Review militèr

Diterbitake cuplikan jembatan Antonovsky ing Kherson kanthi bolongan gedhe saka MLRS HIMARS

55
Diterbitake cuplikan jembatan Antonovsky ing Kherson kanthi bolongan gedhe saka MLRS HIMARS

Jembatan mobil Antonovsky ing Kherson durung dirusak, sanajan ana serangan sing ditindakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina sajrone sawetara wulan kepungkur. Welasan macem-macem peluncur roket nyebabake karusakan serius, nanging ora bisa numpes.

Bab iki ngandhani Telegram-saluran "Operasi Z. Komisaris Militer Musim Semi Rusia".

Saluran kasebut nerbitake cuplikan jembatan Antonovsky ing Kherson kanthi bolongan gedhe saka misil HIMARS MLRS.


Materi sing padha diterbitake kaping pirang-pirang sajrone musim panas kepungkur. Utamane, video obyek kasebut ditampilake ing saluran Telegram wartawan VGTRK Andrey Rudenko.


Mesthi, sawetara rudal, mbok menawa malah bagean sing penting, dicegat dening pertahanan udara Rusia. Nanging senadyan iki, roket buatan AS isih tekan obyek kasebut lan nyebabake karusakan. Mesthine, mesthine ora ana sing teka, nanging nganti saiki durung bisa ditindakake. Mbok menawa iki mbutuhake sawetara sarana tambahan kanggo pangayoman anti-rudal, sing mbokmenawa ana ing pembuangan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, nanging nganti saiki durung digunakake kanggo nglindhungi Jembatan Antonovsky.

Ing sisih liya, senadyan karusakan sing ditampa, jembatan kasebut tetep bisa digunakake, nyebabake rasa bangga marang para pembangun Soviet. Kajaba iku, iku ora ditutup, peralatan liwat iku, paling kamungkinan mung peralatan militèr.

Foto sing digunakake:
https://ru.wikipedia.org/Uaquantum
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SKVichyakow
    SKVichyakow 24 September 2022 17:02
    -1
    Lan iki bisa dideleng saka salah sawijining tongkang, sing katon ing dalan.
    1. Aerodrome
      Aerodrome 24 September 2022 17:28
      +1
      lan ngomong yen "Hymars" ditembak mudhun dening sistem PRZK Cina, lan luwih apik - dening "Korea Lor" ... sing mambu!
      1. TANKa
        TANKa 24 September 2022 17:44
        +8
        Kepiye babagan maknane? Sing liyane goroh ing sisih kita, luwih ora percaya marang wong sing kuwasa! Aku bakal luwih seneng karo gambar saka sisih infrastruktur sing rusak ing tong sampah !!!
        1. Gorygor
          Gorygor 24 September 2022 20:59
          0
          Quote: TANKa
          Kepiye babagan maknane? Sing liyane goroh ing sisih kita, luwih ora percaya marang wong sing kuwasa! Aku bakal luwih seneng karo gambar saka sisih infrastruktur sing rusak ing tong sampah !!!

          Lan nanggepi - kasepen
  2. Silver99
    Silver99 24 September 2022 17:05
    -1
    Yagene mungsuh bakal menehi gambar sing jelas ing kasunyatan? Sampeyan bisa photoshop lan ngirim karusakan iki, contone, cedhak Bridge Brooklyn, karo cathetan sing iki saka jotosan saka "Himers", mangan chip Amérika banget impressionable lan gampang mimpin.
    1. nik-mazur
      nik-mazur 24 September 2022 17:14
      +2
      Kutipan saka Silver99
      Yagene mungsuh bakal menehi gambar sing jelas ing kasunyatan?
      Ngapa ora? Siji bolongan iku 150 ewu dolar. Bolongan ing foto paling sethithik sak yuta dolar. Pira yuta sing mabur menyang kali utawa ditembak mudhun, mung bisa ditebak. Akibaté, jembatan, paling ora, bisa dianggo, lan serangan gedhe ing Kherson, supaya jembatan iki pierced, piye wae ora sukses banget ...
      1. Aerodrome
        Aerodrome 24 September 2022 17:30
        +3
        Kutipan saka: nik-mazur
        Silver99
        Dina iki jam 17:05
        0
        Yagene mungsuh bakal menehi gambar sing jelas ing kasunyatan?

        yen ora, padha ora weruh ... sampeyan lucu.
  3. poquello
    poquello 24 September 2022 17:11
    0
    apa iki reprint saka sumber borjuis?
  4. gendéra lawas
    gendéra lawas 24 September 2022 17:11
    -5
    Jembatan kasebut ora bisa digunakake kanggo tujuane, mung bisa mlaku kanthi mlaku. Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut. Cukup aja nulis yen ana banyu ing ngisor jembatan. Iku ora perlu sing padha murub mung karo himars, iku bisa lan m777.
    1. mitroha
      mitroha 24 September 2022 17:30
      + 12
      Quote: Enjin Tua
      Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut.

