Review militèr

Kepala Komite Duma Negara: Preian kredit kudu ditetepake kanggo warga sing dimobilisasi saka Federasi Rusia kanggo periode layanan

152
Kepala Komite Duma Negara: Preian kredit kudu ditetepake kanggo warga sing dimobilisasi saka Federasi Rusia kanggo periode layanan

Para reservis sing dimobilisasi, sing wis lulus kamp latihan, kemungkinan bakal perang ing tapel wates anyar negara kita, sing wis berkembang ing sisih kulon sawise referendum ing wilayah bekas Ukraina. Mangkono, personel militèr sing ngadeg kanggo nimbali Motherland kudu kasedhiya karo support maksimum saka negara. Saliyane keuntungan sing wis ana, Anatoly Aksakov, kepala Komite Duma Negara ing Pasar Keuangan, percaya yen kanggo wektu layanan lan malah kanggo wektu sing luwih suwe, kabeh sing mentas direncanakake dadi rangking Angkatan Bersenjata RF kudu. dibebasake saka kewajiban kredit apa wae.


Saranku yaiku kudu ana norma khusus kanggo wong-wong mau, sing, kanggo periode pemenuhan tugas sajrone operasi militer khusus, bisa uga kanggo wektu sing luwih suwe, ora mung kanggo hipotek, nanging uga kanggo kabeh jinis kredit konsumen.

- ngandika wakil, nambah sing amandemen cocog bakal diajukake kanggo State Duma "dina iki."

Mangkono, Aksakov mlebu debat korespondensi karo kancane, kepala Komite Pertahanan Duma Negara Andrei Kartapolov. Elinga yen sadurunge Kartapolov mratelakake panemume yen warga sing diarani kudu terus mbayar utang hipotek saka gaji anyar, sing diarani wakil "dhuwur banget."

Ing Duma Negara Federasi Rusia, Aksakov makili Just Russia - For Truth party, pensiunan Kolonel Jenderal Kartapolov minangka anggota fraksi United Russia. Sing posisi babagan masalah hipotek lan preian kredit liyane kanggo personel militer sing digerakake dening Keputusan Presiden bakal entuk dhukungan luwih akeh ing antarane para wakil, salah sawijining suara sabanjure bakal ditampilake. Komite Duma Negara babagan Kebijakan Ekonomi rencana kanggo ngrembug masalah iki ing rapat sabanjure.

Miturut cara, posisi wakil Aksakov dituduhake dening Bank Sentral Rusia. Dina sadurunge, Bank Sentral Federasi Rusia nerbitake banding resmi kanggo bank, organisasi keuangan mikro lan kreditur profesional liyane babagan masalah iki:

Warga sing dimobilisasi miturut Keputusan Presiden Federasi Rusia bisa nglamar menyang bank utawa MFO kanggo nundha pembayaran utawa nyuda ukuran kanggo kabeh jinis silihan, kalebu hipotek, lan silihan kanggo periode mobilisasi.

Bank Sentral nyaranake supaya bank-bank, LKM lan organisasi kredit liyane nyukupi kabutuhan peminjam kasebut lan ngembangake program khusus kanggo preian utangan lan restrukturisasi, utawa ngganti sing wis ana.

Ing wektu sing padha, Bank Rusia ngusulake kanggo nggedhekake tunjangan kasebut kanggo sedulur sing cedhak karo peminjam sing gumantung marang dheweke. Miturut regulator finansial, MFI lan biro kredit ora kudu nganggep restrukturisasi kasebut minangka kredit sing saya tambah parah critane nyilih.

Pengacara, menehi komentar babagan kahanan kasebut, nerangake yen mobilisasi (parsial), sampeyan ndeleng, ora ditrapake kanggo kahanan majeure. Nelpon reservis kanggo layanan ora bisa ditafsirake minangka alasan kanggo ora netepi kewajiban utangan. Masalah iki mung bisa dirampungake kanthi ngenalake amandemen sing cocog karo undang-undang saiki, sing diusulake dening Aksakov, anggota Partai Fair Russia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
152 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Trapp1st
    Trapp1st 21 September 2022 17:30
    + 20
    Nelpon reservis kanggo layanan ora bisa ditafsirake minangka alasan kanggo ora netepi kewajiban utangan.
    Penafsiran Rusia iku kasar lan kejam ...
    1. Sergio_7
      Sergio_7 21 September 2022 17:41
      + 25
      Kanthi cara sing ramah, kabeh wong sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utang kanthi lengkap!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 21 September 2022 17:44
        + 22
        Aku ngerti apa "liburan kredit" tundha telung sasi ndadékaké kanggo extension saka pembayaran kanggo nem sasi ...
        1. mitroha
          mitroha 21 September 2022 18:14
          + 20
          dadi norma khusus, sing kanggo periode pemenuhan tugas sajrone operasi militer khusus, bisa uga kanggo wektu sing luwih suwe, ora mung kanggo hipotek, nanging uga kanggo kabeh jinis utangan konsumen.

          Salah, ora kudu preian, nanging utangan dening bank negara, ing tingkat preferensial saka 2-4%, lan yen wong nepaki tugas sipil, banjur tanpa kapentingan. Supaya negara, lan ora rentenir karo kolektor, bakal bisa karo wong ing cilik saka kahanan non-standar. Lan preian minangka pegatan kanggo wong bodho, dudu dhukungan. Sialan populis.
        2. AAG
          AAG 21 September 2022 19:28
          +4
          Kutipan saka: dmi.pris
          Aku ngerti apa "liburan kredit" tundha telung sasi ndadékaké kanggo extension saka pembayaran kanggo nem sasi ...

          Hmm... Carane ora ngelingi
          reformasi pensiun...
          Ora, matur nuwun - aku ora sway braces!
          Kanggo sawetara (khe-khe), aku bisa "tiba" ing gelombang mobilisasi kaping pindho ...
          Lan dheweke, kayane, bakal ... Kaya "ngarep kapindho" ing sisih kidul, Kaukasus, Kazakhstan ...
          1. Tukang Pasang65
            Tukang Pasang65 21 September 2022 23:32
            0
            Kutipan saka AAG
            Kanggo sawetara (khe-khe), aku bisa "tiba" ing gelombang mobilisasi kaping pindho ...

            Carane njaluk ana lan nulis. Banjur dumadakan sampeyan ora bisa ....
            1. AAG
              AAG 22 September 2022 07:25
              0
              Kutipan saka Fitter65
              Kutipan saka AAG
              Kanggo sawetara (khe-khe), aku bisa "tiba" ing gelombang mobilisasi kaping pindho ...

              Carane njaluk ana lan nulis. Banjur dumadakan sampeyan ora bisa ....

