Review militèr

Pesawat serangan Ukrainia sing dijupuk ngandhani carane dheweke dilatih ing kamp latihan Inggris

48
Pesawat serangan Ukrainia sing dijupuk ngandhani carane dheweke dilatih ing kamp latihan Inggris

Pesawat serangan Ukraina Vladimir Tregubenko dicekel prajurit saka Divisi Rifle Bermotor Pengawal kaping 42 saka Angkatan Bersenjata Rusia ing cedhak Maryinka. Ing interogasi, dheweke nyritakake kepiye dheweke dadi pangkat APU lan nyritakake babagan latihan ing kamp pelatihan Inggris ing endi wae cedhak Oxford, kaya sing dicritakake: "Endi bocah-bocah sugih sinau." Video karo interogasi tawanan perang diterbitake ing wartawan umum Alexander Sladkov.


Nyimpang saka Rusia menyang Ukrainia, tahanan kasebut ngandhakake yen dheweke wis gabung karo Angkatan Bersenjata Ukraina ing dina pisanan mobilisasi saka distrik Boryspil ing wilayah Kyiv, ing ngendi dheweke kerja minangka penjaga toko junior. Ing kantor registrasi lan pendaftaran militèr, dheweke ditawani menyang Inggris kanggo sinau, lan Vladimir kanthi kersa setuju, kaya sing diterangake, amarga "dheweke ora tau ana ing mburi kordon."

Kaping pisanan, klompok 199 wajib diangkut menyang Zhytomyr, saka ing kono nganggo bis menyang Polandia lan banjur nganggo pesawat sipil menyang Inggris. Nalika rawuh, para rekrut ditransfer menyang pangkalan militer, sing jenenge Tregubenko ora ngerti.

Instruktur nganggo basa Inggris, kabeh komunikasi ditindakake nggunakake basa isyarat, saben kadet diwenehi nomer sing diidentifikasi. Kursus latihan kanggo para pejuang masa depan Angkatan Bersenjata Ukraina njupuk 21 dina. Kabeh wektu iki, kadet melu assembling lan disassembling, zeroing ing bedhil serbu AK-47 (saben diwenehi 500 amunisi), sinau bisnis sapper, lan dilatih telung dina kanggo badai bangunan kutha. Inggris gaman sinau mung ing teori - miturut skema lan instruksi.

Minangka asil saka latihan Western Tregubenko ngandika dheweke mung sinau carane ngumpul lan mbongkar senapan mesin Soviet lan njupuk saka iku. Apa iku perlu kanggo pindhah menyang Inggris, iku dhewe ora ngerti. Utawa mung ngapusi babagan persiapan apa.

Vladimir ora kesengsem karo ngimpi kawujud saka Ukraina prasaja kanggo ngunjungi luar negeri. Sajrone latihan, telpon dirampas, dilarang banget kanggo komunikasi karo personel lokal, lan malah dilarang ndeleng arah wanita ing ancaman pakunjaran.

Sawise tekan ing Ukraina, para pejuang diwenehi kabar yen dheweke bakal ngganti unit sing beroperasi ing zona garis ngarep. Kasunyatan bilih minangka asil rekrut ana ing ngarep, Vladimir temen maujud mung nalika dijupuk.

Kita krungu wong nguwuh "Surrender!". Kita nyawang metu saka trenches, jebule wis diubengi. Ing trenches tetanggan, padha wiwit njupuk bali, nanging padha langsung bombarded karo granat. Aku wis wiwit ngucapake pamit kanggo urip, nanging kabeh dadi salah - dheweke mung nggoleki kita, ora ana sing ngalahake kita, menehi panganan lan menehi teh.

- Vladimir marang bab mburi pengalaman pertempuran singkat.

Pejuang Ukrainia sing ora beruntung, sing dilatih ing pangkalan militer ing Inggris, nginep watara sedina ing garis ngarep. Dheweke ditawan tanpa nembak siji. Maneh, ing tembung dhewe. Saiki dheweke ngaku yen, sawise ngomong karo para pejuang kita, dheweke "ngerti bebener sampeyan."

