Review militèr

Jerman ngirim batch liyane Gepard bedhil anti-pesawat mandhiri menyang Ukraina

41
Jerman ngirim batch liyane Gepard bedhil anti-pesawat mandhiri menyang Ukraina

Senapan anti-pesawat liyane Gepard, bebarengan karo amunisi, teka ing Ukraina saka Jerman. Iki nyatakake ing situs web Kementerian Pertahanan Jerman.


Secara total, kumpulan anyar kalebu enem ZSU Gepard sing digerakake dhewe, uga amunisi 6 kanggo wong-wong mau. Gunggunge instalasi anti-pesawat Jerman sing ditransfer menyang Ukraina wis tekan 30 unit. Pangiriman kasebut uga kalebu 3 meriam artileri 155-mm, kalebu 1 lampu lan 2 cangkang asap.

Jerman nyerahke ZSU Gepard pisanan menyang Ukraina ing pungkasan Juli lan awal Agustus ing rong klompok telu lan limang kendaraan. Saliyane instalasi anti-pesawat dhewe, Kyiv uga ditampa saka Jerman 49 ewu meriam kanggo bedhil saka Komplek iki lan telung ndandani lan Recovery kendaraan. Kanthi cangkang kanggo instalasi kasebut, Ukraina ora kaya sing diklaim. Kanggo tanggal, njupuk menyang akun pangiriman anyar, Kyiv wis nampa mung 55 ewu meriam kaliber 35X228 mm kanggo bedhil otomatis 35 mm Oerlikon GDF. Tingkat geni saka siji meriam saka kompleks yaiku 550 puteran saben menit, loro - 1100.

Ing wulan Juli, Jerman nemokake pabrikan amunisi independen ing Norwegia sing sarujuk kanggo nyedhiyakake jumlah puteran sing dijaluk. Dideleng saka jumlah cangkang sing ditransfer, kahanan ora apik banget ing kana.

Secara total, Jerman janji bakal nyedhiyakake Kyiv karo 50 sistem anti-pesawat Gepard, nanging mengko jumlahe mudhun dadi 30 unit. Yen Jerman ora nindakake owah-owahan ing rencana pasokan, mula Ukraina wis nampa kabeh sistem anti-pesawat sing dijanjekake.

ZSU Gepard 1A2 nduweni jarak tembak nganti 5 km, lan ing dhuwur - nganti 4 km, radar ndeteksi target ing jarak nganti 18 km. Dibusak saka layanan karo tentara Jerman amarga ora netepi syarat modern.
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 23 September 2022 09:12
    0
    maneh Scholz rewel? Utawa Ursula gynecologist?
    1. TANKa
      TANKa 23 September 2022 09:22
      +7
      Apa bedane. Aku ora ngerti kenapa dheweke percaya yen dheweke ora dadi partai konflik?! Ing mratelakake panemume, malah unfounded hasutan wis nggawe peserta ing konflik, lan banjur sumber senjata!
      1. Nexcom
        Nexcom 23 September 2022 09:24
        +4
        Ya, kabeh padha ngerti yen dheweke wis suwe melu konflik. Dheweke mung kudu katon putih lan alus ing ngarepe pemilih. Ya, dheweke ora bisa langsung ujar manawa dheweke ndhukung rezim neo-Nazi sing mateni warga sipil, nyoba ngatur bencana lingkungan kanthi ngrusak pembangkit listrik tenaga nuklir, nyiksa lan mateni tawanan perang kanthi brutal?
        1. Boikot
          Boikot 23 September 2022 10:01
          0
          padha ora bisa langsung ngomong sing padha ndhukung regime neo-Nazi
          Ya wis padha kandha, mung kelakuane kaya bocah cilik, mikir yen nutup mripat ora weruh apa-apa, banjur kabeh wong ing sakubenge ora weruh. Dheweke nggawe kesalahan, mung wong bodho sing ora weruh lan ndhukung. Iki bener kanggo kabeh Eropah.
    2. seregatara1969
      seregatara1969 23 September 2022 09:23
      +3
      Sampeyan kudu nggunakake ZU57-2 marang wong-wong mau! Uga mundur saka layanan, operator personel waja bakal bisa ngalahake
      1. novel66
        novel66 23 September 2022 09:37
        +4
        57 mm karo luck lan tank bakal isi munggah, sisih lan buritan mesthi dheweke
        1. faiver
          faiver 23 September 2022 09:44
          0
          utamané yen iku doublet a, pitakonan ngendi padha isih wadi ing jumlah komersial?
          1. Nexcom
            Nexcom 23 September 2022 09:48
            0
            Ya, mesthi, dheweke wis dicolong dening kabeh wong ing Afrika nganti suwe. Mungkin wong Vietnam isih duwe sawetara - padha ati-ati banget babagan teknologi, mulihake lan modernisasi nganti pungkasan. Dheweke uga duwe BRT-152 sing isih digunakake (sawise modernisasi lan owah-owahan tipis).
            1. novel66
              novel66 23 September 2022 09:52
              +4
              oh uga, kanggo guyon bab troch ing storerooms - ana
          2. Zhan
            Zhan 23 September 2022 09:55
            0
            Kutipan saka faiver
            utamané yen iku doublet a, pitakonan ngendi padha isih wadi ing jumlah komersial?

