Review militèr

Gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov

120
Gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov

Dina sadurunge, kepala DPR, Denis Pushilin, ngelingake yen mungsuh ngumpulake pasukan penting ing sisih lor-kulon republik, lan wilayah-wilayah jejer lagi diresiki saka ranjau. Kegiatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah iki dianggep minangka persiapan kanggo nyerang utawa maneuver diversionary.


Dina iki, Kamentrian Pertahanan Rusia kacarita sing mungsuh, nggunakake pasukan saka 10 gunung serbu brigade, nyoba nyerang ing arah saka desa Berestovoe kanggo ngranggeh kontrol liwat pemukiman strategis penting. Serangan para nasionalis kasil ditanggulangi. Akibat serangan sing ora kasil, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang 48 personel, kalebu pitung perwira. Sekawan unit kendaraan lapis baja dirusak dening tembakan bali saka pasukan kita.

Pungkasan, gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov. Sawetara koresponden militer langsung nglaporake aktivasi militer Rusia ing wilayah Kupyansk. Miturut Kementerian Pertahanan, sajrone 14 jam kepungkur, militan saka brigade mekanis kaping 92 lan XNUMX wis ngalami kerugian gedhe ing kene minangka asil karya artileri kita. Persiapan artileri sing apik tansah ndhisiki serangan. Bisa uga permusuhan ing arah iki bakal saya tambah akeh sawise referendum rampung.

Elinga yen sawetara dina sadurunge, pasukan mungsuh maju ing sisih wétan lan lor wilayah Kharkiv, tekan Kupyansk sing kasebut ing ndhuwur lan metu menyang Izyum lan ing sisih lor DPR.

Mungsuh ngalami kerugian sing signifikan ora mung ing garis ngarep, nanging uga ing mburi. Pilot Rusia mateni luwih saka 200 nasionalis kanthi serangan presisi dhuwur ing wilayah Nikolaev mung sedina. Tentara bayaran manca entuk hard: ing wilayah desa Kalinovka ing wilayah Mykolaiv sing padha, serangan rudal numpes titik penyebaran prajurit rejeki sauntara, kerugian kira-kira 300 militan.

Ing jajaran Angkatan Udhara Ukrainia, ketoke ana spesialisasi registrasi militer anyar - "kamikaze pilot". Ora ana cara liya kanggo nerangake upaya keras kepala kanggo ngangkat pejuang tunggal menyang udara, sing langsung ditembak dening pertahanan udara utawa pilot Rusia. Iki nasibe befell pilot saka Ukrainia MiG-29, kang pejuang kita ditembak ing cedhak desa Sergeevka, wilayah Dnepropetrovsk. Pesawat Ukrainia wis dilengkapi maneh kanggo nggunakake rudal anti-radar HARM Amerika.

Ora kaya pertahanan udara Ukrainia, sing malah ora ngerti drone kamikaze sing ditembak mudhun (lan apa sing ditembak mudhun) ing Odessa, penembak anti-pesawat kita kerjane kanthi apik sajrone sedina. Secara total, pitung UAV, 42 HIMARS lan Vilkha MLRS cangkang, uga telung rudal anti-radar HARM ditembak mudhun. Liwat reservoir Kakhovka, Bayraktar TB-2 dicegat lan dirusak, ing rute saka wilayah Nikopol menyang arah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye. Serangan teroris liyane ing cedhak pembangkit listrik tenaga nuklir wis dicegah. Bener, ora bisa nyegat salah sawijining rudal sing nyerang Novaya Kakhovka.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
120 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Trapp1st
    Trapp1st 24 September 2022 15:00
    +6
    usaha terus-terusan kanggo ngangkat pejuang siji menyang udhara
    Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.
    1. gansales
      gansales 24 September 2022 15:08
      -6
      Kabeh sing paling menarik durung teka .. Staf Umum kita meneng babagan iki!
      Khan kanggo sampeyan Bandera ..hehe
      1. Trapp1st
        Trapp1st 24 September 2022 15:11
        -9
        Staf Umum kita meneng babagan iki
        Dheweke pancen ora bisa ngomong.
        1. mitroha
          mitroha 24 September 2022 15:27
          +4
          Salah siji banget enom lan "abadi" utawa, ing nalisir, urip, lan amarga dhuwit kanggo kulawarga utawa ancaman, mbok menawa lara serius, sing mutusaké kanggo ngedol piyambak ing rega sing luwih dhuwur, lan apa padha pour menyang kuping, ngerti propaganda dill. .........
          Pesawat Ukrainia wis dilengkapi maneh kanggo nggunakake rudal anti-radar HARM Amerika.

          Sapa sing nulis babagan F-16 ing kene? Peti kasebut rada gampang dibukak.
          1. Sally mekar
            Sally mekar 24 September 2022 15:51
            -22
            nanging mung wong sing mbela tanah air lan tanahe ora ana ing pikiran)?
            1. Trapp1st
              Trapp1st 24 September 2022 15:56
              0
              nanging mung wong sing mbela tanah air lan tanahe ora ana ing pikiran)?
              Lan sapa sing njupuk tanah utawa tanah air?) Kepiye sampeyan mbayangno iki ing umum? Inggih, yen, mesthi, kita pirembagan ing slogans, banjur versi digunakake, mbok menawa kesalahanku, iku aku nganggep wong a priori ora dadi bodho, utamané pilot.
              1. Sally mekar
                Sally mekar 24 September 2022 16:08
                -20
                uga ana kasunyatan ana slogan yen sampeyan ora bisa mbukak peta lan ndeleng apa Ukraina lan ngendi Rusia dumunung uga apa aku bisa. Utawa kertu salah?
                1. Trapp1st
                  Trapp1st 24 September 2022 16:11
                  0
                  Utawa kertu salah?
                  Amarga dheweke duwe tanah kelairan, Ukraina bakal tetep dadi, lan ora bakal pindhah saka peta menyang papan liya, lan ora mungkin diasingake menyang Siberia. Iki saka kategori, padha bakal teka, matèni kabeh wanita lan rudo pekso sapi.
                  1. sanak
                    sanak 24 September 2022 16:18
                    -11
                    Dadi sampeyan bakal mbenerake fasisme ing Perang Donya II.
                    1. Trapp1st
                      Trapp1st 24 September 2022 16:24
                      +2
                      Dadi sampeyan bakal mbenerake fasisme ing Perang Donya II.
                      Apa sampeyan wong normal? Bandingake tentara Rusia gagah lan Rusia karo Nazi ... Mesthi, aku ora bakal mbuwang complaint, nanging sampeyan kobong.
                  2. Pecinta Hiu
                    Pecinta Hiu 26 September 2022 06:27
                    +5
                    Pira pilot sing dilatih? 5 taun sekolah lan jumlah sing padha ing pasukan mininum? Malah yen sampeyan mlebu sekolah ing taun 98, 10 taun, ana 3-4 generasi. Dheweke wis inspirasi kanthi sadar sajrone urip babagan Ukraina sing merdika minangka bagean saka NATO, Ukraina Eropa, dudu wong Asia. Lan wong-wong Asia, kita, tansah pengin nguwasani wong-wong mau, ngrampog wong-wong mau, aja nglakoni telek, nanging urip kanthi biaya, lan liya-liyane. Iki sing mabur, motivasi, nesu, sengit, nglindhungi Ukraina minangka bagéan saka NATO.
                    1. mamang
                      mamang 29 September 2022 08:56
                      -2
                      Quote: Kekasih Hiu
                      Iki sing mabur, motivasi, nesu, sengit, nglindhungi Ukraina minangka bagéan saka NATO.

