Review militèr

Ankara: Dhaptar tawanan Ukrainia kanggo ijol-ijolan kanthi panyuwunan pihak Rusia kudu dikurangi

166
Ankara: Dhaptar tawanan Ukrainia kanggo ijol-ijolan kanthi panyuwunan pihak Rusia kudu dikurangi

Dhaptar tawanan Ukrainia kanggo ijol-ijolan, sing ditindakake rong dina sadurungé, kudu dikurangi kanthi panyuwunan saka pihak Rusia. Wiwitane, Zelensky lan Erdogan ngrancang kanggo mbebasake saka panangkaran 15 komandan saka pasukan ing pabrik Azovstal ing Mariupol, nanging kudu mbatesi awake dhewe nganti limang.


Iki diumumake dening wakil resmi Presiden Turki Ibrahim Kalin.

Kita ngomong babagan pimpinan militan saka Resimen Azov * Denis Prokopenko (Radish), Sergei Volynsky (Volyn), Svyatoslav Palamar (Kalina), Denis Shleg lan Oleg Khomenko.

Kita ora nggawe pernyataan umum nganti masalah kasebut dirampungake.

ujare Kalin.

Ankara lan Moskow wis sawetara wektu nggoleki solusi. Miturut juru wicoro Erdogan, proses kasebut njupuk kira-kira telung nganti telung setengah wulan. Sawisé jeneng padha disepakati, pihak sarujuk kanggo ngirim limang komandhan Azov iki * menyang Turki, ing kono padha kudu tetep nganti pungkasan musuhan.

Wong lima iki bakal tetep aman ing wilayah kita nganti perang rampung.

ujare Kalin.

Ijol-ijolan tawanan antarane Rusia lan Ukraina ditindakake ing wayah wengi tanggal 21-22 September. Kacarita Rusia nampa 50 wong, lan Ukraina - 215. Uga kacarita, saliyane kanggo personel militer Rusia lan republik Donbass, Kyiv nyerahke politisi oposisi Ukrainia Viktor Medvedchuk menyang Federasi Rusia.

Azov* minangka organisasi teroris sing dilarang ing Rusia.
Foto sing digunakake:
http://www.kremlin.ru/
166 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 41 KAB
    41 KAB 24 September 2022 14:47
    +4
    Apa dina iki lan ora ing 2 sasi.
    Panyerat pawarta wis bosok nglirik
    1. Karabin
      Karabin 24 September 2022 15:27
      + 11
      Quote: 41 DAERAH
      Apa dina iki lan ora ing 2 sasi.
      Panyerat pawarta wis bosok

      Mesthi wae aku pengin nglalekake rasa isin iki. Nanging pengkhianatan ora kudu dilalekake. Apa bab penulis. Penulis nemokake gandum ing tumpukan feces. Negosiator sing gagah perkasa kanthi menang nyuda jumlah komandan Azov sing diijolke nganti kaping 3!
      1. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 24 September 2022 16:03
        +7
        The Sun: Abramovich menehi jet pribadi marang tentara bayaran Inggris lan menehi iPhone
        24.09.2022 06: 56
        Donya
        Roman Abramovich main peran kunci ing ijol-ijolan limang tentara bayaran Inggris sing ditawan ing Ukraina, tulis media Barat.

        Sadurungé kacarita ana tukaran tawanan perang antara Moskow lan Kyiv, minangka asil saka mercenary sing diukum pati dibebasake saka pakunjaran ing DPR.

        Ternyata, pejuang asing digawa menyang Arab Saudi, lan Abramovich nyedhiyakake jet pribadi sing mewah. Dheweke uga ngiringi mantan tahanan sajrone penerbangan kasebut, nyerat The Sun.
        Saben uwong ngerti sapa sing dadi kanca paling apik Abramovich.
        1. kuztoday
          kuztoday 24 September 2022 21:58
          0
          Forbes: Roman Abramovich ketemu karo Putra Mahkota Arab Saudi kanggo rembugan sing mimpin menyang exchange tawanan perang antarane Rusia lan Ukraina, sumber marang Bloomberg. Miturut The Sun, sepuluh tentara bayaran asing sing dibebasake Rusia diterbangake menyang Riyadh nganggo jet pribadi, karo miliarder Rusia mabur karo dheweke.

          Apa Abramovich koyone kekancan karo Putin? Lan ing panjalukan saka Pu ngurus tawanan Donbass?
      2. Sarboz
        Sarboz 24 September 2022 17:46
        -3
        Kutipan saka Karabin
        Mesthi wae aku pengin nglalekake rasa isin iki. Nanging pengkhianatan ora kudu dilalekake.

        Lan apa sejatine rasa isin, amarga kita bisa nyingkirake wong lanang saka panangkaran lan menehi papat Nazi kanggo saben kita? Dadi urip kita ora ana regane. Utawa yen ijol-ijolan digawe ing dina mobilisasi parsial diumumake? Dadi sawise kabeh, sampeyan kudu ngerti yen persetujuan sing ditindakake kanthi angel ing ijol-ijolan bisa diakhiri dening Ukronazis amarga mobilisasi lan referendum sing wis diwiwiti.
        1. 1939_1940
          1939_1940 24 September 2022 18:46
          0
          Wah.. Dadi iki Victory? Lan nalika sampeyan lan aku ngomong ing wayah wengi, lan aku ngandhani babagan Kamenangan iki, sampeyan ndhaptar aku ing TSIPSO .. Lan saiki, sampeyan kudu ngerti .. Sepatu sing diganti kanthi apik ..
          1. Sarboz
            Sarboz 24 September 2022 23:10
            -4
            Kutipan: 1939_1940
            Wah.. Dadi iki Victory? Lan nalika sampeyan lan aku ngomong ing wayah wengi, lan aku ngandhani babagan Kamenangan iki, sampeyan ndhaptar aku ing TSIPSO .. Lan saiki, sampeyan kudu ngerti .. Sepatu sing diganti kanthi apik ..

            Lad ... utawa cah wadon! Goblin bakal ngurutake sampeyan kanthi keragaman gender. Sawise kabeh, sampeyan bisa nulis minangka tim ing TSIPSO.
            Apa sampeyan pengin bali menyang komunikasi wengi? Aku menehi saran sampeyan banjur lan saiki aku bakal mbaleni kanggo kabeh Tsipsyat: "Seneng, lads, kita bakal teka kanggo sampeyan." Lan ya, sampeyan dhewe bakal bisa ngobrol karo tentara bayaran NATO ing pusat tahanan pra-sidang ing sangisore bunk cedhak ember. Lan ya, pendapat Tsipsyat ora menarik kanggo aku.
            Aku ora mangu ing kemampuan kanggo nguripake kabeh nang metu ing Go. Cukup aja ngajari aku supaya ora nyuwil irung. Sawise kabeh, sampeyan ngapusi banjur:
            Kutipan: 1939_1940
            kabeh tentara bayaran asing sing dicekel para pejuang kita .. Iki warga Inggris Raya, AS, Kroasia, Swedia lan Maroko ..
            Kajaba iku, kabeh sing dihukum mati dibebasake tanpa syarat ...

            Nanging ekstradisi bajingan kasebut persis minangka syarat kesepakatan babagan ijol-ijolan para pejuang kita.
            Sampeyan uga ngeculake siaran langsung CNN, aku njaluk link, nanging sampeyan meneng. elek.
            1. 1939_1940
              1939_1940 25 September 2022 00:20
              -7
              Dear, mbukak mripatmu .. Sawise maneh, ing mercenaries minangka panyuwunan saka Saudis. .. Nanging banjur padha eling sing iku perlu kanggo wong kaya sampeyan uncalan soko supaya sampeyan ora pengin ngombe pait ing kabeh, lan waved kita sèket dolar ing limang panglima Azov lan siji marine .. Lan bab stream saka CNN , kabeh wong mimpin, nanging apa gunane mbuwang sampeyan, sampeyan malah ing apa sing kedadeyan langsung, aja ngrusak udhara ing segmen Internet kita ... ngguyu
              1. Sarboz
                Sarboz 25 September 2022 01:07
                -1
                Kutipan: 1939_1940
                Sepisan maneh, tentara bayaran minangka panyuwunan saka Saudi ..

                Kanggo sing ana ing sepur waja, aku mbaleni. Mratelakake panemume Cypsyat ora kapentingan kula. Kabeh "sikep muhibah" minangka syarat kesepakatan ijol-ijolan.
                Kutipan: 1939_1940
                lan waved kita sèket dolar

                Aja wani nyebut pejuang kita "kita" nganggo basa Nazi sing reged. Angsa dudu kanca babi. am
                1. 1939_1940
                  1939_1940 25 September 2022 02:06
                  -4
                  Tenang.. Kabeh dadi rembugan.. Kuciwa tambah lara.. nglirik
                  1. Sarboz
                    Sarboz 25 September 2022 02:23
                    0
                    Kutipan: 1939_1940
                    Tenang.. Kabeh dadi rembugan.. Kuciwa tambah lara.. nglirik

                    Ing panggonan admin lokal, aku bakal duwe tokoh kaya sampeyan, forelock lad, mung bakal mbusak kumpulan "tanpa nyoba utawa diselidiki." Lan sampeyan ngerti kenapa? Komunikasi karo troll kaya nyoba nerangake babagan Alice ing Yandex. prajurit
                    1. 1939_1940
                      1939_1940 25 September 2022 03:17
                      -5
                      Jancok, sampeyan ngerti apa Alice?
              2. dmitry_2
                dmitry_2 25 September 2022 23:18
                0
                Saudi minangka perantara, panjaluk kasebut saka Amerika Serikat. Apa sing dibayar durung dingerteni. Mungkin dheweke janji ora bakal ngirim rudal 300 km, bisa uga liya.
                1. Zefr
                  Zefr 26 September 2022 10:22
                  0
                  AS janji? Inggih, saestu. Apa ora bakal. Muni dipercaya
        2. Karabin
          Karabin 24 September 2022 19:34
          +8
          Kutipan: Sarboz
          Lan apa sejatine rasa isin, amarga kita bisa nyingkirake wong lanang saka panangkaran lan menehi papat Nazi kanggo saben kita?