Wah, dudu koki...

Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://t.me/Sladkov_plus/6313
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silver99
    Silver99 22 September 2022 18:04
    + 19
    Aku ora bakal percaya karo crita bokong iki ((((Ak-47, sanajan ing antarane bajak laut Somalia, wis dicopot saka layanan, lagi nyiapake ana kanggo kasus sabotase, kanthi cara, psikolog Inggris mulang carane tumindak sak interogasi ing cilik saka panangkaran, jawaban kang bisa maca manual saka MI -6.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 22 September 2022 18:16
      +7
      Apa wae bisa ... kabeh dicekel, nyamar dadi wedhus sing ora luput.
    2. Cheshire
      Cheshire 22 September 2022 18:19
      +1
      Kutipan saka Silver99
      Aku ora bakal percaya karo critane bokong iki ((((

      Lan aku percaya, aku percaya saka tembung sing dilarang kanggo ndeleng wanita. Ing tentarane ing kana, sampeyan mung bisa ndeleng wong lanang, kayane bener ....
      Mungkin dheweke ana sing ilang?
      1. gangsal
        gangsal 22 September 2022 18:30
        +2
        Mungkin padha ana, padha diwulang kanggo ndeleng wong?
        1. wong janggut
          wong janggut 22 September 2022 19:55
          +2
          Kutipan saka fiv
          Mungkin padha ana, padha diwulang kanggo ndeleng wong?

          Ya, ukiran kasebut dicopot nalika upacara.
    3. Beck69
      Beck69 23 September 2022 07:08
      0
      Malah bojoku ngerti carane mbongkar lan ngrakit bedhil serbu Kalashnikov tanpa ana ing Inggris. "Endhog ing pigura lawang kang," lan bakal cetha apa padha nyepakaké kanggo.
    4. Lepsik
      Lepsik 23 September 2022 07:17
      -2
      pangguna

      Afghanistan [105]
      Albania[106]
      Aljazair[106]
      Angola[106]
      Armenia[106]
      Azerbaijan[106]
      Bangladesh[106]
      Belarus[106]
      Benin[106]
      Bosnia lan Herzegovina[106]
      Botswana[107]
      Bulgaria[106]
      Burkina Faso[108][109]
      Burundi[110][111]
      Kamboja[106]
      Tanjung Verde[106]
      Republik Afrika Tengah[106]
      Chad[106]
      Chili[112]
      China: Varian Tipe 56.[113]
      Komoro[106]
      Kongo[106]
      Kuba[106]
      DR Kongo[106]
      Djibouti[114]
      Mesir[106]
      Guinea Khatulistiwa[106]
      Eritrea[106]
      Ethiopia[106]
      Finlandia[115]
      Gabon[106]
      Georgia[106]
      Yunani: EKAM: Unit kontra-teroris Polisi Hellenic.[116][117]
      Guinea [106]
      Guinea-Bissau[106]
      Guyana[106]
      Hongaria[106]
      India[106][118]
      Indonésia[119]
      Iran[106]
      Irak[105][106]
      Israel[120]
      Kazakhstan[106]
      Kyrgyzstan[106]
      Laos[106]
      Libanon[106]
      Lesotho[106]
      Liberia[106]
      Libya[106]
      Madagaskar[106]
      Mali[106]
      Moldova[106]
      Mongolia[106]
      Maroko[106]
      Mozambik[106]
      Namibia[121]
      Nikaragua[122]
      Korea Utara: Varian Tipe 58.[106]
      Makedonia Utara[106][123]
      Pakistan - Digawe sacara lokal uga ing layanan karo Tentara[124]
      Peru[106]
      Polandia[125]
      Qatar[106]
      Romania[106]
      Rusia: Diganti dening AKM ing taun 1959 lan AK-74 ing taun 1974.[126]
      São Tomé lan Príncipe[106]
      Arab Saudi[127]
      Serbia[106]
      Seychelles[106]
      Sierra Leone[106]
      Somalia[106]
      Sudan[106]
      Suriname[106]
      Siria[106]
      Tajikistan[106]
      Tanzania[106]
      Thailand Digunakake dening Thahan Phran[128]
      Togo[106]
      Turki[106]
      Turkmenistan[106]
      Ukraina[106]
      Amerika Serikat[129][130]
      Uzbekistan[106]
      Vietnam[113]
      Yaman[106]
      Zambia[106]
      Zimbabwe[106]
    5. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 23 September 2022 17:48
      0
      Kutipan saka Silver99
      Aku ora bakal percaya karo crita bokong iki ((((Ak-47, sanajan ing antarane bajak laut Somalia, wis dicopot saka layanan, lagi nyiapake ana kanggo kasus sabotase, kanthi cara, psikolog Inggris mulang carane tumindak sak interogasi ing cilik saka panangkaran, jawaban kang bisa maca manual saka MI -6.

