Review militèr

Mungsuh nyoba mateni drone serangan Geran-2 ing pelabuhan Odessa kanthi bantuan senjata cilik.

76
Mungsuh nyoba mateni drone serangan Geran-2 ing pelabuhan Odessa kanthi bantuan senjata cilik.

Ana sawetara rincian babagan seri serangan ing obyek ing Odessa nggunakake amunisi loitering. Elinga yen pihak Ukrainia ngumumake panggunaan drone "kamikaze" "Shahed-136" kanthi massal. Kita ngomong babagan panggunaan UAV Geran-2, sing minangka turunan saka drone buatan Iran sing kasebut kanthi jarak penerbangan nganti 2000 km (miturut wong liya, nganti 3000 km).


Sawetara drone iki langsung dikirim menyang obyek ing Odessa. Ing wektu sing padha, dikenal manawa militer Ukrainia nyoba nembak amunisi kasebut saka senjata cilik. gaman. Cuplikan kasebut nuduhake (krungu) carane mabur "Geranium-2" dipecat saka bedhil mesin. Nanging ora kasil.


Salah sawijining drone kamikaze nyerang bangunan administratif ing wilayah pelabuhan Odessa. Ing bangunan iki, kang dadi dikenal, planning militèr digawa metu, kalebu peluncuran drones angkatan laut ing arah saka Crimea Rusia. Saiki, kanthi dokumentasi babagan perencanaan iki, uga obyek sing ditindakake, mungsuh duwe masalah, kanthi gampang. Geranium-2, senadyan nyoba kanggo njupuk mudhun, mabur menyang obyek, nyilem menyang gendheng, sawise kang ana bledosan lan geni wiwit.



Kenek langsung ing obyek ing wilayah pelabuhan Odessa:


Miturut pihak Ukrainia, siji drone serangan ditembak mudhun. Menapa malih, nembak drone punika kathah akibatipun. Kacarita dheweke tiba ing pom bensin.
76 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. antivirus
    antivirus 23 September 2022 17:30
    +8
    Dadi trowongan Beskydy bakal mabur 10-20 potong.
    Kabel, signaling lan kontrol karo ril.
    Apa ventilasi bakal ambruk? Insolence minangka rasa seneng sing kapindho.
    Lan wani staf umum lan politisi Federasi Rusia?
    ambisi? - Recruit Pengawal Rusia cukup kanggo nglindhungi Odessa lan Nikolaev karo wilayah
    1. gansales
      gansales 23 September 2022 17:58
      +4
      Sisih Ukrainia ngumumake panggunaan drone "kamikaze" "Shahed-136" kanthi akeh. Kita ngomong babagan panggunaan UAV Geran-2, sing minangka turunan saka drone buatan Iran sing kasebut kanthi jarak penerbangan nganti 2000 km (miturut wong liya, nganti 3000 km).

      Punika, tataran kapisan, nalika mobilisasi lagi ditindakake.!
      Lan aku maca tangisan saksi babagan Geranium, mesthine ora bisa nolak ..
      Lan saiki nggunakake massive .. Oh, iku dadi sethitik apik ing ati, yen whiners kabeh loreng wis downright banget sudo ..
      Wis seminggu ora nulis, atiku lara...
      1. Andrey Moskvin
        Andrey Moskvin 23 September 2022 18:01
        +5
        Malah "Mburu" ora mbantu utawa apa?
        1. gansales
          gansales 23 September 2022 18:38
          +6
          Kutipan: Andrey Moskvin
          Malah "Mburu" ora mbantu utawa apa?

          Lha iki beda tataran tawuran..dadi sarkasmemu bisa dingerteni! negatif
          Tentara bayaran NATO ing Ukraina tumindak kanthi brutal kanggo iki, nyoba meksa Rusia supaya bisa perang .. Kene!
          Apa sampeyan mikir Rusia mung tuku Geranium sing licik iki saka Iran?
          Supaya ora sumunar ing ngarep.. Pinggiran iku omong kosong ing pertempuran nggunakake senjata modern.. Kabeh isih ngarep!
          Wangsulan: Bab ingkang utama Rusia mlumpat metu saka katergantungan ing Kulon ing umum lan kabeh lan saben wong lagi dianyari.
          Lan pinggiran, lapangan tumindak iki distracting saka bab utama sing kedados ing geopolitik donya.! Kasus kasebut ing divisi rudal Rusia ..
          1. tsvetahaki
            tsvetahaki 23 September 2022 18:59
            -6
            Lha kowe yakin ".... kowe pancen pinter, berpendidikan, pikiren dewe"
            1. kaping
              kaping 24 September 2022 10:33
              +1
              AC terbang meledak.. ngguyu
  2. Alexander Betonkin
    Alexander Betonkin 23 September 2022 17:31
    +5
    Iku wektu kanggo sijine bedhil anti-pesawat saka kaping Perang Donya II menyang layanan karo wong-wong mau. recourse
    1. wong sing ora katon
      wong sing ora katon 23 September 2022 17:54
      +5
      Yagene mlebu menyang sejarah banget? Padha duwe akeh ZU 23-2.
    2. Egoza
      Egoza 23 September 2022 19:26
      +2
      Kutipan: Alexander Betonkin
      Iku wektu kanggo sijine bedhil anti-pesawat saka kaping Perang Donya II menyang layanan karo wong-wong mau.