      Dhuh Gusti, sampun ngantos nggolèki kucing ireng ing kamar ingkang peteng. Video kasebut kanthi jelas nuduhake yen karusakan ing beton tingkat sabanjure ana ing antarane 0.5 - 0.7 meter. Apa karusakan "ing ngisor jembatan"? Umumé, saliyane ngerti apa sing katon kaya semen, apa sampeyan ana hubungane karo konstruksi umume, lan khususe konstruksi jembatan? Ing ngisor jembatan, aku bakal ngandhani rahasia, banyu, lan lemah. Lan yen ing jembatan, ing dalan, lan ora ing papan bantalan lan balok, bolongan maksimal 0.5 -1.5 meter, mula banyu lan lemah ora peduli.

      Anggere ora rusak, kabeh muspra, lan
      didandani ing dina.
      Aku malah bakal pitutur marang kowe liyane, ndhukung ora ngadeg ing ngisor ing kabeh, nanging "rada" lumpy. Lan jembatan dirancang kanthi paling ora kaping pindho saka beban sing diwenehake, kanthi resonansi akun.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 24 September 2022 18:11
        0
        Ngomong-ngomong, apa sing ana ing kono? Cedhak Belgorod-Dnestrovsk? Kepiye jembatan kasebut?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. mitroha
          mitroha 24 September 2022 18:57
          +4
          Ana kahanan sing beda banget. Amarga jembatan digawe kanthi prinsip sing beda. Struktur bantalan beban ana trusses logam sing ana ing ndhuwur dalan. Lan ing kana, karusakan ing salah sawijining trusses bisa kritis kanggo kabeh struktur, amarga logam saka trusses ana ing udhara kabeh wektu, lan aku ora ngerti kondisi logam lan carane dilayani kabeh iki. wektu..
          Nanging yen dideleng saka foto kasebut, dalan utama uga rusak. Mung rada angel pulih. Lan petungan karusakan kanggo struktur logam saka trusses uga luwih bingung, minangka adoh aku elinga saka institut. Ing tangan liyane, bakal angel ngetung beban jembatan Nikolaevsky liwat wektu amarga microcracks ing struktur beton bertulang.
      2. DIM(a)
        DIM(a) 24 September 2022 22:52
        +2
        Jawaban apik! matur nuwun. Anggere ndhukung utuh - jembatan ana!
    2. Terenin
      Terenin 24 September 2022 17:32
      +8
      Quote: Enjin Tua
      Cukup aja nulis yen ana banyu ing ngisor jembatan.

      Lha, apa kowe nglirik banyu apa!? Ing ngisor jembatan - langit, lan ing ndhuwur jembatan - trowongan. sedulur

    3. Victor29
      Victor29 24 September 2022 17:34
      0
      Ing sangisore balok gedhe sing ditusuk dening Hymers, ana banyu. Pesisir ana ing sangisore sing sempit saka dhukungan, sing ana ing sisih kiwa ing foto, mung sawetara jarak luwih saka situs shelling.
    4. BlackMokona
      BlackMokona 24 September 2022 17:59
      0
      Quote: Enjin Tua
      Jembatan kasebut ora bisa digunakake kanggo tujuane, mung bisa mlaku kanthi mlaku. Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut. Cukup aja nulis yen ana banyu ing ngisor jembatan. Iku ora perlu sing padha murub mung karo himars, iku bisa lan m777.

      Padha sampurna ndeleng saben bolongan saka satelit Amérika
    5. Victor29
      Victor29 24 September 2022 21:01
      +1
      Quote: Enjin Tua
      Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut. Cukup aja nulis yen ana banyu ing ngisor jembatan.