      Dadi iki mung pisanan "dilatih ing Oxford" sing tiba ing tangan kita. Lan kanthi biaya manual, yen ing taun-taun awal Kekuwatan Soviet Cheka karo Inggris ora muter "Operasi Trust" lan liya-liyane, mula mesthine putu lan putu saka Chekist kasebut ora bakal mandheg. sepisan omong kosong sing nyopir fraer iki (maaf bahasa Inggrisku) ngguyu . Iki murni saluran kanggo umum, lan ora kita. Inggih, apa bodho kanggo drive, Ak-47, sinau kanggo mbongkar telung minggu, lan ora ngandika bab kasunyatan sing sinau kanggo ngumpul utawa ora. ngguyu
  2. AlexGa
    AlexGa 22 September 2022 18:07
    +1
    Yen kabeh kaya sing dicritakake "pahlawan" iki, muncul pitakonan yen wong sing dicukur cilik ora duwe papan kanggo nyelehake dhuwit. Dadi luwih apik kanggo mbantu negara miskin. Senajan padha duwe mesin printing dhewe kanggo mina, padha bisa sampah karo dhuwit.
  3. antivirus
    antivirus 22 September 2022 18:08
    +4
    masak. masak. masak.
    Iki koki.
    Ora ngerti apa-apa. Kanggo tentrem donya.
    Pendukung Partai Wilayah lan Perdamaian karo Donbass
    1. dmi.pris
      dmi.pris 22 September 2022 19:50
      +1
      Siji tembung goroh, muspra padha ditawan.
  4. azkolt
    azkolt 22 September 2022 18:09
    +3
    Kutipan saka Silver99
    Aku ora bakal percaya karo crita bokong iki ((((Ak-47, sanajan ing antarane bajak laut Somalia, wis dicopot saka layanan, lagi nyiapake ana kanggo kasus sabotase, kanthi cara, psikolog Inggris mulang carane tumindak sak interogasi ing cilik saka panangkaran, jawaban kang bisa maca manual saka MI -6.

