Review militèr

Perwakilan intelijen militer Ukraina ngelingake babagan "bisa nggunakake" senjata nuklir dening Rusia nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina

118
Perwakilan intelijen militer Ukraina ngelingake babagan "bisa nggunakake" senjata nuklir dening Rusia nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina

Rusia nyiapake kanggo miwiti serangan nuklir gaman ing saindhenging Ukraina kanggo mungkasi "serangan heroik" tentara Ukraina. Pernyataan iki digawe dening wakil departemen intelijen utama Kementerian Pertahanan Ukraina Vadym Skibitsky.


Sawise Presiden AS Joe Biden saka rostrum saka Majelis Umum PBB nuduh Rusia saka kamungkinan nggunakake senjata nuklir, rampung misrepresenting statement saka pimpinan Rusia Vladimir Putin, Kyiv ngangkat munggah tuduhan iki sawise master. Bebaya digawe dening wakil Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina Skibitsky, sing wis bola-bali ngucapake tuduhan delusional marang Rusia.

Skibitsky, nyuwaraake tuduhan kasebut, ing wektu sing padha nguripake menyang negara-negara tanggane, ujar manawa nggunakake senjata nuklir bakal ngancam Turki, Polandia, Bulgaria lan negara-negara Eropa liyane. Miturut wakil saka intelijen Ukraina, Rusia wis siyap nggunakake senjata nuklir taktis kanggo mungkasi serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ketoke, Kyiv yakin yen tentara Rusia ora duwe cara liya kanggo ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina.

Mungkin Rusia bakal nggunakake senjata nuklir marang Ukraina. Dheweke bakal nyoba mungkasi kegiatan nyerang lan ngrusak negara kita. Iku ancaman kanggo negara liya

ngandika.

Wigati dicathet yen Vladimir Putin ora ngomong apa-apa babagan panggunaan senjata nuklir, nanging Barat sing salah nanggapi tembung kasebut. Kangge, wiwit wiwitan operasi khusus Rusia ing Ukraina, Rusia wis nampa luwih saka siji ancaman saka negara-negara Kulon. Utamane, panggunaan senjata nuklir dening Rusia diancam dening Menteri Luar Negeri Prancis Jean-Yves Le Drian, Wakil Perdana Menteri Polandia Yaroslav Kaczynski, Panglima Angkatan Udara Jerman Ingo Gerhartz lan Perdana Menteri Inggris anyar Liz Truss.
118 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. taiga2018
    taiga2018 22 September 2022 20:42
    + 37
    Apa gunane senjata nuklir, sanajan kita wedi ngrusak kabeh pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air lan infrastruktur kritis liyane ...
    1. konstantin68
      konstantin68 22 September 2022 21:02
      + 11
      Kutipan saka taiga2018
      kita malah wedi ngrusak kabeh pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air lan infrastruktur kritis liyane ...

      Dheweke ora wedi manawa, lan ana kesempatan. Aku ora ngerti sebabe, aku ora pengin mikir babagan perjanjian am
      1. tatarin1972
        tatarin1972 22 September 2022 21:21
        0
        Ora ana kesepakatan, ana mbah-mbah sing diinvestasikan dening elit kita, mula nindakake kabeh supaya pasukan ora nabrak infrastruktur.
        1. poquello
          poquello 22 September 2022 23:01
          +6
          Kutipan: tatarin1972
          Ora ana kesepakatan, ana mbah-mbah sing diinvestasikan dening elit kita, mula nindakake kabeh supaya pasukan ora nabrak infrastruktur.

          Mungkin, utawa Mungkin kutha-kutha asli, padha mung sibuk karo mungsuh
        2. Mythos
          Mythos 22 September 2022 23:14
          +1
          Senajan mbah kakung ngapusi babagan senjata nuklir, padha mikir bener ing sirah kanggo ngirim mercenary ing ukuran iso dibandhingke, lan padha nimbang iki pakewuh, supaya jawaban kanggo wong-wong mau uga ora cilik.
        3. Popov I.P.
          Popov I.P. 23 September 2022 02:30
          +4
          Lan sampeyan bisa ngarani jeneng elit Kremlin, sing diduga nandur modal ing ekonomi lan infrastruktur Ukraina lan mulane ora ngidini serangan, nuduhake ukuran kontribusi lan sumber informasi? Amarga yen ora, statement sampeyan, paling apik, obrolan sing ora tanggung jawab, lan sing paling awon, fitnah.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. poquello
          poquello 22 September 2022 22:59
          +3
          Kutipan saka gunnady
          Dheweke wedi banget yen yen miwiti perang kanthi lengkap, NATO dhewe bakal melu perang

          Ya, NATO ora wedi apa-apa))))))))))))))))
          1. gunnady
            gunnady 23 September 2022 17:25
            -2
            Mesthi padha wedi soko. Nanging miturut kiriman sing terus saya tambah menyang Ukraina, rasa wedi saya saya sithik saben dina.
            1. poquello
              poquello 23 September 2022 18:06
              +1
              Kutipan saka gunnady
              Mesthi padha wedi soko. Nanging miturut kiriman sing terus saya tambah menyang Ukraina, rasa wedi saya saya sithik saben dina.

