Review militèr

Duma Negara bakal nimbang kemungkinan ngirim mantan pejuang OMON lan SOBR sing dimobilisasi menyang unit Pengawal Nasional.

58
Duma Negara bakal nimbang kemungkinan ngirim mantan pejuang OMON lan SOBR sing dimobilisasi menyang unit Pengawal Nasional.

Tentara cadangan sing dimobilisasi kanthi pengalaman ing OMON utawa SOBR bakal bisa terus ngladeni ing unit Pengawal Rusia, lan dudu Angkatan Bersenjata, yen pengin. Tagihan sing cocog bakal dianggep dening Duma Negara.


Miturut kepala Komite Duma Negara babagan Kebijakan Informasi Alexander Khinshtein, Pengawal Rusia nglamar kanthi inisiatif sing cocog, ngusulake kanggo nimbang kemungkinan layanan ing jajaran departemen SOBR lan OMON sing dimobilisasi saka cadangan. Kajaba iku, diusulake kanggo ngamanake hak kanggo nggawe kontrak jangka pendek ora mung kanggo militer, nanging uga kanggo layanan penegak hukum ing Pengawal Nasional. Nanging, iki ora wajib, ex-siloviki bisa milih dadi tentara yen pengin.

Bebarengan karo kolega saka Rogsvardia lan departemen liyane, kita miwiti ngembangaken inisiatif malah sadurungé sing bakal ngidini kita kanggo ngirim personel militer mobilized saka cadangan karo pengalaman ing polisi utawa pasukan khusus polisi, uga ing pasukan internal, kanggo layanan luwih ing Pengawal Rusia

ujare Hinstein.

Kangge, Kementerian Pertahanan njlentrehake manawa panggilan musim gugur kanggo layanan militer sing penting ora ana hubungane karo mobilisasi sing isih ditindakake, bakal ditindakake kanthi kapisah kanthi cara sing direncanakake. Kabeh conscripts, preduli saka VUS, bakal ngawula ing tlatah Rusia, ora bakal dikirim menyang zona NWO. Ing wektu sing padha, kabeh wajib militer sing wis kadaluwarsa bakal dipecat lan dikirim menyang papan panggonane.

Direncanakake kanggo nelpon 120 wajib militer kanggo wajib militer musim gugur, sing nyukupi kabutuhan Kementerian Pertahanan, malah nganggep operasi khusus ing Ukraina.
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arcady007
    Arcady007 22 September 2022 21:36
    + 13
    Dheweke bakal ngirim wong sing pinter iki menyang tentara paling sethithik setaun.
    Dheweke sinau nganggo pikiran sing cerdas, nanging ing kasunyatan, entuk manfaat saka dheweke ora katon.
    Luwih asring skandal katon.
    1. Terenin
      Terenin 23 September 2022 07:18
      +2
      Kutipan: Arkady007
      Dheweke bakal ngirim wong sing pinter iki menyang tentara paling sethithik setaun.
      Dheweke sinau nganggo pikiran sing cerdas, nanging ing kasunyatan, entuk manfaat saka dheweke ora katon.
      Luwih asring skandal katon.

      Sing katon kaya apa! nglirik
    2. bisnisv
      bisnisv 23 September 2022 23:16
      +1
      Kutipan: Arkady007
      Dheweke bakal ngirim wong sing pinter iki menyang tentara paling sethithik setaun.

      Pedunung Crimea lan Sevastopol bangga karo Kepala Crimea, Sergey Valeryevich Aksyonov, kang putra disebut munggah ing ngarep mobilisasi parsial announced. Sapa sing dadi pembicara daratan sing bisa ngisi dhaptar sing mulya iki? S.V. Aksyonov lan putrane - ngormati jero! (Sumber: https://cont.ws/@voenkorr/2382145)
  2. Div Divych
    Div Divych 22 September 2022 21:37
    -3
    Iku bakal luwih apik yen organizers exchange cidra saka tawanan dikirim menyang baris ngarep, lan prajurit iki munggah pangkat jenderal kanggo layanan kanggo tanah air.