    Ing "wawancara" iki aku bakal nambah atusan crita saka loro tawanan lan vushniks sing tak ing tutul karo wartawan dill sing serangan ing Kherson iku mokal, sing kabeh ana banget ala. ora ana amunisi, ora cukup wong, lan liya-liyane!
  5. michael3
    michael3 22 September 2022 18:23
    +7
    Ing Kulon ana mitos sing terus-terusan yen sampeyan bisa ngalami latihan magis sing bakal nggawe sampeyan dadi prajurit super. Dheweke ora duwe apa-apa sing kaya ngono, umume omong kosong, nanging aku nonton kanthi ngguyu kepiye mitos iki dadi saya tambah akeh ing antarane wong akeh)
    Ketoke, werna saka psychovirus iki ana ing pesen monolitik sing kabeh ing donya (utamané angel lan elek) kudu rampung mung lan istimewa dening "wong sing dilatih khusus." Amarga ana spesialis kasebut kanggo kabeh kesempatan, kenapa ora ana latihan super kanggo dewa perang sing dilatih khusus?!
    Lan saiki wong-wong sing ora nulungi sapa wae, ora ngerti carane nindakake apa-apa lan ngerti sethithik, amarga padha masrahake kabeh marang spesialis, wis yakin manawa ana latihan kanggo prajurit super. Padha siap kanggo mbayar, lan padha mbayar.
    Posisi instruktur sing nampa dhuwit iki lucu) Padha uga weruh sing ora bisa cap super-prajurit, ora ketompo carane akeh sing mbayar, lan ora ketompo carane akeh sing bully trainee. Instill sawetara skills - please. Kanggo nggawe prajurit metu saka wong iku ora kanggo nguripake kanggo instruktur. Umumé, upbringing kuwi (latihan ora ana hubungane) kudu diwiwiti dening ibu ... Nanging, iki crita liyane.
    Umumé, program latihan iki super. Spider-man bakal metu saka kabeh resimen ...
    1. amunisi
      amunisi 22 September 2022 18:35
      0
      Kutipan: michael3
      Ing Kulon ana mitos sing terus-terusan yen sampeyan bisa ngalami latihan magis sing bakal nggawe sampeyan dadi prajurit super.

      Ya meh wae wong awam.. malah (kadang) ing antarane sing wis liwat deadline.. nang endi wae pracaya ing.
      Kutipan: michael3
      wis rampung yakin - ana latihan kanggo prajurit super.

      sad ana! Iku .. sanajan ora kaya ing dongeng .. .
      Nanging! Iki proses banget kejem lan dawa .. karo kangelan prohibitive .. lan screenings .. paling katelu.
      1. michael3
        michael3 23 September 2022 12:40
        +3
        Quote: amunisi
        ana! Iku .. sanajan ora kaya ing dongeng .. .

        Ora! Dheweke ora ana!)
        Ora, ora, lan ora bakal ana) Kanggo njaluk komando GRU (utawa GU, apa wae saiki)) prajurit sing wis siap dijupuk lan dilatih babagan apa sing durung ngerti. Bab kuwi. Transformasi dadi prajurit diwiwiti nalika wong diwulang ngomong.
        Anggere West pracaya iku bisa kanggo njaluk jawata metu saka taek liwat macem-macem manipulations, padha ora bakal menang.
        Opo maneh kowe neng kene, lan akeh liyane nang kene, malah ora ngerti maksudku (
    2. Horon
      Horon 22 September 2022 19:04
      +5
      Ing Kulon ana mitos sing terus-terusan yen sampeyan bisa ngalami latihan magis sing bakal nggawe sampeyan dadi prajurit super.

      Sampeyan bisa uga ora bisa nggawe super-prajurit, nanging sampeyan bisa nggawe teroris apik dening njabut sawetara Watesan mental lan nganakake mesthi saka sabotase. Dina kaping 21 kanggo film aksi prasaja cukup.
      1. amunisi
        amunisi 22 September 2022 19:39
        +3
        Kutipan: Horon
        Dina kaping 21 kanggo film aksi prasaja cukup.

