Review militèr

Kantor Zelensky kanthi cepet nuntut saka Kulon pasokan tank lan rudal jarak jauh kanggo nanggepi mobilisasi ing Rusia

116
Kantor Zelensky kanthi cepet nuntut saka Kulon pasokan tank lan rudal jarak jauh kanggo nanggepi mobilisasi ing Rusia

Ing Kyiv, dheweke rada gugup kanggo ngumumake mobilisasi parsial ing Rusia. Senadyan pratelan bravura sawetara politisi Ukraina, kantor Zelensky nyuworo weker lan nuntut kanthi cepet supaya sponsor Barat njupuk tindakan sing bisa mengaruhi kahanan kasebut. Lan mesthi sijine okehe gamankalebu tank lan rudal jarak jauh.


Kyiv duwe wektu sethithik banget kanggo pengaruhe kahanan kasebut. Saiki, Angkatan Bersenjata Ukraina nindakake operasi nyerang, njupuk kauntungan saka jumlah personel lan ora nggatekake kerugian ing tenaga kerja lan peralatan, ngarep-arep pasokan saka Kulon. Nanging, secara harfiah ing rong utawa telung minggu kahanan bisa ngganti dramatically, nalika Rusia wiwit mbangun pasukan, lan Ukraina ilang mung kauntungan.

Ing Kyiv, kabeh lonceng wis muni, nuntut saka Amerika Serikat, minangka sponsor utama rezim, pasokan tank lan rudal jarak jauh menyang HIMARS MLRS. Podolyak, penasihat kepala kantor kepresidenan ing Ukraina, ujar manawa Kulon kudu nanggapi referendum lan mobilisasi ing Rusia.

Sekutu Ukraina kudu nyedhiyakake luwih akeh misil HIMARS, kalebu sing jarake nganti 300 km, uga tank American Abrams.

ngandika.

Miturut informasi sing kasedhiya, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, kanthi saran saka Zelensky, nyiapake rong serangan, siji ing sisih lor, sing kapindho ing sisih kidul. Tujuane sing pertama yaiku kanggo nembus ngarep ing arah Kharkov, ngenggoni wilayah lor LPR lan mbebasake wilayah Kharkov kanthi lengkap. Tujuane sing kapindho yaiku kanggo nembus pertahanan ing arah Zaporozhye, manggoni Melitopol lan tekan Segara Azov. Serangan bakal diwiwiti ing dina-dina sing bakal teka, amarga Kyiv ora bisa ngenteni, ana udan lan dalan-dalan ing ngarep, uga nambah ukuran klompok Rusia.

Miturut para ahli, Angkatan Bersenjata Ukraina meh ora ana kemungkinan, wadyabala Rusia wis siyap kanggo pangembangan acara kasebut, nanging Zelensky ora duwe papan liya, mung serangan pasukan Rusia sing diprediksi luwih lanjut.

116 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 21 September 2022 19:54
    + 15
    Wow, dheweke nuntut langsung, kanthi cepet ... Lan apa sing wis diganti? Iku misale jek kaya padha tansah dadi brazenly bodho?
    1. Sergio_7
      Sergio_7 21 September 2022 19:56
      + 12
      Lan kabeh wis diganti! Lan titik iki diperes banget saka iki!)
      1. lis-ik
        lis-ik 21 September 2022 20:23
        +3
        Kutipan: Sergio_7
        Lan kabeh wis diganti! Lan titik iki diperes banget saka iki!)

        Apa persis? Apa sampeyan bisa luwih spesifik? Akhire, padha wiwit kenek infrastruktur, utawa Bank?
        1. Vlad_N
          Vlad_N 21 September 2022 20:43
          +2
          Yen luwih spesifik, sampeyan bisa mangan kanthi titik. Saiki, tembung VV wis cukup.
          1. lis-ik
            lis-ik 22 September 2022 04:10
            -1
            Kutipan: Vlad_N
            Yen luwih spesifik, sampeyan bisa mangan kanthi titik. Saiki, tembung VV wis cukup.

            Dheweke tansah mung siji tembung, lan iki ditrapake ora mung kanggo NWO, nanging kanggo kabeh liyane.
        2. Hanurik
          Hanurik 21 September 2022 23:16
          +2
          Lan mercenaries padha kaleksanan lan wong Azov padha ora diijolke? Ing dina mobilisasi diwiwiti, pengkhianatan liyane saka panguwasa kita.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. razv35
            razv35 21 September 2022 23:36
            -3
            Mangan lemak babi Heroy, eling sedulur
          3. VasyaRules
            VasyaRules 22 September 2022 01:54
            +1
            Persis. Dheweke dadi tentara bayaran lan Nazi. Teroris umume ngomong babagan kumbang kotoran. Iki tegese kita rembugan karo Nazi babagan teroris lan ing wektu sing padha kita bakal nelpon 300 ewu. Soko ora nambah munggah. Nanging kepiye babagan kamenangan nganti pungkasan lan ora bakal ana rasa welas asih? Sepisan maneh, aku yakin karo goroh.
        3. Jahat 55
          Jahat 55 22 September 2022 05:25
          -3
          Lapdogs saka Bear Rusia tangi .. Nyumerepi dhewe saiki, dheweke bakal teka kanggo kabeh wong, bebarengan karo kanca-kancane, White Scribe lan Atomic Tumbler. hi
    2. roket757
      roket757 21 September 2022 19:57
      +5
      Padha njaluk, padha takon ... apa bedane.
      Pitakonan yaiku, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk bukit, nyabrang samodra ???
      Iki persis sing penting.
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 21 September 2022 19:59
        0
        Zeleman degradasi saka coke, sampeyan kudu takon kanggo ancang-ancang yodium lan underpants timbal
        1. Bad_gr
          Bad_gr 21 September 2022 20:20
          0
          Kutipan saka impostor
          Dheweke takon, dheweke takon ...
          Lan dikirim (tabel komposit, rada ketinggalan jaman):
          1. mbayar
            mbayar 21 September 2022 23:36
            +1
            Kutipan saka: Bad_gr
            Lan dikirim (tabel komposit, rada ketinggalan jaman):

            Lan saiki dheweke bakal menehi luwih akeh. Pangiriman tambahan MLRS, artileri wis diumumake, tank uga dijanjekake, nanging ... T-55 (sanajan dimodernisasi), MANPADS, ATGM.
            Saiki kita ngarepake 1-1,5 wulan perang sing serius, nanging akeh sing bakal gumantung ing cuaca - udan bisa mungkasi serangan kasebut.
            Lan banjur ana mangsa panas.
            Iku wektu kanggo mencet infrastruktur. Kajaba iku, sing paling dipercaya yaiku de-energize railway, lan pancen kabeh Ukraina. Jembatan uga bakal apik ... nanging ana sing ora bisa ditindakake - kekuwatan amunisi ora cukup.
          2. Bad_gr
            Bad_gr 22 September 2022 15:40
            0
            Kutipan saka: Bad_gr
            meja koleksi...
            Aku wis ora kaget dening minusers kanggo dangu, nanging aku mung kepingin weruh, kanggo alasan apa tabel referensi, kang data saka open source dikumpulake, sijine minus?
      2. mitroha
        mitroha 21 September 2022 20:06
        +1
        Kutipan saka roket757
        Padha njaluk, padha takon ... apa bedane.
        Pitakonan yaiku, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk bukit, nyabrang samodra ???
        Iki persis sing penting.