    Sistem negara kita ora bener, kanggo kepentingan pribadi individu, lan ora kanggo kepentingan umum.
    1. AAK
      AAK 22 September 2022 22:32
      -6
      Kene, warta liyane menarik liwat Reporter, minangka bagéan saka karya ing sela-sela sesi PBB, karo partisipasi langsung saka Lavrov, rembugan ditindakake karo pimpinan PBB lan IAEA ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka militèr kita ninggalake. wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporizhzhya lan wilayah sing cukup gedhe ing sekitar stasiun kanggo nggawe jinis "keamanan zona", "sikep apik" liyane disiapake, ngremehake Rusia.
      1. AAK
        AAK 22 September 2022 22:34
        0
        "Tambahan" liyane sing apik banget kanggo warta babagan kahanan, kahanan lan wong "ijol-ijolan tawanan perang"
      2. Div Divych
        Div Divych 22 September 2022 23:05
        +2
        Yen NPP Zaporozhye nyerah, mula kita kudu ninggalake wilayah Zaporozhye kanthi lengkap, amarga Ukrainia bakal miwiti nyekel artileri ing cedhak tembok NPP Zaporozhye lan nembak kita. Piye wae iki ora katon apik.
      3. kelip-kelip
        kelip-kelip 22 September 2022 23:44
        +3
        Punika warta menarik liyane ing "Reporter" slipped
        Wartawan kasebut diubengi dening "patriot Israel", dheweke ora dipercaya.
      4. Igor Markin
        Igor Markin 23 September 2022 05:08
        -3
        pikirane mesthi menarik, nanging sampeyan wis ngeweruhi sing mung Polandia, Balts lan Ukrainians ngomong bab dhuwit Russian beku, nanging kok? nanging amarga tentara bayaran sing disibuki Bin Salabin wong Arab mung didol marang Inggris kanthi dhuwit beku atusan milyar ing pulo kasebut.
        ya, mbokmenawa kudu ninggalake pembangkit listrik tenaga nuklir iki, nanging Barat kolektif kudu mbayar larang, contone, bali saka Rusia saka pakunjaran Amerika sing dikirim menyang kono.
    2. bisnisv
      bisnisv 24 September 2022 22:37
      0
      Kutipan: Div Divych
      Sistem negara kita ora bener, kanggo kepentingan pribadi individu, lan ora kanggo kepentingan umum.

      Kabeh wong ngomong babagan iki ing endi wae, nanging ora ana pangerten, sayangé.
  3. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 22 September 2022 21:38
    +4
    Kabeh conscripts, preduli saka VUS, bakal ngawula ing tlatah Rusia, ora bakal dikirim menyang zona NWO.

    Lan yen iki wilayah mentas kawangun saka Rusia sawise referendum saka republik Ukrainia?
    1. Chronos
      Chronos 22 September 2022 22:08
      +5
      Kutipan: Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Kabeh conscripts, preduli saka VUS, bakal ngawula ing tlatah Rusia, ora bakal dikirim menyang zona NWO.

      Lan yen iki wilayah mentas kawangun saka Rusia sawise referendum saka republik Ukrainia?

      Ora ana sing kudu ngenteni referendum. Conscripts saiki ngadeg ing tapel wates ing wilayah Belgorod, Kursk lan Bryansk. Lan mabur liwat wong-wong mau. Lan padha pour bali. Tegese, para wajib militer wis melu SVO kanthi lengkap.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 22 September 2022 23:44
      -3
      Kutipan: Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Kabeh conscripts, preduli saka VUS, bakal ngawula ing tlatah Rusia, ora bakal dikirim menyang zona NWO.
      Lan yen iki wilayah mentas kawangun saka Rusia sawise referendum saka republik Ukrainia?

