Review militèr

Unit Angkatan Bersenjata Ukraina njeblug jembatan nyabrang Kali Bakhmutka lan mundur menyang bagian tengah Artyomovsk.

25
Unit Angkatan Bersenjata Ukraina njeblug jembatan nyabrang Kali Bakhmutka lan mundur menyang bagian tengah Artyomovsk.

Nalika komando Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba ngatur serangan balik ing posisi pasukan Rusia ing macem-macem sektor, unit pasukan sekutu terus maju kanthi cara. Senadyan resistance sengit saka mungsuh, advance cukup kuwat ing sawetara arah.


Ing latar mburi iki, kabar teka yen Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake sisih wétan kutha Artemovsk lan mundur menyang tengah. Mungsuh wis mbledhosake kreteg liwat Kali Bakhmutka, ngethok sisih wétan saka tengah, saéngga nyoba kanggo mungkasi advance saka kelompok serangan saka pasukan sekutu lan mardika pungkasan kutha. Disaranake supaya dheweke bakal nyoba nggawe garis pertahanan anyar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing sadawane kali iki kanthi jeneng Bakhmutka. Informasi babagan ngrusak jembatan lan mundurake pasukan utama Angkatan Bersenjata Ukraina, mbela ing kutha, menyang bagian tengah Artemivsk, disebarake dening publik Ukraina.

Jembatan sing diunekake dumunung ing jarak watara siji kilometer saka pabrik sampanye, sing saiki dikuwasani dening kita. Nanging, kaya papan ing jejere tanduran. Ing arah iki, ana kelompok serangan "musisi" saka orkestra sing dijenengi miturut komposer Wagner, uga pasukan khusus "Akhmat" lan unit korps 2 NM saka LPR.


Artemovsk minangka kutha utama ing garis pertahanan Artemovsk - Soledar - Seversk. Jupuk kutha kasebut bakal ngidini pasukan kita ngembangake serangan ing sawetara arah sekaligus. Nanging, mungsuh ngaso, lan ing kabèh cukup kasil nyekeli posisi ing Artemovsk kanggo dangu. Nanging kita terus stubbornly maju.

Serangan ing Artemovsk ditindakake saka rong arah bebarengan, yen saka sisih wétan klompok serangan wis ana ing kutha, njupuk zona industri lan menyang wilayah omah, banjur saka sisih kidul mungsuh, sing nggawe sawetara pertahanan kuat. ing wilayah iki, nyegah clinging menyang pinggiran. Nanging, iki ora nyegah kita saka bener ngethok dalan sing nyambungake Artemovsk karo Dzerzhinsk (Toretsk), njupuk Zaitsevo lan pindhah menyang kutha. Nalika kita mlebu saka arah kapindho, pertahanan kutha bisa ambruk.
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AVESSALOM
    AVESSALOM 22 September 2022 15:44
    + 19
    Yèn ubun-ubun iku butuh, banjur diunekake, nanging bokmanawa ora ana, mula aja nganti njeblug.
    1. Himalaya
      Himalaya 22 September 2022 15:50
      +4
      pertahanan bisa crumble
      lan mungkin ora crumble.
      1. isv000
        isv000 22 September 2022 15:59
        +5
        Kutipan: Himalaya
        pertahanan bisa crumble
        lan mungkin ora crumble.

        Lan iku bakal crumble, iku masalah wektu ...
      2. Tchaikovsky
        Tchaikovsky 22 September 2022 16:26
        -2
        Ya, piye wae ditulis ora mesthi, kanthi mangu-mangu. Bisa ambruk.
        Aku bakal nulis kaya mengkono, iku bakal tiba rampung, aja menyang fortuneteller.
        1. Drotro
          Drotro 22 September 2022 17:09
          -2
          Apa ora cetha.
          Ora ana sing yakin apa-apa maneh.
          Kabeh warta wis kebak karo sawetara jenis pangarep-arep, iman ing asil apik lan luwih mudhun dhaftar.
          1. Boikot
            Boikot 22 September 2022 19:39
            -2
            Lan sampeyan isih bisa jinx ... Ing kahanan kritis lan takhayul, sampeyan bakal ngelingi kamulyan CPSU.
    2. Netomsky
      Netomsky 22 September 2022 18:54
      -8
      Kutipan saka AVESSALOM
      Yèn ubun-ubun iku butuh, banjur diunekake, nanging bokmanawa ora ana, mula aja nganti njeblug.

      Kabeh miturut pranatan saka Ukrainophile Putin. Para sedulur! Kepiye carane bisa njeblug jembatan?
  2. Terenin
    Terenin 22 September 2022 15:46
    +9
    Nanging, mungsuh ngaso, lan ing kabèh cukup kasil nyekeli posisi ing Artemovsk kanggo dangu. Nanging kita terus stubbornly maju.