        Kita kudu nerusake saka kasunyatan sing bakal mutusake akeh. Lan nggawe keputusan adhedhasar iku. Apa kanggo ngabari sisih ngelawan, utawa rodo nduweni
        1. roket757
          roket757 21 September 2022 20:45
          0
          Kutipan saka Mitroha
          Kita kudu nerusake saka kasunyatan sing bakal mutusake akeh.

          Ing masalah iki, bisa dingerteni manawa dheweke bakal menehi akeh sing bisa ditransfer kanthi lengkap ing neraca. Luwih angel amarga dheweke dhewe ora bakal bisa ngladeni kanthi lengkap, kanthi efisien. Ana pedhang kaping pindho ing kene ... sampeyan kudu ngirim spesialis sampeyan, lan iki minangka kerugian ing mangsa ngarep, sing kudu dijawab / dijawab ing pungkasan ... sanajan ana pilihan sing beda. Padha bisa teka kanthi cara sing padha, kaya-kaya, ora ana hubungane karo ... padha ngerti carane nindakake iki.
          1. mitroha
            mitroha 21 September 2022 21:02
            +5
            Kutipan saka roket757
            Luwih angel amarga dheweke dhewe ora bakal bisa ngladeni kanthi lengkap, kanthi efisien.

            Aku mikir yen pitakonan partisipasi negara militer NATO wis rampung rampung lan ditutup. Dheweke melu kanthi lengkap. Lan luwih cepet kita ngerti kabeh iki, luwih apik. Crita babagan tentara Ragul sing ora bisa dikalahake, mung dongeng lan sawetara bebener babagan daging ..... hi
            1. roket757
              roket757 21 September 2022 22:50
              +1
              Kutipan saka Mitroha
              Aku mikir yen pitakonan partisipasi negara militer NATO wis rampung rampung lan ditutup.

              Saben uwong ngerti saben liyane, ing asas!
              Kahanan umum pambuka anyar ora bakal owah, paling ora.
              Perjuangan ora gampang, nanging sing asing, saiki, ora bakal ngowahi apa-apa ... yaiku yen dadi luwih angel kanggo wong, kaping pirang-pirang, banjur owah-owahan ing ngisor iki bisa kedadeyan, kahanan bakal saya rumit, nanging iki. ora bakal dadi gerakan siji arah maneh, masalah bakal saya tambah akeh kanggo kabeh wong.
              Sepira luwih rumit, isih awal banget kanggo ditebak ...
            2. skeptik2
              skeptik2 22 September 2022 01:53
              -9
              Kutipan saka Mitroha
              Crita babagan tentara Ragul sing ora bisa dikalahake, mung dongeng lan sawetara bebener babagan daging .....

              Lan lobak horseradish luwih manis? Cetha yen NATO luwih mulya kalah tinimbang Ukraina. Kanggo tresna dhewe. Nanging carane iki mengaruhi asor near Kharkov? Apa iku Matter sing ngalahaké klompok Kharkov? Yen asil penting? Apa dheweke negatif? Apa kita bakal terus mbenerake awake dhewe kanthi ujar manawa iki minangka kamenangan kanggo NATO?
      3. Egoza
        Egoza 21 September 2022 20:10
        +6
        Kutipan saka roket757
        Pitakonan yaiku, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk bukit, nyabrang samodra ???

        Sekutu Ukraina kudu nyedhiyakake luwih akeh misil HIMARS, kalebu sing jarake nganti 300 km, uga tank American Abrams.

        Aku ora ngerti "sekutu". Nalika Ukraina nyimpulake perjanjian sekutu karo wong? Nanging amarga dheweke nyebut sekutu Kulon, mula dheweke kudu mabur ing Kulon kanthi setara karo Ukraina! Iki sing dipikirake Barat, lan apa Barat ngerti yen dheweke wis dadi "sekutu"? )))
        1. Plate
          Plate 21 September 2022 20:31
          -3
          Quote: Egoza
          Nanging amarga dheweke nyebut sekutu Kulon, mula dheweke kudu mabur ing Kulon kanthi setara karo Ukraina!

          Kulon, ora kaya Ukraina, nduweni pasukan nuklir strategis, lan ana akeh hulu ledak ing kana: Amerika Serikat minangka tenaga nuklir paling gedhe bebarengan karo Rusia. Lan asil saka konflik non-nuklir langsung karo Kulon ora mesthi.
        2. roket757
          roket757 21 September 2022 20:50
          +3
          Namutili supaya tanpa liter ora bakal ngerti! Lan nglakoake munggah wis saka kabeh pinggiran!
          Lan saiki kita ngenteni sing kuat, nesu, sing bakal nyebarake kabeh ampas lan ...
          Umumé, kita ngenteni.
          Yen ora, aku ora bisa mbayangno.
        3. Tusv
          Tusv 21 September 2022 21:03
          0
          Quote: Egoza
          banjur ing sisih kulon kudu mabur ing par karo Ukraina!

          Bisa uga ora padha, nanging uga lara. Blokade laut - iki Salah, Kanggo mbongkar jalur sepur TNW, kerugian manungsa minimal, lan pemugaran angel - iki Loro. Resupply bakal mung liwat udhara, supaya No Fly Zone lan apa wae sing ora nanggapi panjalukan, target sah Tiga. Nah, kanggo eksekusi paragraf Telu, instruksi pilot pasukan khusus pertahanan udara - Telung puluh siji instan. NATO Bakal banget nglarani, nanging ora bakal bisa nindakake apa-apa tanpa deklarasi perang
          1. BABAY22
            BABAY22 21 September 2022 21:41
            +7
            Kutipan saka Tusv
            kanggo eksekusi paragraf Telu, instruksi marang pilot pasukan khusus pertahanan udara - Telung puluh siji instan

            Lan kenapa persis "Momen Telung Puluh Kapisan"? Apa tembung "pertahanan udara spetsnaz" nemokake sing apik? Apa ana bantahan kajaba jeneng lawas?
            1. Tusv
              Tusv 21 September 2022 22:36
              -2
              Kutipan saka: BABAY22
              Apa ana bantahan kajaba jeneng lawas?