              Kosok baline, dheweke tambah wedi, lan kamenangan sing direncanakake NATO ing wulan Februari saya suwe saya suwe lan kekalahan saya cedhak.
    2. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 22 September 2022 23:17
      +3
      Panggunaan senjata nuklir minangka pedhang sing bermata pindho. Sawise kabeh, saka tapel wates Ukraina kanggo Kursk, Bryansk, bab 100 km, kanggo Pendhaftaran Belgorod 35. Point u tekan loro pisanan, lan Ukrainia MLRS lan Hymers mabur liwat Belgorod. Yen padha bang ing gardu listrik, banjur peteng bakal suwé lan tanpa senjata nuklir. Transformer gedhe ora gampang diganti. Luwih becik njagong ing kursi ing Moskow lan njaluk ngrusak infrastruktur kasebut. Lan mung ing kasus, aku tuku generator gas. Nanging bisa uga, yen wis kalebu, Amerika bakal nyelehake misil ing 300 km. Banjur NPP Novovoronezh lan Rostov bakal ditargetake. Dadi, kahanan ora prasaja lan cukup angel. Iku ora tundhuk ing pikirane ahli kursi. Lan senjata nuklir bisa lan bakal digunakake, nanging ora rauh, lan minangka pilihan pungkasan.
      1. Deso
        Deso 22 September 2022 23:32
        +1
        Ing panggonan sampeyan, luwih becik ngurus papan perlindungan bunker ing umum, supaya paling ora awan cukup kanggo njagong. Kita ora bakal nampilake, supaya wong Ukrainia dhewe bakal nyebul tanduran tenaga nuklir. Kanthi checkers iki bakal dadi.
        1. Alexey Lantuk
          Alexey Lantuk 23 September 2022 00:17
          +1
          Yen dheweke nindakake, mula Rusia, kanthi ati nurani, bisa nggunakake senjata nuklir taktis kanggo nanggepi.
          1. Deso
            Deso 23 September 2022 00:57
            0
            Nanging apa worth ngenteni yen iku mesthi wae? Lan umume, kenapa kabeh cabang militer perang lan Pasukan Rudal Strategis kelangan. Ayo padha nglakoni sing padha. Aku mikir akeh wong sing ora mikir.
            1. Popov I.P.
              Popov I.P. 23 September 2022 02:19
              +7
              Pasukan Rudal Strategis ora ana gunane ing kahanan iki. Pasukan Rudal Strategis ora duwe misil jarak menengah lan luwih cendhek, bersenjata karo macem-macem jinis ICBM (Topol-M, Yars, Setan, Avangard, ing jangka pendek Sarmat) kanthi hulu ledak saka 100 klt nganti kelas megaton . Secara teoritis bisa ditembak ing Ukraina kanthi jarak sing cendhak (ing wilayah sing rata utawa ing wilayah sing paling dhuwur), nanging kaya manuk pipit saka meriam, kekuwatan BB mesthi gedhe banget. ICBMs diasah kanggo langsung pulverize Amerika Serikat lan sekutu. Kanggo ngatasi masalah ing Ukraina, munisi nuklir kurang bisa ditrapake, iki bisa dadi cangkang artileri lan tambang karo SBCh, SBCh OTRK "Isk, Ander" (loro varian winged lan quasi-balistik), penerbangan taktis SBCh (bom lan misil). Secara teoritis, uga bisa digunakake ing Ukraina kanthi peluncur rudal penerbangan kanggo penerbangan jarak jauh utawa angkatan laut angkatan laut, nanging uga duwe kapasitas SBC sing gedhe banget kanggo tugas taktis, wong Rusia manggon ing sisih wétan lan kidul Ukraina lan kita ora butuh a anyar ngalangi Chernobyl ana, kita lagi ora onomatopia iki. Mulane, ing konflik iki, panggunaan ICBM saka Pasukan Rudal Strategis, uga SLBM Angkatan Laut, ora bisa ditindakake ing Ukraina, nanging ing kahanan kritis kanggo nanggepi serangan nuklir ing wilayah utawa pasukan Federasi Rusia. utawa ing acara saka nggunakake massive saka senjata conventional dening mungsuh ing Federasi Rusia, ngancam eksistensi negara.
              1. futurohunter
                futurohunter 23 September 2022 02:55
                +3
                Sampeyan nulis kanthi bener babagan Pasukan Rudal Strategis, nanging senjata nuklir taktis dudu Chernobyl anyar. Mesthi, ana akeh korban, nanging tingkat radiasi ing situs jeblugan dadi relatif aman ing dina katelu. Wong manggon ing situs uji coba nuklir. Aja bingung kacilakan ing pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi bledosan sing kuat - fisika beda banget!
              2. Deso
                Deso 23 September 2022 04:46
                0
                Secara teoritis, uga bisa digunakake ing Ukraina kanthi peluncur rudal penerbangan kanggo penerbangan jarak jauh utawa angkatan laut angkatan laut, nanging uga duwe kapasitas SBC sing gedhe banget kanggo tugas taktis, wong Rusia manggon ing sisih wétan lan kidul Ukraina lan kita ora butuh a anyar ngalangi Chernobyl ana, kita lagi ora onomatopia iki.
                Oh, sayang banget yen pangembangan muatan neutron ditinggalake. Carane apik iku saiki. Ana Ukraina Kulon, nanging ora ana Bandera.
                1. nggrundel
                  nggrundel 23 September 2022 06:08
                  +3
                  Ora ana sing mandheg, dheweke ana ing nomenklatur
              3. nggrundel
                nggrundel 23 September 2022 06:37
                +3
                Kaping pisanan, ing sadawane garis ngarep sing lengkap lan posisi mungsuh sing kasebar, panggunaan senjata nuklir taktis ora efektif, kajaba cangkang Tulip lan Pion. Nanging kontaminasi lemah. Sing paling efektif yaiku kutha-kutha, nanging kita ana. Ana pilihan - kanggo ngalahake wong Kulon (paling ora siji) ing kutha-kutha lan meksa wong-wong mau nyerah tanpa syarat, iki kedadeyan, nanging snottyness ora bakal ngidini. Lan ora ana radiasi, amarga sing paling efektif babagan faktor sing ngrusak yaiku bledosan nuklir udhara, ing ngendi radiasi kasebut minuscule, nyatane, mung bahan piranti kasebut dhewe sing kasebar ing arah sing beda-beda lan kabeh iku. Lemah ora kena infèksi lan ora munggah menyang atmosfer, kajaba kanggo radiasi induksi. Nanging aku mbaleni, snot. Nanging, yen bledosan dhuwur saka daya tartamtu digunakake, iku irrevocably bakal ngalahake kabeh electronics mungsuh ing saindhenging Ukraina. Kabeh Javelin, Stingers, Hymers lan S-300, komunikasi bakal diliputi. Kaya kabeh ponsel, televisi, kulkas, etc. Apa troglodytes iki perlu listrik? Kabeh sistem daya bakal mati. Sing utama ing kene yaiku pasukan kita ora kena pengaruh EMP, nanging ing kene para ilmuwan nuklir bakal ngerti. Akibaté, operasi udara kanthi bom karpet sing masif ing stasiun sepur, jembatan, fasilitas panyimpenan, lan liya-liyane ditindakake kanthi impunitas mutlak. RRC, miturut rencana kanggo ngrebut Taiwan, nindakake iki, ngethok pertahanan udara, banjur supremasi udara lan ing sangisore tutup operasi pendaratan. Kuomintang ora duwe kesempatan kanggo nahan. Kaya pawulangan saka Ukraina. Iku uga seng di pengeni kanggo "cahya munggah" bagean saka Polandia. Dene kandhang-kandhang Faraday, mugi-mugi Sang Profesor paring cariyos. Yen sampeyan nempelake detektor saka kandhang iki, ana antena, lan liya-liyane, mula, rubah ngetokake buntut saka mink ... Sekring ora duwe wektu. EMP tansah luwih cendhek tinimbang operasi, lan liya-liyane. Apa Barat wedi karo senjata nuklir, amarga iki. Kauntungan lan kabeh peradaban ing microchips. Jeblugan nuklir ing dhuwur umume ora mbebayani (ing babagan radiasi lan gelombang kejut), sejenis Greta miring sing ramah lingkungan. Bebener bakal Cut mudhun ora mung satelit mungsuh, nanging uga dhewe. Ora ana apa-apa, kita bakal slamet.
                1. Alexey Lantuk
                  Alexey Lantuk 24 September 2022 21:33
                  +1
                  Wis suwe banget aku nulis babagan bledosan nuklir stratosfer ing dhuwur. Kabeh wong pounced, padha ngomong, ngelak getih lan perang nuklir ing asas mokal amarga kasunyatan sing padha ngomong kita bakal outcasts. Ya, kita wis dadi wong sing dibuang. Lan saiki dheweke wiwit ngrembug babagan serangan nuklir, lan, jam kasebut ora rata, kita bakal teka. Lan jeblugan stratosfer minangka peringatan sing apik. Lan sawetara mesthi gumantung ing daya. Ora mesthi kabeh ing Ukraina.
    3. Bayun
      Bayun 23 September 2022 03:17
      +1
      ana kemungkinan gedhe sing NOT KITA bakal nggunakake lan mbusak OURS ...
  2. IGOR GORDEEV
    IGOR GORDEEV 22 September 2022 20:43
    + 20
    Apa kita ngenteni provokasi kanthi muatan nuklir taktis sing digunakake "kulon" ing Ukraina? Lan banjur cipratan bakal cepet-cepet liwat pipa menyang saindenging jagad babagan carane wong-wong kita nggunakake senjata nuklir ing Ukraina.
    Boeing, Bucha lan liya-liyane ... Yen kita main kertu karo cheaters, kita bakal terus-terusan kalah.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 22 September 2022 21:00
      +7
      Quote: IGOR GORDEEV
      Apa kita ngenteni provokasi kanthi muatan nuklir taktis sing digunakake "kulon" ing Ukraina?

      Sawise Presiden AS Joe Biden saka rostrum Majelis Umum PBB nuduh Rusia babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir, rampung distorting statement saka pimpinan Rusia Vladimir Putin, ing Kyiv ngangkat tuduhan iki sawise bendarane.

      Dr. Biden ngendika "menyang kamar mayat" - tegese menyang kamar mayat!
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 22 September 2022 21:30
      +7
      Quote: IGOR GORDEEV
      Apa kita ngenteni provokasi kanthi muatan nuklir taktis sing digunakake "kulon" ing Ukraina?

      Aku wis ngandika kene luwih saka sapisan sing cukup bubar ana Dhiskusi sing Ukraina "mung senjata non-nyebabake." Saiki wis ana MLRS karo rudal XNUMX kilometer, lan howitzers, lan "Leopards" karo sawetara jenis "EF" kami, Aku ora mangu. Ora bakal nganti kru - sawise kabeh, Amerika saiki ngarahake "Haymarsy" ing Donetsk! Lan pilot "Ukraina" bakal cepet "sinau". Aku macet chevron kuning-blaky - punika "pilot independen" kanggo sampeyan.
      Dadi aku kepingin weruh - kapan staf bakal menehi senjata nuklir taktis?
      Sing bakal - Aku ora mangu. On sing lan histeria inflate. Dheweke ora pengin dadi ekstrem maneh - suwe banget dheweke kudu njaluk ngapura saka Hiroshima lan Nagasaki.