          Ojo nganti diapusi. Sampeyan bisa nimbang sing padha mung dirilis. Nazi diijolke kanggo godfather.
          Dadi urip kita ora ana regane.
          Ora ana regejegan. Nanging uripe wong-wong sing tilar donya lan bakal mati maneh, nalika wong Azov bali menyang tugas, iku kurang aji? Aku ora ngomong bab uplift semangat ing ukroobschestve saka tumindak iki.
          yen perjanjian ijol-ijolan sing dimenangake kanthi susah bisa dibatalake dening Ukronazis amarga mobilisasi lan referendum sing wis diwiwiti.
          hadiah kuwi! lan dipungkasi. Aku njaluk sampeyan. Ya, paling ora rong referendum lan 3 mobilisasi. Zelya ngandika narik metu - lan ditarik metu. Putin ujar manawa tujuane yaiku denasionalisasi - lan ngeculake Natsiks sing paling nggegirisi.
          1. Krasnoyarsk
            Krasnoyarsk 26 September 2022 10:26
            0
            Kutipan saka Karabin
            Ora ana regejegan. Nanging uripe wong-wong sing tilar donya lan bakal mati maneh, nalika wong Azov bali menyang tugas, iku kurang aji?

            Nyuwun ngapunten menawi sampun campur.
            Kasunyatane yaiku 55 pejuang kita sing disimpen minangka kasunyatan. Lan asumsi sampeyan - "... dheweke isih bakal mati nalika wong Azov bali menyang tugas ....", iku mung asumsi. Amarga, bakal padha bali? Aku ora yakin. Lan yen padha bali, banjur apa? Kabeh iki minangka rejeki ing lapangan kopi, ora kaya urip nyata saka 55 pejuang kita.
            Ngomong-ngomong, yen 55 pejuang sing berpengalaman iki bali menyang tugas, pira Nazi sing bakal bisa tenang ing salawas-lawase? Sampeyan ora ngetung?
        3. Alexey_Kalashnikov
          Alexey_Kalashnikov 24 September 2022 21:07
          +1
          Kene maneh omong kosong iki. Kayane wong-wong sing nulis kaya ngono iku Kremlinbots utawa bocah-bocah. Ah, ah, saben pejuang iku penting kanggo kita. Omong kosong - sampeyan mung ora berharga. Sampeyan mung ninggalake 150 bocah lanang kita ing panangkaran lan setuju yen dheweke ora perlu disimpen. Masalahe yaiku negosiator Putin ala, utawa ora butuh pejuang kita, nanging butuh wong liya. Lan wong lanang kita dijupuk miturut prinsip residual kanggo rombongan. Ing kasus apa wae, iki minangka spit ing pasuryan kita kabeh, loro saka Ukraina lan Putin. Ukrainians ngerti, nanging Putin dhewe mbokmenawa ora ngerti apa kang. Dadi luwih elek - yaiku, dheweke ora ndeleng kita kosong lan ora nggatekake game kasebut. Iki kaya apa. Panguwasa wis nuduhake kita sapa sing penting kanggo dheweke.
        4. kuztoday
          kuztoday 24 September 2022 22:07
          +7
          Mesthi, babagan nyimpen wong lanang - kabeh kanggo. Yen ora, ora bisa. Mung kawilujengan ora menehi apa-apa. Mbayangno, pasien ngapusi, krisis, mungkin dheweke bisa nyerahake jiwane marang Gusti, sampeyan butuh perawatan sing apik. Lan tinimbang perawatan, dheweke ditransfer saka lantai siji menyang lantai katelu, ing endi bangsal luwih cerah. Iki carane kabeh mouse fuss karo ijol-ijolan katon kaya. Babagan apa-apa. Iki sing dakkarepake kanthi kasunyatan manawa tumindak ing NWO bakal ditindakake kanthi cara sing wong perang, njupuk tawanan, dadi tawanan dhewe, lan pungkasane kabeh direset menyang nol. Lan maneh wong Azov bakal mlebu lan maneh kudu menang maneh balakley lan kabeh iki ing sak panggonan. Lan wektu saya suwe, dhuwit gedhe dadi sampah lan wiwit tanggal 1 Desember, dheweke ngunggahake 9% omah lan layanan komunal. Ora nganti setaun. ZVR ora bakal bali. Duite ora ana.. cangkeme 300 ewu malih maring ngarep. nggih.
      3. vitvit123
        vitvit123 24 September 2022 23:20
        0
        Aku ora sengaja weruh ing grobag sing ana telung sisih karo tahanan kita .. TV njupuk gambar karo sisih siji. Sing nomer loro ora diidini (kayane) ditampilake, lan sing nomer telu mabur kanthi 300 ...
        MO ora ana hubungane..
        Saiki aku nggoleki kabar iki, nanging ora ketemu..
    2. gansales
      gansales 24 September 2022 15:31
      +3
      Umume aku meneng babagan "kabar" iki.. Iki minangka pengkhianatan marang prajurit kita!
      Kabeh iku lara banget..
      Dadi kita bakal udan .. Apa kanggo kabeh iki perlu?
      1. wong pribadi
        wong pribadi 24 September 2022 15:46
        + 10
        Apa kita kudu Medvedchuk iki? Mung amarga dheweke dadi godfather saka PDB dhewe?
        1. gansales
          gansales 24 September 2022 15:50
          -1
          Quote: wong pribadi
          Apa kita kudu Medvedchuk iki? Mung amarga dheweke dadi godfather saka PDB dhewe?
          "!
          Paling kamungkinan supaya .. Damn wong
          Kepala Kiev bisa diangkat nglirik
          1. cetha
            cetha 24 September 2022 16:18
            +3
            Kutipan saka gansales
            Quote: wong pribadi
            Apa kita kudu Medvedchuk iki? Mung amarga dheweke dadi godfather saka PDB dhewe?
            "!
            Paling kamungkinan supaya .. Damn wong
            Kepala Kiev bisa diangkat nglirik

            Kanggo sawetara alasan, asring, karo Ukrainians iki - soko, nanging ora supaya! Nyuwun
          2. Kote Pane Kohanka
            Kote Pane Kohanka 24 September 2022 16:27
            +1
            Aku bakal nulis pikiran seditious. Goresan spinelessness kita. Kanggo jujur, aku bakal "drum" ing Medvedchuk ing umum, nanging kasunyatan sing saben prajurit kita ditarik metu saka panangkaran iku priceless mbokmenawa luwih penting saka kabeh ghouls sijine bebarengan.
          3. tamu
            tamu 24 September 2022 18:15
            +1
            Kutipan saka gansales
            Kepala Kiev bisa diangkat

            Utawa presiden bagean Ukraina sing ora bakal dadi bagéan saka Rusia.
            1. Smoke_in_smoke
              Smoke_in_smoke 24 September 2022 19:40
              0
              Kutipan saka tamu
              Utawa presiden bagean Ukraina sing ora bakal dadi bagéan saka Rusia.

              Ora masalah ing kana, sanajan asu sing paling ora duwe omah.
          4. kuztoday
            kuztoday 24 September 2022 22:09
            0
            sirah endi?? ing 70? .otak, nyuwun pangapunten, ing umur tuwa ora ketompo apa wong ngandika - padha ora peduli.
        2. Roman Efremov
          Roman Efremov 24 September 2022 16:06
          0
          Pushilin ujar manawa amarga Medvedchuk, luwih saka 1000 prajurit DPR dibebasake.
          1. cetha
            cetha 24 September 2022 16:09
            + 11
            Kutipan: Roman Efremov
            Pushilin ujar manawa amarga Medvedchuk, luwih saka 1000 prajurit DPR dibebasake.

            Iki apik, mesthi, nanging sawise "ngluwari" aktif wong lanang saka panangkaran Chechen dening Borey Berezovsky, ana sing mambu ... ora
            1. Roman Efremov
              Roman Efremov 24 September 2022 16:15
              -3
              Lan sampeyan ngerti luwih saka kursi, aku ora mangu.
              1. cetha
                cetha 24 September 2022 16:37
                +8
                Kutipan: Roman Efremov
                Lan sampeyan ngerti luwih saka kursi, aku ora mangu.

                Dhuh Gusti, ing pundi anggen Paduka ndhawahaken tekanan ing claves? Apa ana sing ana ing parit?
                Aku ora nglawan nylametake wong lanang, aku mung pengin dheweke ora nggawe karir politik kanggo tujuan sing apik iki.
                1. Smoke_in_smoke
                  Smoke_in_smoke 24 September 2022 19:44
                  +3
                  ya
                  Quote: cetha
                  Aku ora nglawan nylametake wong lanang, aku mung pengin dheweke ora nggawe karir politik kanggo tujuan sing apik iki.

                  Luwih becik yen ora ngisi kanthonge.
          2. wong pribadi
            wong pribadi 24 September 2022 16:10
            +2
            Pushilin ujar manawa amarga Medvedchuk, luwih saka 1000 prajurit DPR dibebasake.

            Pushilin bakal ngomong apa sing diomongake.
            1. Roman Efremov
              Roman Efremov 24 September 2022 16:13
              0
              Sampeyan ngerti luwih, mesthi, ora kaya sawetara Pushilin.
              1. cetha
                cetha 24 September 2022 16:42
                +7
                Kutipan: Roman Efremov
                Sampeyan ngerti luwih, mesthi, ora kaya sawetara Pushilin.