      Ing kana, mbokmenawa, wajib militer bakal direkrut saka pribumi nglirik
  4. Inquisitor
    Inquisitor 22 September 2022 21:43
    + 13
    Dheweke nulis yen UAV wis digunakake kanthi kuat lan utama.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 22 September 2022 22:13
      -3
      Aku rada bingung karo tujuan mobilisasi parsial sing kasebut. Ora ana sing ngetung jumlah pasukan NATO, bebarengan karo Amerika Serikat, sing dikirim ing wektu iki menyang tapel wates kita, menyang Polandia lan negara Baltik. Kita wis ana ing ambang gedhe. Staf Umum Rusia ngerti luwih saka apa sing ditindakake dening pasukan kasebut. Mungkin dheweke wis nguwasani garis kanggo nyerang. Luwih becik aman tinimbang entuk kejutan.
      1. Nelayan
        Nelayan 23 September 2022 00:04
        +6
        ing negara-negara Baltik, rata-rata, ana 1500 hodgepodges campuran ing saben, yaiku, umume, kira-kira 4500 infantri NATO multibahasa kanthi waja ringan. Secara total, udakara 40 Yankee dikemas ing pangkalan ing Eropa. Ing Romania, kontingen cilik nganakake latihan. 000 ewu maksimum ing sadawane kabeh tapel wates (Rusia lan Belarus), bebarengan karo mercenary lan ahli militèr ing Ukraina. Nanging ing kene kudu dielingi yen kita ora bakal nyesel pasukan NATO ing tlatah negara-negara tanggane, ing ngendi biaya nuklir taktis bisa digunakake kanthi aman lan nyuda paling sethithik pangkalan lan unit NATO ing sawijining dina lan ngrusak wong sing slamet ... ora ana Ukraina lan kita ora perlu kanggo katon utamané ing populasi.
      2. pandhu arah777
        pandhu arah777 23 September 2022 07:38
        +2
        Kutipan saka: tralflot1832
        Aku rada bingung karo tujuan mobilisasi parsial sing kasebut. Ora ana sing ngetung jumlah pasukan NATO, bebarengan karo Amerika Serikat, sing dikirim ing wektu iki menyang tapel wates kita, menyang Polandia lan negara Baltik. Kita wis ana ing ambang gedhe. Staf Umum Rusia ngerti luwih saka apa sing ditindakake dening pasukan kasebut. Mungkin dheweke wis nguwasani garis kanggo nyerang. Luwih becik aman tinimbang entuk kejutan.

        Negara-negara NATO ora bisa dikalahake kanthi senjata cilik, Rusia dudu USSR, senjata nuklir wis disimpen kanggo dheweke.
    2. Nyrobsky
      Nyrobsky 22 September 2022 23:47
      +2
      Kutipan saka Inquisitor
      Dheweke nulis yen UAV wis digunakake kanthi kuat lan utama.

      Dina iki, ing Ochakovo, sawetara kapal tenggelam nggunakake Geranium.
      1. obliterator
        obliterator 23 September 2022 00:03
        +3
        Kutipan: Nyrobsky
        Dina iki, ing Ochakovo, sawetara kapal tenggelam nggunakake Geranium.

        Geranium-2 umume nyenengake. Nanging kahanan ing Iran dhewe wis nguwatirake, iku smacks saka revolusi werna anyar.
  5. Komentar wis dibusak.
    1. TIR
      TIR 22 September 2022 21:55
      +6
      Pracayaa, ana karya kanggo struktur polisi. Ana sing kudu nindakake penahanan unsur musuh ing wilayah sing dikontrol. Lan ya, patroli. Sampeyan bisa uga nglatih cadangan iki kanggo bisnis iki. Kajaba iku, ing prakara iki, tekad lan tekanan luwih dibutuhake, lan ing antarane SOBR ana cukup greyhound kanggo kasus kasebut.
    2. 72jora72
      72jora72 22 September 2022 21:56
      +7
      Apa dheweke pancen keselak ana? Pengawal Nasional minangka struktur Putin kanggo nyegah kerusuhan,
      Ayo, nulis escho, aku wis ngomong setengah artikel .........
    3. akropin
      akropin 22 September 2022 21:58
      +7
      Igor saiki 25. Saiki dheweke ana ing perjalanan bisnis. Kesan ing dina-dina kapisan yaiku ambune kobong saben jam, akeh mobil sing rusak lan ngetung wektu kaya tangan kaping pindho. Dheweke ana ing SOBR saka Pengawal Rusia. Apa sing sampeyan duwe ing njaba jendela sampeyan? Ketoke parkir omah kanthi klarifikasi sapa sing duwe hak parkir ing endi?
    4. Dart2027
      Dart2027 22 September 2022 22:02
      +7
      Kutipan saka A.S.M.
      Apa dheweke pancen keselak ana? Pengawal Nasional minangka struktur Putin kanggo nyegah kerusuhan, lan Omon lan Sobr uga minangka struktur polisi. Apa sampeyan ngerti apa gunane? Polisi ngawula wong, lan polisi ngawula mesin kanggo oppression saka siji kelas dening liyane.