                      Iki mung bisa dingerteni ... ora jelas kepiye wong sing tuwuh ing Rusia, sinau, kerja, manggon ing Rusia, nuduhake pandangan lan motivasi. Sedhih yen ngerti.
                2. Okakakiev
                  Okakakiev 24 September 2022 16:15
                  + 15
                  Aku mbukak lan ndeleng ngendi Ukraina lan ngendi AS. dadi kacang
                3. Komentar wis dibusak.
                4. Photon
                  Photon 24 September 2022 18:39
                  +7
                  Sampeyan nduduhake efektifitas investasi $8 ing media Ukrainia. Lan sampeyan bisa uga mikir yen Amerika bakal nuduhake sampeyan Mickey Mouse ing TV nganggo dhuwit iki? Lan pranyata sampeyan digawe Benderites. Padha èfèktif nerangake kanggo sampeyan sing Ukrainians ora Rusia. Aku pancene pengin Anglo-Saxon mbayar iki!
                5. Petr_Koldunov
                  Petr_Koldunov 24 September 2022 19:04
                  + 10
                  Kutipan: Ivan_chai
                  Utawa kertu salah?

                  Nalika bener. Lan sawetara dina maneh bakal bener. Banjur - ora maneh ... nanging ora bab iku. Lan babagan kasunyatan manawa wong Rusia manggon ing kana, sing wis dirusak dening pamrentah pidana kira-kira sangang taun saiki!
                  Lan sapa sing bisa "mbela tanahe" ing kana kanthi nembak wong Rusia? Jawabane ketok. Ora ana wong sing duwe tanah iki!
                  Lan saben wong sing nembak Rusia yaiku Nazi, sing teka ing jumlah gedhe saka kulon lan banjir ing sisih wétan Ukraina. Mung padha nyoba kanggo mbabarake Rusia saka Rusia minangka penjajah lan nonhumans, lan Rusia saka Donbass minangka separatist lan scum.
                  Oalah... sing mbela tanahe biasane ora nembak wargane. Sawise kabeh, amarga manggon ing lemah "dhewe", tegese "dhewe", ta? Lan ukrovermacht numpes sipil tanpa tega, sengaja shelling wilayah omah kutha tentrem.
              2. Sergey Zhikharev
                Sergey Zhikharev 24 September 2022 18:37
                -2
                Pilot urip ing Ukraina, lan kanggo 8 taun marang sing "Rusia ala," "Ukraina iku kabeh kita." Banjur Rusia nyerang Ukraina (amarga bagean Rusia ana ing Kharkov lan Kherson, lan dudu Ukrainia ing Kursk lan Ryazan.) Yagene, ing kahanan kasebut, ora lunga kanggo mbela tanah air?
                1. Nyrobsky
                  Nyrobsky 24 September 2022 19:54
                  + 11
                  Quote: Sergey Zhikharev
                  Banjur Rusia nyerang Ukraina (amarga bagean Rusia ana ing Kharkov lan Kherson, lan dudu Ukraina ing Kursk lan Ryazan.)

                  Rusia ora nyerang ing ngendi wae. Kasunyatan manawa Rusia cedhak karo Kharkov lan Kherson minangka asil saka kasunyatan manawa dill, ditipu dening kasur sajrone 8 taun, terus-terusan "ngundang" kasebut. Ing kene kita ngenteni.
                  Quote: Sergey Zhikharev
                  Yagene, ing kahanan kasebut, ora lunga mbela tanah air?

                  Ora saka sing nglindhungi. Dheweke kudu mbela tanah air saka Amerika Serikat. Kita ora bisa, mula saiki kita bisa nulungi. Padha diwenehi kadhaulatan lan kamardikan ing umum ing 1991, manggon, dadi woh lan berkembang ing tetanggan apik, nanging ora, padha mutusaké kanggo nglakoake munggah sawetara jenis "kamardikan saka kamardikan". Padha diudhek supaya saiki tanggi liyane wis siyap bali menyang tanah leluhur sing klebu ing Ukraina sawise Perang Donya II.
                  1. Prasaja
                    Prasaja 24 September 2022 22:15
                    +4
                    Kutipan: Nyrobsky
                    Padha diudhek supaya saiki tanggi liyane wis siyap bali menyang tanah leluhur sing klebu ing Ukraina sawise Perang Donya II.