              Nalika aku tekan kana, aku rumangsa ora bisa nulis ...
      2. lucul
        lucul 21 September 2022 18:00
        +2
        Kanthi cara sing apik, kabeh sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utangan sing lengkap write-off!

        Sampeyan saiki wis nerangake sacrilege paling dhuwur kanggo warga negara tartamtu. )))
        Ing Timur, ing pirang-pirang negara (sadurunge), nalika raja anyar munggah tahta, utangan dibuwang .....
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 21 September 2022 18:13
          0
          Apa sampeyan? Lan ing ngendi informasi kasebut ... sampeyan bisa menehi link?
          1. lucul
            lucul 21 September 2022 18:27
            -3
            Apa sampeyan? Lan ing ngendi informasi kasebut ... sampeyan bisa menehi link?

            Google: Misharum lan uga Andurarum.
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 21 September 2022 18:33
              -4
              Apa hubungane Timur Cedhak Kuno, lan sanajan ing wektu, ora mung iku, ora ana sistem dhuwit dhuwit dhewe ...
              1. lucul
                lucul 21 September 2022 18:48
                -3
                ora ana dhuwit...

                Ya, ora ana dhuwit dhewe, nanging wis ana bunga silihan))))
                Sampeyan uga bisa ngelingi babagan taun Yobel ing Yudaisme)))
                1. alexy sidaikin
                  alexy sidaikin 21 September 2022 20:40
                  -3
                  Paling ora kanggo wiwitan, sampeyan kudu luwih ngerti apa mishsharum lan apa sing digunakake lan, kanthi cara, ora saben raja.
        2. Edik
          Edik 21 September 2022 18:31
          +1
          Kutipan saka lucul
          Kanthi cara sing apik, kabeh sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utangan sing lengkap write-off!

          Sampeyan saiki wis nerangake sacrilege paling dhuwur kanggo warga negara tartamtu. )))
          Ing Timur, ing pirang-pirang negara (sadurunge), nalika raja anyar munggah tahta, utangan dibuwang .....

          Omongan yahudi opo sapa?minat wetan koyok ngono..
        3. sala7111972
          sala7111972 21 September 2022 18:33
          +7
          Ing Islam, riba iku dilarang, dosa gedhe. Ana utangan tanpa bunga, nanging sampeyan kudu entuk.
          1. Alf
            Alf 21 September 2022 19:08
            +2
            Kutipan saka: sala7111972
            Ing Islam, riba iku dilarang, dosa gedhe. Ana utangan tanpa bunga, nanging sampeyan kudu entuk.

            Ya, bunga utangan dilarang ing Islam, nanging ana cara liya ing Islam sing padha.
          2. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 21 September 2022 20:42
            -3
            Kutipan saka: sala7111972
            Ing Islam, riba iku dilarang, dosa gedhe. Ana utangan tanpa bunga, nanging sampeyan kudu entuk.

            Langsung ... nanging sampeyan bisa tansah ngliwati larangan yen sampeyan pengin.
          3. Evgesha
            Evgesha 22 September 2022 09:28
            0
            Ya ora ana bunga kredit, ing kana dheweke langsung ngilangi bagean ing bisnis lan mung.
            Punika jenis persentasi.
        4. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 21 September 2022 19:22
          -4
          Dadi ing sangisore raja anyar, kolega))))
      3. Micha456
        Micha456 21 September 2022 19:14
        +1
        lan yen wong ora manggon ing kredit, banjur iku ing span? utawa sampeyan kudu urgent mbukak lan njupuk silihan kanggo saperangan lyams supaya padha bisa dibusak gratis?
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 21 September 2022 19:23
          -4
          Dadi ora ana omongan babagan nulis. Sampeyan kudu tetep. Mung mengko, nalika sampeyan bali))
          1. Micha456
            Micha456 21 September 2022 19:56
            -2
            Aku nulis menyang Sergio 7, dudu penulis artikel kasebut, Sergio mung ngomong babagan nulis ..
            1. Kutipan Lavrov
              Kutipan Lavrov 21 September 2022 20:08
              -3
              Ana kabar ing media yen negara bakal mbayar hipotek kanggo mobilisasi. Bill bakal diajukake menyang Duma.
              Dheweke langsung ngawasi reaksi ing jaringan sosial.
      4. AAG
        AAG 21 September 2022 20:15
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Kanthi cara sing ramah, kabeh wong sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utang kanthi lengkap!

        Pernyataan sing apik! ...
        Lan saiki, kanggo kasunyatan. Ayo padha nggawe sawetara artikel liyane (kayata, kanggo khianat! .. Ing wektu sing padha
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 21 September 2022 20:44
          -1
          Kutipan saka AAG
          Kutipan: Sergio_7
          Kanthi cara sing ramah, kabeh wong sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utang kanthi lengkap!

          Pernyataan sing apik! ...
          Lan saiki, kanggo kasunyatan. Ayo padha nggawe sawetara artikel liyane (kayata, kanggo khianat! .. Ing wektu sing padha

          Lan wis ... lan kanggo khianat, lan evasion, lan kanggo desertion, lan kanggo mobbing ...
      5. svp67
        svp67 21 September 2022 21:17
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Kanthi cara sing ramah, kabeh wong sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utang kanthi lengkap!

        Ya, paling ora 50 persen ...
      6. Santa Fe
        Santa Fe 21 September 2022 21:21
        0
        Kanthi cara sing ramah, kabeh wong sing dimobilisasi kudu dibebasake saka mbayar utang kanthi lengkap!

        Apa bank lan negara kudu ngalami kerugian nalika ora perlu. Iki ora mengaruhi langkah mobilisasi.
      7. yowis
        yowis 21 September 2022 21:26
        0
        Perang bakal nulis kabeh. \\ (Kawicaksanan Rakyat)
        1. gromit
          gromit 23 September 2022 00:54
          +1
          Nanging kanggo iki, sampeyan kudu nyoba mati kanthi resmi.(Realitas Rusia)
      8. Darurat
        Darurat 22 September 2022 13:10
        0
        opo Sapa sing luwih cedhak karo panguwasa - bankir utawa prajurit? Iku misale jek minangka asil saka sawetara manipulasi, deputi bakal nganggep bankir kaya ibu karo anak.
    2. marchcat
      marchcat 21 September 2022 17:42
      +6
      Tukang pancing isih ora bisa "menehi" kaya ngono, sampeyan bakal ngrungokake ...
    3. Arnok
      Arnok 21 September 2022 17:49
      + 14
      Bank Sentral nyaranake supaya bank-bank, LKM lan organisasi kredit liyane ketemu separo

      Kartapolov mratelakake panemume yen warga sing direncanakake kudu terus mbayar utang hipotek saka gaji anyar.

