Review militèr
Teori lan praktik sayap sing disapu

Teori lan praktik sayap sing disapu

Swiwi sing kesapu duwe sawetara kaluwihan penting. Nanging, desain kasebut ora akeh digunakake, lan aplikasi kasebut diwatesi ing sawetara wilayah utama.