Review militèr

Korps Marinir AS wis menehi wewenang kanggo operasi kendaraan amfibi ACV sawise istirahat rong sasi

2
Korps Marinir AS wis menehi wewenang kanggo operasi kendaraan amfibi ACV sawise istirahat rong sasi

Komando Korps Marinir AS mutusake bali menyang layanan amfibi tempur ACV sawise istirahat rong wulan sing ana gandhengane karo ngilangi rong kendaraan kasebut bebarengan. Elinga yen ombak sing kuwat nggulingake rong kendaraan militer ing pesisir California ing Juli 2022. Iki dilaporake dening VO.


Sawise acara iki, komando USMC mutusake kanggo nundha panggunaan kendaraan tempur. Panaliten sing cocog ditindakake, sing ditetepake: kendaraan tempur bisa mlaku kanthi aman kanthi kekasaran cilik ing segara. Nanging, iku kudu digawe ing atine sing mobil iki ora digawe kanggo nggunakake ing kahanan kasenengan kuwat, nanging isih mbuktekaken cukup pantes sak tes. Nanging, sawise amfibi dilebokake ing layanan, ana masalah.

Sawise mriksa asil panaliten, Korps Marinir AS mutusake kanggo mbalekake amfibi sing diprodhuksi dening BAE Systems menyang banyu. Saiki Marinir bakal bisa nglatih maneh mesin kasebut, nalika ngevaluasi kemungkinan nyata operasi kasebut. Panggunaan amfibi ing latihan Korps Marinir bakal mbantu komando kanggo ngenali kelemahane lan ngerti apa sing isih kudu ditambah.


Elinga yen, sesuai karo rencana Pentagon, amfibi tempur ACV kudu ngganti kendaraan penyerang laut sing wis lawas ing taun-taun awal produksi AAV.

Diputusake kanggo mateni kendaraan pungkasan sawise AAV tenggelam ing taun 2020, uga ing pesisir California. Banjur wolung marinir lan siji pelaut tiwas. armada, sawise departemen militèr permanen nglarang nggunakake AAV ing banyu, wedi meksa saka masyarakat Amérika lan kuwatir bab safety saka personel.

ACV (Amphibious Combat Vehicle) yaiku kendaraan lapis baja tempur amfibi sing bisa diluncurake saka kapal serbu amfibi lan bali menyang kapal. Mesin duwe rumus wheel 8x8. Awak kendaraan ana telung wong, saliyane wong-wong mau, nganti 11 marinir diselehake ing amfibi.

Dikira amfibi bisa digunakake kanggo pendaratan amfibi ing segara sing atos. Nanging mung karakteristik amfibi iki sing ndadekake prentah kasebut menehi perhatian marang panggunaan ing latihan. Parameter segara kasar ing ngendi ACV bisa tetep ngambang isih ditemtokake.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
BAE Systems, Wikipedia / Kpl. Jamin Powell
2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gandum
    Gandum 23 September 2022 10:25
    0
    departemen militèr permanen begalan nggunakake AAV ing banyu, wedi meksa saka masyarakat Amérika lan sumelang ing bab safety saka personel.

    Sapa sing padha nginep ing kene? dilarang ora amarga perawatan, nanging amarga nglanggar pesenan kanggo ACV (Amphibious Combat Vehicle) iki, lan sing dakelingi, faktor manungsa, dudu teknis, sing kudu disalahake amarga tenggelam AAV.
  2. Fizik13
    Fizik13 24 September 2022 10:46
    0
    ... ing taun 2020, uga ing pesisir California, sawijining AAV tenggelam ... sawise departemen militer kanthi permanen nglarang panggunaan AAV ing banyu, wedi karo tekanan saka masarakat Amerika lan kuwatir babagan safety personel.

    Budaya ngandika, padha indifferent kanggo mratelakake panemume saka masyarakat Amérika, lan gesang personel ditemtokake dening pembayaran insurance.
    Mung wae AAV umure udakara 50 taun. Minangka biasanipun, iki diprodhuksi dening Amerika kanggo 10 taun, lan banjur padha modern, canggih ... Inggih, sampeyan ora bisa intensif eksploitasi (40 taun) Zaporozhets lan cook, patch, iku isih bakal rot lan tiba loro.
    Mung padha mbenerake perampokan legal kanthi cara iki, nuwun, pangembangan dana gedhe.
    Kebaruan kasebut kudu diuji kanthi lengkap, dilebokake ing layanan, nganakake operasi uji coba batch pilot, ngilangi kabeh jambs, lan banjur ngasilake massal. Lan padha tumindak kaya F-35 - prangko, sing, padha nguwasani jumlah ageng dhuwit, Hung mie ing allies, lan saiki wis perverted.