      Sialan, sialan, kepiye carane bisa entuk keputusan sing tepat, huh!?
      Padha khusus disiapake ana supaya nimbulaké penolakan antarane wong?
      Ora sedina sawise pidato Presiden lan iki, apa sih, wedhus bleating wiwit!
      Dadi ora bisa! Salah siji kita bebarengan utawa padha ing kerajaan, lan wong-wong ing geni uga bakal mikir bab utang ...
      1. Galleon
        Galleon 21 September 2022 18:00
        + 15
        Yen manunggal, bank-bank kudu nulis utang kanggo wong-wong sing perang, kalebu hipotek. Aku uga nambahake yen kulawargane wong sing perang kudu diobati kanthi gratis, lan bocah-bocah kudu diwulang kanthi gratis. Kanggo persatuan negara! Cartapoles kudu tahan nalika liyane perang!
        1. T.A.V.
          T.A.V. 21 September 2022 18:10
          +6
          Setuju karo sampeyan. Aku uga bakal nggedhekake dhaptar sukarelawan.
        2. Dauria
          Dauria 21 September 2022 18:49
          +6
          Yen manunggal, bank-bank kudu nulis utang kanggo wong-wong sing perang, kalebu hipotek.

          Banjur dadi omong kosong, bank nanggung biaya pertahanan, lan sing duwe pabrik (steamboat, koran, sumur) ana ing pinggir. Ing trenches, siji prajurit kanggo tunjangan dhuwit lan apartemen ing hipotek, sing nomer loro mung kanggo sangu. Ya, dheweke ora duwe wektu kanggo nagih utang.
          Ora kaya ngono. Pajak kanggo properti, saham, saham, lsp. Murni kanggo perang. Saka iki kanggo kabeh pejuang kanggo nambah gaji. Aku mung ora ngerti carane njupuk menyang akun beda ing gaji lan mundhak. Kene sampeyan kudu katon luwih pinter ing "sangu trench." Banjur para jenderal bakal mangan kabeh.
          Aku ngerti yen wong ora seneng karo bankir, nanging apa sing luwih apik tinimbang sing nduweni jaringan Pyaterochka utawa Norilsk Nickel? Utamane asring dina sing padha.
        3. kula 1970
          kula 1970 23 September 2022 09:24
          0
          Kutipan: Galleon
          Yen ana persatuan, bank-bank kudu ngilangi utangan kanggo wong-wong sing perang, kalebu hipotek

          Tegese, mobilisasi potensial kudu njupuk utangan kanthi cepet nganti dadi biru ing pasuryan ???
          Lan ing sisih liya - sing wis ngladeni lan ora entuk utangan - kepiye carane? Ora bakal adil...
      2. Alf
        Alf 21 September 2022 19:10
        +7
        Kutipan saka Arnok
        Padha khusus disiapake ana supaya nimbulaké penolakan antarane wong?

        Iku mung minangka sistem pamikiran saka wong-wong mau.
        Lan ing mratelakake panemume, wong sing arep pati bisa kudu nulis mati ALL silihan, amarga padha bakal mbayar utang iki ing tingkat paling dhuwur, bali ing coffin.
      3. Micha456
        Micha456 22 September 2022 06:41
        -3
        dadi ora ana sing nyekel silihan iki nganggo cangkem lan kursi mburi, lan ana macem-macem utangan, sing duwe 50 ewu, sing duwe 5 lyam, ora adil piye wae. wassat yaiku, wong kanggo melu ing database nampa apartemen minangka hadiah, lan wong tanpa hipotek lan silihan ora nampa apa-apa.
      4. Kurganets-45
        Kurganets-45 22 September 2022 08:11
        0
        Aku takon pitakonan bab silihan sawetara sasi kepungkur, amarga. siji-sijine breadwinner "sampeyan mbela Motherland, lan ing sawetoro wektu, bank hucksters (sing uga sampeyan nglindhungi dening cara) skinning sampeyan lan kulawarga." Bravo!
    4. Edik
      Edik 21 September 2022 18:25
      -9
      Kutipan saka Trapp1st
      Penafsiran Rusia iku kasar lan kejam ...

      Apa sing dijupuk metu saka konteks lan dikelola dhisik?
  2. ASM
    ASM 21 September 2022 17:32
    + 14
    Oh, iku ora prasaja! Biasane, preian kredit kalebu bunga majemuk ing utang. Ya, utang ora diklumpukake nalika "liburan", nanging bungane netes, lan ora mung saka jumlah utang, nanging uga ing bunga utang. Sing. abdine bakal kaget.
    1. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 21 September 2022 17:39
      +6
      Yen ana kekarepan, bisa nasionalisasi bank-bank kasebut (paling ora saka 51% saben) lan mung mbayar kapentingan ing umum.
      Siji-sijine, tingkat dhukungan kanggo panguwasa bakal tuwuh (sapa ing antarane kita sing seneng bank?).
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 21 September 2022 18:16
        +5
        Apa ora luwih gampang kanggo nambah menyang kategori pisanan saka cadangan: "Petugas sing luwih dhuwur ... luwih ditambahake: uga bankir sing ora gelem ngilangi utangan kanggo wong sing dimobilisasi" lan nganti 65 ing tangan?
        1. KELAS
          KELAS 21 September 2022 18:48
          +3
          Lan kanggo wong-wong sing saiki ana ing ngarep - bakal menehi preian kredit?
          1. tukang ngapusi
            tukang ngapusi 21 September 2022 18:52
            +1
            Statuse padha, supaya silihan mudhun karo kabeh wong sing melu!
            1. kula 1970
              kula 1970 23 September 2022 09:26
              0
              Kutipan saka impostor
              Statuse padha, supaya silihan mudhun karo kabeh wong sing melu!

              Lan yen silihan ora duwe wektu kanggo njupuk?
              1. tukang ngapusi
                tukang ngapusi 23 September 2022 16:59
                0
                Ing ngarep, hubungan beda, ora kaya ing jagad plankton kantor sing reged, ana, yen perlu, dheweke bakal ngeculake topi ...
                1. kula 1970
                  kula 1970 23 September 2022 22:42
                  0
                  Kutipan saka impostor
                  Ing ngarep, hubungan beda, ora kaya ing jagad plankton kantor sing reged, ana, yen perlu, dheweke bakal ngeculake topi ...

                  Mmm....
                  Dina Minggu, kita nelpon jurusan sinyal, dheweke duwe 2 toko bahan bangunan, dheweke duwe utangan 40 yuta kanggo barang.
                  Dheweke bakal tetep urip, utangan kasebut - miturut saran sampeyan - bakal ditulis kanggo dheweke ....
                  1. tukang ngapusi
                    tukang ngapusi 23 September 2022 22:45
                    0
                    Lan kene ora ana break ing cithakan, iku kenek mburi ngarep, iku tetep utuh - pakurmatan lan pujian kanggo sampeyan, nanging sampeyan mikir liyane?
                    1. kula 1970
                      kula 1970 23 September 2022 23:10
                      0
                      Kutipan saka impostor
                      Lan kene ora ana break ing cithakan, iku kenek mburi ngarep, iku tetep utuh - pakurmatan lan pujian kanggo sampeyan, nanging sampeyan mikir liyane?

