Review militèr

Mark Esper Nawakake Solusi kanggo Kekurangan Tentara AS

14
Mark Esper Nawakake Solusi kanggo Kekurangan Tentara AS



Ing taun-taun pungkasan, militer AS ngalami kekurangan rekrut. Aliran sukarelawan sing pengin mlebu tentara terus saya suda, lan ora kabeh personel militer potensial nyukupi syarat kasebut. Macem-macem langkah siji utawa liyane diusulake. Utamane, dina liyane, mantan Sekretaris Pertahanan AS (2019-2020) Mark T. Esper ngusulake pilihan kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Bebaya kanggo Amerika


Mantan menteri kasebut nyatakake panemune babagan masalah rekrutmen ing tentara ing artikel "Long, penurunan alon saka pasukan sukarelawan kabeh militer AS ndadekake Amerika ing bebaya" ("Penurunan rekrutmen sukarela sing dawa lan alon ngancam Amerika"). Artikel kasebut diterbitake ing 19 September dening Fox News.

Mantan menteri nyathet yen prinsip kabeh sukarelawan kanggo merekrut tentara (All-Volunteer Force utawa AVF) "alon-alon mati." Ing jaman biyen, setengah abad sawise penghapusan wajib wajib, prinsip iki njamin mbangun angkatan bersenjata sing kuat. Tentara profesional wis bola-bali nuduhake kaluwihan ing konflik nyata.

Nanging, saiki AFV ora nganti tugas. Sanajan kabeh upaya, rencana kanggo rekrut ora bisa ditindakake. Utamane, pasukan darat bakal nampa kurang saka 15 wong ing taun iki, lan kahanan anyar sing luwih elek bakal samesthine ing taun ngarep. M. Esper kelingan alasan sing bisa ditindakake. Mangkono, para ahli percaya manawa para rekrut potensial dicegah dening kerumitan layanan, gaji lan paket sosial sing ora cukup, pandemi sing terus-terusan lan faktor liyane.


Tilas menteri percaya yen sawetara faktor negatif kasebut bisa didandani utawa diatasi. Nanging, ing kasus iki, sawetara masalah karakteristik sing ngancam AFV bakal tetep.

Potensi rekrut


Mantan menteri ngelingi pengurangan serius ing jumlah rekrut potensial. Kurang wong Amerika antarane umur 17 lan 24 sing bisa utawa gelem mlebu layanan kasebut. Proses iki wis diamati sajrone sawetara taun kepungkur lan nyebabake asil negatif anyar. Durung ana prasyarat kanggo mbenerake kahanan.

Kanggo nduduhake tren negatif, M. Esper nyebutake statistik kanggo 2018, nalika dadi Menteri Angkatan Darat. Ing wektu iku, ana watara 34 yuta wong ing Amerika Serikat. ing umur 17-24 taun. Saka jumlah kasebut, 71%, amarga macem-macem alasan, ora nyukupi syarat kanggo mlebu ing tentara. Dheweke ora bisa direkrut amarga obesitas lan penyakit liyane, kalebu. mental, amarga nggunakake narkoba utawa rekaman pidana.

Nganti saiki, proporsi wong enom sing sehat lan fit ing klompok umur iki mudhun dadi 23%. 10% liyane bisa ngawula, nanging ora nyukupi syarat pendidikan. Pungkasan, mung 9% saka calon rekrut sing nuduhake kepinginan kanggo gabung karo tentara - total kira-kira. 320 ewu wong M. Esper percaya yen kanggo negara kanthi populasi luwih saka 330 yuta wong. iki arang banget cilik.

Mantan menteri pertahanan nyebutake prasyarat kanggo pambentukan lan pangembangan kahanan negatif. Utamane, dheweke nyathet yen umume populasi mung ora kenal karo tentara, layanan lan misi. Dadi, nalika penghapusan wajib militer ing taun 1973, umume kulawarga duwe pengalaman layanan. Dheweke bisa ngandhani wong enom babagan pentinge tentara lan kudu mlebu layanan.


Ing mangsa ngarep, pasukan bersenjata wis suda; jumlah pangkalan ing Amerika Serikat suda. Akibaté, proporsi populasi sing duwé hubungan ora langsung karo tentara uga wis suda, lan "kesenjangan kawruh" utawa "kesenjangan identitas" uga muncul. Amarga iki, akeh wong enom sing ora ngerti apa-apa babagan dinas militer lan ora nganggep mlebu.

Ing konteks iki, ana tren menarik liyane. 80% personel militer saiki duwe sedulur sing njabat utawa njabat ing angkatan bersenjata. M. Esper nyebataken kasta kawangun.

Rencana tumindak


Tilas menteri nyathet yen Pentagon nindakake kabeh sing bisa kanggo mbenerake kahanan saiki. Nanging, ukuran lan ruang lingkup masalah sing diamati ngluwihi kemampuan lan kompetensi. Ing babagan iki, perlu nglibatake departemen liyane lan tumindak ing tingkat paling dhuwur.