                Roman, ora ana sing pengin nyinggung sampeyan. Mung ngerti yen sampeyan wis diijolke kanggo teroris sing tangane nganti sikut getih. Lan Pushilin bakal isin mengko, kanggo pertahanan bosok Medvedchuk kuwi.
                Ana ewonan vushniks ing panangkaran kita, supaya padha ngganti.
                1. Sarboz
                  Sarboz 24 September 2022 18:12
                  -1
                  Quote: cetha
                  Ana ewonan vushniks ing panangkaran kita, supaya padha ngganti.

                  Lan sampeyan nyoba rembugan karo Nazi. Pira pilot kita sing wis disiksa nganti mati ing panangkaran? Jancok, padha bakal ngganti pilot malah kanggo satus sundresses prasaja.
                  1. kuztoday
                    kuztoday 24 September 2022 22:30
                    +3
                    Ngenteni, kepiye carane kita bakal perang nganti kamenangan, yen kita ora bisa nyurung pembebasan pilot saka panangkaran.!! Lan kenapa wong Ukrainia bisa nyurung kebebasan para preman lan tentara bayaran iki???? Yagene dheweke ora njupuk pejuang biasa, nanging mung nuntut preman lan kita ora nemokake apa-apa kanggo mbantah lan nyerahake para bandit ??? Lan yen sesuk Ukrainians bakal communize hulu ledak nuklir lan marang Putin: sampeyan nyerah, utawa saiki ora ana Belgorod. Dadi apa? Awake dhewe pasrah...kaya ngono.

                    Dadi kita komandan lan Nazi semangat kanggo wong-wong mau, lan kita 4 kaping kurang pribadi lan malah XNUMX kaping kurang ???? mung ora ana tembung. Apa Medvedchuk larang banget???? Kok butuh satus taun???
                2. Jelatang
                  Jelatang 25 September 2022 08:03
                  0
                  VSUshniki wong suci, miturut pendapat sampeyan?
                  Lan sing moyoki tawanan kita. nalika "Azovites" (organisasi teroris dilarang ing Federasi Rusia) wis dikunci ing Azovstal, lan banjur ing panangkaran?
              2. Deadushka
                Deadushka 25 September 2022 11:05
                0
                Apa sampeyan ngerti sapa Medvedchuk?
                Panjenenganipun ing Rusia sa-Th.
                The oligarki huckster biasanipun kuthah lokal. Mung ing konflik karo pamaréntah saiki ing pinggiran (kaya liberal Russian). Mung ing guise mutusaké kanggo cling.
                Senajan iku bisa sing padha dietung marang ing awal operasi.
            2. Egoza
              Egoza 24 September 2022 16:55
              -1
              Quote: wong pribadi
              Pushilin ujar manawa amarga Medvedchuk, luwih saka 1000 prajurit DPR dibebasake.

              Pushilin bakal ngomong apa sing diomongake.

              Bener, iki bener. Mung yen Medvedchuk bakal dirilis, banjur perlu ing sauce beda. Dheweke wis ana ing Moskow. Nanging kepiye Erdogas mesthekake yen "Wong lima iki bakal tetep aman ing wilayah kita nganti perang rampung."? Dheweke bakal nyelehake wong-wong mau ing kunjara (supaya ora ana sing bisa nemoni dheweke) utawa kepiye carane?
              1. tukang watu
                tukang watu 24 September 2022 20:42
                -2
                Nalika Medvedchuk ana ing panangkaran, iku mokal kanggo nambah regane, digunakake padha ora bakal nyang-nyangan ing kabeh. Aku rumangsa durung ngerti apa rencana Kremlin kanggo dheweke.
            3. kuztoday
              kuztoday 24 September 2022 22:11
              0
              Pancen ing titik. Sing jujur: ing manfaat saka ngluwari mitos ... lan banjur. Apa gunane? Sampeyan njupuk 100 mungsuh lan ngomong: iki duweke sampeyan, ayo duwe kita. Kabeh. Apa iki patut?
        3. Krasnoyarsk
          Krasnoyarsk 26 September 2022 10:38
          0
          Quote: wong pribadi
          Apa kita kudu Medvedchuk iki? Mung amarga dheweke dadi godfather saka PDB dhewe?

          Setuju banget karo sampeyan. Nanging...
          Bayangake yen sampeyan ana ing panggonane Putin. Lan garwane Medvedchuk teka menyang sampeyan lan nyuwun ing dhengkul kanggo nyimpen bojone, lan sampeyan duwe kesempatan kuwi. Apa sing bakal sampeyan lakoni? Dheweke bakal ngomong - ora, amarga wong ing Krasnoyarsk bakal nulis menyang VO - "Apa sih Medvedchuk iki kanggo kita"? hi
          Ora ketompo carane presiden Putin, ora bisa ngomong yen dheweke dudu wong lanang.
          Sampeyan kudu dadi manungsa kanggo ngerti iki. hi
      2. OlesyaiLesya
        OlesyaiLesya 24 September 2022 19:00
        -2
        Ana 87 wong ing ijol-ijolan kanggo pihak kita (55 militèr - iki diumumake), lan udakara 32 sing nggawe bisu. Aku ngerti yen ana tahanan politik saka pakunjaran lan loro perwira intelijen liyane saka GRU, lan sing penting banget (wong Kulon ketoke duwe). Lan Medvechuk mung kerja, nanging dheweke duwe persetujuan dhewe karo Turki. ))) Umumé, kabeh ijol-ijolan iki VERY ono gunane kanggo sisih kita, mulane, ing syarat-syarat nomer, ora padha, nanging ing wigati, kauntungan ing arah kita.
        1. Kabupatèn katelu
          Kabupatèn katelu 24 September 2022 21:00
          -1
          Quote: Olesyai Lesya
          Lan Medvechuk mung kerja, nanging dheweke duwe persetujuan dhewe karo Turki. )))

          Prajurit iki dibebasake kanggo nggarap Medvedchuk, supaya para atasan kita ora bakal ilang pasuryan.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
    3. kuztoday
      kuztoday 24 September 2022 21:50
      +2
      Lan umume, omong kosong. Apa supaya wong-wong mau "aman" ing Turki??? Kanthi sukses padha bisa njagong aman nang endi wae ing koloni ing Irkutsk.
  2. igorka357
    igorka357 24 September 2022 14:49
    + 21
    Saiki pesen wis cetha. Aja njupuk tawanan maneh, titik!
    1. Leshak
      Leshak 24 September 2022 14:56
      + 15
      Kutipan: igorka357
      Saiki pesen wis cetha. Aja njupuk tawanan maneh, titik!

      Aku mikir ana, ing ngarep, kabeh wong wis ngerti iki.
      1. NDR-791
        NDR-791 24 September 2022 15:03
        +4
        Quote: Leshak
        Aku mikir ana, ing ngarep, kabeh wong wis ngerti iki.

        Klebu piye para pejabat politik sing ngomong ah-ah-ah??? Yen dheweke uga ngerti yen peluru mabur saka arah sing beda-beda, mula aku setuju yen dheweke ngerti kabeh !!!
  3. Komentar wis dibusak.
  4. frog
    frog 24 September 2022 14:53
    +8
    Kabar apik tenan!
    Sawise kabeh, dheweke bisa mbengkongake luwih akeh .... Isih ana ruang kanggo pindhah, ana prospek ....
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 24 September 2022 15:03
      +6
      Ya ... angel mbayangno upaya sing luwih lemah saka rasa isin kanggo nggawe model tekad sing ora bisa diendhani.
      1. mitroha
        mitroha 24 September 2022 15:52
        0
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        iku angel mbayangno model saka tekad unbending.

        Cukup nambahake manawa iki minangka penemuan lan pendapat pribadi sampeyan. Ora ana tembung kasebut ing artikel utawa ing pidato "Turkish Peskov".
        Preduli saka banget kasunyatan exchange. Senajan kanggo 55 gesang kita, aku bakal menehi 550 prajurit Ukraina. Medvedchuk mung ketegangan kabeh.
        1. Andobor
          Andobor 24 September 2022 16:01
          -2
          Ing feed VO, ana setengah saka TsIPSOs, lan malah liyane ing topik bab ijol-ijolan.
          1. Kutipan Lavrov
            Kutipan Lavrov 24 September 2022 16:30
            +1
            Lan mung sampeyan lan kolega sampeyan minangka patriot sing bener ....
            Liyane kabeh kerja kanggo Ukraina, lan menehi kritik miturut tanggal akun, 5-10 taun iklan ...
            Dhewe ora lucu saka statements kuwi?
            Sampeyan bakal nyimpen label konyol dhewe.
            1. Andobor
              Andobor 24 September 2022 16:51
              -3
              Kutipan: Kutipan Lavrov
              dideleng saka tanggal akun, 5-10 taun iklan ..

              Ya, dheweke wis lungguh nganti 10 taun lan memori wis sirna, kepiye Ukraina bubar ngrusak tawanan, ora butuh tawanan, mung bisa diijolke kanggo elit Nazi lan tentara bayaran, lan luwih apik yen dheweke ana ing sangisore menara.
            2. mitroha
              mitroha 24 September 2022 17:02
              0
              Kutipan: Kutipan Lavrov
              Lan mung sampeyan lan kolega sampeyan minangka patriot sing bener ....

              Lan iki minangka metu favorit saka Nazi saka kabeh loreng, langsung misahake saben wong menyang bener lan salah. Apa sampeyan bakal ngukur sirah?
              Iku mung tembung sampeyan, lan bagean sampeyan
              Lan sampeyan:
              Sampeyan bakal nyimpen label konyol dhewe

              maca kanthi teliti kanggo dhewe, lan ninggalake kanggo panggunaan pribadi.
            3. Sarboz
              Sarboz 25 September 2022 00:24
              0
              Kutipan: Kutipan Lavrov
              Lan mung sampeyan lan kolega sampeyan minangka patriot sing bener ....
              Liyane kabeh kerja kanggo Ukraina, lan menehi kritik miturut tanggal akun, 5-10 taun iklan ...

