Review militèr

Pers AS: Ukraina mbutuhake tank kanggo nerusake "counterofensif"

54
Pers AS: Ukraina mbutuhake tank kanggo nerusake "counterofensif"

Ukraina ngalami kekurangan gedhe saka kendaraan lapis baja, utamane tank, sing dheweke kudu nerusake "counteroffensive" ing pasukan Rusia. Nanging, politikus Barat ora cepet-cepet nyukupi panjaluke Kyiv, lapor Politico.


Publikasi Amerika, kanthi nyebutake sawetara pejabat dhuwur saka negara liya, nyatakake yen Ukraina butuh tank lan wis bola-bali ngirim panjaluk menyang sawetara negara, kalebu Amerika Serikat lan Jerman. Tank saiki ana ing papan pisanan ing kepinginan Kyiv, kanthi bantuan saka American Abrams utawa Leopards Jerman, militer Ukraina ngrancang kanggo nerusake "counteroffensive" ing pasukan Rusia lan pungkasane mbebasake wilayah Ukraina. Tanpa tank, Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kerugian gedhe, ora bisa nembus pertahanan pasukan Rusia.

Nanging, Amerika Serikat utawa Jerman ora cepet-cepet nyuplai tank Abrams utawa Leopard menyang Ukraina, saéngga nyuda kesempatan tentara Ukraina kanggo entuk "malah luwih maju." Kaya sing wis dingerteni, kegagalan utamane amarga kesulitan logistik.

Nanging pejabat keamanan nasional senior ing negara loro kasebut alon-alon nyerahake tank kasebut, sebagian amarga kesulitan pembangunan lan logistik.

Politico ngandika.

Sadurungé, Pentagon ujar manawa masalah nyedhiyakake tank buatan Kulon menyang Ukraina ana ing agenda lan dirembug, nanging ing jangka panjang, minangka bagéan saka panggantos lengkap senjata Soviet karo senjata Barat. Saiki, Amerika fokus ing pasokan tank buatan Soviet menyang Kyiv, supaya ora nglatih maneh kru lan ora ngaso dawa ing permusuhan.
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 23 September 2022 07:03
    +5
    Lagi nyiapake lemah kanggo kaputusan kanggo ngirim tank.
    1. Victor_B
      Victor_B 23 September 2022 07:06
      +2
      Nanging, Amerika Serikat utawa Jerman ora cepet-cepet nyuplai tank Abrams utawa Leopard menyang Ukraina, saéngga nyuda kesempatan tentara Ukraina kanggo entuk "malah luwih maju." Kaya sing wis dingerteni, kegagalan utamane amarga kesulitan logistik.
      Inggih, padha wedi mundhut reputasi saka karusakan massal saka peralatan iki.
      Abram lan Leo sing paling apik ing planet ing kabeh "rating".
      Nanging!
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 23 September 2022 07:19
        +4
        Ya, dheweke ora wedi apa-apa, mula akeh tank Abrams sing wis ilang Irak lan Arab Saudi lan Amerika dhewe lan ora ana apa-apa.

        Saben uwong ngerti yen tank dudu pertahanan utama, nanging mung kendaraan tempur.

        Mung Amerika ngerti carane ngetung dhuwit lan ora cepet-cepet nransfer Abrams nalika isih ana stok tank Soviet.

        Nanging rauh aku bakal teka menyang tank NATO.

        Negara-negara NATO aktif nyediakake senjata mandhiri menyang Ukraina lan ora wedi yen ana kerugian.
      2. Roso 56
        Roso 56 23 September 2022 07:22
        0
        Abram lan Leo sing paling apik ing planet ing kabeh "rating".

        Iki nalika lagi ana ing garasi, lan ing Donbass bakal dirasakake dening udder.
        1. Invoice
          Invoice 23 September 2022 08:30
          +1
          Kutipan: Ros 56
          Abram lan Leo sing paling apik ing planet ing kabeh "rating".

          Iki nalika lagi ana ing garasi, lan ing Donbass bakal dirasakake dening udder.

