Review militèr

Kadyrov: Rencana wajib militer ing Republik Chechen ngluwihi 254 persen

64
Kadyrov: Rencana wajib militer ing Republik Chechen ngluwihi 254 persen

Kepala Republik Chechnya, Ramzan Kadyrov, nganakake rapat babagan wajib militer warga Republik Chechnya kanggo dinas militer minangka bagéan saka mobilisasi parsial sing diumumake dening Presiden Rusia Vladimir Putin. Dheweke ngomong babagan asil ing saluran Telegram. Kepala Chechnya nyathet yen mobilisasi sukarelawan ing republik wiwit dawa sadurunge Keputusan Presiden Rusia. Kabeh wajib militer liwat komisariat militèr, dina iki rencana wajib militer ing Republik Chechen wis overfulfilled dening 254 persen.


Angka kasebut ora ateges Chechnya nolak kanggo tundhuk karo Keputusan Presiden Federasi Rusia babagan mobilisasi parsial. Saiki, cadangan ewu sukarelawan wis dibentuk ing republik, sing siap teka ing kantor registrasi lan pendaftaran militer kapan wae lan gabung karo para pembela Fatherland, Kadyrov nandheske.

Warga malah ora nyangka manawa masalah kasebut bisa kedadeyan, nanging kita wis mutusake kabeh. Mulane, aku ngajak populasi Republik Chechen, utamane ibu-ibu sing ditresnani lan dihormati, supaya tetep tenang.

- Kadyrov ngandika marang residents saka Republik Chechen.

Kepala Chechnya negesake manawa ing kerangka operasi khusus, kita ora mung mbebasake populasi persaudaraan Donbass lan sajarah Tanah Rusia ing pendhudhukan rezim Kyiv pidana sing dikuwasani dening Kulon. Dheweke ngelingi yen Barat nyoba misahake masyarakat kita, nyebabake rasa ora puas karo kepemimpinan negara lan ngetrapake skenario sing sadurunge dimainake dening Washington lan NATO ing Irak lan Libya. Ing negara kasebut, minangka akibat saka kudeta lan invasi pasukan NATO, panguwasa sing sah Saddam Hussein lan Muammar Gaddafi digulingake lan dipateni.

Kekacauan lan kehancuran mrentah ing negara-negara sing sepisan iki tenang, permusuhan terus-terusan, konflik getih internal ora mandheg, akibate atusan warga sipil mati. Negara-negara Kulon nyoba ngetrapake skenario ngrusak sing padha ing Mesir, Suriah lan akeh wilayah liyane.

Yen kita ora pengin pengulangan crita sing padha ing Rusia, mula saben wong kudu duwe posisi sipil sing jelas lan ora naif.

- Kadyrov ngandika, nelpon kanggo nutup dalan kanggo bali menyang wong-wong sing "ngalahake dodo, bengok-bengok sing padha patriot, nanging ninggalake Rusia kanggo periode mobilisasi."

Pimpinan Chechen mratelakake rasa bingung kenapa ing JMD tentara kita ora nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo numpes mungsuh, amarga wis jelas yen kita perang ora karo Ukraina, nanging kabeh blok NATO. Nanging, Kadyrov nandheske, amarga pimpinan Rusia percaya yen wektune durung teka kanggo serangan kuat marang mungsuh, mula kita kudu nuruti dhawuh kasebut.

Moral iku prasaja: kepentingan negara, wong, agama lan masa depan keturunan luwih penting tinimbang masalah apa wae. Kabeh liyane bledug!

- nyimpulake kepala Republik Chechen.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://t.me/RKadyrov_95/2864
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. EvilKomunis
    EvilKomunis 23 September 2022 09:49
    + 17
    Kula hormati, Ramzan Akhmatovich!
    Ahmat-Kekuwatan!
    1. 76 USSR
      76 USSR 23 September 2022 11:05
      +7
      Kutipan: EvilCommunist
      Ahmat-Kekuwatan!