              Penyanyi asal Rusia bakal luwih elek tinimbang para sadulur TSIPSOshnoy. Kanthi oposisi bodho marang panguwasa Rusia, padha pour banyu ing pabrik saka Nazi Kyiv lan inflate gupuh ing Runet. pengkhianat.
          2. Sarboz
            Sarboz 25 September 2022 00:18
            0
            Kutipan saka Andobor
            Ing feed VO, ana setengah saka TsIPSOs, lan malah liyane ing topik bab ijol-ijolan.

            Ya, ing wektu ijol-ijolan, non-entitas kasebut diaktifake.
        2. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 24 September 2022 16:29
          -3
          Mesthi pribadi. Kajaba iku, iku subyektif. Nanging mine. Aku ora biyasa nyenggol wong liya.
          Nanging carane ora? Peskov ora nolak kanggo mbukak rincian lan alasan kanggo ijol-ijolan kuwi?
          Ora perlu tembung-tembung sing sedhih karo tumindak ngrawat 55 prajurit kita. Kanggo sampeyan malah ora bisa njawab kok mung ana 87 wong (kalebu DPR), lan ora padha nomer, sing urip padha regane meh 3 kaping kurang? Utawa sampeyan bisa mbecikake pathos kanggo wong-wong sing tetep ing panangkaran sak exchange unequal? Utawa sanak-sedulure wong sing tiwas nalika nyerang Azovstal, ing ngendi dheweke entuk Natsiks iki? Utawa, mbok menawa, sampeyan bakal ngomong carane pathos sampeyan bakal nerangake korélasi antarane tujuan denazification lan liburan Nazi? Kanthi janji saka kepala Komite Investigasi, ketua Duma ...
          Ya, dudu Medvedchuk sing tegang, nanging kenapa mung amarga dheweke (nilai pertimbangan) yen ijol-ijolan kasebut ditindakake.
          1. mitroha
            mitroha 24 September 2022 17:07
            0
            Kutipan: Kutipan Lavrov
            Ya, dudu Medvedchuk sing tegang, nanging kenapa mung amarga dheweke (nilai pertimbangan) yen ijol-ijolan kasebut ditindakake.

            Elinga yen sampeyan dhewe ngandika:
            kok persis amarga saka dheweke (value judgment) ijol-ijolan kuwi digawe ing kabeh

            Tegese, wong-wong padha mikir dhewe-dhewe, lan enggal-enggal njaluk supaya kabeh wong metu ing VO, lan akun-akun sing umure seminggu, lan sing wis 9 taun ora katon ing kene, lan bareng-bareng ngaturake wawasane marang wong liya. ..... Nalika aku ndeleng iki, tanpa dipikirake babagan diskusi saiki, aku langsung pengin nguwuh, kaya Stanislavsky, "Aku ora percaya!"
            1. Kutipan Lavrov
              Kutipan Lavrov 24 September 2022 17:46
              -4
              Aku ora peduli yen sampeyan percaya apa ora. Ora perlu ngomong yen dheweke mung nulis saka akun anyar. Para marshal situs kasebut uga nulis.
              Lan sadurunge mamang akun anyar, pikirake dhisik kenapa.
              Mung conto sing paling nyenengake yaiku kanca saka Donetsk - "pengamat", miturut pendapatku. Pira taun dheweke ana ing situs kasebut ... ya meh saka wiwitan, lan saiki ana ing ngendi? Lan ana akeh. Amarga akeh informan sing muncul. Aku ora bakal menehi jeneng maneh. Kajaba iku, akeh sanksi legislatif anyar.
              Ya, lan aku, ayo ngomong, ora kurang saka sampeyan ing situs iki, dadi ora perlu ngomong babagan carane sawetara agen Ukraina nulis ing kene ... uga, iki omong kosong.
              1. Sarboz
                Sarboz 25 September 2022 00:29
                0
                Kutipan: Kutipan Lavrov
                Aku ora peduli yen sampeyan percaya apa ora.

                Ora, sampeyan ora peduli. Tugas sing diwenehake sampeyan yaiku supaya kita percaya karo versi TSIPS babagan apa sing kedadeyan, supaya kita mangu-mangu versi resmi Kementerian Pertahanan, bener posisi kita, lan bener tujuan operasi khusus. Sampeyan pancen provokator.
          2. Krasnoyarsk
            Krasnoyarsk 26 September 2022 10:54
            0
            Kutipan: Kutipan Lavrov

            Ora perlu tembung-tembung sing sedhih karo tumindak ngrawat 55 prajurit kita. Kanggo sampeyan malah ora bisa njawab kok mung ana 87 wong (kalebu DPR), lan ora padha nomer, sing urip padha regane meh 3 kaping kurang?

            Kene sampeyan - negosiator exchange. Kanggo telung sasi saiki sampeyan wis berjuang kanggo nomer witjaksono, nanging dill ora setuju - mung 215 kanggo 55, wektu. Tumindakmu? Temtokake manawa luwih becik supaya para pejuang 55 diganggu, lan kita bakal menehi panganan 215 muzzles kaping telu dina? Dadi?
        3. Andobor
          Andobor 24 September 2022 16:39
          -1
          Kutipan saka Mitroha
          Aku bakal menehi 550 ukrovoinov

          Dheweke njupuk ukrovoinov sing dijupuk, supaya ora nyerah, butuh tentara bayaran lan Nazi.
        4. tamu
          tamu 24 September 2022 18:19
          0
          Kutipan saka Mitroha
          Senajan kanggo 55 gesang kita aku bakal menehi 550 ukrovoinov

          Ukrovoinov ora masalah, nanging Nazi inveterate lan teroris prakara liyane.
          1. mitroha
            mitroha 24 September 2022 20:05
            0
            Kutipan saka tamu
            Kutipan saka Mitroha
            Senajan kanggo 55 gesang kita aku bakal menehi 550 ukrovoinov

            Ukrovoinov ora masalah, nanging Nazi inveterate lan teroris prakara liyane.

            Aku mbaleni maneh, sampeyan bisa nerangake marang wong tuwa saka 5 saka 55 prajurit saka warga negara lan agama apa wae yen putra utawa bojomu lan bapakmu ora ana karo sampeyan, amarga kita ora ngganti Nazi, lan klompok Ukrainia ora pengin wong liya. ? Ngomong kanthi jujur, kanggo kepentinganku dhewe .... Stalin nggawe keputusan iki babagan putrane SAM, babagan dheweke, nanging sampeyan bakal ngliwati wong-wong iki kanthi pitakonan kaya ngono?
            1. tamu
              tamu 24 September 2022 21:26
              -2
              Sayange, aku dudu Stalin, nanging aku uga ora bakal ngganti kita karo teroris. Kanthi kabeh pakurmatan marang sederek saka sandera sing dicekel dening rezim teroris Bandera, sampeyan uga kudu mikir babagan sing dipateni teroris iki lan, sing luwih penting, bakal dipateni, uga sedulure.
              1. mitroha
                mitroha 24 September 2022 22:00
                +1
                Lan ora perlu mikir babagan jumlah Nazi sing bakal dipateni para pejuang sing dibebasake. Posisi sing padha .... Nanging anakmu ora ana ing panangkaran, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen dheweke ora rampung ing kono. Supaya sampeyan ora kudu ngganti prinsip sampeyan
                1. tamu
                  tamu 25 September 2022 00:32
                  0
                  Ya, ing kasus apa wae, aku ora kudu ngganti prinsip, amarga aku ora bisa njupuk keputusan kasebut, aku disalahake dening panguwasa.
              2. Sarboz
                Sarboz 25 September 2022 00:41
                0
                Kutipan saka tamu
                Kanthi kabeh pakurmatan marang sederek saka sandera sing dicekel dening rezim teroris Bandera, sampeyan uga kudu mikir babagan sing dipateni teroris iki lan, sing luwih penting, bakal dipateni, uga sedulure.

                Iku bener. Kita mung krungu yen salah sijine pejuang sing wis dibebasake, Vyacheslav Starostin, sing digebugi lan disiksa ing panangkaran, ngandika sanalika dheweke mudhun menyang tanah kelairane. "Gusti Allah mberkahi sampeyan supaya sampeyan bisa bali lan menehi wong f ... perang nganti pungkasan. Kanggo mungkasi kekacoan sing ana ing kana." Tegese, para pejuang kita sing wis mardika uga pengin mbales lan ora menyang omah menyang gubug.
              3. Krasnoyarsk
                Krasnoyarsk 26 September 2022 11:05
                0
                Kutipan saka tamu
                kita uga kudu mikir babagan sing dipateni teroris iki lan sing luwih penting bakal dipateni, uga sedulure.

                Lan kanthi wedi apa sampeyan mutusake yen dheweke "lan luwih penting mateni" wong? Kanthi sukses sing padha, aku bisa nganggep yen salah siji saka 55 sing dibebasake, bali menyang ngarep, bakal mateni Nazi sing muncul ing ngarep. Uncalan sampeyan iki rejeki-meramal ing ampas kopi. Ana kasunyatan - 55 pahlawan kita wis dirilis. Lagi ngomong - iwak kanggo lack of iwak lan kanker. Malah ijol-ijolan sing ora padha bisa migunani kanggo kita amarga, ora kaya Nazi, kita minangka humanis.
                1. tamu
                  tamu 26 September 2022 14:46
                  0
                  Nah, yen aku ngerti bantahan sampeyan babagan 55 kita, banjur kepiye Medvedchuk?
        5. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 24 September 2022 19:55
          +1
          Kutipan saka Mitroha
          Preduli saka banget kasunyatan exchange. Senajan kanggo 55 gesang kita, aku bakal menehi 550 prajurit Ukraina. Medvedchuk mung ketegangan kabeh.

          Kabeh iku bener, nanging ora perlu kanggo nyepetake Medvedchuk ana.
          "Flies kapisah, cutlets kapisah."
          1. mitroha
            mitroha 24 September 2022 20:13
            0
            Kutipan: Smoky_in_smoke
            Kutipan saka Mitroha
            Preduli saka banget kasunyatan exchange. Senajan kanggo 55 gesang kita, aku bakal menehi 550 prajurit Ukraina. Medvedchuk mung ketegangan kabeh.