      Nyatane, isih ana meriam karo meriam ing museum militer. Kanggo nemen lan padha bakal dijupuk.
    3. Dauria
      Dauria 23 September 2022 19:53
      +4
      Iku wektu kanggo sijine bedhil anti-pesawat saka kaping Perang Donya II menyang layanan karo wong-wong mau.

      Aku ora ngira bakal dadi keajaiban. Rasa ora proporsional. Tambang darat mung 50 kg, sampeyan ora bisa ngowahi apa-apa, sampeyan mung bisa nembus siji tumpang tindih interfloor. Tujuan sing pantes, mung sing ora dilindhungi, kudu dipilih. Kacepetan kaya biplane ing jagad pisanan. Lan jangkoan lan wektu penerbangan ora proporsional banget. recourse
  3. yuriy55
    yuriy55 23 September 2022 17:34
    +6
    Iku kabar apik. Efektivitas tembak saka senjata otomatis ing target udara obah (gumantung saka latihan penembake) yaiku 300-500 m.
    Carane karo Nikulin:
    1. Hoarfrost
      Hoarfrost 23 September 2022 18:05
      + 10
      Punika video apik karo piranti, kang disebut "Geranium-2" Ortodoks. 50 kg bahan peledak.
      Aku kanthi sarujuk nggunakake data UAV ing zona NWO.
      1. yuriy55
        yuriy55 23 September 2022 18:21
        +5
        Roller apik. Sing paling gedhe sing kudu diunekake kanthi pribadi yaiku udakara 8 kg TNT. Sapper numpes bahan peledak sing ora digunakake (supaya ora ngganggu pengiriman menyang gudang) kira-kira 20 kg. Banjur 50 kg ... Ora kuwat ...
        1. wladimirjankov
          wladimirjankov 23 September 2022 18:54
          +4
          ora 50, nanging 36 kg, massa saka tambang tanah ing geranium. Nanging isih nyengsemaken.
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 23 September 2022 19:13
        +1
        Kutipan: Hoarfrost
        Punika video apik karo piranti, kang disebut "Geranium-2" Ortodoks. 50 kg bahan peledak.

        Dibandhingake karo pacifiers ditempelake ing cathetan, iku video ayu. ya
    2. Aviator_
      Aviator_ 23 September 2022 18:28
      +8
      Menembak saka bedhil mesin kanthi peluru konvensional (non-tracer) ing target udara mung kanggo kepuasan diri.
    3. Sevastiec
      Sevastiec 23 September 2022 18:29
      +8
      Sawijining kenalan, penembak jitu, nyritakake dina liyane babagan carane wong Ukrainia nyemprotake dheweke udakara sewulan kepungkur ing cedhak Kharkov. Dina ing corong ngaso, lan padha terus Hung liwat sirahe. Sing siji mabur, sing liyane teka ... Dheweke ujar manawa nalika iku, dheweke nembak 8 potongan saka bedhil.
  4. gratis
    gratis 23 September 2022 17:35
    + 15
    Video kasebut pungkasane teka. Bab kasebut ora cepet, nanging ing lintasan pungkasan ing nyilem, cukup cepet, dhuwure, kaya sing dakkarepake, cilik, katon kanggo nglindhungi dhewe saka pertahanan anti-rudal Angkatan Bersenjata Ukraina. Ora suwe kita bakal adaptasi lan bakal mabur menyang endi wae)
    1. yuriy55
      yuriy55 23 September 2022 17:42
      + 11
      Quote: gratis
      Kita bakal cepet adaptasi lan mabur menyang endi wae)

      Lan ing wayah wengi ... Kanggo "turu" kanthi tenang ... Langgeng ...
      1. gansales
        gansales 23 September 2022 18:01
        +6
        Kutipan saka: yuriy55
        Quote: gratis
        Kita bakal cepet adaptasi lan mabur menyang endi wae)

        Lan ing wayah wengi ... Kanggo "turu" kanthi tenang ... Langgeng ...