      Dadi aku ora nulis, banjur bakal nuduhake video saka ngendi foto iki.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 24 September 2022 17:14
    +3
    Pasokan arah Nikolaev wis ditetepake, yen Rusia kita wis dibubarake saka posisi kita luwih saka siji sasi, ing arah Nikolaev, kanca-kanca kita, pahlawan, padha ngalahake mungsuh kanthi apik, kadang kita weruh laporane.
  6. roket757
    roket757 24 September 2022 17:20
    +8
    Diterbitake cuplikan jembatan Antonovsky ing Kherson kanthi bolongan gedhe saka MLRS HIMARS
    . Senjata serius, sawetara hit ditumpuk ...
    1. Aerodrome
      Aerodrome 24 September 2022 17:31
      +1
      Kutipan saka roket757
      Diterbitake cuplikan jembatan Antonovsky ing Kherson kanthi bolongan gedhe saka MLRS HIMARS
      . Senjata serius, sawetara hit ditumpuk ...

      satelit kerja...
      1. roket757
        roket757 24 September 2022 17:43
        +1
        Inggih, ya, aturan teknologi dhuwur nganti padha wiwit nuthuk nang endi wae, yen perlu.
        Mulane ora ana sing pengin miwiti konflik global ... tanpa sistem teknologi dhuwur, kanthi prasaja, kanggo perang, akeh sing ora bisa maneh, ora pengin.
    2. penembake gunung
      penembake gunung 24 September 2022 17:40
      +3
      Kutipan saka roket757
      . Senjata serius, sawetara hit ditumpuk ...

      Ya, padha didandani dening GPS. Penyimpangan saka urutan meter. Napa sistem "distorsi" sinyal GPS ora bisa digunakake, aku ora ngerti. Mungkin ora bisa? Ing Moskow, navigator kasebut kanthi jelas kalah, ing sawetara panggonan ...
      1. roket757
        roket757 24 September 2022 17:48
        +1
        Pandhuan mung kanthi GPS, pilihan kanggo sistem sing paling gampang, murah ... sistem sing luwih serius, dilengkapi sistem sing kompleks ... kanggo nglawan, mula nembak satelit militer mungsuh ... durung.
        1. penembake gunung
          penembake gunung 24 September 2022 18:14
          +1
          Kutipan saka roket757
          Pandhuan mung GPS, pilihan kanggo sistem sing paling gampang lan murah

          Panuntun punika inersia, kanthi koreksi GPS. Koreksi dening satelit luwih akurat ... Sistem inersia menehi penyimpangan luwih akeh, luwih adoh target kasebut. Dadi kanthi akurat nggebug jembatan tanpa satelit ora mungkin.
          1. roket757
            roket757 24 September 2022 18:55
            +1
            Unit kontrol modern, kanthi kalkulator lan sensor sing kuat, ora patiya gedhe, nanging sampeyan ora bisa ngetung ing saben amunisi.
            Ora ana sing ndhelikake babagan satelit ... nanging nganti saiki, durung ngrusak sistem intelijen lan kontrol satelit.
            Nanging ora muspra, paus minke, nyoba nyakup topik senjata anti-satelit ing negosiasi kanggo mbatesi senjata nyerang !!!
            Yen satelit dibusak saka orbit, siji, loro, tliti dhuwur, peralatan teknologi dhuwur bakal ora luwih efektif tinimbang paling modern, senjata conventional.
            Dheweke ora ngerti carane "muter" lan ora pengin.
            1. penembake gunung
              penembake gunung 24 September 2022 19:41
              +2
              Kutipan saka roket757
              Unit kontrol modern, kanthi kalkulator lan sensor sing kuat, ora gedhe banget, nanging sampeyan ora bisa nglebokake saben amunisi.

              Iki ora babagan kekuwatan komputer, nanging babagan akurasi giroskop lan akselerometer solid-state. Lan isih kudu tahan akselerasi wiwitan amunisi. Yen RS isih bisa ditampa, banjur cangkang artileri duwe sawetara ewu g !!! Lan uga rotasi kanthi kacepetan 12 - 30 ewu revolusi per menit.Cekak, isine ora prasaja ing kana.
              1. Aviator_
                Aviator_ 24 September 2022 20:14
                0
                Lan rotasi liyane kanthi kacepetan 12 - 30 ewu revolusi per menit.
                Apa sampeyan mikir yen ana giroskop mekanik, kaya ing tengah abad pungkasan? Nanging, ora mangkono. Ana wis dawa wis kompak laser gyroscopes.
                1. penembake gunung
                  penembake gunung 24 September 2022 23:26
                  0
                  Kutipan: Aviator_
                  Apa sampeyan mikir yen ana giroskop mekanik, kaya ing tengah abad pungkasan? Nanging, ora mangkono. Ana wis dawa wis kompak laser gyroscopes

