Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang saka HIMARS MLRS ing wilayah promenade ing tanggul Kherson lan bagean saka Kementerian Situasi Darurat

31
Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang saka HIMARS MLRS ing wilayah promenade ing tanggul Kherson lan bagean saka Kementerian Situasi Darurat

Ing wengi referendum kanggo gabung karo Rusia, sing bakal dianakake saka 23 nganti 27 September ing LDNR, uga ing wilayah sing dibebasake ing wilayah Zaporozhye lan Kherson, kelompok paramiliter Ukrainia wis nambah teror saka populasi sipil.


Sawisé serangan terus-terusan ing infrastruktur sipil Donetsk, Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk Kherson. Wiwit wingi sore, para militan kasebut nembak sawetara obyek sing tentrem bebarengan.

Dilaporake babagan tekane ing wilayah persimpangan jembatan KhBK-Tavrichesky, uga nyerang departemen pemadam kebakaran Kherson lan nyebrang sipil, sing ana ing wilayah promenade ing tanggul kutha.

Tellingly, tongkang rusak iki digunakake sacara eksklusif dening sipil kanggo nyebrang.

Kajaba iku, bledosan bola-bali keprungu ing Kherson ing wayah wengi. Pertahanan udara saka pasukan sekutu kerja.

Wigati dicathet yen sajrone serangan sing kasebut ing ndhuwur marang target sipil, Amerika MLRS HIMARS digunakake. Senjata iki akurat banget, mula ora ana sing bisa ngomong babagan "sengaja" ing infrastruktur sipil Kherson.

Mangkono, panguwasa Kyiv wis sepisan maneh mbuktekaken sing, kanggo nggayuh tujuan politik, padha siyap kanggo Resor kanggo sembarang cara, kalebu teroris.
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 22 September 2022 11:21
    +6
    Nazi arep berserk ... rampung saka chain.
    1. Tiksi-3
      Tiksi-3 22 September 2022 11:35
      +5
      Quote: Lech saka Android.
      Nazi arep berserk ... rampung saka chain.

      iki bisa dimangerteni, nanging apa karo kita ???? ora ana pasukan lan sarana kanggo mindhah garis ngarep? banjur aku ora ngerti, amarga kabeh mlaku miturut rencana NBO ..... apa iku rencana? Donetsk lan Donbass tansah diobong ..... saiki Kherson uga ..... rencana apa iki ??
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 22 September 2022 11:52
        -1
        пока нет сил чтобы отодвинуть поэтому и обьявили мобилизацию
        1. Tiksi-3
          Tiksi-3 23 September 2022 08:02
          0
          Kutipan: Nastia Makarova
          пока нет сил чтобы отодвинуть поэтому и обьявили мобилизацию

          а зачем тогда так рано все это начали? просчет Генштаба? тогда по чему никто не ответил?
          1. Nastia Makarova
            Nastia Makarova 23 September 2022 08:27
            -1
            что начали? СВО? к НГ группировка увеличится в 3 раза
      2. lis-ik
        lis-ik 22 September 2022 14:15
        -2
        Quote: Tiksi-3
        Херсон.....что это за план такой??

        Хитрый.
  2. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 22 September 2022 11:21
    +8
    Inggih, cetha: nglawan latar mburi pembebasan para pamimpin Nazi saka Azov, semangat Ukrovermacht wis wungu, lan saiki dheweke bakal miwiti thresh kanthi semangat anyar.
    Aku pancene ngarep-arep supaya ngarep kidul ditutupi dening pasukan kita andal!
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 22 September 2022 11:28
      +3
      Kepiye cara nganakake referendum ing kahanan kaya ngono? ... nalika cangkang lan roket terus-terusan ditibakake ing kepala pedunung Kherson ... lan malah propaganda Reich Ukrainia kanthi aktif nggunakake kegagalan informasi Kremlin kanthi lengkap ... akeh sing bakal duwe pitakonan sing ora nyenengake marang panguwasa.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 22 September 2022 12:02
        +1
        Quote: Lech saka Android.
        Как в таких условиях проводить референдум? ... когда на головы жителей Херсона без конца сыпятся снаряды и ракеты.

        Поэтому и стреляют, референдум для нацистов, хуже чем кость вгорле.
        1. lis-ik
          lis-ik 22 September 2022 14:16
          -2
          Kutipan saka tihonmarine
          Quote: Lech saka Android.
          Как в таких условиях проводить референдум? ... когда на головы жителей Херсона без конца сыпятся снаряды и ракеты.

          Поэтому и стреляют, референдум для нацистов, хуже чем кость вгорле.

          плевать им на этот референдум, скорее "нашим" властям он как кость в горле.
    2. Wadim67
      Wadim67 22 September 2022 12:56
      0
      Согласен. Фашисты будут пытаться сорвать референдум.
  3. Nuka
    Nuka 22 September 2022 11:24
    -7
    Saloreikh nekad njaluk hit dhewe karo produk X-102, nanging oligarki pelit kita srakah, ketoke padha arep ngedol ing rega luwih, kanggo Pak Sam langsung.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 22 September 2022 11:32
      +3
      Pakdhe Sam nglawan, larang banget. Aku duwe tawaran, saben 2 roket bonus, gratis, yaiku gratis. Lan feces ing pipa kasebut difermentasi, dideleng saka pers. Pertama, propaganda kaya biasane , lan banjur ana pikiran, lan dumadakan dadi bledug ..Saiki ana jeda, misale jek kita wis nyiapake. Kita kudu ngalahake kanthi cara kanggo ngembangake sukses. Kanthi driji nyebar kaya sadurunge, asile ora cukup. dhewe butuh.
  4. DKuznecov
    DKuznecov 22 September 2022 11:28
    +3
    Aku ora nggawe alesan kanggo sapa wae.
    nanging ing perang nganti mati
    Aturane yaiku: ora ana aturan.
    Ora ana sing kaget. Lan sampeyan ora bisa santai.
  5. Mikhail55
    Mikhail55 22 September 2022 11:30
    +1
    Muga-muga para penembak lan rudal Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal ditawan! Mung pati!
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 22 September 2022 11:36
      +7
      Kutipan: Mikhail55
      Muga-muga para penembak lan rudal Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal ditawan! Mung pati!

