Review militèr

Menteri Luar Negeri Ukrainia Kuleba ngumumake rembugan babagan pasokan tambahan senjata mandhiri Caesar Prancis menyang Kyiv

24
Menteri Luar Negeri Ukrainia Kuleba ngumumake rembugan babagan pasokan tambahan senjata mandhiri Caesar Prancis menyang Kyiv

Kyiv bisa nampa kumpulan tambahan saka French Caesar gembong bedhil poto-propelled, rembugan lagi ditindakake. Iki nyatakake Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba.


Menteri Ukrainia ujar manawa ing kerangka Majelis Umum PBB, dheweke nganakake rembugan karo mitra Prancis Catherine Colonna, ngrembug babagan panyedhiya tambahan senjata Caesar self-propelled. Kajaba iku, pihak kasebut ngrembug opsi kanggo nglibatake Rusia kanggo "kajahatan sing ditindakake" lan kontribusi Prancis kanggo pemugaran Ukraina.

Nanging, Kuleba angen-angen, Prancis ora duwe "ekstra" Caesar howitzers, Macron menehi Zelensky kabeh bisa, lan iki minangka akeh minangka 18 instalasi. Sawisé iku, Paris kudu nggawe pesenan urgent kanggo produksi nomer padha bedhil poto-propelled. Nalika bakal diprodhuksi ora dingerteni.

Liyane ora nyenengake kanggo Kiev kabar iku teka saka Berlin, ing ngendi parlemen Jerman nolak proposal blok oposisi CDU / CSU kanggo nyedhiyakake Ukraina. tank lan kendaraan waja liyane.

Ing kahanan militèr saiki, ing ngendi tentara Ukrainia mboko sithik mbalekake wilayahe, kita kudu nransfer paling sethithik Fuchs armored personel operator lan Marder infantri kendaraan tempur. Lan yen kahanan mbutuhake, banjur, mbok menawa, tank perang Leopard

- ngandika MP saka "demokrat free" Marie-Agnes Strack-Zimmermann.

Nanging, proposal oposisi ora lulus, blok sing ngatur, kanthi dhukungan saka "kaum kiwa", ora ndhukung transfer tank langsung menyang Ukraina, ngandelake pertimbangan masalah iki menyang Kementerian Luar Negeri Jerman.
24 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gabungan
    gabungan 23 September 2022 19:36
    -8
    Sumangga kita tumbas topi, Paduka!
    Peperangan Alma dumadi tanggal 8 September 1854.
    bank Alma, ing ngendi prajurit Rusia ngadeg, dhuwur ing ndhuwur sing saka Inggris, Prancis lan Turki maju; dhuwur strategis trep ana ing mburi tentara Rusia. Iki nyebabake salah sawijining pimpinan militer Rusia, Jenderal Kiryakov, nyatakake yen dheweke bakal "mbuwang mungsuh nganggo topi."

    Saiki ngomong: apa tegese Kiryakov?
    1. neworange88
      neworange88 23 September 2022 19:40
      +6
      Quote: komposit
      Sumangga kita tumbas topi, Paduka!


      Lan kepiye topi? Dheweke kudu dibuwang ing panci. Panci digunakake ing Ukraina tinimbang tutup. Miturut data resmi Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, wiwit tanggal 22 September 2022, total Angkatan Bersenjata Ukraina numpes: 295 pesawat, 155 helikopter, 2035 UAV, 375 sistem pertahanan udara, 5073 tank lan kendaraan lapis baja, 842 kendaraan tempur MLRS, 3406 artileri lan mortir, 5786 kendaraan khusus.
      .Mantan perwira intelijen AS Scott Ritter nganggep tumindake Angkatan Bersenjata Rusia ing Ukraina apik tenan. Minangka ahli militer Amerika nyathet, Rusia ora mung ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga ngrusak NATO. Minangka Scott Ritter nyathet ing wawancara karo profesor Norwegia Glenn Diesen, sanajan sadurunge Barat miwiti ngompa senjata menyang Kyiv, Rusia wis numpes arsenal tentara Ukraina. Kita ngomong babagan karusakan ewonan tank, ewonan artileri, atusan pesawat. Iki pancen nggumunake, amarga jumlah peralatan sing dirusak Rusia, dibandhingake karo arsenal negara-negara NATO, tegese uga bisa ngrusak apa sing diduweni Alliance, "ujare mantan pejabat intelijen AS.

      https://politros.com/23658242-veteran_razvedki_ssha_ritter_rossiya_razgromila_arsenal_vsu_i_demilitarizovala_nato
      1. gabungan
        gabungan 23 September 2022 19:46
        -9
        Apa Scott ora wong sing didakwa dadi pedofil?
        aku lali...))
        1. neworange88
          neworange88 23 September 2022 19:49
          +2
          Quote: komposit
          Apa Scott ora wong sing didakwa dadi pedofil?
          aku lali...))