    Iku angel kanggo kita. Tenang, bantuan ana ing dalan.
    1. novel66
      novel66 22 September 2022 16:17
      +1
      oh, Gena, latihan telung sasi!! carane tetep kene
  3. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 22 September 2022 15:51
    +6
    Eh, peta karo lurung-lurung ... Apa gunane, dheweke bakal ngrembug babagan pendhudhukan saben omah utawa lantai ... Yen dumadakan ora 300, nanging setengah saka pasukan sing direncanakake kanggo wajib militer tiba-tiba ditemokake, mula bisa uga. ngubengi kabeh liyane saka Donbass, lan kanggo nggawe tembok ngalangi kanggo nyegah breakthroughs loro saka njero lan saka njaba, lan kanggo meksa wong-wong sing diubengi beku lan kaliren, supaya padha dhewe bakal pindhah menyang panangkaran ing kolom. Yen telpon kasebut digawe paling ora ing Maret-April! Akibaté, padha ora sprinkle awu ing sirahe "Carane diijini mundhut saka T-000", nanging ngatur pameran dijupuk Himars lan kesasar teknologi dhuwur liyane ing Patriot Park. Nanging ora, ora anjir. Kita ora nggoleki cara sing gampang.
    1. isv000
      isv000 22 September 2022 16:01
      +5
      Kutipan saka monetam
      Nanging ora, ora anjir. Kita ora nggoleki cara sing gampang.

      We ngadeg ing! Kanggo nggawe kesulitan lan sukses ngatasi - iki kanggo kita!
    2. werwolf1981
      werwolf1981 22 September 2022 16:11
      +3
      Aku setuju, kabeh wong wis suwe ngomong babagan mobilisasi parsial ... masalah karo kabijakan Putin yaiku dheweke nyoba nggayuh persetujuan karo kabeh wong nganti pungkasan !!!! Sampeyan kudu ngalahake luwih dhisik, nanging dheweke isih nyoba dadi apik ... lan ora ana tragedi ing cedhak Kharkov, ora ing wiwitan, ora saiki ...
  4. Hitriy Zhuk
    Hitriy Zhuk 22 September 2022 15:53
    +3
    Iku angel dingerteni saka foto.
    Nanging kaya ana kali sing ambane dhengkul.
    Lan ya, luwih dhuwur ing peta ngendi autodrome - kali, yen sampeyan pracaya peta maneh - wildly sempit.
    Jembatan ora perlu banget.
    1. akropin
      akropin 22 September 2022 16:04
      +1
      Gambar Google kanthi cetha nuduhake yen kali sing ambane nganti 30 meter akeh banget karo alang-alang. Ambane kali kasebut bisa nganti 3 meter, sing, kanthi dhasar sing lendhut, nggawe angel kanggo kendaraan. Ya, lan uga para pejuang.
      1. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 22 September 2022 16:17
        +1
        Inggih, 30 m sampeyan nguripake mudhun ... 10 m ing tengah saiki, nanging yen sampeyan bener karo ambane lan ngisor. Yen 30 m., mula isih bisa nyabrang menyang ford, nanging kanthi ambane 10 lan ambane nganti 3, iki pancen ora nyata.
        1. Tchaikovsky
          Tchaikovsky 22 September 2022 16:31
          +2
          Maksudku, yen ambane 30 meter, banjur realistis kanggo ngarungi, nanging 10 meter ora nyata? Kok dadi ora logis
          1. alexy sidaikin
            alexy sidaikin 22 September 2022 17:02
            +1
            Kanthi ambane nganti 3 m, ing ngendi slope-munggahe bakal luwih curam, cedhak kali sing ambane 30 m utawa cedhak kali sing ambane 10 m?
            1. Tchaikovsky
              Tchaikovsky 23 September 2022 05:40
              0
              Wis cetha. Perlu slope sing luwih lembut
        2. akropin
          akropin 22 September 2022 16:46
          0
          10 meter katon banyu, nanging kanthi slurry pesisir lan vegetasi aku bisa ndeleng 25-30 meter.
  5. alexy sidaikin
    alexy sidaikin 22 September 2022 16:13
    0
    Kali Bakhmut lan Bakhmutka iku sawijining kali ing Donetsk, jeneng liya Skomoroshyn.
  6. Uprun
    Uprun 22 September 2022 16:41
    0
    Ing kana, wong lanang luwih ngerti apa lan kepiye, ing endi lan pira ...., lan saka kursi sampeyan mung pengin sukses ....
  7. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 22 September 2022 16:54
    -1
    Muga-muga ing pabrik anggur sampanye iki, wong-wong kasebut nylametake sawetara kasus ... kanggo bali menyang wong-wong mau sawise mardika Artemovsk lengkap!
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Altman
    Altman 22 September 2022 17:20
    -4
    Gambar ing peta akurat, Aku bungah sing kita kandel terus ing pabrik sampanye. Apa ora bingung kaya "Bab 22"?
  10. polinet
    polinet 22 September 2022 22:49
    0
    Kutipan: Himalaya
    pertahanan bisa crumble
    lan mungkin ora crumble.

    dadi manawa kanggo sprinkle, Aku setuju prakara ing mangsa cedhak.
  11. FASTWOLF
    FASTWOLF 23 September 2022 07:33
    0
    Wektu marang Ukraina ngirim wong sampeyan mati. jagad iki nonton.