      Saben uwong sing ngetutake kabar kasebut ngerti yen Pengawal Rusia melu NWO, lan cukup ing ngarep. Ganti piring.
      1. Terenin
        Terenin 23 September 2022 07:23
        0
        Kutipan saka Dart2027
        Ganti piring.

        ora bisa ora Medodichka-s.
    5. griffin ireng
      griffin ireng 22 September 2022 22:03
      +1
      O! Kanggo dangu, ora ana squeals saka zipsoshniks anyar :) TsIPSOshnik, marang kula, kang Crimea? :) Utawa sampeyan ora kompeten sacara profesional ing kana, sampeyan ora duwe ide babagan struktur kekuwatan Rusia?
    6. trafllot1832
      trafllot1832 22 September 2022 22:16
      +1
      Dheweke bakal nutupi mburi, tinimbang unit tempur.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. kula 1970
      kula 1970 22 September 2022 23:14
      -6
      Kutipan saka A.S.M.
      Apa sampeyan ngerti apa gunane? Polisi ngawula wong, lan polisi ngawula mesin kanggo oppression saka siji kelas dening liyane.

      Ketoke milisi ngladeni rakyat - nalika nampa teken karet ing taun 1963, lan granat gas ing taun 1964. belay ?
      Lan ing taun 1973 - modifikasi anyar saka batons PR-73, kang polisi isih nindakake ...
    9. Stepan S
      Stepan S 23 September 2022 01:50
      +4
      Rosgvardia minangka struktur Putin kanggo nyegah kerusuhan

      Go marang wong lanang saka SOBR sing nyekel pertahanan ing arah Kharkov, ing Balakliya, nalika tim tentara "miwiti redeployment." Bokong pinter. Mbokmenawa saka bulkers.
    10. AdAstra
      AdAstra 23 September 2022 11:29
      0
      OMON lan sobr wis suwe diwenehake marang para pengawal.
  6. Alexander Razin
    Alexander Razin 22 September 2022 22:32
    -2
    Lan babagan Duma Negara? Dheweke wis tiba ing pasukan interior
    1. tukang ngibul
      tukang ngibul 22 September 2022 23:03
      +6
      Garda Nasional minangka departemen liyane. Ora ana pasukan internal Kementerian Dalam Negeri wiwit taun 2016. Dheweke nelpon Kementerian Pertahanan, nanging Pengawal Nasional ora pengin ngirim gudang ing kana.
      1. AdAstra
        AdAstra 23 September 2022 11:31
        0
        Inggih, pengawal punika abad padha dibusak saka Kamentrian Dalam Negeri, sing ana pangareping kapisah mung ing kasus.
        1. tukang ngibul
          tukang ngibul 25 September 2022 15:35
          0
          Intine, ya. Nanging departemen beda. Lan nalika akeh bos, birokrasi dadi luwih rumit
    2. kula 1970
      kula 1970 22 September 2022 23:20
      0
      Quote: Alexander Razin
      Lan babagan Duma Negara? Dheweke wis tiba ing pasukan interior
      - iku ora kasunyatan. Wong bisa duwe akeh VUSs, lan ing antarane wong-wong mau perlu banget
  7. tukang ngibul
    tukang ngibul 22 September 2022 23:00
    +3
    Apa kepala Pengawal Rusia berjuang kanggo pengaruh? Apa ora pengin menehi pejuang ing Kementerian Pertahanan?
  8. Deadushka
    Deadushka 22 September 2022 23:01
    +8
    Ngelingi kira-kira 4.5 yuta wong ing struktur daya (luwih saka kabeh USSR), bakal aneh yen ora digunakake, nanging ngumumake rekrutmen anyar menyang tentara.
    Sejarah bisu babagan kasunyatan manawa penjamin janji ora bakal nggawe set anyar ("kita bakal entuk karo kontraktor").
    1. kula 1970
      kula 1970 22 September 2022 23:21
      +3
      Quote: Mati
      Ngelingi kira-kira 4.5 yuta wong njabat ing lembaga penegak hukum (luwih saka kabeh USSR)
      - CHOPovtsev lol ditambahake?
      1. Deadushka
        Deadushka 22 September 2022 23:27
        0
        Ora, data kasebut kasedhiya kanthi bebas (banjur digawa menyang taun kaping 19)
        1. kula 1970
          kula 1970 23 September 2022 06:14
          0
          Quote: Mati
          Ora, data kasebut kasedhiya kanthi bebas (banjur digawa menyang taun kaping 19)