          Durung krungu.
          1. gabungan
            gabungan 24 September 2022 05:51
            -4
            Kutipan saka: neworange88
            Quote: komposit
            Apa Scott ora wong sing didakwa dadi pedofil?
            aku lali...))


            Durung krungu.

            Wikipedia
            1. Tchaikovsky
              Tchaikovsky 24 September 2022 09:06
              0
              Dadi apa. Masturbasi ing ngarep webcam tanpa ndeleng sisih liyane. Ing sisih liya ana polisi (umpan) sing nyamar dadi bocah wadon umur 16 taun. Lan kabeh nyalahke.
    2. gansales
      gansales 23 September 2022 19:51
      -6
      Inggih, Prancis lan Jerman .. Padha elinga mangsa lan nyoba kanggo mbales dendam!
      Lan ing Rusia saiki tujuan utama Anglo-Saxon!
      Aku elinga Kakaisaran Rusia sing pisanan ngenali Amerika Serikat ing donya.
      Ing kene dheweke wis mbayar sawetara wektu.
      Saiki wes ngerti endi papan dununge sarang lebah.. Lan wenehi wektu kanggo mbukak kabeh lan kabeh wong.
      Iki minangka inti saka Rusia ing sejarahe, ngrusak ridges sing luar biasa ing donya hehe
      Yen ora, maneh, 90s lan malah Samsaya Awon
      Gusti Allah mboten sare wong lanang kui mau dilewati maneh.. Luwih becik perang dunia.!
      Saka penghinaan lan LGBT, lsp.
      PS Ora wonder Chechnya karo kita lan Muslim liyane ing Rusia!!! Ana perang kanggo jiwa lan nilai kulawarga.. Para setan lan setan iki nyoba ngrusak lan ngrebut jiwa anak-anak kita. Mung bebarengan kita bisa nyirnakake kabeh. hi
      Aku sedhih maneh, nanging kaya sing dakrasa, wong-wong nulis, aku wis tuwa kanggo adaptasi karo wong liya lan ngganti jiwaku dadi setan propaganda wong liya.
      PS Guys, sing saiki tindak mobilisasi.. Gusti mberkahi! hi
      Lan ojo ngrungokne bengok-bengok.. Kerja!
      1. Alexander 3
        Alexander 3 23 September 2022 21:18
        +1
        Kuleba.....sambi golek dhuwit.Bazaare kabeh bakal digatekake.,saben tembunge.Kulon bakal menehi, gampang.
  2. Tchaikovsky
    Tchaikovsky 23 September 2022 19:36
    -3
    Apa wong Prancis ngerti yen dheweke nransfer bedhil sing bisa didaur ulang?
    1. neworange88
      neworange88 23 September 2022 19:37
      +2
      Padha ngerti, nanging dheweke dhewe ora cukup, yen dilebokake, banjur crumbs saka ngarsane.
      Prancis bakal nyedhiakke 85 yuta euro kanggo ngisi meh seprapat saka armada artileri sawise transfer 18 CAESAR self-propelled artileri gunung kanggo Ukraina, Agence France-Presse laporan.
      "Jumlah 85 yuta euro bakal ngidini kita ngisi maneh (arsenal)," agensi kasebut ngutip tembung Menteri Angkatan Bersenjata Sebastian Lecornu, ujar sajrone pangrungon ing Komite Senat Luar Negeri lan Pertahanan.
      Kacathet yen sadurunge wiwitan operasi khusus Rusia ing Ukraina, Prancis duwe 76 instalasi CAESAR.
      Perusahaan Prancis Nexter, sing ngasilake unit kasebut, nuduhake yen CAESAR saiki mbutuhake luwih saka 18 wulan kanggo ngasilake.

      https://ria.ru/20220720/artilleriya-1803912386.html
    2. KVashentcev
      KVashentcev 23 September 2022 19:41
      +1
      Ngerti! Dheweke uga ngerti manawa sadurunge mbuwang wesi, puluhan warga sipil lan prajurit saka loro-lorone bakal mati. Lan iki minangka tujuan utama! Karusakan, pati lan kasangsaran wong Rusia. Aku mung ora ngerti, iki garis abang apa isih ora ana?
    3. dmi.pris
      dmi.pris 23 September 2022 19:51
      +3
      Nanging aku ora ngerti liyane .. Kepiye Macaron pengin saka Moskow sawise kabeh iki. Telpon ...
      1. Nelayan
        Nelayan 23 September 2022 22:58
        0
        dheweke nelpon kanggo setuju ing netralitas supaya Putin ora sijine wong ing meja capitulators jejere Zelya. Sawise kabeh, Prancis ora mung duwe Caesars ekstra, malah bisa ngasilake mung 24 sasi kanggo bedhil lan 6 sasi kanggo projectile, kayata siklus produksi, lan Prancis bakal bali aktif menyang Afrika, ngendi padha nekat. kudu Caesars. Ana rapat kaya Dewan Keamanan kita, mung Prancis, ing ngendi dheweke nendhang kompleks industri militer kanggo nutup produksi amunisi lan instalasi berteknologi tinggi lan nggawe barang sing luwih gampang supaya bisa cepet ndandani lan ngasilake ... padha nuntut Produsèn Caesar sing versi simplified ora kudu digawe kanggo 24 sasi , lan pas menyang 12-14. Dadi Zele bakal ngilangi artileri Prancis ... lan Jerman ora gelem nyedhiyakake armor menyang dill .... saka 270 tank T-72 saka Polandia, 202 dill ilang ing telung minggu saka "counteroffensive". Dill duwe sawetara tank, waja meh dirakit dening negara-negara donya katelu ...
    4. gansales
      gansales 23 September 2022 20:00
      -2
      Kutipan: Tchaikovsky
      Apa wong Prancis ngerti yen dheweke nransfer bedhil sing bisa didaur ulang?