              Ing kadohan luwih saka telung atus seket km, mung telung puluh siji bisa kasil nyerang. Transporter ora bakal kantun. Diluncurake roket lan mlayu menyang pangkalan. Argumentasi?
              1. BABAY22
                BABAY22 21 September 2022 22:46
                +5
                Aku takon sampeyan, carane MiG bisa kasil nyerang transporter ing kadohan luwih saka telung atus seket km?
            2. Deso
              Deso 21 September 2022 22:38
              +3
              Apa ana bantahan kajaba jeneng lawas?
              Kacepetan, dhuwur. Kanggo pertahanan udara adhedhasar lemah, MiG-31 minangka target sing rada angel, ana kesempatan sing cilik banget.
              1. Tusv
                Tusv 21 September 2022 22:44
                0
                Kutipan saka Rustic
                Kanggo pertahanan udara adhedhasar lemah, MiG-31 minangka target sing rada angel.

                Kanggo nggawe cetha carane angel goal iki. Sawise pindai, rong pindai lan ora ana Mig-31 ing ICO (Indikator visibilitas kabeh-bunder) lan sampeyan ora bakal nyekel roket ing buntut.
                1. BABAY22
                  BABAY22 21 September 2022 23:14
                  +6
                  Aku mangu-mangu yen MiG dadi kebal. Yen ora, aviation panginten ing 70-90s wis dikembangaké ing arah kanggo nambah kacepetan, lan banjur ing arah kanggo ngurangi EPR lan ngembangaken super-maneuverability. Lan ing MiG-31, sajarah interceptor kacepetan ultra-dhuwur rampung kanthi sukses. Apa kabeh wong salah?
                  Banjur, mungsuh ora duwe PPI saka 60s ing CRT karo scan bunder. Dheweke duwe satelit, avax, drone pengintaian. Lan wiwit MiG-31 njupuk (lan, sakbenere, EPR ora 0,05), iku ing layar, iku tetep kanggo milih sing ngirim koordinat.
                  Miturut cara, basis R-33 wis seeker semi-aktif, i.e. perlu disorot (mung ora dirilis lan kelalen / iki minangka panjelasan kanggo sing durung siyap /)
                  1. Tusv
                    Tusv 21 September 2022 23:25
                    0
                    Kutipan saka: BABAY22
                    lan dheweke tindak menyang arah ngurangi EPR lan ngembangaken super-maneuverability.

                    Lan kepiye carane ngliwati pertahanan udara bercabang? Iki ora dikembangake sosialisme jaman stagnasi. Unit Pengawal Solid. Mulane, kita ora bisa nyuda pertahanan udara Ukraina. sekolah Soviet. Inggih, mung ana siji instan 25 ditembak mudhun dening Israel. Ora ana kerugian resmi maneh ing setengah abad. Ora ana statistik kaya ngono
                    1. BABAY22
                      BABAY22 21 September 2022 23:41
                      +6
                      Kutipan saka Tusv
                      Lan kepiye carane ngliwati pertahanan udara bercabang?

                      Dadi sanajan 40 taun kepungkur, dheweke mutusake yen kudu ora munggah ing dhuwur, nanging mudhun ing lemah. Ora kaya MiG, terobosan pertahanan udara kanthi kecepatan Mach 3 lan dhuwure 20 km, nanging malah ing kacepetan sing luwih murah, nanging ing dhuwur puluhan meter nglawan latar mburi bumi lan siluman wajib.
                      Inggih, sampeyan bisa ngrembug sing downed kanggo dangu, nanging amarga aku kudu ngomong soko, banjur minangka Cina (pikiran sampeyan, ora Amerika) Sohu nyerat:
                      F-16 ing pertempuran karo pesawat buatan Soviet lan Rusia ngetung 65 kamenangan lan ora nandhang kekalahan.
                      Miturut cara, rong puluh lima wis ilang ing Irak.
                  2. Deso
                    Deso 22 September 2022 06:58
                    0
                    Lan ing MiG-31, sajarah interceptor kacepetan ultra-dhuwur rampung kanthi sukses. Apa kabeh wong salah?
                    Ora kliru. Nalika digawe, ana tugas. Nanging kanthi penampilane, dheweke mbatalake tugase dhewe. Dalan dhuwur ing zona pertahanan udara wis ilang kabeh makna. MiG-31 nyakup kabeh elevasi nganti orbit satelit sing sithik.
                    Banjur, mungsuh ora duwe PPI saka 60s ing CRT karo scan bunder. Dheweke duwe satelit, avax, drone
                    PPI mung minangka conto saka jendhela kesempatan kanggo interception. Aku kelip-kelip rada suwe, ya wis, wis telat. Masalah sing padha karo satelit. Inggih, padha ora bisa ing wektu nyata. Kabeh padha, ana wektu tundha kanggo nampa lan ngolah informasi, lan ing kasus iki gedhe lan nalika teka, informasi wis wektu kanggo dadi outdated. Lan avaks lan drone kanggo wayahe - tujuane. Dheweke pancen ora duwe apa-apa kanggo nglawan dheweke. Dheweke ora duwe senjata protèktif jarak adoh dhewe. Lan wektu antarane mlebu zona identifikasi javax, sadurunge tekan garis serangan kanthi cepet, maneh cendhak banget. Ora cukup wektu kanggo nanggepi. Ing kene, nyatane, siji-sijine pilihan yaiku penyergapan, nalika wektu lan papan serangan MiG wis dingerteni sadurunge.
                    1. Tusv
                      Tusv 22 September 2022 11:29
                      0
                      Kutipan saka Rustic
                      PPI mung conto jendhela kesempatan kanggo interception

                      Cons saka kampanye pertahanan udhara sijine cons ing ilang. Ora apik, 5% saka interception kabeh kedatangan kanggo minus penambang ora cukup
            3. Deso
              Deso 21 September 2022 22:39
              +2
              Apa ana bantahan kajaba jeneng lawas?
              Kacepetan, dhuwur. Kanggo pertahanan udara adhedhasar lemah, MiG-31 minangka target sing rada angel, ana kesempatan sing cilik banget. Nanging kanggo nglawan Avax, cukup cocog.
          2. Kaufmann
            Kaufmann 22 September 2022 06:33
            -4
            mesem) pangimpen. Moskow wis nindakake blokade laut lan Snake uga
      4. mordvin 3
        mordvin 3 21 September 2022 20:23
        0
        Kutipan saka roket757
        Pitakonan yaiku, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk bukit, nyabrang samodra ???

        Biden bakal maca sesuk.
        1. roket757
          roket757 21 September 2022 20:52
          +1
          We ngenteni liyane ... sesuk kita bakal ngrungokake lan ... kabeh sesuk.
      5. 4 ikit
        4 ikit 21 September 2022 20:33
        0
        ..... nyedhiyakake dheweke luwih akeh misil HIMARS, kalebu sing jarake nganti 300 km

        Podolyaka iki mikir kanthi becik sadurunge nuntut rudal jarak jauh. ?
      6. Nyrobsky
        Nyrobsky 21 September 2022 22:22
        -1
        Kutipan saka roket757
        Padha njaluk, padha takon ... apa bedane.
        Pitakonan yaiku, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk bukit, nyabrang samodra ???
        Iki persis sing penting.

