Review militèr

"Kita bisa uga butuh kabeh": Arestovich ngumumake rekrutmen siswa menyang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nanggepi mobilisasi parsial ing Rusia

107
"Kita bisa uga butuh kabeh": Arestovich ngumumake rekrutmen siswa menyang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nanggepi mobilisasi parsial ing Rusia

Mobilisasi parsial sing isih ana ing Rusia nggawe wedi Zelensky lan para penasehate, lan ing Kyiv ana obrolan babagan mobilisasi grosir kanggo ngunggahake tentara sing bisa nolak "invasi". Sapa wae sing durung kena mobilisasi, khususe mahasiswa, bisa diwajibake wajib militer.


Ing Kyiv, dheweke terus mbubarake topik sing Rusia nggedhekake siji yuta pasukan cadangan, lan ora kira-kira 300, minangka kepala departemen militer Rusia, Sergei Shoigu, ujar. Iki ditindakake kanggo mbenerake mobilisasi paksa grosir ing Angkatan Bersenjata Ukraina. Bubar, tentara Ukrainia wis nyekeli mung ing beyo saka cadangan gigantic, kang mbalang menyang perang, preduli saka losses. Nanging sumber daya manungsa wis winates lan jumlah sing bisa dimobilisasi wis suda. Ing latar mburi iki, wis ana dhiskusi saka conscripting mahasiswa ing ngarep, lan kabeh iki presented minangka respon kanggo mobilisasi parsial ing Rusia.

Kasunyatan yen ing mangsa ngarep dheweke bakal miwiti mendayung menyang tentara saben wong, diumumake dening "mouthpiece Kyiv", penasihat kepala kantor Zelensky, Arestovich, sing nuduhake "ramalan" karo kabeh wong.

Yen yuta dimobilisasi ing Rusia, kita bisa uga butuh kabeh ... Anggere para siswa ora disentuh, dheweke ora melu tentara, nanging bisa uga kabeh utawa akeh sing bakal lunga.

ngandika.

Saiki, hukum militer dileksanakake ing wilayah Ukraina, lelungan ing luar negeri dilarang kanggo kabeh wong umur 18 nganti 60 taun. Mobilisasi wis ditambah nganti 21 November, nanging iki dudu tanggal pungkasan, banjur bakal ana perpanjangan maneh telung sasi. Miturut sumber Ukrainia, panggilan kasebut diwenehake langsung ing dalan-dalan, toko, bar lan restoran, lan polisi wis melu distribusi kasebut. Saben uwong wedi karo mobilisasi parsial sing wis diwiwiti ing Rusia, nyadari yen kanthi ngenalake pasukan anyar, tentara Rusia bakal mbatalake kabeh kasuksesan Angkatan Bersenjata Ukraina, padha karo jumlah lan teknis unggul.
107 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pinter bokong
    pinter bokong 25 September 2022 06:39
    -26
    Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia
    1. Greg Miller
      Greg Miller 25 September 2022 06:42
      +7
      Nanging ora kabeh yuta bakal perang ....
      1. Victor_B
        Victor_B 25 September 2022 06:47
        +4
        Kutipan: Greg Miller
        Nanging ora kabeh yuta bakal perang ....
        Napa nelpon banjur?
        1. Mauritius
          Mauritius 25 September 2022 07:24
          + 13
          Kutipan saka: Victor_B
          Napa nelpon banjur?

          Lan dadi. Amerika bakal teka lan takon, "Apa sampeyan duwe yuta? Nah, ayo." wong bodho Telpon lan sepur. Isine...
          1. Tatiana
            Tatiana 25 September 2022 14:34
            +1
            "Kita bisa uga butuh kabeh": Arestovich ngumumake rekrutmen siswa menyang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nanggepi mobilisasi parsial ing Rusia
            Nuwun sewu manungsa biasa ing Ukraina, sing dadi pecandu narkoba Yahudi sekuler Zelensky jejuluk "Bloody Clown" karo nyamuk saka antarane "Pseudo-abdi rakyat" dikirim kanggo disembelih ing perang sipil nglawan RUSSIA lan Rusia minangka Ukrainia "meriem fodder" kanggo nglindhungi ora ing tanah asli, kang ora ana maneh belongs kanggo wong-wong mau, nanging sabenere kanggo nglindhungi daya kang kinasih minangka protege saka manca. Pamilik Anglo-Saxon AS ing Ukraina.