                    Mlaku-mlaku. wassat

                    Mung saiki aku wis obrolan karo Ukrainia - iku perlu, carane otak manungsa bisa diganti - kang nyoba kanggo mbuktekaken kanggo kula (antarane liyane) sing FRG bakal urip bebas ing gas Amérika lan Norwegia. wassat
                  2. _RUSSIAN_BEAR_
                    _RUSSIAN_BEAR_ 25 September 2022 11:02
                    +1
                    SSR Ukrainia minangka siji-sijine republik sing, nalika ninggalake, duwe kabeh supaya bisa dadi negara sugih. Sumber daya, abot, otomotif, penerbangan, gawe kapal. Infrastruktur normal, iklim normal, pasukan normal. Umumé, kabeh ana. ngendi iku?
                    1. IImonolitII
                      IImonolitII 25 September 2022 12:26
                      +1
                      RSFSR, uga, nanging ora ana standar urip sing dhuwur lan ora korupsi)
                      1. Lyuba1965_01
                        Lyuba1965_01 25 September 2022 22:19
                        +1
                        Kabeh utang mantan USSR tetep ing Rusia, kang mbayar dhewe.
                        Uga, aja lali sing sacoro prakteke nganti 2004 (lan nyatane nganti 2007) ing Rusia, sing paling bodho kanggo ns, nanging paling wicaksana kanggo kita "Western partners" Agreement Enggo bareng Produksi, ing kang Rusia nampa meh boten saka Advertisement saka hidrokarbon sawijining. .
                        Kanthi mukjizat apa Putin bisa mungkasi operasi perjanjian iki isih dadi misteri.
                        Nanging, ya, persetujuan iki terus beroperasi ing Sakhalin-2 nganti wiwitan operasi khusus.
                        Nanging persetujuan iki ing Sakhalin 1 isih ana, lan ora bisa nyingkirake.
                        Dadi, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana sing khusus kanggo Rusia kanggo lemu.
                        Ya, aku bisa ngomong akeh perkara, nanging ora mungkin sampeyan bakal kasengsem.
                        Babagan korupsi.
                        Apa kita seneng utawa ora, nanging ana, lan bakal ana ing endi wae, ing sistem apa wae.
                        Loro-lorone ing EU lan ing Amerika Serikat, sing gumunggung yen didakwa ora korupsi.
                        Ing Amerika Serikat, korupsi bener-bener ana kanthi resmi, lan pajak dibayar saka iku.
                        Mung diarani tembung ayu "lobbying".
                        Nyatane, iki korupsi nyata.
                        Dadi, sayangé, wong iku ringkih banget.
                      2. IImonolitII
                        IImonolitII 26 September 2022 12:44
                        0
                        Ya, aku bisa ngomong akeh perkara, nanging ora mungkin sampeyan bakal kasengsem.

                        Apa, bakal cukup menarik.
                        Aku ora ngomong yen negara kita pancen ora efisien (mesthi luwih apik tinimbang Ukrainia), nanging efisiensi banget. Lan ora bisa digunakake ing kapitalisme saiki.
                      3. Lyuba1965_01
                        Lyuba1965_01 26 September 2022 19:51
                        0
                        Saiki meh kabeh diarani. Ora ana kapitalisme ing negara maju, ana imperialisme.
                        Secara kasar, iki nalika kapitalisme industri diganti karo kapitalisme finansial.
                        Miturut sing bener, iki minangka penggabungan monopoli industri karo monopoli perbankan.
                        Kaya sing sampeyan ngerteni, pemodal ora ngasilake apa-apa, lan mulane ora bisa tuwuh kaya ngono (indikator PDB rada sewenang-wenang lan ora nggambarake kahanan ekonomi sejatine negara tartamtu)
                        Masalah Rusia modern yaiku wis ngliwati tahap kapitalisme industri, nalika ing taun 90-an negara kita pindhah menyang sistem ibukutha.
                        Mulane Rusia saiki wis ketinggalan ing pirang-pirang cara, kalebu pangembangan produksi.
                        Lan bakal suwe banget yen pemodal "kita" ora ngerti yen tanpa industri sing maju, ing ngendi dheweke kudu nandur modal supaya bisa urip, kabeh modal bakal dadi gelembung sabun.
                        (IMHO).
                  3. Sergey Zhikharev
                    Sergey Zhikharev 26 September 2022 01:19
                    +1
                    Rusia ora nyerang ing ngendi wae. Kasunyatan manawa Rusia cedhak karo Kharkov lan Kherson minangka asil saka kasunyatan manawa dill, ditipu dening kasur sajrone 8 taun, terus-terusan "ngundang" kasebut. Ing kene kita ngenteni
                    .
                    Iki saka sudut pandang Rusia. Lan wong kasebut urip (mungkin) ing Ukraina, lan dheweke duwe sudut pandang sing beda. Kosok baline Rusia.
                    Ora saka sing nglindhungi. Dheweke kudu mbela tanah air saka Amerika Serikat. Kita ora bisa, mula saiki kita bisa nulungi. Padha diwenehi kadhaulatan lan kamardikan ing umum ing 1991, manggon, dadi woh lan berkembang ing tetanggan apik, nanging ora, padha mutusaké kanggo nglakoake munggah sawetara jenis "kamardikan saka kamardikan". Padha diudhek supaya saiki tanggi liyane wis siyap bali menyang tanah leluhur sing klebu ing Ukraina sawise Perang Donya II.

                    Lan maneh, iki saka sudut pandang Rusia, Rusia pengin mbantu Ukraina paling ora ndeleng cahya. Lan saka sudut pandang wong Ukrainia, sing pisanan yakin yen dheweke wong Ukrainia, banjur Ukraina dudu Rusia, banjur Rusia nyerang Crimea, lan pungkasane Kharkov - kahanan kasebut beda. Ya, saka sudut pandang kita, posisine omong kosong, nanging iki posisine. Wong Eropa (ing taun 40-an lan saiki), uga Amerika Serikat, uga ora ngerti / ora ngerti carane bisa mbela rezim Stalin lan / utawa Putin.
                  4. Machiavelli
                    Machiavelli 29 September 2022 15:09
                    +1
                    Kasunyatane, wiwit jaman gerakan rakyat, dheweke wis dikandhani yen Rusia sing mlarat nyedhot kabeh jus. Lan sing mabuk Rusia lan lazybones. Kulawarga kula manggon ing kono, lan ing sisih wétan Ukraina. Wiwit awal taun XNUMX-an, dheweke wis dadi dill, sanajan dheweke lair lan sinau ing RSFSR.
            2. Alexey Lobanov
              Alexey Lobanov 24 September 2022 16:13
              +1
              Kutipan: Ivan_chai
              nanging mung wong sing mbela tanah air lan tanahe ora ana ing pikiran)?

              Lha kok padha mutusake yen iki tanah lan tanah air, eh, ragul?
              1. geosun
                geosun 24 September 2022 16:20
                +1
                Aku setuju banget, kita ora duwe hak kurang kanggo wilayah iki, amarga setengah saka populasi kita duwe leluhur saka kono.
              2. Prasaja
                Prasaja 24 September 2022 22:21
                +1
                Padha manggon ing kono. Dheweke duwe hak nyebut tanahe Motherland.
                Coba, exaggeratedly, kanggo misahake mabur saka cutlets.
            3. mitroha
              mitroha 24 September 2022 16:21
              +7
              Kutipan: Ivan_chai
              nanging mung wong sing mbela tanah air lan tanahe ora ana ing pikiran)?

              Ya, yen Tanah Air kanggo sampeyan minangka Nazi lan kecanduan narkoba, mula aku ora bakal kelakon. Lan yen Ukraina, sampeyan dhewe kudu drive iki addicts tamba lan Nazi. Nanging sampeyan duwe gubug ing pinggir, utawa ing gilyak. Sampeyan kayane ora duwe pilihan liyane ...
            4. tamu
              tamu 24 September 2022 16:56
              +8
              Ayo dheweke nglindhungi ing Lviv. Yagene wong Banderait padha teka ing tanah kita?
              1. Prasaja
                Prasaja 29 September 2022 23:53
                0
                Kanggo Bandera lan wong-wong sing simpati karo dheweke, sampeyan pancen bener.
                Mung wong sing dakjawab kanthi cara iki nutupi kabeh wong sing nyekel senjata ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi telek. Akeh wong ora duwe pilihan. Kajaba iku, kasunyatane serangan dening negara manca ing negara sampeyan.