                  Aku ngerti babagan giroskop solid state. Aku duwe, sampeyan ngerti, sikap kanggo teknologi sing.
                  Nanging aku uga ngerti manawa babagan akurasi isih kalah karo mekanik kuno. Lan fitur aplikasi kanthi akselerasi sing dakcritakake ora nggawe luwih akurat. Kanggo ngimbangi kesalahan sing dibutuhake GPS. Kanggo koreksi. Ketoke, iki sebabe ora ana gunane kanggo nutupi target nganggo piranti perang elektronik sing nembak sinyal satelit. Koreksi digawe kabeh wektu, lan nalika sinyal banget kleru, koreksi mandheg, lan kesalahan sistem inersia ora "mlaku" maneh ... 10 km ora 100
                  1. Aviator_
                    Aviator_ 25 September 2022 09:47
                    0
                    Giroskop solid-state ora duwe bagean sing puteran. Apa nulis babagan turnover ing kene?
                    1. penembake gunung
                      penembake gunung 25 September 2022 21:47
                      0
                      Kutipan: Aviator_
                      Giroskop solid-state ora duwe bagean sing puteran. Apa nulis babagan turnover ing kene?

                      Aku nulis babagan revolusi cangkang artileri, dudu giroskop solid-state, sing ora ana bagean sing obah. Kabeh ngisi elektronik ana ing projectile kanthi akselerasi sentrifugal kanthi magnitudo iki.
                      1. Aviator_
                        Aviator_ 26 September 2022 08:41
                        0
                        Banjur cetha. Nanging ana anggepan yen blok karo ngisi elektronik ana ing omah sing ora muter (kaya projectile artileri kumulatif), saéngga mbusak akselerasi centrifugal. Sanajan ora bisa nglindhungi dhewe saka percepatan longitudinal.
                      2. penembake gunung
                        penembake gunung 26 September 2022 09:31
                        0
                        Kutipan: Aviator_
                        awak sing ora muter (kaya projectile artileri kumulatif), saéngga akselerasi centrifugal dibusak