        ngguyu
        Proses persiapan diwiwiti saka taman kanak-kanak lan sekolah. Iman . Evpaty Kolovrat lan Suvorov .. etc. Latihan fisik. Lencana TRP emas.
        Telpon layanan. Yen tugas minangka "prajurit super" .. banjur seleksi awal kanggo latihan moral-volitional lan fisik .. lan jinis sistem saraf.
        -----------
        Ing kene aku bakal ngliwati cara khusus.. padha kejem.. 5-7 wong saka satus tetep cacat.
        Istilah persiapan - kanthi maksimal meksa - 1.5 taun. (siji setengah taun).Minimal.
        Tahap 1 - imposition jero disiplin wesi lan "ora mungkin lali tembung"
        Salajengipun - Latihan ora mandheg awan utawa wengi .. konsumsi amunisi gedhe banget .. karo ngganti senjata anyar .. wis dijupuk sumber daya karo anyar (ing pabrik grease) sawise 8 sasi.
        Screening.. ing proses latihan liyane 15 wong saben satus.
        Konstan mlaku lan mriksa ing kahanan sing cedhak sabisa kanggo pertempuran .. utawa (yen bisa) ing pertempuran.
        Lan maneh lan maneh..
        --------------------
        Iki mung bisa ditindakake ing USSR sad Amarga syarat penting - prajurit kudu yakin.. " mangkono ing wadyabala kabèh ".. yen ora, usaha kanggo nyingkiri ora bisa dihindari -))))) ngguyu
        1. Horon
          Horon 22 September 2022 19:48
          +3
          Sampeyan ngomong babagan prajurit. Kanggo nyiapake scumbag tempur, cukup kanggo nindakake psiko-perawatan (kanthi spesialis sing apik sajrone sawetara dina nggunakake kimia khusus) lan wektu liyane teori lan praktik duwe macem-macem jinis senjata lan nggarap tim kanthi kolektif. kerja.
          Mbusak fitness lan motivasi (bisa disetel kanthi bantuan psikoprogramming)
          Iki minangka produk sing bisa digunakake, ora ana sing bakal karpet akeh.
      2. michael3
        michael3 23 September 2022 12:36
        0
        Kutipan: Horon
        nanging sampeyan bisa nggawe teroris apik

        Mesthi wae. Iku tansah bisa kanggo ngowahi wong saka apik menyang kutha. Nanging apa sing kudu ditindakake para prajurit?
        1. Horon
          Horon 23 September 2022 13:25
          0
          Apa jenis prajurit? Apa ana prajurit ing ISIS uga? Lagi nyiapake teroris frostbitten sing siap kanggo cilaka mungsuh ing sembarang cara lan ora keganggu karo pertimbangan humanistik lan pancen sinis ing views apik lan ala. Dheweke menehi kawruh dhasar babagan taktik lan gaman, sacara psikologis ngiket dheweke menyang sawetara "gagasan" utawa "kepribadian", lan saiki, kanthi kedok prajurit, ana scumbag sing paling ora diikat, sing bisa nindakake pesenan lan bisa nindakake apa wae. sembarang kekejeman. Sampeyan (ing kasus iki, Inggris) ora mbutuhake kamenangane, sing utama yaiku dheweke nggawe kesulitan maksimal kanggo mungsuh lan nyebabake karusakan maksimal kanthi tumindak utawa urip, lan sing paling penting, sampeyan ora bakal ditahan. tanggung jawab kanggo tumindak, amarga resmi sampeyan dilatih "prajurit"!
          1. michael3
            michael3 23 September 2022 14:19
            +1
            Hiccup apa? Apa sampeyan ngomong babagan? Aku ngomong babagan prajurit, sampeyan ngomong babagan sampah sing disiapake kanggo disembelih ing kemah. Marang Gusti dilo, marani bapak setan?
            1. Horon
              Horon 23 September 2022 14:31
              0
              Aku ngomong babagan nyiyapake dill ing Inggris sajrone 21 dina. Spesialis militer ora nglatih wektu kasebut, nanging duwe pengalaman ekstensif kanggo nglatih militan sing mikirake teroris.
              1. michael3
                michael3 23 September 2022 17:07
                0
                Dadi persiapan teroris kalebu psikopat sing ora bakal nyerah menyang panangkaran. Paling ora nganti omong kosong ilang. Lan sawise iku, dheweke bakal ngrancang kanthi bodho. Iku kabeh crita temen beda.
                1. Horon
                  Horon 23 September 2022 17:40
                  0
                  Dadi persiapan teroris kalebu psikopat sing ora bakal nyerah menyang panangkaran.