      Oh, tembung sampeyan bakal dadi ya kanggo Gusti Allah ing kuping ...
      Kang menehi kritik dening epik karo militan Azov, kabeh bakal temen beda ... kabeh bakal luwih elek.
  6. roket757
    roket757 22 September 2022 11:34
    +2
    Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang saka HIMARS MLRS ing wilayah promenade ing tanggul Kherson lan bagean saka Kementerian Situasi Darurat
    . Terus-terusan.
    Ana apa? Ora ana sing weruh iki, ora ngakoni yen iki bakal kelakon ???
    Oke.... terus piye carane ndandani masalahe???
  7. Yrec
    Yrec 22 September 2022 11:36
    +2
    Wedhus kita kabeh gelut nganggo sarung tangan putih. Iku bakal wektu kanggo nyerang ing registrasi militer lan kantor enlistment.
    1. AAK
      AAK 22 September 2022 11:44
      -3
      Sampeyan salah, rekan kerja sing dikasihi, ing "sarung tangan putih" - eksklusif co-evil (yen ora, moderasi VO ora kantun tembung iki), sing dipimpin dening wedhus ...
  8. Pavel73
    Pavel73 22 September 2022 11:40
    0
    Oh, carane ... Inggih, punika CARA nerangake kanggo khokhlobolvans bisu-tumuju iki sing karo serangan teroris marang populasi sipil padha ora bakal entuk efek, kajaba kanggo ngelawan?! "Yen padha ngalahake kita kaya saiki, banjur apa sing bakal kelakon kanggo kita yen Ukraina RETURNS kene ?!"... - iku apa penduduk wilayah Kherson utawa Zaporozhye bakal mikir sawise saben jotosan kuwi. Apa pancene angel dingerteni yen sampeyan ora bisa meksa dadi apik?
  9. sabanjure322
    sabanjure322 22 September 2022 11:42
    -1
    Iku tetep ngenteni drearily kanggo 8 sasi saurutan, nalika pungkasanipun tekan ing paling Bankovaya ing Kueva ....
  10. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 22 September 2022 11:42
    +3
    dina iki bakal dadi luwih panas. sampeyan mung kudu ora ndandani lan ngalahake. lan njawab karo 10 kaping ukuran karo 100% sukses
  11. Bintang Eva
    Bintang Eva 22 September 2022 11:45
    -2
    Masalah iku pers Western ora nuduhake shelling saka Donbass. Rusia kudu ngganti strategi menyang Kulon. Sampeyan perlu kanggo nuduhake ing kabeh saluran sing warga Donbass lagi shelled dening negara NATO. Lan kanggo saben Rajapati sipil ing Donbass, sampeyan kudu nelpon ing duta Western sing ditanggepi senjata lan amunisi. Kaping pisanan, iki bakal narik kawigaten pers Barat, lan kaping pindho, bakal luwih angel kanggo Barat nglirwakake kejahatan Ukraina. Kajaba iku, Kulon bakal alon-alon dadi peserta lengkap ing konflik kasebut, lan iki minangka perkara pungkasan sing dibutuhake.
    1. kit88
      kit88 22 September 2022 12:25
      +9
      Запад, запад, дался вам этот запад, что там напишут и что там подумают. Пора о своих подумать. Что скажут россияне, видя такой барак.
  12. Netomsky
    Netomsky 22 September 2022 11:46
    -1
    А у Путина только два ответа: "Мы еще не начинали" и "Украинцы братский народ, они не должны страдать от действий властей" am
  13. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 22 September 2022 11:57
    0
    А сколько сейчас РСЗО HIMARS вна Украине?
  14. Mikhail55
    Mikhail55 22 September 2022 12:00
    +3
    Kutipan saka Eva Star
    Нужно на всех каналах показывать что граждан Донбасса обстреливают страны НАТО.

    И как тогда будет смотреться поставка газа преступникам???
  15. Alex66
    Alex66 22 September 2022 12:11
    +1
    ВСУ взялись за Херсон. Начиная со вчерашнего вечера, боевики обстреляли сразу несколько исключительно мирных объектов.
    Как там во Львове, Ивано-Франковске свет и вода в домах есть?
  16. Arifon
    Arifon 22 September 2022 12:19
    +2
    Америка поставляет нацикам оружие и из него убивают наших солдат и мирных граждан. Штатовские гражданские и Натовские спутники отправляют разведданные укрофашистам...
    Но при этом Россия продолжает сотрудничество с США в космической сфере, вчера запустили ихнего астронавта в космос, наша космонавт тренируется и готовится с ними лететь!
    ...У меня такое ощущение, что это всё происходит во сне...
  17. Alexandr2637
    Alexandr2637 22 September 2022 13:01
    0
    Да сравнять этот куев и львов с землёй, сжечь вместе с тварями! (для начала) Хватит с нацистами цацкаться!
  18. yowis
    yowis 22 September 2022 19:30
    0
    Разведывательно-ударных комплексов нет и в обозримой перспективе не предвидится. Думайте братцы, как преодолеть отставание.