                Iku kabeh cetha ing fton - ana mungsuh sembarangan menyang varieties daging.
                Lan aku ora bakal interpolate iki "front-line" tampilan urip.
            5. Pilot
              Pilot 25 September 2022 12:43
              0
              Ukrainians subjected wong kanggo propaganda brutal. Campuran ing sampah apik-ala. Sampeyan ora bisa nuntut saka wong ngerti kahanan, aku bakal sijine iku entheng. Ukrainians menehi urip kanggo pahlawan saka seri. Bet wong wong Ukrainia, rada dibenturi watu, sethitik redneck, dipun promosiaken dening media massa, propaganda Ukrainia.
          2. TermiNakhTer
            TermiNakhTer 24 September 2022 15:55
            -1
            Dhuwit kanggo kulawarga - "ora muter." A direktif anyar, saiki ing kasus pati, ora 15 yuta hryvnias dibayar, kaya sadurunge. Jumlah kompensasi ditemtokake dening negara - mung dongeng, kanggo pejabat korup ing seragam. Yen sampeyan pengin nampa ganti rugi normal - nuduhake, yen sampeyan ora nuduhake, sampeyan bakal entuk neraka.
          3. isv000
            isv000 24 September 2022 20:54
            -1
            Kutipan saka Mitroha
            Pesawat Ukrainia wis dilengkapi maneh kanggo nggunakake rudal anti-radar HARM Amerika.

            Sapa sing nulis babagan F-16 ing kene? Peti kasebut rada gampang dibukak.

            Nanging Migov banjur sumber ora telas!
        2. cemeng
          cemeng 24 September 2022 15:30
          +1
          "Staf Umum kita meneng babagan iki
          Dheweke, ing prinsip, ora ana tembung, "Lan sapa sampeyan, Panglima Tertinggi, supaya Staf Umum laporan marang sampeyan? am
          1. Trapp1st
            Trapp1st 24 September 2022 15:31
            -4
            Lan sapa sampeyan, Panglima Agung, sing kudu dilapurake dening Staf Umum marang sampeyan?
            Ing mobilisasi, senapati bakal lunga, utawa bisa uga anak-anak / sedulur / kanca saiki? Apa banjur ing umum tegese passport abang?
            1. Lara Croft
              Lara Croft 24 September 2022 16:15
              +1
              Kutipan saka Trapp1st
              Ing mobilisasi, komandan-in-chief bakal lunga

              Ora babar pisan. ora bakal bisa, kaya dhaptar kabeh pejabat lan karyawan perusahaan lan departemen tartamtu ....
              Utawa bisa uga anak / sedulur / kanca saiki?

              Pitakonan kontra, apa garwane Zeleny ndhaptar ing militer?
              Apa banjur ing umum tegese passport abang?

              Apa negara sing sampeyan maksud, yen Federasi Rusia, mula saben duwe makna sing beda, kanggo liberoid, umpamane, kaya sampeyan, ora masalah, kajaba yen ana gunane kanggo sampeyan ...
              1. Trapp1st
                Trapp1st 24 September 2022 16:18
                0
                Pitakonan kontra, apa garwane Zeleny ndhaptar ing militer?
                Aku ora peduli babar pisan...
                kanggo liberoid kaya sampeyan
                Kene kita ngomong. Sugeng dalu.
      2. Sergey Kuzmin
        Sergey Kuzmin 24 September 2022 18:18
        0
        Khan kanggo sampeyan Bandera ..hehe
        bakal ana khan yen dipalu ing endi wae nganggo artileri, pesawat lan rudal - ing kabeh garis maju (lan ora mung cedhak Kupyansk) ... supaya padha mlayu - menyang "wilayah Lviv persegi" ...
      3. VSO-396
        VSO-396 24 September 2022 20:40
        -2
        Kutipan saka gansales
        Kabeh sing paling menarik durung teka .. Staf Umum kita meneng babagan iki!
        Khan kanggo sampeyan Bandera ..hehe

        Gosales, ramalan sampeyan yen negara Ukraina ora bakal ana maneh ing Desember. Eling? Kita ngenteni!
      4. pinter bokong
        pinter bokong 26 September 2022 10:37
        -2
        Apa sampeyan duwe kabisan liyane kajaba mbengok?
    2. 1976AG
      1976AG 24 September 2022 15:09
      + 13
      Kutipan saka Trapp1st
      usaha terus-terusan kanggo ngangkat pejuang siji menyang udhara
      Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.


      Apa motivasi perang??? Dhawuh lan kabeh!
      1. Trapp1st
        Trapp1st 24 September 2022 15:14
        -1
        Apa motivasi perang??? Dhawuh lan kabeh!
        Sajrone penerbangan, ora ana sing nyekel bedhil ing cedhak kuil.
        1. Sevastiec
          Sevastiec 24 September 2022 15:35
          +6
          bener. Kanggo pilot, mesthi luwih gampang kanggo wong liya dadi pembelot. Nanging sampeyan ora bisa njupuk kulawarga karo sampeyan.
        2. mitroha
          mitroha 24 September 2022 15:37
          +1
          Kutipan saka Trapp1st
          Apa motivasi perang??? Dhawuh lan kabeh!
          Sajrone penerbangan, ora ana sing nyekel bedhil ing cedhak kuil.

          Dadi wong tuwa tetep ana ing bumi, mbok menawa, utawa kulawarga, sing bakal ninggalake dheweke ....
        3. ARIONkrsk
          ARIONkrsk 24 September 2022 15:38
          +1
          Kutipan saka Trapp1st
          Apa motivasi perang??? Dhawuh lan kabeh!
          Sajrone penerbangan, ora ana sing nyekel bedhil ing cedhak kuil.

          Lan ing ngendi pilot kudu mabur lan ndharat?, Kajaba iku, ana propaganda sengit, dheweke nglawan mungsuh kanggo negarane, dheweke ora duwe pilihan, dheweke bakal nembak maksimal lan ndharat ing wilayah kita minangka tahanan.
        4. 1976AG
          1976AG 24 September 2022 16:33
          0
          Kutipan saka Trapp1st
          Apa motivasi perang??? Dhawuh lan kabeh!
          Sajrone penerbangan, ora ana sing nyekel bedhil ing cedhak kuil.