      Lan ing kene ana alesan -
      "Rusia nggunakake senjata nuklir ing Bucha 2.0!!! AAAAAAAAA!!!! Weker!!! Weker!!!"
      Lan banjur senjata nuklir taktis banjir menyang Ukraina. Lan amarga ora ana wektu kanggo ngajari Ukrainia dhewe carane nangani, Amerika bakal nyerang kita nganggo misil kiloton iki.
      Dheweke bakal ngrusak, menyang neraka, setengah saka Voronezh, lan kita bakal janji "nanggapi kanthi pukulan menyang pusat pengambilan keputusan."
      Ing Moskow, janji kasebut dhewe durung lucu? Aku wis ora seneng krungu wong-wong mau ing Volga. Lan utamané njijiki kanggo krungu carane ing West janji kita iki ngengkel kaya jaran.
      1. kit88
        kit88 22 September 2022 22:38
        +5
        Kutipan saka: Zoldat_A
        lan kita janji bakal "nanggapi kanthi pukulan menyang pusat pengambilan keputusan"

        Wong Rusia wis suwe banget ...
        Nanging ing kasus iki, cruiser Aurora bakal moor ing Big Stone Bridge.
      2. poquello
        poquello 22 September 2022 23:07
        +3
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Saiki wis ana MLRS karo rudal XNUMX kilometer, lan howitzers, lan "Leopards" karo sawetara jenis "EF" kami, Aku ora mangu. Ora bakal nganti kru - sawise kabeh, Amerika saiki ngarahake "Haymarsy" ing Donetsk! Lan pilot "Ukraina" bakal cepet "sinau". Aku macet chevron kuning-blaky - punika "pilot independen" kanggo sampeyan.

        mulane Lavrov ngandhani donya sing perang ana, supaya padha ora kaget mengko
      3. nggrundel
        nggrundel 23 September 2022 06:54
        +1
        Sistem peringatan dini bakal bisa digunakake ing kene lan Washington kabeh ... Babagan Hiroshima, kenapa dheweke njaluk ngapura, apa dheweke duwe isin lan nurani. Kita kabeh sing isin lan isin, nanging kudu nggunakake senjata nuklir kanthi bledosan ing dhuwur lan bakal tentrem ing saindenging jagad. Bubarake Ukraina, mesthi. Wangsulan: Bab ingkang utama - ora kanggo wektu tundha, yen mobilisasi sabenere supaya nggunakake senjata nuklir. nanging ora bisa dihindari. Ana cukup daging ing Polandia lan Ukraina, nanging ora bakal bisa mlaku kanthi cara sing padha karo Barat kolektif, ngenteni ekonomi ambruk ... sawetara taun. Mangsa iki, mung krisis elek, nanging ambruk bakal sabanjuré. Apa iki sing kita butuhake? Mung siji bledosan nuklir dhuwur ing wilayah Lviv lan donya.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 23 September 2022 07:08
          -1
          Kutipan: hrych
          Mung siji bledosan nuklir dhuwur ing wilayah Lviv lan donya.

          Tembung sampeyan bakal dadi ya ing kuping Kremlin ...
          Menjerit, mesthi, bakal - sedulur Nanging ora apa-apa, kita bakal slamet. Kanggo sembarang squeal karo sabar wong bodho kanggo njawab mung rong tembung - Hiroshima-Nagasaki.
          1. nggrundel
            nggrundel 23 September 2022 07:17
            +1
            Aja nerangake apa-apa. Ora kabeh kita. Suar surya kuwi.
        2. Stena
          Stena 28 September 2022 01:24
          0
          Hrych, hormatku! hi
          Aku wis suwe ora ngunjungi ruang terbuka VO ...
          Kutipan: hrych
          Ana cukup daging ing Polandia lan Ukraina, nanging ora bakal bisa mlaku kanthi cara sing padha karo Barat kolektif, ngenteni ekonomi ambruk ... sawetara taun. Mangsa iki, mung krisis elek, nanging ambruk bakal sabanjuré.

          Napa njeblug SP-1 lan SP-2? Kanthi EU, gambar kasebut jelas - pasien luwih mati tinimbang urip. Mulane - mung Marshall Plan-2 lan transfer dhuwit lan industri menyang - Amerika Serikat - sing, minus pesaing.
          Kajaba iku, dheweke ngilangi perdagangan manca Federasi Rusia - kanggo nindakake kanthi segara - kita isih ora duwe armada sipil sing cukup. Lan China - mitra sing kaya ngono - minangka monopoli liyane lan ora jelas sapa sing menehi syarat kanggo sapa. Saliyane kekurangan armada, kita duwe volume produksi sing gedhe lan ora duwe kapasitas sing cukup kanggo diproses dadi produk sing diproses lan fasilitas panyimpenan. Mulane, kita bakal ditawani sawetara perantara "mandiri" saka kita. Kajaba iku, kanthi rega gas sing dhuwur, produksi shale bakal berkembang maneh ing Amerika Serikat. 2 taun mbokmenawa ora cukup kanggo mati total ekonomi sing.
          V.V. Putin nindakake kanthi strategis kanthi wicaksana - dheweke nggawa ruble menyang mata uang donya lan nggawe sistem pembayaran dhewe (SBP lan Donya).
          Plus, prospek ageng kanggo construction saka lenga lan gas lan TPK Processing liyane ing Federasi Rusia. Nanging wektu iki lan ora setahun.
          Pitakonan liyane - nalika bakal ngatur sabotase nuklir ing wilayah sementara dikuwasani dening Ukrainians?
          PS Babagan wilayah Kharkiv - Aku setuju. Ing tradhisi paling apik M.I. Kutuzov.
          1. nggrundel
            nggrundel 28 September 2022 23:16
            +1
            Kutipan saka Stena
            Hrych, hormatku!

            hi
            Rusia ora perlu adol gas. Amarga pasokan minyak lan gas menyang Kulon, Federasi Rusia wis nindakake rearmament pasukan nuklir strategis, saiki 80%. Diterapake rasi lintang satelit saka posisi lan panuntun dhumateng, utamané GLONASS, Liana karo Tundra, etc. Ditetapaké anyar sistem bebaya awal Voronezh lan marang pluru kurang mabur lan pesawat ZGRLS Container. Boreas lan Awu ing seri. Kaliber, Onyx lan Zircon jenuh armada lan kompleks seluler. Universal Iskanders karo CR lan BR, uga Dagger. TNW, amarga kang kita unggul ing arsenals nuklir kanggo kabeh digabungake, wis tekan kacepetan hipersonik, sawetara ewu kilometer, i.e. tekan tingkat pasukan nuklir strategis. Ya, laser tempur, peluncur rudal antarbenua lan torpedo disiapake kanggo diadopsi. 40 refineries wis dibangun, lan sing paling Jahwéh, Holdings tetanèn wis ora mung panganan negara, nanging uga dadi eksportir pangan anjog, pemimpin ing gandum, etc. Kabeh iki amarga perdagangan karo Kulon ing sumber energi. Mbalik mripate kanggo korupsi lsp. Sing utama yaiku nyasarake mungsuh. Lan saiki kita ora perlu ngedol akeh, amarga kenaikan rega, utamane, kanggo gas saiki rata-rata kaping sepuluh. Iku cukup kanggo ngedol 10 kaping kurang ing EU, nanging uga duwe loot. Sing. duwe dhuwit sing padha saka Kulon lan didol luwih murah marang wong Cina. Sakabèhé, Federasi Rusia wis dadi mandhiri, AS, utawa Uni Eropa, utawa China, utawa Jepang ora bisa mandiri ing babagan sumber energi. Lan produsen energi ora mandhiri ing panganan lan industri. Lan mung Federasi Rusia sing mandhiri. Kita ora nganggep urip saben dina, ora ana sing bakal mati tanpa iPhone lan Mercedes, dheweke lelungan ing domestik lan Cina. Ing kene China penting minangka panyedhiya barang-barang konsumen lan minangka pengganti Kulon. Ing perang iki, sing utama yaiku ekonomi kita bisa slamet, dene ekonomine retak. Mulane, padha nesu, pasukan nuklir strategis ing degradasi, senjata nuklir taktis, Gusti ngapura kula, nanging pasukan nuklir strategis kita wis dianyari lan senjata nuklir taktis super. Nalika Poseidon lan Petrel mlebu, iku kabeh. Lan nalika stasiun ruang angkasa nuklir Zeus, lan liya-liyane, nampa radar sing kuat saka instalasi nuklir lan emitor kuantum, senjata elektromagnetik, lan liya-liyane, wiwit maneuver ing orbit dhuwur, banjur kartun babagan SDI bakal dadi kasunyatan. Saiki satelit pelacak-pituduh kanthi radar aktif mung bisa dianggo saka orbit sing sithik, lan saka orbit sing dhuwur mung nganggo radar pasif. Ora ana energi sing cukup. Padha maneuver kanthi ora becik utawa umume ora bisa, lan luwih-luwih kanggo nggayuh target. Mulane, kaya iki. Lan kenapa dheweke histeris babagan senjata nuklir, dheweke wedi yen kita bakal nggunakake lan mungsuh bakal nyerah tanpa syarat, nanging ora bakal bisa nindakake apa-apa. Iku kanggo pindhah menyang ijol-ijolan jotosan. Lan kenapa kudu? Bunuh diri ora ana ing rencana. Ing mangsa, kabeh bakal diputusake. Biden bakal mati utawa turu kabeh. Ayo ndeleng. Kabeh miturut rencana. Lan saiki wektune kanggo mulihake ketertiban ing negara, amarga ora perlu pura-pura maneh. Ramalan iku sarujuk utawa apocalypse nuklir, kang uga nyenengake ngguyu
    3. Mythos
      Mythos 22 September 2022 23:16
      +1
      Quote: IGOR GORDEEV
      Apa kita ngenteni provokasi kanthi muatan nuklir taktis sing digunakake "kulon" ing Ukraina? Lan banjur cipratan bakal cepet-cepet liwat pipa menyang saindenging jagad babagan carane wong-wong kita nggunakake senjata nuklir ing Ukraina.
      Boeing, Bucha lan liya-liyane ... Yen kita main kertu karo cheaters, kita bakal terus-terusan kalah.


