Review militèr

Helikopter Black Hawk Amerika diidentifikasi minangka mabur menyang Odessa

72
Helikopter Black Hawk Amerika diidentifikasi minangka mabur menyang Odessa

Pesawat Amerika sing ora dingerteni lan telung helikopter UH-60 Black Hawk Black Hawk sing ngiringi nuju menyang kutha Odessa liwat wilayah Romania. Iki dilaporake dening sumber Flightradar.


Titik pungkasan mabur pesawat lan helikopter Amerika durung ditemtokake. Klompok penerbangan kasebut uga ndeleng pesawat pengintai elektronik EP-3E Aries II sing digunakake kanggo nutupi penerbangan kasebut kanthi sistem perang elektronik.

Elinga yen helikopter UH-60 Black Hawk minangka helikopter serbaguna. Iki dirancang kanggo nindakake macem-macem tugas - saka perang anti-kapal selam nganti evakuasi sing tatu lan operasi telusuran lan nylametake. Helikopter kasebut ing macem-macem modifikasi wis digunakake dening angkatan bersenjata AS wiwit pungkasan taun 1970-an. Dheweke uga ana ing layanan karo tentara sawetara negara liyane, utamane sekutu paling cedhak ing Amerika Serikat.

Iki dudu sing sepisanan penerbangan pesawat Amerika EP-3E Aries II Orion kacathet ing wilayah tapel wates Romania-Ukraina. Sadurunge, pesawat intelijen elektronik Angkatan Udara AS muncul ing kene ing wulan Agustus taun iki. Pesawat kasebut mabur liwat Segara Ireng lan wilayah Romania, ora katon ing wilayah Odessa.

Pesawat pengintai asing Lockheed EP-3E Aries II Orion katon ing wektu sing padha ing wilayah Segara Ireng cedhak semenanjung Krimea. Dikenal yen dheweke njupuk saka bandara kutha Chania ing Yunani, ing jejere pangkalan militer paling gedhe saka Alliance Atlantik Utara ing wilayah kasebut (ing Kreta).

Penerbangan saka helikopter lan pesawat Amerika bisa uga ora mung pengintaian. Bisa uga dheweke ngirim barang menyang Odessa, utawa, sebaliknya, dheweke bakal nyoba njupuk barang utawa wong metu saka Odessa.

Ing kasus apa wae, peningkatan gedhe ing kegiatan militer AS lan NATO ing Eropa Timur lan Tenggara saiki kudu diarepake. Kaping pisanan, aktivitas intelijen elektronik lan intelijen satelit bakal tambah. Prospek tambah akeh kontingen pasukan AS ing Eropah Wétan uga ora dibuwang, sanajan ora ana sing nglaporake kanthi resmi.

Kangge, Rusia wis bola-bali ngelingake negara-negara Kulon babagan bebaya campur tangan ing konflik Ukrainia. Nanging "Kulon kolektif" terus baris, bener dadi peserta ing konflik ing sisih Ukraina. Senjata, amunisi, dhuwit, mercenary, instruktur, informasi lan dhukungan disinformasi - kabeh iki kanggo Ukraina saka Kulon. Dadi tuduhan yen Barat minangka peserta konflik kasebut pancen bener. Iki, kanthi cara kasebut, dicritakake dening pimpinan Rusia sing dhuwur.
Pengarang:
72 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gangsal
    gangsal 22 September 2022 14:50
    + 61
    Helikopter militèr nyabrang tapel wates Ukraina - padha dadi target karo kabeh efek mabur lan ngeculake. Utawa ora?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Mythos
      Mythos 22 September 2022 15:07
      + 24
      Pawarta, satemene dudu warta, utawa minangka cara kanggo ngaturake dhata ing dhuwur? Saiki, yen padha nyabrang tapel wates lan padha kaya nyamuk ing tembok, banjur ya kabar.
      1. 41 KAB
        41 KAB 22 September 2022 15:31
        + 12
        Kutipan saka Mitos
        Saiki, yen padha nyabrang tapel wates lan padha kaya nyamuk ing tembok, banjur ya kabar.

        Sadurungé, kita durung urip, getun banget
    3. Pereira
      Pereira 22 September 2022 15:25
      -1
      Ora kaya iki. Kita ora perang, ta?
    4. SKVichyakow
      SKVichyakow 22 September 2022 15:55
      0
      Kutipan saka fiv
      Utawa ora?