      Lan dheweke ngerti manawa saka tabel kasebut isih bakal mateni wong Rusia paling ora ..
      Prancis lan Jerman lan Anglo-Saxon mbales dendam marang kita kanggo sejarah ..
      Kita ngalahake dheweke lan kita bakal ngalahake dheweke! Mumpung Rusia isih urip..
      Mangkene carane urip lan ngunyah roti (panen gandum ing Rusia)))))
      Kita wis nggawe keamanan pangan, etc. trus ..barate mulai busuk !!
  3. Simbah amatir
    Simbah amatir 23 September 2022 19:37
    0
    Lan yen kahanan mbutuhake, banjur, mbok menawa, Tank perang macan tutul
    Lho, kok padha rakus? Iku ora babagan tank, nanging babagan siji, dideleng saka tembung saka kutipan, tank! ngguyu wassat
    1. Egoza
      Egoza 23 September 2022 19:51
      +2
      Quote: Simbah amatir
      Iki dudu babagan tank, nanging babagan Siji, miturut tembung saka kutipan, tank!

      Dadi sampeyan menehi maneh, banjur Menteri Pertahanan ora bakal duwe apa-apa! )))
  4. pyagomail.com
    pyagomail.com 23 September 2022 19:38
    -2
    Kyiv bisa nampa batch tambahan saka French Caesar wheeled bedhil self-propelled,
    Ora perlu - kita sinau loro "Caesars" ing Nizhny Tagil - ora ana sing menarik kanggo kita. Njaluk liyane, lan nalika sampeyan ngedol kanggo kita, aja mundhakaken rega.
    1. Bogalex
      Bogalex 23 September 2022 19:43
      -1
      Apa sampeyan duwe paling ora siji bukti saka panangkepan "Caesar" lan tetep ing Nizhny Tagil? Ukrainians metu ana uga crita bab carane dijupuk Iskanders lan Koalisi.
      Nanging sampeyan dudu wong-wong mau, apa sampeyan bisa ngonfirmasi tembung sampeyan?
      1. pyagomail.com
        pyagomail.com 23 September 2022 19:48
        -2
        Ana informasi resmi saka pabrik.
        1. Bogalex
          Bogalex 23 September 2022 20:01
          +2
          Ora, ora.
          Yen aku salah - sampeyan bisa menehi link menyang "informasi resmi" iki.
        2. Bogalex
          Bogalex 23 September 2022 20:10
          +4
          Cekap sekedhik dipun terangaken, supados panjenengan mangertosi drajat kekiranganipun para wartawan ingkang nglabur bebek punika ing satunggal-satunggalipun.
          Uralvagonzavod (UVZ) dumunung ing Nizhny Tagil - perusahaan sing ora ana hubungane karo produksi sistem artileri. Dheweke nggawe tank.
          Senjata self-propelled diprodhuksi dening Yekaterinburg "Uraltransmash", sing minangka bagean saka keprihatinan UVZ, lan dikembangake dening Nizhny Novgorod "TsNII" Burevestnik". Yekaterinburg. Ing Tagil, ora ana sing butuh ing @% p. Padha bakal duwe "Macan tutul" ... nglirik Dadi iki aku mikir.
          1. KVIRTU
            KVIRTU 23 September 2022 21:14
            +2
            Saliyane argumen sampeyan.
            Pelacak JPS dipasang ing kabeh peralatan serius sing digunakake, lan 100% ing sistem likuidasi kasebut.
  5. opuonmed
    opuonmed 23 September 2022 21:43
    +1
    mburi mburi mburi rusak! yen Federasi Rusia ora numpes mburi, banjur bakal PPC lengkap lan ora ,,,,,
  6. IVZ
    IVZ 24 September 2022 16:55
    0
    Ing mratelakake panemume, Prancis wedi yen ora bisa metu karo Ukraina, pemilik bakal meksa wong-wong mau kanggo perang. Ing kene padha disarmed mung ing kasus.