          Saben tank ora mung gaman abot kanggo ukroreich, nanging uga 50-60 ton saka logam nggoleki kanggo mbukak tanduran metalurgi Rusia lan mundhakaken ekonomi!
        2. tamu
          tamu 24 September 2022 16:32
          0
          Iku mokal kanggo nindakake soko supaya padha ora tekan Donbass ing kabeh?
      3. Stirbjorn
        Stirbjorn 23 September 2022 07:50
        +2
        Kutipan saka: Victor_B
        Abram lan Leo sing paling apik ing planet ing kabeh "rating".

        Leo Turki, "wong jenggot ireng" karo ATGM lawas diobong kanggo awake dhewe ... utamane ing sekitar Al-Bab, ana akeh foto ing jaring.
    2. Maz
      Maz 23 September 2022 08:19
      +2
      Dheweke grappled pungkasan, udan deres wiwit ing Reich Ukrainia, cuaca dadi adhem banget, derajat nol ing wayah wengi, meh 15 ing wayah awan, godhong wiwit ambruk, mula, tank ora bakal mbantu. Simbah kadhemen wis teka lan miturut ramalan, mangsa ora bakal panas banget.
      1. wong janggut
        wong janggut 23 September 2022 08:57
        -1
        Kutipan: Maz
        Dheweke grappled pungkasan, udan deres wiwit ing Reich Ukrainia, cuaca dadi adhem banget, derajat nol ing wayah wengi, meh 15 ing wayah awan, godhong wiwit ambruk, mula, tank ora bakal mbantu. Simbah kadhemen wis teka lan miturut ramalan, mangsa ora bakal panas banget.

        Aku setuju karo sampeyan: Jenderal Moroz wis nggunakake rusa ing Arktik Rusia. Kéwan wuluné putih wis nggulung ing giringé.
    3. Yrec
      Yrec 23 September 2022 09:20
      0
      Pancen, mobilisasi bakal nyepetake transfer tank menyang Ukraina. Aku bakal Leopard-1 lan M-60. Ing kasus apa wae, ing tahap pisanan. Wong Jerman biasane bakal mbayar. Kaping pisanan, tiba saka industri.
  2. trafllot1832
    trafllot1832 23 September 2022 07:04
    +4
    Kita uga butuh tank, nanging ora kaya Ukraina, kita bakal duwe.
    1. wong janggut
      wong janggut 23 September 2022 08:58
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kita uga butuh tank, nanging ora kaya Ukraina, kita bakal duwe.

      Kita duwe tank ing pangkalan panyimpenan. Sijine wong ing urutan lan nerusake menyang Kulon.
  3. Normann
    Normann 23 September 2022 07:10
    +9
    Abrams ora bisa nyusup menyang trowongan utawa ngrusak jembatan, bakal abot.
    1. Mauritius
      Mauritius 23 September 2022 07:16
      0
      Kutipan saka Norman
      Abrams padha ora bisa nyusup menyang trowongan utawa numpes kreteg, iku bakal abot.

      Bener, telek lengkap kanggo Ukraina lan Polandia .... NyuwunYa, lan kanggo Sprat.
    2. BrTurin
      BrTurin 23 September 2022 11:54
      0
      Ing artikel Politico padha ana bantahan liyane - abot lan - pensiunan Letnan Jenderal Ben Hodges nuding metu konsumsi bahan bakar dhuwur.
  4. bali
    bali 23 September 2022 07:10
    -2
    hi Nunggu, kaya ing Perang Donya II. Sapa sing bakal njupuk - sing lan bakal mbantu.
    1. Egoza
      Egoza 23 September 2022 07:17
      +3
      Kutipan saka Dos
      Nunggu, kaya ing Perang Donya II. Sapa sing bakal njupuk - sing lan bakal mbantu.