      Ya, ngormati wong Chechen. Sisih dening sisih, ing tatanan siji nglawan roh-roh jahat Nazi. Marang wong bab iki ing 90s, padha bakal dikirim menyang neraka lan kicked wong metu saka dugout.
  2. Pereira
    Pereira 23 September 2022 09:50
    +4
    Mbok, saiki kabeh subyek saka Federasi Rusia Chechnya wis kontingen paling gedhé dites ing perang.
    kanthi wicaksana.
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 23 September 2022 10:00
      +8
      Menarik, kenapa sampeyan mutusake?
      Amarga Kurgan, Tambov lan wilayah liyane ora nulis babagan iki?
      1. Pereira
        Pereira 23 September 2022 10:14
        +2
        Apa aku ngerti bener sing ing Tambov ana sawetara ewu murub marang pejuang pribadi pengabdian kanggo gubernur?
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 23 September 2022 11:25
          +4
          1. Mesthi wae. Apa sampeyan mikir yen Republik Chechen melu konflik bersenjata luwih akeh tinimbang wilayah liyane? Lha, ora kaya ngono.
          2. Apa kowe dhewe ora kuwatir karo tetembungan bab bekti pribadi marang gubernur? Apa ana formasi bersenjata pribadi sing muncul ing wilayah kita? Trust - dadi, aku, luwih bener. Lan ya, bakal padha ing wilayah liyane, yen: a) ana wong sing menehi dhuwit akeh kanggo acara kasebut b) umume ngidini dheweke melu ing masalah iki.
          1. Pereira
            Pereira 23 September 2022 11:41
            -6
            Apa sampeyan dhewe ora kuwatir karo tembung babagan bekti pribadi marang gubernur?

            Aku weruh sampeyan ora ngerti pesen utama kirimanku.
            Apa sampeyan yakin yen Kadyrov mung minangka salah sawijining gubernur?
            1. Kandel
              Kandel 23 September 2022 14:16
              +1
              Michael, umurmu pira? Rampung ngaku prawan. Arti postingan sampeyan nol. Aja mikir yen kabeh wis lali. Njaluk spesifik. Keributan antar-klan ing Chechnya wis meh rampung. Nanging iki ora ateges sanajan Kadyrov minangka sekutu kita, ngapura pasukan federal. Nalika ing dalan. Ana akeh wong sing ora duwe pendidikan liyane, kajaba militer. Aku ora pracaya marang tembung abang, aku ora bisa.
    2. Dauria
      Dauria 23 September 2022 10:06
      + 12
      Chechnya nduweni kontingen maksimum sing diuji ing pertempuran.

      Penerbangan, artileri, tank, pertahanan udara, bedhil bermotor, pasukan teknik, dokter, ahli kimia, layanan mburi?
      Mungkin sampeyan ora kudu ngremehake tentara nyata?
      Sampeyan ora bisa medeni staf komando NATO kanthi infanteri gundhul, sanajan kanthi jeneng sing banter. Dheweke ora peduli babagan penilaian media lan koresponden.
      1. Pereira
        Pereira 23 September 2022 10:13
        -6
        Apa aku nyebutake staf komando NATO?
        1. Edik
          Edik 23 September 2022 11:47
          0
          Kanca-kanca sing dudu kita bakal nyoba ngremehake lan ngremehake sumbangan wong Chechnya kanggo kamenangan kita!
          1. Pereira
            Pereira 23 September 2022 13:08
            -1
            Dheweke uga ora lali babagan Buryats. Piye wae dheweke nyentuh jiwane sing lembut lan rawan.
            1. Edik
              Edik 23 September 2022 14:57
              0
              Quote: Pereira
              Piye wae dheweke nyentuh jiwane sing lembut lan rawan.
              Buryats geni!
            2. Edik
              Edik 23 September 2022 18:12
              0
              Sampeyan ora weruh nalika pejuang ngguyu tenang ....
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 23 September 2022 09:58
    -3
    Bener, mesthi, iku menarik. Apa persentasi saka mobilized saka populasi nelpon Chechnya, lan apa wilayah Russian liyane.
    Lan saiki kanggo titik - ana rencana kanggo rekrut tim. Conditionally - 100 wong miturut VUS "mekanik driver". Iki mobilized wis dicet ing bagean. Pitakonan: Sisa 154% bakal menyang ngendi???
    Wong loro kanggo siji posisi ing tim, kepiye? "Panuku" saka bagean mung ora bakal njupuk "superfluous", amarga padha rampung persis kanggo negara.
    Ana rong pilihan:
    1. Sukarelawan ing PMCs lan tatanan liyane uga kacathet ing nomer iki, lan ora mobilized;
    2. Tugas seluler kanggo Chechnya ora pati penting lan dimobilisasi luwih saka tim kanggo nindakake tugas seluler ing wilayah liyane. Nanging iki uga ora ditindakake kanthi cara iki, nanging tugas mob sing disebarake maneh. ing kasus iki, isih maksimal 100%