        Lan buzz, buzz buzz (padha duwe swara kaya ngono))) ..
        Supaya ora turu rina wengi Gu ga gu ga gu ga
        Miturut cara, iki kabeh duwe pengaruh banget ing psyche, sanajan ora ana bledosan
        1. VSO-396
          VSO-396 24 September 2022 05:39
          0
          Efek kaget. Ya, sampeyan bakal weruh, ing sawetara minggu dheweke bakal nemokake penangkal racun.
          1. gansales
            gansales 24 September 2022 06:41
            -1
            Kutipan: VSO-396
            Efek kaget. Ya, sampeyan bakal weruh, ing sawetara minggu dheweke bakal nemokake penangkal racun.

            Bakal angel, nanging mesthine bakal nemokake Amer. Matur nuwun wong Iran !!!! Mungkin China bakal mbuwang soko kanggo nyoba hehe
            1. VSO-396
              VSO-396 25 September 2022 04:03
              +1
              China bosen mbuwang: duwe turnover perdagangan triliun dolar karo negara-negara. Apa babagan penangkal racun? Dheweke bakal cepet ngatur: loro perang elektronik lan, miturut kacepetan drone, DShK bakal efektif, sing utama luwih akeh.
  5. Arsip Vasya
    Arsip Vasya 23 September 2022 17:39
    + 11
    Iku ora fly cepet, misale jek kaya cilik, nanging ditarik mati kanggo kredit!
    Matur nuwun Iran.
    1. angin adhem
      angin adhem 23 September 2022 17:50
      +9
      Iki drone kamikaze sing sehat, hulu ledak: ~ 50 kg Dawane: 3,5 m Wingspan: 2,5 m Jarak penerbangan: 1800 - 2500 km Bobot: ~ 200 kg Kacepetan: + 185 km / jam
      1. pinter bokong_
        pinter bokong_ 23 September 2022 17:52
        +1
        Lan pira rega drone kasebut kanthi paramèter kasebut?
        1. angin adhem
          angin adhem 23 September 2022 17:55
          + 20
          Quote: pinter_
          Lan pira rega drone kasebut kanthi paramèter kasebut?

          Bisa ngrusak akeh nyawa, numpes mungsuh lan nylametake kita.
          1. pinter bokong_
            pinter bokong_ 23 September 2022 20:11
            +3
            Iki cetha.
            Saenipun, umume ngluncurake sejuta rudal sing dipandu sekaligus, lan umume ora bisa ninggalake omah.
            Nanging ing kasunyatan, ana watesan babagan kacepetan produksi, lan jumlah sumber daya sing diekstrak, lan liya-liyane.
        2. wong sing ora katon
          wong sing ora katon 23 September 2022 17:59
          +2
          Drone Kamikaze biasane murah, ora ana elektronik sing larang.
        3. Andobor
          Andobor 23 September 2022 18:14
          +5
          Quote: pinter_
          Lan pira rega drone kasebut kanthi paramèter kasebut?

          Luwih sithik tinimbang moped.
      2. Puzoter
        Puzoter 23 September 2022 19:03
        0
        Ya, dheweke ora bisa mabur 2.5 ewu km kanthi ukuran kasebut. 250 Aku bisa uga pracaya, lan malah iku pitakonan gedhe.
        1. angin adhem
          angin adhem 23 September 2022 19:13
          +1
          LTH UAV Harop

          jarak penerbangan luwih saka 1000 km
          kacepetan 185 km / h
          Dawane: 2,5m
          Jembar swiwi: 3,00 m
          bobot 135 kg
          wektu pesawat 6 jam
          deteksi target tegese: frekuensi radio, elektron-optik
          Warhead 23 kg, dumunung ing jejere blok peralatan
      3. Utawa aku
        Utawa aku 24 September 2022 02:22
        +1
        angin adhem
        Wingi, 17:50

        Apa drone kamikaze Iran Shahed-136.
        14 September.
        ... Kaget yen Shahed-136 minangka salah sawijining model paling anyar ing industri militer Iran, saengga ora ana informasi babagan drone ing domain umum. Dikenal yen dikembangake dening pabrikan pesawat Iran HESA. Kanggo pisanan, masarakat bisa kenal karo piranti anyar mung ing taun 2021.