      Ya, ing urip dheweke ora bakal mbantu Rusia!
      1. bali
        bali 23 September 2022 07:49
        -1
        hi Yagene ora? Dheweke pancen bisa mbantu! Kanthi pembuangan Zeli, contone sedulur ngukur ... Padha bakal langsung dadi anti-fasis lan radikal malih Dodge!
    2. Mauritius
      Mauritius 23 September 2022 07:19
      +3
      Kutipan saka Dos
      hi Nunggu, kaya ing Perang Donya II. Sapa sing bakal njupuk - sing lan bakal mbantu.

      Sampeyan salah, padha ora bakal bantuan kita, mung yen padha nuduhake Ruin, padha ngerti carane. Nyuwun
    3. Simbah amatir
      Simbah amatir 23 September 2022 07:45
      +1
      Kita ora bakal nampa bantuan iki. Ing kahanan apa wae. Lan ing AS, aku yakin dheweke ngerti iki.
      1. bali
        bali 23 September 2022 07:51
        0
        hi Bantuan babagan materi ora kalebu, lan ora ana gunane kanggo kita. Nanging versi virtual bakal liwati.
        1. Simbah amatir
          Simbah amatir 23 September 2022 07:56
          +3
          Bantuan virtual karo dhuwit Amerika virtual? wassat Ora ana apa-apa. Mratelakake panemume prasaja, yen padha ngandhani saka saben wesi yen kita nglawan Barat lan Amerika Serikat, mula wektune kanggo miwiti perang kanthi nyata. Aku ora ngomong bab ijol-ijolan jotosan, Aku ngomong bab mandhek lengkap sembarang hubungan dagang, lan abang saka hubungan diplomatik kanggo tingkat paling. hi
          1. Edas
            Edas 23 September 2022 08:26
            -3
            Apa sampeyan sho ?, nanging kepiye anak-anak wakil ing Amerika. Dheweke ora bakal ninggalake duweke ing kono.
  5. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 23 September 2022 07:13
    -2
    Logistik ora ana hubungane. Amerika Serikat ajeg nganakake latihan ing transfer peralatan, kalebu tank, kanggo Polandia dhewe, padha diangkut dening segara kanggo Jerman, lan banjur liwat ril kanggo Polandia, lan banjur padha bisa diangkut dening Trailer kanggo Ukraina. Ora ana sing bisa dicritakake babagan Jerman.

    Tank minangka barang sing larang, Leopard lan Abrams anyar regane luwih saka 10 yuta dolar, lan konsumsi bakal gedhe.

    Senajan tank iki luwih abot lan mbokmenawa luwih dilindhungi saka pecahan 152 mm cangkang.
    1. novel66
      novel66 23 September 2022 07:32
      +6
      abrams burned sak shelling 12.7 instalasi tambahan splashed lenga ing engine
      1. Metallurg_2
        Metallurg_2 23 September 2022 08:48
        0
        Mung ora lenga, nanging kobong bahan bakar diesel. Lan diesel, kanthi pemanasan sing tepat, luwih angel dipateni tinimbang bensin. Mulane, contone, yen bisa kanggo ignite T-34 sak perang, iku diobong kanggo neraka, nanging soko tetep saka bensin T-70 kanggo pemugaran.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 23 September 2022 12:23
        +1
        abrams burned sak shelling 12.7 instalasi tambahan splashed lenga ing engine


        Siji kasus saka sewu. BTR-82 kita kobong, pejuang anget godhok ing cedhak.
    2. Simbah amatir
      Simbah amatir 23 September 2022 07:49
      +1
      Tank minangka barang sing larang, Leopard lan Abrams anyar regane luwih saka 10 yuta dolar,
      Bisa ngomong pinten dhuwit Amerika wis dipompa kanggo bantuan karo senjata kanggo Ukraina?
      Ing mratelakake panemume, titik kene ora ing kabeh dhuwur biaya tank.
      Senajan tank iki luwih abot lan mbokmenawa luwih dilindhungi saka pecahan 152 mm cangkang.