                      Bisa uga ngumpulake luwih akeh utangan sadurunge Minggu ...
                      Iku adil ...
                      Ana sing duwe hipotek kanggo siji apartemen, ana sing duwe utangan gunung, ana sing ora duwe (bojone kanca kerjane lagi kerja) - nanging dheweke bakal ngilangi kabeh wong sing padha ...
    2. Micha456
      Micha456 21 September 2022 19:18
      +2
      bakal Gamelan mung ing kertas, sampeyan bakal bali ngarep, lan bank njupuk kabeh saka sampeyan.
  3. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 21 September 2022 17:36
    +1
    eseman !! Ora tembung tengen - nderek. Mobilisasi ing Rusia saiki kudu diwiwiti kanthi iki!
    Ana akeh banget sing wis diwenehi utangan saiki.
    1. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 21 September 2022 17:44
      +3
      Nanging lungguh ing trench lan sinau warta, pejuang bakal mikir - preian kredit, apa bungahaken!
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 21 September 2022 17:51
        +2
        Pancen bener sing dipikirake. Bakal ana relief, nganti bungah. Silihan gedhe ora dijupuk kanggo pampering - mokal ora mbayar. Lan yen bapak ora mulih maneh, lan iku ora bab Jeng anyar. Lan negara kudu mikir babagan iki saiki, amarga siji paus ora bakal bisa terus.
        Sampeyan, umume, ing dalan, saiki ora ana ing subyek.
        1. Andrey Moskvin
          Andrey Moskvin 21 September 2022 18:18
          -1
          Aku panginten padha mikir beda ing trenches. Mungkin sampeyan bener, aku ketinggalan jaman lan "ora ana ing subyek saiki."
          1. Inhibitor korosi
            Inhibitor korosi 21 September 2022 18:32
            -2
            Sampeyan ora ana ing mburi, sampeyan mlaku ing ngarep. Wong-wong ing bagean utama durung manut apa sing sampeyan waca.
    2. mitroha
      mitroha 21 September 2022 18:23
      +1
      Kutipan: Corrosion_Inhibitor
      Sing diwenehi kredit

      Nyuwun sewu, akeh maneh sing njaluk utangan. Aku ngadili kanthi mobil kredit, amarga aku duwe informasi. Aku ora weruh akeh wong bodho sing manggon ing opera Negro, nanging njupuk silihan ora kanggo nambah kahanan urip, nanging kanggo mobil, nganti bojoku wiwit kerja adoh.
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 21 September 2022 18:41
        -2
        Lobak lobak ora luwih manis. ... Teks komentarku cendhak banget, mula aku tambah karo apa sing kedadeyan sawise elipsis)).
    3. Micha456
      Micha456 22 September 2022 08:48
      0
      ya wis padha dicekel tangan lan sikil lan diulungake kanthi paksa wassat
      1. Kurganets-45
        Kurganets-45 22 September 2022 10:38
        -1
        lan warga padha ora duwe rencana arep perang nalika padha utangan, dadi kene sampeyan padha rembugan kepungkur. Amarga iki, negara kasebut WAJIB kanggo ngrampungake masalah kredit kasebut.
        1. Micha456
          Micha456 22 September 2022 13:43
          -1
          ya, ya, kaya ing sawetara acara komedi ing TV lan padha ngomong: ,, Aku ora bisa ... Aku duwe hipotek ,,
          1. Kurganets-45
            Kurganets-45 22 September 2022 13:49
            0
            sampeyan ora ngerti, pemerintah bisa uga ora ngatasi masalah iki utawa mung sebagian, nanging swasana ati bakal beda. Ndeleng ngluwihi irung kualitas migunani. Yen saperangan saka bankir ilang, liyane bakal luwih accommodating.
            1. Micha456
              Micha456 22 September 2022 14:22
              0
              endi para bankir, apa sampeyan ngomong babagan.
  4. ngelawan28
    ngelawan28 21 September 2022 17:36
    +8
    Warga sing dimobilisasi miturut Keputusan Presiden Federasi Rusia bisa nglamar menyang bank utawa MFO kanggo nundha pembayaran utawa nyuda ukuran kanggo kabeh jinis silihan, kalebu hipotek, lan silihan kanggo periode mobilisasi.
    Bisa rampung nulis mati utawa nyuda okehe kredit lan utang bank financial liyane (ing kasus paling) kanggo wong mobilized kanggo melu ing SVO. Minangka salah siji saka thanks saka Motherland kanggo pembela sawijining. recourse
    1. Dauria
      Dauria 21 September 2022 17:59
      + 10
      Bisa ngilangi kredit lan utang bank finansial liyane

      Bankir mung bakal matur nuwun. Anggaran bakal nggawa dheweke utang. Lan dadi kekacoan, nanging dumadakan mateni wong sing duwe utang, njaluk saka penjamin ....
      Ora, ana skema liyane. Supaya bankir, miturut angger-anggering Toret, nyumbang loot kanggo budget ing wangun tax perang progresif, lan negara mbagekke tunjangan iki kanggo pejuang. Ana sing bakal bali menyang bankir - lan supaya dheweke ngilangke, kabeh miturut hukum. Ing pungkasan, iki lan bank (pabrik, steamer, sumur) dilindhungi. Banjur dheweke wis biasa - penghasilan pribadi, lan belanja umum.
      1. Inhibitor korosi
        Inhibitor korosi 21 September 2022 18:47
        -3
        Kredit liburan - iki nalika bankir, uga, ora nampa apa-apa.
    2. Micha456
      Micha456 22 September 2022 09:07
      0
      koyone wong-wong sing ngutangi, kabeh wong sing ngutangi, iki ora kabeh, akeh sing ora njupuk, utawa njupuk sethithik banget. Yaiku, Vasya, sing duwe apartemen, mobil, manuk beo, liburan ing luar negeri - kabeh ana ing kredit lan umume dheweke ora nolak apa-apa, dheweke bakal nampa utang lengkap, lan aku ora. njaluk silihan, malah matur nuwun, amarga aku duwe utang No wassat ana sawetara inconsistency wassat
      1. ngelawan28
        ngelawan28 22 September 2022 09:19
        0
        Inggih, urip lan seneng-seneng amarga sampeyan ora duwe utang. apik ombenan keprungu
        1. kula 1970
          kula 1970 23 September 2022 09:32
          +2
          Kutipan saka: ngelawan28
          Inggih, urip lan seneng-seneng amarga sampeyan ora duwe utang. apik ombenan keprungu