        Antarane ciri piranti dikenal, sawetara pesawat stands metu, kang nganti 2000 km (durung bisa konfirmasi utawa mbantah angka iki). Iki arang banget ora biasa kanggo amunisi sing mlaku-mlaku, sing biasane kendharaan cilik kanthi jarak lan wektu sing winates ing udhara.
        Mergo iki.
      4. Roman Efremov
        Roman Efremov 24 September 2022 13:24
        0
        Apa tenan jarak 2500 km? Iki carane akeh dheweke mabur menyang sawetara maksimum ing kacepetan - 10 jam, 15, 20? Ing video kasebut, dheweke sepi banget. Lan kepriye induksi ing kisaran kasebut?
  6. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 23 September 2022 17:39
    +2
    Miturut pihak Ukrainia, siji drone serangan ditembak mudhun.

    Nanging kanthi ditembak, wong lanang lan wadon tatu.
    1. svp67
      svp67 23 September 2022 17:42
      +3
      Kutipan: Pulkovo1942
      Ora ana siji sing ditembak.

      Dheweke kenek siji mesthi, ana video hits ing "cart"
      1. Pulkovo 1942
        Pulkovo 1942 23 September 2022 17:43
        0
        ana video hits ing "cart"

        Ora weruh.
        1. svp67
          svp67 23 September 2022 18:06
          +4
          Kutipan: Pulkovo1942
          Ora weruh.

          Delengen. Kajaba iku, wis ana video saka karusakan saka Geranium-2 ing wilayah Dnepropetrovsk, ngendi iku ditembak mudhun khusus. Ing udhara mbledhos notabene
          1. 30 ing
            30 ing 23 September 2022 19:58
            +5
            Kutipan saka: svp67
            Kutipan: Pulkovo1942
            Ora weruh.

            Delengen. Kajaba iku, wis ana video saka karusakan saka Geranium-2 ing wilayah Dnepropetrovsk, ngendi iku ditembak mudhun khusus. Ing udhara mbledhos notabene

            Saw. Aku panginten iku luwih apik saka pesawat kita mudhun, utawa helikopter lan pilot mati kita, utawa sing tiwas dening Bandera ing panangkaran.
        2. angin adhem
          angin adhem 23 September 2022 18:08
          +1
          Kutipan: Pulkovo1942
          ana video hits ing "cart"

          Ora weruh.


          [media=https://youtube.com/shorts/Z_mRluVDRjE?feature=share]
          1. yuriy55
            yuriy55 23 September 2022 18:45
            +1
            Kutipan saka angin adhem
            [media=https://youtube.com/shorts/Z_mRluVDRjE?feature=share]

            Iki link sampeyan:
            1. Suomynona
              Suomynona 23 September 2022 18:48
              +3
              Kita nyalin, wiwit saka protokol, nempelake menyang bilah alamat lan bakal ana rasa seneng
          2. Rostislav PushkarevVladimirovich
            Rostislav PushkarevVladimirovich 24 September 2022 03:43
            +2
            Kode URL karo video kudu disetel. Bukak ing komentar (Lebokake konten media saka layanan liyane), pindhah menyang video kasebut saka situs liyane, nyalin kode URL ing kana nganggo tombol mouse-2, sawise ngeklik mouse, pilih menu (Salin URL video) banjur paste video ing tab forum.
    2. Drotro
      Drotro 23 September 2022 18:00
      -9
      Iki ala.
      Isih ana wong pro-Rusia ing Odessa. Senadyan propaganda mungsuh.
      1. 30 ing
        30 ing 23 September 2022 20:01
        +5
        Lan ing Dnepropetrovsk, ing Zaporozhye, ing Kharkov, ing Chernigov .. Ana kabeh wong kita .... Muga-muga dheweke kenek target militer.
        1. Drotro
          Drotro 23 September 2022 20:36
          0
          Kita nyoba mung kanggo tujuan militer. Nanging ketoke ora mesthi bisa kaya ngono.
          Ing kasus iki, sampeyan bisa ndeleng apa sing ditulis: wong Ukrainia dhewe tatu sipil nalika ditembak ing UAV.
  7. Pytnik
    Pytnik 23 September 2022 17:39
    +9
    Saiki Iran uga butuh bantuan, dheweke ngenteni Su-35, kaya sing wis pesen 64 pesawat, bakal entuk 24 ing pungkasan taun iki.
  8. svp67
    svp67 23 September 2022 17:41
    +2
    Mungsuh nyoba mateni drone serangan Geran-2 ing pelabuhan Odessa kanthi bantuan senjata cilik.
    Lan menehi kritik dening video kasebut, mesthine bakal kenek siji ... lan sajujure, ana wektu nalika sinau babagan carane njupuk, ngumpulake obyek sing dilindhungi ZU-23x2, ZSU "Shilka" lan "Gepard", "ZRPK". "Tunggu"
    1. bk316
      bk316 23 September 2022 17:52
      + 11
      Ya, ing ngendi dheweke entuk akeh shilok lan pengering.
      1. svp67
        svp67 24 September 2022 00:08
        0
        Kutipan saka: bk316
        Ya, ing ngendi dheweke entuk akeh shilok lan pengering.

