Review militèr

Prajurit Angkatan Udara Rusia nuduhake kendaraan lapis baja musuh sing ditawan: BTR-3U lan BMP-2

24
Prajurit Angkatan Udara Rusia nuduhake kendaraan lapis baja musuh sing ditawan: BTR-3U lan BMP-2

Kamentrian Pertahanan Rusia nuduhake cuplikan peralatan militer musuh sing dijupuk dening Angkatan Udara Rusia sajrone pertempuran ing operasi militer khusus. Antarane liyane, pasukan payung kita bisa njupuk piala kayata BTR-3U, kang diprodhuksi ing salah siji pabrik wojo ing Ukraina.


mobil wojo iki dadi piala karo meh lengkap kit pertempuran, kalebu bab 1000 babak kanggo bedhil mesin, uga akeh babak kanggo mriem otomatis 30-mm.

Antarane piala utama yaiku BMP-2 saka Angkatan Bersenjata Ukraina, sing, kaya sing dilaporake, sadurunge dikirim menyang Ukraina dening salah sawijining negara ing Eropa Wétan.

Peralatan sing dijupuk biasane ana ing urutan kerja.



Miturut sawetara informasi, piala ing bentuk kendaraan lapis baja dijupuk dening pasukan payung kita ing arah Kherson, ing ngendi wiwit Agustus mungsuh ora nglirwakake upaya kanggo maju menyang pertahanan Rusia. Nganti saiki, kabeh serangan kasebut bisa dikalahake. Kerusakan unsur hidrolik bendungan ing reservoir Karachunovsky ing Krivoy Rog mbantu ing babagan iki, sing nyebabake tingkat Kali Ingulets mundhak lan nyebabake kasunyatan manawa sawetara nyebrang mungsuh ing kali iki mung dibuwang. Saperangan posisi mungsuh, kang nyoba kanggo nglengkapi, uga banjir banyu.

Babagan kendaraan piala:



24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaufmann
    Kaufmann 22 September 2022 06:29
    +7
    Eh! Ora ana terobosan, ora ana rilis. Liman angel. Paling ora sawetara kabar positif kudu ditampilake. Iki ukurane - rong kothak dijupuk
    1. Hoarfrost
      Hoarfrost 22 September 2022 06:31
      +6
      piala iki paling kamungkinan saka N. p. Pravdino, ana mitra Kyiv ilang 17 kendaraan lapis baja sajrone serangan sing ora kasil, kalebu 4 tank lan 11 kendaraan tempur infanteri.
      1. AAK
        AAK 22 September 2022 12:05
        +4
        Kolega Kaufman kanthi bener nyathet yen paling ora ana kabungahan sing dibutuhake, utamane sawise demonstrasi piala "kampanye pembebasan Kharkov" ing situs dill ...
    2. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 22 September 2022 06:32
      +8
      Kutipan saka kaufman
      Eh! Ora ana terobosan, ora ana rilis. Liman angel. Paling ora sawetara kabar positif kudu ditampilake. Iki ukurane - rong kothak dijupuk

      Cepet-cepet ngirim bantuan menyang Liman, kekacauan sing sengit bakal diwiwiti ora dina iki, sesuk, nanging kudu disimpen.
      1. Kaufmann
        Kaufmann 22 September 2022 06:37
        +2
        Setuju banget karo sampeyan. Iku penting kanggo terus, yen terobosan bisa lan wis luwih Lisichansk
    3. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 22 September 2022 11:45
      0
      Kutipan saka kaufman
      Eh! Ora ana terobosan, ora ana rilis.

      Nanging kenapa? Ana "terobosan" - nanging Nazi dijupuk ... tengen karo rahasia "Cape".
  2. kuliner
    kuliner 22 September 2022 06:38
    + 11
    Lan pinten peralatan iki ditinggalake sajrone "reorganisasi sing apik" dhewe?
    Ana cukup video ing Facebook babagan BMD sing dijupuk, KShM adhedhasar operator personel lapis baja, tank. Lan umume, ukrovoyaks nyuling miturut kekuwatane dhewe, ora lali nglukis salib putih.
    1. Charik
      Charik 22 September 2022 07:45
      0
      Apa sampeyan duwe Facebook? Minangka mungsuh peradaban Barat, aku ora bisa nyambung
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 22 September 2022 08:10
        +1
        Quote: Charik
        Apa sampeyan duwe Facebook? Minangka mungsuh peradaban Barat, aku ora bisa nyambung

        A VPN kanggo ngganti alamat IP lan lokasi wis nemokke dangu kepungkur kanggo iki ... Yen pancene ora bisa manggon tanpa Facebook, nyambung menyang Holland, contone, utawa saka sawetara Malaysia. Paling ora Facebook bakal weruh sampeyan kaya ngono.