          Nanging nalika bali menyang pangkalan, pistol bakal gampang katon. Sampeyan tiba saka rembulan, jujur!
          1. Trapp1st
            Trapp1st 24 September 2022 16:36
            +1
            Nanging nalika bali menyang pangkalan, pistol bakal gampang katon.
            Ndeleng apa dhasar.
            1. 1976AG
              1976AG 24 September 2022 17:08
              0
              Mesthi dhewe, ora ana pilihan. .................
    3. NDR-791
      NDR-791 24 September 2022 15:11
      +4
      Kutipan saka Trapp1st
      Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.

      Iku prasaja - padha mbayar dhuwit kanggo pesawat, padha mbayar dhuwit kanggo serangan, saiki padha mbayar dhuwit kanggo bali tanpa ditembak mudhun. Mesin Amerika nyithak kanthi bener. Lan ing kabin saka vvsuk, pinsioners wis kedhaftar. Wong tuwa nyata tanpa reaksi. Lan aja ngomong sampeyan ora bisa ngombe skill.
      1. UAZ 452
        UAZ 452 24 September 2022 15:41
        +4
        Lan pinten umur pensiunan jenderal kita sing tilar donya ing langit liwat LPR ing kokpit Su-25?
        1. NDR-791
          NDR-791 24 September 2022 15:59
          -2
          Kutipan: UAZ 452
          Lan pinten umur pensiunan jenderal kita sing tilar donya ing langit liwat LPR ing kokpit Su-25?

          Lan ora ketompo carane akeh. Mungkasi pura-pura babagan NWO, iki perang. Mung siji titik sing beda. Umum kita duwe pesawat dhewe, akrab saka saben sortie, teknik dhewe. Lan padha menehi metu kanggo kaklams "sampeyan ora aran apik kanggo dhewe", dadi pahlawan guys !!!
          1. UAZ 452
            UAZ 452 24 September 2022 16:04
            +4
            Apa sampeyan pengin ujar manawa para pensiunan Ukrainia ndeleng MiG lan Su sepisanan sadurunge penerbangan? Infa kuwi saka ngendi? Logika nyaranake manawa dheweke, mbok menawa karo jenderal almarhum kita, bisa uga wis miwiti layanan ing sawetara unit, ing Angkatan Udara sing isih duwe kekuwatan.
            1. NDR-791
              NDR-791 24 September 2022 16:14
              0
              Kutipan: UAZ 452
              Logika nyaranake manawa bisa ditindakake karo jenderal sing wis mati, bisa uga ing sawetara bagean layanan diwiwiti

              Iki ngendi prabédan wiwit. Awak pesawat Angkatan Udara Rusia, paling ora wiwit pertengahan 2000-an, wis mabur. Lan jenderal mabur, ora lungguh ing kantor. Nanging ing ngendi para pensiunan Ukrainia mabur lan apa? Ing Kanada? Ing Jerman? Pira penerbangan? Apa sing bakal rampung?
            2. Machiavelli
              Machiavelli 29 September 2022 15:47
              0
              Ukraina saiki duwe pesawat saka Slavakia, Republik Ceko, Makedonia, lsp. D. T. P.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. AwaZ
      AwaZ 24 September 2022 15:52
      +5
      yen kahanan karo Angkatan Udhara Angkatan Bersenjata Ukraina dikembangaké minangka TV Rusia ngandika, banjur ya, motivasi iku angel dimengerteni, nanging ing kasunyatan, kabeh iku ora kabeh kaya siaran TV kanggo sampeyan lan mulane padha mabur lan nyerang. lan bali menyang lapangan udara. Sawise kerugian bencana pisanan ing penerbangan, loro-lorone nggunakake kanthi ati-ati lan utamane mung ing wilayah sing dikontrol lan mulane ngalami kerugian minimal.
    6. Yarr_Arr
      Yarr_Arr 24 September 2022 16:13
      +1
      Mbukak karya pertahanan udara0?
      Ing sisih liya, kudu dadi operasi sing rumit, kaya Amerika ing Vietnam
    7. pengen
      pengen 24 September 2022 17:50
      0
      Gampang dingerteni manawa angkatan udara lan pilot minangka aset sing penting, lan yen sawetara pesawat ditembak mudhun sajrone misi, iki minangka kerugian sing signifikan kanggo negara apa wae. Iki ora ilang ajining diri, iki mundhut daya ing pangertèn bener saka tembung.

      Mulane aku gumun, kenapa wong Rusia ora nganggep serius babagan drone.
    8. isv000
      isv000 24 September 2022 20:50
      -2
      Kutipan saka Trapp1st
      usaha terus-terusan kanggo ngangkat pejuang siji menyang udhara
      Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.

      Mungkin persis padha karo tanker karo hatches gandheng? Yen sampeyan mbuwang kepahlawanan, banjur ana jinis, obat-obatan lan rock and roll wassat ...
    9. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 25 September 2022 09:10
      +1
      Kutipan saka Trapp1st
      usaha terus-terusan kanggo ngangkat pejuang siji menyang udhara
      Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.

      Bener, iki diarani patriotisme. Utawa apa sampeyan mikir yen wong Ukrainia ora duwe perasaan iki?
    10. pinter bokong
      pinter bokong 26 September 2022 10:36
      -4
      Kok ora jelas? Apa dheweke berjuang kanggo negarane?
    11. Wend
      Wend 27 September 2022 08:52
      -3
      Kutipan saka Trapp1st
      usaha terus-terusan kanggo ngangkat pejuang siji menyang udhara
      Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.

      Aku ngerti. Elinga tank karo hatches gandheng. Perang ing sangsara pati.
      1. Trapp1st
        Trapp1st 27 September 2022 13:21
        +3
        Elinga tank karo hatches gandheng.
        Ora ana fluff. Aneh yen akeh sing weruh, nanging ora ana sing njupuk foto.
  2. dmi.pris
    dmi.pris 24 September 2022 15:00
    + 20
    Dheweke nglaporake manawa kolom Angkatan Bersenjata Ukraina pindhah saka Kharkov menyang Krasny Liman .. Terus, sedulur Kuban!
    1. gansales
      gansales 24 September 2022 15:11
      -16
      Kutipan saka: dmi.pris
      Dheweke nglaporake manawa kolom Angkatan Bersenjata Ukraina pindhah saka Kharkov menyang Krasny Liman .. Terus, sedulur Kuban!

      Ayo padha ngumpul..! getih Zelya iki ing kalbu .. Kita bakal rendhem mau unambiguously!
      1. Aerodrome
        Aerodrome 24 September 2022 15:50
        +5
        sampeyan "mihan" saka sofa mung teles ... ing ngisor sampeyan.
        1. sanak
          sanak 24 September 2022 16:21
          -1
          Kutipan: Aerodrome
          sampeyan "mihan" saka sofa mung teles ... ing ngisor sampeyan.