        Iku masalah wong-wong mau
    2. AAK
      AAK 23 September 2022 17:54
      +7
      uga, ana kamera ing "geranium" / "shahid", kita bakal weruh ngarsane piranti memori / ZSU / sistem rudal nimbali udhara - sampeyan bisa miwiti ana lan liyane kuat, utawa nggawe serangan "bintang" saka obyek ...
    3. KCA
      KCA 23 September 2022 18:06
      +9
      Aku ora nonton video ngendi padha temtunipun kenek siji, Aku weruh carane Geranium kenek
      1. 30 ing
        30 ing 23 September 2022 20:08
        +4
        Ing TG "Bezsonov ora resmi" ana video rawuh ing markas Angkatan Laut ing Odessa .. Lan ana uga tembakan roket sing nembak geranium kanthi roket ing Dnieper. Mung sing Neizhpapa, komandan-in-chief saka kabeh armada Ukraina, raving babagan kamenangan saka "armada Ukraina" .. Bach lan ora ana siji kanggo ngelem bab ...... nangis
        1. KCA
          KCA 24 September 2022 03:50
          0
          Bisa dingerteni kanthi roket, bisa ditembak, target gedhe, kacepetan 180 km, kanca saka tangan cilik ditembak ing video glitches
    4. Ded60
      Ded60 23 September 2022 19:14
      +1
      "Obyek sing dilindhungi" - apa iku? ana pira? Pira pasukan pertahanan udara sing sampeyan butuhake kanggo ngumpulake kabeh wong?
  9. Pavel57
    Pavel57 23 September 2022 18:01
    +2
    Shilki lan piranti memori liyane kudu nembak target kasebut.
    1. Lykases1
      Lykases1 23 September 2022 18:54
      +2
      Dadi ya, nanging yen ora ana cangkang kanthi detonasi jarak jauh, mula ora kabeh gampang banget
  10. tukang ngapusi
    tukang ngapusi 23 September 2022 18:01
    +1
    Apa gunane digebugi nganggo bedhil? Iki dudu mavic korektif ... wis teka ing bagean lintasan iki ... kanggo numpes hulu ledak minangka salah sawijining kesempatan saka satus.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 23 September 2022 18:06
      +2
      Apa gunane digebugi nganggo bedhil?
      kapentingan olahraga.
      1. tukang ngapusi
        tukang ngapusi 23 September 2022 18:14
        +1
        Ayo padha latihan ing skeet ngadeg ing olahraga, banjur hi
  11. litium17
    litium17 23 September 2022 18:02
    -5
    Lan ing ngendi drone sing diprodhuksi dening kita? Kita slamet, ing Palace of Pioneers ing muda, lanang kuwi riveted, lan saiki kita tuku saka negara sing wis mung pabrik tingkat model pesawat!
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 23 September 2022 18:06
      + 10
      Persia wis nggawe kemajuan gedhe ing arah iki, apik yen dheweke ana ing sisih kita, nanging aku rumangsa entuk apa-apa, sampeyan ndeleng, lan bakal luar biasa ing Suriah ...
    2. 2112vda
      2112vda 23 September 2022 18:11
      +2
      Lan ing kene kapentingan finansial para manajer efektif sing pangkat dhuwur banget intersect banget karo kabeh jinis pangembang drone sing padha. Pangembang iki diusir kanthi kabeh cara sing bisa ditindakake saka topik iki. Nanging bisnis ing Rusia.
  12. Inquisitor
    Inquisitor 23 September 2022 18:12
    +2
    Lha yen simbah wis bisa, iki bakal bisa.
    1. tukang ngapusi
      tukang ngapusi 23 September 2022 18:50
      +1
      Ora jelas apa sing dilebokake simbah saka tulka, nanging karusakan ing bumi pancen nggegirisi ...
  13. Vadim Voroshilov
    Vadim Voroshilov 23 September 2022 18:12
    +3
    padha nyritakake babagan drone ... lan ing wektu iki, Roman Abramovich menehi iPhones kanggo tentara bayaran, nggawa dheweke mulih saka pengadilan ing pesawat pribadi ... kene daya.
    panguwasa wis nuduhake manawa bisa mateni wong Rusia kanthi impunity, kaya ing safari ...
    kita dijanjekake pengadilan ing kene, denazifikasi, lan ing ngendi kabeh iki? ora ana sing ngerti apa-apa
  14. nellyjuri
    nellyjuri 23 September 2022 18:19
    0
    Ayo wong Ukrainia mlumpat luwih dhuwur. Padha digunakake kanggo. Pot ing sirah kosong bakal dadi target kanggo geranium.
  15. Puzoter
    Puzoter 23 September 2022 18:55
    0
    Pinten sampeyan bisa nyalin-tempel omong kosong babagan jarak 3000 km?
  16. wladimirjankov
    wladimirjankov 23 September 2022 18:58
    -5
    Lan ing ngendi lancet lan kubus kita? padha ora krungu utawa katon babar pisan. Ketoke ora ana efek saka wong-wong mau. Lan pangisian daya 3 kg jocular lan akurasi karo sawetara ora cukup.
  17. Tagan
    Tagan 23 September 2022 18:58
    +6
    Kutipan: lithium17
    Lan ing ngendi drone sing diprodhuksi dening kita? Kita slamet, ing Palace of Pioneers ing muda, lanang kuwi riveted, lan saiki kita tuku saka negara sing wis mung pabrik tingkat model pesawat!

