Rearmament saka artileri Polandia

Rearmament saka artileri Polandia

Program Polandia wis digambar lan ngleksanakake program re-peralatan utama kanggo unit artileri. Fitur karakteristik yaiku katergantungan kritis marang desain lan pangembangan manca ....
StG 44: nguji kelangsungan konsep

StG 44: nguji kelangsungan konsep

Pengaruh StG 44 ing persenjataan pasca perang cukup maneka warna, sing dibuktekake dening AK-47 Mikhail Kalashnikov lan sabanjure M16 Eugene Stoner lan varian-varian kasebut. Pinjaman utama ora ...