        Wis ayo lunga))) Ing nunggu alon-alon, nanging ora bisa dihindari, nyedhaki kewan lor, dheweke wiwit "ruffle" wingi lan nyoba ngliwati sirah Macron menyang PDB (ora ana gunane), uga liwat cangkeme keamanan. penasehat Sullevan kanggo nyedhaki wong India, supaya padha NGENGGAH PDB kanggo mungkasi "fulugan", nanging wong India kanthi sopan ora ngrungokake panjaluk kasebut. Saiki kasur ana ing status "ekstra" lan kabeh sing isih ana mung kanggo ndeleng apa sing bakal ditindakake Rusia kanthi ngrusak "omah kertu". Aku pancene ora ngerti carane wong-wong mau, tanpa kelangan pasuryan, bakal bisa kanggo mungkasi teka rout saka Banderlogs, lan durung iku ono. Nyuwun
        1. roket757
          roket757 21 September 2022 22:56
          0
          ing nunggu kewan sing alon-alon, nanging ora bisa dihindari, nyedhaki kewan lor, wingi dheweke wiwit "ruffle" ing sirah Macron.
          . Oh ya, karo jagone Gali ternyata...keren!
          Dadi wong manca padha dikabari yen ora ana wong liya sing kasengsem ing panemune!
          Fase eksaserbasi!
          Lan saiki ngenteni lan ndeleng sing duwe lonceng baja.
      7. Komentar wis dibusak.
      8. Nelayan
        Nelayan 21 September 2022 22:32
        0
        Bisa digabung langsung ing podium PBB, uga, Yankees ora siap nyusup menyang perang beboyo karo kita ing tingkat nuklir amarga Hymars .... lan Abrams dudu mobil jenazah kanggo Ukraina, dill mung bakal duwe. siji isin karo wong-wong mau (uga, lan Yankees).
      9. 41 KAB
        41 KAB 21 September 2022 23:44
        0
        Kutipan saka roket757
        Pitakonan, tumindak apa sing bakal diputusake kanggo njupuk gunung, nyabrang samodra?

        Dheweke perang nganti Sumer pungkasan, ora ana sing mbatalake
    3. dzvero
      dzvero 21 September 2022 19:58
      +2
      Mungkin soko wiwit curiga?
      1. Terenin
        Terenin 21 September 2022 20:15
        +3
        Kutipan saka dzvero
        Mungkin soko wiwit curiga?

        Ora liya - pengkhianat nglirik
  2. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 21 September 2022 19:55
    +1
    Lan yen padha nampa wong-wong mau, banjur iki bakal dadi sinyal sing Kulon wis siyap kanggo rampung digambar menyang perang, nganti unleashing saka perang donya katelu. Lan sayangé, ora ana akeh pangarep-arep sing paling saiki West bakal ngerti soko, éling apa baris iku nggawa donya kabèh.
    1. isv000
      isv000 21 September 2022 20:06
      +5
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      Lan yen padha nampa wong-wong mau, banjur iki bakal dadi sinyal sing Kulon wis siyap kanggo rampung digambar menyang perang, nganti unleashing saka perang donya katelu. Lan sayangé, ora ana akeh pangarep-arep sing paling saiki West bakal ngerti soko, éling apa baris iku nggawa donya kabèh.

      Sawetara "lonceng" wis muni?! Anggere kita ngenteni "tumindak wajar" saka ing kono lan nelpon mungsuh "mitra", padha bakal tetep kanggo baris sing. Praktek wis nuduhake yen pendidikan lan ketekunan ditindakake ing Kulon mung kanthi yushka getih!
      1. dmi.pris
        dmi.pris 21 September 2022 20:18
        +7
        Macron "tactfully" diwenehi tandha (nyatane, kanthi ngirim telung huruf) yen ora perlu nelpon Kremlin. Muga-muga iki mung wiwitan. Nanging dheweke bisa antri ing resepsi Kremlin
      2. Terenin
        Terenin 21 September 2022 20:18
        +3
        Kutipan saka isv000
        Praktek wis nuduhake yen pendidikan lan ketekunan ditindakake ing Kulon mung kanthi yushka getih!

        Karo wong lanang ya
      3. trafllot1832
        trafllot1832 21 September 2022 20:24
        0
        Lavrov, dheweke bakal ngomong ing PBB mung ing September 24. Iku bakal menarik. hi
      4. Tusv
        Tusv 21 September 2022 21:30
        0
        Kutipan saka isv000
        lan nyebut mungsuh "mitra"

        Miturut cara, "mitra" dadi kurang lan kurang, sacoro prakteke tembung iki wis suda kanggo apa-apa
    2. Egoza
      Egoza 21 September 2022 20:15
      0
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      ngarep-arep sing paling saiki Kulon bakal ngerti soko, éling apa baris iku nggawa kabeh donya kanggo,

      Lan Kulon bakal mangsuli, kaya Porthos: "Aku setuju karo Aramis" lan ndeleng Biden.
  3. roket757
    roket757 21 September 2022 19:55
    +1
    Kantor Zelensky kanthi cepet nuntut saka Kulon pasokan tank lan rudal jarak jauh kanggo nanggepi mobilisasi ing Rusia
    . Lan saiki game wis ahead saka game!!! Sapa sing ora duwe wektu, bisa uga getun banget.
    1. isv000
      isv000 21 September 2022 20:09
      +4
      Kutipan saka roket757
      . Lan saiki game wis ahead saka game!!! Sapa sing ora duwe wektu, bisa uga getun banget.

      Luwih becik, pungkasane, kanggo ngilangi wesi tuang lan mateni lampu, yen ora, kita bakal ngirim wong lanang ing kana ...
      1. Terenin
        Terenin 21 September 2022 20:25
        +4
        Kutipan saka isv000
        Kutipan saka roket757
        . Lan saiki game wis ahead saka game!!! Sapa sing ora duwe wektu, bisa uga getun banget.

        Luwih becik, pungkasane, kanggo ngilangi wesi tuang lan mateni lampu, yen ora, kita bakal ngirim wong lanang ing kana ...

        Kayane GDP ujar manawa kita siyap nggunakake kabeh cara sing kasedhiya yen perlu.
        1. isv000
          isv000 21 September 2022 20:32
          +7
          Kutipan: Terenin
          Kayane GDP ujar manawa kita siyap nggunakake kabeh cara sing kasedhiya yen perlu.

          Kanthi 6000 mati, kabutuhan durung teka?
        2. Plate
          Plate 21 September 2022 20:32
          -1
          Dheweke ngomong iki wis suwe. Malah ing awal SVO, misale jek.
          1. Terenin
            Terenin 21 September 2022 20:39
            +4
            Kutipan saka isv000
            Kanthi 6000 mati, kabutuhan durung teka?

            Quote: piring
            Dheweke ngomong iki wis suwe. Malah ing awal SVO, misale jek.