          Sampeyan bisa ngubungake? Banjur lam tentara lan lam polisi (karo Pengawal Nasional) - piye wae dheweke ora narik 4,5 ...
          Biasane perusahaan keamanan pribadi plus - supaya tokoh luwih kenthel lol
          1. Deadushka
            Deadushka 23 September 2022 11:24
            0
            Apa sampeyan kesed kanggo nggoleki lan nambah kabeh?
            CHOP - nganti 1.5 mil. Nanging, biasane ora dianggep.
            Kanthi kabeh iku, sawetara pejabat kanggo 2 wong lyama.
            PS offhand, sampeyan bisa ngetung liyane dhewe:
            Kamentrian Dalam Negeri udakara 900 ewu.
            Pengawal Rusia ok. 400 ewu
            Kamentrian Darurat udakara 300 ewu
            FSIN oke. 300 ewu
            FSB lan Border Troops kira-kira. 200 ewu
            Kantor Kejaksaan, Bea Cukai, Bailiff lan liya-liyane kanggo 200 ewu rubel.
            Masyarakat Cossack Militer (ing anggaran negara) babagan 750 ewu rubel.
            Apa "bab" biasane luwih. Data wis lawas.
            Nanging kanthi tuwuhing jumlah rata-rata 10% sajrone limang taun, data kasebut beda-beda.
            1. kula 1970
              kula 1970 23 September 2022 11:52
              -1
              Sing jelas....
              Kabeh kaya biasane, ora ana sing anyar ...
              Mung ditarik munggah nomer nyata ing tokoh ndhuwur
              Quote: Mati
              Apa "bab" biasane luwih. Data wis lawas.

              "Draf dekrit ngusulake kanggo netepake staf maksimal badan urusan internal kanthi jumlah 897283 unit, kalebu karyawan - 749273, pegawai negeri federal - 17197, karyawan - 130813", - dilapurake ing Kementerian Dalam Negeri. Pekerja ing Kementerian Dalam Negeri, contone, tukang resik lol . Kekuwatan sing nggegirisi, kabeh wong ing USSR wedi banget karo dheweke, nggih, kepiye polisi nyetel pembersih ..

              "Miturut Keputusan Presiden tanggal 11.04.2022 April 201 No. XNUMX, staf sistem penjara (UFSIN Rusia) dikurangi saka 225 285 unit nganti 224 042",

              Apa Kamentrian Darurat kanthi lengkap bersenjata?

              Cossack ing pasukan keamanan utamane ngirim - kita nganggo pecut sajrone 10 taun, banjur ana wong sing lungguh ing mburi lan bisik-bisik kaya mbah.
              LEGAL padha bisa dikirim, uga, menyang steppe, contone, Lan ora kaya polisi, sampeyan ora bakal entuk apa-apa kanggo iku ....


              Paling akeh cekap oppositionists isih count akeh kurang - 2,6 yuta....kaya iki
              https://pasmi-ru.turbopages.org/pasmi.ru/s/archive/259425/

              Dadi ngethok sturgeon lan aja luwih katolik tinimbang paus, aja ngidoni oposisi ...
      2. Aministrator
        Aministrator 23 September 2022 04:26
        -1
        Kutipan: my 1970
        - Apa perusahaan keamanan pribadi ditambahake?

    2. Stepan S
      Stepan S 23 September 2022 01:52
      +1
      Lan padha digunakake. OMON lan SOBR ora metu saka lelungan bisnis. Utawa sampeyan pengin ngirim luwih akeh perwira polisi distrik lan bocah-bocah wadon interogasi?
      1. Terenin
        Terenin 23 September 2022 07:31
        0
        Kutipan: Stepan S
        OMON lan SOBR ora metu saka lelungan bisnis. Utawa sampeyan pengin ngirim luwih akeh perwira polisi distrik lan interogasi bocah-bocah wadon?