            Kabeh iku bener, nanging ora perlu kanggo nyepetake Medvedchuk ana.
            "Flies kapisah, cutlets kapisah."

            Setuju banget. Nanging iki dudu keputusan kita, lan apa sing nyebabake, kita mung bisa spekulasi......
    2. lelik613
      lelik613 24 September 2022 15:03
      -2
      Ana leasing prasaja, nanging uga tuning.
  5. mordvin 3
    mordvin 3 24 September 2022 14:54
    -4
    Maneh, Volhynia dicathet ing Nazi kanggo sawetara alasan.
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 24 September 2022 15:12
      + 11
      inggih, inggih. dheweke dudu bander. Aku ora mateni wong Rusia. dheweke mung po.ts.reot
      1. mordvin 3
        mordvin 3 24 September 2022 15:26
        -6
        Kutipan: Lyudmila Myshkina
        inggih, inggih. dheweke dudu bander. Aku ora mateni wong Rusia. dheweke mung po.ts.reot

        Apa sampeyan nyathet kabeh APU karo UPA?
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 24 September 2022 15:35
          + 10
          ya wis. wiwit taun 14. Aku ngerti kok padha menyang Donbass. kanggo entuk keuntungan. mesin cuci, kompor lan peralatan liyane sing dijupuk saka omah-omah omah-omah sing dipisahake lan warna-warni, uga janji bakal menehi lemah lan apartemen. Kantor pos anyar nggawa barang ora nganggo truk, gerbong, digawa nganggo gerbong. Lan saiki dheweke ora entuk dhuwit sing apik. dadi upavtsi kuna uga bakal meri. apa bisa
          1. Komentar wis dibusak.
            1. cetha
              cetha 24 September 2022 16:54
              +6
              Kutipan: Mordvin 3
              Ing kasus iki, kenapa tentara Rusia ora bisa disamakan karo ROA?

              Inggih, lan dibandhingake ... Apa sampeyan nindakake iki?
              Yen mung amarga tulang punggung utama ROA yaiku pengkhianat. sawetara? Banjur ing domain umum sampeyan bakal nemokake tujuan lan tujuan saka Vlasovites.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
            2. tamu
              tamu 24 September 2022 18:23
              +3
              Umumé, ana artikel kanggo decriedization saka tentara Rusia, lan mbandhingaké tentara karo Nazi lan pengkhianat minangka tingkat paling dhuwur saka decrimination.
    2. tamu
      tamu 24 September 2022 18:20
      +3
      Ora, ora ana sing ngrekam, dheweke mlebu dhewe.
  6. roket757
    roket757 24 September 2022 14:54
    +4
    Ankara: Dhaptar tawanan Ukrainia kanggo ijol-ijolan kanthi panyuwunan pihak Rusia kudu dikurangi
    . Acara kasebut dhewe ora bakal nggawe luwih resik lan jelas
    Endapan iku dadi ... dadi e e.
    1. Taimen
      Taimen 24 September 2022 16:01
      +2
      Liberal tansah dadi pengkhianat, ing sawayah-wayah, amarga kanggo wong liberal, dheweke dhewe sing aji, nanging kanggo liyane dheweke ora peduli, dheweke uga seneng crita babagan hak asasi manungsa lan luh bocah. tingkat, uga ing antarane imperials. Kanggo liberal, iki piso ing ati. Merdika mung kanggo wong, nganti Rajapati lan nyolong lan ora tanggung jawab. Apa ora katon yen iki padha karo kasunyatan kita?
      1. roket757
        roket757 24 September 2022 17:28
        +4
        Liberal, kaya mengkono, wis suwe ora ana ... mung istilah sing isih ana, ing sangisore para setan ngumpul lan nestled sing ... inkarnasi modern saka Sodom lan Gomora.
        Saiki mung geni reresik saka swarga bisa ngresiki spasi, bumi saka wong-wong mau!
        Kaya angin saka sisih liyane, dadi abu-abu lan mambu, antara liya.
    2. cetha
      cetha 24 September 2022 16:14
      +5
      Kutipan saka roket757
      Ankara: Dhaptar tawanan Ukrainia kanggo ijol-ijolan kanthi panyuwunan pihak Rusia kudu dikurangi
      . Acara kasebut dhewe ora bakal nggawe luwih resik lan jelas
      Endapan iku dadi ... dadi e e.

      ya. Nyatane, teroris dibebasake amarga panjaluk teroris liyane.
      1. roket757
        roket757 24 September 2022 17:35
        -1
        Sing ala yaiku kasus kasebut didhelikake ing pepeteng, nanging bisa kanggo mbuktekake kabeh, nerangake kabeh, lan nyiapake pendapat umum kanthi cara sing normal lan bisa diakses !!!
        Apa kita kudu disimpen? PERLU!
        Apa kekurangan sing diwenehake kanggo ijol-ijolan duwe nilai praktis? Apa jenis ancaman sing ditindakake saiki? Oh, iku mamang ...
        Dadi kudu ngomong babagan kabeh IN ADVANCE !!!
        Wong bakal grumble, ora mangu, nanging kita duwe negativity kuwi ... ora ana kabungahan kuwi ana, sing mesthi.
        Bodho liyane, lan ing alun-alun, amarga bola-bali bola-bali.
        1. cetha
          cetha 24 September 2022 17:57
          +1
          Kutipan saka roket757
          Bodho liyane, lan ing alun-alun, amarga bola-bali bola-bali.

          Sayange.
  7. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 24 September 2022 14:57
    +2
    Sawise jeneng kasebut disepakati, para pihak setuju ngirim limang komandhan Azov iki * menyang Turki

    ***
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov (Vladimir Vladimirovich Vorontsov)
    16 Mei 2022 16:22
    Sawise rembugan karo militan sing metu, koridor khusus "ijo" dibukak
    ***
    "Azov" * kudu ngerti
    apa sing ana ing "sistem koridor" iki
    kanggo dheweke, kabeh "koridor rampung karo tembok",
    lan "terowongan mimpin menyang cahya" - menyang donya sabanjuré ...

    ***
    1. cetha
      cetha 24 September 2022 16:16
      +3
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Sawise jeneng kasebut disepakati, para pihak setuju ngirim limang komandhan Azov iki * menyang Turki

      ***
      Vladimir Vladimirovich Vorontsov (Vladimir Vladimirovich Vorontsov)
      16 Mei 2022 16:22
      Sawise rembugan karo militan sing metu, koridor khusus "ijo" dibukak
      ***
      "Azov" * kudu ngerti
      apa sing ana ing "sistem koridor" iki
      kanggo dheweke, kabeh "koridor rampung karo tembok",
      lan "terowongan mimpin menyang cahya" - menyang donya sabanjuré ...

      ***

      Tsipsoshnikov ora turu lan minus.
  8. Yak28
    Yak28 24 September 2022 14:59
    +4
    Ijol-ijolan iki minangka wayahe isin liyane ing operasi khusus iki, yen bakal ana liyane. Kaya sing dikandhakake ing TV, ana kira-kira 8000 tawanan, lan ora ana sing bisa diganti kanggo komandan Azov lan pembunuh tahanan kita? Napa kita butuh akeh tawanan Rusia iki yen ora dibutuhake dening rezim Kyiv
    1. Shelest2000
      Shelest2000 24 September 2022 15:32
      +4
      Saliyane personel militer Rusia lan republik Donbass, Kyiv nyerahake marang Federasi Rusia politisi oposisi Ukrainia Viktor Medvedchuk.

      Mungkin aku salah, nanging aku mikir yen mung kanggo karakter iki, sedulur sing sampeyan ngerti, ijol-ijolan iki diwiwiti.
      1. mitroha
        mitroha 24 September 2022 16:14
        +1
        Kutipan saka Shelest2000
        Saliyane personel militer Rusia lan republik Donbass, Kyiv nyerahake marang Federasi Rusia politisi oposisi Ukrainia Viktor Medvedchuk.

        Mungkin aku salah, nanging aku mikir yen mung kanggo karakter iki, sedulur sing sampeyan ngerti, ijol-ijolan iki diwiwiti.

        Yen sampeyan salah siji saka 55 pejuang sing diluwari saka panangkaran, sampeyan ora bakal ngomong. Nanging sampeyan ora ngomong babagan iki, ta? Sampeyan ora mikir babagan dheweke, mung sampeyan ngerti sapa ....
      2. tamu
        tamu 24 September 2022 18:28
        0
        Kum dudu sedulur. Ya, yen pancene babagan Medvedchuk, mula ijol-ijolan mesthi kedadeyan sadurunge.
      3. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 24 September 2022 20:09
        0
        Kutipan saka Shelest2000
        Mungkin aku salah, nanging aku mikir yen mung kanggo karakter iki, sedulur sing sampeyan ngerti, ijol-ijolan iki diwiwiti.

        Akeh sing ngerti iki.
    2. Andobor
      Andobor 24 September 2022 16:05
      0
      Kutipan saka Yak28
      Tawanan kaya sing dicritakake ing TV babagan 8000

      Kyiv ora butuh tawanan, butuh pembunuh, ing ngisor menara utawa ing kandhang.
      Nanging kita kudu diijolke.
      1. mitroha
        mitroha 24 September 2022 16:35
        +1
        Kutipan saka Andobor
        . Bener, kita kudu njaluk CINTA kanthi cara sing bisa ditindakake.
        Kyiv ora butuh tawanan, butuh pembunuh, ing ngisor menara utawa ing kandhang.
        Nanging kita kudu diijolke.