      Saka pecahan - ya. Nanging saka serangan langsung senjata anti-tank - aku ora mikir. Yen Ukrainians bakal diwenehake karo nawakke Western, padha ora bakal dadi saka modifikasi paling anyar.
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 23 September 2022 12:27
        +2
        Bisa ngomong pinten dhuwit Amerika wis dipompa kanggo bantuan karo senjata kanggo Ukraina?
        Ing mratelakake panemume, titik kene ora ing kabeh dhuwur biaya tank.


        Padha ngirim akeh iku, nanging iku cetha yen Amerika nyimpen ing bantuan, iku siji bab kanggo sumber 100 M777 howitzer kanggo 500 ewu dolar, lan cukup liyane 100 tank kanggo 10 yuta dolar saben.

        Nanging cepet utawa mengko, aku mikir tank bakal dikirim, utamané yen kita kios karo mobilisasi, padha bakal pracaya ing kamenangan Ukraina.
        1. Simbah amatir
          Simbah amatir 23 September 2022 14:27
          0
          Nanging cepet utawa mengko, aku mikir tank bakal dikirim, utamané yen kita kios karo mobilisasi, padha bakal pracaya ing kamenangan Ukraina.
          Padha bakal, mesthi. Mung kita ora duwe hak kanggo slip. Yen ora ana pengkhianatan ing ndhuwur, kita bakal ngrampungake apa sing diwiwiti.
    3. Kerensky
      Kerensky 23 September 2022 11:34
      +2
      Senajan tank iki luwih abot lan bisa uga luwih dilindhungi saka pecahan cangkang 152 mm.

      Apa sampeyan pengin ngomong yen tank duwe waja anti-fragmentasi?! Mungkasi ngunekke bolam lan mlayu sawise lokomotif nganggo pedhang!
  6. Mauritius
    Mauritius 23 September 2022 07:14
    0
    Saiki, Amerika fokus ing kiriman menyang Kiev tank digawe Soviet supaya ora nglatih maneh punggawa lan ora ngaso dawa ing permusuhan.
    Irak, ngendi liyane?
  7. penembake gunung
    penembake gunung 23 September 2022 07:15
    +1
    Ing endi tank sing paling cocok? Bener, ing India! Secara harfiah ana ewonan. Tuku wong India? Ing soko ... Bisa padha? Lan setan ngerti dheweke ... jiwa gipsi peteng.
    1. Serg65
      Serg65 23 September 2022 08:20
      +4
      Quote: penembak gunung
      Lan setan ngerti dheweke ... jiwa gipsi peteng.

      China mung bakal ngobong tangan saka warta kaya ngono ... wong India bakal langsung lali babagan kesepakatan saka gerakan Cina kasebut!
  8. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 23 September 2022 07:15
    +1
    Sanadyan dheweke nggawe keputusan babagan pangiriman, jangkah dheweke ora bakal tetep karo umur MBT ing medan perang, miturut pendapatku.
  9. Roso 56
    Roso 56 23 September 2022 07:19
    +1
    Ayo padha nyedhiyakake luwih akeh Abrams, tanker ing korps Donbass ora tau duwe barang sing eksotis, lan bakal migunani kanggo kita ing museum. wassat
  10. Slon1978
    Slon1978 23 September 2022 07:27
    +1
    Kaya sing wis dingerteni, kegagalan utamane amarga kesulitan logistik