          Ya, nanging banjur, ternyata negara mbayar utang luwih akeh marang sing duwe utang tinimbang sing ora duwe utang ...
          1. ngelawan28
            ngelawan28 23 September 2022 09:37
            0
            Ya, nanging banjur, ternyata negara mbayar utang luwih akeh marang sing duwe utang tinimbang sing ora duwe utang ...
            Yen kita ngomong ing konteks SVO, banjur sawetara jenis amnesti financial ora bakal superfluous. Lan ngomong ing konteks kabijakan keuangan negara ing umum, kita bisa ngomong yen negara ora bakal ngapusi dhewe, ing kasus apa wae.
            1. kula 1970
              kula 1970 23 September 2022 09:55
              0
              Kutipan saka: ngelawan28
              Yen kita ngomong babagan konteks nganakake SVO, mula sawetara amnesti finansial ora bakal berlebihan

              Bunga maksimal, supaya adil kanggo sing ora duwe utang.
  5. kosmonaft
    kosmonaft 21 September 2022 17:37
    +7
    lan Gusti Allah pareng mati, kulawarga bakal mbayar, utawa sapa sing dadi penjamin.
    1. Micha456
      Micha456 22 September 2022 09:11
      0
      yen mati, gunggunge kira-kira 13 yuta dibayar, ana sing kanggo nutupi utang.
  6. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 21 September 2022 17:37
    + 15
    Aku utamane "seneng" yen Bank Rusia "nyaranake"ora nuduhake ... belay
    Lan yen padha mbayar kurang kanggo mobilisasi saka mangsa mobilized saiki nampa? Lan yen Gusti Allah ngalang-alangi, dheweke dadi cacat lan ora bisa kerja maneh lan mbayar utang? Lan yen silihan ora kanggo wong, nanging kanggo bojoné ditanggepi? lan akeh "yen" ...
    1. Trapp1st
      Trapp1st 21 September 2022 17:40
      +3
      lan akeh "yen" ...

      IMHO, ora ana sing minat...
    2. ASM
      ASM 21 September 2022 17:52
      +1
      Ing kasus iki, insurance dibutuhake, nanging ora ngandika bab iku. Dadi mikir ...
    3. Alexei
      Alexei 21 September 2022 18:11
      +6
      Nanging kok guess, carane bakal luwih duwe bathi kanggo wong dihormati, padha bakal nindakake.
    4. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:31
      +1
      nyaranake
    5. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:34
      0
      Quote: Corona tanpa virus
      Lan yen padha mbayar kurang kanggo mobilisasi saka mangsa mobilized

      Apa akeh warga sipil entuk 150 saben wulan?
  7. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 21 September 2022 17:38
    +5
    Dheweke ngakoni yen kita a priori nganti gulu ing silihan. Konsumen. Apa tembung!
    1. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:36
      0
      Kutipan: Andrey Moskvin
      Dheweke ngakoni yen kita a priori nganti gulu ing silihan. Konsumen. Apa tembung!

      Aku ora duwe mbak, aku ngerti paling ora ana telu liyane sing ora duwe utang kanggo iPhone.
  8. KVIRTU
    KVIRTU 21 September 2022 17:40
    +7
    Kaya biasane, pisanan kita nindakake, banjur kita mikir ...
    Lan karo pengawetan saka papan minangka, bab pengawetan saka rata-rata pangentukan, Aku ora takon, wiwit kontrak bakal bener nganti pungkasan mobilisasi.
    Majikan nimbali 30%, luwih gampang bangkrut lan ganti jeneng, dadi.
  9. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 21 September 2022 17:44
    +1
    Apa aku kudu nyetel preian kredit? Ngwutahake getih kanggo reprive? Lan aku mikir yen wong-wong sing gelut kudu diwenehi saham (saham) ing perusahaan, celengan, jatah tanah, lan liya-liyane, amarga padha ngwutahake getih kanggo iki ...
  10. JD1979
    JD1979 21 September 2022 17:49
    +9
    Ana masalah? Nggawe tagihan lan aja goyangake udhara kanthi rekomendasi sing bakal diandelake saben wong. Sampeyan nelpon wong menyang tentara ing zona database - kabeh silihan kanggo write-off karo mbayar maneh saka budget saka Moscow Region, Bank Sentral, FNB utawa saka apa wae sing dikarepake.
  11. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 21 September 2022 17:56
    +4
    Aku bakal tumindak beda, aku njaluk mbayar utange oligarki, aku rumangsa bisa.
    1. Gankutsu_
      Gankutsu_ 21 September 2022 18:10
      +4
      Minangka praktik covid lan sanksi wis ditampilake, para prajurit isih bakal mbayar ekstra marang oligarki kanggo ngimbangi kerugian finansial.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 21 September 2022 18:16
        0
        Nah, ora kasunyatan, saiki wektu wis beda, kabeh dadi cetha, lan topeng wis dropped
  12. AdAstra
    AdAstra 21 September 2022 17:56
    +4
    Inggih, peduli, ora ana tembung saka perawatan kasebutngguyu
  13. Paladin
    Paladin 21 September 2022 18:05
    +6
    Mergo Pak Kolonel Jéndral mèlu-mèlu aku. Kanggo wong sing melu ing b / d, negara bisa uga njupuk ing kewajiban kredit, utamané yen padha ora kanggo tuku Bentley, nanging kanggo apartemen.
    1. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:23
      +7
      Ing iki, dheweke nuduhake awake dhewe apa jenis kolonel-jenderal dheweke, perwira paling dhuwur, banjur aku duwe tikar
    2. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:39
      0
      Kutipan saka Paladin.
      negara kanggo njupuk kewajiban kredit, utamané yen padha ora kanggo tuku Bentley, nanging kanggo apartemen.

      Lan carane nemtokake? Ing Porsh kanca, dheweke mangan kabeh kulawarga karo doshirak, manggon ing barak, nanging Porsh ...
      Dheweke ora duwe Autocredit - silihan konsumen biasa saka sawetara bank ....
  14. Anton Yu
    Anton Yu 21 September 2022 18:07
    +1
    Akeh sing takon pira pejuang kita sing mati. Shoigu mangsuli 5937 wong.
  15. Gankutsu_
    Gankutsu_ 21 September 2022 18:09
    +4
    Sampeyan plowed ing trenches. Dheweke bali kanthi kamenangan, lan apartemen kasebut dijupuk saka sampeyan kanggo utang omah lan layanan komunal lan wis didol menyang wong liya. Bank njupuk mobil lan dacha.

    Lan mung siji cara kanggo wong kaya mengkono - angkara. Lan dheweke bakal mbaleni dalane wong Afghan lan Chechen.

