Israel ngelingi negosiatore saka Qatar

Israel ngelingi negosiatore saka Qatar

Perwakilan Israel, sing ana ing Qatar kanggo negosiasi luwih lanjut karo Hamas babagan para sandera, dielingake dening kepala Mossad ...