    Nanging kasunyatan manawa ana masalah mobilisasi sing luwih sithik ing Chechnya tinimbang ing pirang-pirang wilayah liyane minangka kasunyatan.
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 23 September 2022 10:14
      0
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      Lan saiki menyang titik

      Dadi iki yen sampeyan ngrampungake mung baris pisanan, lan kaloro, katelu? Lan ora ana watesan kanggo infanteri. Proteksi macem-macem obyek, lsp. Ora ana wong sing berlebihan, biasane ora cukup.
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 23 September 2022 11:28
        +2
        Ora. Iki ora bener. Watesan ana ing endi wae. Iku mimpin dening negara, kalebu Unit deployable. Lan kabeh tokoh diitung kanthi akurasi siji wong. Amarga iku - financial, pangan, sandhangan lan ing.
        Iku luwih gampang ing conto kondisional - tugas tiyang kathah nyedhiyakake kanggo recruitment perusahaan senapan motorized tugasaken. Sampeyan ora bisa bebarengan mobilize TWO wong kanggo posisi padha komandan perusahaan, contone,. Uga malah loro pejuang kanggo siji posisi - ana STAF lan siji saka wong-wong mau bakal ditinggal tanpa tunjangan dhuwit, pangan, bedhil mesin, etc.
        Mobilisasi ora - luwih akeh kita ngirim, luwih apik. Iki minangka acara sing direncanakake kanthi apik kanthi partisipasi akeh layanan.
    2. mbayar
      mbayar 23 September 2022 14:26
      +1
      Kutipan: Kutipan Lavrov
      Lan saiki kanggo titik - ana rencana kanggo rekrut tim. Conditionally - 100 wong miturut VUS "mekanik driver". Iki mobilized wis dicet ing bagean. Pitakonan: Sisa 154% bakal menyang ngendi???
      Wong loro kanggo siji posisi ing tim, kepiye?

      Kabeh iku prasaja banget - sukarelawan Chechen padha disebut munggah meh istimewa liwat Garda Nasional. Sekawan batalyon kanggo Angkatan Bersenjata RF uga dibentuk ing tlatah Chechnya.
  5. tihonmarine
    tihonmarine 23 September 2022 09:58
    -3
    Moral iku prasaja: kepentingan negara, wong, agama lan masa depan keturunan luwih penting tinimbang masalah apa wae. Kabeh liyane bledug!

    - nyimpulake kepala Republik Chechen.

    Tembung negarawan.
  6. Munhausen
    Munhausen 23 September 2022 10:00
    +2
    Patriotisme ora ana ing tembung nanging ing tumindak. Indikator terkenal Okchen nuduhake kahanan nyata ing umum.
  7. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 23 September 2022 10:00
    +8
    Pimpinan Chechen mratelakake rasa bingung kenapa ing JMD tentara kita ora nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo numpes mungsuh, amarga wis jelas yen kita perang ora karo Ukraina, nanging kabeh blok NATO.