    Exaggerated mesthi, nanging sing ngerti carane iku bakal nguripake metu
  16. yuriy55
    yuriy55 21 September 2022 18:10
    + 11
    Nanging, sifat asu lan moncong kewan saka kapitalisme spekulatif-usurious bisa dilacak ...
    Laba bersih Sber ing 2021 ngluwihi ₽1,2 triliun. Tambah pinunjul ing kinerja finansial bank kasebut dibantu, antara liya, kanthi nyuda cadangan kanggo kemungkinan kerugian utang lan kenaikan tingkat kunci Bank Sentral.

    https://quote.rbc.ru/news/article/61e13b079a79477f795ce99f
    Yen kita ngubungake bathi iki kanggo 300 cadangan, mula kabeh wong bisa diapura 000 rubel.
    Nanging ora ... Kajaba iku, Gref malah ora ragu-ragu kanggo mindhah tenggat wektu kanggo mbayar ganti rugi kanggo celengan sing ilang ing sisih kiwa ... Cukup ngrampungake kewajiban sampeyan ora sawise 2024 (contone), nanging taun ngarep ...
    Gambar kasar. Ora malah lenga, nanging ana sing wis dipangan.
    1. gabungan
      gabungan 21 September 2022 18:18
      -2
      Nyegah mbela tanah air ing negara manca minangka bisnis sing larang, utamane saka mungsuh sing durung muncul.
    2. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:21
      +5
      Sberbank uga wis mbedakake dhewe dening kertu Watesan, sing mbantu militèr kita ing UZO, padha ngandika ing saran saka fasis Ukrainia, lan elinga carane Sber tindak tanduk ing Crimea, aku ngarep-arep kanggo ngelingi kabeh.
    3. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:41
      +1
      Kutipan saka: yuriy55
      Kajaba iku, Gref malah ora ragu-ragu kanggo mindhah tenggat wektu kanggo mbayar ganti rugi kanggo simpenan sing ilang ing sisih kiwa.

      Bener, USSR wiwit mbuwang warga kanthi celengan sadurunge ambruk ...
  17. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:18
    +7
    Dheweke kudu mbayar utang, aku ora kaget yen wakil saka United Russia lan liya-liyane, sanajan pensiun, nanging Umum lan milih partai iki.
  18. fa2998
    fa2998 21 September 2022 18:18
    +7
    Kutipan saka AdAstra
    Inggih, peduli, ora ana tembung saka perawatan kasebutngguyu

    Ora ana tembung liya! Lan yen utangan kanggo bojo, lan yen padha manggon ing marriage sipil (ana atusan ewu wong) Liburan, pindhah perang, banjur sampeyan bakal mbalekake. wassat hi
    1. Navodlom
      Navodlom 21 September 2022 18:55
      -5
      Kutipan: fa2998
      Lan yen padha manggon ing marriage sipil (ana atusan ewu)

      Nikah sipil minangka laku ganas.
      Ing bab pungkasan sampeyan kudu kuwatir babagan "garwa sipil", apa tegese.

      Kutipan: fa2998
      Preian, lunga perang, banjur menehi bali

      Yen bali urip lan bisa kerja.
  19. Gankutsu_
    Gankutsu_ 21 September 2022 18:22
    0
    Dheweke uga bakal ngurus jaminan kanggo njaga papan kerja. Lan banjur wong bakal bali, lan iku. Ora ana karya.
  20. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 21 September 2022 18:23
    +5
    Maneh setengah ngukur. Kaping pisanan, ora perlu mobilisasi rekrut, nanging ibukutha.
  21. amatir
    amatir 21 September 2022 18:23
    +1
    Dokter, kanca sakelas saka putri (~ 40 taun), panggilan digawa esuk.
  22. Lampu kilat
    Lampu kilat 21 September 2022 18:27
    +5
    Lan pati saka mobilized minangka asil saka musuhan bakal dianggep force majeure? Aku mikir yen bank ora bakal mbayar asuransi, lan dheweke bakal ngusir bojo lan anak saka apartemen hipotek.
    1. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:42
      0
      Kutipan: Flash
      Aku mikir yen bank ora bakal mbayar asuransi, lan dheweke bakal ngusir bojo lan anak saka apartemen hipotek.

      Pembayaran ing kasus pati 13 yuta
  23. bandabas
    bandabas 21 September 2022 18:29
    +7
    Aku duwe tawaran counter. Batal kabeh penundaan kanggo anggota Duma Negara lan Dewan Federasi. Negara ora bakal saya mlarat lan ora bakal weruh anane (ora ana) wong kasebut. Dheweke bakal dibayar minangka kontraktor. Ing panggonan SVO. Ing kategori 1 ana akeh manuk ngomong. Ayo padha ngrasakake kepahlawanan.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 21 September 2022 18:37
      -2
      Ya, ora ana sing tundha ... nanging wis ana sing ngomong babagan dinas militer. Ayo ndeleng carane akeh wakil bakal perang.
      1. bandabas
        bandabas 21 September 2022 20:47
        0
        Ora babar pisan. Aku ngomong babagan umur. Sekelompok putra lan sycophants.
    2. kula 1970
      kula 1970 23 September 2022 09:44
      0
      Kutipan saka bandabas
      Miturut kaping 1 kategori ana akeh manuk-talkers.