          Bravo!!! ngguyu
    2. NDR-791
      NDR-791 24 September 2022 15:17
      + 13
      Paling ora katon ing peta kanggo close-up. Saka Kharkiv nganti Liman 270 km!!! Ana wong sing nganggo armada sing bakal dadi kolom lurus (ZIG!!!)??? Guyonan anyar??? A ... Arestovich ... Mengkono wassat
    3. Konnick
      Konnick 24 September 2022 15:38
      -3
      Dheweke nglaporake manawa kolom Angkatan Bersenjata Ukraina pindhah saka Kharkov menyang Krasny Liman .. Terus, sedulur Kuban!


      Sing kudu dirusak dening aviation, kolom ing Maret, lan ora sawetara jenis "nasionalis". Aku malah ora ngerti sapa iku, personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina utawa penggemar Bandera sing ilang ing alas. Kajaba iku, mbuwang pluru tliti dhuwur sing larang banget kanggo sawetara nasionalis. Ana tujuan prioritas sing luwih dhuwur.


      Pilot Rusia mateni luwih saka 200 nasionalis kanthi serangan presisi dhuwur ing wilayah Nikolaev mung sedina.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 24 September 2022 15:56
        -6
        kanggo gamblang, kanggo rawuh anyar, amarga "wong lawas" ngerti .. "gonzales", iku uga ing wong umum - "mikhan", iku uga "departemen", lan bab rolas akun liyane - FAT TROLL . wis sumbatan udara kanggo sepuluh taun. drive wong kanggo nul Aku bakal "mihan" sampeyan, aku bakal rampung sampeyan mati.
        1. Aerodrome
          Aerodrome 24 September 2022 16:27
          0
          saka akun dheweke, "mikhan" nyuda aku ... dheweke lucu ...
          1. gansales
            gansales 25 September 2022 10:26
            -5
            Kutipan: Aerodrome
            saka akun dheweke, "mikhan" nyuda aku ... dheweke lucu ...

            Lara aku butuh kowe.. Lha iki moro-moro aku
    4. pinter bokong
      pinter bokong 26 September 2022 22:47
      -1
      Kepiye kolom bisa pindhah nalika ana ing udhara????
  3. roket757
    roket757 24 September 2022 15:02
    + 14
    Gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov
    . Sampun dipunwiwiti, sampun dipunwiwiti....menawi asilipun sampun wonten topik ingkang dipunrembag.
    1. gansales
      gansales 24 September 2022 15:13
      -13
      Kutipan saka roket757
      Gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov
      . Sampun dipunwiwiti, sampun dipunwiwiti....menawi asilipun sampun wonten topik ingkang dipunrembag.

      Kita uga bakal mateni hard
  4. Altman
    Altman 24 September 2022 15:03
    +2
    Ing arah iki isih bakal ana perang, nanging katon yen pasukan Rusia wis siyap. Malah iki mbutuhake rasa syukur lan kabungahan kita. am
  5. Arcady007
    Arcady007 24 September 2022 15:03
    +2
    Aku maca laporan lan piye wae aku ora bisa pracaya apa maneh. 550 punika 200 kanggo APU, nanging mung ing tengah dina.
    Sampeyan kudu mriksa kaping lima maneh supaya bisa ngerti kahanan kasebut.
  6. ilmuwan_
    ilmuwan_ 24 September 2022 15:16
    +4
    Kutipan: Arkady007
    Aku maca laporan lan piye wae aku ora bisa pracaya apa maneh. 550 punika 200 kanggo APU, nanging mung ing tengah dina.
    Sampeyan kudu mriksa kaping lima maneh supaya bisa ngerti kahanan kasebut.

    "Yagene kudu melas marang wong kafir, nulis maneh."
    1. Prokopy Nesterov
      Prokopy Nesterov 24 September 2022 15:21
      -2
      Lan apa salah, mentri Ukrainia piyambak ngandika yen Ukrainia losses saka 500 wong dina, Aku isih underestimating.
    2. sanak
      sanak 24 September 2022 16:24
      -3
      Kutipan saka Ilmuwan
      Kutipan: Arkady007
      Aku maca laporan lan piye wae aku ora bisa pracaya apa maneh. 550 punika 200 kanggo APU, nanging mung ing tengah dina.
      Sampeyan kudu mriksa kaping lima maneh supaya bisa ngerti kahanan kasebut.

      "Yagene kudu melas marang wong kafir, nulis maneh."

      Temtu dudu kafir, padha seagama, getih siji.
      1. tamu
        tamu 24 September 2022 17:02
        -2
        Aku ora bakal mbantah babagan jumlah getih, aku ora njupuk tes getih saka wong-wong mau, nanging sampeyan ora bisa nyebat religionists.
        1. sanak
          sanak 24 September 2022 17:17
          -2
          Yen sampeyan ora Ortodoks, mesthi.
          1. tamu
            tamu 24 September 2022 18:04
            -5
            Ora, padha ora duwe apa-apa ing umum karo Ortodoks, gay lan Satanists liyane perang ing rangking.
            1. Prasaja
              Prasaja 24 September 2022 22:39
              +2
              Dadi wong banjur golek roti, dheweke alon-alon, menehi "tiket rasa seneng." Lan sawise dikirim menyang ngarep, apa dheweke dadi homo utawa Satanis?
              Aku ora kejawab wayahe - ing ngendi dheweke nggawe wong homo - ing kantor registrasi lan pendaftaran militer utawa ing ngarep?
              1. tamu
                tamu 25 September 2022 00:27
                -3
                Apa sampeyan wis mutusake kanggo troll? Ana cukup informasi ing jaring babagan apa sing dilawan ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina lan formasi Nazi liyane.
                1. sanak
                  sanak 25 September 2022 07:23
                  -2
                  Kutipan saka tamu
                  Apa sampeyan wis mutusake kanggo troll? Ana cukup informasi ing jaring babagan apa sing dilawan ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina lan formasi Nazi liyane.

                  Sampeyan minangka penganut saluran pisanan. Mung ana lan ing wong kaya dheweke pidato edan sing krungu. Iki tegese Angkatan Bersenjata Ukraina dumadi saka gay lan Satanists, kene iku, Mikhalych. ngguyu
                  Omong kosong apa...
                  1. tamu
                    tamu 25 September 2022 13:53
                    -3
                    Kutipan: kin
                    Iki tegese mung gay lan Satanists mbentuk Angkatan Bersenjata Ukraina

                    Banjur sampeyan dadi penganut media asing. Iku saka kabeh limo perverts sing dadi penyangga saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
                2. Prasaja
                  Prasaja 25 September 2022 14:25
                  +2
                  Kutipan saka tamu
                  Ana cukup informasi ing jaring babagan apa sing dilawan ing jajaran Angkatan Bersenjata Ukraina lan formasi Nazi liyane.