            Mekaten ingkang kula aturaken ya
            Saka Xi Jinping aku kena infeksi ... bebaya opo
            1. Plate
              Plate 21 September 2022 20:47
              -1
              Ora jelas sapa sing kena infeksi saka sapa. Penyakit iki duwe wektu inkubasi sing dawa, aku ngerti.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 21 September 2022 20:20
      +2
      Masalahe sampeyan ora bisa ngirim wong-wong sing digerakake kanthi cepet menyang ngarep, sampeyan kudu lengen, nglengkapi lan nglatih.
      1. Negruz
        Negruz 21 September 2022 20:32
        +4
        Prajurit kontrak saka unit sing ditugasake ing Rusia bakal menyang ngarep ...
        Nanging sing dimobilisasi bakal teka ing panggonane ....
  4. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 21 September 2022 19:56
    +6
    Aku mikir tank Kulon ora sumunar kanggo Ukraina, utamane Abrams, sing butuh anti-iklan iki. Oke, Hymars, dipecat lan lunga, ora bakal bisa digunakake karo tank.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 21 September 2022 20:21
      +1
      Yen "kasus" nyeret, bakal dilebokake.
      1. Prasaja
        Prasaja 21 September 2022 21:04
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Yen "kasus" nyeret, bakal dilebokake.


        Mesthi bakal. Saham Soviet (saka negara Pakta Warsawa) dudu karet.
        Iku wis nyepetake sethitik, amarga ana paling sethithik sasi sadurunge mlebu wilayah Kherson, Zaporozhye, Donetsk lan Lugansk menyang Rusia kanggo rezim wayang Ukraina.
    2. Terenin
      Terenin 21 September 2022 20:25
      +1
      Kutipan: Ukrainia Kidul
      Aku mikir tank Kulon ora sumunar kanggo Ukraina, utamane Abrams, sing butuh anti-iklan iki. Oke, Hymars, dipecat lan lunga, ora bakal bisa digunakake karo tank.

      Paling kamungkinan, nanging iki bakal menehi kabeh kanggo cilaka Rusia.
  5. isv000
    isv000 21 September 2022 19:58
    -2
    Apa Kulon Rusia cocok? Minangka supplier tank lan pluru saka macem-macem. Ayo dikirim dhewe!
  6. TIR
    TIR 21 September 2022 19:59
    +3
    Perlu kira-kira 2 sasi kanggo mobilisasi gelombang pisanan katon ing ngarep. Ya, Angkatan Bersenjata Ukraina pancen wis ana ing puncak. Saiki pencet maksimal utawa bakal ana penurunan alami. Dideleng saka cuplikan tawanan lan sing dipateni dening Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki ana kontingen utama wong umur 35-50. Lan iki wis dadi puncak sumber daya mobilisasi. Kajaba iku, mung mobilisasi umum kabeh wong, kalebu wong sing ora cocog kanggo kesehatan. Mula, dheweke pengin luwih akeh gaman nalika ana ing ndhuwur kemampuane.
    1. Vasily Onischuk
      Vasily Onischuk 21 September 2022 20:07
      +6
      Lan mobilized paling kamungkinan bakal dikirim menyang unit, tinimbang kontraktor. A persentasi tartamtu kanggo zona NWO, nanging ing mburi kanggo patroli lan nggawe efek saka ngarsane. Supaya ora ana titik gundhul.
      1. TIR
        TIR 21 September 2022 20:35
        0
        Umume wong bakal maju menyang ngarep. Wong butuh istirahat. Mulane, unit bakal diisi maneh ing ngarep negara perang. Lan sawetara bagéan saka obatan kudu ing vacation. Lan ora supaya siji tatanan ing mburi dikirim kanggo ngaso, lan ing bali padha sijine bagean liyane
    2. Sergei V
      Sergei V 21 September 2022 20:07
      -8
      Kita uga duwe akeh, lan nomer Shoigu nyebabake ngguyu ing antarane koresponden militer sing ana ing ngarep. Apa sampeyan mutusake apa sing ana ing puncak? Dheweke bisa nyelehake jumlah sing padha ing bedhil, lan pasokan senjata mung bakal saya tambah. Dadi mangsa bakal angel kanggo kita
      1. Chronos
        Chronos 21 September 2022 20:21
        +1
        Kutipan: Sergey V
        Kita uga duwe akeh, lan nomer Shoigu nyebabake ngguyu ing antarane koresponden militer sing ana ing ngarep. Apa sampeyan mutusake apa sing ana ing puncak? Dheweke bisa nyelehake jumlah sing padha ing bedhil, lan pasokan senjata mung bakal saya tambah. Dadi mangsa bakal angel kanggo kita

        Klompok kejut dheweke, sing maju cedhak Balakliya, wis siyap wiwit Maret, nggawe ewonan mobilisasi ing pertahanan. Yen klompok panyerang iki dipotong, ora bakal bisa nyiyapake sing anyar kanthi cepet. Tokoh Shoigu ora adoh saka kasunyatan, iki mung data kanggo Wilayah Moskow. Kanggo wong-wong mau, sampeyan bisa nambah 6 ewu kerugian resmi LDNR, lan uga kerugian Garda Nasional, pengawal tapel wates, sukarelawan lan PMC.
      2. Terenin
        Terenin 21 September 2022 20:28
        0
        Kutipan: Sergey V
        carane hard mangsa bakal kanggo kita

        Umume wong, ora kaya sawetara, ngerti iki kanthi jelas.
      3. TIR
        TIR 21 September 2022 20:30
        +5
        Nuwun sewu, nanging sampeyan ora ngerti prinsip mobilisasi ing Ukraina lan ing negara kita. Ora ketompo carane keras Ukraina nyoba ngalih menyang standar NATO, kabeh langkah mobilisasi (kaya kita) pancen gaya Soviet. Accounting kanggo sistem Soviet padha. Lan kabeh cetha dibagi. Distribusi umur sing paling penting. Lan sisih Ukrainia wis netepi iki wiwit 2014, nalika mobilisasi. Ing tahap 1, saben wong sing umure kurang saka 35 taun lan ora duwe penundaan lan wuda amarga alasan kesehatan wis suwe dimobilisasi. Saiki luwih kerep ketemu prajurit lawas saka Angkatan Bersenjata Ukraina disebut munggah kanggo mobilisasi. Contone, kita uga duwe 25 yuta sumber ing wong, nanging pracaya kula, ora ketompo carane hard nyoba, iku mokal kanggo ngumpul setengah bedhil. Iku padha karo Ukraina, nanging ana persentasi kang bisa disebut malah kurang lan luwih. Amarga massa gedhe banget saka kontingen rancangan kerja ing njaba negara, padha mlayu, utawa ing wilayah sing dikuwasani dening kita. Dadi, njupuk menyang akun kabeh faktor, Ukraina tenan bisa ngumpulake ora luwih saka 1-1,2 yuta wong
        1. Prasaja
          Prasaja 21 September 2022 21:19
          0
          Kutipan: TIR
          Dadi, njupuk menyang akun kabeh faktor, Ukraina tenan bisa ngumpulake ora luwih saka 1-1,2 yuta wong

          Sampeyan mbantah kaya perang ing Ukraina mung ditindakake kanthi partisipasi rong pihak lan mung kanthi cara militer.
          Apa sampeyan tau kepingin weruh apa sing disebut SVO liwat supaya aneh? Mungkin kabeh padha, perang ing Ukraina minangka pucuk gunung es ing oposisi Rusia marang negara NATO?
    3. Negruz
      Negruz 21 September 2022 20:35
      +3
      Bubar, tahanan kasebut ditampilake ing wilayah Kherson: kira-kira. 50 taun, rong driji ilang ...
      Maksudku, kaya ngono dheweke diarani ing Angkatan Bersenjata Ukraina ...
      1. Terenin
        Terenin 21 September 2022 20:42
        +3
        Kutipan: TIR
        Dadi, njupuk menyang akun kabeh faktor, Ukraina tenan bisa ngumpulake ora luwih saka 1-1,2 yuta wong

        Logika - teoritis.

