Review militèr

Carane West ndeleng mburi NWO

130
Saiki, media mung kebak materi babagan mobilisasi. Publikasi Barat kerja keras nyebarake mitos protes massa. Babagan penerbangan wong saka Rusia. Pers kita nyritakake babagan kiriman sing diarani zona NVO, babagan antrian ing kantor registrasi lan pendaftaran militer. Ora ana sing ora biasa. Sing perang informasi padha ing tumindak. Ing wektu sing padha, ngirim replenishment ing ayunan lengkap.


Cetha yen ing kahanan kaya mengkono, ora mung positif, nanging uga kuwalitas negatif saka wong pancene nyata. Ana sing, kaya nelayan ing Primorye lan Siberia, teka menyang kantor registrasi lan pendaftaran militèr tanpa diundang. Lan ana sing pancen mlayu mlayu saka mobilisasi. Mangkono lan bakal tansah. Wong beda-beda. Kita bakal ngerti mengko, sawise kamenangan.

Aku uga kasengsem ing pitakonan liyane. Carane padha nanggepi acara ing ndhuwur banget Western, utamané Amérika, elit politik.
Carane West ndeleng mburi NWO

Cetha yen sumber daya saka Kulon ora winates. Kajaba iku, operasi militer bakal ditindakake kanthi cepet ing kahanan musim dingin. Lan iki dhasar ngganti kahanan. Kulon durung siap perang kaya ngono. Kahanan kasebut kaya-kaya kaya Perang Donya II. Luwih tepate 1941 ...

Cetha yen pangerten babagan perang kudu dipungkasi kanthi cara apa wae kudu ngowahi sikap elit politik Barat marang konflik kasebut. Kanggo mangerteni iki, sampeyan kudu maca kanthi teliti apa sing ditulis wartawan sing paling judhul lan eksklusif. Ing AS, ana kritéria sing gampang banget kanggo milih wartawan kasebut. Iki sing "diwaca presiden."

Salah sawijining wartawan, Thomas Friedman, bubar nulis potongan menarik sing diarani "Telung Cara kanggo Mungkasi Operasi Putin." Friedman pancen wartawan sing mabur dhuwur, kolumnis jangka panjang kanggo The New York Times, pemenang Hadiah Pulitzer kaping telu, lan spesialis ing Timur Tengah. Ayo ndeleng apa sing ditulis komentator politik Amerika iki.

Perang kudu mungkasi


Wiwitane materi kasebut rada kaget kanggo para pamaca Rusia. Ayo kula ngelingake yen artikel dening Thomas Friedman diterbitake tanggal 20 September. Dadi kira-kira minggu kepungkur. Lan kabeh minggu iki, Friedman ngobrol karo politisi Eropa sing misuwur.

"Sing cendhak, kanggo Putin, iki minangka minggu paling ala wiwit wiwitan operasi khusus, sing ora ana kawicaksanan, ora ana kaadilan, ora ana welas asih, ora ana rencana B."

Apa sing kedadeyan minggu kepungkur dadi elek banget kanggo Presiden Putin? Kaping pisanan, ing kene, misale jek kula, kurang pangerten babagan kasunyatan Ukrainia. A Urut saka "perang ing peta" ing sirah saka penulis. Sing paling awon yaiku ... mundhut bagean saka wilayah sing wis dibebasake sadurunge. Cukup, serangan Ukrainia sing padha.

Nanging malah luwih wedi Vladimir Putin, miturut Friedman, pimpinan China lan India!.. Lan maneh, manungsa waé, iki ditulis dening salah siji saka wartawan anjog ing Kulon. Aku ora kepéngin mikir sing wartawan saka tingkat cekap serius, sing wis urip dawa lan acara, wis dicemplungke menyang goroh primitif. Paling kamungkinan, iki kurang informasi utawa siji-sidedness.

"Lan para pamimpin China lan India wis jelas banget marang Vladimir Putin manawa kenaikan rega panganan lan energi sing disebabake dening operasi militer nyebabake populasi 2,7 milyar wong."

Aku wonder carane nambah ing sumber energi lan pangan, lan malah karo discounts ageng, bisa nambah prices sumber iki? Penulis jelas nyimpang, nransfer kahanan ing Eropa Kulon menyang Asia.

Miturut cara, ing materi Friedman aku nemokake panjelasan kanggo tumindak primadona kita. Piye wae, dheweke ora percaya yen dheweke ora ngerti apa sing ditindakake. Sadar lan nindakake kanthi sadar. Kanthi pratelan kasebut, miturut wartawan Amerika, dheweke pancen ngrusak swasana Presiden Putin:

"Antara liyane, salah sawijining ikon pop Rusia ngandhani 3,4 yuta pandherekipun ing Instagram (dilarang ing Rusia) yen konflik militer" ngowahi negara kasebut dadi pariah lan ngrusak urip warga.

Lan pungkasane, babagan sing paling penting. Thomas Friedman uga ngerti yen mangsa sing bakal teka bakal dadi tragis kanggo Ukraina lan Eropa sacara sakabehe. Bakal bali maneh kanggo ngganggu AS uga. Pecah hubungan ekonomi karo Rusia, penolakan kanggo kerja sama ing akeh sektor nyebabake penurunan serius ing standar urip ing Kulon, lan durung jelas manawa wong Eropa lan Amerika bakal nahan iki.

"... sajrone obrolan, aku nemtokake telung kemungkinan asil. Sawetara ana sing anyar, sawetara sing akrab, nanging kabeh duwe efek samping sing rumit lan ora bisa ditebak.

Maneh perhatian. Telung opsi kanggo pangembangan acara, nanging ora pilihan siji sing nganggep kamungkinan saka kamenangan Rusia ing confrontation iki.

“Asil 1. Total kamenangan kanggo Ukraina, kang bisa nimbulaké Putin kanggo nindakake soko edan, madhep prospek asor lan asor.

Hasil 2: Kesepakatan reged sing ndeleng Putin entuk gencatan senjata lan mungkasi kegiatan sing ngrusak. Nanging iki misahake sekutu Kulon lan ngganggu akeh wong Ukrainia.

Asil 3. Kurang reged menehi hasil. Kita bali menyang ngendi kabeh wong sadurunge wiwitan operasi Putin. Ukraina bisa nahan. Mungkin malah wong-wong Rusia bakal ngerti, nanging pisanan kudu nggulingake Putin, amarga dheweke ora bakal ngakoni yen petualangane iki muspra.

Aku saiki akeh maca wis teka jenis stupor mikir. Kaya sing dicritakake ing jaman biyen, pikiran wis ngluwihi pikiran. Iku misale jek dadi logis, nanging ... Fantastic. Ya, lan kesimpulan, saka sudut pandang Rusia, katon kaya "terwelu". Dheweke wis "ditarik kuping" suwe banget.

Rusia ora bisa mikir logis, nanging ... ngerti carane nggetak


Ayo coba ngerti logika Friedman. Ayo analisa kabeh telung skenario kanthi titik. Nanging, pisanan kabeh, aku kudu mratelakake panemume babagan owah-owahan ing alam konflik militer ing Ukraina. Ing mratelakake panemume, kita wis perang karo Kulon kanggo sawetara wektu saiki. Ora karo Ukraina, nanging karo Kulon. Kita ora miwiti perang iki, nanging kita kudu mungkasi.

Mulane wartawan Barat bener-bener ngomong babagan iki. Dheweke, kalebu Fridman, ngomong babagan kamenangan Kulon global. Aku ngerti patriotisme wartawan Amerika. Aku ngerti imane marang kamenangan negarane, kamenangan sistem politik sing ana ing negara iki. Nanging aku Rusia, lan aku uga pracaya ing kamenangan kita.

Dadi, versi pisanan saka pungkasan perang. Kekalahan Rusia lan meksa dheweke nggawe tentrem ing syarat-syarat Kulon. Miturut pendapatku, sudut pandang iki wis ketinggalan jaman. Aku nulis yen APU wis entek.

Tumindak sing ditindakake wong Ukrainia minangka serangan sing katon kaya stunt PR tinimbang operasi militer sing nyata. Pasukan sekutu malah ora ngidini kanggo kamenangan lokal lan melu ing karusakan methodical saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Apa argumen saka panyengkuyung saka sudut pandang iki adhedhasar? Friedman njawab iki kanthi khusus. Serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyebabake gupuh ing antarane sekutu, lan bakal mlayu. Sing nggumunake, wartawan Amerika wis ndeleng paling ora sapisan video saka divisi Republik, saka divisi tentara Rusia, saka divisi Kadyrovites, saka Wagner PMC. Apa iki bakal mlaku? Wah...

"Wong ora bakal meneng, lan saben prajurit Rusia utawa Ukrainia sing nganggo basa Rusia sing sisih karo Putin bisa uga mikir: apa sing kudu ditindakake, tetep utawa mlayu? Sapa sing bakal nglindhungi aku yen ngarep dilanggar? Aliansi sing kaya mengkono iku babar pisan ora direksa saka disintegrasi. Ing wiwitan kedadeyan alon-alon, banjur cepet. Delengen apa sing kedadeyan."

Aku ora mikir iku worth ngrembug opsi iki maneh.

Dadi ayo pindhah menyang versi sing luwih realistis, nanging uga saiki fantastis, saka kesepakatan kotor. A varian kang daya ing Kyiv bakal kesapu adoh dening Ukrainians piyambak, lan pamisah bakal kelakon ing EU lan NATO. Ing kene, malah Thomas Friedman dhewe ujar manawa "hasil kasebut ora mungkin, lan ora ana pangarep-arep khusus."

Cetha yen masalah gas ing Eropah wis nggawe akeh bebaya tambahan kanggo politisi Barat, lan bisa uga sawetara wong, ing upaya kanggo njaga kekuwatan, bakal sujud marang Presiden Putin lan menehi pasokan gas kanggo negarane. . Iki uga jelas kanggo Amerika. Tembung lan ancaman ora bakal anget wong lan ora bakal miwiti industri intensif energi.

Penalaran saka Amerika babagan tujuan EU lan Ukraina menarik. Dheweke prakteke setuju karo Putin ing penilaian babagan kahanan kasebut, nanging nggawe kesimpulan sing beda. Tujuan Kyiv tetep ora bisa diwujudake kaya sadurunge. Panangkepan republik, pengusiran Rusia saka Crimea, aneksasi sawetara "tanah Ukrainia primordial" lan omong kosong liyane. Malah ing AS padha ngguyu iki.

Nanging tujuan EU lan NATO wis diganti. Alliance terus kanggo bantuan Kiev. Nanging pitulungan iki tambah akeh ngeling-eling marang wong sing ngemis supaya ora mati ing ambang omah Eropa. Nyatane, politisi Eropa, aku ora ateges mikroba saka Baltik, Polandia lan Moldova liyane, sing meh ora bisa diklasifikasikake minangka politisi serius, wis suwe nggoleki cara kanggo nambah hubungan karo Rusia.

Eropah ora pengin musuhan ditransfer menyang wilayahe. Ana pangerten, yen kabeh ambisi, tentara Eropa ora bakal bisa nglawan Rusia. Ya, lan overpopulasi ing Eropa nduwe peran penting. Kehilangan pedunung, karusakan ekonomi lan bali menyang wiwitan abad pungkasan…

Mula tumindake para pemimpin Eropa. Ing tangan siji, padha succumb kanggo tekanan AS, lan ing tangan liyane, padha siyap mbayar kanggo njaga status quo ing negara. Iki minangka kepinginan sing normal kanggo patriot negarane. Nglestarekake apa kang diwarisake dening para leluhur. Lan tambah yen bisa.

Siji-sijine negara sing kelanjutan perang lan penyebaran permusuhan ing teater Eropa apik yaiku Amerika Serikat. Wemahane Rusia lan karusakan saka pesaing Eropa, sing luwih apik ... Ora ana sing anyar, pilihan sing padha karo Amerika Serikat sing wis ditindakake ing Perang Donya Kapisan lan Kapindho.

Ya, apa Presiden Putin butuh? Apa kita butuh tentrem saiki? Aku kerep takon pitakonan iki kanggo interlocutors. Lan jawaban temen beda. Saka "perdamaian apa wae" Lenin menyang Zhirinovsky "kita bakal ngumbah sepatu ing ... segara." Nanging meh saben minggu presiden mangsuli pitakon iki kanthi cara sing padha. Tujuan saka operasi kudu digayuh!

Apa aku kudu nerangake marang wong posisi Presiden Rusia? Aku ora mikir iku perlu. Umumé, miturut pilihan kapindho kanggo mungkasi CBO, aku bisa nyimpulake yen politisi ora pengin "misah laler saka cutlets." Dheweke ndeleng pertempuran ing Ukraina mung minangka bagean saka perang hibrida global sing padha antarane Kulon lan Rusia.

Rusia, mesthi, ora bakal nampa tentrem kuwi. Iki dudu donya. Iki minangka penundaan perang liyane, sing digunakake Barat kanggo ngompa maneh Ukraina nganggo senjata lan pasukan. Kita wis ngalami iki kaping pirang-pirang.