      Ora, dheweke dudu target. Perang elektronik kanggo iki lan mabur ing tapel wates, nutupi.
      1. AAK
        AAK 22 September 2022 16:01
        +9
        Nah, apa sampeyan ngeweruhi? sampeyan kudu nglacak ing ngendi sampeyan ndharat, banjur, yen kanthi alesan, lan ora kanthi waspada lan ngunyah snot, ana sing kudu mabur menyang papan iki ... Nanging, sayangé, dubur tipis ...
    5. Bubuzon
      Bubuzon 22 September 2022 16:32
      +4
      Rampung kanggo. Zona ora mabur, sampeyan kudu nyedhot.
      1. isv000
        isv000 23 September 2022 14:12
        +1
        Kutipan saka Bubuzon
        Rampung kanggo. Zona ora mabur, sampeyan kudu nyedhot.

        Padha tegese "zona" kita! Odessa cukup ing zona mateni S-400, uga pramuka, sing ora bisa ditembak mudhun, ngrusak rudal luwih dhisik lan menehi panjaluk: kepiye sampeyan ora nate nate?
    6. Osipov9391
      Osipov9391 22 September 2022 17:52
      -3
      Apa jenis target sing bisa dadi lan kanggo sapa, nalika para pejuang kita wis suwe ora mabur menyang bagean kasebut, dheweke bakal nembak "Buks" Ukrainia.
      Lan S-400 saka Crimea mung ora weruh target dhuwur-dhuwur kuwi.
      1. isv000
        isv000 23 September 2022 14:16
        +1
        Kutipan: Osipov9391
        Apa jenis target sing bisa dadi lan kanggo sapa, nalika para pejuang kita wis suwe ora mabur menyang bagean kasebut, dheweke bakal nembak "Buks" Ukrainia.
        Lan S-400 saka Crimea mung ora weruh target dhuwur-dhuwur kuwi.

        Mulane cruiser "Moskva" kaya balung ing tenggorokan ...
    7. Deon59
      Deon59 23 September 2022 08:21
      -1
      Ora kaya ngono, ing kene gulungan kasebut nyusut saka wedi, ora ketompo carane kedadeyan.
    8. SvyatoslavK
      SvyatoslavK 23 September 2022 14:24
      +1
      Aku pengin ... Ya, usus tipis, sayangé ... Adhedhasar "asil" saka 7 sasi CBO.
    9. FoBoss_V
      FoBoss_V 27 September 2022 09:14
      0
      Kaya ing teori, ya. Nanging ora)) beda. Iki bisa
  2. Trapp1st
    Trapp1st 22 September 2022 14:50
    + 20
    dikenali minangka mabur menyang Odessa
    Mesthi wae, ora ana sing bakal ditindakake. Kita durung miwiti apa-apa.
    1. gurzuf
      gurzuf 22 September 2022 15:02
      -5
      Dadi bruwang lan angsa putih kita mabur sisih Amerika. Dadi apa?
      1. Trapp1st
        Trapp1st 22 September 2022 15:04
        +1
        Dadi bruwang lan angsa putih kita mabur menyang Amerika. Dadi apa?
        Lan apa sing dikirim bruwang kita menyang Amerika utawa digawa metu saka kana?
        salah siji padha ngirim soko kanggo Odessa, utawa, ing nalisir, padha nyoba kanggo njupuk soko utawa wong metu saka Odessa.
        1. gurzuf
          gurzuf 22 September 2022 15:13
          + 14
          "Menyang kutha Odessa liwat wilayah Romania" - wiwit nalika kita wis perang ing wilayah Romania? Mungkasi guessing lan nggawa dhewe menyang histeris.
          1. Hitriy Zhuk
            Hitriy Zhuk 22 September 2022 18:50
            +4
            Ana Israel nembak roket saka sly tanpa nyebrang tapel wates lan kabeh iku OK.
            Dadi dheweke bakal nyebul helikopter kasebut kanthi cara sing padha.

            Kemunafikan iki ora bisa diterusake.
            1. gurzuf
              gurzuf 22 September 2022 19:16
              +2
              Apa sampeyan ngusulake kanggo nyerang wong Romania? Banjur apa sampah wektu ing sawetara Romania! Langsung ing saindhenging blok NATO, amarga sampeyan mbokmenawa ngerti yen wong Romania iku anggota NATO.
              1. Hitriy Zhuk
                Hitriy Zhuk 23 September 2022 07:46
                -1
                Nalika anggota NATO (Turki) nembak pesawat kita, ora ana apa-apa ...
                1. gurzuf
                  gurzuf 23 September 2022 18:36
                  0
                  Pancen, kita durung ngumumake perang marang NATO.
            2. Trapp1st
              Trapp1st 23 September 2022 09:12
              0
              Kemunafikan iki ora bisa diterusake.
              Kemunafikan getih iki bisa terus nganti wong munafik wiwit mati.
        2. BigMaxMack
          BigMaxMack 23 September 2022 08:29
          0
          Aku bakal nulis barang endah sing kadhangkala dikirim, nanging ora. Lan banjur bakal ditudhuh kabeh dosa.. Nyuwun
      2. yuriy55
        yuriy55 22 September 2022 15:26
        +7
        Kutipan saka gurzuf
        Dadi bruwang lan angsa putih kita mabur menyang Amerika. Dadi apa?