        Kutipan saka Negruz
        Bubar, tahanan ditampilake: kira-kira. 50 taun, rong driji ilang ...
        Maksudku, kaya ngono dheweke diarani ing Angkatan Bersenjata Ukraina ...
        Ah, iki latihan.
        Nanging, dheweke bisa mlebu kanthi sukarela. Perlu dipikirake.
        1. Negruz
          Negruz 21 September 2022 20:53
          +1
          Mesthi wae, aku ora ngadeg ing kono, nanging kanthi menehi kritik marang para tahanan, iku "daging" biasa ...
          Nyuwun
          1. Terenin
            Terenin 21 September 2022 21:05
            +2
            Kutipan saka Negruz
            Mesthi wae, aku ora ngadeg ing kono, nanging kanthi menehi kritik marang para tahanan, iku "daging" biasa ...
            Nyuwun

            Ya, aku uga ... minangka guess Nyuwun
      2. TIR
        TIR 21 September 2022 20:44
        +1
        Mayit uga kabeh umur. Sabenere nganti 35 taun banget sethitik. Cetha yen umur kasebut ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina ing baris kapindho, lan ing trenches saka TrO. Nanging kita ngomong babagan mobilisasi. Nalika njupuk Azov, ana akeh wong ing umur 35 taun
        1. pemotong bolt
          pemotong bolt 21 September 2022 21:04
          +1
          Nganti 35 taun sing sithik banget
          Akeh (akeh banget) wong lanang ing sangisore 35 taun kerja ing luar negeri, lan saiki isih ana.
      3. Prasaja
        Prasaja 21 September 2022 21:23
        -1
        Kutipan saka Negruz
        Maksudku, kaya ngono dheweke diarani ing Angkatan Bersenjata Ukraina ...

        Rincian telpon?
        Mungkin dheweke mbayar putrane ing kantor registrasi lan enlistment militer lan lunga dhewe?
    4. Jerman 4223
      Jerman 4223 21 September 2022 22:00
      -1
      "Dideleng saka cuplikan sing ditangkep lan dipateni dening Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki ana kontingen utama wong umur 35-50. Lan iki puncaké.”
      Aku sing iki khayalan, lan isih ana cara dawa kanggo puncak. Mobreresurs negara kira-kira 10% saka populasi, kanggo Ukraina kira-kira 3 yuta wong. Ing wayahe, padha ora bisa ngumpulake tentara kuwi, padha ora ana ngendi kanggo mobilize, ora dadi akeh tatanan militèr. Lan nggawe sing terakhir ora dadi bisnis sing cepet, amarga iki mbutuhake pejabat sing kudu digawa menyang endi wae.
    5. sirah
      sirah 22 September 2022 10:58
      0
      Apa sampeyan mikir dheweke wis tekan puncak kemampuan mobilisasi? Negara kanthi pedunung luwih saka 40 yuta wong duwe sumber daya seluler paling ora 5-6 yuta, dina iki, dheweke durung nggunakake setengah. Pitakonan mung bisa dadi kualitas nyiapake cadangan iki (syarat) peralatan, peralatan, kasedhiyan senjata lan peralatan.
  7. Leshak
    Leshak 21 September 2022 20:04
    +2
    ... ing kantor Zelensky padha muni weker lan njaluk cepet-cepet supaya sponsor Barat njupuk sawetara langkah sing bisa mengaruhi kahanan ...
    Lurah, wis entek kabeh! Plester dibusak, klien ninggalake.
    1. Terenin
      Terenin 21 September 2022 20:50
      +1
      Quote: Leshak
      ... ing kantor Zelensky padha muni weker lan njaluk cepet-cepet supaya sponsor Barat njupuk sawetara langkah sing bisa mengaruhi kahanan ...
      Lurah, wis entek kabeh! Plester dibusak, klien ninggalake.


      Wong tuwa Biden kanthi sedhih mangsuli: opo "Kita dudu sandera sejarah, kita dadi penulis sejarah"
  8. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 21 September 2022 20:05
    0
    Aku wonder sing bakal pisanan ilang syaraf? Secara pribadi, aku ora duwe apa-apa: ora ana pabrik, ora ana kapal uap, ora ana akun mata uang, lan ora ana akun ruble. Chhat aku pengin ngobong kowe kabeh nganggo geni nuklir. medeni? Ora kanggo aku...
  9. Vasily Onischuk
    Vasily Onischuk 21 September 2022 20:05
    +5
    Keyword: kudu. Mung njupuk metu lan sijine ing. Njupuk saka ngendi sampeyan pengin, nanging menehi. Gratis. Amarga padha kudu. Kabeh neng ndunyo. Default. Kebon iki ora duwe utang apa-apa.
    1. helmi8
      helmi8 21 September 2022 20:14
      +4
      Keyword: kudu. Mung njupuk metu lan sijine ing. Njupuk saka ngendi sampeyan pengin, nanging menehi. Gratis. Amarga padha kudu. Kabeh neng ndunyo. Default. Kebon iki ora duwe utang apa-apa.

      Dheweke kaya ngono ing urip ... Deleng kabar sing suwene 30 taun kepungkur - dheweke bakal nulungi kita, bakal menehi kita ..., lan ora ana tembung babagan apa sing ditindakake (dibangun) dhewe.
    2. Terenin
      Terenin 21 September 2022 20:56
      +2
      Kutipan: Vasily Onischuk
      Keyword: kudu. Mung njupuk metu lan sijine ing. Njupuk saka ngendi sampeyan pengin, nanging menehi. Gratis. Amarga padha kudu. Kabeh neng ndunyo. Default. Kebon iki ora duwe utang apa-apa.