Nanging Thomas Friedman nganggep pilihan iki paling mungkin! Luwih tepate, pilihan iki mung siji-sijine, sanajan dheweke kalah ing kabeh, Presiden Putin bakal "nylametake pasuryan", banjur ngandhani rakyate yen Barat nggawe konsesi lan ora kudu nggunakake senjata nuklir. gaman.

"Putin katon mung ngarahake asil kasebut, miturut keputusan sing diumumake dina Rebo kanggo nelpon ewonan cadangan."

Inggih, pilihan katelu. Kita bakal bali kabeh menyang kahanan sing ana ing 24 Februari. Lan Presiden Putin bakal nggawe banding anyar kanggo wong, ing ngendi dheweke bakal ujar manawa kita wis kelangan ewonan prajurit, atusan pesawat, tank lan teknologi liyane. Sanksi dileksanakake marang kita, lan kabeh iku salah... Aja mesem, wartawan Amerika serius nulis babagan iki!

Lan wicara Putin luwih saka fiksi tinimbang pangembangan acara. Ing kene acara bakal berkembang ing skenario sing beda. 1945 Mung tinimbang Jerman bakal ana Rusia. Didokumentasikan, lan kita wis ngerti carane Barat nindakake, kejahatan "rezim Putin", nggoleki lan nyoba "penjahat perang" lan liya-liyane.

Iki minangka cara Barat ndeleng pungkasan operasi militer khusus. Aku mbaleni lan ujar manawa Thomas Friedman ora mung wartawan, nanging legenda jurnalisme. Wong sing ngerti akeh politisi Barat. Mulane, sing ditulis ora mung alesan pribadi, nanging pendapat saka politisi saiki. Kang saka panemu iki pungkasanipun bakal menang lan dipun ginakaken, Aku ora ngerti.

Tinimbang terus


Iku pancene menarik kanggo kula kanggo maca bahan-bahan sing saiki mbentuk pendapat ora mung wong Western ing werna, nanging uga politisi Western. Nanging, utamane, artikel sing diteliti ora duwe pilihan sing mayoritas wong Rusia yakin. Pilihan kamenangan kita.

Apa Barat yakin banget karo kekuwatan lan efektifitas sanksi? Utawa dheweke yakin yen Rusia ora bakal bisa nglawan perang sing serius, lan populasi negara kita pancen bakal nggulingake presiden lan pamrentah? Paling kamungkinan iku wedi. Wedi lan angen-angen. Diragukan banget yen politisi serius percaya delir saka liberal Rusia sing wis mlayu saka Rusia.

Aku ndeleng kanthi rapet babagan mobilisasi ing Rusia. Jujur, aku ora weruh gupuh. Kabeh mlaku kaya biasane. Ya, wong serius. Ya, rasa kuwatir marang sedulur lan kanca-kancane ana. Nanging ora ana gupuh sing ditulis media Barat. Lan kasunyatan manawa sawetara bagean "kaya wong lanang" mlayu saka negara kasebut bisa ditebak. Dadi, saiki, lan bakal ana ing kabeh wektu. Ana tansah wong lan wong. Wong lanang padha lunga. Ninggalake kanggo menang.

Ayo kula nulis tutugan singkat artikel kanggo para pamaca.

"Pangentasan 4. Iki minangka skenario paling awon sing diramalake dening almarhum Vladimir Zhirinovsky. Bener, ora dileksanakake kanthi lengkap. Dadi, Rusia entuk kabeh gol sing ditetepake dening presiden. Angkatan Bersenjata Ukraina nyelehake senjata, nasionalis lan fasis diadili dening pengadilan militer. Zelensky ditahan. Pengadilan internasional lagi disiapake. Referendum dianakaké ing negara ing pilihan luwih saka wangun pamaréntahan.

Ing Washington lan Western ibukutha, politisi ngerti sing game munggah. Kulon kolektif ngirim ucapan selamat kanggo Presiden Rusia lan wong Rusia ing sajarah kamenangan marang rezim nasionalis. Ing wektu sing padha, ing saben cara bisa nandheske kasunyatan sing ing abad kaping XNUMX kita bengkong kepala fasisme Jerman bebarengan.

Pimpinan negara-negara Kulon teka ing Moskow kanthi massal kanggo rapat pribadi karo Presiden Rusia. Saben uwong ndalang yen ora ana kedadeyan sing luar biasa. Ora ana sanksi, ora ana pasokan senjata, ora ana instruktur, lan liya-liyane. Ana prospek kanggo pangembangan hubungan ekonomi ... "


Miturut pendapatku, skenario iki bakal ditindakake ...
Pengarang:
130 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Simbah amatir
    Simbah amatir 29 September 2022 05:55
    +3
    Ing Washington lan Western ibukutha, politisi ngerti sing game munggah. Barat kolektif ngirim ucapan selamat marang Presiden Rusia lan rakyat Rusia babagan kamenangan bersejarah nglawan rezim nasionalis. Ing wektu sing padha, ing saben cara bisa nandheske kasunyatan sing ing abad kaping XNUMX kita bengkong kepala fasisme Jerman bebarengan.

    Pimpinan negara-negara Kulon teka ing Moskow kanthi massal kanggo rapat pribadi karo Presiden Rusia. Saben uwong ndalang yen ora ana kedadeyan sing luar biasa. Ora ana sanksi, ora ana pasokan senjata, ora ana instruktur, lan liya-liyane. Ana prospek kanggo pangembangan hubungan ekonomi ... "

    Pendapatku: pilihan iki ora diidini. Kulon ora bisa diijini lolos maneh. Aku pracaya yen kita bakal menang, nanging sawise kamenangan iku mokal kanggo nyedhaki mungsuh maneh. Kanthi wong-wong sing saiki mbantu Nazisme kanthi kabeh kekuwatane, obrolan kudu saka posisi sing menang. Pengadilan Internasional? Mesthine kudu ditindakake. Nanging ora mung kanggo nasionalis Ukrainia, nanging uga kanggo wong-wong sing diwenehake karo senjata. Hubungan dagang? Ora masalah. Ing syarat-syarat kita. Sawise kabeh numpes ing Ukraina bakal dibalèkaké ing beyo saka Amerika Serikat lan negara NATO. Mantan NATO, amarga salah sawijining kahanan sing paling penting yaiku penarikan lengkap pasukan AS saka Eropa, lan pembubaran blok Atlantik Lor. Banjur sampeyan bisa ngomong, kita dudu wong-wong mau, kita apikan, sanajan ora lali apa-apa.
    1. ASAD
      ASAD 29 September 2022 06:08
      + 15
      Ya, sampeyan optimis! Nanging, kaya penulis. Ana sing ngomong yen perang iku dhuwit, dhuwit lan dhuwit. Anggaran kita wis defisit, sawise pambayaran dividen lan pajak mineral, bathi Gazprom bakal tetep remah, lan perusahaan sing duwe bathi luwih utawa kurang kena pajak sing abot. Malah kenaikan tarif kanggo keperluan wis dikenalake sadurunge. Kajaba iku, baton gas, SP1 diunekake. Saiki, mitra, China lan Turki bakal ngetung tangane kanthi rega. ijol-ijolan Moscow ambruk ing tingkat 1998. Ora, yen ana skenario finansial sing optimis, mangga dibenerake.
      1. Grim Reaper
        Grim Reaper 29 September 2022 06:39
        + 10
        Kutipan saka ASAD
        Ya, sampeyan optimis! Nanging, kaya penulis. Ana sing ngomong yen perang iku dhuwit, dhuwit lan dhuwit. Anggaran kita wis defisit, sawise pambayaran dividen lan pajak mineral, bathi Gazprom bakal tetep remah, lan perusahaan sing duwe bathi luwih utawa kurang kena pajak sing abot. Malah kenaikan tarif kanggo keperluan wis dikenalake sadurunge. Kajaba iku, baton gas, SP1 diunekake. Saiki, mitra, China lan Turki bakal ngetung tangane kanthi rega. ijol-ijolan Moscow ambruk ing tingkat 1998. Ora, yen ana skenario finansial sing optimis, mangga dibenerake.

        Aku ora ngerti carane biaya tank bisa diukur nalika perang .... IMHO, yen negara ing hukum militer, banjur biaya tank padha karo biaya grubs kanggo penambang, metallurgists, operator mesin. , plus sing nyedhiyani. Ora cara iki? Nanging, IMHO, tank ing jaman perang ora bisa regane kaya ing jaman tentrem. Ing tentrem - dhuwit, ing militèr - jam pegawe. Aku salah? Nerangke.
        1. ASAD
          ASAD 29 September 2022 06:43
          + 15
          Nalika ana USSR, ya ana, nanging saiki saben perusahaan duwe "pemilik" sing butuh bathi. Kapitalisme iku ibune!
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Timofei Charuta
            Timofei Charuta 29 September 2022 08:02
            + 30
            Sajrone Perang Patriotik Agung, kapitalisme Jerman Hitler nglawan sosialisme Soviet Stalin.
            Sosialisme menang, nggunakake kaluwihan. Padha ulig Fritz karo roller baja peralatan, utamané tank lan tentara meriem. Ing mburi USSR kuwat lan dipercaya (ora tanpa partisipasi saka "neraka getih"), ora ana sing ngeluh babagan lack of lobster lan ora bisa kanggo mulang anak-anake ing Amerika Serikat. Seniman gedhe lan bakat Rusia menehi dhuwit kanggo kolom tank lan pesawat.

            Apa saiki. Loro sistem KAPITALIS (pasar) oligarki sing padha (Kulon lan Rusia) berjuang ing perang sing mateni. Wong sugih Rusia sambat babagan kesulitan karo lobster, lan akeh sing dilarang ngirim anak-anake menyang Amerika Serikat liwat sanksi.

            Prima prima panggung Rusia, sing wis ngguyu ing luar negeri, kanthi umum nggawa kabeh omong kosong saka panggung. Para oligarki wis numpak yacht mewah kanthi rega operator pesawat lan gugup ngetung dhuwit sing didhelikake ing pesisir. Padha wedi malah kanggo lay driji ing wong - kapten ekonomi pasar Russian. Dheweke mung duwe kerugian lan masalah saka perang. Ora ana mburi.

            1. Astra55
              Astra55 29 September 2022 10:16
              +7
              Lan apa wong sugih Western, kapitalis dikutuk? Sing bakal ngedol ibune 300% saka bathi? Apa dheweke sambat manawa milyaran saka pasokan Coca-Cola menyang Rusia wis ilang?
              Utawa padha kapitalis temen beda, ora kaya kita?
              Utawa bisa uga ora babagan sosialisme / kapitalisme, nanging babagan manajemen sing kompeten kabeh proses kasebut?
              1. Timofei Charuta
                Timofei Charuta 29 September 2022 10:32
                + 17
                Ayo dadi jujur, jujur.
                Kapitalis Rusia nganti 1917 kasil nyebul kabeh perang. Iku logis kanggo nganggep yen sistem iki maintained ing 1941, asil bakal padha. Aku ora ngandel yen ekonomi kaya ngono bakal ngasilake akeh pesawat lan tank. Bangga saka penerbangan Rusia, pesawat Sikorsky "Ksatria Rusia" mabur ing taun 1913 nganggo 4 mesin Argus Motoren Jerman.
                Dadi sosialisme banget ana hubungane karo iku. Aku ora ngomong babagan tank.
                Lan operator rudal kapal selam kraton saka bapake tsar mung ana ing novel babagan sejarah alternatif.
                1. Astra55
                  Astra55 29 September 2022 10:44
                  +8
                  Ayo.
                  Wilayah Rusia Kapitalis nganti 1917 luwih gedhe tinimbang USSR, kalebu Finlandia, Polandia ... Apa sampeyan setuju? Lan kepiye kedadeyan yen kabeh perang dibuwang? Sapa sing nggawe negara sing gedhe banget?
                  Masalah karo Rusia yaiku dikontrol dening kekuwatan vertikal sing kaku ing kabeh wektu. Raja sing apik (Ivan 4, Peter 1, Catherine 2, ... Stalin) - Rusia berkembang lan berkembang.
                  Bad Tsar (Nikolai 2, Gorbachev) - Rusia ambruk.
                  Lan ora babagan sosialisme / kapitalisme.
                  1. Ilanatol
                    Ilanatol 29 September 2022 13:45
                    -5
                    Lan carane tsarist Rusia tuwuh ing wilayah?
                    Bagéyan saka tanah mlebu kanthi sukarela: Georgia, Kazakhstan njaluk.
                    Siberia - ora dikalahake, nanging dikuasai. Sapa sing ana kanggo perang? Karo Tungus?
                    Ing perang, ora akeh sing entuk. Negara Baltik, Finlandia, bagéan saka Asia Tengah.
                    Ing abad pungkasan, RI pancen ora beruntung banget ing perang. Krimea, Rusia-Jepang, Perang Donya I...
                    1. Astra55
                      Astra55 29 September 2022 13:59
                      + 12
                      Padha perang karo Chukchi kanggo 150 taun nganti Catherine tuku kabeh.

                      - ora nelukake, nanging nguwasani.