        Dheweke ora butuh pembunuh, nanging "hype" lan media, supaya bisa ngunggahake hubbub, ujare, dheweke janji lan ngluwari. Mulane, padha ora kasengsem ing pejuang biasa saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Nanging kita butuh pejuang kita, lan yen ana 2000 kita ing panangkaran, lan ana 20000, mula kita kudu ngganti, amarga iki wong kita. Lan Medvedchuk .... Mbok iki kaputusan pribadi, iku ora kanggo kula kanggo ngadili, nanging mbok menawa iku mung pitakonan. Aku ora duwe informasi 100 persen, kaya ora ana.
    3. Sarboz
      Sarboz 25 September 2022 00:54
      +1
      Kutipan saka Yak28
      Ijol-ijolan iki minangka wayahe isin liyane ing operasi khusus iki, yen bakal ana liyane.

      Wirang saka operasi khusus kita kasusun mung ing squeal saka kabeh-senjata, kritikus Staff Umum kita lan TsIPSOsh liyane sing-alongs.
  9. Arcady007
    Arcady007 24 September 2022 14:59
    +3
    Mergo saben dina jumlah tawanan kita suda.
    Sing 87, banjur 57, lan saiki 50.
    Iku katon kaya ing minggu 5 bakal tetep.
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 24 September 2022 15:04
      -4
      30 DNR, misale jek menehi. Lan kita - 57, misale jek kaya.
    2. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 24 September 2022 15:15
      0
      dheweke. Cetha yen wis jam sepuluh saka bis.
  10. Altman
    Altman 24 September 2022 14:59
    +5
    Wonten ingkang prêlu nêrangakên dhatêng para prajurit ing paprangan, kathah tiyang limrah ingkang botên mangrêtos bab punika, nanging kula mangrêtos kawontênanipun prajurit rusia. Ing tumindak sabanjure karo tawanan bakal angel, paling apik bakal akeh prajurit Ukrainia tatu. am
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 24 September 2022 15:06
      0
      Ya, jarene pasir sing padha - rincian ijol-ijolan ora ana urusan sampeyan.
      Ora ana sing bakal nerangake apa-apa marang sapa wae. Lan apa sing kudu diterangake - jeneng Medvedchuk nerangake kabeh tanpa tembung.
      1. Sarboz
        Sarboz 25 September 2022 00:58
        +2
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Lan apa sing kudu diterangake - jeneng Medvedchuk nerangake kabeh tanpa tembung.

        Lan kok sampeyan procrastinate versi iki. Carane akeh bisa kira-kira padha? Sampeyan kerja kanggo sapa?
    2. Andobor
      Andobor 24 September 2022 16:10
      0
      Kutipan saka Altman
      Ing tumindak ing ngisor iki karo tahanan bakal angel, paling apik bakal ana akeh prajurit Ukrainia sing tatu parah.

      Lan tawanan ing Ukraina ora dipetik, sampeyan ora bisa ngganti sapa wae,
      Kyiv perlu Nazi, lan padha njupuk tawanan.
      Kanggo ora nyerah.
    3. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 24 September 2022 20:17
      +1
      Kutipan saka Altman
      Wonten ingkang prêlu nêrangakên dhatêng para prajurit ing paprangan, kathah tiyang limrah ingkang botên mangrêtos bab punika, nanging kula mangrêtos kawontênanipun prajurit rusia. Ing tumindak sabanjure karo tawanan bakal angel, paling apik bakal akeh prajurit Ukrainia tatu.

      Dadi wong-wong sing tatu parah iki ngerti apa sebabe kahanane.
      Banjur padha nuduhake pikirane.
  11. NDR-791
    NDR-791 24 September 2022 14:59
    -2
    Wong lima iki tetep aman ing wilayah kita nganti perang rampung

    Iki pancen bener !!! Lan kita, wong bodho, bakal mbayar Sultan kanggo njaga "aman" ing resort.
    1. lelik613
      lelik613 24 September 2022 15:23
      +1
      Ing kahanan apa wae, pemilik casino tansah menang.
  12. Bulrumeb
    Bulrumeb 24 September 2022 15:03
    -5
    Iki dudu peso ing mburi saka "kanca" Rejep, nanging pedhang loro tangan kabeh.
  13. trafllot1832
    trafllot1832 24 September 2022 15:03
    -1
    Wong-wong sing ndeleng ijol-ijolan iki minangka kekirangan kita. malah kembang, dibandhingake karo apa sing dialami tawanan. Dadi aku menehi saran supaya meneng lan kepiye tumindak ing papan kasebut lan surat apa sing bakal sampeyan tandhani kanggo nylametake urip sampeyan. Gunakake cartridge siji ing sirah, lan ora cellmate saka sadulur ing layanan Aku mangu iku. Kritikus.
    1. Alex777
      Alex777 24 September 2022 15:14
      -2
      Aku ndhukung. Antarane liyane, luwih saka setengah saka informasi ing ijol-ijolan ora kasedhiya kanggo kita.
      Ing Serpentine, tembakan kasebut saka SAS kejiret yen ora ana sing ngomong kanthi banter. Bye. hi
    2. yuriy55
      yuriy55 24 September 2022 15:15
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Utawa Mungkin sampeyan bisa, nggunakake siji peluru ing sirah, lan ora ing sadulur cellmate ing layanan.

      Lan kenapa sampeyan duwe pendapat sing dhuwur babagan awake dhewe lan siap menehi label marang sapa wae? Wis entuk status?
      Ana kategori penjahat sing ora bisa diijolke karo tahanan biasa ... Mbebasake pedofil lan sijine limang tukang maling ing panggonane ... Aku duwe pendapat sing luwih apik babagan sampeyan ...
      1. trafllot1832
        trafllot1832 24 September 2022 15:32
        -5
        Waca kanthi ati-ati lan aja mlumpat saka topik kasebut, kepiye tumindak sampeyan? Apa sikap sampeyan marang ijol-ijolan? Aku pancene kanggo ijol-ijolan.
        1. kuztoday
          kuztoday 24 September 2022 22:44
          -1
          Sampeyan ndeleng, ijol-ijolan kaya ngono - wong lanang sing sederhana - lan 200 makhluk hyped lan wong manca sing dibebasake - iki kekalahan kita. Mangkono uga diwiwiti. Iki perang. Aku mati, nanging aku ora nyerah. Lan kita nyerah lan bakal terus nyerah.
      2. Andobor
        Andobor 24 September 2022 16:15
        -4
        Kutipan saka: yuriy55
        sing ora bisa diganti karo tahanan biasa ...

        padha nembak tawanan biasa, supaya ora nyerah,
        kita mung bisa diijolke kanggo sing ora bisa dirilis.
    3. Magog_
      Magog_ 24 September 2022 15:16
      -2
      kepriye tumindakmu ing panggonane
      Nalika aku krungu pitakonan utawa bantahan saka sawetara patriot karo phrases "Ing kene Zhukov bakal kene! Dheweke ora bakal ngidini!" Babagan kaya mengkono asring teka ing pikiranku: ora Vlasov, nanging Zhukov dikirim kanggo nyimpen posisi 2 UA ... Kepiye carane kita ngevaluasi Marshal of Victory dina iki, lan sapa sing bakal dadi peran iki?
    4. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 24 September 2022 15:21
      +3
      yen ijol-ijolan paling sethithik siji nganti loro lan ora kanggo Nazi lan tentara bayaran, kabeh wong bakal ngerti. lan supaya nyebar watara cart
      1. Andobor
        Andobor 24 September 2022 16:17
        -2
        Kutipan: Lyudmila Myshkina
        yen ijol-ijolan ana ing paling siji kanggo loro lan ora kanggo Nazi lan mercenary

        Dheweke dhewe njupuk tawanan biasa, supaya ora nyerah, kita mung bisa diijolke kanggo Nazi lan tentara bayaran.
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 25 September 2022 06:38
          -1
          dadi ora ana sing arep ngadili Nazi lan tentara bayaran. lan zebobe menehi rating kanggo mundhakaken lan stupidity saka dill. amarga wong-wong mau bakal luwih precaya marang Panjenengané. lan pracaya ing kekirangan lan kabodhoan Rusia
    5. Seamaster
      Seamaster 24 September 2022 15:58
      +3
      Ningali ing ijol-ijolan iki, kekirangan kita.
      Cukup bener - kekirangan kita. Lan kiriman sampeyan minangka pengkhianatan. Miturut logika samubarang, kanggo 213 diwenehi ukrov, kita kudu nampa 213 wong ing ijol-ijolan, nanging kita nampa 160 wong kurang. SATUATUS ENAM PULUH prajurit kita ditinggal nandhang sangsara ing panangkaran Nazi, lan sampeyan ndhukung keputusan iki !!!! Ya, sampeyan, kancaku, ora mung pengkhianat, nanging uga liberal, nanging!
      1. trafllot1832
        trafllot1832 24 September 2022 16:32
        -2
        Ya, sampeyan pancen tukang ngobong, nanging, pasang dhewe ing papan kasebut nalika dheweke krungu swara saben menit yen sampeyan wis ditinggal! Padha pitados bilih: Kita ora nilar wong-wong mau, kanthi iman iki padha tetep urip lan para pahlawan negara kita, lan panemu sampeyan pancen violet kanggo wong-wong mau. Ana sing wani, teka menyang rumah sakit lan ngomong marang pahlawan: Sampeyan biaya kita larang. sing bakal nggoleki wektu sing suwe kanggo sarana resusitasi sampeyan.
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 25 September 2022 06:45
          0
          Aku ora bakal verbose