            Ing Vietnam, isih ana SU-100 sing diawetake, dimodernisasi.
            1. faiver
              faiver 23 September 2022 10:03
              +1
              Sampeyan isih bisa guyon karo wong Kuba, ing Afrika meh ora ana sing isih ana ....
        2. cahya valentine
          cahya valentine 23 September 2022 10:13
          0
          Ora bakal "isi" 57 mm yen ora T-34 :))
          Nanging miturut statistik kerugian Abrams ing Irak, jelas yen dheweke kalah saka meriam Soviet 30 mm ing semi-bal mburi lan generator sumber daya tambahan dipateni.
          dijamin tansah.
          1. wuh wuh
            wuh wuh 23 September 2022 11:25
            -2
            "generator sumber daya tambahan dipateni" ///
            ---
            Iku. Generator dibusak saka panggonan iki, didhelikake
            ing njero awak.
            Nanging Abrams saka pinggir (ngisor awak) lan mburi isih kurang dilindhungi.
            1. cahya valentine
              cahya valentine 23 September 2022 12:37
              0
              Ya bener.
              Amerika ora bisa ngatasi masalah pesenan.
              Panggonan ing bedhil, ing proyeksi frontal lan cedhak "rusk" ngrugekke kanggo RP-7.
              Proyeksi lateral sing dawane seprapat saka buritan rentan kanggo peluncur granat kabeh generasi.
              Ing mburi menara rentan kanggo projectiles 30mm.

              Amerika gumantung ing sistem ngarahake lan daya saka 1500 l / s engine kanggo maneuvering.
              Bener, ing 2021 perusahaan Israel "Rafael" nyedhiyakake KAZ "Trophy" kanggo "Abrams" Amerika. Iki pilihan, kang mimpin kanggo bobot saka kendaraan lan masalah ing rotasi menara ing arah miturut omongane uwong shelling tank iki.

              Umumé, mitos super-super-ness saka "Abrams" digawe dening "Hollywood" lan wartawan Amérika.
              1. wuh wuh
                wuh wuh 23 September 2022 14:09
                0
                "Panggonan ing sangisore bedhil, ing proyeksi frontal lan" ///
                ----
                Susah tekan kono.
                Lan bathuk Abrams luwih kuwat tinimbang tank modern.
                piring uranium.
                Abrams dirancang minangka bedhil self-propelled anti-tank kanthi bathuk sing kuat. Lan bisa metu.
                Minangka tank support infantri, dheweke ora banget ..
                1. cahya valentine
                  cahya valentine 23 September 2022 19:09
                  0
                  Ya wis. Tank mung bisa dievaluasi kanthi nggunakake ing perang, lan papan sing akeh digunakake amarga wilayah kasebut yaiku Irak.
                  Ing kana, "Abrams" M 2 A1 kasil nabrak kendaraan lapis baja tentara Irak kanthi jarak luwih saka 4 km. Nanging dheweke kerep gagal nalika peluncur granat biasa karo RPG 7 nglawan.
                  Aku khusus kasengsem ing topik iki ("Abrams ing konflik pertempuran").
                  Amerika dhewe nembak mobil loro amarga ora bisa ditarik kanggo ndandani.
                  Babagan pesenan, iki kaya ngono - padha nggunakake uranium nedha bengi, sing nambah kekuwatan, nanging isih duwe latar mburi lan paling mbebayani kanggo kru kanggo tetep suwe.
                  (Aku percaya yen pesawat pengintaian ing latar mburi sing ringkih uga bisa ndeteksi)
                  Nanging kanggo ngirit bobot, mung kunci, yaiku, papan sing penting, dipesen akeh. Siji-sijine pangarep-arep kanggo perlindungan yaiku kompleks pertahanan aktif "Trophy" Israel (KAZ).
                  Aku percaya yen Abrams M2A2 wis bisa diwenehi pencitra termal, ora mung karo piranti panglihatan wengi.
                  Ing inti, iki minangka tangki dhukungan lan penylametan, tank T 72 lan T 90 minangka tank terobosan, yaiku, duwe tank serbu lan ergonomis sing ora kepenak kanggo ngadeg ing pos pemeriksaan.
  2. Uprun
    Uprun 23 September 2022 09:16
    0
    Mulane Scholz ora nyebut GDP ...., kaya sing dikarepake - dheweke bakal ngirim ....., ya, kabeh wong wiwit alon-alon lali babagan Nord Stream-2 ..... Padha puff nganti Taun Anyar ing sahame ....., rencana-perang bakal nuduhake ..... Ing Februari 2023, wangyu, pipa ing PDB makro karo sosis bakal dipotong ...., surat dara bakal diuripake maneh . ..
    1. Nexcom
      Nexcom 23 September 2022 09:21
      +1
      Ya, lan supaya dheweke ora nelpon - apa sing bakal diganti?
    2. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 09:59
      +1
      Dheweke pengin urip tanpa gas Rusia, ayo padha urip. Ora perlu munggah menyang Eropa maneh, ngatasi Asia Tengah lan Timur Jauh.