                      Sing padha kepala pinter!
                      Saiki kita bakal duwe wong kaya ngono, supaya ora nelukake, nanging ngembangake Ukraina, Georgia, Kazakhstan ...
                      1. Ilanatol
                        Ilanatol 6 Oktober 2022 14:13
                        0
                        Padha nguwasani, amarga ora ana sing bisa perang. Konflik karo Chukchi (sing njupuk metu pepadhamu serius) isih ora narik ing perang lengkap. Peperangan kaya Pertempuran Kulikovo utawa Borodino piye wae ora tetep ana ing Sejarah.
                        Lan kita ora bakal duwe sumber daya finansial sing cukup kanggo "nguasai", kaya sing disaranake, tetanggan "sing mesthine cepet", sanajan kabeh oligarki dibuwang.
                        Kabeh oligarki kita mung setengah saka Elon Musk utawa Bill Gates, sayang. Kantong dhuwit ing upah minimum ... ngguyu
                    2. Andrey Andreev
                      Andrey Andreev 29 September 2022 22:20
                      +3
                      Perang karo Khanate Siberia suwene 30 taun. 200 taun perang karo Ottoman Porte, paling ora 8 perang karo Eropah (loro negara individu lan koalisi). Lan ya, aku mung sinau ...
                      1. Ilanatol
                        Ilanatol 6 Oktober 2022 14:17
                        0
                        Khanate Siberia ora diadegake dening wong Siberia, nanging dening para imigran saka Asia Tengah. Pribumi mung pindhah menyang sisih Rusia lan cepet banget.
                        Lan apa jenis "perang" iki yen wiwitan SVO iki (cukup sukses) glethakaken dening PMC Yermak relatif cilik.
                        Turki lan Eropa ora ana hubungane karo Siberia.
                  2. Komentar wis dibusak.
                  3. Komentar wis dibusak.
                2. UAZ 452
                  UAZ 452 30 September 2022 22:10
                  +1
                  Intine, ora ana akeh perang antarane negara kapitalis lan sosialis - Perang Patriotik Agung minangka bagéan integral saka Perang Donya II, ing ngendi USSR minangka bagéan saka koalisi ing ngendi para peserta liyane cukup kapitalis, dadi iku angel kanggo nambah "isms" kene. Perang mangsa karo Finlandia bisa disebut perang antarane kapitalis lan negara sosialis, nanging ana rasio losses ora ing sih kita, karo ketimpangan akeh banget awal saka pasukan, mung ing sih kita ana bantahan bab kaluwihan sosialisme. liwat kapitalisme ing analisis perang iki dianggep minangka wangun moyoki lan arrogance.
            2. filibuster
              filibuster 29 September 2022 14:25
              +1
              Sajrone Perang Patriotik Agung, kapitalisme Jerman Hitler nglawan sosialisme Soviet Stalin.
              Sosialisme menang, nggunakake kaluwihan.


              Ya, iki minangka interpretasi sejarah sing gratis, ing sisih kita ana loro ekonomi paling gedhe ing Amerika Serikat lan Inggris, mbusak Lend-Lease, kabeh mobil sing dikirim, kit kendaraan, bubuk mesiu, bahan peledak, lan liya-liyane, lan ora bakal ana. sumber daya kanggo nindakake operasi nyerang. Lan Stalin piyambak ngandika yen tanpa mesin Amérika kita ora bakal menang. Lan ing USSR, sanajan ing perang, pitakonan saka biaya lan prices, etc., ora ilang.
              1. tv70
                tv70 29 September 2022 19:08
                +2
                Aja, dear, lali yen ekonomi iki ora mung kita, nanging Jerman. Nggoleki sapa sing bakal njupuk. Dheweke njupuk kita, uga, banjur padha nandhang sangsara, kanggo bantuan kita. Duh Gusti mboten sare, menawi mboten, kados pundi?
                1. filibuster
                  filibuster 29 September 2022 22:06
                  -2
                  Nanging, iring-iringan pisanan saka Inggris "Dervish" teka ing USSR tanggal 31 Agustus 1941, yaiku, Inggris langsung mutusake sapa wae. Lan mbokmenawa USSR paling kamungkinan feed ekonomi Jerman karo sumber daya, malah nalika Inggris perang karo Jerman ing Pertempuran Britain, USSR diwenehake Hitler karo sumber daya, lan ing 39 Molotov ngritik Inggris kanggo perang karo Hitler:
                  Ideologi Hitlerisme, kaya sistem ideologi liyane, bisa diakoni utawa ditolak, iki masalah pandangan politik. Nanging sapa wae bakal ngerti yen ideologi ora bisa dirusak kanthi kekuwatan, ora bisa dipungkasi kanthi perang. Mulane, ora mung ora ana gunane, nanging uga pidana kanggo nindakake perang kaya perang kanggo ngrusak Hitlerisme.
              2. Timofei Charuta
                Timofei Charuta 30 September 2022 12:58
                -2
                "... mbusak Lend-Lease, kabeh kendharaan sing diwenehake, kit kendaraan, bubuk mesiu, bahan peledak, lan liya-liyane, lan ora ana sumber daya kanggo nindakake operasi nyerang."

                Saliyane omong kosong pengkhianat Rezun lan pemalsu, juggler Solonin, iku worth ngrungokake Isaev, program khusus babagan Lend-Lease, peran ing Great Victory. Dokumen lan tokoh - ora ana liyane.
                Nonton lan ngrungokake ing kene:
                https://www.youtube.com/watch?v=OISlGvBJadQ

                1. filibuster
                  filibuster 30 September 2022 14:25
                  0
                  Lan Stalin uga minangka pemalsu nalika ujar manawa tanpa mesin Amerika, kita bakal ilang?
                  1. Timofei Charuta
                    Timofei Charuta 30 September 2022 19:31
                    0
                    Miturut versi liyane, Zhukov ngandika iki. Dadi sing ngomong lan ngomong kabeh - prakara peteng.
                    https://warhistory.livejournal.com/74988.html
                    Menapa malih, ing memoar diterbitake Zhukov, ana apa-apa kaya iki.

                    Miturut cara, tembung kasebut digandhengake karo Zhukov dening penulis liyane lan freethinker saka sejarah, Boris Sokolov, sing diusir ing 2016 saka Free Historical Society amarga nglanggar etika ilmiah.

                    Pancen kanggo sawetara: sejarah minangka politik modern dadi jaman kepungkur.
              3. Ilanatol
                Ilanatol 6 Oktober 2022 14:22
                0
                Ya, iki minangka interpretasi sejarah sing gratis, ing sisih kita ana loro ekonomi paling gedhe ing Amerika Serikat lan Inggris, mbusak Lend-Lease, kabeh mobil sing dikirim, kit kendaraan, bubuk mesiu, bahan peledak, lan liya-liyane, lan ora bakal ana. sumber daya kanggo nindakake operasi nyerang. Lan Stalin piyambak ngandika yen tanpa mesin Amérika kita ora bakal menang.


                Padha ing sisih pisanan lan utomo. wektu iki. Amerika Serikat lan Inggris nindakake akeh kanggo mesthekake yen Reich Katelu njupuk Panggonan, padha nyedhiyani Jerman bantuan gedhe tenan (financial, teknologi, etc.) Iki loro. Yen USSR ora bisa nindakake operasi nyerang, "ekonomi utama" uga kudu ngatasi akibat negatif kasebut. Iki telu.
                Stalin mung nggawe pujian marang sekutu, dheweke dadi diplomat sing apik.
                Tembung-tembung saka diplomat kudu ora tansah dijupuk ing iman ...
            3. solois2424
              solois2424 29 September 2022 17:39
              +1
              Mesthi, wong ing Perang Donya II padha emas, ora mangu. Saiki kita duwe generasi sing slamet saka ambruk negara, lan banjur mlebu sistem ibukutha karo kabeh "pesona". Saka ngendi asale saka populasi ideologis, lan kaget banget yen ora kabeh wong liberal. Nanging luwih ngormati wong sing dadi pimpinan - dheweke berjuang karo apa sing diduweni, dudu apa sing dikarepake.
              1. Lex_is
                Lex_is 7 Oktober 2022 15:00
                -1
                Saiki kita duwe generasi sing slamet saka ambruk negara, lan banjur mlebu sistem ibukutha karo kabeh "pesona".


                Saiki kita duwe Donbass, sing teka minangka sukarelawan:
                - peserta bulkings, kanthi tato ing pasuryan;
                - wong anime karo kuping ing helm;
                - kishists;
                - pushers;
                - hipsters (karo vape lan kopi kerajinan)

                Lan kita duwe wong tuwa sing wis tugas wolung taun, sing saiki nguwuh-uwuh saka sofas lan nawakake kanggo nggawe tentrem piye wae.

                Kita manggon ing jaman sing nggumunake, apa sing bisa dakkandhakake.
        2. Foundling
          Foundling 29 September 2022 07:53
          +5
          Apa sampeyan nulis menyang Uralvagonzavod? Apa sampeyan wis kerja kanggo "grubs"?
          1. Grim Reaper
            Grim Reaper 29 September 2022 09:25
            + 10
            Quote: Foundling
            Apa sampeyan nulis menyang Uralvagonzavod? Apa sampeyan wis kerja kanggo "grubs"?

            Ora. Ora karo UVZ. Saka Yekaterinburg. Nganti aku kerja kanggo "grubs". Kanggo grub nalika Perang Donya II. Ibu lan bapakku nyambut gawe. Dadi remaja. (Aku njlentrehake supaya ora ana pitakonan, apa ora ing ngarep. Ibu 1925, bapak lair 1928) Nanging, apa aku salah nulis?
            1. Foundling
              Foundling 29 September 2022 09:47
              +4
              Kanggo "grubs" iku angel kanggo meksa wong kanggo bisa. Lan padha asring nelpon meaninglessly. Aku biyen nggambar sawetara huruf sing akrab ing mesin, nanging saiki dibuwang. Iku salah moral kanggo njaluk soko sing sampeyan dhewe ora nindakake kene lan saiki
              1. alexy sidaikin
                alexy sidaikin 29 September 2022 10:25
                +4
                Quote: Foundling
                Aku iki digambar dening sawetara huruf bener menowo ing mesin, lan saiki padha mbuwang kula.

                Lan asring kelakon ... sapa sing nyeluk apa sing paling akeh utawa nindakake kanggo pamer, sanalika tumindak nyata, dheweke langsung dibuwang lan menyang sisih.
              2. Avarron
                Avarron 29 September 2022 12:24
                -4
                Ora angel nggawe karya kanggo grub. Nyatakake hukum militer lan eksekusi kanggo parasitisme. Kabeh.
                1. Foundling
                  Foundling 29 September 2022 12:38
                  +1
                  Ora ketompo carane sampeyan miwiti. ora mikir babagan?
                  1. Avarron
                    Avarron 8 Oktober 2022 04:12
                    0
                    Aku panginten tunggul wis cetha. Aku ora beda karo wong liya. Iku bakal perlu, padha bakal sijine menyang mesin ing cara sing padha, padha ora takon kepinginan.
                    Apa sampeyan arep ngomong?
                    1. Foundling
                      Foundling 8 Oktober 2022 08:55
                      0
                      Kita bakal ngrembug iki nalika "padha sijine kula kanggo grub." Kanggo nelpon kanggo soko sing ora nindakake dhewe kene lan saiki kosong
            2. Timofei Charuta
              Timofei Charuta 29 September 2022 10:39
              0
              Lan padha ora duwe bantahan liyane marang. Podo karo awake dhewe. Iku wektu kanggo pindhah menyang jeneng-panggilan utawa nyoba ing wit.
        3. Sergey028
          Sergey028 29 September 2022 10:53
          +2
          Lan apa kita wis ngenalake martial law? Lan supaya aku ngelingake sampeyan yen ora ana sing nggunakake istilah "perang". Apa para penambang, ahli metalurgi, "mesin" wiwit kerja mung kanggo grub?
        4. Komentar wis dibusak.
      2. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 29 September 2022 07:50
        +5
        Ora kaya ngono, utawa luwih ora kaya ngono. Punika kasunyatan. Mratelakake panemume dudu PRO-KREMLIN, nanging ahli ekonomi sing cukup kompeten, ora preduli manawa kesimpulan kasebut disuaraake dening pro-Kremlin ... resesi ekonomi ing Rusia taun iki mung udakara 3%. Kepiye carane? Dedagangan karo Kulon wis suda saru, nganti dolar lan euro wis tiba, dedagangan mobil dadi ora ana. Lan ... Dipercaya manawa alangan utama kanggo ngindhari katergantungan ing bathi minyak yaiku sempite pasar domestik, nanging kanthi wiwitan NWO, industri pertahanan kerja 24/7, pemugaran Donbass butuh semen, rebar. ..., sing tegese mundhake dikarepake kanggo bahan kasebut. Dene para kapitalis sing sampeyan sebutake, dheweke dikandhani manawa nyingkiri perintah pertahanan minangka pelanggaran pidana. Bandhingake apa Amerika Serikat sadurunge Perang Donya II, lan apa wis dadi. Wiwit perang isih ditindakake ing wilayah manca, analogi kasebut cocog.
        1. ASAD
          ASAD 29 September 2022 08:17
          -3
          Penjualan fitting menyang Eropa lan Donbass minangka rong bedane gedhe, ing kasus sing sepisanan iki minangka bathi gedhe, lan sing kapindho ana ing ambang biaya. $ 14 milyar diwilang kanggo pemugaran Mariupol, data ing kene VO padha, kok aku ora ngerti ing dolar Yen aku mbayar dhuwit ibukutha manca ya! Yen kita uga mbebasake Nikolaev lan Odessa. Aku mikir ekonomi kita saya tambah parah.
          1. mikh-korsakov
            mikh-korsakov 29 September 2022 08:48
            +1
            Entuk bathi gedhe saka sapa? Perusahaan sing bener. Apa sing bakal ditindakake kanthi bathi kasebut, ngelingi yen ing Rusia bakal angel kanggo mbuwang bathi amarga sempite pasar domestik. Bener, bakal nggawa sampeyan menyang pesisir. Apa masyarakat mbutuhake? Jawabane cetha. Yen kapitalis nampa pesenan negara kanggo fitting kanggo mulihake Mariupol, dheweke bakal nindakake. Dheweke bakal mbayar logam, upah buruh, pajak. Ora perlu kuwatir yen negara ora duwe dhuwit cukup. Negara Soviet, duwe anggaran defisit, duwe akeh alat kanggo nutupi. Saka rega vodka, sapa sing nyegah nasionalisasi saiki?, kanggo ngetokake utangan negara saka populasi, coba aja mlebu!
            1. Dauria
              Dauria 29 September 2022 09:12
              +7
              Negara Soviet, duwe anggaran defisit, duwe akeh alat kanggo nutupi.