      Dadi dheweke kanthi jelas nyekel Barat kanthi kendhali amarga kabijakan tanpa otak sing ngalem Bandera sajrone pirang-pirang taun iki.
      Lan saiki wis ora ana panggonan, wis ora bisa bali maneh, mung lay metu lan sijine mudhun.
      Padha ndamel piyambak menyang trap Bandera lan kontak karo getih.
  10. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 21 September 2022 20:05
    +3
    Ya, dheweke mung turu lan ndeleng kepiye menyang Mariupol lan Berdyansk ... Muga-muga wong-wong kita wis siyap banget kanggo ketemu ing kana.
    1. Terenin
      Terenin 21 September 2022 20:59
      +4
      Kutipan: Peter_Koldunov
      Ya, dheweke mung turu lan ndeleng kepiye menyang Mariupol lan Berdyansk ...

      Mula aja nganti padha turu.
  11. Trapp1st
    Trapp1st 21 September 2022 20:07
    0
    Kyiv duwe wektu sethithik banget kanggo pengaruhe kahanan kasebut.
    Jurnalisme modern, interpretasi acara adhedhasar konjektur.
  12. Pertapa
    Pertapa 21 September 2022 20:09
    +2
    Ora ana cadangan emas babar pisan, negarawan ora bisa nganggo busana sing sopan. Maling ing 90s disandangi luwih prayoga - jaket raspberry lan chain emas, sampeyan bisa langsung ndeleng hu iku hu. Lan iki kaya punk latar mburi.
    Zelik America - BATKO! TANGKI! JAVELINS GO!! nah, coke wae,
  13. Marlenich
    Marlenich 21 September 2022 20:20
    0
    Kaya ing Warcraft 3: Kudu luwih emas. Mung iki urip, dudu game komputer.
  14. Khibiny Plastun
    Khibiny Plastun 21 September 2022 20:20
    +2
    Sampeyan perlu kanggo nindakake kreteg railway tengen Dnieper. Logistik Bandera bakal rumit kaping pirang-pirang. Apa tegese nyebarake paling sethithik siji eselon ing mobil, lan yen sampeyan ngelingi manawa dalan kasebut ana ing kahanan sing njijiki, mula bakal cepet dadi arah umum. Kajaba iku, dheweke isih bakal diunekake nalika pasukan Rusia nyedhaki. Iki kudu ditindakake sanajan gagal rencana asli lan mundur saka Kyiv.
  15. mangkat nit
    mangkat nit 21 September 2022 20:24
    +4
    Zelensky kudu nuntut tali lan sabun, dudu roket.
  16. YarSer88
    YarSer88 21 September 2022 20:25
    +4
    Babagan carane, kirik shtatovsky squirmed! Dheweke rumangsa bakal enggal wisuh getih! Setengah langkah wis rampung, tangi, negara gedhe, wektune kanggo ngrampungake bajingan fasis iki supaya ora ana reptil sing tangi maneh!
  17. Bintang Eva
    Bintang Eva 21 September 2022 20:27
    -5
    Bapakku pacifist, nanging malah ngandika yen sampeyan kudu embed ing Polandia lan Kulon bakal tiba konco. Aku propose varian saka strategi marang NATO, kanggo meden-medeni. Putin kudu ngomong sacara global. Putin kudu ngandhani jagad sapa wong Eropa sing ngeculake kabeh konflik ing jagad iki. Putin kudu dikandhani manawa wong Eropa sing pertama nggunakake senjata kimia, wong Eropa nggawe Auschwitz lan institusi sing padha, ing cendhak, wong Eropa kejam lan ngancam Rusia kanthi ekspansi NATO ing sisih wétan. Ing babagan iki, Rusia bakal nganakake voting populer kanggo ngembangake arsenal nuklir lan ngganti doktrin nuklir dadi sing nyerang, kabeh ana ing demokrasi. Dipercaya manawa prentah kanggo nggunakake senjata nuklir ora bakal ditindakake dening para prajurit peluncur. Bayangake gupuh ing NATO nalika populasi Rusia milih serangan nuklir grafting. Iki tegese ora ana faktor manungsa sing bakal mengaruhi keputusan presiden.
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 21 September 2022 21:31
      0
      Mung iku ora perlu kanggo nampilaké ing Polandia, Poland ora mutusaké apa-apa ing kabeh, nanging ing panggonan ngendi tatanan donya teka saka.
      1. yowis
        yowis 21 September 2022 21:46
        -1
        Kutipan: German 4223
        lan ing panggonan-panggonan sing asalé saka pangaturan donya.

        Iku ora babagan manajemen, nanging babagan kasunyatan sing kita urip ing mlarat ... banjur padha ngrampok kita.
  18. Sasha saka Uralmash
    Sasha saka Uralmash 21 September 2022 20:27
    +5
    Ukrainia minangka tongkat sing bisa ngalahake Bear! Sampeyan bisa nyakot tongkat ing salawas-lawase! Bakal ngalahake sampeyan nganti mati! Gnawing iku dudu tangan, nanging tenggorokan sing ngunggahake tongkat!
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 21 September 2022 21:27
      +1
      Kahanan iki alon-alon nyedhaki. Putin ujar dina iki yen kita bakal nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo perlindungan. Iki minangka pesen sing apik kanggo wong sing ana ing mburi genangan.
  19. Jerman 4223
    Jerman 4223 21 September 2022 21:23
    0
    Rong utawa telung minggu piye wae cepet kanggo owah-owahan kardinal, kaya aku ngerti, mobilisasi direncanakake tanpa kesusu lan cepet-cepet, kanthi latihan maneh personel. Nanging wis ing Nopember utawa Desember, kahanan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina bakal miwiti deteriorate banget.
  20. pemotong bensin
    pemotong bensin 21 September 2022 21:26
    +2
    Ing Rusia uga, dheweke nanggapi kanthi gugup kanggo inisiatif kasebut.
    Nanging babagan obrolan saka kabeh wesi babagan topik kasebut - kabeh bakal ditindakake miturut rencana, apa kita kanthi sistematis ngremukake pasuryan kewan fasis? ..
    Apa iki, ngapusi? Nyuwun
    Kanggo ngremukake moncong luwih lanjut, perlu kanggo narik akeh bagean saka populasi ...
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 21 September 2022 22:12
      +2
      Kutipan: pemotong bensin
      Kanggo ngremukake moncong luwih lanjut, perlu melu amba bagean saka populasi ...

      И mbusak sempit bagean saka populasi interfering karo moncong kanggo crush.
  21. jaket tank
    jaket tank 21 September 2022 21:30
    0
    Apa kantor Zeliboba isih ana? wassat keprungu
    Kok ora nang pengasingan...?
    Apa ora padha ngebom? Kenging punapa?
    Apa setengah ukuran? Zkliboba kudu siaran saka rong utawa saka London menyang kraynyak ...
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Reznov
    Reznov 21 September 2022 22:59
    0
    Ora kasempatan kanggo Ukraina. Sanajan nampa pluru jarak sing luwih dawa, sing uga duwe tandha radar sing luwih gedhe, lan pertahanan udara Rusia bakal ngilangi ancaman kasebut. Ing sisih liya, Ukraina ora bisa nindakake apa-apa marang rudal Rusia lan drone serangan Iran sing anyar.
  24. Inquisitor
    Inquisitor 22 September 2022 00:22
    +1
    Jebul jenenge mlumpat
  25. Haji Murat
    Haji Murat 22 September 2022 01:32
    +2
    Isih akeh wektu kanggo dheweke, nanging kita kudu njaga pertahanan nganti pertengahan Oktober, bakal luwih gampang ing kana, cadangan bakal ditarik ing musim dingin.
  26. Jelatang
    Jelatang 22 September 2022 02:56
    -2
    Kutipan: Vasily Onischuk
    A persentasi tartamtu kanggo zona NWO, nanging ing mburi kanggo patroli lan nggawe efek saka ngarsane. Supaya ora ana titik gundhul.