          [quote][/quote]Katerina Polishchuk ("Burung" saka "Azov") nggawe publikasi pisanan ing Instagram sawise bali saka panangkaran. Yen dideleng saka tembung dheweke, dheweke duwe niat bali menyang permusuhan.
          "Matur nuwun kanggo kabeh wong lan kabeh wong kanggo tembung anget saka Salam lan dhukungan. Matur nuwun kanggo perang kanggo kamardikanku. Dilat tatu kita - lan menyang rangking! Yen aku mandheg esem, aku mati. Lan aku urip. Aku 'm ing Ukraina Kita nindakake bebarengan Nanging iki mung wiwitan - nyerat Katerina.
          Apike kanggo nambani Nazi Aziv, bali menyang Ukraina, supaya bisa bali menyang perang, sing langsung ditunjuk ...
    6. Komentar wis dibusak.
    7. 1939_1940
      1939_1940 24 September 2022 19:03
      -2
      Yen katon soberly, miturut sisih Ukraina, ijol-ijolan katon kaya iki .. Sepuluh tentara bayaran dibebasake minangka patrap muhibah liwat mediasi pangeran SA. Azov lan Angkatan Bersenjata Ukraina .. Salah Medvedchuk, diganti ing 50, Azov (8) lan liyane, kang 200 perwira .. Yen iki ora kekirangan, banjur apa?
    8. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 24 September 2022 20:26
      +2
      Kutipan saka: tralflot1832
      Utawa mungkin sampeyan bisa, nggunakake peluru siji ing sirah,

      Sing nggunakake kartrid siji iki karo sampeyan, sayang. ora bisa mbantah maneh.
  14. smaug78
    smaug78 24 September 2022 15:07
    +4
    idu. Padha ijol-ijolan kriminal perang, bab kang kita marang saka ngendi wae "kita bakal ngadili."
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 15:35
      -5
      Kita njagong ing kursi lan tumindak ala kaya saka baris ngarep.?
      1. smaug78
        smaug78 24 September 2022 18:22
        +1
        Hooray, jaran tanpa memori, pengkhianat potensial ...
        1. trafllot1832
          trafllot1832 24 September 2022 18:37
          -4
          Kita nindakake kabeh kanggo menang, rehabilitasi wong sing tatu bakal dadi karya kita. Sochi nampa sing tatu kanggo perawatan. Waca kabar.
          1. smaug78
            smaug78 24 September 2022 20:27
            +1
            Sampeyan ora nindakake apa-apa kajaba njupuk pose ...
    2. Andobor
      Andobor 24 September 2022 16:19
      -5
      Kutipan saka smaug78
      ngandika "kita bakal ngadili."

      padha ora perlu sing biasa, padha njupuk piyambak, nanging ing menara lan pengadilan padha njaluk kurs.
  15. Karabin
    Karabin 24 September 2022 15:19
    +7
    Kajaba iku:
    Presiden Turki Recep Erdogan ngandhani wartawan babagan rincian kesepakatan pertukaran tahanan, sing dikenal ing 21 September. Miturut dheweke, pihak Turki "negesake ijol-ijolan," laporan TRT.

    "Tujuane kanggo ngganti 200 wong. Kabeh wong iki saiki ing Turki, padha tamu kita. Vladimir Putin utamané mandheg ing siji jeneng. Kita ngirim wong iki menyang Rusia, "ujare Erdogan, tanpa nemtokake sapa sing diomongake. RIA Novosti kacarita iku Viktor Medvedchuk.

    Iki kanggo wong-wong sing nerusake versi sing Putin ora ngerti, lan dheweke wis diatur dening pemain.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 24 September 2022 20:35
      +2
      Kutipan saka Karabin
      Iki kanggo wong-wong sing nerusake versi sing Putin ora ngerti, lan dheweke wis diatur dening pemain.

      Dheweke menehi peduli babagan kabeh dhaptar.
      Lan bapa baptise wong-wong dhewe, sing ora dipasrahake.
    3. kuztoday
      kuztoday 24 September 2022 22:48
      -2
      Apa ana sing percaya yen 200 bathuk sing sehat bakal njagong ing kamar lan ngenteni pungkasane perang????? Omong kosong apa.. ya wis ana ing ngarep !!!!!
  16. BABAY22
    BABAY22 24 September 2022 15:31
    + 13
    Mula, iku ilmu kanggo kabeh wong, kudu njupuk sadurunge zhestobrovshchiki tekan tangan cilik kringet kanggo para penjahat kasebut.
    1. Andobor
      Andobor 24 September 2022 16:22
      -5
      Kutipan saka: BABAY22
      iku perlu kanggo njupuk

      nyedhaki ngarep, dheweke dhewe bakal njupuk wong-wong mau, lan wong menyang pengadilan lan menara, supaya ana bahan exchange.
  17. UAZ 452
    UAZ 452 24 September 2022 15:34
    +3
    Yaiku, dheweke ora gelem menehi 15 pimpinan kanggo bapak baptis, nanging diwatesi dadi lima, ditambah siji setengah atus pribadi menyang tumpukan kasebut (sèket, kita bakal nganggep, padha diijolke kanggo pejuang kita kanthi rasio siji kanggo siji, liyane - kanggo godfather). Iku apik yen kita ninggalake dhewe: Medvedchuk diijolke, Erdogan lan pangeran diwenehi kesempatan kanggo pamer ing peran peacekeepers ... Aku pengin kenalan karo kabeh dhaptar "kita", sing kita tindakake. ora ninggalake - nanging kita duwe cukup tahanan, apa kita menehi hadiah kanggo kabeh? Aku ora ngomong babagan - apa isih cukup kanggo ijol-ijolan prajurit sing ditawan? Mugi sing padha uga antarane dhewe, lan padha uga ora bakal nilar lan lali nalika mecahaken masalah geopolitik.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 15:40
      -3
      Iki loro, Erdogan lan Pangeran, isih bakal migunani kanggo kita, kita bakal muter kanggo dangu, Ukraina ora bakal nindakake.
      1. kuztoday
        kuztoday 24 September 2022 22:51
        -1
        Lan apa padha apik kanggo? Erdogan entuk gas kanthi murah, pindhah menyang NATO, adol UAV menyang Ukraina ... lan kanggo kita - tomat kimia lan peach racun ... apa gunane?
  18. fa2998
    fa2998 24 September 2022 15:57
    +3
    Kutipan saka Karabin
    . Negosiator sing gagah perkasa kanthi menang nyuda jumlah komandan Azov sing diijolke nganti kaping 3!

    Dheweke "makarya" kanthi apik. Saka saben wesi sing diomongake kabeh musim panas babagan pengadilan, apa kabeh wong nyebul? 50 kanggo 215 piye wae ora dipérang merata. Inggih, padha nggawa Medvedchuk - kamenangan! opo wassat hi
  19. kit88
    kit88 24 September 2022 15:59
    +8
    Yen wong pancene perlu Medvedchuk iki, banjur njaluk dhewe Arestovich, utawa luwih, lan ngganti minangka akeh sing kaya. Nanging kenapa ndemek tokoh sing nggegirisi kaya Volyn, sing dicekel para pejuang kita kanthi angel?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 16:13
      -2
      Suwene bisa tahan TA 57 supaya ora mlebu kertas sing dibutuhake mungsuh?
    2. svp67
      svp67 24 September 2022 16:25
      +5
      Kutipan saka: kit88
      Nanging kenapa ndemek tokoh sing nggegirisi kaya Volyn, sing dicekel para pejuang kita kanthi angel?

      Ing kana, saliyane Volhynia, ana akeh wong aneh sing mateni tawanan lan warga sipil, kenapa dheweke diwenehake?
  20. Seamaster
    Seamaster 24 September 2022 16:04
    +4
    Ing teori, panguwasa kita kudu nyebarake dhaptar lengkap tahanan Ukraina ing pusat tahanan pra-sidang. Lan supaya ibu / garwa Ukrainia, sawise ijol-ijolan sabanjure, takon marang panguwasa Ukrainia: "Yagene bokong iki diijolke, nanging Gritsko / Mykola lan malah, kanthi gedhe, Vasilko ora diijolke? tukaran?”
  21. Komentar wis dibusak.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 16:17
      -2
      Kulawarga kita bali menyang omah, lan papat sampeyan intern lan ora dingerteni manawa dheweke bakal bali menyang Ukraina.
      1. godhong
        godhong 24 September 2022 16:50
        -1
        Kutipan saka: tralflot1832
        Kulawarga kita bali menyang omah, lan papat sampeyan intern lan ora dingerteni manawa dheweke bakal bali menyang Ukraina.