              Iku ora mung babagan alignment. Kapitalisme uga ngerti carane ngalih menyang pijakan perang lan ekonomi sing direncanakake lan ngatur keuangan kanthi ketat.
              Kasunyatane, kita malah ora ngerti cara kerjane pemerintah. Apa ramalan? Pira wong-wong sing mutusake kita lan nasibe? 3 puluhan saka dhaptar Forbes, 5 puluhan? Apa padha manunggal, ana kelompok, sapa Putin (bidak utawa ratu), lan sapa pasukan keamanan lan wong-wong sing dipasang ing kono dadi bawahan? Kita ora ngerti apa-apa. Lan yen dumadakan gol ora kanggo 100 taun ing Rusia, nanging mung sepuluh lan ing ngendi wae,
              nanging nganggo adonan. Lan apa sampeyan bisa prédhiksi ing kene, ora ngerti masakan iki.
      3. SavranP
        SavranP 29 September 2022 08:14
        +1
        Aku ora ngerti, sapa sampeyan - Abramovich? Apa sampeyan butuh dolar, euro, pound kanggo mbayar yacht, klub bal-balan utawa liya-liyane? Sampeyan isih durung ngerti yen dhuwit iki ora dibutuhake ing Rusia: ora ana sing bisa dituku - embargo. Mulane, ora perlu adol menyang Eropa lan Amerika Serikat. Nah, sapa sing bakal mati dhisik, "kita bakal weruh." Lan sing bakal corak tangan sing, banget.
        1. ASAD
          ASAD 29 September 2022 08:29
          0
          Ora ana watesan babagan obat-obatan, wiji, mata uang sing dibutuhake kanggo impor paralel, lan China lan India ora ngremehake dolar. Lan Iran luwih-luwih kanthi sanksi. Lan Rusia, alhamdulillah, durung dadi DPRK.
          1. SavranP
            SavranP 29 September 2022 14:32
            +1
            Lan pinten mata uang Barat sing dibutuhake ing kana? Nanging wektu kanggo Rusia mungkasi pangiriman uranium sing diperkaya kanggo pembangkit listrik nuklir Amerika Serikat (20% saka kabeh uranium kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir Amerika), uga aluminium sing digulung, produk titanium kanggo Boeing, lan liya-liyane. punika ageng.
      4. Kubus123
        Kubus123 29 September 2022 08:34
        +6
        Kutipan saka ASAD
        ijol-ijolan Moscow ambruk ing tingkat 1998. Ora, yen ana skenario finansial sing optimis, mangga dibenerake.

        Omong kosong opo? Tingkat Moscow Exchange saiki 1998 kaping luwih dhuwur tinimbang tingkat XNUMX.
        1. ASAD
          ASAD 29 September 2022 08:46
          -5
          Aku salah esuk, nanging sampeyan kudu setuju yen iki durung sore. Acara utama ing mangsa ngarep.
          1. Kubus123
            Kubus123 29 September 2022 08:53
            +4
            Kutipan saka ASAD
            Aku salah esuk, nanging sampeyan kudu setuju yen iki durung sore. Acara utama ing mangsa ngarep.

            Ya, restrukturisasi radikal ekonomi donya bakal teka, lan ing kahanan iki ora ana gunane kanggo prédhiksi soko adhedhasar indeks lan kurs. "Transisi kuantitas menyang kualitas," kaya sing diklaim klasik sing pinter. Lan iki bakal mengaruhi ora mung Rusia. Luwih, Rusia menyang ombone rodok kurang.
            1. ASAD
              ASAD 29 September 2022 09:27
              +1
              Aku setuju yen kita duwe sumber daya ageng ing aset kita, lan iki luwih apik lan luwih dipercaya tinimbang sumber dhuwit sing dicithak kanthi digital.
      5. alexy sidaikin
        alexy sidaikin 29 September 2022 10:20
        -6
        Kutipan saka ASAD
        Ya, sampeyan optimis! Nanging, kaya penulis. Ana sing ngomong yen perang iku dhuwit, dhuwit lan dhuwit. Anggaran kita wis defisit, sawise pambayaran dividen lan pajak mineral, bathi Gazprom bakal tetep remah, lan perusahaan sing duwe bathi luwih utawa kurang kena pajak sing abot. Malah kenaikan tarif kanggo keperluan wis dikenalake sadurunge. Kajaba iku, baton gas, SP1 diunekake. Saiki, mitra, China lan Turki bakal ngetung tangane kanthi rega. ijol-ijolan Moscow ambruk ing tingkat 1998. Ora, yen ana skenario finansial sing optimis, mangga dibenerake.

        Dheweke super optimis, nanging sampeyan super pesimis, sing ora luwih apik.
      6. Pembaca 47
        Pembaca 47 29 September 2022 10:26
        -3
        Endi, Pak, sampeyan entuk data babagan anggaran defisit? Ing manual?
        1. Garris199
          Garris199 29 September 2022 17:13
          0
          Defisit anggaran Rusia ing 2022 bakal dadi 0,9 persen PDB utawa 1,3 triliun rubel


          Ing periode 2023, 2024 lan 2025, anggaran Federasi Rusia uga bakal ditindakake kanthi defisit. Bakal dadi 2% saka PDB, utawa 2,925 triliun rubel, 1,4% saka PDB, utawa 2,193 triliun, lan 0,7% saka PDB, utawa 1,264 triliun, mungguh.


          https://ria.ru/20220922/byudzhet-1818677897.html
          1. frog
            frog 29 September 2022 17:46
            0
            Ana prakiraan optimistis .... Sing jelas kok, nanging tetep optimis ....
          2. Pembaca 47
            Pembaca 47 30 September 2022 10:41
            0
            Opo mengko? Argumentasi apik.
      7. EMMM
        EMMM 30 September 2022 18:56
        0
        Iki minangka tembung Charles XII, kanggo wong sing ora ngelingi sejarah.
        Nanging kanggo Eyang-Amatir: sampeyan bisa lulus saka HVO ing Hawaii.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 29 September 2022 10:19
      +2
      Quote: Simbah amatir
      Sawise kabeh numpes ing Ukraina bakal dibalèkaké ing beyo saka Amerika Serikat lan negara NATO. Mantan NATO, amarga salah sawijining kahanan sing paling penting yaiku penarikan lengkap pasukan AS saka Eropa, lan pembubaran blok Atlantik Lor.

      Sampeyan kudu urip ing donya nyata, ora ing donya fiksi.
    4. Pavel73
      Pavel73 29 September 2022 10:21
      +1
      Kulon bakal metu garing. Kaya ing Perang Donya II. Dheweke duwe kasus MH17 sing digantung ing stash. Iki minangka asuransi sing dipercaya. Iki minangka pistol ing kuil Nazisme Ukrainia. Kanthi pitik jago. Ing babagan iki, kita ora bisa ngalahake dheweke, dheweke menehi pilihan apa wae.
    5. Eroma
      Eroma 29 September 2022 10:38
      +2
      Tanpa jagad katelu, Kulon ora bakal ngrampungake syarat sampeyan. Ing Ukraina, kita bakal ngalahake Nazi Ukraina, sing didhukung dening Kulon! Carane, ing basis saka kamenangan liwat Ukroreich, kanggo sijine nerusake panjaluk kanggo negara katelu? ora Ukraina, iki minangka abses sing nyegah kita kerja sama karo EU! EU uga kasengsem ing kerjasama! Kanggo kerjasama ndadékaké kanggo kesejahteraan kabeh! sedulur
    6. Sergey028
      Sergey028 29 September 2022 11:43
      -1
      Aku melu, nanging ora optimis, nanging rodo dreamer. Komentar sampeyan luwih apik tinimbang artikel Staver, dening golly.
  2. Swiffer25
    Swiffer25 29 September 2022 05:56
    -5
    Sampeyan ora bisa serius.
    Sampeyan ngimpi.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 29 September 2022 06:20
      +2
      ing materi Friedman
      Nalaripun disedot saka driji, utawa saka liyane wassat
      Aku iki utamané disabetake dening reaksi Putin kanggo statement saka pikun tuwa - fellow miskin ora turu, ora mangan ... Staver ajeni ngirim ora boroske wektu nganalisa opus iki. hi
      1. Reptiloid
        Reptiloid 29 September 2022 09:30
        +2
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        ... Staver sing dihormati ora kudu mbuwang wektu kanggo nganalisa opus iki. hi

        Salam Vladimir Vladimirovich! Opus pikun iku mung conto tumindak sing dibayar, ora digawe dhewe, supaya ora ana sing bisa ngeluh. Pira maneh wong sing dibayar iki bakal metu lan metu hi
        1. Pakdhe Lee
          Pakdhe Lee 29 September 2022 14:18
          +1
          Kutipan saka Reptilian
          metu lan metu

          Lan malah luwih pecah!
          Hello Dima! hi
          1. Reptiloid
            Reptiloid 29 September 2022 15:59
            0
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            ... Lan luwih remuk! ....

            Ing kesempatan iki, Old Man ujar manawa akeh sing lunga ing 2020 pengin bali. Lan dheweke nglawan.
            Yen mung wong kita bakal ngelingi babagan kapal filosofis! Lan ing kene wis akeh sing padha mlayu tanpa ngenteni dalan. Lan apik.
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 29 September 2022 06:07
    +8
    Aku maca artikel iki dening Friedman amarga penasaran ... Aku ngguyu mesthi ... wartawan iki urip ing donya maya dhewe lan nulis kesimpulan delusional virtual sing padha ... dheweke ora narik judhul ... 't aplikasi salah siji nomer, utawa grafik, utawa sabdhoning kanggo Serat kang ... singkat, sawetara Anglo-Saxon Wishlist.
    Aku bakal maringi pitutur marang dheweke kanggo mencet dalan kanggo sawetara minggu ing zona clashes antarane pasukan kita lan Angkatan Bersenjata Ukraina lan tarik paling siji kesimpulan ing kulit holey ... yen dheweke tetep urip, mesthi.
    1. samarin1969
      samarin1969 29 September 2022 06:25
      +2
      Quote: Lech saka Android.
      Aku maca artikel iki dening Friedman amarga penasaran ... Aku ngguyu mesthi ... wartawan iki urip ing donya maya dhewe lan nulis kesimpulan delusional virtual sing padha ... dheweke ora nggambar judhul ....


      Pitakonan. Lan KENAPA padu karo wong miskin kuwi? Ing Federasi Rusia, ana cukup "optimis kekerasan". Dheweke kudu menehi resep rong sendok teh "Rybar" ing wayah esuk - bakal dadi kasunyatan.
      1. domokl
        29 September 2022 09:54
        -2
        Kutipan saka: samarin1969
        Lan KENAPA padu karo wong miskin kuwi?