                  Ora mesthi, kabeh gumantung saka jinis setelan sing diwenehake. Yen dheweke pengin nggawe bom bunuh diri kanthi setelan fanatik, ya, mung siji-sijine. Lan yen kanggo karya, kalebu ing mburi, iku mung bisa dideteksi dening reaksi psikologis lan tetenger.
                  1. michael3
                    michael3 23 September 2022 17:59
                    +1
                    Sampeyan umume bener ... mung kabeh kesimpulan sampeyan kanggo topik liyane. Teroris dipérang dadi rong jinis - nyedhot duped, lan licik ... pinter panampa dhuwit kanggo pati wong liya. Organisasi sing sampeyan sebutake dudu teroris ing utama. Ing ngriku namung tiyang Arab ingkang mlarat tuwin wetan sanès-sanèsipun, buntut-buntut tanpa mangsa, angsalipun sathithik, inggih punika.
                    Lan terorisme ora kelakon tanpa psychoprocessing. Ya, nanging kudu digunakake kanthi cepet, sapisan. Psikoterapi, sing paling serius lan keren, banget banget ing geni. Nalika baya wiwit nggebug sampeyan kanthi udan es lan perawat, mula hipnotis apa wae sing ana ing kabodhoan nguap ing ngarepe mripat sampeyan) Cepet nggunakake "materi" ing siji perang, isih bisa digunakake. Nanging ora mungkin perang kaya ngono, persiapan iki cepet banget.
                    Iki DRG ing mburi kita, iki bisa uga muncul.
                    1. Horon
                      Horon 23 September 2022 19:56
                      0
                      Organisasi sing sampeyan sebutake dudu teroris ing utama.

                      Iku mung conto, ing Chechnya kita uga wis akèh diproses lan ora bagean cilik saka kontak lan dilatih karo instruktur Inggris.
                      Lan terorisme ora kelakon tanpa psychoprocessing. Ya, nanging kudu digunakake kanthi cepet, sapisan.

                      Pengolahan psikotes ora mesthi cepet, kadhangkala ana "tetenger" nganti pirang-pirang dekade. Aku maca sethithik babagan topik iki sanajan ing USSR. Kita uga duwe riset babagan topik iki, nanging ing Kulon, masalah kasebut saya tambah akeh. Sampeyan bisa maca babagan sawetara prestasi ing fiksi utawa nonton ing film, sanajan ing kono padha nampilake kanthi cara sing didhelikake, sawetara momen khusus distorsi (mbok menawa kanthi sengaja) lan plot kasebut ngubengi acara sing fantastis utawa absurd, nanging ngerti informasi saka sumber, sampeyan mung bisa kaget Carane padha malah nerbitaké iki?
                      Nalika baya wiwit nggebug sampeyan kanthi udan es lan perawat, mula hipnotis apa wae sing ora ana gunane bakal nguap sadurunge mripatmu.