                  Kanthi sikap kaya sing ana ing sirahmu, Ukraina mung kudu dirusak. Ora ana tugas liyane sing diramalake.
                  Sampeyan bakal lunga adoh.
                  1. tamu
                    tamu 25 September 2022 14:44
                    -3
                    Dibandhingake karo sampeyan, aku ngerti ula iki saka njero.
                    1. Prasaja
                      Prasaja 25 September 2022 14:52
                      +3
                      Apik banget.
                      Pasrah saka njero sampeyan ngerti.
                      Apa maneh sampeyan nyoba ngomong?
                    2. sanak
                      sanak 25 September 2022 17:54
                      -3
                      Kutipan saka tamu
                      Dibandhingake karo sampeyan, aku ngerti ula iki saka njero.

                      Lan minangka gay, jelas yen sampeyan ora antusias babagan dheweke.
                      1. tamu
                        tamu 25 September 2022 21:02
                        0
                        Aku ora nglintasi dalan karo gay ana, nanging aku ngalami daya kebak propaganda Bandera sak sinau, lan iki ing 90s adoh.
              2. Machiavelli
                Machiavelli 29 September 2022 15:51
                -1
                Ing ngarep. Dheweke duwe batalyon homo ing kana. Salah sawijining tawanan ujar manawa, amarga dieksekusi, dheweke nggawe homo saka petani.
      2. Nuka
        Nuka 26 September 2022 09:42
        -1
        Kutipan: kin

        Temtu dudu kafir, padha seagama, getih siji.


        Kain uga seduluré Abel, getih ...
        1. sanak
          sanak 26 September 2022 13:20
          +2
          Quote: Nuka
          Kutipan: kin

          Temtu dudu kafir, padha seagama, getih siji.


          Kain uga seduluré Abel, getih ...

          Kulawargamu ora narik kawigatenku.
  7. Silver99
    Silver99 24 September 2022 15:28
    +1
    Nalika Angkatan Udara Rusia wiwit nggunakake ODAB, bom udhara sing njeblug volumetrik, ing mburi Angkatan Bersenjata Ukraina? Ing babagan pengaruhe, ora kalah karo senjata nuklir, nanging ora ana kontaminasi ing wilayah kasebut, ora ana organisasi hak asasi manusia PBB sing bakal blather, kanthi cara kasebut, Amerika Serikat kanthi aktif digunakake ing Vietnam.
    1. gansales
      gansales 24 September 2022 15:35
      -9
      Kutipan saka Silver99
      Nalika Angkatan Udara Rusia wiwit nggunakake ODAB, bom udhara sing njeblug volumetrik, ing mburi Angkatan Bersenjata Ukraina?

      Inggih, mikir rauh, nanging iki ing pinggiran .. Kanggo anggota NATO.!
    2. mitroha
      mitroha 24 September 2022 15:44
      +1
      Kutipan saka Silver99
      Nalika, ing mburi Angkatan Bersenjata Ukraina, Angkatan Udara Rusia bakal mulai nggunakake ODAB, bom detonasi volumetrik kanthi massal.

      Nalika Angkatan Udhara kita bakal mabur menyang zona aplikasi ODAB sing padha, lan iki perlu kanggo numpes pertahanan udara, utawa ora nyisakke pilot lan pesawat. Kanggo sing kapindho, kaya sing dakkira, wektune durung teka. Lan mbuwang wong-wong mau menyang trenches iku tugas tanpa matur nuwun, karya seni ana
  8. trafllot1832
    trafllot1832 24 September 2022 15:54
    -1
    Kanthi biaya pilot Angkatan Bersenjata Ukraina lan kabeh amfibi. Ing Ukraina lan ing sisih kulon, ing donya paralel, padha menang, luwih sethithik lan bakal dibagi Rusia. Aku maca New York Times.
  9. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  10. Charik
    Charik 24 September 2022 16:05
    0
    titik penyebaran prajurit rejeki sauntara dirusak dening serangan rudal, kerugian kira-kira militan 300. - Apa ana data babagan jumlah sing wis dirusak ing wektu iki?
  11. Carlos Hall
    Carlos Hall 24 September 2022 16:05
    0
    Ukuman Ukronazis dening inflicting minangka akeh korban ing wong sabisa.
  12. vladimirvn
    vladimirvn 24 September 2022 16:09
    -4
    Prajurit kita apik, komandan kita ora!
  13. Volzhanin64
    Volzhanin64 24 September 2022 16:12
    +1
    Minangka obrolan Konashenkov wis ngganggu. Dheweke mesthi ndeleng peta sadurunge ngomong. Yen kita ngomong babagan Kalinovka ing distrik Bashtansky ing wilayah Nikolaev, mula iki minangka desa mikro kanthi siji dalan, lan mung 300 nasionalis sing rusak bisa ditampung, mung ora jelas, nanging kudu ana sing slamet lan tatu.
    1. VSO-396
      VSO-396 24 September 2022 21:16
      0
      Kajaba iku, ana tatanan sing ketat ing Angkatan Bersenjata Ukraina - aja konsentrasi luwih saka 20 pejuang!
  14. fa2998
    fa2998 24 September 2022 16:15
    +2
    Kutipan saka roket757
    Sampun dipunwiwiti, sampun dipunwiwiti.... menawi sampun wonten asilipun, wonten topik ingkang badhe dipunrembag.