        Sampeyan ora maca wiwitan artikel kasebut kanthi teliti. Wartawan "celaka" iki minangka salah sawijining wartawan lan analis politik militer sing paling dihormati (sapisan) ing Amerika Serikat. Dheweke pancen diwaca lan dihormati dening generasi Biden lan luwih enom. Miturut cara, dheweke lair ing taun 1953.
  4. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 29 September 2022 06:16
    -7
    Zhirinovsky prédhiksi yen kita bakal ngumbah sepatu bot ing Samudra Hindia, yen kedadeyan kasebut, Rusia ora bakal ana maneh. Iki bakal dadi pungkasane Kakaisaran Romawi. Ora ana ing negara kita, utawa ing Amerika, sawetara wong sing maca visioner iki, saiki wong umume ora seneng maca. Padha nonton TV. Klompok wong ngerti babagan pungkasan perang. Rungokake mung wong sing dipercaya. Ana akeh banget bot ing kana.
  5. tatra
    tatra 29 September 2022 06:35
    +2
    Apa wae, lan nalika NWO iki rampung, ora bakal ana sing menang. Mungsuh Rusia saka USSR ora bakal bisa nggayuh tujuan asline - kanggo njupuk kabeh Ukraina, mungsuh Ukrainia saka USSR - bakal kelangan bagean saka wilayah Ukraina, lan Federasi Rusia lan Ukraina bakal nandhang sangsara materi lan manungsa. karusakan. Lan Federasi Rusia uga reputasi lan teknologi.
    1. Azim77
      Azim77 29 September 2022 08:26
      0
      AS pancen ora bakal kalah nganti katon maneh Pakta Warsawa. Ukraina minangka tambahan saka tembok sing wis dibangun AS antarane Eropa (Jerman) lan Rusia. Pemisahan iki minangka tujuan utama.
  6. Revolver
    Revolver 29 September 2022 06:47
    +7
    Ana rong pilihan: salah siji kang nulis kanggo ragad, adhedhasar misinformation, utawa nggawe stuffing ing wong (ayo ora poke driji ing arah, iki ora sopan) supaya. Bisa uga loro-lorone ing wektu sing padha.
  7. lex
    lex 29 September 2022 06:53
    +9
    Dadi, versi pisanan saka pungkasan perang. Kekalahan Rusia lan meksa dheweke nggawe tentrem ing syarat-syarat Kulon.
    Kekalahan ora mungkin, nanging muter kanthi imbang bisa uga, luwih-luwih saka BB lan kanthi mediasi Turki lan bisa uga China, pilihan iki bisa ditindakake.
    Miturut pendapatku, sudut pandang iki wis ketinggalan jaman. Aku nulis yen APU wis entek.

    Dheweke wis nulis babagan iki wiwit musim semi, nanging wong-wong Ukrainia isih nindakake perlawanan bandel lan operasi nyerang. Dadi apa exhaling punika vryatli.

    Tumindak sing ditindakake wong Ukrainia minangka serangan sing katon kaya stunt PR tinimbang operasi militer sing nyata. Pasukan sekutu malah ora ngidini kanggo kamenangan lokal lan melu ing karusakan methodical saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Sing, miturut penulis, bagéan saka wilayah Kharkiv dikuwasani sing kita kasil kiwa, sing, padha regrouped, utawa rodo mlayu, iki PR pamindhahan dening Ukrainians !?
    Sing nggumunake, wartawan Amerika wis ndeleng paling ora sapisan video saka divisi Republik, saka divisi tentara Rusia, saka divisi Kadyrovites, saka Wagner PMC. Apa iki bakal mlaku? Wah...
    Mesthi pasukan sekutu dhewe ora bakal mlayu! Penulis, apa sampeyan ora mikir sing sejatine sifate hypothetically, ing persetujuan tartamtu, saka ndhuwur padha bisa menehi pesenan kanggo regrouping liyane !?

    Eropah ora pengin musuhan ditransfer menyang wilayahe. Ana pangerten, yen kabeh ambisi, tentara Eropa ora bakal bisa nglawan Rusia. Ya, lan overpopulasi ing Eropa nduwe peran penting. Kehilangan pedunung, karusakan ekonomi lan bali menyang wiwitan abad pungkasan…

    Penulis Apa sampeyan serius nulis yen blok NATO ora bakal bisa nolak tentara Rusia !?
    Sapa, apa lan kepiye, sampeyan bakal perang lan sing paling penting, sapa sing bakal mrentah tentara Rusia!? Apa roti iku kuwat lan kabeh dadi awu bebarengan?
    Ngelingi yen komando kita normal, dheweke ora bisa nindakake operasi nyerang, lan kaya sing dituduhake dening regrouping pasukan ing arah Kharkov, uga kompeten kanggo mundur saka jabatane.
    Wis wolung sasi padha terus-terusan perang ing bathuk wilayah benteng ukrov. Wolung sasi saka Donetsk kita ora bisa ngusir Ukrainians.
    Alliance terus kanggo bantuan Kiev. Nanging pitulungan iki tambah akeh ngeling-eling marang wong sing ngemis supaya ora mati ing ambang omah Eropa.

    Alliance mbantu lan bantuan iki bisa digunakake lan bakal nglawan pasukan kita lan durung jelas yen Alliance wis kesel. Ing musim dingin, kemungkinan bakal ana Leopards, pesawat gaya NATO, pertahanan udara modern, uga ewonan prajurit sing dilatih ing pangkalan NATO, wis ana, nanging bakal luwih akeh.
    Pangentasan 4.

    Fantasi lan liyane! Ora ana sing bakal nglilani asil iki, kajaba kepemimpinan militer-politik kita mudhun saka awan lan wiwit gelut kanthi normal. Sanajan pilihan sing apik banget iki kedadeyan, ora mungkin sanksi kasebut bakal langsung dicabut, lan luwih-luwih kepala EU lan AS bakal ngucapake salam lan salaman karo Maha Agung. Pemisahan gedhe banget antarane Federasi Rusia lan Kulon. Sanalika politisi ganti, pamanasan bisa teka.
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 29 September 2022 10:42
      -2
      Kutipan saka lex
      Aliansi kasebut mbantu lan bantuan iki bisa digunakake lan bakal nglawan pasukan kita lan durung jelas yen aliansi kasebut duwe atrisi.

      Ing mangsa, ekonomi ora bakal bisa kanggo Ukraina. Lan sampeyan ora kejawab siji titik maneh. Sawise industri lan bank-bank EU nransfer aset menyang AS. Banjur negara-negara bisa kanthi gampang ninggalake Ukraina, amarga dheweke nate ninggalake Vietnam lan paling anyar saka Afghanistan.
      1. lex
        lex 29 September 2022 11:06
        +2
        Oh, iki kapercayan ing mangsa. Nanging kaya sing diomongake, ayo ngenteni lan ndeleng. Amerika ora bakal ninggalake dill. Dheweke bisa ninggalake yen Federasi Rusia njupuk kabeh dill, nanging nganti saiki ora ana prasyarat kanggo iki.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 29 September 2022 11:21
          0
          Kutipan saka lex
          Oh, iki kapercayan ing mangsa. Nanging kaya sing diomongake, ayo ngenteni lan ndeleng. Amerika ora bakal ninggalake dill. Dheweke bisa ninggalake yen Federasi Rusia njupuk kabeh dill, nanging nganti saiki ora ana prasyarat kanggo iki.

          Aja ngomong ora tau ... lan bisnis ing EU wis wiwit pindhah menyang AS ...
          1. lex
            lex 29 September 2022 13:02
            0
            Ora tau ditulis kanthi panjelasan.
            Perusahaan wis wiwit pindhah menyang AS, apa sing bisa sampeyan sebut paling ora siji kanthi bukti?
            1. Dali
              Dali 29 September 2022 17:31
              +1
              Kutipan saka lex
              Perusahaan wis wiwit pindhah menyang AS, apa sing bisa sampeyan sebut paling ora siji kanthi bukti?

              Basf wis ngumumake transfer bisnis menyang Amerika Serikat: dheweke bakal mbangun pabrik ing 25 milyar ijo.

              Ya, lan Mercedes lan Siemens sing padha ing arah sing padha - saka ngendi sampeyan tiba, iki dudu kabar kanggo sapa wae !!!
      2. Negro
        Negro 29 September 2022 11:29
        +3
        Quote: Alexey Sidaikin
        Banjur negara-negara bisa kanthi gampang ninggalake Ukraina, amarga dheweke nate ninggalake Vietnam lan paling anyar saka Afghanistan.

        Sing, rencana licik kanggo kamenangan kasusun mung ing kasunyatan sing mungsuh bakal bosen lan ninggalake dhewe? Rencana gedhe!
  8. parusnik
    parusnik 29 September 2022 06:54
    +1
    kamenangan sistem politik sing ana ing negara iki.
    Apa Rusia sosialisme? eseman
  9. Mazunga
    Mazunga 29 September 2022 07:26
    +5
    Kenapa malah ngirim artikel iki ing kene?
  10. trafllot1832
    trafllot1832 29 September 2022 07:33
    0
    Alexander, aku uga maca pers Barat, adhedhasar rong prinsip: A. Yen Amerika Serikat duwe masalah sing ora nyenengake sing bisa kalah, mula ora dibahas. , yen iki ora bisa, ndeleng titik A. Padha ing donya podo dhewe, ngendi mung bisa nggunakake pasukan nuklir strategis.
    1. domokl
      29 September 2022 09:58
      0
      Mungsuh kudu sinau supaya ngerti
      1. trafllot1832
        trafllot1832 29 September 2022 10:08
        +1
        Kita nyoba sing paling apik ing pensiun. apik
  11. Wedmak
    Wedmak 29 September 2022 07:33
    +6
    Miturut pendapatku, skenario iki bakal ditindakake ...

    Iku Fantastic. Dideleng saka acara anyar, malah ora ilmiah. Soko semangate "ing galaksi sing adoh, adoh ..."
    Nanging, bakal ana sawetara kudeta ing EU amarga masalah ekonomi. Serangan teroris ing lepen lor uga nyedhot bensin ing kana. Eropa ngadhepi jaman kaslametan.
    Lan Amerika Serikat ... kayane terus main nganti pungkasan: Ukrainia, Jerman, Ceko, Italia ...
  12. michael3
    michael3 29 September 2022 07:50
    -1
    Antarane "tujuan sing disetel" ana kekurangan wilayah Odessa, lan sawetara "barang cilik" liyane. Ing asas, ora ana akses menyang segara. Nanging ing umum, pitakonan iki serius. Kanggo mujudake paling ora bagean saka impen sing ditulis dening "mouthpiece saka Kulon", kahanan saiki ora cukup. Apa persis sing direncanakake kanggo meksa kita dadi konsesi sing luar biasa? Menapa malih, perlu kanggo njupuk menyang akun pipelines gas diunekake. Sawise kabeh, iki ditindakake kanthi jelas supaya bisa nempelake Eropa menyang tembok. Apa tegese tekanan AS marang politisi Eropa wis kesel dhewe, lan Amerika ilang kontrol politik Eropa?
    1. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 29 September 2022 10:46
      -2
      Kutipan: michael3
      Iki tegese tekanan AS marang politisi Eropa wis kesel dhewe, lan Amerika ilang kontrol politik Eropa.

      Lan iki mung pucuk pungkasan. Kanggo sektor industri wis wiwit nransfer aset menyang Amerika Serikat, lan sawise wong-wong mau, bisnis bakal ngetutake ... sing, umume, apa sing dibutuhake Amerika.
  13. yuriy55
    yuriy55 29 September 2022 08:05
    0
    Carane West ndeleng mburi NWO

    Sawise sabotase ing pipa gas JV, ora ana keraguan kanggo Rusia sepira adohe Barat bisa mlaku ing petualangane. Mulane, panguwasa Rusia utawa wong Rusia ora bisa kasengsem ing pendapat Barat babagan masalah apa wae, kalebu pungkasane perang ing Ukraina.
    90% pangguna situs bakal setuju karo sampeyan:
    Miturut pendapatku, skenario iki bakal ditindakake ...

    Siji pitakonan durung dirampungake kanthi lengkap: ing ngendi klompok warga anti-Rusia bakal pindhah sawise kapitulasi lan penahanan Zelensky? Ora ana satus ewu utawa rong atus, nanging luwih akeh ...
    1. Boris55
      Boris55 29 September 2022 08:43
      -13
      Kutipan saka: yuriy55
      ing ngendi sekelompok warga anti-Rusia bakal pindhah sawise kapitulasi lan penahanan Zelensky?


      Busak hieroglif lawas lan tulis sing anyar. Ayo diarani putih putih, lan ireng - ireng.

      Bener, kita durung mlebu perang. Nganti saiki, kita mung menehi pitulung marang republik sing merdika. Tujuan utama kita yaiku nyurung NATO menyang wates asline.
      1. tatra
        tatra 29 September 2022 08:45
        -1
        Inggih, ora kabeh wong. Kanggo 30 taun, mungsuh saka USSR, sing ngrebut RSFSR, ora bisa kanggo zombify mayoritas wong Rusia kanggo gething saka periode Soviet.
        1. Boris55
          Boris55 29 September 2022 08:59
          -6
          Kanggo komunis Trotskyist sing ngrebut kuwasa ing taun 1952, suwene 70 taun ora tau bisa ngumbah otak rakyat nganggo kapitalisme liberal. Bolsheviks nylametake Rusia ing urip sipil, ing Perang Donya II, lan bakal nylametake saka slush Khrushchev, saka degradasi Brezhnev lan tembak-menembak Gorbachev.
  14. vitalm
    vitalm 29 September 2022 08:13
    -2
    Kaya sing diucapake, miturut skenario kaping 4 - "tembungmu, ya kanggo kupinge Gusti Allah"
  15. Gvardeetz77
    Gvardeetz77 29 September 2022 08:33
    0
    Ing AS, ana kritéria sing gampang banget kanggo milih wartawan kasebut. Iki sing "diwaca presiden."