      Lan sawise iki, sampeyan bisa ngetrapake tanpa wedi, ora ana cara liya. Hiroshima lan Nagasaki ora kudu dirusak, nanging Amerika nindakake.
      1. Viktor Leningradets
        Viktor Leningradets 23 September 2022 06:15
        -1
        "Sawise" tansah ala. Lawan ngitung gerakan iki.
        SNF kudu digunakake ing komunikasi lan energi, nanging ora nganggo daratan, nanging rudal berbasis segara.
        Lan luwih apik saka pesisir Amerika Serikat. Ing wektu sing padha, kabeh SSBN sing siap tempur liyane kudu ana ing segara, ing njaba zona tumindak pasukan anti-kapal selam mungsuh.
        Banjur, mitra sing dikasihi S.V. Lavrov lan V.V. Putin, dheweke dhewe bakal njaluk supaya garis abang luwih jelas.
    4. Kruglov
      Kruglov 23 September 2022 04:28
      +1
      Ora persis... Ya. Ing dina pisanan, lan ora mung ing pisanan, kabeh donya bakal nyalahke Rusia. Nanging. Sembarang muatan nuklir mung ninggalake jejak radionuklida sing ana. Iku kaya sidik jari. Panggonan ing ngendi uranium ditambang uga dicethakaké. Lan ngendi lan carane enriched. Nganti wektu lan panggonan perakitan produk. Dadi, sampeyan bisa mbuktekake cepet utawa mengko kanthi kasunyatan sing ana ing tangan. Pitakonan iku, apa padha arep ngrungokake? Lan sapa sing ngrungokake, yen Gusti Allah ngalang-alangi, Armageddon umum bakal diwiwiti!
      1. Alexey Lantuk
        Alexey Lantuk 24 September 2022 21:38
        0
        Kulon ora bakal mbuktekake nglawan keuntungane dhewe. Contone MH17 (Boeing mudhun ing DPR).
  3. antivirus
    antivirus 22 September 2022 20:43
    +2
    Uncalan roti vigorous karo schnbenka tinimbang sbch.
    Mow ing kacilakan
  4. Leshak
    Leshak 22 September 2022 20:45
    +5
    Ukraina ora mungkin ngenteni "kahormatan" kasebut. Serangan nuklir dudu levele.
    1. filibuster
      filibuster 22 September 2022 21:09
      -3
      Lan tingkat apa, nalika ing 7 sasi operasi, tentara kita dipeksa ing sawetara sektor ngarep ora malah mundur, nanging kanggo mbukak lan nilar peralatan lan, ing paling ngarep, pindhah ing pertahanan, nang endi wae budheg.
      Sepele saka mungsuh biaya kita banget larang, lan Lend-Lease Amerika durung entuk kanthi lengkap, aku dhewe mikir yen mobilisasi ora mbantu lan kahanan ing ngarep padha, Putin ora bakal duwe langkah liyane kayata panggunaan senjata nuklir, paling ora ancaman kanggo saluran sing ditutup / mbukak.
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 22 September 2022 21:17
        +8
        Kutipan saka: filibuster
        Ora nganti taksiran mungsuh biaya akeh,

        Kakehan sing mbuwang topi pegatan, kaya ing taun 1941. Urip karo asu ajag, bengok-bengok kaya asu ajag. Lan kita nyoba kanggo katon alus, kanggo please everyone. Melas biasane nggawa menyang emper.
        1. filibuster
          filibuster 22 September 2022 21:35
          -1
          Strelkov, ing endi wae wiwit akhir Maret, wis ngomong ing ngendi kabeh, nanging ing endi wae lan ing VO dheweke diarani alarmist, amatir, lan malah
          1. poquello
            poquello 22 September 2022 23:15
            +3
            Kutipan saka: filibuster
            Strelkov, ing endi wae wiwit akhir Maret, wis ngomong ing ngendi kabeh, nanging ing endi wae lan ing VO dheweke diarani alarmist, amatir, lan malah

            Girkin ora ngomong, banjur sampeyan ora perlu nyurung kaya "ora ngomong nanging ana ing pikiran", dheweke duwe lagu kaya ukrotolpa sing dimobilisasi bakal ngolesi kabeh wong, kanthi total - dudu ukrotolpa, nanging salyanka NATO manca, lan ora smear, nanging rada dipindhah ing panggonan sing ringkih nganti saiki
            1. Viktor Leningradets
              Viktor Leningradets 23 September 2022 06:26
              -4
              Cukup wis kanggo jotosan ing kuping babagan mercenary manca. Ya, dheweke nggawe kontribusi sing signifikan, nanging ora nemtokake kanggo nyerang mungsuh sing sukses.
              The ukrotolpa, sawise thinned metu ing shelling, dadi prajurit sing, nalika reformasi, ngalami latihan TAMBAHAN ing panuntun dhumateng saka dhewe lan instruktur diimpor, sing bersenjata karo peralatan rampung modern lan dadi formidable, lan sing paling Jahwéh, infantri massive sing gelut ing virtual. sistem NATO jaringan-sentris ing téater iki. Lan diwenehi cadangan sing padha karo Polandia, Slowakia, negara Baltik, Finlandia, Hongaria (ora bakal menyang ngendi wae), lan wong Ceko-Romania liyane, gambar kasebut surem lan ora larut tanpa nggunakake senjata nuklir.
              1. poquello
                poquello 23 September 2022 18:14
                +1
                Kutipan: Viktor Leningradets
                The ukrotolpa, sawise thinned metu ing shelling, dadi prajurit, sing, nalika reformasi, ngalami latihan TAMBAHAN ing panuntun dhumateng instruktur dhewe lan diimpor, bersenjata karo peralatan rampung modern lan dadi formidable, lan sing paling penting, infantri massa,

