    Miturut Moskovsky Komsomolets, pakar militèr Vladislav Shurygin nyoba kanggo prédhiksi tumindak Ukraina ing wengi referendum ing DPR, LPR, Kherson lan Zaporozhye wilayah. Kyiv bakal takon dhisik karo Washington. Kulon bisa ngirim Angkatan Bersenjata Ukraina ing serangan.

    "Ing balapan iki, Ukraina dhewe bisa ilang akeh wilayah. Sawise diakoni republik menyang Federasi Rusia, histeria liar bakal teka lan aku mikir bakal ngliwati kabeh tingkat. Dheweke bakal nyoba mlayu menyang Rusia kanthi maksimal - ing endi wae ana kesempatan, " ujare Shurygin.

    Sawise sawetara wilayah dadi bagéan saka Federasi Rusia, Kyiv lan Kulon kudu éling sing perang wis njupuk Panggonan ing Rusia. Iki bakal nyebabake paningkatan risiko perang rudal nuklir. Iki wektu kanggo Amerika Serikat lan NATO mutusake apa dheweke siap ngatur kiamat kanggo Ukraina.
    1. kasir
      kasir 21 September 2022 22:31
      +1
      Hodges wis ngandika yen kita nggunakake Yao, padha bisa numpes Armada Segara Ireng lan basa ing Crimea ... Aku zircon wis ngarahke ing bangga saka Angkatan Laut Amérika - operator pesawat, lan daggers paling ing Seattle .. .kuwalik mesthi alas, ana alam kang endah, nanging mungsuh kudu disirnakake
  5. Sniper
    Sniper 21 September 2022 14:17
    + 10
    Penerbangan langsung sing paling cedhak saka Moskow menyang Istanbul, Yerevan, Baku lan negara-negara tanggane liyane sing ora mbutuhake visa kanggo mlebu wis entek tiket pesawat, iki nderek saka data maskapai lan situs web aggregator tiket.

    Kabeh padha kesusu menyang polling
  6. roket757
    roket757 21 September 2022 14:23
    0
    Sawise referendum, Dewan Federasi bakal nggarap entri LDNR lan wilayah sing dibebasake menyang Rusia sanalika bisa.
    . Apa padha bisa nindakake iku? Dadi kedadeyan nalika keputusan sing nyata, undang-undang, kudu dikembangake lan diadopsi sanalika bisa???
    Oh ya, sawise kabeh, kaya mengkono karo kita, iku ora aneh sing padha nampa soko ana, assignments, tugas ditransfer menyang panggonan, lan ana mm ... plug wis FULL !!!
    Ora, wis tau kaya iki?
  7. filibuster
    filibuster 21 September 2022 14:37
    0
    Apa ora perlu kanggo nganakake referendum sing padha ing Rusia babagan subyek nampa wilayah kasebut?
  8. IgorPushkino
    IgorPushkino 21 September 2022 14:52
    +1
    Sawetara jinis negara dual. Iku misale jek apik yen referendum lagi diatur, lan ing wektu sing padha permusuhan terus. Siji nemu perasaan sing panguwasa nyoba kanggo ndhelikake soko. Gagal Kharkov minangka salah sawijining alasan. Sarung tangan putih . Setengah dina wis liwati: ora ana siji-sijine budhal Kaliber paling ora liwat gardu listrik. Kabeh bla bla bla ing kabeh saluran TV ...
  9. yowis
    yowis 21 September 2022 15:35
    0
    Aku wis takon pitakonan sing jelas: kenapa kita butuh referendum? Ora ana wangsulan.
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 21 September 2022 17:03
      0
      referendum dibutuhake kanggo legalitas karsane warga sing manggon ing wilayah kasebut - kanggo PBB
      ing PBB, mesthi, dheweke bisa uga ora ngakoni - nanging isih bakal dadi wilayah kita
      1. yowis
        yowis 21 September 2022 18:17
        0
        Iki wilayah kita anggere pasukan kita nyekeli. Sampeyan ora kudu nindakake referendum, nanging kanggo nggayuh tujuan WZO. Sajrone lan sawise perang, legitimasi digayuh kanthi kekuwatan senjata.
        Yen tujuan WZO ora bisa ditindakake maneh dening pasukan konvensional, mula nggunakake pasukan sing ora biasa kudu diancam. Tenaga nuklir ora bisa gagal nggayuh tujuan WZO.
  10. NERV
    NERV 21 September 2022 16:37
    0
    Kutipan saka iouris
    Aku wis takon pitakonan sing jelas: kenapa kita butuh referendum? Ora ana wangsulan.


    "referendum" dibutuhake kanggo ngumumake kuburan - miturut pendapatku iki jelas
  11. ngelawan28
    ngelawan28 21 September 2022 17:01
    0
    Yen wong-wong ngomongake kanggo gabung karo Rusia, kita bakal duwe akeh kerja keras sing kudu ditindakake ing mangsa ngarep, sing kudu ditindakake kanthi profesional, ing wektu sing cendhak.
    Kerja keras lan Valentina Matveenko, loro bedane gedhe. aran