    Sampeyan bisa ndeleng asil luwih apik ing peta Nalika APU kita "reformasi" vividly, padha urip - Barvenkovo, Izyum, Kupyansk, etc. Iku katon banget cetha. hi
  15. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 24 September 2022 16:30
    +2
    Pesawat Ukrainia wis dilengkapi maneh kanggo nggunakake rudal anti-radar HARM Amerika.
    Paling kamungkinan, iki mantan MiGar Polandia.Sawise Polandia gabung karo NATO, sawise sawetara wektu, artikel katon yen MiG-29 Polandia entuk kemampuan kanggo nggawa senjata NATO, ing antarane sing kadhaptar mung padha AGM-88 HARM.
  16. Pocc
    Pocc 24 September 2022 16:51
    +2
    Hmm... Iku, mesthi, apik yen "gerakan wis diwiwiti" ... Lan bab ewu mungsuh numpes lan karpet mabur - ora ala uga. Nanging aku pengin ndeleng bali saka pendhudhukan NATO, yen ora kutha, banjur paling desa! ((
  17. sofkar
    sofkar 24 September 2022 17:14
    +2
    Pungkasan, gerakan wiwit menyang mungsuh ing zona terobosan ing arah Kharkov.

    dielingake yen ing sisih lor-kulon republik mungsuh konsentrasi pasukan sing signifikan,

    Ing siji artikel - siji sawise liyane. Tegese, Ukrainia uga wiwit "pindhah menyang sisih", utawa bisa uga gerakan menyang mungsuh terus utawa wis rampung.
    Sukses militer pungkasan Federasi Rusia, sing bisa dideleng ing peta, meh telung wulan kepungkur. Lan apa sing kedadeyan wiwit iku? Kanggo meh setengah wektu operasi militer, ora ana sukses militer siji.
    Apa kita isih "nggiling potensial militer mungsuh"? - supaya padha wis grinded nganti mobilisasi parsial.
    1. Deon59
      Deon59 25 September 2022 09:20
      -1
      Staf Umum kita meh ora nate nggunakake pengalaman SA saka USSR, nganggep wis lungse, banjur bisa ndownload Review Militer Asing saka Internet lan maca platoon utawa perusahaan ing serangan utawa pertahanan. Ana uga artikel babagan nggunakake aviation nggunakake perang elektronik.
      1. sanak
        sanak 25 September 2022 18:02
        +1
        Dadi Putin, ing saben pidato, nyoba ngremehake USSR, ing urat sing padha, lan Staf Umum. Laurels Soviet ora ngidini sampeyan turu kanthi tentrem.
  18. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 24 September 2022 18:15
    +1
    Sawetara koresponden militer langsung nglaporake aktivasi militer Rusia ing wilayah Kupyansk. Miturut Kementerian Pertahanan, sajrone 14 jam kepungkur, militan saka brigade mekanis kaping 92 lan XNUMX wis ngalami kerugian gedhe ing kene minangka asil karya artileri kita.
    Ya, ing endi wae sampeyan kudu ngetutake artileri, pesawat lan rudal - ing kabeh garis maju ... supaya padha drape - menyang "wilayah Lviv persegi" ...
    1. VSO-396
      VSO-396 24 September 2022 21:13
      -3
      Padha hammering, kene Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngumumake 4 pesawat mudhun saka Angkatan Aerospace: Su-25, -35 lan loro 30s.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. Gorygor
    Gorygor 24 September 2022 20:24
    -1
    Bener, ora bisa nyegat salah sawijining rudal sing nyerang Novaya Kakhovka.

    Penulis, apa akibate?
  21. Komentar wis dibusak.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. asu ajag
    asu ajag 25 September 2022 21:57
    0
    Ora ana tembung babagan Geranium2 ing arah iki?
  24. akurat
    akurat 26 September 2022 08:09
    +1
    Kutipan saka Trapp1st
    Motivasi pilot Angkatan Udhara Ukrainia pancen ora bisa dingerteni.
    jawaban

    Pancen dingerteni. padha njaga negarane.
    Nanging menteri pertahanan kita ora menehi laporan babagan pesawat Ukrainia sing mudhun kanthi konfirmasi babagan kejatuhan sing padha, paling ora sawetara fakta. Miturut wong-wong mau, Ukraina ngirim ora duwe pesawat kanggo dangu
  25. anyartc7
    anyartc7 26 September 2022 12:37
    +1
    Aku mung kepingin weruh - ing ngendi Konashenkov entuk tokoh kasebut - 300 tentara bayaran asing?
    Sapa sing mikir?
    1. Machiavelli
      Machiavelli 29 September 2022 15:57
      0
      Intelligence dianggo! Utawa apa sampeyan mikir kita ora duwe kelompok pengintaian ing kana.
      1. anyartc7
        anyartc7 29 September 2022 22:42
        -3
        Kutipan: Machiavelli
        Intelligence dianggo! Utawa apa sampeyan mikir kita ora duwe kelompok pengintaian ing kana.


        Apa sampeyan optimis. Minangka bukti saka pemandangan lan asil nuduhake, kita ora duwe apa-apa, ora ana intelijen, ora ana gaman.
        Lan apa sampeyan ngerti saka ngendi dheweke entuk nomer telung atus, kaya mangkene: pancen ana agen-agen kita ing sisih liya, ujar manawa ana akeh prajurit mungsuh ing papan kasebut, dipukul. Nanging, carane akeh wong ana khusus ing wayahe medeni, ora ana sing ngerti, bisa uga kabeh, bisa uga ana siji tertib ngadeg ing pedestal, utawa wingi dibuwang, utawa bisa uga setengah ana lan setengah metu. Lan sapunika pukulun sampun katindakaken, lan sadaya tiyang enggal kacathet dados mayitipun mengsah, nanging nyatanipun boten wonten ingkang ngertos cacahipun mayit (ing sisih kita). Wiwit nalika kaliber nempuh, ora kabeh wong ngaso ing kono, ana sing tatu, ana sing kaget, ana sing umume mudhun kanthi wedi. Lan minangka asil, Konashenkov menehi angka telung atus, nanging nyatane bisa uga ana 30 sing tiwas lan 20 sing tatu.
        Mulane, miturut Konashenkov, kita wis ngalahake telung tentara Ukraina, nyatane ora siji.
        Lan kita nggabungake Lyman. Ing ngarep kabeh wong: kabeh wong ngomong, kabeh wong weruh, nanging kita ora bisa nindakake apa-apa. Utawa dheweke ora pengin utawa liyane. Lan ing seminggu, kita bakal kalah maneh. Ngisor.
  26. BastakarapuzikI
    BastakarapuzikI 28 September 2022 00:31
    -2
    Kutipan: Ivan_chai
    wong kang mbela tanah kelairan lan tanahe

    Lan sing paling penting, wong? Apa dheweke uga dilindhungi? Utawa padha ngresiki munggah kaya ing Bucha?
    Kabeh iki bakal apik, tanah air ana lan kabeh, nanging perselisihan wilayah antarane Federasi Rusia lan Ukraina saiki tetep ora rampung. Lan Kyiv uga ora gelem mutusake masalah konfrontasi bersenjata ing sisih wétan kanthi semangat perjanjian Minsk. Apa sing ngalangi?
    Kepiye carane Kyiv ngomong? Bakal padha "mbebasake" Crimea? Apa kita kudu kaget apa sing kedadeyan, yen ing 8 taun Ukraina mung ngeduk parit lan nyolong dhewe?
  27. prahara
    prahara 29 September 2022 18:12
    0
    Apa sing dirilis?
    Sampeyan wis maju pirang kilometer?