                nyritakake crita-crita sing apik iki ing wilayah dill, nanging ing kene kabeh TVD katon lengkap lan jelas banget ing ngendi, kenapa lan kenapa.
      2. 72jora72
        72jora72 22 September 2022 21:59
        +2
        Aku pribadi mikir yen mobilisasi ora mbantu lan kahanan ing ngarep padha.
        Banjur, kita bakal ngirim sampeyan menyang ngarep, bebarengan karo sofa pertempuran.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 22 September 2022 20:47
    +5
    Panggunaan senjata nuklir kudu entuk utawa njaluk.
  6. antipesawat
    antipesawat 22 September 2022 20:48
    +4
    Go lan nglakoake provokasi dhewe mutusaké. Siapke lemah informasi.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 22 September 2022 21:11
      +7
      A provokasi, kaya sing sampeyan bayangake. Jeblugan muatan nuklir ing wilayah Ukraina bakal nyebabake akibat sing ora bisa dibatalake kanggo donya. Apa sampeyan mikir yen kita lan Amerika Serikat bakal nemtokake sapa sing nyebul? bisa nemokake penulis bledosan.
      1. TIR
        TIR 22 September 2022 21:22
        +3
        Kayane sampeyan lair wingi. Yen sadurunge, tanpa diadili, padha nuduh kita provokasi, banjur kanthi bledosan nuklir, awu durung rampung, nanging kita bakal disalahake. Apa sampeyan bisa mbayangno jenis bom informasi apa - Rusia ngluncurake serangan nuklir! Urgently ngukum lan nemtokke larangan lengkap ing kabeh!
        1. trafllot1832
          trafllot1832 22 September 2022 21:56
          +1
          Sampeyan ora ngerti gagasanku. Dheweke ora bakal nganti bom informasi maneh. Tumindak Staf Umum kita. Senjata nuklir digunakake kanggo nglawan kita, kita ora peduli yen mung mabur menyang Ukraina. Telpon pungkasan menyang turu bisa lan mabur saka sisih kita. Bom informasi gampang dadi hulu ledak nuklir ing negara-negara Kulon. Ing donya, roket ilmiah sing prasaja ora bisa diluncurake tanpa peringatan, lan banjur ana bledosan nuklir sing ora dikarepake.
          1. TIR
            TIR 22 September 2022 22:31
            +1
            Aja padha wedi karo senjata nuklir. Amarga kita yakin manawa kita ora bakal nggunakake. Kita ora bisa numpes industri energi Ukraina, lan ing kene bom iku kuat. Tekad kita wis ditemtokake dening persetujuan serangan marang pembangkit listrik termal lan pembangkit listrik tenaga air. Kita wis ing rencana tumindak ing printah ing pancing sing
            1. trafllot1832
              trafllot1832 22 September 2022 23:33
              +2
              Lan kenapa Kyiv bungah banget yen bakal ana serangan nuklir, yen ora kita, banjur mitra?
              1. TIR
                TIR 23 September 2022 06:13
                +1
                Akeh wong sing luwih pinter kerja ing lapangan informasi. Padha bisa liwat sembarang skenario lan nyiapake kanggo awake dhewe ing lapangan informasi springboards padha kanggo maneuvers luwih ing lemah. Dheweke ora nate mundur lan ora nate meneng nalika ana masalah. Sawise kabeh, yen sampeyan meneng, lan panjalukan kanggo informasi dadi metu ukuran, banjur wong wiwiti golek informasi saka sumber pihak katelu. Lan mungsuh wiwit tumindak nalika sampeyan kalah. Suwe-suwe, kabeh dadi normal lan kepala ngomong wiwit ngomong, nanging wong-wong wis pindhah menyang sumber pihak katelu lan ing mangsa ngarep, kanthi keanehan, dheweke bakal pindhah menyang kono. Iki carane ilang perang informasi. Ing babagan jangkoan acara kasebut, saluran TG sing padha Rybar wis suwe ngluwihi layanan pers Kremlin lan Wilayah Moskow. Rybar bener pro ing perang informasi lan padha digawe cara kanggo populasi Ukrainia. Propagandis kita kudu cepet-cepet njupuk pelajaran katrampilan, lan ora njagong entuk gaji gedhe lan kerja kanggo mungsuh.
                1. trafllot1832
                  trafllot1832 23 September 2022 06:51
                  0
                  Ya, aku ngerti cara kerjane. Aku terus maca yen ora ana informasi sing cukup ing Rusia.
                  1. TIR
                    TIR 23 September 2022 07:30
                    0
                    Dadi iki posisi sing bener. Rungokake laporan musim panas 1941. Ing papan sing padha, dheweke ora kelangan semangat lan ora ngeculake semangat juang saka populasi lan tentara. Ya, padha ninggal kutha, nanging padha lunga
                    "Minangka asil saka resistance wangkal, pasukan kita, wis inflicted mundhut gedhe ing mungsuh, mundur menyang garis pertahanan sadurunge disiapake. Mungsuh dipeksa kanggo alon mudhun advance (ora nyerang!) Kanggo ngisi personel. Minangka asil saka perang, batalyon iki lan kuwi resimen bisa ngalahake 100500 tank lan bedhil poto-propelled ".

                    Apa sampeyan ngerti bedane ngisi iki lan "leveled ing ngarep, patrap muhibah, redeployment"? Ora mung nomer garing, nanging malah ing operasi utama, informasi diisi, muter perasaan wong lan meksa dheweke maju lan ngalahake mungsuh.
              2. TIR
                TIR 23 September 2022 06:24
                +1
                Ayo padha ngomong Zhirinovsky padha banget wewenang ing syarat-syarat perang informasi lan analisis acara. Dheweke langsung nerjemahake owah-owahan ing acara adhedhasar informasi sing diduweni. Dadi ngomong, dheweke nyiapake springboard kanggo awake dhewe. Lan nalika acara kasebut dadi bentuk sing luwih rumit, wis ana titik tumpu sing disiapake. Dheweke wis bisa maju saka dheweke, nganalisa data anyar, nggawe kesimpulan lan banjur nyuarakake acara sing bisa ditindakake. Lan propagandists utama kita, sing njagong ing gaji lan kickbacks, stupidly nglangi ing stream acara lan ngomong apa padha ndeleng watara wong. Ing wektu sing padha, Solovyov, contone, ilmuwan politik, ing pet, melu mung kanggo nerangake acara saka sudut pandang. Ya, dheweke nyoba nganalisa lan prédhiksi tumindak luwih lanjut, nanging analisis iki entheng. Lagi bodho ngrembug wong sing mlaku-mlaku. Lan ngelingi yen wong wis njupuk langkah kanthi sikil kiwa, dheweke langsung ngira yen dheweke bakal mlaku kanthi sikil tengen. Lan ing ngendi wong lunga - dheweke ora weruh lan ora pengin ndeleng. Iku angel kanggo wong-wong mau
      2. ukum70
        ukum70 22 September 2022 21:33
        -3
        Jeblugan muatan nuklir ing wilayah Ukraina bakal nyebabake akibat sing ora bisa dibatalake kanggo donya.

        Akibate bakal dadi siji: dheweke bakal wedi karo kita = ngurmati. Ora ana siji kanggo Ukraina bakal pas karo ijol-ijolan serangan nuklir. Sanksi? Dadi kabeh dileksanakake, lan yen sawise perang rampung lan ana kesempatan kanggo entuk gas Rusia kanthi rega sing padha, banjur media bakal cepet ngalih menyang monkeypox.
      3. Zoldat_A
        Zoldat_A 22 September 2022 21:37
        +1
        Kutipan saka: tralflot1832
        A provokasi, kaya sing sampeyan bayangake. Jeblugan muatan nuklir ing wilayah Ukraina bakal nyebabake akibat sing ora bisa dibatalake kanggo donya.

        Ora, Andrew...
        Biaya taktik bakal njeblug dadi pirang-pirang kiloton, mesthine bakal nyalahake kita. Inggih, limang ewu bakal mati - apa iku tau dadi masalah kanggo wong-wong mau? Apa kanggo Kyiv, apa kanggo sing nduweni.
        Nanging ana precedent, sampeyan bisa menehi Kyiv senjata nuklir taktis (ora kanggo apa-apa sing Amerika mlumpat metu saka kasepakatan INF - padha nyepakaké) lan kene Rusia, njaluk iku. Kaya, padha pisanan miwiti. Saka master provokasi sing ora bisa ditandingi lan siswa sing paling pantes, aku gampang ngarepake giliran kasebut.

        Kutipan saka: tralflot1832
        Aku sangsi sing ing sawetara menit bakal bisa kanggo nemokake penulis bledosan.