    Apa kaya Luhansk mobilisasi ing arah Kharkov minangka baris pisanan lan mung?
  27. ximkim
    ximkim 22 September 2022 04:03
    -3
    Kutipan saka lisik
    Kutipan: Sergio_7
    Lan kabeh wis diganti! Lan titik iki diperes banget saka iki!)

    Apa persis? Apa sampeyan bisa luwih spesifik? Akhire, padha wiwit kenek infrastruktur, utawa Bank?

    Ya wis ana owah-owahan. Azov lan telung tentara bayaran sing dihukum mati ing DPR dibebasake. Komplek industri militer negara-negara NATO duwe kesempatan kanggo nyoba senjata kanthi lengkap.
    1. lopvlad
      lopvlad 22 September 2022 06:11
      +1
      Kutipan saka ximkim
      Komplek industri militer negara-negara NATO duwe kesempatan kanggo nyoba senjata kanthi lengkap.


      Ya, kaya kesempatan bebarengan sing bakal ngidini Rusia ndeleng efektifitas senjata anyar NATO, ngembangake metode lan langkah-langkah kanggo nglawan, uga kesempatan kanggo entuk senjata kaya piala.
      Nanging kanggo wong Azov lan tentara bayaran, iki pancen isin epik kanggo Rusia sing bener-bener ngrusak kapercayan marang panguwasa + ngidoni kuburan wong-wong sing menehi nyawa kanggo mbebasake Mariupol lan nyekel kewan iki. dina mobilisasi diwiwiti ing Rusia.
  28. Dikson
    Dikson 22 September 2022 05:08
    -4
    Nanging apa ana sing mangu-mangu nambah pasokan senjata menyang Ukraina sawise keputusan mobilisasi parsial ing Rusia? Babak konfrontasi liyane diwiwiti .. Miturut dekrit, Presiden kita ngeculake kendali .. - negara ora bakal nampa referendum, Eropa - uga .. tegese - perang. Apa sing ana kanggo ngalahake grumbulan? Sebutake panggunaan senjata nuklir minangka ancaman naif, sing, sawise akeh keprihatinan lan ultimatum kita, ora ana sing njupuk serius ... Ide kasebut ora ala: Donbass lan Zaporozhye minangka bagean saka Rusia sawise referendum, lan serangan ing dheweke minangka "serangan ing integritas negara kita", yaiku, alasan kanggo ngirim serangan nuklir .. nanging kanggo sapa? Miturut Kyiv? ing Warsaw? London mungkin? Ing endi kita bakal nembak, - ing sikile awake dhewe, utawa ing sirahe mungsuh? Obrolan.. pusat keputusan, garis abang lan biru.. Ibu, ibu. Aku perang, perang, lan, misale jek, loro .... Xia! .. nganti saiki .. Lan mesthine wis jelas langsung - sawise mobilisasi total sing diumumake dening Kyiv, meh setengah taun liwati - ing wektu iki padha nyiapake tentara tentara Ukrainia ing Eropah .. carane akeh sing dilebokake ing ngisor iki. senjata ana, yuta? Pira Shoigu sing ngumumake kerugian, satus ewu? Yaiku, ing sasi utawa rong sasi bakal ana 300 kita lawan 800, (ayo lali babagan sing tatu), kira-kira? Itung-itungane yo ngono-ngono, jujur ​​wae.. Pandemi iki ora bakal diakhiri karo siji gelombang mobilisasi. Maneh, Zelensky ajeg nandur amunisi, amunisi, sistem artileri lan misil .. Iku nganti pesawat lan tank. Ora bakal teyeng, aku ora mikir. Apa sing kita duwe? Telung pesawat anyar? Aku ora mikir yen kabeh pejuang 300 bakal nampa Ratniki, walkie-talkie, piranti night vision, lan liya-liyane sing perlu kanggo pertempuran modern .. Dadi, dheweke bakal njupuk Kalash, helm, unloading, jas kacang saka gudang lan - menyang mangsa parit..
    1. lopvlad
      lopvlad 22 September 2022 06:04
      0
      Kutipan saka Dixon
      Sebutake panggunaan senjata nuklir minangka ancaman naif, sing, sawise akeh keprihatinan lan ultimatum kita, ora ana sing nganggep serius.


      Yen Rusia wiwit kanthi sistematis lan sistematis ngancurake infrastruktur kritis Ukraina, utamane energi, mula dheweke bakal percaya lan, utamane, bakal cepet percaya yen ing Kyiv kuartal administratif, Kementerian Pertahanan, Verkhovna Rada. diunekake ing lumahing bumi lan SBU wis kabongkar rapi (rapi amarga kasunyatan sing ora pancing ing kuil Ortodoks dumunung cedhak).
      1. Dikson
        Dikson 22 September 2022 06:26
        0
        Ora bakal ana serangan ing Kiev. Kene, patrap liyane saka goodwill cepet muncul - padha mbebasake wong manca dihukum ... pati .. Inggih, sing, padha ijol-ijolan .. Dadi kanggo sapa - perang, lan kanggo sapa - sopan santun lan janji ...
  29. lopvlad
    lopvlad 22 September 2022 05:58
    +1
    Miturut para ahli, Angkatan Bersenjata Ukraina meh ora ana kemungkinan, wadyabala Rusia wis siyap kanggo pangembangan acara kasebut, nanging Zelensky ora duwe papan liya, mung serangan pasukan Rusia sing diprediksi luwih lanjut.


    ahli iki wis ngaco wektu gedhe, lan wong-wong sing bengok-bengok sing kabeh iku ala padha ora ahli ing kabeh, amarga padha bengok-bengok sing kabeh tansah ala.
    Yen Rusia ora miwiti kanthi sistematis nyerang infrastruktur Ukraina, mula kemungkinan hipotetis Angkatan Bersenjata Ukraina, ngumpulake kabeh pasukan ing sak panggonan, kanggo nggawe terobosan liyane, contone, ing ngarep Zaporozhye, cukup bisa.
  30. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 22 September 2022 14:32
    0
    Lan kenapa rapat-rapat penting ing Kuiva? Mung bubar padha ngrayakake kamenangan. Sampeyan kudu duwe tank dhewe. sing. Lan-lan-lan didol nang endi wae. Dadi wong Sumeria sing sampeyan kesusu. Nah, sampeyan ora duwe tradhisi negara.