        Kasunyatan sing luwih apik kanggo dheweke mabur menyang Kyiv - mungkin Nazi bakal dadi kurang grumpy?
        1. gurzuf
          gurzuf 22 September 2022 15:33
          0
          Aku ora nglawan, mung kanggo. Menapa malih, ana conto - bruwang ngomong yen ngedhunake bendungan.
      3. Bom
        Bom 22 September 2022 15:56
        +3
        Ing kene helikopter karo gaman, tentara bayaran kaya omah lan perang wis cedhak, lan bruwang ana ing arah Amerika. Ayo padha mabur dhewe, pancen apa sing salah? Lan supaya eselon karo tank dadi luwih. Sampeyan ora bisa menang perang karo woodpeckers plywood kaya.
        1. AlexeyEg
          AlexeyEg 22 September 2022 18:54
          +3
          Mungkin iki jenis perang "non-linear" licik. Dirancang kanggo ngenthengake mungsuh kanthi kaget nganti dheweke bakal nyerah.. tanpa perang.
        2. gurzuf
          gurzuf 22 September 2022 19:21
          0
          Iki bisa tenan kurban d ... l fa .. ny - kanggo serangan ing tlatah negara sing bagéan saka blok NATO.
    2. Rikochet
      Rikochet 22 September 2022 17:18
      +2
      Kutipan saka Trapp1st
      dikenali minangka mabur menyang Odessa
      Mesthi wae, ora ana sing bakal ditindakake. Kita durung miwiti apa-apa.

      Dheweke ora duwe Erdogan, yen ora, dheweke bakal kesel, dheweke bakal mikir babagan njupuk tomat.
  3. Uprun
    Uprun 22 September 2022 14:51
    +7
    Ya, kenek ing wilayah pinggiran kanthi pemukul lalat ...., lunga lan drone laut diangkut nglawan armada kita ...
  4. marchcat
    marchcat 22 September 2022 14:52
    +6
    Kulon minangka partai konflik
    Lan apa sing kudu ditindakake ing kasus iki, supaya ora ngrusak kanthi ora sengaja? Utawa supaya padha mabur lan nglangi.
    1. karton
      karton 22 September 2022 14:55
      +4
      Ancaman kanthi akibat sing nggegirisi.
    2. gurzuf
      gurzuf 22 September 2022 15:04
      +1
      Apa dheweke wis ngliwati tapel wates utawa mabur menyang sisih? prajurit
    3. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 22 September 2022 18:51
      +1
      Kanggo mbayar ekstra kanggo klompok penghibur supaya kabeh fasilitas panyimpenan gas ing EU dumadakan nandhang sangsara saka timer detonation saka AC.
  5. Commodore Arktik
    Commodore Arktik 22 September 2022 14:53
    +2
    Apik banget! Ora, AS ora perang ing Ukraina! Ora NATO ora perang ing Ukraina!
  6. mad gedhe
    mad gedhe 22 September 2022 14:54
    +6
    Helikopter kanthi kacepetan mung bisa ngiringi jagung.
    1. Osipov9391
      Osipov9391 22 September 2022 17:54
      -4
      Nanging "Orion" utawa pesawat perang elektronik digawe ing basis, ing kacepetan apa bisa mabur?
      Mungkin 350-400 km gampang.
  7. IgorPushkino
    IgorPushkino 22 September 2022 14:54
    +8
    Kutipan saka fiv
    Helikopter militèr nyabrang tapel wates Ukraina - padha dadi target karo kabeh efek mabur lan ngeculake. Utawa ora?