        Lebu durung rampung, lan kita bakal disalahake.
        1. trafllot1832
          trafllot1832 22 September 2022 22:01
          +2
          Nyalahake Staf Umum Rusia amarga bledosan nuklir pancen akeh akibate. Staf Umum ngerti yen dudu dheweke. Dheweke ngerti manawa senjata nuklir wis digunakake kaping telune ing sejarah. Dheweke bakal ngerti kenapa iki digunakake, kanggo dheweke. kasunyatan sing digunakake. Lan dheweke ora bakal ngenteni kaping papat..
          1. Deso
            Deso 22 September 2022 23:40
            -3
            Staf Umum ngerti yen dudu dheweke, dheweke ngerti yen senjata nuklir wis digunakake kaping telune ing sejarah. wektu..
            Apa sampeyan menehi tandha manawa Staf Umum bakal cepet nyerah lan bali Donbass lan Crimea .. Inggih, lan nambah sawetara wilayah liyane kanggo boot?
            1. trafllot1832
              trafllot1832 22 September 2022 23:47
              +5
              Aku pitunjuk sing Staff Umum bakal menet tombol abang amba, ing kang ditulis: Donya kabèh ing bledug! ngguyu Lan apa, Anka karo Lenka lan wong Prancis, dina kaping pindho dheweke ora bisa njaluk pamirsa karo Lavrov ing PBB? Dadi ngerti apa sing kedadeyan.
              1. Deso
                Deso 23 September 2022 00:00
                -1
                Lan sampeyan ndeleng warta kita lan mamang sing gedhe-gedhe creep ing sing ora mung padha ora bang, nanging maneh padha ora bakal nyerahke / ngganti apa-apa.
                1. trafllot1832
                  trafllot1832 23 September 2022 00:29
                  +3
                  Lan apa sing khusus babagan ijol-ijolan iki, sampeyan ndeleng kita sawise panangkaran lan dadi jelas yen ijol-ijolan kasebut bener.
                  1. Deso
                    Deso 23 September 2022 01:00
                    -2
                    Lan apa, apa dheweke wis nuduhake tawanan sing diijolke? Ing kene padha nuduhake buruh manure. Lan kita bisa ngomong karo kepastian sing padha diijolke mung kanggo Medvedchuk. Dadi, piye wae, sawise janji-janji sing mesthi ora bakal ana rancangan, lan Nazi sing ditangkep dijamin bakal nampa paukuman ... Kasunyatan sing, kajaba Medvedchuk lan wong liya, dheweke wis disebut lan ora bisa dipercaya. ing tembung. Lan saliyane tembung, ora ana liyane, lan mbok menawa ora bakal ana.
                    1. trafllot1832
                      trafllot1832 23 September 2022 01:30
                      +2
                      Sapa sing nggoleki lan kepengin nggoleki bakal nemokake.
                      1. Deso
                        Deso 23 September 2022 01:41
                        -2
                        Saiki, ora ana jaminan manawa iki ora palsu. Yen ora, kenapa wong-wong sing owah dadi angel ndhelikake? Lan kanggo Recruit 55 pemain figuran ing umum ora dadi angel, yen ana dhuwit.
    2. Bayun
      Bayun 23 September 2022 03:24
      -2
      Aku ora bakal kaget yen 3-5 roti kuat digawa menyang wong. Padha bakal digunakake preduli saka kahanan ing ngarep. Langkah sabanjure polygon-U yaiku situs uji nuklir. Kemungkinan 100%.
  7. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 22 September 2022 20:49
    +9
    Gampang kanggo wong Sumeria urip. Ngomong sembarang omong kosong kanggo kabeh donya, sampeyan ora kudu mangsuli apa-apa.
  8. opuonmed
    opuonmed 22 September 2022 20:49
    +3
    yen perlu, padha nggunakake, Mugi pinter lan ora kanggo tune saka West, nanging apa sampeyan kudu dhewe!
  9. Sergio_7
    Sergio_7 22 September 2022 20:50
    0
    Rusia nyiapake kanggo miwiti serangan nuklir ing Ukraina kanggo mungkasi "serangan heroik" saka tentara Ukraina. Pernyataan iki digawe dening wakil departemen intelijen utama Kementerian Pertahanan Ukraina Vadym Skibitsky.

    Zaboristy coke digawa menyang Ukraina!
  10. Pavel73
    Pavel73 22 September 2022 20:55
    +1
    Dielingake kanthi bener. Swara kasebut saka sisih mungsuh tegese "Hmm ... Apa ora wektune kanggo ngikat? Yen ora, kaya-kaya ana sing ora bisa ditindakake ...". Lan - dipikir pitakonan ing Britons karo Amerika. Bakal padha getun...
  11. ASM
    ASM 22 September 2022 21:01
    -2
    Ya, panggunaan roti sing kuat umume diatur kanthi jelas ing negara kita. Utawa apa piwulang kasebut wis dadi kertas jamban? Inggih, kabeh miturut dokumen sing diterbitake. Iku misale jek kanggo kula pribadi, yen perlu, pukulan pisanan bakal ana ing pusat pengambilan keputusan, lan ora ana ing sawetara henchmen.
  12. Vladimir M
    Vladimir M 22 September 2022 21:09
    +5
    Yagene dheweke terus-terusan ngomong babagan senjata nuklir akhir-akhir iki? Ora ketompo carane wong Eropa nganakake provokasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir, dheweke duwe kabodhoan sing cukup.
    1. 30 ing
      30 ing 22 September 2022 21:31
      +2
      Kutipan: Vladimir M
      Ora ketompo carane wong Eropa nganakake provokasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir, dheweke duwe kabodhoan sing cukup.

      Saka pidato Putin wingi - "angin wungu bisa nguripake menyang arah liyane!" Iki minangka bebaya sing jelas babagan pembangkit listrik tenaga nuklir ... Dheweke nuduhake yen kabeh wis dingerteni babagan rencanane ... "Mitra" nerbitake peta kanthi angin. wungu saka pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. A awan radioaktif nutupi Zaporozhye, Kherson, Donbass, Crimea, Kuban, Stavropol ... Sochi ....
      1. trafllot1832
        trafllot1832 22 September 2022 22:21
        +3
        Angin wungu saka peparingé energi kasedhiya kanthi bebas, ing Maret angin kidul-kulon, lan ing sasi liyane, ana dina kanthi angin kidul-kulon lan kulon.
    2. Chronos
      Chronos 22 September 2022 21:31
      +1
      Kutipan: Vladimir M
      Yagene dheweke terus-terusan ngomong babagan senjata nuklir akhir-akhir iki? Ora ketompo carane wong Eropa nganakake provokasi ing pembangkit listrik tenaga nuklir, dheweke duwe kabodhoan sing cukup.

      Luwih elek dudu apa sing dikandhakake, nanging nyatane yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis aktif nyedhiyakake sarana perlindungan marang radiasi wiwit Februari saka Kulon.
  13. Akuzenka
    Akuzenka 22 September 2022 21:10
    -8
    Rusia nyiapake kanggo miwiti serangan nuklir ing Ukraina kanggo mungkasi "serangan heroik" saka tentara Ukraina.
    Lan Nazi ora ngerti yen Putin wis nggunakake senjata sing luwih ala tinimbang senjata nuklir ing Federasi Rusia. Aku ngomong babagan ijol-ijolan 210 penjahat lan tentara bayaran Nazi kanggo 55 kita. Minangka badut getih janji bakal narik metu, dheweke nepati janji iki. Lan janji kanggo ngatur pengadilan kanggo penjahat Nazi lan mbebasake dheweke luwih elek tinimbang bom nuklir dhewe. Senajan kita ora bisa dadi duweke kanggo wong-wong mau. Banjur aku takon sapa?
    1. Dart2027
      Dart2027 22 September 2022 21:13
      0
      Kutipan saka AKuzenka
      Aku ngomong babagan ijol-ijolan 210 penjahat lan tentara bayaran Nazi kanggo 55 kita.

      Apa sampeyan ora pengin njupuk Panggonan?
      1. 30 ing
        30 ing 22 September 2022 21:33
        +3
        Kutipan saka Dart2027
        Kutipan saka AKuzenka
        Aku ngomong babagan ijol-ijolan 210 penjahat lan tentara bayaran Nazi kanggo 55 kita.

