Angkatan Udara AS nampa bom nuklir anyar B61-12

Angkatan Udara AS nampa bom nuklir anyar B61-12

B61-12 minangka modifikasi paling anyar saka bom nuklir sing diadopsi dening Angkatan Udara AS lan disertifikasi kanggo digunakake dening pembom strategis lan pejuang ...