    Iki minangka pitakonan utama sing bakal diunggahake ora mung dening R. Kadyrov, nanging uga dening akeh warga liyane, umpamane. Prilepin. Aneh, ing tangan siji, ngumumake mobilisasi, ing sisih liya, kanggo nerusake tarian politik sing alus, ngowahi beban mung kanggo personel ing trenches.
    Pitakonan kanggo panguwasa - apa pilihan intervensi NATO langsung dianggep nalika ngrancang operasi kasebut? Apa respon sing cukup wis direncanakake, kayata nyambungake sekutu? Yagene isih ana aliran muddy senjata ing tlatah Ukraina? Kepiye carane bisa diterangake? Kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake?
    1. ukum70
      ukum70 23 September 2022 10:12
      +6
      Iki minangka pitakonan utama sing ora mung mengaruhi R. Kadyrov, nanging uga akeh warga liyane

      Iku bakal dadi wektu kanggo Kamentrian Pertahanan kanggo miwiti nanggapi iki, yen ora ana liyane lan liyane pitakonan, nanging ora ana jawaban, lan ora. Pengin ngidini wong mikir dhewe? Dadi dheweke ngerti..
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 23 September 2022 10:27
        +3
        Iku misale jek sing kita ngerti sing kita dealing karo mungsuh paling ganas lan insidious, nanging saben wektu sawise serangan sabanjuré kita kaget ing cidra lan angkara. Iki menehi kesan. Cetha yen rencana dibutuhake kanggo skenario paling ala.
  8. Mauritius
    Mauritius 23 September 2022 10:01
    -4
    Moral iku prasaja: kepentingan negara, rakyat, agama lan masa depan keturunan luwih penting tinimbang pitakonan apa wae. Kabeh liyane bledug!
    Iki sing tansah kita perang lan mati. Lan cro ora pengin, banjur iki scum lan rereget. duka
    1. michail
      michail 23 September 2022 10:09
      +1
      Masa depane keturunan, wong, negara, agama, kaya kiye.
  9. Kostadinov
    Kostadinov 23 September 2022 10:03
    +5
    Apa warga negara kewajiban militer sing ana ing cadangan, sing ninggalake negarane sajrone periode mobilisasi nalika nasibe diputusake?
    Kosok baline, kabeh wong manca sing mlebu dadi sukarelawan wis entuk kewarganegaraan kanthi lengkap.
  10. yuriy55
    yuriy55 23 September 2022 10:05
    -8
    Moral iku prasaja: kepentingan negara, wong, agama lan masa depan keturunan luwih penting tinimbang masalah apa wae. Kabeh liyane bledug!
    - nyimpulake kepala Republik Chechen.

    Ramzan Akhmatovich! Siapke pencalonan kanggo pemilu 2024 ...
    1. Olga
      Olga 23 September 2022 10:16
      -2
      Nalika padha nglirwakake kabutuhan sejatine lan ngupayakake puncake wong liya, minangka aturan, pungkasane ora becik.
      Aku rumangsa Ramzan Kadyrov ngerti banget babagan iki. Mula, dheweke pantes diajeni.
    2. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 23 September 2022 10:19
      0
      Ya, ing kahanan kaya mengkono, elit dibutuhake luwih kaku, tegas, tertib, inventif. Penduduk kudu disiapake kanggo pangembangan acara sing angel, para pemuda kudu dididik. Kadyrov minangka salah siji saka sawetara kepala wilayah, yen ora mung siji, sing ngatasi masalah iki kanthi lengkap.
    3. BABAY22
      BABAY22 23 September 2022 10:31
      +7
      Presiden Rusia minangka manajer pisanan, kaloro lan katelu.
      Dheweke kudu nyelehake spesialis sing kompeten ing bidang utama.
      Kanthi kabeh hormat, Ramzan Akhmatovich ora duwe tim kuwi.
      Lan dheweke ora bisa bebarengan karo sing saiki - dheweke bakal mangan lan ora keselak.
      1. yuriy55
        yuriy55 23 September 2022 11:06
        +1
        Kutipan saka: BABAY22
        Kanthi kabeh hormat, Ramzan Akhmatovich ora duwe tim kuwi.