      Lan ana akeh - nganti 35 taun? Apa ana sing paling akeh antarane 2 lan 3?
  24. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 21 September 2022 18:33
    +4
    Lan jujur, pesisir kita wis kesasar saka ekonomi. Apa preian kredit? Minimal kudu nyedhiyakake hak kanggo ngasilake silihan kanthi jumlah sing dijupuk. Cekakipun, yen jumlah pembayaran sing digawe, ditambah karo bunga sing dibayar, wis padha utawa luwih gedhe tinimbang jumlah sing dijupuk kanthi kredit, mula silihan iki kudu dianggep ditutup.
    Banjur, preian kredit. Lan yen ana wong sing cilaka kanthi cacat, banjur kepiye?
    Apa dheweke bakal dikurangi saka pembayaran sing kudu dibayar ing kasus iki? Ya, lan pensiun beggarly bakal taxed karo quitrent?
  25. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 21 September 2022 18:34
    0
    Mesthine Kargapolov iki duwe sederek ing sistem perbankan. Dadi dheweke bakal liwat utawa duwe saham.
  26. archiroll
    archiroll 21 September 2022 18:34
    +1
    bourgeoisie rakus - preian kredit minangka kapentingan ing kapentingan ...
  27. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:38
    0
    Lha, iki dimobilisasi, dudu Chubais sing negara mbayar utang Rusnano
  28. Alexander Galaktionov
    Alexander Galaktionov 21 September 2022 18:40
    0
    Wakil mau gaji kuwi Apa? Kepiye gaji Rogozin saben wulan?
  29. Yumico
    Yumico 21 September 2022 18:42
    +4
    "Kepala Komite Duma Negara: preian kredit kudu ditetepake kanggo warga mobilisasi Federasi Rusia kanggo periode layanan ...."
    Iku menarik, wong lanang bakal mati kanggo Motherland, lan iki, tinimbang liquidating utang, meksa nindakake perkara "liburan"
  30. Yumico
    Yumico 21 September 2022 18:43
    +3
    "Kepala Komite Duma Negara: preian kredit kudu ditetepake kanggo warga mobilisasi Federasi Rusia kanggo periode layanan ...."
    Iku menarik, wong lanang mati kanggo Motherland, lan S.U.K.I iki, tinimbang liquidating utang, ngedol "liburan"
  31. AdAstra
    AdAstra 21 September 2022 18:55
    +4
    We clap comrades saka loman unprecedented lan terus milih kanggo EP.
  32. igorka357
    igorka357 21 September 2022 19:02
    +3
    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan ing negaraku, luwih saka setengah tentara ora perang? Wong-wong bakal perang saka sipil, supaya uga wong-wong iki banjur bakal mbayar kapentingan ing preian kuwi? Napa kita butuh tentara kanthi wajib militer? Saiki prajurit wis ngladeni setaun, lan ing wayah esuk dheweke tangi ing jam weker, nelpon ibune saben dina. Lan prajurit iki bakal njagong ing tlatah Federasi Rusia, lan ana wong sing kudu perang, aku pancene rugi jujur ​​..
    1. Alexander Galaktionov
      Alexander Galaktionov 21 September 2022 19:14
      -1
      Ya, rekrut, akeh 500 sing kontrak lan banjur ya, ya, iku kabeh, VSO ora kadhaptar
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 22 September 2022 08:52
        0
        saiki, miturut hukum anyar, bakal ora ana maneh 500s
    2. isv000
      isv000 21 September 2022 19:30
      -3
      Kutipan: igorka357
      Saiki prajurit wis ngladeni setaun, lan ing wayah esuk dheweke tangi ing jam weker, nelpon ibune saben dina. Lan prajurit iki bakal njagong ing tlatah Federasi Rusia, lan wong kudu pindhah menyang perang, Aku jenis ing mundhut jujur.

      Apa sampeyan mikir yen luwih becik ngirim prajurit sing umur 19 taun menyang garis ngarep lan dudu wong sing kuwat umure 35-55 taun, kesel urip?!
      1. ayo-bener
        ayo-bener 21 September 2022 22:16
        -4
        Serangan balik tentara Ukraina ing kutha Kharkiv ing sisih lor-wétan Ukraina, sing diwiwiti tanggal 6 September, numpes setengah saka divisi tank paling apik ing tentara tank paling apik ing angkatan bersenjata Rusia.

        Satus tank numpes utawa dicekel nganti satus jam ngamuk. Iki minangka karusakan sing ditindakake dening Ukrainia ing Divisi Tank Pengawal kaping 4 Rusia, bagean saka Tentara Tank Pengawal 1 elit, tatanan lapis baja paling apik ing tentara Rusia.

        Saiki GTA 1 mundur lor kanggo nylametake apa sing isih ana ing bagean maju. Nanging karusakan sing ditindakake kanggo tentara tank bisa duwe implikasi jangka panjang - lan ora mung kanggo perang 200 dina Rusia sing luwih gedhe ing Ukraina.

        1st GTA "minangka salah siji saka tentara Rusia paling bergengsi darmabakti kanggo nimbali Moscow lan dirancang kanggo counterattack ing acara saka perang karo NATO," Kamentrian Pertahanan Inggris nerangake. "Mungkin, butuh pirang-pirang taun Rusia kanggo mulihake potensial iki."

        https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2022/09/13/a-hundred-wrecked-tanks-in-a-hundred-deadly-hours-heavy-losses-gut-russias-best-tank-army/?sh=42ddff8727a3
        Yen kaya ngono para jenderal perang, mula aku ora ngerti apa sing kudu dakkandhakake. Ora ana jumlah mobilisasi sing bakal mbantu ing kene.
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 22 September 2022 08:50
          0
          mungkasi nulis babagan palsu iki, divisi iki lagi dirusak dening dill kanggo kaping telune
      2. igorka357
        igorka357 22 September 2022 07:03
        -1
        Aku wong ing tentara kudu mbela negarane. Kang tentara pitakonan liyane. Masyarakat bakal duwe pitakonan sing cukup kanggo Putin, kenapa wong sipil sing dimobilisasi perang, lan dudu tentara? Apa sebabe setengah yuta prajurit lungguh ing mburi? Aku bakal perang, nanging ing kaping pindho ing Agustus aku bakal ngalahake pasuryan saka wong-wong sing ora perang lan cipratan ing sumbering lan nyuwek rompi tanpa karep. Aku mung bakal numpes pahlawan.
      3. igorka357
        igorka357 22 September 2022 07:41
        -1
        Aku ora 99 ing 20, nanging aku kudu. Sawise kabeh, dheweke ora takon, aku ditimbali, banjur didhawuhi, lan aku ditimbali kanthi tepat kanggo kahanan kaya ngono. Wong sipil diarani nalika militer ora bisa ngatasi, lan 80% saka militer saiki lungguh ing wilayah negara, iki omong kosong!
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 22 September 2022 08:49
          0
          ngendi sampeyan njaluk omong kosong iki sing 80% lungguh
          1. igorka357
            igorka357 22 September 2022 11:11
            -2
            Carane akeh prajurit perang ing Ukraina? Ing kana, meh kabeh prajurit kontrak Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, kabeh wajib militer liyane ing negara kasebut, lan saiki maca dekrit 17 babagan nomer Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, nanging aku mikir sampeyan bisa nambah lan nyuda. dhewe? Utawa kanggo mbantu sampeyan, aku ora bakal nyalahake, takon, aku bakal menehi nomer lan pranala.
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 22 September 2022 11:50
              -1
              mung ana 110 ewu prajurit, liyane minangka perwira lan kontraktor, nyuda saka 320 bakal ana 110 perwira lan kontraktor, lan saiki akeh sing gelut ing NWO? miturut data kira-kira 210-150 ewu
              1. igorka357
                igorka357 22 September 2022 12:01
                0
                Um, Anastasia, ayo tetep dhewe, aku ora seneng padu karo wong wadon.
              2. igorka357
                igorka357 22 September 2022 12:08
                0
                Kira-kira, sawise 22 Agustus taun iki, kekuwatan Angkatan Bersenjata RF luwih saka rong yuta, sing siji yuta 150 ewu minangka personel militer. Apa 100 ewu prajurit sampeyan ngomong babagan?.
                1. Nastia Makarova
                  Nastia Makarova 22 September 2022 12:33
                  0
                  ojo ngomong omong kosong!!! apa 2 yuta, total Angkatan Bersenjata RF 900k karo maksimum 1 yuta !!! mbukak wikipedia, lan 280k total pasukan darat
                  1. igorka357
                    igorka357 22 September 2022 12:59
                    0
                    Aku nulis nomer sing tepat kanggo sampeyan kanthi pribadi, kanthi keputusan presiden 17, lan 22, apa sampeyan cukup?
                  2. igorka357
                    igorka357 22 September 2022 13:01
                    0
                    Yaiku, penerbangan lan marinir, iki ora dadi tentara maneh?
      4. Alexey Sommer
        Alexey Sommer 22 September 2022 11:14
        0
        Kutipan saka isv000
        Apa sampeyan mikir yen luwih becik ngirim prajurit sing umur 19 taun menyang garis ngarep lan dudu wong sing kuwat umure 35-55 taun, kesel urip?!