    Pancen ora. Alesan nyata yaiku tank (1) bakal nggawe gambar sing ala amarga bakal dibongkar ing garis ngarep kaya model Soviet, iki bakal dadi jotosan kanggo gambar lan penjualan lan (2) tank kulon larang, banget. larang lan cilik, padha didol meh siji, utamané Leopard-2, lan Abrams ing Amerika Serikat ora diprodhuksi maneh ing kabeh, nanging mung modern. Iku angel mbayangno gambar saka unit infanteri nyerang saka Angkatan Bersenjata Ukraina karo perusahaan (10 Unit) saka Leopard-2. Yen Ukraina entuk tank saka AS, bakal dadi M-60 lawas saka pangkalan panyimpenan. Kanthi alasan sing padha, Ukraina ora bakal nampa pejuang Barat - gambar kasebut bakal dadi ala, amarga bakal dadi panganan kanggo S-300/400 lan Su-35. Sisih kita, mbok menawa, uga bakal rada kepunjulen ing perang udhara, mesthine, nanging ing kahanan kaunggulan kuantitatif sakabèhé ing udhara, keunggulan taktik lan teknis Su-35, kontrol radar wilayah udara, lan liya-liyane. mundhut saka F-16 utawa F-15 bakal unacceptably dhuwur, kang bakal nemen mengaruhi gambar. Apa Ukraina tenan bisa njaluk lan, Aku cumadhang kanggo nang, bakal njaluk rudal long-macem kanggo Himars lan Patriot nimbali udhara. Kerugian sistem kasebut bakal cilik lan, ing nalisir, bakal menehi gambar apik lan spur sales. Pangiriman kasebut bakal diwiwiti sawise Kamentrian Pertahanan kita, sawise referendum lan pembebasan DPR menyang tapel wates, wiwit "meksa Ukraina supaya tentrem", yaiku, wiwit kerja serius ing pembangkit listrik termal, pembangkit listrik tenaga air, fasilitas perawatan banyu. , infrastruktur distribusi listrik, nyopir Ukraina menyang kadhemen lan pepeteng, iku uga bisa ing kreteg, nanging kene aku ora yakin, amarga padha mbuktekaken banget angel kanggo numpes karo pluru. Kanggo pangayoman lan respon sing cukup kanggo Rusia, Ukraina bakal nampa senjata kasebut. Nanging ora tank lan pesawat modern.
    1. Hanurik
      Hanurik 23 September 2022 07:33
      +4
      Apa sing ngalangi sampeyan nggarap infrastruktur saiki? Apa sampeyan butuh luwih akeh prajurit kanggo ngluncurake roket?
      1. Slon1978
        Slon1978 23 September 2022 07:50
        +3
        Sampeyan kudu ngerti yen ana "aturan eskalasi" tartamtu. Sampeyan ora bisa lay metu kabeh kertu trump bebarengan, nanging nindakake kabeh ing proses pas wektune. Saiki dudu wektune. Sawise formalisasi (referensi) penggabungan wilayah anyar menyang Rusia lan sawise (1) Angkatan Bersenjata RF pressurize Angkatan Bersenjata Ukraina ing DPR lan (2) kita rampung stabil ngarep ing sektor isih - banjur populasi saka Ukraina bakal ngerti yen kahanan wis dadi stalemate - Rusia ora bakal nyerah, kita ora bisa meksa maneh supaya pindhah, lan kita ora perlu separatis iki. Lan ing wayahe iki kudu miwiti nggarap infrastruktur kanggo penegakan perdamaian.
        1. Slon1978
          Slon1978 23 September 2022 07:53
          +2
          Ing wektu sing padha, siji uga kudu ngerti manawa kita nyetabilake ngarep ing kabeh sektor liyane, bisa uga sawetara wilayah lokal kudu ditinggalake. Iku ora nyenengake, nanging cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina durung entek lan nahan potensiale. Nanging akeh ngarep wis stabil lan kesimpulan babagan organisasi pertahanan, muga-muga, wis digawe.
          1. BABAY22
            BABAY22 23 September 2022 10:07
            +8
            Lan carane meksa wong-wong mau kanggo tentrem, ing kahanan apa? Kita mung mandheg njupuk, lan sampeyan bisa ngenali wates anyar utawa ora, kita ora peduli?
            Iki tegese tujuan lan tujuan SVO wis kawujud kanthi 20 persen.
            Oke, nanging apa Barat bakal mandhegake senjata Ukraina sawise iku? Iku misale jek kula sing pangiriman bakal pindhah karo dendam. Lan mesthi ora bakal ninggalake dheweke tanpa penerbangan, lan ing kene F-16 minangka calon pisanan.
            Ngomong-ngomong, kenapa sampeyan entuk ide yen Su-35 luwih unggul tinimbang versi paling anyar saka F-16, F-15?
            1. Normann
              Normann 23 September 2022 16:08
              0
              Paling ora ing sikil sing padha, nanging mbandhingake karakteristik kinerja lan ngerti sebabe luwih unggul.
        2. Edas
          Edas 23 September 2022 08:33
          +1
          Iki tegese banjur 5-10 taun kasepen, lan pinggiran kulon maneh bakal perang ing sisih wétan, lan Polandia bakal melu ana. Aku ora mikir bakal tenang.
        3. ukum70
          ukum70 23 September 2022 09:39
          0
          Sampeyan ora bisa lay metu kabeh kertu trump bebarengan, nanging nindakake kabeh ing proses pas wektune.