      "Macan enom" lan "naga" kayata Malaysia, Vietnam, Republik Rakyat China, Laos, India berkembang kanthi cepet lan duweni potensi PASAR sing luwih dhuwur tinimbang kabeh Eropa.
    3. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 10:07
      0
      Macron seneng "makro" :))

      Nanging kita ora ngormati Macron kanggo kasunyatan sing wong iku "ora ana apa-apa" - "weather vane".
      Lan putu saka SS Kolonel Scholz ora nuduhake piyambak kanca saka Rusia, kang mbokmenawa bakal aneh nyana.
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 23 September 2022 10:47
        0
        Kutipan saka cahya valentin
        putu saka SS Kolonel Scholz

        Kok diturunake mbah "sosis ati"?
        Dheweke, diterjemahake menyang pangkat tentara saka SS, yaiku lètnan jenderal.
        1. cahya valentine
          cahya valentine 23 September 2022 12:16
          0
          Apa bedane kanggo kita, kancaku, apa jenenge mbah kakung lan penjahat perang liyane, amarga "ss" ing taun 1946 ing Nuremberg diakoni minangka organisasi kriminal.
  3. asetofenon
    asetofenon 23 September 2022 09:21
    0
    Dideleng saka jumlah cangkang sing ditransfer, kahanan ora apik banget ing kana.

    Pilot kita bakal nindakake "ora apik banget" yen paling ora ana proyektil kasebut kena pesawat / helikopter. Nanging wong Norwegia iku OK, padha njagong konco puddle lan ora jotosan ing mustache.
    1. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 10:04
      0
      Apa sampeyan wis maca artikel kasebut kanthi teliti?
      Lan nuduhake karakteristik kinerja "Gepard".
      Pesawat kita bisa nyerang saka dhuwur luwih saka 6 km lan jarak 160 km.
      Lan karusakan saka "Geoard" mung masalah wektu.
  4. Nikoha2010
    Nikoha2010 23 September 2022 09:24
    +6
    Dibusak saka layanan karo tentara Jerman amarga ora netepi syarat modern.
    Sembarang senjata menehi karusakan. Ora perlu khayalan, nanging mung kanggo nyegah kedadeyan peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing zona database.
    1. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 09:53
      +1
      Pancen bener!.

      Lan iki bakal dadi manusiawi kanggo warga Ukraina sing dimobilisasi dhewe, amarga laporan kasebut - "pitungan sistem pertahanan udara Angkatan Bersenjata Ukraina wis dirusak" dumunung ing karusakan saka kru.
    2. novel66
      novel66 23 September 2022 09:54
      +5
      kabeh liyane, ora kudu kaya bedhil anti-pesawat, lan kanggo target lemah bakal luwih apik
  5. Yrec
    Yrec 23 September 2022 09:25
    +2
    Nemchuru bakal squeezed lan padha bakal miwiti nyediakke tank. Ora Leo-2, mesthi, ana sawetara wong. Nanging Leo-1 cukup bisa. Amerika bisa mbuwang M-60. Aku liverwurst wis figured metu apa jenis batch entuk. Pamrentahan lampu lalu lintas ora bakal tahan musim dingin.
    1. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 09:49
      -1
      Banjur tentara Republik Rakyat dumadakan duwe barang kaya RG 29 "Vampire" lan RG 30 "Pancing" :))
  6. Tagan
    Tagan 23 September 2022 09:41
    0
    Quote: TANKa
    Apa bedane. Aku ora ngerti kenapa dheweke percaya yen dheweke ora dadi partai konflik?! Ing mratelakake panemume, malah unfounded hasutan wis nggawe peserta ing konflik, lan banjur sumber senjata!