        Petugas precinct uga bakal ana ing detasemen gabungan departemen sementara ATS, lan interogator lan petugas tugas, lan sopir, lan staf pengajar ... Mung wektune durung teka.
        Lan, kene karo bocah-bocah wadon ing polisi, ing mratelakake panemume, iki scourge saka panguwasa. Lan muncul amarga gaji cilik sing ora ditindakake wong lanang.
  9. Radikal
    Radikal 22 September 2022 23:27
    -3
    Kutipan: Div Divych
    Yen NPP Zaporozhye nyerah, mula kita kudu ninggalake wilayah Zaporozhye kanthi lengkap, amarga Ukrainia bakal miwiti nyekel artileri ing cedhak tembok NPP Zaporozhye lan nembak kita. Piye wae iki ora katon apik.

    Bakal katon "ora apik", kaya sing diucapake, yen sampeyan kentut kanthi banter ing subway utawa papan umum liyane, nanging babagan kemungkinan budhal saka ZNPP, iki bakal dadi sawetara pengkhianatan saka pamrentah saiki. Iku wektu kanggo njaluk digunakake kanggo iku, copot pince-nez pink Panjenengan, lan ora nyenengi dhewe karo ilusi. sad
  10. Dikson
    Dikson 23 September 2022 04:27
    -3
    Ijol-ijolan, kontrak, kesempatan .. Aku duwe pitakonan kanggo sampeyan, para pejabat. Dikumpulake kanggo nganakake referendum babagan aksesi. Ngginakaken. Kabeh iku apik banget. Iku misale jek dadi. Dakkandhani, kepiye kabeh wong Donetsk lan Luhansk iki sing wis nglawan Ukrofasis kanthi gaman ing tangane nganti pirang-pirang taun, kepiye? Apa karo wong-wong mau? Artikel apa sing ana ing ngisor iki, sawise gabung karo Rusia, "formasi bersenjata ilegal", ta? Apa dheweke bakal dilucuti senjata? Kanggo ngetokake ing bendera Angkatan Bersenjata Federasi Rusia? Jendral-jendral kita sing wis menang bakal ditugasake dadi komando, ta? Sapa sing bakal nyekel pertahanan tinimbang dheweke sawise referendum, jelas wong-wong sing saiki digerakake karo kita? Iki masalah serius - wong berjuang kanggo nglindhungi tanahe. Banjur padha teka lan ngomong - nyerahke senjatamu. Utawa ora nyerah? Mesthine ora ana partisan.
    1. 72jora72
      72jora72 23 September 2022 16:55
      0
      Apa karo wong-wong mau? Artikel apa sing ana ing ngisor iki, sawise gabung karo Rusia, "formasi bersenjata ilegal", ta? Apa dheweke bakal dilucuti senjata?
      Miturut pendapatku, kabeh wis dijelasake kanthi jelas.
      Andrey Kartapolov, kepala Komite Pertahanan Duma Negara Federasi Rusia, ujar manawa sukarelawan saka Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk yen republik gabung karo Federasi Rusia bakal dadi personel militer tentara Rusia.
  11. pandhu arah777
    pandhu arah777 23 September 2022 06:28
    +4
    Strelkov bilih kontraktor massively nyuwek kontrak sawise wiwitan SVO, supaya padha kudu bali menyang Unit pisanan kabeh, padha ora perlu retrained. Agenda lan Donbas.
    1. Terenin
      Terenin 23 September 2022 07:32
      +2
      Kutipan saka: navigator777
      Strelkov bilih kontraktor massively nyuwek kontrak sawise wiwitan SVO, supaya padha kudu bali menyang Unit pisanan kabeh, padha ora perlu retrained. Agenda lan Donbas.

      ya nglirik iki "refuseniks" miber ing lengkap.
  12. odometer
    odometer 23 September 2022 06:30
    +1
    Banget ... Lan kanggo transit gas, pembayaran digawe ing wektu, padha ora telat, Gusti Allah ora? Nanging ya, beda ...
    1. Terenin
      Terenin 23 September 2022 07:35
      +2
      Kutipan: curvimeter
      Banget ... Lan kanggo transit gas, pembayaran digawe ing wektu, padha ora telat, Gusti Allah ora? Nanging ya, beda ...