    Apa kita ora duwe kriteria kaya ngono kanggo wartawan, sing diwaca (ditonton) dening Presiden? Aku mikir kabeh wong uga ngerti, lan dheweke ngucapake prekara kasebut ing kupinge, mulane dadi budheg supaya ora ngrungokake ...
  16. vet
    vet 29 September 2022 08:36
    +5
    Jujur lan objektif, Kulon lan Ukraina saiki ndeleng kahanan kasebut kanthi optimis. Lan ana alesan. Inisiatif kasebut diterusake menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, mobilisasi kasebut nyebabake rolas tentara - nganti 300 ewu wong enom sing sehat ninggalake Rusia lan puluhan ewu liyane ngadeg ing tapel wates. Lan wong-wong ing Rusia nesu yen "jurusan" diijini lolos: jelas yen mobil manca ditinggalake ing tapel wates Georgia, tuku sepedha kanggo 100 ewu, dudu anak-anak tukang listrik lan pembalap traktor. Lan dudu bocah-bocah pembalap troli utawa guru sing tuku tiket menyang Turki kanthi atusan ewu rubel. Panguwasa, tanpa nglarang budhal wong enom sing sehat sanalika sawise wiwitan mobilisasi, kanthi sengaja lan sinis ninggalake celah kanggo anak-anak pejabat lan "pengusaha." Lan dheweke bisa uga ora bakal diapura - nalika kanggo "anak-anake" ana hotel manca sing apik, utawa malah villa, lan kanggo wong manca - trenches kadhemen reged.
    Iki, ketoke, pitungan. Tamparan kaya mengkono ing pasuryan saka wong saka panguwasa bisa duwe jalaran gedhe.
    1. ukum70
      ukum70 29 September 2022 08:58
      +2
      300 ewu wong enom sehat wis ninggalake Rusia lan puluhan ewu liyane antri ing tapel wates

      Iki tegese saka 300 nganti 500 ewu wong (kalebu kulawargane) percaya yen iki dudu perang: wilayah manca; kesalahane Staff Umum kita, kang wis ketok malah kanggo anak; game dagang sing ora bisa dingerteni karo Kulon, ora mungkin sajrone perang kanthi definisi ...
      Tamparan kaya mengkono ing pasuryan saka wong saka panguwasa bisa duwe jalaran gedhe.

      300 ewu wong umur kerja akeh kanggo Rusia. Yen padha ora bali, banjur tamparan ing pasuryan saka daya saka wong bisa duwe jalaran luwih gedhe.
  17. Sergei Smolin_2
    Sergei Smolin_2 29 September 2022 09:01
    +4
    Penulis menehi angan-angan.
  18. Bai
    Bai 29 September 2022 09:06
    +2
    nanging ... padha ngerti carane nggetak

    Ing kene dheweke pancen bener. Kabeh statement dening pimpinan Rusia ing NWO minangka nggetak. Ora ana statement siji sing digawe.
  19. ban
    ban 29 September 2022 09:14
    +2
    Tumindak sing ditindakake wong Ukrainia minangka serangan sing katon kaya stunt PR tinimbang operasi militer sing nyata. Pasukan sekutu malah ora ngidini kanggo kamenangan lokal lan melu ing karusakan methodical saka Angkatan Bersenjata Ukraina.


    Banjur sampeyan ora bisa maca artikel PR
  20. SavranP
    SavranP 29 September 2022 09:17
    -3
    Nanging, Amerika lan Eropa kudu ngerti kepiye: wong edan iki bisa miwiti perang nuklir tanpa ngerti akibate. Sing paling apik, mbok menawa, yaiku nindakake modeling matematika saka serangan amunisi termonuklir Rusia kanthi ngasilake maksimal ing macem-macem target. Lan umume umume asile. Contone, hulu ledak monobloc R-36 (Voevoda) ngasilake 22 (plus/minus 3) megaton. Nalika loro warheads kasebut nyerang London, "wanita Inggris" bakal mandheg, amarga dheweke ora bakal ana. Lan ora bisa ngusir jotosan: rudal bakal diwiwiti ing Wilayah Krasnoyarsk. "Sarmat" bakal luwih kuat, kaya sing dingerteni. NATO ngancam bakal mblokir Selat Baltik kanggo kapal Rusia. Sampeyan perlu kanggo simulasi carane akeh lan apa daya Poseidon biaya bakal needed kanggo numpes Denmark, Swedia Kidul lan Norwegia, nalika padha njeblug ing Selat lan mbukak metu paling amba menyang segara. Inggih, negara, mesthi. Ana informasi yen kapasitas unit "Status-6" (aka "Poseidon"?) Bisa tekan (40-50) megaton. Iku bakal menarik kanggo simulasi carane akeh biaya kuwi, glethakaken ing pesisir Amerika Serikat, bakal dibutuhake kanggo mbusak "tutup" (300-500 meter nglukis) saka dharatan karo bledosan centripetal simultaneous. Carane akeh iku bakal njupuk kanggo ngaktifake Yellowstone. Lan sateruse. Mbok Friedman bakal lunga. Senajan, meh ora.
  21. Karib
    Karib 29 September 2022 09:20
    0
    Kulon, dipimpin dening Amerika Serikat, ora bakal nampa kamenangan kita. Donya maneh bakal dipérang dadi rong kamp, ​​NATO lan SCO, karo sing gabung loro. Lan zona abu-abu, ora ana ing kene. Ing tengah kabeh krim perdagangan antarane donya.
  22. Sergio63
    Sergio63 29 September 2022 09:23
    -2
    Friedman iki wis ilang pikirane!? Utawa Mungkin dheweke isih
    lan sederek saka "kita" Friedman ??? Dheweke katon luwih licik, langsung dibuwang karo kancane Aven ing London .... lan sing siji iki mung ngimpi!? Ayo wong hack bebener ing irung gedhe: WE DO NOT GIVE UP, VICTORY WILL BE FOR US!!! AYO NGEMBURKE HORMAT ING KANGGO!!! Geirope lan AI KRANTS! Aku pengin ngomong "KIRDIK" ...
  23. uga-dokter
    uga-dokter 29 September 2022 09:27
    0
    Rampung saka SVO dina iki tegese perang bakal ditundha. Banjur Ukrainia bakal nampa senjata saka Kulon lan nyerang kita maneh.
  24. Negro
    Negro 29 September 2022 09:28
    +4
    )))
    Koyone bagean alhistory dadi bagean humor. Sedhela babagan kasunyatan.
    1. Imbangan sing muncul ing mangsa panas saiki dipindhah menyang sisih Ukraina. Ing latar mburi perang kanggo Bakhmut sing wis liwati luwih saka minggu, sisih Ukrainia ora miwiti kanggo nggawe ngarep bebarengan Oskol ing sisih lor lan nggawe ancaman ing arah Svatovo - Starobelsk. Ing wektu sing padha, operasi militèr sluggish ing Dnieper terus, kang sisih Ukrainia obyektif ing kahanan luwih trep.
    2. Miturut pratelan saka saluran telegram patriotik, wong Amerika sing dikutuk wis maca artikel liyane dening D.I. Medvedev babagan awu nuklir lan dipriksa kutu - nyebul munggah pipa gas. Nganti saiki (Kemis esuk) - sisih Rusia durung teka karo apa-apa sing luwih apik tinimbang rapat sabanjure Dewan Keamanan PBB. Masha languidly padu karo troll Polandia lawas saka Twitter. Lan pinten pipo iki biaya ing brigade tank?
    3. Paket senjata utama liyane wis diumumake. Rencana kanggo kuartal kaping 4 lan kanggo 2023 lagi gonjang-ganjing.
    4. Tumindak saka pimpinan politik Rusia wis ilang saka edan kanggo nekat. Senadyan kabeh upaya saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan NATO, ing 7 sasi padha wis ngrambah kira-kira urutan gedhene losses Rusian luwih cilik saka Pak Putin ing minggu. Kuwi maksude politisi gedhe! Pira 200+K sing saiki ambruk bakal dadi 300 bersyarat (bakal bali ing sawetara wulan), pira dadi 200 (ora bakal bali), lan pira sing bakal ngadeg ing sangisore panji ROA anyar - saiki ora bisa ditebak.
    5. Ing negara Eropah utama, pamaréntah Inggris lan Italia wis diganti. Loro-lorone ing kene, perdana menteri anyar nyatakake dhukungan tanpa syarat kanggo Ukraina.
    6. Blok resmi sekutu militer Federasi Rusia - CSTO - ambruk. Penarikan Kazakhstan lan Armenia lagi dibahas. Konflik Armenia-Azerbaijan diatur langsung dening Amerika, tanpa partisipasi Federasi Rusia. Tajik, kaya biasane, perang karo Kirghiz.
    7. China lan India kanthi kondisi netral nggawe pernyataan kanthi gaya "wis wayahe rampung." Mung negara sing muncul minangka sekutu Federasi Rusia, paling ora ing tingkat pasokan senjata, yaiku Iran. Miturut data semi-resmi, pamindhahan licik iki nyedhiyakake pasokan Israel menyang Ukraina - nganti saiki, Israel wis netralitas sing ketat.

    Lan ing latar mburi iki, apa penulis ngarepake Biden menehi kapal perang New Jersey menyang Federasi Rusia lan menehi tandha nyerah? Oh nggih.
    1. Ilanatol
      Ilanatol 29 September 2022 09:56
      -3
      Quote: Negro
      Lan pinten pipo iki biaya ing brigade tank?


      Ora ketompo. Biaya kanggo mbangun wis suwé dibalekake kanthi adol hidrokarbon kanthi rega sing luwih dhuwur ing pasar Asia.
      Lan karusakan luwih kanggo wong Eropah. Bakal dadi luwih adhem.

      Senadyan kabeh upaya saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan NATO, ing 7 sasi padha wis ngrambah kira-kira urutan gedhene losses Rusian luwih cilik saka Pak Putin ing minggu. Kuwi maksude politisi gedhe! Pira 200+K sing saiki ambruk bakal dadi 300 bersyarat (bakal bali ing sawetara wulan), pira dadi 200 (ora bakal bali), lan pira sing bakal ngadeg ing sangisore panji ROA anyar - saiki ora bisa ditebak.


      Babagan "ROA anyar" - khusus mesem. "Ora, Nak, iki apik tenan!"
      Sembarang losses luwih saka diimbangi dening wutah saka populasi Federasi Rusia dening sawetara yuta warga.

      Saka negara Eropah utama, pamaréntah Inggris lan Italia wis diganti. Loro-lorone ing kene, perdana menteri anyar nyatakake dhukungan tanpa syarat kanggo Ukraina.


      Apa sing mbiyen ngejarke kebijakan sing beda? Johnson, contone. Ora ana apa-apa. ngguyu
      1. Negro
        Negro 29 September 2022 10:10
        +1
        Kutipan saka Illanatol
        Apa sing mbiyen ngejarke kebijakan sing beda?

        Sing padha. Bakal ana kabar yen kiriman saka negara kasebut tambah - ana akeh kesempatan ing kana lan ing kana. Nanging, salah sawijining fantasi utama ing jagad mania yaiku wong Eropa, sing bingung amarga kadhemen, bakal milih shredder anyar (utawa lawas) sing bakal mbukak. Nanging, para politisi anyar nindakake persis ngelawan.
        Kutipan saka Illanatol
        Sembarang losses luwih saka diimbangi dening wutah saka populasi Federasi Rusia dening sawetara yuta warga.

        Kerugian wong, biasane sing sinau lan ora miskin, dikompensasi kanthi tampilan ing wilayah Federasi Rusia, apa ala utawa ala, zona pertempuran lan tentara mungsuh? Lelucon apik.
        Kutipan saka Illanatol
        Lan karusakan luwih kanggo wong Eropah. Bakal dadi luwih adhem.

        Iki dudu pipa Eropa, sampeyan ndeleng. Anekdot khusus - rong pipa tetep operasi. Siji liwat Ukraina, sing kapindho liwat Polandia.
        Minangka kanggo sing njupuk maneh apa, sakperangan alesan sethitik dikenal sing Gazprom wis sethitik apa karo karnaval ing pasar titik. Nduwe rega jangka panjang, utamane karo China.
        1. SavranP
          SavranP 29 September 2022 13:58
          -1
          Ana paribasan: "Dheweke ngapusi nalika ambegan." "... pangiriman saka negara kasebut bakal tambah - ana akeh kesempatan ing kana lan ing kana." Dheweke ora bakal, ora duwe kesempatan: produksi ora disebarake. Kaya sing dituduhake perang karo Libya Presiden Gaddafi, para pembuli (Italia, Prancis, Inggris) kudu njaluk bantuan saka Amerika Serikat, amarga para pembuli wis kentekan amunisi. "Kehilangan wong, akeh sing berpendidikan lan ora miskin ...", iki ora rugi, nanging nyingkirake "warga jagad", wong "tumbleweed", "kolom kaping lima" pungkasane.
          1. Negro
            Negro 29 September 2022 15:08
            +2
            Kutipan: SavranP
            "Kehilangan wong, akeh sing berpendidikan lan ora miskin ...", iki ora rugi, nanging nyingkirake "warga jagad", wong "tumbleweed", "kolom kaping lima" pungkasane.

