Review militèr
Nyegah arsenal supaya ora rusak

Nyegah arsenal supaya ora rusak

À la guerre comme à la guerre. Metu kaya perang. Kabeh sing mlebu ing zona perang dadi bahan konsumsi. Wong, peralatan, gaman, amunisi ... Iku sing regane ...
Kompleks pengintaian penerbangan Tu-214R

Kompleks pengintaian penerbangan Tu-214R

Bubar dadi dikenal babagan panggunaan pesawat pengintaian Tu-214R minangka bagéan saka Operasi Khusus. Iki dudu sepisanan teknik jinis iki digunakake ing operasi pertempuran nyata lan mbantu ngenali posisi ...