      Mesthine, kabeh kudu diblokir, nanging kanthi sah makna "operasi" ora ngidini nglanggar kontrak komersial. Kita tiba, ing tingkat internasional, dadi pemasok sing ora bisa dipercaya. Mung deklarasi perang.
      1. odometer
        odometer 23 September 2022 08:10
        +1
        Wis luwih anget... Lagi dicekel dening sanksi saka kabeh pihak, mungsuh ana ing gapura... Lan kita wedi kanggo njaluk menyang supplier ora dipercaya. Lan ora bakal luwih logis kanggo nganggep manawa sanksi kasebut minangka fiksi, pakan kanggo para pemilih ... Nanging nyatane, unsur-unsur kesepakatan sing akale lan hina. Contone, omset perdagangan saben wulan karo AS sing padha yaiku 1 milyar dolar.
        1. Terenin
          Terenin 23 September 2022 08:33
          +4
          Kutipan: curvimeter
          Wis luwih anget... Lagi dicekel dening sanksi saka kabeh pihak, mungsuh ana ing gapura... Lan kita wedi kanggo njaluk menyang supplier ora dipercaya. Lan ora bakal luwih logis kanggo nganggep manawa sanksi kasebut minangka fiksi, pakan kanggo para pemilih ... Nanging nyatane, unsur-unsur kesepakatan sing akale lan hina. Contone, omset perdagangan saben wulan karo AS sing padha yaiku 1 milyar dolar.

          Igor, aku bakal ngomong, aku dadi pembuat keputusan sing angel. Nanging, ora kaya panguwasa, aku ora duwe tanggung jawab kanggo "bazaar"ku.
        2. kula 1970
          kula 1970 23 September 2022 12:02
          -1
          Kutipan: curvimeter
          Contone, omset perdagangan saben wulan karo AS sing padha yaiku 1 milyar dolar.

          100 babak saben dina × 150 wong × 000 rubel saben kartrid = 300 yuta saben dina.
          Sawise ngetik klompok tambahan - yen 300 - \u000d 1 milyar ing DINA
          Lan iki minangka consumable penny, dudu Kaliber lan dudu tank ....
          Malah yen sampeyan njupuk kabeh awis saka oligarki, iku bakal cukup kanggo sasi perang, ora maneh ...
          Perang iku barang sing larang banget ....
          1. odometer
            odometer 23 September 2022 14:48
            +1
            Aku ora ngerti apa iki aritmetika. Aku ora weruh sambungan karo komentarku.
            1. kula 1970
              kula 1970 23 September 2022 23:17
              -1
              Kutipan: curvimeter
              Aku ora ngerti apa iki aritmetika. Aku ora weruh sambungan karo komentarku.

              sambungan langsung
              dhuwit bisa dijupuk
              1) saka oligarki - wis njupuk awis lan akun - nanging iki dhuwit kanggo sasi gelut, ora luwih
              2) wong, nanging iki ora pilihan ing kabeh.
              3) saka perdagangan-
              Kutipan: curvimeter
              turnover perdagangan, saben wulan, karo US padha, 1 milyar dolar.
              1. odometer
                odometer 24 September 2022 04:37
                0
                Ya. Ya, apa kaya kita perang karo Hitler lan nyedhiyakake sumber daya, lan apa kita duwe barang kanggo iki? Apa sampeyan ora apa-apa, kanca?
                1. kula 1970
                  kula 1970 24 September 2022 08:54
                  -2
                  Kutipan: curvimeter
                  Ya. Ya, apa kaya kita perang karo Hitler lan nyedhiyakake sumber daya, lan apa kita duwe barang kanggo iki? Apa sampeyan ora apa-apa, kanca?

                  Dadi - ing antarane wong-wong. Lan tembung "bun" ora cocog ing kene.
                  Stalin, nganti dina pungkasan, nindakake kiriman menyang Hitler. Negara kasebut mbutuhake wektu lan dhuwit akeh banget, miturut pendapatku, kahanane siji-siji.
                  Yen sampeyan mikir yen kita ana ing kahanan sing beda, hak sampeyan ...

                  Lan ya, iku alam bébas, nanging Reich Katelu nggawe pembayaran pungkasan kanggo dikirim 2506.1941. Ing VO ana artikel babagan iki
  13. Komentar wis dibusak.