    Pancen, kabeh unsur keterlibatan wis ana.
    Kajaba padha baris munggah minangka "babi" ing pasukan lengkap.
  7. cahya valentine
    cahya valentine 23 September 2022 09:47
    +3
    Iki bisa dingerteni, miturut karakteristik kinerja lan lokasi njaba senjata kasebut, "Gepard" iki minangka improvisasi ing tema "Tunguska", nanging Rusia uga bisa nyedhiyakake "Tunguska" kanggo Tentara Rusia Anyar.

    Banjur, kutipan - "... Gepard, bebarengan karo amunisi, mlebu Ukraina .."
    Lan kok padha ora bom ing tapel wates, mung kanggo "kesenengan" saka burghers Jerman, supaya padha ngerti ngendi dhuwit mabur.
  8. BABAY22
    BABAY22 23 September 2022 09:52
    +7
    3 cangkang artileri kaliber 155 mm, sing 1 minangka iluminasi

    Siap kanggo blackout?
    Bener. ya
  9. Kuziming
    Kuziming 23 September 2022 09:57
    +2
    We need liyane slogan patriotik, lan piye wae moyoki Scholz. Lan Mosinka bisa njupuk ing 2 ewu meter. Telung nyamuk - wis enem ewu.
    1. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 12:58
      0
      Kok "nyengir"?


      "Ngece" tegese ngejek sinis.

      Kita mung ngguyu, nanging ora moyoki - dheweke dhewe ngidini duta besar Ukrainia ngremehake lan moyoki dheweke kanthi sinis, lan dheweke ngirim "cheetah" ...;))
  10. Irek
    Irek 23 September 2022 09:58
    +2
    Padha spooled barang lawas ing rega anyar, yen mung sing duwe konco genangan marem.
  11. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 23 September 2022 11:11
    -2
    Sampeyan perlu kanggo jotosan munggah pipelines, lan njupuk oligarki. Anak-anak sampeyan mati kanggo bathi Gazprom ....
    Apa sampeyan butuh dhuwit? Lha, apa sampeyan tuku akeh kanggo kabutuhan tentara lan rakyat?
    Wagners minangka prakara sing beda, dene liyane ditliti kanthi tliti.
    Delengen, Chubais sing rambut abang nggawa sedhih, lan isih urip?
    mateni. Supaya ora ana ilusi babagan impunitas ...
    1. cahya valentine
      cahya valentine 23 September 2022 13:11
      0
      Bandera kaput!

      Lan Zelensky, kanthi kegilaan, ngrusak populasi ing serangan edan kanggo kamulyan aktivis fasis lan ing instruksi Amerika Serikat kanggo "weaken" Rusia.
  12. CYM
    CYM 23 September 2022 12:15
    +2
    Kutipan: Alexey Polferov
    Apa sampeyan butuh dhuwit? Lha, apa sampeyan tuku akeh kanggo kabutuhan tentara lan rakyat?
    Aku uga kasengsem ing pitakonan nalika kita bakal weruh transfer tank nominal, pesawat, UAVs, etc.. menyang tentara. dituku ing beyo saka oligarki lan manager ndhuwur kabeh limo "harta nasional" ana.
  13. Penilai
    Penilai 23 September 2022 13:34
    +1
    Sampel ZSU Gepard 1A2 ora mung ora nyukupi syarat modern kanggo pertahanan udara IEDs, nanging uga ora bakal mengaruhi cara musuhan, amarga iku morally lungse. Nanging, sampeyan ora kudu nyenengake dhewe karo kasunyatan iki, amarga pisanan kudu ngilangi cara pangiriman, pasokan peralatan lan amunisi .....
  14. Keburek
    Keburek 23 September 2022 19:42
    -3
    gudang lan hub transportasi kanggo kaliber dadi kurang diakses ...
  15. mad gedhe
    mad gedhe 23 September 2022 21:53
    0
    Cheetah sing nguripake radar wis pinasthi. Alligator bakal ndeleng dheweke luwih awal. Lan ing sembarang klompok helikopter, ana siji Ka-52. Mesin apik nanging lawas. Kaya Shilka.