        Lan sapa ing negara kita duwe tim kaya ngono?
        Kutipan saka: BABAY22
        Presiden Rusia minangka manajer pisanan, kaloro lan katelu.

        Iku bener. Mung ing negara, miturut konstitusi, presiden minangka posisi sing dipilih.
        2. A warga Federasi Rusia ora luwih enom saka 35 taun, sing wis permanen manggon ing Federasi Rusia kanggo ing paling 25 taun, lan sing ora duwe lan wis sadurunge wis kewarganegaraan saka negara manca utawa ijin panggonan utawa dokumen liyane sing ngonfirmasi hak panggonan permanen warga Federasi Rusia, bisa kapilih dadi Presiden Federasi Rusia ing wilayah negara manca. Syarat kanggo calon kanggo posisi Presiden Federasi Rusia yen dheweke ora duwe kewarganegaraan negara manca ora ditrapake kanggo warga Federasi Rusia sing sadurunge duwe kewarganegaraan negara sing ditampa utawa bagean kasebut. diakoni ing Federasi Rusia sesuai karo hukum konstitusional federal, lan manggon permanen ing wilayah negara sing diakoni ing Federasi Rusia utawa wilayah bagean negara sing diakoni ing Federasi Rusia. Presiden Federasi Rusia, miturut prosedur sing ditetepake dening hukum federal, dilarang mbukak lan njaga akun (simpenan), nyimpen awis lan barang-barang berharga ing bank-bank manca sing ana ing njaba wilayah Federasi Rusia.

        Ora ana sing dikandhakake ing kene babagan tim utawa babagan katrampilan rumah tangga. Kita milih (miturut konstitusi) rakyat. Bener, yen saka istilah kanggo istilah kanggo ngganti kondisi pilihan lan syarat tetep, dipandu dening panjalukan saka ...
        Aku ora duwe kepinginan kanggo ndeleng akting ing kirim ... Kita wis cukup ndeleng ...
    4. KELAS
      KELAS 23 September 2022 11:11
      +2
      Kutipan saka: yuriy55
      Ramzan Akhmatovich! Siapke pencalonan kanggo pemilu 2024 ...

      Sampeyan katon, lan pungkasane Rusia bakal dipimpin dening akademisi! Sing mateni Rusia pisanan ing umur 16 taun. Dadi, kita wis nyiapake pemilihan sajrone 24 taun - bakal ana perusahaan sing menarik - Kadyrov, Medvedev, Shoigu, Mishustin, Sobyanin bakal entuk ...
  11. Ivan90
    Ivan90 23 September 2022 10:13
    +4
    Operasi Lentil 2.0 dibutuhake. Sayange ora bisa dina iki
  12. RusGr
    RusGr 23 September 2022 10:17
    -5
    Mobilisasi katon ora ana hubungane karo wilayah liyane, kajaba Chechnya lan wilayah Chernozem, utamane Moskow. Lan kita kudu baris wilayah Black Earth kanggo kebekan.
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 23 September 2022 10:21
      0
      Ing pangertèn sing pedunung ing ibukutha duwe luwih kesempatan lan kepinginan kanggo nongkrong.
    2. Skobaristan
      Skobaristan 23 September 2022 10:21
      +3
      Sketsa kandel. Mesthi, mung wilayah Black Earth lan ora ana wong liya. Ora ana foto utawa video saka kabeh negara. Mung Chechnya lan Chernozem.
  13. Komentar wis dibusak.
    1. RusGr
      RusGr 23 September 2022 10:23
      +1
      Sapa, sapa lan carane mobilisasi, kabeh diputusake dening administrasi lokal kanthi registrasi militer lan kantor pendaftaran. Dadi kaya biasane....
  14. utara 2
    utara 2 23 September 2022 10:31
    -2
    nanging aku wedi karo iki, kaya "kompetisi sosialis" kanthi rong atus utawa luwih persen. Saiki, ing wilayah liyane, gubernur bakal miwiti tumindak - sampeyan menehi telung atus persen lan dheweke bakal miwiti ngayuh saben wong. Sanajan Kamentrian Pertahanan nerangake sepira khusus lan sapa sing dibutuhake. Sing dibutuhake ing ngarep dudu cacahe wong, nanging prajurit. Sapa lan carane, yen kabeh wilayah wiwit "overfulfill rencana", bakal nggawe iki "superfluous" prajurit, yen basis latihan, amunisi lan peralatan dirancang mung kanggo jumlah sing saiki wis ditemtokake dening Departemen Pertahanan. Sawise kabeh, mung NWO sing aktif, dudu perang. apa sing diomongake dening senapati. ..
    Senadyan impuls saka Chechen kanggo mbela Rusia nggumunake aku, lan Kadyrov dhewe kerja keras kanggo iki.
    tangan...
  15. roket757
    roket757 23 September 2022 10:33
    -1
    Kadyrov:
    . Piye kabare wonge??? Kepiye tokoh sing kudu didadekake conto kanggo akeh / wong liya?
    Mungkin ana sing liya?
  16. Ivan90
    Ivan90 23 September 2022 10:38
    +2