        Apa sampeyan ora pengin njupuk Panggonan?

        Lan dheweke mung kudu nyuda sekel.
        1. Akuzenka
          Akuzenka 23 September 2022 09:06
          0
          Lan dheweke mung kudu nyuda sekel.
          Nanging minangka? Cukup ngomong!
          1. 30 ing
            30 ing 23 September 2022 09:28
            -1
            Kutipan saka AKuzenka
            Lan dheweke mung kudu nyuda sekel.
            Nanging minangka? Cukup ngomong!

            Chu, iku uga rahasia kanggo kula .... Hubungi Mossad ... Iki yen sampeyan durung ngontak ... hi
            1. Akuzenka
              Akuzenka 23 September 2022 09:43
              0
              Chu, uga rahasia kanggo kula .... Hubungi Mossad ..
              Sampeyan, minangka wong sing pinter, ngandhani nomer telpon sing bisa komunikasi. Lan banjur nggawe pangayoman! Setengah liter saka cognac apik aku janji.
              1. 30 ing
                30 ing 23 September 2022 09:55
                -1
                Kutipan saka AKuzenka
                Chu, uga rahasia kanggo kula .... Hubungi Mossad ..
                Sampeyan, minangka wong sing pinter, ngandhani nomer telpon sing bisa komunikasi. Lan banjur nggawe pangayoman! Setengah liter saka cognac apik aku janji.

                Telpon Sportloto! basa
      2. Akuzenka
        Akuzenka 23 September 2022 09:05
        -1
        Apa sampeyan ora pengin njupuk Panggonan?
        Mesthi ora. Lan kenapa perlu janji pengadilan kanggo dheweke?
        1. Dart2027
          Dart2027 23 September 2022 19:10
          0
          Kutipan saka AKuzenka
          Lan kenapa perlu janji pengadilan kanggo dheweke?

          Kanggo nggawe mitra luwih akomodatif. Ukraina ing kontrol Amerika Serikat, lan padha pancen ora Care carane akeh pribumi bakal matèni. Masalah liyane yen "wong putih" ditembak.
          1. Akuzenka
            Akuzenka 24 September 2022 13:42
            0
            Kanggo nggawe mitra luwih akomodatif. Ukraina ing kontrol Amerika Serikat, lan padha pancen ora Care carane akeh pribumi bakal matèni. Masalah liyane yen "wong putih" ditembak.
            Dadi sawise kabeh, iku ora perlu kanggo ngumumake banter. Liwat saluran bisu sing wis ana. Lan iku
            1. Dart2027
              Dart2027 24 September 2022 15:25
              0
              Kutipan saka AKuzenka
              Dadi sawise kabeh, iku ora perlu kanggo ngumumake banter. Liwat saluran bisu sing wis ana.

              Bisa uga. Nanging bisa uga kosok baline, yen tanpa "mitra" bisa uga ora percaya.
  14. Fon Elia
    Fon Elia 22 September 2022 21:10
    +3
    Dheweke bakal nabrak pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye kanthi HAMERS lan kabeh iku. Banjur padha nyalahake Rusia. Skema lawas. Luwih adhem tinimbang Chelnobyl. Wilayah sing kena pengaruh gedhe. Nanging iki mung spekulasi.
    Tentrem kanggo kabeh wong. ✌️
    1. 30 ing
      30 ing 22 September 2022 21:34
      +1
      Kutipan saka Fon Elia
      Dheweke bakal nabrak pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye kanthi HAMERS lan kabeh iku. Banjur padha nyalahake Rusia. Skema lawas. Luwih adhem tinimbang Chelnobyl. Wilayah sing kena pengaruh gedhe. Nanging iki mung spekulasi.
      Tentrem kanggo kabeh wong. ✌️

      Saka wicara Putin wingi - "Angin wungu bisa nguripake menyang arah liyane!" Lan tentrem kanggo wong-wong mau!
      1. Deso
        Deso 22 September 2022 23:44
        -2
        Saka wicara Putin wingi - "Angin wungu bisa nguripake menyang arah liyane!"
        Aku kepengin weruh yen dheweke bakal nyebarake awake dhewe, utawa bakal takon marang Shoigu?
        1. 30 ing
          30 ing 23 September 2022 09:27
          0
          Kutipan saka Rustic
          Saka wicara Putin wingi - "Angin wungu bisa nguripake menyang arah liyane!"
          Aku kepengin weruh yen dheweke bakal nyebarake awake dhewe, utawa bakal takon marang Shoigu?

          Luwih becik sampeyan takon marang Putin babagan iki. hi
  15. Victor fm
    Victor fm 22 September 2022 21:16
    +1
    Uga rampung Ukrainians-parrot West. Lan kita bakal nuduhake ibune Kuzma.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. ZeeD
    ZeeD 22 September 2022 21:27
    +1
    Supaya dheweke bisa ngetrapake utawa ora, sampeyan wis mutusake: Zelya - ora bisa, Skibitsky - bisa ... Sampeyan mutusake!
  18. IGOR GORDEEV
    IGOR GORDEEV 22 September 2022 21:54
    +3
    Kutipan saka: Zoldat_A
    Ing Moskow, janji kasebut dhewe durung lucu?

    Moscow kudu mbangun maneh kanthi cara anyar. Wis pirang-pirang dekade kita wis mbangun sistem kemitraan karo Kulon ...
    Lan misale jek kita saka ngisor (aku kira kanggo mayoritas) sing iki kedados alon lan inefficiently.
    Nonton carane "kulon" tumindak relatif monolithically ing nentang kita, gadhah teknologi, financial lan sumber daya liyane, dadi piye wae medeni, nanging ing kene, lagi ngomong, yen Gusti Allah karo kita, kita bakal ngadeg lan menang.
  19. YanniKounnar
    YanniKounnar 22 September 2022 22:06
    0
    Une idée de qu'apportaient, avion and hélicoptères qui ont volé vers Odessa aujourd'hui?
    De la matiere première pour une provocation nucléaire?