                        Kepiye babagan kontrol saka unit elektronik? Liwat pivot point?
                        Iki dudu prakara prasaja. Ing kacepetan kasebut.
              2. roket757
                roket757 24 September 2022 22:11
                0
                Kemajuan ora mandheg, sistem posisi rampung elektronik.
                Ana minimal mekanika, ing ngendi iku pancen mokal kanggo nindakake tanpa iku.
                Cetha yen nggawe cangkang artileri sing cerdas lan tliti dhuwur sing mabur ing jarak sing adoh dudu tugas sing ora pati penting ... uga, ana teknologi roket sing luwih cocog kanggo tugas kasebut.
                Kabeh ana gunane...
                1. volodimer
                  volodimer 25 September 2022 11:35
                  +1
                  Malah ing "Penerbangan" kita, saliyane sistem panuntun dhumateng inersia, koreksi penerbangan adhedhasar foto terrain dienalake. Gambar saka kamera dibandhingake karo foto area sing disimpen ing memori. Saiki citra satelit kanthi georeferensi akurat ora dadi masalah.
                  Kamera, memori gambar lan mesin pangolahan minangka komponen geometris cilik. Lan kanggo gambar kualitas dhuwur saka obyek stasioner, kayata jembatan karo koordinat, padha ora peduli, paling kamungkinan wis rampung dangu. Dadi highmars bisa didandani sanajan tanpa sinyal GPS ing pendekatan. Salajengipun, distorsi lintasan mung amarga variasi angin.
                  Apa prinsip koreksi iki dileksanakake ing 155 cangkang, aku ora ngerti, nanging ing asas bisa ngganti sensor koreksi laser karo sistem kasebut. Mesthi, njupuk menyang akun Ngartekno beda kathah.
                  Bener, tambahan kanggo diskusi sampeyan. hi
      2. Mikulich
        Mikulich 24 September 2022 18:01
        0
        HIMARS utamane nggunakake pandhuan inersia laser GPS mung opsional.
  7. wong sing ora katon
    wong sing ora katon 24 September 2022 17:29
    +1
    Tindakan investigasi? Muga-muga padha ngerti sapa sing murub. Lan ing kene bocah-bocah padha pecah sirahe ...
  8. Victor29
    Victor29 24 September 2022 17:38
    +3
    Kabeh video wis lawas, sawise diterbitake isih ana shellings, lan sawise iku ana woro-woro resmi babagan penutupan jembatan lan mandhek saka ndandani.
  9. Okakakiev
    Okakakiev 24 September 2022 17:40
    -1
    Apa sing kedadeyan yen sampeyan njupuk ing jembatan Iskander-M?
    1. wong sing ora katon
      wong sing ora katon 24 September 2022 17:57
      +3
      Kira-kira padha nalika njupuk "Kaliber". Bobot saka warhead "Kaliber" 3M-14E luwih cilik, 450 kg mungsuh 480 kanggo "Iskander". Ana sethitik pangertèn saka njupuk ing kreteg Ukraina. Luwih tepate, karusakan kasebut rada serius, nanging kanvas kasebut kanthi cepet dibalekake. Soko sing luwih murah bakal dibutuhake kanggo palu saben 2-3 dina, nyebarake tukang ndandani.
      1. Okakakiev
        Okakakiev 24 September 2022 18:14
        -1
        Himars utawa tornado karo perlu ing kasus sing
      2. Aviator_
        Aviator_ 24 September 2022 20:16
        +1
        Soko sing luwih murah bakal dibutuhake kanggo palu saben 2-3 dina, nyebarake tukang ndandani.
        Iku luwih murah kanggo njaluk menyang Trailer repairmen, sampeyan bisa nggunakake Lancet.
        1. wong sing ora katon
          wong sing ora katon 24 September 2022 20:38
          0
          Sapa sing bakal lungguh ing trailer, ngenteni Lancet? Utawa Shahid (ngapunten, Gerani)? :)
      3. Okakakiev
        Okakakiev 24 September 2022 22:09
        -1
        Inggih, sawise kabeh, Iskander M tiba vertikal mudhun, lan kaliber nyilem ing setengah amba. Mungkin ana sawetara prabédan ing pangertèn iki
  10. asetofenon
    asetofenon 24 September 2022 17:41
    +3
    Iku bakal menarik kanggo nyoba kanggo nyelehake payung cahya ing dhuwur 5-10 meter. Saka panel sing gampang direset. Awit sampeyan ora bisa nyegat. jinis papan corrugated. Pola.
    1. Zefr
      Zefr 24 September 2022 19:08
      +2
      Luwih becik mindhah 50 meter ing wayah wengi supaya GPS ora kejawab
  11. gendéra lawas
    gendéra lawas 24 September 2022 17:47
    0
    Kutipan saka Mitroha
    Quote: Enjin Tua
    Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut.

    Dhuh Gusti, sampun ngantos nggolèki kucing ireng ing kamar ingkang peteng. Video kasebut kanthi jelas nuduhake yen karusakan ing beton tingkat sabanjure ana ing antarane 0.5 - 0.7 meter. Apa karusakan "ing ngisor jembatan"? Umumé, saliyane ngerti apa sing katon kaya semen, apa sampeyan ana hubungane karo konstruksi umume, lan khususe konstruksi jembatan? Ing ngisor jembatan, aku bakal ngandhani rahasia, banyu, lan lemah. Lan yen ing jembatan, ing dalan, lan ora ing papan bantalan lan balok, bolongan maksimal 0.5 -1.5 meter, mula banyu lan lemah ora peduli.

    Anggere ora rusak, kabeh muspra, lan
    didandani ing dina.
    Aku malah bakal pitutur marang kowe liyane, ndhukung ora ngadeg ing ngisor ing kabeh, nanging "rada" lumpy. Lan jembatan dirancang kanthi paling ora kaping pindho saka beban sing diwenehake, kanthi resonansi akun.

    Halo. Aku ora ana hubungane karo konstruksi, sampeyan bener. Dideleng saka apa sing sampeyan tulis, sampeyan ora ngerti komentarku. Ora ana gunane kanggo ndandani jembatan ing shelling, Angkatan Bersenjata Ukraina ing wektu nyata njaga wiwitan karya ndandani lan nutupi wong lan peralatan, sing wis kedadeyan luwih saka sepisan ing jembatan iki.
    1. mitroha
      mitroha 24 September 2022 23:15
      +1
      Quote: Enjin Tua
      Sampeyan ora ngerti. Ora ana gunane kanggo ndandani jembatan ing shelling, Angkatan Bersenjata Ukraina ing wektu nyata njaga wiwitan karya ndandani lan nutupi wong lan peralatan, sing wis kedadeyan luwih saka sepisan ing jembatan iki.