                      Ora saben tetenger bakal mabur ing kahanan sing ekstrem. Sawetara bisa mateni naluri kanggo njaga diri (utamane yen dheweke uga ngisi kimia sadurunge), bisa uga "ngrusak atap" lan bakal tumindak kaya wong sing berserkers, utawa bisa uga ana sing bakal ngganti kepribadiane. nalika nampa dhawuh saka komandhan, dheweke bakal dadi berserker, ora ana komandan utawa ora ana komando - slobber biasa sing bakal ngebaki celana sanajan saka keplok mercon. Nanging aku karo dill kabeh luwih gampang. Ana siji setelan: sengit lan mateni Rusia lan wong-wong sing ndhukung wong-wong mau ing basis saka iman Absolute ing exclusivity lan rightness dhewe (Nazisme kang malah ora bakal sok dong mirsani), ing kasus paten pinaten ora bisa, ngapusi kurang lan seneng hak tawanan perang, lan sanalika kontrol bakal dibusak, setelan "mateni Rusian" bakal nguripake. Kajaba iku, instalasi pambuka wis digawe kanthi bantuan propaganda, Inggris mung bakal nguatake lan iku ..., sampeyan bisa ngirim menyang ngarep.
                      1. michael3
                        michael3 23 September 2022 20:06
                        +1
                        Kanggo meh kabeh sing diterangake, ora ana tetenger ing pikiran sing dibutuhake. Aku ketemu wong Ukrainia kaya ngono, kanthi gething zoologi kanggo Rusia, bali ing USSR, lan ora ana sing ngganggu dheweke)
                        Sampeyan ora ngerti proses psiko-proses. Ya, kabeh iki bisa ditindakake. Nanging iki ora bisa ditindakake kanthi massal. Kanggo alesan prasaja sing Processing iki luwih seni tinimbang ilmu. Sampeyan kudu nyetel kanthi tepat kanggo wong sing diproses, ngrasakake saben wektu, lan menehi pesen tartamtu kanthi akurat.
                        Sing, psikolog esthi bakat, master dibutuhake kanggo karya kuwi. Ing wektu sing padha, psikolog kudu ora lara apa sing ditindakake. Apa sampeyan mikir, carane akeh virtuosos psikologi praktis ana ing donya? Lan carane akeh wong sing bisa ditangani saben dina? Pira istirahat sing dibutuhake?
                        Nggawe pirang-pirang lusin wong ing wektu sing cendhak minangka tugas kanggo praktisi ing Amerika Serikat, sawise iku kudu preian dawa, nyetak kabeh tugas liyane. Ing Inggris, malah setengah saka komposisi sing dibutuhake ora bisa dicopot bebarengan) Lan sampeyan ora bisa nggali master kanggo ngolah ewu wong ing saindenging jagad.
    3. gunnady
      gunnady 22 September 2022 19:13
      -2
      Ya, ora ana latihan sing dibutuhake - dheweke menehi bedhil mesin ing tangane, lan jotosan menyang trenches. Ponsel Donetsk lan Luhansk perang kanthi sampurna sanajan tanpa latihan.
  6. maksimal 1987
    maksimal 1987 22 September 2022 18:32
    +5
    apa gendhakan! ora sinau, ora njupuk, lsp. Cukup, sing nyimpen toko prasaja mbalek munggah menyang Britain ing beyo saka negara
    1. Sergey Isaev
      Sergey Isaev 22 September 2022 19:08
      -3
      Dadi wong, ayo wong menyang Turki, dheweke uga durung weruh Istanbul)
      1. Horon
        Horon 22 September 2022 19:11
        +2
        Ora, luwih becik langsung menyang neraka. Dheweke uga ora ana, lan akeh kenalane ing kana.
  7. Silver99
    Silver99 22 September 2022 18:34
    +4
    Cheshire
    Lan aku percaya, aku percaya saka tembung sing dilarang kanggo ndeleng wanita. Ing tentarane ing kana, sampeyan mung bisa ndeleng wong lanang, kayane bener ....
    Mungkin dheweke ana sing ilang?
    _______________________________________
    Padha bisa uga ora bisa langsung.
    Shast ing kompartemen - lan pura-pura dadi wong,
    Lan dheweke dhewe bakal nyelehake tola ing ngisor korset ...
    Priksa manawa pepadhamu iku jinis kelamine! (V.S. Vysotsky)
  8. roket757
    roket757 22 September 2022 18:41
    +1
    Pesawat serangan Ukrainia sing dijupuk ngandhani carane dheweke dilatih ing kamp latihan Inggris
    . Masak sepur biasa liwat gunung iku absurd ....
    Kanggo nyiapake personel komando, miturut kritéria negara manca ... pedhang kaping pindho, nanging iki paling ora sawetara pilihan, kanggo nggawe kerugian personel.
    Siji-sijine sing jelas, yen jumlah "tunjangan perjalanan" ora ditambah kaping pirang-pirang, iki minangka obrolan sing ora ana.
    1. Horon
      Horon 22 September 2022 19:08
      +4
      Inggris ora nyiapake prajurit, lagi nyiapake teroris. Kabeh teroris sing dikenal dilatih dening instruktur Inggris utawa Amerika.
      1. roket757
        roket757 22 September 2022 19:26
        +1
        Dadi kontingen kasebut ana ing pengurangan, kanthi rutin ...
        Nanging maneh, yen proses pembebasan wilayah dadi luwih intensif, kegiatan kelompok terr bakal musna ... iki mesthi kedadeyan yen warga sipil nampa owah-owahan status lan melu mulihake normal. , urip ayem tentrem.
        Sing. carane persis iku durung cetha, nanging tren umum tansah padha.
      2. Beck69
        Beck69 23 September 2022 07:15
        0
  9. Sergey Isaev
    Sergey Isaev 22 September 2022 18:48
    -3
    Oh, ngapusi) penjaga toko junior lan Inggris) uga, ing kamar udud lan crita sing luwih nyenengake dicritakake)
  10. Horon
    Horon 22 September 2022 18:52
    +1
    Utawa mung ngapusi babagan persiapan apa.