    Faberge saka sistem sing salah ...
  8. Penilai
    Penilai 22 September 2022 14:56
    + 14
    We menehi bebaya dawa banget kanggo "pihak sing kasengsem ing konflik", sapa sing nyerang pisanan menang.
    Cukup dielingake sepisan, ora ana sing pribadi .... Sampeyan mung kudu nuduhake kemauan politik, tembak .... prajurit
    1. Sergey Isaev
      Sergey Isaev 22 September 2022 15:19
      +5
      Nanging ora, gulung mudhun, usus tipis, banjur dhuwit elit bakal beku
      1. Edik
        Edik 22 September 2022 15:45
        -3
        Kutipan: Sergey Isaev
        Nanging ora, gulung mudhun, usus tipis, banjur dhuwit elit bakal beku

        Sapa sejatine Sergey?
  9. Wong Saka Afar
    Wong Saka Afar 22 September 2022 15:00
    +5
    Dheweke nggawa bom atom sing reged kanggo provokasi. Utawa liyane. Iki wong Amerika, ora ana sing bisa diarepake saka dheweke. Malah luwih ing sisih sing dilindhungi.
  10. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 22 September 2022 15:11
    +2
    Nanging, wong saka staf komando NATO ditransfer menyang wilayah Ukraina ... umume, anggota NATO rumangsa kepenak ing Odessa.
  11. yowis
    yowis 22 September 2022 15:11
    +1
    Negara-negara uga nambah tarif. Utawa ora ana tawaran maneh?
  12. Sergey Isaev
    Sergey Isaev 22 September 2022 15:11
    -2
    Oh, sekutu mabur) produk anyar saka kompleks industri militer Amerika dikirim kanthi udhara)
  13. Zaurbek
    Zaurbek 22 September 2022 15:18
    +5
    Lan sampeyan bisa ngrampungake bebaya ...... Ana (ing Ukraina lan ing sacedhake) pertahanan udara lan misil V-V asring mabur ..... Lan pesawat kasebut bisa gampang macet.
  14. Alexandr2637
    Alexandr2637 22 September 2022 15:25
    +5
    Nglintasi tapel wates - tembak mau nafig!
  15. Kotofeich
    Kotofeich 22 September 2022 15:26
    +2
    Kabar aneh. Lockheed EP-3E Aries II terus-terusan ngubengi, ing tlatah Lake Razim. (ndeleng www.flightradar24.com).
  16. Sergey Isaev
    Sergey Isaev 22 September 2022 15:31
    -4
    Hmm, bakal ana kabar kaya ngono - helikopter wis katon ing wilayah Texas, bisa uga mabur menyang Odessa)
  17. Terenin
    Terenin 22 September 2022 15:31
    +3
    Titik pungkasan mabur pesawat lan helikopter Amerika durung ditemtokake.
    Wah, aku ora ngerti. Apa kita kudu ngerteni soko? opo
    1. novel66
      novel66 22 September 2022 15:59
      +3
      apa sih? fly - kita bakal mangerteni, Mungkin, lan kok perlisya
      1. Terenin
        Terenin 22 September 2022 21:51
        +2
        Kutipan: novel66
        apa sih? fly - kita bakal mangerteni, Mungkin, lan kok perlisya