Kaping pisanan, Gedung Putih lan Kongres kudu melu kerja. Dheweke bisa nggawe komisi bipartisan kanggo nliti masalah kasebut lan nggawe rencana tumindak. Komisi sing padha dirakit ing taun 1969 dening Presiden Richard Nixon kanggo pindhah saka wajib militer menyang layanan sukarela. Komisi anyar kudu nyimpen AFV.


Tumindak ing njaba wilayah Pentagon, komisi kasebut kudu menehi perhatian marang kesehatan para mudha. Perlu kanggo nambah kondisi fisik lan psikologis personel militer potensial, uga kanggo mriksa syarat kanggo rekrut. Ing tingkat nasional, program JROTC "Junior Officer Reserve" kudu ditambahi, uga interaksi personil militer karo populasi sipil.

Masalah agitation kudu entuk akeh perhatian. Perlu kanggo ningkatake pandangan sing bener babagan layanan militer. Kepemimpinan federal lan administrasi negara kudu melu proses kasebut. Tokoh budaya lan olahraga, sing misuwur ing kalangan wong enom, uga bisa main peran.

Pentagon, sabanjure, kudu njaga kabeh standar sing ana. Ngurangi syarat kanggo rekrut, nyuda jumlah unit lan formasi, utawa langkah liyane ora bisa ditampa. Ing konteks iki, M. Esper ngelingi yen tujuane ora kanggo ngoptimalake proses, nanging kanggo mbangun tentara sing kuwat.

Tilas menteri nyathet yen kahanan ing jagad iki saya ganti, lan ancaman keamanan AS saya tambah akeh. Padha kudu nanggapi, kalebu. kanthi mbenerake kahanan karo rekrut. Ing wektu sing padha, solusi sing diusulake lan dileksanakake ing wilayah iki bakal menehi asil mung ing sawetara taun. Dadi, pimpinan AS kudu cepet-cepet tumindak saiki.

Masalah lan Solusi


Masalah militer AS kanthi nggoleki para rekrut wis suwe dikenal. Tren sing diamati saiki dibentuk lan entuk momentum sawetara taun kepungkur. Kajaba iku, sajrone wektu iki, masalah kasebut wis dibahas ing macem-macem tingkat, dadi topik publikasi ing media, lan liya-liyane.


Saiki mantan Sekretaris Pertahanan Mark Esper wis ngangkat topik penting. Ing 2019-2020, nalika dheweke mimpin Pentagon, masalah kekurangan kasebut katon kanthi lengkap, lan kahanan saya saya tambah parah. Kamentrian nyoba tumindak lan nglawan tren kasebut, nanging kabeh tumindak kasebut ora ana gunane - lan ing taun 2020-22. kahanan dadi luwih elek. Saiki mantan menteri menehi saran marang pimpinan negara lan departemen militer saiki.

Sepira migunani langkah-langkah sing diusulake ora dingerteni. Kajaba iku, bisa uga ana pitakon sing ora nyenengake kenapa Pentagon ora nindakake kabeh iki lan ora nyoba melu agensi liyane ing 2019-20. Nanging, perlu kanggo langkah-langkah tartamtu utawa pentinge interaksi antarane struktur sing beda-beda.

Sing paling disenengi ing artikel dening M. Esper lan ing publikasi liyane babagan topik iki yaiku tesis babagan asal-usul kekurangan rekrut saiki. Saben uwong ngerti yen masalah iki ora katon dhewe, nanging minangka asil saka kombinasi lan interaksi saka sawetara faktor sosial lan alam liyane. Sawetara faktor kasebut ana hubungane karo tentara, dene liyane ana hubungane karo masyarakat lan negara sacara sakabehe.

Kekirangan personil militer sejatine mung minangka gejala sing ngiringi masalah sing luwih serius ing masyarakat. Lan kanggo mbenerake kahanan karo rekrut, perlu kanggo ngatasi masalah kasebut kanthi tepat, sing mbutuhake upaya gabungan sing serius kanthi jumlah struktur lan departemen sing signifikan. Macem-macem tumindak dibutuhake ing ekonomi, ing lingkungan sosial, ing lapangan moral iklim, lan liya-liyane.