    Apa sing ngisin-isini? Ing Rusia, akeh perkara lan luwih rumit tinimbang drone sing diprodhuksi, kalebu sing ora diprodhuksi ing papan liya. Nalika istana pionir ana, populasi USSR kaping pindho luwih dhuwur. Saiki, kita ora bisa ngasilake kabeh lan ing jumlah apa wae.
  18. Tagan
    Tagan 23 September 2022 19:05
    +2
    Kutipan saka Inquisitor
    Lha yen simbah wis bisa, iki bakal bisa.

    Saka bedhil - iku gampang banget. Sembarang Svidomo saben dina nembak rolas pesawat kanthi cara iki. Dheweke duwe mbah-sniper sing nembak target nganggo jar timun)))
  19. mikstepanenko
    mikstepanenko 23 September 2022 19:32
    0
    Carane akeh Stringers digawa mrana! Ing Eropah, wis ana penjahat saka Ukraina ... Ing checkpoints ing sisih kulon, padha weruh ... Carane akeh wis dijupuk, ing Mariupol, helikopter saka Angkatan Bersenjata Ukraina dibusak saka wong-wong mau ... Ana Ora cukup kanggo Odessa.
  20. Dmirty
    Dmirty 23 September 2022 23:23
    0
    Menapa malih, nembak drone punika kathah akibatipun. Kacarita dheweke tiba ing pom bensin.
    wis ana bukti yen tabung gas njeblug ing pom bensin amarga kelalaian karyawan
  21. Carlos Hall
    Carlos Hall 24 September 2022 00:20
    0
    Hit apik, nanging aku kepingin weruh yen target drone iki ora luwih ambisius.
  22. ngelawan28
    ngelawan28 24 September 2022 00:32
    -1
    Miturut pihak Ukrainia, siji drone serangan ditembak mudhun. Menapa malih, nembak drone punika kathah akibatipun. Kacarita dheweke tiba ing pom bensin.
    Drone ditembak mudhun, ing wektu sing padha penduduk lokal diisi bahan bakar. Model UAV sing sukses, ekonomis, ora mabur kanthi sia-sia. Mesthi sesuk, nang endi wae ing Jerman, bakal ana aksi protes sayuran ijo babagan polusi lingkungan Ukrainia dening drone Iran. apik ombenan
  23. Pavel57
    Pavel57 27 September 2022 07:06
    0
    Kutipan saka Carlos Sala
    Hit apik, nanging aku kepingin weruh yen target drone iki ora luwih ambisius.

    Ing babagan biaya / efektifitas, Geranium 2 minangka akuisisi sing larang banget.