        Isin takon.
        Pira regane?
        1. uga-dokter
          uga-dokter 22 September 2022 23:15
          0
          Iku paling apik kanggo ngirim wis tuwa 60-taun-lawas.
  33. Horus
    Horus 21 September 2022 19:04
    0
    Aku percaya yen negara kudu ngilangi utangan kanggo kabeh peserta perang. Apa NWO iki? A wong resiko kang paling larang, lan padha kanggo kapentingan. Sing. Yen sampeyan bali tanpa sikil, dheweke uga bakal njupuk apartemen sampeyan. Piye wae dudu manungsa. Inggih, ora njupuk kredit banjur, apa jenis sikap? Aku mikir karo sikap iki marang wong, kita arep kanggo bilai.
    1. isv000
      isv000 21 September 2022 19:27
      -1
      Kutipan saka Horus
      Inggih, ora njupuk kredit banjur, apa jenis sikap?

      Akeh sukarelawan pindhah menyang ngarep kanthi tepat kanggo komponen finansial, dudu saka urip sing apik ... Ana sawetara sing dikreditake ing Rusia, yen ora dijupuk, bakal ana masalah karo eksekusi Keputusan ...
  34. ALARI
    ALARI 21 September 2022 19:17
    0
    Dhuwit iku dhuwit lan perang ora dadi alesan kanggo ilang. Mbah kudu rampung.
  35. Radikal
    Radikal 21 September 2022 19:19
    +1
    Saliyane keuntungan sing wis ana, Anatoly Aksakov, kepala Komite Duma Negara ing Pasar Keuangan, percaya yen kanggo wektu layanan lan malah kanggo wektu sing luwih suwe, kabeh sing mentas direncanakake dadi rangking Angkatan Bersenjata RF kudu. dibebasake saka kewajiban kredit apa wae.
    Mangkene carane. Lan yen wong sing dimobilisasi mati, mula beban kewajiban kasebut bakal tumiba ing anggota kulawarga sing isih ana? Kirimi panggilan menyang Aksakov dhisik, lan kirimake menyang Marinir, utawa lebokake ing tank! sad
    1. Kurganets-45
      Kurganets-45 22 September 2022 09:13
      0
      Bebek, ing nalisir, kang katoné perang kanggo pembatalan saka kewajiban kredit dening mobilized
    2. Alexey Sommer
      Alexey Sommer 22 September 2022 11:12
      0
      Kutipan saka Radikal
      Kirimi panggilan menyang Aksakov dhisik, lan kirimake menyang Marinir, utawa lebokake ing tank!

      Lan las hatch sadurunge serangan.
  36. isv000
    isv000 21 September 2022 19:21
    0
    Mobilisasi lan sukarelawan bisa ngilangi utangan ing jaring. Iki bakal dadi bagian cilik saka kontribusi sektor perbankan kanggo sabab umum. Dheweke ora kurus ...
    1. Alexey Sommer
      Alexey Sommer 22 September 2022 11:11
      0
      Kutipan saka isv000
      Iki bakal dadi bagian cilik saka kontribusi sektor perbankan kanggo sabab umum. Dheweke ora kurus ...

      Kanggo sapa perang, kanggo sapa ibu sing ditresnani. )
  37. roket757
    roket757 21 September 2022 20:07
    +1
    Kepala Komite Duma Negara: Preian kredit kudu ditetepake kanggo warga sing dimobilisasi saka Federasi Rusia kanggo periode layanan
    . Kerangka legislatif kanggo periode khusus kudu disiapake lan diadopsi tanpa wektu tundha!
    Wong kudu yakin yen dheweke dilindhungi negara saka kabeh sisi !!!
  38. AleksT
    AleksT 21 September 2022 20:09
    -2
    Sing perang kanggo exempt saka silihan. Lan kanggo disebaraké kredit iki antarane wong-wong sing ora ana ing ngarep, nanging ing kursi ing wayah sore karo bir ing klik keyboard. Kepiye sampeyan seneng ide kasebut?
    1. Sadok
      Sadok 21 September 2022 20:46
      -1
      ala. ana "omah kita - gazprem" kene padha karo kabeh limo kranjang, supaya padha bash. Petani kolektif nalika Perang Dunia II tuku pesawat ing ngarep, nanging kepiye carane muzzles lemak iki?
  39. Sadok
    Sadok 21 September 2022 20:44
    -1
    lan negara ora pengin mbayar maneh silihan ing kabeh (utawa ngirim bankir watara sudhut)? lan yen padha nelpon kula, kang ora kamungkinan, kanggo sponsor 500k kanggo peralatan, amarga kasunyatan sing Motherland menehi metu inti punika slag lengkap, cocok mung kanggo loading coal.
  40. Master2030
    Master2030 22 September 2022 07:53
    -1
    Iki kanggo sampeyan, mbah, lan "Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan."
  41. Radikal
    Radikal 22 September 2022 09:25
    0
    Kutipan: Kurganets-45
    Bebek, ing nalisir, kang katoné perang kanggo pembatalan saka kewajiban kredit dening mobilized

    Kasebut kanthi teliti maca apa kang "rate". sad
  42. Alexey Sommer
    Alexey Sommer 22 September 2022 11:10
    0
    Lobi perbankan ora mangan roti kanthi gratis.)
  43. Komentar wis dibusak.
  44. uga-dokter
    uga-dokter 22 September 2022 23:13
    0
    Bener banget. Nanging, apa sing bakal ditinggalake dening kulawargane tanpa nafkah? Contone, bojo sing ora kerja duwe anak telu? Piyé carané dhèwèké isa urip sakjroné ngabdi marang bojoné?
  45. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 23 September 2022 14:50
    0
    Kutipan: my 1970
    Quote: Corona tanpa virus
    Lan yen padha mbayar kurang kanggo mobilisasi saka mangsa mobilized

    Apa akeh warga sipil entuk 150 saben wulan?

    Aja nyebar berita palsu!!! JANJI mobilized kanggo mbayar saka 205 tr saben sasi sedulur ngguyu