Apa Pentagon lan departemen liyane bakal bisa ngrampungake masalah sing ana, dadi pitakonan gedhe. Nanging, jelas yen kekurangan langkah nyata lan sukses ing wilayah iki bakal kena maneh ing masyarakat lan kemampuan pertahanan. Amerika Serikat isih nduweni potensi militer sing signifikan, nanging nyoba kanggo kekuatan karo masalah internal lan mbabarake menyang macem-macem risiko ora bakal dadi ide sing paling apik.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Departemen Pertahanan AS
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ryaruav
    Ryaruav 24 September 2022 09:25
    -5
    karo peralatan kuwi, lan malah karo sarung tangan, padha ora panas ing Timur Tengah? utawa kaya ing Asia Tengah ing panas ing bathrobes wadded padha njagong lan ngombe teh panas
  2. Kumis Kok
    Kumis Kok 24 September 2022 10:30
    +2
    Ngelingi kepiye Departemen Pertahanan AS nguber "sukarelawan" menyang tentara, aku rumangsa bakal nggawe keputusan kanggo nguatake skema kasebut.
    Lan skema kasebut
    Kedokteran lan pendidikan ing negara kasebut dibayar lan larang, tanpa wong iku angel kanggo wong normal manggon ing Amerika. Nanging yen ing kutha-kutha gedhe, paling ora ana pilihan kanggo proyek sing dibayar kanthi apik, mula ing kutha-kutha cilik (utamane ing kutha-kutha ing sabuk karat) penghasilan ora cukup. Pabrik lan perusahaan bakal bangkrut, lan wong enom ora pengin tetep kabeh urip ing kutha-kutha kasebut, nanging pengin pindhah menyang metropolis ing salah sawijining pesisir. Nanging iki mbutuhake dhuwit. Utawa dheweke kepengin entuk kerja sing apik, nanging iki mbutuhake pendidikan sing luwih dhuwur - sing uga kudu ana dhuwit. Endi sampeyan entuk???

    Lan ing kene barkers saka tentara katon lan ngomong - ngawula ing tentara, sampeyan bakal nampa insurance medical, lan sawise nglayani kanggo setahun utawa luwih - tentara bakal mbayar kanggo College!
    Dadi, ngandelake sistem sing dibangun pemerintah dhewe ing negara kasebut - nggawe wong enom saka wilayah tengah negara.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 24 September 2022 13:48
      +2
      Nanging yen ing kutha-kutha gedhe, paling ora ana pilihan kanggo proyek sing dibayar kanthi apik, banjur ing kutha-kutha cilik
      Kita duwe skema layanan kontrak sing padha, nyatane, gradasi masyarakat dadi wong sing perlu lan ora perlu.
  3. Trapp1st
    Trapp1st 24 September 2022 13:46
    +1
    Mark Esper Nawakake Solusi kanggo Kekurangan Tentara AS
  4. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 24 September 2022 14:00
    0
    Aku ora ngerti apa masalah? Padha bakal njupuk 500 ewu lanang Ukrainia kanggo Tentara AS, lan padha bisa mbayar 5 kaping kurang, lan iku ora tega.
    1. Salah
      Salah 25 September 2022 13:05
      +1
      lan padha nindakake.
      Rezim Bandera lan formasi bersenjata, umume, disewa dening Amerika Serikat.
      1. Viktor Sergeev
        Viktor Sergeev 26 September 2022 08:40
        0
        Iku misale jek dadi, nanging sampeyan ora bisa nulis dhuwit diparengake kanggo Pentagon ing wong, kang tegese sampeyan ora bakal nyolong, lan sampeyan ora bakal nggunakake ukrovoyak ing operasi Amérika.
        1. alexandre II
          alexandre II 2 Desember 2022 10:38
          0
          Ну тут Вы немножко не правы,вспомните Ирак и Афганистан.. там много придурков не входящих в НАТО было,не только укровояки...
  5. asu ajag88
    asu ajag88 24 September 2022 16:43
    +4
    mung duwe tentara profesional arah buntu ... kita uga butuh layanan wajib minangka nyiapake cadangan mobilisasi amba ing kasus ... uga basis sudhut kanggo recruitment sakteruse ing kontrak ... ing padha wektu, ana pengalaman diwasa ing Israel karo telpon biasa kanggo storerooms latihan
  6. Monar
    Monar 25 September 2022 08:16
    +1
    10% liyane bisa ngawula, nanging ora nyukupi syarat pendidikan.
    Apa iki? Ora bisa maca utawa nulis?
    1. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 26 September 2022 08:41
      0
      Pancen, persentase akeh wong Amerika ninggalake sekolah tanpa bisa nulis kanthi bener.
  7. Ilanatol
    Ilanatol 25 September 2022 14:03
    0
    Quote: Mustachioed Kok
    Dadi, ngandelake sistem sing dibangun pemerintah dhewe ing negara kasebut - nggawe wong enom saka wilayah tengah negara.


    Sistem sing padha wis digunakake ing AS suwene suwe. Nanging malah ora ndadèkaké efek sing dikarepaké, awit Amérika Sarékat wis kerep banget perang ing pungkasan, lan ora ana sing arep ngetokaké urip ing gunung manca, malah ing antarane lumpen. Mulane, PMC wis dadi populer.
  8. ASM
    ASM 25 September 2022 19:25
    -1
    Aku ngerti wong lanang sing lunga liwat perang Afghan, padha conscripts lan tindak operasi pertempuran karo pengalaman seger saka latihan enem sasi, lan ing kawitan padha dikirim kanggo reformasi, ngendi, sing ngerti, padha ora lungguh nganggur. Dadi saben unit wektu, kerugian perang Afghan luwih murah. Iki miturut USSR.
  9. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 1 Desember 2022 22:18
    0
    Это проблема не только в США, но и во всех армиях НАТО, где нет всеобщей воинской обязанности, где вся армия состоит только из контрактников.