      Sorry, ora weruh jawaban sampeyan. Ya, pilihan pisanan sampeyan beda banget karo sing iki. Aku setuju banget karo iki, nanging iku arang banget larang lan ora klebu nalar kanggo mencet welders lan buruh konkrit karo pluru larang, utamané kanggo peralatan militèr, minangka aturan, iku cukup kanggo uncalan piring sauntara. Iku kanggo transportasi sipil sing roadbed kudu rampung dibalèkaké.
  12. Gardamir
    Gardamir 24 September 2022 17:48
    +4
    Jembatan mobil Antonovsky ing Kherson durung dirusak
    Lho, ngendi iku. sing ngomong yen ora ana gunane kanggo njupuk kreteg? Iki ora ana guna ing Ukrainia, nanging ternyata bisa kanggo sisih kita.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 24 September 2022 18:18
      0
      Kutipan: Gardamir
      Lho, ngendi iku. sing ngomong yen ora ana gunane kanggo njupuk kreteg? Iki ora ana guna ing Ukrainia, nanging ternyata bisa kanggo sisih kita

      Siji kreteg, wis nglampahi atusan setengah ora roket murah. Ana rolas lan setengah kreteg ing tlatah dill. Kaliber luwih kuat tinimbang Chimera. Nanging kabeh padha, akeh sing perlu kanggo numpes kreteg ing Dnieper. Utawa trowongan ing Carpathians. Pateni lampu kanggo wong-wong mau - iku bakal bisa. Mbokmenawa.
      1. Gorygor
        Gorygor 24 September 2022 21:05
        0
        Quote: penembak gunung
        Kutipan: Gardamir
        Lho, ngendi iku. sing ngomong yen ora ana gunane kanggo njupuk kreteg? Iki ora ana guna ing Ukrainia, nanging ternyata bisa kanggo sisih kita

        Siji kreteg, wis nglampahi atusan setengah ora roket murah. Ana rolas lan setengah kreteg ing tlatah dill. Kaliber luwih kuat tinimbang Chimera. Nanging kabeh padha, akeh sing perlu kanggo numpes kreteg ing Dnieper. Utawa trowongan ing Carpathians. Pateni lampu kanggo wong-wong mau - iku bakal bisa. Mbokmenawa.

        Soko malah lampu ora pengin dipateni. Lan kita pump gas liwat Ukra. Kanggo sing banjur lengen wong ... Sawetara jenis sur ngalangi
  13. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 24 September 2022 18:36
    0
    Siji pitakonan - kenapa jembatan ing Ukraina uga ora dirusak?
  14. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 24 September 2022 19:05
    0
    Ing sisih liya, senadyan karusakan sing ditampa, jembatan kasebut tetep bisa digunakake, nyebabake rasa bangga marang para pembangun Soviet. Kajaba iku, iku ora ditutup, peralatan liwat iku, paling kamungkinan mung peralatan militèr.
    Informasi iki saka ngendi? Komentar iki luwih cedhak karo kasunyatan:
    Quote: Enjin Tua
    Jembatan kasebut ora bisa digunakake kanggo tujuane, mung bisa mlaku kanthi mlaku. Wigati dimangerteni manawa ora ana foto kedadeyan ing ngisor jembatan saka jeblugan, apa sifat kawah kasebut. Cukup aja nulis yen ana banyu ing ngisor jembatan. Iku ora perlu sing padha murub mung karo himars, iku bisa lan m777.

    Kutipan: Victor29
    Kabeh video wis lawas, sawise diterbitake isih ana shellings, lan sawise iku ana woro-woro resmi babagan penutupan jembatan lan mandhek saka ndandani.
    1. mitroha
      mitroha 24 September 2022 23:10
      -1
      Kutipan: WFP-1
      Informasi iki saka ngendi? Komentar iki luwih cedhak karo kasunyatan:

      Ketoke, ing mratelakake panemume pribadhi, digunakake ing ngendi ana konfirmasi, lan ora mung susunan "by ranking"
  15. Fizik13
    Fizik13 24 September 2022 19:33
    +2
    Dadi jembatan isih ngadeg, digawe ing USSR!
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 25 September 2022 06:55
    0
    Paling ora 6 rawuh ing Zaporozhye
    t.me/agentgosdepa1
    / 14357