        Lha, dina iki tanggal pira? Mesthi wis teka nglirik
  18. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 22 September 2022 15:53
    0
    Dadi apa? Ditetepake kanthi apik ...
    Apa ora garis abang?
    Lan nalika diwiwiti, kita (lan dheweke) ora diwenehi ngerti.
  19. SSA
    SSA 22 September 2022 16:00
    +2
    Akeh barang ing saindenging jagad, mabur menyang Odessa, menyang Moskow, Beijing ....
    Kabeh wong mabur ing sak arah. Nanging iki ora ateges sing lagi mabur liwat wilayah Ukraina
  20. Arcady007
    Arcady007 22 September 2022 16:04
    0
    Yen dheweke mabur menyang Ukraina nganti suwe, apa sing ngalangi dheweke ora ditembak?
  21. gelembung5
    gelembung5 22 September 2022 16:09
    +1
    Sawetara jinis game kucing lan tikus, sawetara pengamatan
  22. Horn
    Horn 22 September 2022 16:14
    -1
    Yen kita ngerti, kenapa ora kita tembak?! Mandezh maneh babagan "saiki kita mesthi bakal kenek pusat pengambilan keputusan" ?!
  23. Evgeny_Sviridenko
    Evgeny_Sviridenko 22 September 2022 16:22
    0
    Salah siji opsi ing hubungan kanggo acara ing umum. Entuk wektu kanggo nyiapake konflik sing wis global. Kaya-kaya ora kabeh kertu trump isih ana ing tangan. Lan ing taun-taun sadurunge, dheweke ora kejawab akeh wektu, "accommodating" karo mitra. Ya, paling ora backlog Soviet ing ilmu roket lan sekolah ilmiah lan teknik Soviet lawas isih mbantu nggawe operator senjata nuklir modern. Dadi kabeh sing kedadeyan bisa ditaksir kaya mangkene: Tumindak pimpinan Rusia = + wektu menang, utawa - (minus) wektu menang. kanggo nyegah konflik global iki ...
  24. Dikson
    Dikson 22 September 2022 16:25
    +2
    Inggih, lagi mabur. Lan bakal mabur. Apa sabanjure? Apa padha kudu gelombang? Tangane cendhak lan Faberge ora diobati kanthi blendamet cukup kanggo goyangake prau ing helikopter Amerika.
  25. Novic2U
    Novic2U 22 September 2022 17:18
    0
    Lan kok durung gol? Kabeh sing mabur ing wilayah udara Ukraina kudu numpes preduli saka kepemilikan pesawat. Ora mangsuli dhewe - wong liya ing larangan.
    1. Osipov9391
      Osipov9391 22 September 2022 17:57
      -1
      Dheweke ora ana ing bebaya ing kana.
      S-400 saka Crimea mung ora bisa ndeleng ing dhuwur sing kurang, lan para pejuang saka Crimea ora mabur ing kana - sanalika nyabrang tapel wates, sawetara rudal saka rudal Buk Ukrainia mabur ing kono, sing dilaporake NATO AWACS saka wilayah udara Romania. .
      Mula dheweke rumangsa ayem ing kono.
      1. Vitaly Sorokin
        Vitaly Sorokin 22 September 2022 18:47
        -1
        lan ing dhuwur apa padha ora katon? saka 10 meter sistem dianggo ... Lan ngisor 10 sampeyan kudu ngirim mabur, bodho! Apa sampeyan ngomong saka hohlopii, bebek? Lan apa sing ora ana ing trenches, apa ibu tuku?
  26. Osipov9391
    Osipov9391 22 September 2022 18:00
    -1
    Kanggo kula, iki dudu warta. "Growlers" Angkatan Laut AS ing bagean kasebut ajeg mabur lan mateni transponder sawise mlebu ing wilayah udara Ukraina.
    1. Vitaly Sorokin
      Vitaly Sorokin 22 September 2022 18:53
      0
      Kita mabur ... Aku pengin pracaya yen kita bakal rampung rauh!
  27. lyusya
    lyusya 22 September 2022 18:40
    -1
    Omong kosong saka - Ilya Polonsky. Lair ing kutha pahlawan Sevastopol ing kulawarga guru. Aku wis manggon ing Rostov-on-Don wiwit cilik. Nalika isih enom, dheweke melu gerakan pemuda informal. Dheweke ngganti akeh pendhudhukan - dheweke kerja ing ekspedisi arkeologi, ing bidang pariwara, ing media cetak. Saiki pendhudhukan - jurnalisme sosial lan politik, jurnalisme, riset sosiologis. Kapentingan kasebut jembar - sejarah politik, masalah sosial ing jaman saiki, hubungan antaretnis lan antar agama, etnologi. Miturut panemu politik, dheweke minangka panyengkuyung dalan pembangunan sosialis. Nikah..... Chatterbox - https://www.arms-expo.ru/search/?tags=Ilya+Polonsky
    1. Vitaly Sorokin
      Vitaly Sorokin 22 September 2022 18:51
      0
      Ing tembung, prostitusi! Sugeng ... Ora suwe bakal ditutup, nyimpen dhuwit kanggo bocah-bocah!
  28. Komentar wis dibusak.
  29. -sh-
    -sh- 22 September 2022 21:39
    0
    sanalika Ukrainians mlebu wilayah - nggawa mudhun menyang neraka
  30. sariawan68
    sariawan68 23 September 2022 04:54
    0
    Pawarta bab pawarta.. Ditulis supaya.
  31. Arcady007
    Arcady007 23 September 2022 08:41
    0
    Sawetara helikopter aneh. Kanggo dina katelu mabur menyang Odessa. Lan kabeh pers ngomong babagan apa sing kudu ditindakake.
    Mungkin Biden digawa menyang kana?
  32. NOMADE
    NOMADE 23 September 2022 14:18
    0
    Lan kenapa ora ditembak ?! Endi jotosan sing dijanjekake menyang pusat pengambilan keputusan? Utawa iki palsu liyane?
  33. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 23 September 2022 14:43
    -1
    Amunisi aku njupuk, nuklir, kabeh bakal dibuwang ing kita, uga, utawa persetujuan: kabeh sing mobilized kanggo konsumsi. ayo padha ndeleng apa sing bakal kelakon.
  34. akurat
    akurat 23 September 2022 18:54
    -1
    Kutipan saka fiv
    Helikopter militèr nyabrang tapel wates Ukraina - padha dadi target karo kabeh efek mabur lan ngeculake. Utawa ora?

    Nah, dheweke dadi target, banjur apa? Yen helikopter mabur menyang Mariupol luwih saka sapisan, banjur ing jeru padha aran tenang.