    Republik Ceko lan Moskow isih mimpin miturut mesin telusur kanggo nggoleki wektu tundha)
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 23 September 2022 11:04
      +1
      Miturut statistik Yandex "deferral saka tentara":
      tayangan saben wulan 146 915
      Moscow lan wilayah: 41 552
      CR: 268
      1. Ivan90
        Ivan90 23 September 2022 11:32
        +2
        Kutipan: Ivan Ivanov
        Miturut statistik Yandex "deferral saka tentara":
        tayangan saben wulan 146 915
        Moscow lan wilayah: 41 552
        CR: 268


        oh, iki Moskow)) jenggot / jenggot)) karo piso ing dhadhane)
  17. gromit
    gromit 23 September 2022 10:53
    0
    Kepala wilayah Rusia langsung ujar manawa mung sukarelawan sing bakal berjuang kanggo dheweke, lan dheweke bakal ninggalake wajib militer ing omah supaya ora kerusuhan.
    Sarwa, apik tenan, sarwa.
    Ramzan Akhmatovich minangka Presiden kita!
  18. Netomsky
    Netomsky 23 September 2022 10:55
    -9
    Kadyrov minangka patriot sejati Rusia, ora kaya Putin, sing, kanggo bapak baptis, ngeculake 215 Nazi Azov, kalebu pimpinane. Kadyrov dadi Presiden Rusia ing 2024! Lan luwih becik yen Putin, kaya Yeltsin, mundur awal lan miwiti pemilihan presiden awal!
    1. Ivan90
      Ivan90 23 September 2022 11:41
      +1
      Kutipan: Netomsky
      Kadyrov minangka patriot sejati Rusia, ora kaya Putin, sing, kanggo bapak baptis, ngeculake 215 Nazi Azov, kalebu pimpinane. Kadyrov dadi Presiden Rusia ing 2024! Lan luwih becik yen Putin, kaya Yeltsin, mundur awal lan miwiti pemilihan presiden awal!