        Contone, Facebook lan whistlegram liyane ora menarik banget kanggo aku, nanging aku ndownload akeh film saka pelacak. Roskomnadzor sing dikasihi ora kesel ngalangi, nanging, kaya sing sampeyan ngerteni, ana bolt kanggo saben kacang sing angel.

        Ya, lan hoclosites kadhangkala menarik kanggo diwaca - tingkat debilisme lan kawulo saka Selyukovsky-naif dadi off scale sing padha tumindak ing kula kaya majalah Crocodile.
  3. bali
    bali 22 September 2022 07:08
    -1
    hi Bakal nindakake! Svidomo pile fit!
  4. igorka357
    igorka357 22 September 2022 07:16
    +3
    Iku kaya kita menehi wong anyar lan kabèh t-90m "terobosan" lan padha menehi betr lan behu? Ono tukaran..
    1. novel66
      novel66 22 September 2022 07:40
      -1
      malah 1 kanggo 10 ora bakal bisa, padha ngapusi sedulur kita
  5. UAZ 452
    UAZ 452 22 September 2022 07:39
    -3
    Dicekel? Ora suwe, prentah kasebut bakal dikirim maneh, kepiye carane ngeculake tentara bayaran manca sing dihukum pati, kepiye ngganti luwih saka satus Azov siji Pan Medvedchuk.
    1. Charik
      Charik 22 September 2022 07:47
      -1
      lan kira-kira satus tentara kita?Apa goroh?
      1. UAZ 452
        UAZ 452 22 September 2022 07:59
        0
        Apa sampeyan wis ndeleng kabeh artikel ing VO wiwit esuk? Banjur nyekel! Ana soko kanggo njaluk menyang.
  6. Charik
    Charik 22 September 2022 07:43
    -2
    piala kuwi minangka BTR-3U, BMP2 padha karo T90M karo Cape-Zoo lan landak karo wong-wong mau?
  7. akropin
    akropin 22 September 2022 10:33
    -1
    Modul sing dikontrol remot saiki dipasang ing operator personel lapis baja, kaya mungsuh, utawa apa kita ora butuh iki?
  8. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 22 September 2022 10:34
    +1
    BMP-2 iku keajaiban teknologi? Kita ora duwe? Inggih rampung kanggo njupuk peralatan, nanging apa kabar bab iku. Dheweke bakal njupuk Himars utawa Crab, paling ora telung sumbu - iki wis menarik.
  9. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 22 September 2022 11:44
    +2
    Iki, mesthi, keren - operator armor personel umur rong puluh taun lan kendaraan tempur infanteri umur telung puluh taun uga dadi piala sing apik ... -80BVM (sing Solovyov nesu - lan kanthi bener) lan kebak rahasia T-90M "Terobosan" - piye wae ana keseimbangan sing sedih.
    1. bukak
      bukak 22 September 2022 14:23
      +1
      Aku kepengin weruh yen militer sing ora duwe wani ngrusak peralatan kasebut, apa dheweke wis ilang sirah amarga wedi? .
      1. Leshak
        Leshak 22 September 2022 23:12
        +1
        Lan kenapa sampeyan yakin manawa kru kasebut urip lan ora mati nalika nyoba ndandani ulat kasebut? Mung amarga dill ngandika yen tank ditinggalake? Yagene sikap kasebut marang para pejuang kita - ditinggal, mlayu? Mungkin padha diserang dening drg mungsuh?
        1. Yeremia
          Yeremia 23 September 2022 08:24
          0
          Lan kok tank rusak tanpa tutup?
        2. bukak
          bukak 25 September 2022 07:40
          0
          Думаю что если бы экипаж погиб то враги не преминули бы сделать фото и похвалиться и уничтоженным экипажем а не только танком.Это во- первых,а во- вторых это не единичный случай оставления целой техники врагу как у нас так и у врага,в третьих причём тут отношение к бойцам,я ведь писал-всё как всегда,героизм одних и трусость,ну если хотите малодушие,других,или вы априори считаете наших солдат киборгами а не живыми людьми,посмотрите на последние принятые законы за преступления военной поры,вам это ни о чём не говорит?Люди остаются людьми,со всеми своими достоинствами и недостатками в любой экстремальной ситуации,включая и войну тоже.
  10. Alexey Brylev
    Alexey Brylev 22 September 2022 17:48
    +1
    kesempatan apik kanggo dig menyang desain.