            )))
            Sampeyan bakal kaget banget, nanging negara sing apik beda karo negara sing ora apik amarga wong-wong nyoba teka, lan ora kosok balene. Lan tanpa partisipasi administrasi militer-sipil.
            Kutipan: SavranP
            amargi para pembully kentekan amunisi

            Apa sampeyan ngomong babagan masalah Prancis karo bom presisi? Sampeyan ndeleng, dheweke durung digunakake ing proses demiliterisasi.
            Kutipan: SavranP
            bakal, padha ora duwe kesempatan: produksi ora disebarake

            Ora perlu iki.

            Upaminipun signora Meloni sing ayu mlebu kantor ing pertengahan Oktober lan, supaya bali menyang fasisme, nyerahake kabeh sampah sing ora perlu menyang sedulur Bandera bebarengan. Yaiku.
            Pertahanan udara saka zona cedhak Skygard - 24 sistem (kanggo decommissioning).

            SAMP / T pertahanan udara jarak jauh - siji baterei saka cadangan (4 kompleks). Nalika diselehake ing wilayah Ivano-Frankivsk, bakal nutup kabeh Bandera West. Fasis sukarelawan bisa uga dibutuhake, nanging miturut kasunyatan NVO saiki, panangkaran ora bisa ngancam.
            Tank: M60 modifikasi pungkasan 300 lembar, Ariente 60 lembar (kabeh ana ing panyimpenan)
            Kendaraan lapis baja abot: Centauro, 260 lembar (kanggo diganti Centauro2)
            SAU M109 - 300 bêsik (ing panyimpenan).
            BMP M113 - udakara 500 potongan (ing panyimpenan).
            BTR Puma 6x6 - udakara 300 potongan (ing panyimpenan).
            155mm seni FH70 - bab 160 bêsik.

            Lan iki minangka salah sawijining Italia sing arang dielingi ing konteks kekuwatan militer gedhe. Dadi apa sampeyan ngomong babagan produksi?
            1. Dali
              Dali 29 September 2022 17:42
              -1
              Quote: Negro
              Tank: M60 modifikasi pungkasan 300 lembar, Ariente 60 lembar (kabeh ana ing panyimpenan)
              Kendaraan lapis baja abot: Centauro, 260 lembar (kanggo diganti Centauro2)
              SAU M109 - 300 bêsik (ing panyimpenan).
              BMP M113 - udakara 500 potongan (ing panyimpenan).
              BTR Puma 6x6 - udakara 300 potongan (ing panyimpenan).
              155mm seni FH70 - bab 160 bêsik.

              Utamane M60 ... ndas ... lan akeh sing bakal ditindakake, njupuk, lan bakal duwe cangkang sing cukup, bensin lan bahan bakar diesel ...
              Kita uga duwe akeh barang sing disimpen, dadi apa?
        2. Ilanatol
          Ilanatol 29 September 2022 13:59
          -2
          Nanging, para politisi anyar nindakake persis ngelawan.


          Lan rampung kaya sing lawas. Ing paus karo shovel.

          Kerugian wong, biasane sing sinau lan ora miskin, dikompensasi kanthi tampilan ing wilayah Federasi Rusia, apa ala utawa ala, zona pertempuran lan tentara mungsuh?


          Apa kita ngomong babagan? Bab wong-wong sing mlayu liwat gunung kaya tikus? Nglewati linggis ing mburi.
          Iki tentara kita ing wilayah Ukraina, lan bakal tetep.

          Iki dudu pipa Eropa, sampeyan ndeleng. Anekdot khusus - rong pipa tetep operasi. Siji liwat Ukraina, sing kapindho liwat Polandia.
          Minangka kanggo sing njupuk maneh apa, sakperangan alesan sethitik dikenal sing Gazprom wis sethitik apa karo karnaval ing pasar titik. Nduwe rega jangka panjang, utamane karo China.


          Bener, sebagian Eropa uga, Jerman uga nandur modal.
          Kontrak jangka panjang ora ngilangi bathi sing apik. Ya, lan dagang ing hidrokarbon lan batu bara (kabeh iku interconnected), ora mung Gazprom.
          Lan kiriman liwat pipa sing isih ana ... sing nggawa bathi? Kasus kasebut dudu "penyerang terkutuk"? Anekdot khusus. basa
  25. 1122
    1122 29 September 2022 09:30
    -4
    Kanggo nggayuh kabeh tujuan NWO, kita kudu ngakoni manawa ora gampang, malah angel banget. Ing sisih siji, ana sawetara fakta objektif ing analisis Thomas Friedman, ing sisih liya, dheweke mbangun skenario kasebut ing pungkasan konflik awal, amarga Federasi Rusia njupuk langkah sing luwih angel lan luwih kuat. Nanging ing wayahe, kahanan kaya mengkono kita bisa nyimpulake yen bakal angel banget. Mulane:
    - Saben uwong ngerti yen iki perang antarane Federasi Rusia lan NATO, supaya Federasi Rusia ora bisa nindakake kanthi winates, yaiku. NWO. Lan kepiye carane, Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia kudu ngerti iki. Lan sampeyan ora bisa nyeret metu;
    - Bandingake sumber daya saka pihak: blog NATO duwe luwih saka 1000 milyar dolar, Federasi Rusia udakara 70 milyar;
    - Pengaruh mangsa lan krisis energi ing kahanan umum ing ngarep ing sih saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bakal hypothetically, nanging pinten durung dikenal;
    - Bantuan lan dhukungan saka negara sing ramah:
    Ora suwe, ing SCO, Presiden Putin ngakoni kanggo pisanan prihatin China babagan hukum militer ing Ukraina. Lan India wiwit Oktober bakal mandheg tuku minyak saka Rusia;
    Ing antarane negara-negara CSTO, ora ana sing nyatakake dhukungan kanggo NWO;
    - Sawise kekalahan sensitif saka Angkatan Bersenjata RF ing arah Kharkiv lan saiki ing arah Liman, swasana ati mobilisasi ora nambah, lan miturut pers, ing dina pungkasan sawise woro-woro mobilisasi parsial, mung babagan 100.000 wong nyabrang tapel wates karo Kazakhstan.
    Kayane yen kita ndeleng kabeh iki, mula pimpinan Federasi Rusia luwih katon, lan mungkin tinimbang "kabeh miturut rencana", "ora cepet-cepet", "kita durung miwiti kanthi serius." ", lan mundur terus-terusan kanthi bali saka posisi sing dikuwasani pungkasane bakal ditindakake kanthi cara efektif sing bakal menehi asil ing kene lan saiki.
  26. Ilanatol
    Ilanatol 29 September 2022 09:46
    -2
    Miturut pendapatku, skenario iki bakal ditindakake ...


    Siji bisa ngarep-arep, siji ora bisa ngetung bab kuwi!
  27. Victor_4
    Victor_4 29 September 2022 09:47
    -1
    Apa kapentingan kula paling saka kabeh iku logika utawa lack ing Friedman!
  28. Yaroslavsky
    Yaroslavsky 29 September 2022 10:17
    +3
    Ing mratelakake panemume, penulis salah siji ora ngontrol kahanan, utawa mung sculpts hunchback ... apa kamenangan kita apa kahanan kita ... carane Angkatan Bersenjata Ukraina entek uap, teka kanggo liyane . .. kamenangan apa sing bakal ditindakake dening wong lanang, sing wis setengah taun diomongake, ora ana mobilisasi ... padha blaka ngapusi ... sumber daya apa sing ora ana West? ? sumber daya kita entek ... lan ora jelas kepiye carane metu saka kahanan iki ... apa sing arep sampeyan ucapake marang PDB yen sampeyan ngerti yen ing nem sasi bakal kaya iki, apa dheweke bakal miwiti? Ya, ora tau ing uripe ... kita kejut gedhe nunggu, iku sing bisa kita ngomong karo yakin
  29. DeGreen
    DeGreen 29 September 2022 10:20
    +4
    Ing kene aku ora setuju. Friedman wis suwe katon nyebarake palsu. Dheweke minangka salah sawijining sing mbantah nganggo busa ing cangkeme yen ing 2014 Rusia nggunakake senjata nuklir ing Ukraina. Kajaba iku, dheweke nyebutake Menteri Pertahanan Ukraina Heletey lan SBU. Ya, lan sawetara pakar nuklir. Banjur, yen nyatane palsu, dheweke meneng nganti pirang-pirang wulan, dheweke uga duwe asisten Shekenberg. Dheweke umume ngracuni crita kaya ngono
  30. bioorganisme
    bioorganisme 29 September 2022 10:20
    +3
    Miturut artikel kasebut, penulis ngrencanakake mandheg ing Selat Inggris utawa ing Wales. Luwih tepate, dheweke durung mutusake. Iku bakal luwih apik kanggo njlèntrèhaké persis carane dheweke kepengin nindakake apa sing dianggep wis rampung.
  31. DeGreen
    DeGreen 29 September 2022 10:26
    0
    Skenario 4 paling kamungkinan. Lan iki dingerteni ing Kulon lan Amerika Serikat. Mung saiki Ukrainians ora pengin nampa iki lan bakal perang kanggo pungkasan
  32. Alexy
    Alexy 29 September 2022 10:51
    +2
    Penulis pancen optimis banget.
    Secara pribadi, aku ndeleng kahanan kasebut rada beda.
    CBO wis gagal rampung, lan angel ditolak. Sawise nandhang sangsara gedhe, pisanan kabeh, kerugian reputasi, pimpinan nyoba nylametake. Iki minangka referendum lan mobilisasi.
    Lan Ukraina wis ngrampungake program minimal, malah ngluwihi. Dheweke langsung ujar manawa tujuane yaiku supaya Rusia macet ing konflik kasebut. Kajaba iku, dheweke ora ngimpi yen dheweke bakal bisa nglawan serangan balik.
    Lan kahanan ing ngarep, kanggo sijine iku mildly, angel, lan ora ing sih saka Rusia.
  33. yowis
    yowis 29 September 2022 11:18
    +2
    Sumber daya saka Kulon ora winates, nanging cukup.
  34. tukang sulap
    tukang sulap 29 September 2022 11:30
    -1
    Miturut pendapatku, iki persis skenario sing bakal ditindakake ..

    Winter bakal nuduhake. Nganti saiki, para amers ngrancang perang sabisa-bisa. Ukrainians, Balt, Polandia, Romania, nganti entek. Kasil gumantung apa politisi Eropa wayang bisa tetep kuwasa (slamet ing mangsa).
    Dheweke wis entuk tujuane - dhuwit lan produksi ninggalake Eropa menyang AS, lan asu-asu isih ana ing tali, lan ora ana sing bakal owah ing Eropa kajaba ana kedadeyan sing luar biasa - contone, kita mutusake mbebasake Eropa saka Amerika. kuk. Mung kabeh struktur pamrentahan ing Eropa wis dicekel banget dening para amers supaya bisa nolak protes saka populasi kanthi tangane populasi dhewe (yaiku polisi lan militer), lan mbusak utamane aktif. sing, kaya sing ditindakake saiki ing Ukraina. Lan mung pasukan njaba, kaya sing ana ing Afghanistan, bakal bisa ngrusak wong-wong mau, aku ora ngandel babagan iki ing populasi Eropa.
  35. insafufa
    insafufa 29 September 2022 11:41
    -4
    Game iki luwih dhuwur tinimbang sing sampeyan bayangake. Iki minangka persiapan Rusia kanggo perang ing mangsa ngarep karo China, meh padha karo wiwitan Perang Donya II.
    Kaping pisanan, kita di-push menyang rapprochement karo China, lan saiki mobilisasi industri Rusia ing pijakan perang ing ayunan lengkap ing lapangan latihan Ukraina, kaya ing Spanyol, fitur anyar saka perang mangsa katon cetha. Prajurit iku teknologi banget ing ngendi ora perlu pasukan kontingen gedhe, ing ngendi saben prajurit, kaya ksatria ing Abad Pertengahan, dilengkapi teknologi paling anyar. Biasane wong diwasa luwih saka 30 tiba ing mobilisasi, sing ngerti apa sing dikarepake lan regane. Ing wiwitan perang karo China, kita bakal dadi wong tuwa (miturut standar militer) sing bakal dadi 50 lan kita bakal dadi ballast sing saiki dakbuwang menyang NWO. Persahabatan kita karo China kaya kekancan USSR karo Jerman ing taun 20-an. Partai Komunis Tiongkok saya tambah kaya NSDAP. China ngerti kekirangane, kaya Uni Soviet, dudu negara mono-etnis sing dirakit kaya tambalan kontradiksi sing terus-terusan, sanalika dheweke ngrasakake kelemahane pusat, enggal-enggal perang nglawan kabeh. Mulane, saiki ana karusakan saka kelompok etnis cilik ing kamp pendidikan maneh lan nggawe mononasi buatan, kaya ing Jerman ing 30s. Sing Eropah, sing Rusia ing tangan globalists (Satanists) punika materi expendable ing goal paling dhuwur saka ngatur donya. Aku ora bakal kaget yen India, sing saiki artificially mbangun bangsa mono kanthi repressing minoritas nasional lan slipping menyang rezim fasis kabuka, dadi sekutu China ing Perang Global Anyar kanggo mbagekke donya. Kados pangandikanipun Kanjeng Nabi Muhammad saw, kalih wadyabala badhe rawuh saking wetan, kalih bangsa saderengipun Armageddon lan boten wonten ingkang saged nglawan piyambake sedaya sasampunipun rawuhipun Gusti Yesus kaping kalih. putra Maryam (Maryam) sawise kamenangan marang Dajjal (dajjal) bakal mimpin tentara Muslim lan Nasrani nglawan dheweke ing perang gedhe. Anehe, Al Qur'an kandha yen suku Yajuj lan Majuj bakal teka saka mburi gunung yen dideleng ing India lan China, kabeh padha diubengi dening rentengan gunung lan bukit saka liyane Eurasia. Wong-wong Yahudi kasebut uga kasengsem ing pemisahan ras nasionalisme ing Israel lan upaya kanggo mbangun candhi kapindho ing gunung candhi kabeh anehe nyuarakke ramalan ing kitab suci liyane. PS Nazisme minangka senjata para Satanis kanggo nguwatake wong lan nguwasani kekarepane. Ora ana gunane Nabi Muhammad SAW ing khutbah perpisahan ngendika yen ora ana siji-sijine bangsa, ora ana wong sing bisa luwih dhuwur tinimbang liyane kanthi hak lair ing bangsa kasebut, bangsa utawa kulawarga utawa kulawarga. werna kulit, kita kabeh padha ing ngarsane Gusti kita lan kagungane.
  36. bk316
    bk316 29 September 2022 12:00
    -2
    Miturut pendapatku, skenario iki bakal ditindakake ...