        wah! ya padha karo wong Turki nganti pungkasan perang. Aku wong ora mangu-mangu bab kamenangan kita, kang tegese sawise nyoba mesthi bakal tindakake, kang padha kudu njaluk aman lan swara, mesthi, minangka terdakwa. Nanging aku diam-diam ngarep-arep yen dheweke bakal dianggep kaya Khashoggi.
        1. trafllot1832
          trafllot1832 24 September 2022 16:59
          -3
          Nanging Ukraina kalah utawa cilaka, spanduk ora bisa metu saka Taira, meneng.
  22. Yura
    Yura 24 September 2022 16:21
    -1
    Aku entuk komentar siji, komentar sing apik. Ing sumber lan video sing aku ora ngelingi, mulane, ora verbatim nanging cedhak karo asline - 1. Aja, ing kahanan apa wae, pengin ala kanggo negara sampeyan lan kekalahan tentara sampeyan. 2. Kerot untu, aja gupuh. Kita kabeh bakal mati ing sawijining dina, pitakonane kepiye lan kenapa. 3. Sadar yen Rusia saiki lagi perang karo Barat kolektif. Topeng wis dicelupake. Ing sawijining dina, kita bakal bisa maneh setuju kanggo mbangun hubungan kerja, nanging iki ora bakal kelakon. Ora ana pangertèn kanggo nyimpen godhok lan soba, amarga, sepisanan, sampeyan ora bakal entuk cukup kanggo seumur hidup, lan kaping pindho, deleng titik 2. 4. Aja isin yen sampeyan wong Rusia, sampeyan begja. cukup kanggo lair ing negara gedhe karo sajarah dawa. Iki dudu kabecikanmu, nanging kuwasamu ora bakal kelangan pasuryan ing ngarepe tatapan bisu kabeh leluhurmu wiwit biyen. 5. Sampeyan lagi nandhang lara, nyawamu njedhul. Iki apik. Iku tegese sampeyan urip, nyata. 6. Pungkasan mangertos bilih humanisme Eropa punika kangge manungsa ingkang dipunbetahaken, lan sanesipun - lintang kuning ing lengen klambi. 7. Aja nganti nesu perang. Tentara ngerti apa sing kudu ditindakake lan bakal ngerti dhewe. Yen sampeyan pengin perang - pindhah menyang kantor rekrutmen. Apa sampeyan pengin melu militer? Banjur mateni awak dhewe ing irung: perang iku rereget, getih, cipratan lan wedi kewan. Ing perang, wong sipil tansah mati, sing ora kudu disalahake. Sanajan dheweke wis dicuci otak karo propaganda anti-Rusia, saiki dheweke ana ing ruang paling ngisor, lan sampeyan ana ing kursi. Elinga yen sampeyan pengin ngayunake saber sampeyan. 8. Urip normal, nglindhungi wong sing dikasihi lan mbantu wong liya, amarga ing tahap iki ora ana sing gumantung marang sampeyan. 9. Sampeyan wong sing bebas, Sampeyan duwe hak ora dipercaya negara. Sampeyan bisa nimbang saben tembung saka iku goroh. Sampeyan ora bisa dipercaya mripat lan kuping, lan sampeyan duwe hak kanggo takon pitakonan bab sampeyan, nanging mung sawise musuhan rampung. Kenapa sawise? Waca titik 1.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 17:05
      -2
      Pangerten banget babagan kahanan internasional, minus kaya medali kanggo posisi sipil sampeyan, lan tanggung jawab kanggo nasib Tanah Air - Rusia. Kita bakal menang, ora ana pilihan liyane.
      1. Yura
        Yura 24 September 2022 17:20
        0
        Matur nuwun kanggo dhukungan lan ya kita bakal menang. hi
  23. svp67
    svp67 24 September 2022 16:22
    +3
    Uga dilapurake yen, saliyane kanggo personel militer Rusia lan republik Donbass, Kyiv nyerahake menyang Federasi Rusia.
    bapak baptis saka Pak Putin
    Viktor Medvedchuk.
    Dadi pawarta luwih bener.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 September 2022 17:07
      -1
      Nanging Pushilin duwe panemu sing beda, lan sakperangan alesan aku pracaya marang dheweke. Kita ora pindhah menyang ijol-ijolan tahanan kanggo kabeh 8 taun.
      1. svp67
        svp67 24 September 2022 17:34
        +4
        Kutipan saka: tralflot1832
        Nanging Pushilin duwe pendapat sing beda, lan sakperangan alesan aku pracaya marang dheweke
        Nanging Kadyrov uga duwe panemu sing beda, beda karo Pushilin. Yagene kedadeyan kasebut?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 24 September 2022 17:39
          -3
          Kadyrov ora duwe tentara bayaran maneh ing wilayah pasukan sukarelawan saka Chechnya, dheweke mlayu. saka jurusan lan ndhuwur.
          1. svp67
            svp67 24 September 2022 18:37
            +6
            Kutipan saka: tralflot1832
            lan tindakake pesenan.

            Saiki sampeyan ngomong apa? Lan apa sing kudu dilakoni karo ijol-ijolan anyar? Wong sing arep mati kudu ngerti apa utawa sapa sing ditindakake. Nanging saiki ora ana pangerten kaya ngono. Kepemimpinan kita, kanthi tumindak lan isin, nindakake kabeh kanggo nyuda wong.
    2. Magog_
      Magog_ 24 September 2022 17:12
      0
      Uga dilapurake yen saliyane bapak baptis Putin, Viktor Medvedchuk, Kyiv dipasrahake marang prajurit Federasi Rusia Rusia lan republik Donbass.
      Ing versi iki, kabar iki ditanggapi dening masyarakat. Kamenangan PR Nazi liyane. Propagandis kita ora ngerti iki? Utawa ngerti, nanging nampa prentah liyane?
      1. trafllot1832
        trafllot1832 24 September 2022 19:32
        -2
        Ana kemajuan, wingi aku nyambut gawe, nonton TV wengi-wengi, tayangan ulang. Akhire dheweke nuduhake sing bali saka neraka. Mungkin ana sing mulai berubah. Aku durung weruh wahyu sing kaya ngono. Para pahlawan kita. bangga karo wong-wong mau, kita, ayo padha tawar-menawar kanggo sawetara sushnik.
  24. Shelest2000
    Shelest2000 24 September 2022 17:17
    +1
    Kutipan saka Mitroha
    Kutipan saka Shelest2000
    Saliyane personel militer Rusia lan republik Donbass, Kyiv nyerahake marang Federasi Rusia politisi oposisi Ukrainia Viktor Medvedchuk.

    Mungkin aku salah, nanging aku mikir yen mung kanggo karakter iki, sedulur sing sampeyan ngerti, ijol-ijolan iki diwiwiti.

    Yen sampeyan salah siji saka 55 pejuang sing diluwari saka panangkaran, sampeyan ora bakal ngomong. Nanging sampeyan ora ngomong babagan iki, ta? Sampeyan ora mikir babagan dheweke, mung sampeyan ngerti sapa ....

    Banjur carane miring dheweke dadi ing antarane wong lanang sing diijolke? Dheweke warga Ukraina. Ora tau dadi anggota LDNR, dudu partisan, dudu oposisi "pro-Rusia"? Wong sing nyedhiyakake informasi palsu menyang Rusia babagan topik militer-politik lan amarga akeh pejuang kita sing tiwas? Lan apa sing kedadeyan ing cedhak Kharkov, kalebu. lan amarga kesalahane, aku ora bakal ngelingake ...
    Ora, yen dheweke kandha yen dheweke diijolke kanggo pengadilan sing adil ing Rusia, mula aku mung bakal! Nanging ana siji gedhe "nanging" - relatif.
  25. Marson35
    Marson35 24 September 2022 17:28
    +3
    Ya ... Pranyata dheweke bajingan negosiator kita, nanging malah bisa mudhun ... Kelas !!!
  26. Nikoha2010
    Nikoha2010 24 September 2022 19:05
    +1
    Rusak Su-24 Rusia ing Suriah, sawise tomat Turki teka ?!
  27. jay_tk
    jay_tk 24 September 2022 19:27
    0
    Padha diwenehi adoh, kang tegese Abramovich kudu digantung tinimbang!
  28. Roman Efremov
    Roman Efremov 24 September 2022 19:48
    -2
    [quote=Clear][quote=
    Ana ewonan vushnik ing panangkaran kita, mula ijol-ijolan. [/ Quote]
    Ya, dheweke ora bakal ngganti sapa wae kanggo VSUshnikov biasa, ngerti! Iki daging kanggo wong-wong mau, bahan sampah - mung Feed wong-wong mau, supaya Rusia feed luwih apik. Kita ora duwe pilihan liyane - salah siji ngganti iki, utawa sabar karo kasunyatan sing wong kita ana bakal tortured pati. Kita bakal njupuk iki - dheweke bakal nyiksa kita, pilihan kasebut. Apa sampeyan mikir aku seneng skema pertukaran iki??? Ora ana cara liya!
    1. Jelatang
      Jelatang 25 September 2022 08:13
      0
      Sapa sing bakal nyiksa kita? "Azov" (dicekal ing Federasi Rusia) wis dikalahaké. Pranyata pejabat APU biasa bakal nyiksa kita.
      VSUshniki prasaja sing apik banget. Kanthi dhukungan saka Ukrainians tentrem apik.
      Kanggo nglindhungi para prajurit lan perwira kita saka penyiksaan ing panangkaran, perlu nggunakake alat abot jarak adoh kanthi maksimal. tanpa mbabarake militèr kanggo resiko dijupuk.
      nanging mengkono persis ngelawan.
      Dumadakan tantrums bab kasangsaran saka tawanan sawise sing katon meanness apik tenan lan lamis.
  29. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 24 September 2022 21:18
    +2
    Kutipan: Roman Efremov
    Pushilin ujar manawa amarga Medvedchuk, luwih saka 1000 prajurit DPR dibebasake.

    Ah, ah Pushilin dhewe kandha. Apa wewenang gedhe. Sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa pigura iki. Pushilin minangka wayang Kremlin sing manut banget. Sawise mateni Zakharchenko, FSB diangkat Pushilin, sing setuju kanggo kabeh. Iki minangka blotter utawa pad. Pushilin minangka agen Surkov. Ora ana papan kanggo nyelehake prangko. Waca apa sing ditulis Strelkov babagan dheweke lan Medvedchuk. Aku wis nglacak Pushilin wiwit umur 14. Aku ngerti apa sing daktulis.
  30. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 24 September 2022 21:23
    -2
    Kutipan saka: tralflot1832
    Nanging Pushilin duwe pendapat sing beda, lan sakperangan alesan aku pracaya marang dheweke.

    Sing luwih spesifik, ora cah wadon kene, kok ujug-ujug pracaya?
  31. Jelatang
    Jelatang 25 September 2022 08:05
    0
    Kutipan saka Mitroha
    Kutipan: Kutipan Lavrov
    iku angel mbayangno model saka tekad unbending.

    Cukup nambahake manawa iki minangka penemuan lan pendapat pribadi sampeyan. Ora ana tembung kasebut ing artikel utawa ing pidato "Turkish Peskov".
    Preduli saka banget kasunyatan exchange. Senajan kanggo 55 gesang kita, aku bakal menehi 550 prajurit Ukraina. Medvedchuk mung ketegangan kabeh.


    Miturut logika iki, ora perlu perang babar pisan. Luwih akeh urip kita sing bisa disimpen.
  32. Penilai
    Penilai 25 September 2022 14:40
    0
    Nah, apa sing nggumunake? Iku mung wiwitan! Elinga statement Yu Zhdanov "Stalin marang kula:" Politik iku bisnis reged. Gawe kimia...