      Siap mangsuli sadurunge hukum kanggo tembung kasebut?
  19. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 23 September 2022 11:06
    -3
    Ya, ing antarane panguwasa Rusia, mbok menawa Ramzan katon paling atraktif. Lha, liyane mung tenan (.....). Mobilisasi mesthine minangka perkara sing perlu, Nanging - sapa sing mbebasake wong Azov? Sapa pribadi sing nindakake maksud iki? Wong iki kudu digawa metu saka bayang-bayang - amarga wong-wong kuwi ora ana gunane kanggo nindakake mobilisasi. Iki minangka mungsuh tartamtu. Yen kita ora nemokake, kita mung bakal terus mateni wong. Iki dudu perang - iki hadiah. Aku ora melu. Mungkin Ramzan bakal ngomong?
    1. Netomsky
      Netomsky 23 September 2022 11:14
      -5
      Kutipan: Alexey_Kalashnikov
      Nanging - Sapa sing mbebasake wong Azov? Sapa pribadi sing nindakake maksud iki? Wong iki kudu digawa metu saka bayang-bayang - amarga wong-wong kuwi ora ana gunane kanggo nindakake mobilisasi. Iki minangka mungsuh tartamtu. Yen kita ora nemokake, kita mung bakal terus mateni wong. Iki dudu perang - iki hadiah

      Gampang banget ditebak - mung Putin sing duwe kesempatan kanggo mbebasake Nazi Azov, sing ana ing kunjara lan ngenteni sidhang. Mung Putin sing duwe kesempatan kanggo mbebasake tentara bayaran asing, sing dihukum mati ing LPR lan DPR. Mung Putin, kanggo marga saka godfather Medvedchuk, siap kanggo nglanggar hukum Rusia dhewe, minangka padha ngomong: "Kabeh iku kanggo dhewe! Kanggo wong liyo, hukum!" Iki jenis presiden kita duwe, lan kita isih kepingin weruh apa CVO njupuk supaya dawa, lan Nazi ing Kuiva aran gedhe.
  20. asu ajag
    asu ajag 23 September 2022 11:06
    -3
    Ramzan apik! Bandera kudu dibayar kanthi lengkap, wong Chechen ngelingi kekejemane marang Rusia ing Kaukasus ...
  21. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 23 September 2022 11:23
    -3
    Aku nambani wong iki kanthi ati-ati, ngerti sejarah kulawargane ... sejarah angel bangsa kita.
    Nanging tumindak (asil) nggawe aku nyimpulake:
    Ramzan menyang kerajaan!
    Dheweke luwih Rusia tinimbang umume kita.
  22. pamburu650
    pamburu650 23 September 2022 11:27
    +5
    Aku nyawang Podolyaka, wis, kaya sing dakkarepake, sawetara kantor registrasi lan pendaftaran militer nindakake sampah lengkap, pelanggaran hukum, kanggo nuduhake, dheweke ngrekrut sapa wae lan kepiye wae. Aku ora bakal lali kasus nalika pelaut enom teka karo wangun mbukak tuberkulosis. Ora ana tembung, nanging ora apik tenan!
    1. Musorgian
      Musorgian 23 September 2022 12:07
      0
      Lan pira suwene iku, please? Lan iku seng di pengeni kanggo nemtokake wilayah!
      1. pamburu650
        pamburu650 23 September 2022 12:35
        0
        SF, wiwitan taun XNUMX-an, ditemokake ing segara, prajurit kontrak weruh pelaut enom, mung disebut munggah, muntah getih. Digawa menyang dermaga, dermaga, nggawa menyang Svir, kapal rumah sakit. Banjur kabeh kru "bersinar" kanggo setahun.
  23. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 23 September 2022 11:46
    -2
    Apa sampeyan percaya karo tembung sampeyan? Ramzan Kadyrov. Sawise aku ndeleng mripat siji, utawa luwih HE marang mripatku, aku pengin sampeyan kabeh nyoba ati nurani, utawa luwih becik, lulus kanthi kamulyan ...
  24. Musorgian
    Musorgian 23 September 2022 12:05
    -2
    Ramzan nuwuhake generasi mudha kanthi bener! Aku nonton video ewu menyang stasiun recruiting. Apa ora bisa ngomong babagan wilayah liyane. Wis ana sing ngungsi menyang luar negeri. Lan iki mung wiwitan.
  25. Mortido
    Mortido 23 September 2022 12:16
    +1
    Kabeh jinis kategori preferensial wis katon maneh, iki warta:
    "Karyawan saka sawetara organisasi ora bakal melu mobilisasi parsial, ujare Menteri Pertahanan.
    Kanggo mesthekake operasi industri teknologi dhuwur tartamtu, uga sistem finansial Federasi Rusia, kaputusan digawe ora kanggo nganakake rekrut warga kanthi pendidikan sing luwih dhuwur ing spesialisasi lan bidang latihan sing relevan, kerja ... "
    Malah ing prakara iki, kita duwe sawetara jinis discord lan inconsistency, lemah kanggo korupsi lan ketimpangan.
    1. Alexey Polferov
      Alexey Polferov 23 September 2022 12:18
      0
      Lan sing bakal dissect benkle? Dadi dheweke bakal nembak, utawa luwih tepat.
  26. Alexey Polferov
    Alexey Polferov 23 September 2022 12:21
    -1
    Kutipan saka mortido
    Kanggo mesthekake operasi industri teknologi dhuwur tartamtu, uga sistem finansial Federasi Rusia, kaputusan digawe ora kanggo nganakake rekrut warga kanthi pendidikan sing luwih dhuwur ing spesialisasi lan bidang latihan sing relevan, kerja ... "