    Oh ora. Yen opsi iki dileksanakake wektu iki kita ora bakal mandheg.
    Pembubaran NATO minangka trifle, ora malah kanggo miwiti negosiasi, nanging setuju kanggo ngobrol ing telpon. Sawise kabeh, GDP ngandika tujuan kabeh iki safety keamanan wong ing DPR lan keamanan Rusia (sing saiki de jure padha).
    Mung sakperangan alesan, nalika wong ngomong babagan gol, dheweke ora ngerti yen gol teka ing rencana (pesenan) sing beda-beda lan pracaya manawa panguwasa bingung ing gol, nanging iki ora.

    Tujuan saka urutan 1 kanggo terus-terusan mbebasake wilayah LPR lan DPR, nggawe Novorossia minangka bagéan saka Federasi Rusia, mbatalake potensial militer Ukraina, tanduran ing Kyiv pamaréntahan sing ora bakal nyoba perang ing Rusia (iki ora ateges setya marang Federasi Rusia)

    Tujuan saka urutan kaping 2 yaiku kanggo njamin keamanan fisik populasi ing Novorossia, populasi sing nganggo basa Rusia ing wilayah USSR lan kanggo njamin keamanan strategis Federasi Rusia. Sacara strategis, iki tegese apa wae sing ditindakake Barat ing ekonomi, diplomasi, bidang militer, ora dadi ancaman kanggo eksistensi negara Rusia. Lan iki ing perspektif 20-30 taun.

    Tujuan saka urutan kaping 3 yaiku ngganti tatanan donya AS dudu hegemon, Eropa ing tingkat Afrika, China lan Rusia nuduhake bal tanpa konflik.

    Sasaran saka urutan 4 (lan katon mung ing tingkat iki) kanggo ngganti struktur Nilai bagean kita werni. Lan apa sing bakal ana kanggo nilai-nilai sing dakkira saiki ora ana sing ngerti. MESTI ora ngilangi manawa bakal ana pendekatan kapindho kanggo mbangun komunisme (diamat prédhiksi iki) ing tingkat pembangunan masyarakat sing anyar. Nanging iki, kaya sing kita ngerteni, bakal ditindakake dening Maha Agung liyane.
  37. Glagol1
    Glagol1 29 September 2022 12:23
    +2
    Skenario 4 ora kalebu. Kita mung ora bakal diwenehi, sanajan bisa. Entri pasukan NATO menyang 404th, presentasi ultimatum nuklir, lan liya-liyane. Kulon ora bisa kalah, kanggo wong-wong mau mung bakal dadi bilai. Aku mung siji-sijine pilihan sing bisa nyebabake perdamaian yaiku skenario Korea. A jenis "38 podo karo ing Ukrainia." Pitakonan gedhe yaiku ing endi sing bakal ditindakake, nanging, ketoke, iki kira-kira garis ngarep saiki. Entri pasukan PBB menyang zona penyangga, demilitarisasi zona, kesimpulan saka persetujuan gencatan senjata lan pamindahan wong. Konservasi konflik nganti pirang-pirang dekade. Wong bakal ngomong sing iki ora pilihan sing paling apik, Aku setuju, nanging pilihan iki duwe 2 faktor penting: Pisanan iku luwih apik tinimbang kobong saben wong ing geni atom, lan liya iku kaya babak. Kulon bakal ngomong - katon, kita mandheg Rusia, nanging kita bakal ngomong yen kita mbebasake Donbass lan Segara Azov, nylametake jutaan sabangsane, Segara Azov saiki ana ing daratan, lan liya-liyane. Mesthine, kaya sing biasane kedadeyan kanthi imbang, bakal ana akeh sing ora marem ing loro-lorone, nanging ... iki dudu pilihan sing paling awon.
  38. Popenko
    Popenko 29 September 2022 12:50
    0
    wong kita. Iki wektu kanggo ngenalake judhul lan penghargaan sing kapisah kanggo ahli kursi.
  39. Max1995
    Max1995 29 September 2022 12:57
    +2
    Ora ana pangarep-arep yen skenario 4 bakal ditindakake.
    Iki dudu Kremlin - wingi janji siji, nindakake sing beda banget lan ora ana pidato kaya "rompi kuning" kanggo sampeyan

    Iki mundhut pasuryan saka risak saka perjanjian. Respek bakal mandheg.
    Ora ana sing lunga menyang Iran, umpamane. menyang China. menyang Korea.
    Logistik gas bakal diadegake. Tanpa kita. Pemain liyane bakal seneng.
    Titanium, uranium, nikel - bakal diprodhuksi. Bakal ana transisi sing luwih kuat menyang energi Ijo. Lan lengen Eropah. Bareng karo provokator.

    Lan kita isih bakal duwe "manajer efektif" sing padha karo rai sing apik lan apik ... karo sing China nyoba ora nindakake bisnis ....
    Sampeyan wis ngerti jenenge ...
  40. Tarasios
    Tarasios 29 September 2022 13:27
    -2
    Dadi aku mikir yen pemisahan Ukraina minangka pilihan sing paling apik. Rusia njupuk zona industri lan pesisir sing paling akeh "Russified" saka populasi. Kenapa dheweke kudu ngurus "Bandera ala"? Ancaman militèr langsung dibusak kanggo wektu sing cukup suwe. Éropah angsal tanah ingkang sampun dangu dipun tuju, sinambi njagi “wajah”. Lan kanggo iki, dheweke ngakoni hak Rusia kanggo wilayah sing dikuwasani Ukraina. Iki wis mesthi kedadeyan, lan bakal terus kaya ngono.
  41. Ilanatol
    Ilanatol 29 September 2022 13:49
    -2
    Kutipan saka dauria
    Iku ora mung babagan alignment. Kapitalisme uga ngerti carane ngalih menyang pijakan perang lan ekonomi sing direncanakake lan ngatur keuangan kanthi ketat.


    ana ngendi? Ing Reich Katelu? Utawa ing AS wiwit F. Roosevelt?
    Nanging sawise Reagan lan Thatcher, sawise puncak globalisasi lan lepas pantai, kabeh rada beda.
    Ya, lan ora ana kapitalisme maneh ing jagad Kulon, kaya sing dituduhake. Poskapitalisme, nanging.
  42. Rostislav Prokopenko
    Rostislav Prokopenko 29 September 2022 14:00
    0
    Wangsulan: Bab ingkang paling menarik iku padha ngirim video karo "fugitive draft dodgers" - supaya sampeyan katon lan mikir: "Endi padha bakal nelpon sampeyan, dear?"
    Ing karya, loro spesialis IT dikirim menyang Turki. Padha ora ngerti basa, padha lemes ing kesehatan.
    Dheweke ora bisa ngenteni keputusan Penjamin - manawa spesialis IT ora kudu melu.
    Nanging, sing paling awon yaiku panik.
  43. gromit
    gromit 29 September 2022 14:20
    +2
    Kepiye Barat ndeleng mburi NWO?
    Kaya pungkasane Perang Vietnam.

    Kulon perang karo Federasi Rusia ora luwih saka Uni lan China perang karo Amerika Serikat, rampung njupuk liwat Viet Cong lan DRV lan menehi wong ajur pisanan saka WWII, lan banjur liyane lan liyane senjata modern lan instruktur.
    Nafig padha ora perlu perang nuklir. Dheweke ngatur kemajuan Ukrainia lan kemajuan pasukan kita kanthi ngganti intensitas lan kualitas pasokan peralatan kanggo Ukrainia.
    Tugase yaiku nyurung kita menyang dalan buntu, lan nganti saiki dheweke wis sukses.
  44. Terrano
    Terrano 29 September 2022 14:24
    +1
    Minangka karakter Mikhalkov digunakake kanggo ngomong ing blindfolds - sampeyan bakal nemokake jugangan karo g "metu saka biru lan drown ing. Iki babagan kepemimpinan akale kita. Kaping pisanan, FSB lan Grushniks mlayu liwat. Banjur pasukan militer lan keamanan kabeh. loreng Lan pungkasanipun, padha mutusaké kanggo ngrusak mayuta-yuta Rusian.
  45. Antey
    Antey 29 September 2022 14:34
    +1
    Kutipan saka ASAD
    Nalika ana USSR, ya ana, nanging saiki saben perusahaan duwe "pemilik" sing butuh bathi. Kapitalisme iku ibune!

    Lan "pemilik" iki bakal miwiti sabotase, amarga diwiwiti ing pungkasan taun 80-an dening manajer Soviet, sing banjur numpes USSR. Sing mungsuh paling mbebayani ing mburi kita!
  46. Angkatan Laut
    Angkatan Laut 29 September 2022 14:36
    -2
    Ora ana sangsi babagan kamenangan teoretis Rusia, nanging aku ora yakin babagan elit komprador negara kita, ana papan sing tipis, bisa pecah ana.
  47. Antey
    Antey 29 September 2022 14:45
    0
    Kutipan saka DeGreen.
    Ing kene aku ora setuju. Friedman wis suwe katon nyebarake palsu. Dheweke minangka salah sawijining sing mbantah nganggo busa ing cangkeme yen ing 2014 Rusia nggunakake senjata nuklir ing Ukraina. Kajaba iku, dheweke nyebutake Menteri Pertahanan Ukraina Heletey lan SBU. Ya, lan sawetara pakar nuklir. Banjur, yen nyatane palsu, dheweke meneng nganti pirang-pirang wulan, dheweke uga duwe asisten Shekenberg. Dheweke umume ngracuni crita kaya ngono

    Dadi, sawise maca skripsi majalah iki, aku ora weruh ana analytics, mung slogan-slogan sing menang lan klise ideologis. Propagandis Amerika khas.
  48. AB
    AB 29 September 2022 15:57
    0
    Referendum dianakaké ing negara ing pilihan luwih saka wangun pamaréntahan.
    Ing negara endi? Ing Rusia, ing AS, ing Inggris utawa Ukraina?
    Pangentasan 4. Saka "Ing Washington", kabeh iku fiksi non-ilmu ...
  49. yakisam
    yakisam 29 September 2022 16:30
    -1
    Lan apa ramalan "asil" lan apa istilah - apa penulis dhewe menehi?
    Lan sing paling penting, tanggung jawab apa sing ditindakake kanggo ramalan kasebut?
    Cetha yen wartawan Kulon iku bodho, yen Sang Prabu biasane padhang, lan Don Reba tansah siyaga. Saben uwong wis sinau iki - mung telung puluh taun kepungkur, dheweke wis meh sinau ..
    Lan yen khusus - ing tanggal, nomer, pasuryan ...
    Ay
  50. cahya valentine
    cahya valentine 29 September 2022 19:24
    +1
    Thomas Friedman paling pinter ing klompok lawas saka TK. :))

    Kabeh padha maca Anna Karenina, Crime and Punishment lan mbayangno dheweke ngerti mentalitas kita.

    Aku umume meneng babagan tampilan logis ...- Putin minangka salah sawijining thanks kanggo Ukraina sing ora kelangan status negara 20 taun kepungkur.
    Pendekatan sing ati-ati kanggo masalah kasebut ndadekake Ukraina bisa ngerti lan kayane ora dihargai.

    Akeh liyane bakal tumindak kasar ...

    Akting Bohemian lan elit musik dudu "ikon" kanggo kita - ora ana sing!