    Mung ngapusi. Lan dheweke uga ngerti dhasar, lan kursus babagan tumindak ing panangkaran uga liwati, miturut jawaban netral.
    Kanggo ngajari carane mbongkar lan ngumpulake mesin otomatis, sanajan wong sing pikirane sempit, mung butuh sedina, isih ana 20. nglirik
    1. Sergey Isaev
      Sergey Isaev 22 September 2022 19:14
      -3
      Bisa kanggo nindakake sabotase lan subversion
  11. kmg
    kmg 22 September 2022 18:54
    0
    Yagene mungsuh ditawan, banjur dibebasake kanthi nistha?
  12. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 22 September 2022 19:11
    -1
    Apa sing bisa diwulangake marang wong sajrone 21 dina?
    1. Beck69
      Beck69 23 September 2022 07:17
      0
      Katrampilan teror minimal. Padha ora bisa nggawe saboteur metu saka taek, nanging padha bisa uncalan dhewe menyang sekolah, TK. Isih cuci otak, supaya ora ana nurani.
  13. svp67
    svp67 22 September 2022 19:12
    +3
    Akeh goroh. Liyane ngomong luwih akeh babagan persiapan lan liya-liyane. Lan "bodho" iki mbangun awake dhewe
  14. T.A.V.
    T.A.V. 22 September 2022 19:48
    0
    Tryndit bajingan .... ora ngerti apa-apa., Aku ora kelingan, aku ora ngerti carane
  15. yuta
    yuta 22 September 2022 20:40
    +1
    kita mung digoleki, ora ana sing ngalahake, dipangan lan diwenehi teh

    Mbokmenawa, kabeh padha, perlu kanggo ngalahake dheweke supaya luwih jujur.
  16. DeGreen
    DeGreen 23 September 2022 11:41
    0
    Yagene padha ditawan? Aku ora ngerti. Ora wong, ora masalah
  17. NAF-NAF
    NAF-NAF 23 September 2022 21:42
    -1
    "Aku mung ngenteni sedina ing garis ngarep" lan "ora duwe wektu kanggo murub siji-sijine" - tegese padha karo "masak", "petugas", "supir". Ya, lan ing moncong ditulis: apa pancene kanggo kabeh sing bisa daklakoni, ora ana sing bakal kelakon?
  18. NAF-NAF
    NAF-NAF 23 September 2022 21:45
    -1
    Kutipan: Horon
    mesthi carane nindakake ing panangkaran
    Apa padha nyiapake iki? Ya, kaya nyiapake nyerah, lan dudu perlawanan sing kuat lan "nganti tetes getih pungkasan"?