    Lan kanthi bener, blogger lan kemampuan pertahanan liyane ing negara kasebut ora bakal diunggahake, nanging aku bakal njupuk ing bankley pembalap dhewe ... Apa kekacoan! yen mung dheweke ana ing garis ngarep lan duwe tatu. trus nyopir neng pinggir kali....
  27. Mortido
    Mortido 23 September 2022 12:37
    0
    Kutipan: Alexey Polferov
    Kutipan saka mortido
    Kanggo mesthekake operasi industri teknologi dhuwur tartamtu, uga sistem finansial Federasi Rusia, kaputusan digawe ora kanggo nganakake rekrut warga kanthi pendidikan sing luwih dhuwur ing spesialisasi lan bidang latihan sing relevan, kerja ... "

    Lan kanthi bener, blogger lan kemampuan pertahanan liyane ing negara kasebut ora bakal diunggahake, nanging aku bakal njupuk ing bankley pembalap dhewe ... Apa kekacoan! yen mung dheweke ana ing garis ngarep lan duwe tatu. trus nyopir neng pinggir kali....

    Yen bali kanthi slamet. Nanging ing kono padha ora menehi roses kanggo saben liyane, ana perang pati, sanajan diarani NWO. Kajaba iku, iki minangka alesan liyane kanggo para demonstran, mula sampeyan sombong tanpa guna
  28. Rosemary
    Rosemary 23 September 2022 12:54
    +1
    Angka kasebut ora ateges Chechnya nolak kanggo tundhuk karo Keputusan Presiden Federasi Rusia babagan mobilisasi parsial.


    Iku misale jek kula piyambak sing iki isih penolakan kanggo mobilize?
    1. Andrei82
      Andrei82 23 September 2022 14:55
      +1
      Aku maca kabeh komentar lan mikir yen aku edan.
      Iki minangka penolakan sing jelas kanggo ngirim wajib militer tambahan. Mung sukarela.
  29. Juragan
    Juragan 23 September 2022 13:57
    0
    Aku wonder sing saiki bakal whine babagan kasunyatan sing Putin tau sarujuk karo Chechens .. dheweke menehi wong akeh ... .saiki wektune kanggo nulung barang sing paling berharga sing diduweni wong - wong. Ing ngarep ... sukarelawan ... bebarengan .... nalika aku weruh iki ing dina pisanan, aku banget terharu ... Chechens kaget lan gumun aku. ... dipindhah. Padha soared ing mripatku menyang dhuwur luar biasa.
  30. Carlos Hall
    Carlos Hall 24 September 2022 00:32
    0
    Asil sing apik, pasukan Chechen pancen nggegirisi
  31. uyeri
    uyeri 25 September 2022 07:49
    -1
    lan sing netepake rencana iki lan miturut kritéria apa, saka nomer lair utawa carane ???