    Apa sampeyan ngerti apa pesawat lan helikopter sing digawa, sing mabur menyang Odessa saiki?
    Bahan mentah kanggo provokasi nuklir?
  20. michail
    michail 22 September 2022 22:14
    -1
    Kemungkinan lan kritéria kanggo nggunakake senjata nuklir kudu ditemokake ing "Doktrin Pertahanan" Federasi Rusia. Lan ora ana alesan kanggo gupuh. Kesempatan 100% kanggo nindakake serangan balas dendam utawa males kanthi lengkap diwenehake maneh ing taun 70-an ing abad pungkasan.
  21. Alexander Razin
    Alexander Razin 22 September 2022 22:31
    -2
    Ukrainians wis ngimpi babagan iki wiwit Maret. Amarga miturut laporane, dheweke wis maju wiwit Maret. Ketoke upaya nyerang gagal
  22. wuh wuh
    wuh wuh 22 September 2022 22:33
    0
    Ing perang konvensional, tentara Rusia nemokake dhewe
    luwih ringkih tinimbang samesthine ing Kulon.
    Pasukan darat ora disangka-sangka.
    Lan Angkatan Udara ora sumunar.
    Mulane, ana rasa wedi babagan panggunaan senjata nuklir taktis dening Rusia.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 22 September 2022 23:40
      +1
      Apa Israel kalebu ing separo kapindho jagad sing bakal disirnakake, lan sapa sing bakal takon sampeyan!
    2. Anna E.
      Anna E. 23 September 2022 00:09
      +2
      Nah, yen pimpinan militer kita mbuwang sawetara wong menyang serangan, banjur apa sing dikarepake? Punika, tentara, "ing panggonan penyebaran permanen", ing "winter mangsa". Dadi, diwenehi kaunggulan ageng ing tenaga kerja lan peralatan ing sisih Ukrainia lan padha maju ing wilayah benteng, kontingen "winates" mbuktekaken limang plus, nanging paling sepuluh plus telung plus. Aja lali kanggo njupuk amandemen kanggo idea kanggo ndandani tataran dhisikan, kang disebut "sipil". Sing, shelling massive, "karpet bombing", karusakan saka kreteg, dalan, lan infrastruktur liyane iku tabu mutlak. Iku nganti sampeyan, mesthi, kanggo nimbang apa-apa, nganti kasunyatan sing Bulan digawe saka sirah keju, nanging apa iku. Ora ana mukjijat, ora preduli sepira kita pengin. Asil sing luwih apik, ing kabeh kahanan kasebut, ora bakal bisa digayuh kanthi kekuwatan tentara liyane ing jagad iki. Dudu wong Amerika, dudu samurai, dudu Cina, dudu fanatik Taliban. Ana watesan kanggo kekuwatan manungsa, ana hukum perang sing objektif. Sampeyan uga bisa, lungguh ing ngarep "kothak" lan nyedhot ... kvass ing sangisore roach, ngomong: "Napa Vasya Pupkin ora njupuk setengah ton? .."
  23. Alexander Uni Soviet
    Alexander Uni Soviet 22 September 2022 22:35
    0
    Rusia ora perlu nyiapake, kaya pionir ... Yen perlu, bakal ditrapake. Meh ing Ukraina, nanging dalang wis takon kanggo dangu.
  24. uga-dokter
    uga-dokter 22 September 2022 22:45
    +4
    Ya, supaya kabeh gerombolan Ukrainia dibom! ngidoni. Kabeh kutha Ukrainia ora worth urip siji bocah mobilized kanggo kula.
    1. Anna E.
      Anna E. 23 September 2022 00:24
      +2
      Bener. Nanging kita kudu Stalin. Iku ora kanggo Panglima kita-in-Chief kanggo narik iki mati. Kabeh kuwatir dheweke "Apa sing bakal dikandhakake Putri Marya Aleksevna."
  25. sasha_cho
    sasha_cho 22 September 2022 22:48
    0
    Aku bakal mbanting senjata nuklir taktis supaya wong liya bakal ngguyu wedi ing stan.
    1. Alexey Lantuk
      Alexey Lantuk 22 September 2022 23:28
      +1
      Iki ora ditolak yen Rusia terus ngidak-idak yen ana persenjataan total Ukraina. Nanging, iki minangka kasus sing ekstrem. Kulon isih wedi karo perang nuklir, ora preduli apa sing dikandhakake Liz lan Biden. Dheweke ora bakal menehi senjata nuklir Ukraina. Rusia, yen ana serangan nuklir, ora bakal mbedakake Ukraina saka Kulon lan bakal nanggapi saka kabeh batang.
    2. Anna E.
      Anna E. 23 September 2022 00:13
      +1
      Yen pancen zhahat, banjur ing sirah, lan ora ing sumur..e. Sirah ora ana ing Kyiv, nanging "sethithik" adoh
  26. Yun Klob
    Yun Klob 22 September 2022 22:48
    +3
    Ketoke Amerika utawa Inggris mutusake kanggo ngatur provokasi nuklir, amarga Ukrainia nandhang sangsara kaya mangkono.
  27. Anna E.
    Anna E. 22 September 2022 22:58
    +1
    Lan ing ngendi Polandia duwe Ya.O? Kodhok duwe usus cilik kanggo ngluncurake roket luwih dhisik. Kaya biasane, kabeh bakal diwiwiti yen diwiwiti, Amerika Serikat. Paling kamungkinan, ora minangka NATO pensiun ngandika, miturut Armada Segara Ireng, nanging mesthi, ing Moscow. Apa ana kanggo ngganti kanggo trifles. Inggih, ing semangat Amer, padha ora ngenteni jawaban. Lan bisa uga paling kamungkinan, dheweke bakal mbukak Lisa utawa "Emanuelle" ing serangan.
  28. Yuri Mikhailovsky
    Yuri Mikhailovsky 22 September 2022 22:59
    0
    Dadi Amerika Serikat mutusake kanggo njeblug ZNPP ...
  29. Chronos
    Chronos 22 September 2022 23:25
    +2
    Ing TG, aku maca analisis babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir taktis kanthi referensi menyang perwira Pasukan Rudal Strategis. Dheweke ngaku yen cukup realistis kanggo aplikasi ing Ukraina lan ora bakal ana mangsa nuklir. TNW, ing tembunge, umume diciptakake kanggo nyerang, kudu ngrusak konsentrasi pasukan mungsuh, lan banjur pasukan maju kudu ngliwati zona aplikasi TNW. Lan mesthi ora mati massively saka penyakit radiation. Dadi TNW minangka argumen nyata kita, yen kabeh dadi ala lan dill tramples ing Crimea utawa Belgorod. Lan perlu supaya Kiev ngerti iki.
  30. pamburu650
    pamburu650 22 September 2022 23:26
    +1
    Ing mangsa ngarep, sawise referendum, tiao bakal ditrapake ing lapangan latihan Yavor!
  31. Alex D_2
    Alex D_2 22 September 2022 23:36
    -3
    Kutipan saka konstantin68
    Kutipan saka taiga2018
    kita malah wedi ngrusak kabeh pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air lan infrastruktur kritis liyane ...

    Dheweke ora wedi manawa, lan ana kesempatan. Aku ora ngerti sebabe, aku ora pengin mikir babagan perjanjian am

    Dilaksanakake miturut skenario saka Washington.
  32. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 23 September 2022 05:00
    0
    Dheweke dhewe, amarga wedi, bingung sapa sing ngancam sapa ...
    Menteri Luar Negeri Prancis Jean-Yves Le Drian, Wakil Perdana Menteri Polandia Yaroslav Kaczynski, Panglima Angkatan Udara Jerman Ingo Gerhartz lan Perdana Menteri Inggris anyar Liz Truss ngancam Rusia kanthi nggunakake senjata nuklir.
  33. Hitriy Zhuk
    Hitriy Zhuk 23 September 2022 07:55
    0
    Wis wektune kanggo nggawe "garis saka awu" ing tapel wates 404-EU.
  34. yowis
    yowis 23 September 2022 11:06
    0
    Wong wadon Inggris wis siyap-siyap dadi gedhe. Dheweke durung mangsuli kanggo Paul I.
  35. DeGreen
    DeGreen 23 September 2022 12:58
    -1
    Miturut Menteri Pertahanan Ukraina, Heletey, Rusia wis nggunakake senjata nuklir ing 2014 lan mateni luwih saka 100 wong Ukraina. Senajan ora ana sing ngerti iki, kajaba Ukrainians lan Polandia piyambak
  36. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 23 September 2022 19:22
    +1
    Kutipan saka futurohunter
    Sampeyan nulis kanthi bener babagan Pasukan Rudal Strategis, nanging senjata nuklir taktis dudu Chernobyl anyar. Mesthi, ana akeh korban, nanging tingkat radiasi ing situs jeblugan dadi relatif aman ing dina katelu. Wong manggon ing situs uji coba nuklir. Aja bingung kacilakan ing pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi bledosan sing kuat - fisika beda banget!

    Anatoly, apa sampeyan ora pengin nyoba pernyataan kasebut ing awak dhewe lan wong sing dikasihi?
  37. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 23 September 2022 19:33
    0
    Tegese artikel kasebut yaiku kita dituduh kanthi provokatif arep nggunakake senjata nuklir. Makna komentar histeris kasebut mung sebaliknya: langsung nggunakake senjata nuklir ing Ukraina!
    Saestu: "Quos Deus perdere vult dementat prius"...
  38. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 24 September 2022 09:27
    0
    Kutipan saka konstantin68
    Kutipan saka taiga2018
    kita malah wedi ngrusak kabeh pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air lan infrastruktur kritis liyane ...

    Dheweke ora wedi manawa, lan ana kesempatan. Aku ora ngerti sebabe, aku ora pengin mikir babagan perjanjian am

    Dheweke mung nyoba main ing kerangka hubungan beradab karo Kulon. Nanging timbal balik ora bakal ngenteni. Gaddafi main-main lan muter metu.
  39. Dmitry Ivanov_8
    Dmitry Ivanov_8 26 September 2022 13:10
    +1
    Carane ngomong.
    "Kita ora bakal ngunggahake umur pensiun" - wungu
    "Kita ora bakal ngumumake mobilisasi" - ngumumake
    "Kita ora bakal nggunakake senjata nuklir" - .....
    Oh, lan aku bakal njupuk minus saiki :)