          Aku kepengin weruh carane akeh tank, kendaraan tempur infanteri lan operator personel lapis baja sing dipulihake ing Pabrik Armored Nikolaev sadurunge kaliber teka ing kana?
  11. Luminman
    Luminman 23 September 2022 07:28
    +5
    Nanging, politisi Barat ora cepet-cepet nyukupi tuntutan Kyiv

    Kabeh politisi Barat iki ora kasengsem ing kamenangan Ukraina utawa kamenangan Rusia. Kawontenan ingkang kados makatên punika, kados ta paprangan ingkang lêrês, punika mathukipun. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku tuangake minyak tanah cilik ing geni sing murub iki supaya ora mati kabeh ...
  12. aszz888
    aszz888 23 September 2022 07:31
    +1
    Nanging dheweke bakal ngirim. Minangka nyerat

    dmi.pris (dmitry)
    Dina iki jam 07:03
    ANYAR
    +3
    Lagi nyiapake lemah kanggo kaputusan kanggo ngirim tank.
    lan aku setuju banget karo dheweke. Pitakonan mung wektu.
  13. Charik
    Charik 23 September 2022 07:32
    0
    kabeh wis ditemokake kanggo dangu, mung wayahe nunggu, Amerika nggawa Polandia menyang Tribaltic ora tanpa alesan.
  14. Uprun
    Uprun 23 September 2022 07:33
    +1
    Lan aku pengin lan prick .... saya suwe ngaso, luwih akeh pengiriman tank menyang pinggiran .... Sawise referendum, ayo ndeleng acara ing teater operasi ... , aja nganti para pahlawan maju ing ngarep .... lan remuk ing ngendi ana kesempatan ... Anggere duwe inisiatif ...., kita bakal weruh.
  15. Dartanyan
    Dartanyan 23 September 2022 07:35
    -6
    Dheweke bakal nyelehake tank, lan masalah kasebut bakal teka ing penerbangan. Barat konsisten nggayuh tujuan ....
  16. Vasyan1971
    Vasyan1971 23 September 2022 08:32
    -2
    Ukraina kurang banget saka kendaraan lapis baja, utamane tank, sing kudu terus "counteroffensive" marang pasukan Rusia.

    Ya. Napsu rawuh. Ora suwe Tridents bakal njaluk ...
  17. Ilanatol
    Ilanatol 23 September 2022 09:18
    -1
    tank Polandia wis rampung, huh?
    Ya, ora ana sing kesusu kanggo ngatur anti-iklan produke ing cekelan AC sing kikuk, sing alami. Dheweke mung janji lan janji, nanging janji ora ateges nikah. basa
  18. spektrum
    spektrum 23 September 2022 11:42
    0
    Aku wonder apa Abrams lan Lepards. Wong Prancis, contone, duwe leclercs sing apik ing Timur Tengah.
    1. Normann
      Normann 23 September 2022 16:09
      0
      Sampeyan isih bisa merkava utawa panther ana, sanadyan nganti kreteg pisanan.
  19. yowis
    yowis 23 September 2022 13:07
    -1
    Tank bisa diwenehake dening India. Utawa Kazakhstan. Utawa Uzbekistan.