            Kanggo Zelensky wis didol kabeh ing Ukraina menyang properti saka manca, kalebu LAND Ukrainia liwat rencana korupsi.
            Lan durung padha Gandum Ukrainia sing diekspor saka Odessa, mesthine kanggo nulungi negara-negara Afrika sing keluwen, ora ana maneh Ukrainia, nanging dadi perusahaan asing ing Amerika Serikat lan Inggris. Mulane ora tekan panggonan sing diumumake kanthi resmi menyang negara-negara miskin, nanging dibongkar ing dalan saka wong-wong mau, amarga pemilik sejatine ora ana ing Kyiv lan dimaksudake kanthi rahasia kanggo didol ing ijol-ijolan gandum Eropa - ing padha London.
            Lan ing wektu sing padha pitakonan retorika * "Nanging kepiye kedadeyan paceklik ing Ukraina dhewe?" - lan tetep retorika.

            Sapa sing ngontrol tanah ing Ukraina? / Bakal dollar ninggalake? / Ana apa karo gandum / Belarus lan Rusia || Katasonov. Diterbitake: Agustus 2022

            Sapa sing duwe tanah Ukrainia saiki? Sapa sing dadi tuan tanah? Nalika dolar bakal ilang? Kepiye Belarus bisa mbantu ekonomi Rusia? Apa sing bakal kelakon ing Amerika ing mangsa ngarep? Sapa lan kepiye pengin nyuda populasi jagad kanthi drastis? Apa Joe Biden digawa menyang Gedung Putih kanggo keputusan sing ngganti urip?

            09:13 Ukrainians perang kanggo tanah Amérika // Babagan reformasi tanah ing Ukraina lan tuan tanah;
            11:49 "Satemene, iki produk saka bisnis Amerika!" // Babagan ekspor gandum saka Ukraina;
            12:51 "Tanah kudu dadi bandha nasional! Iku ora kudu ing tangan pribadi!";
        2. kriyon
          kriyon 25 September 2022 07:40
          + 18
          kudune ana rotasi garis ngarep .. kudu ngundang akeh ..
        3. YarSer88
          YarSer88 25 September 2022 08:02
          + 17
          Supaya ana cadangan sing bisa cepet digawa menyang perang, lan ora ngenteni setengah taun. Apa sampeyan mikir dheweke ngirim tepina, wong teka, entuk bedhil mesin ing cangkeme lan menyang garis ngarep? Iki bakal dadi pakan meriam. Perlu kanggo nindakake latihan maneh, harmonisasi.
        4. Nyrobsky
          Nyrobsky 25 September 2022 11:38
          +4
          Kutipan saka: Victor_B
          Kutipan: Greg Miller
          Nanging ora kabeh yuta bakal perang ....
          Napa nelpon banjur?

          Saiki pangayoman fasilitas lan pangopènan tatanan ing wilayah mardika wis dileksanakake dening unit militèr saka unit siap-tempur, kang bisa dirilis kanggo nindakake misi pertempuran, nalika ngganti unit militèr saka antarane mobilized. Minangka pilihan
          1. gansales
            gansales 25 September 2022 12:00
            -2
            Kutipan: Nyrobsky
            Kutipan saka: Victor_B
            Kutipan: Greg Miller
            Nanging ora kabeh yuta bakal perang ....
            Napa nelpon banjur?

            Saiki pangayoman fasilitas lan pangopènan tatanan ing wilayah mardika wis dileksanakake dening unit militèr saka unit siap-tempur, kang bisa dirilis kanggo nindakake misi pertempuran, nalika ngganti unit militèr saka antarane mobilized. Minangka pilihan

            Bener Victor! Dheweke ngarep-arep owah-owahan kekuwatan, lsp.
            Nanging katon kaya sampeyan kudu menehi hasil karo cleansings .. Bandera wis dijupuk ROOT rumiyin, lan malah anggota NATO wis lungguh tightly ana.
            Mobilisasi mesthi dibutuhake! We kudu wong serius karo pengalaman pertempuran lan ahli militèr .. Prajurit Kontrak ora narik perang iki wis Ana sawetara wong, nanging akeh wong enom inexperienced wis teka mlaku sawise deadline.
            Ing kene kita butuh wong lanang sing serius sing wis ngerti apa lan kenapa dheweke lunga Lan ora kanggo dhuwit! Cepet rampung, cepet mulih prajurit
          2. volodimer
            volodimer 25 September 2022 20:21
            0
            Saiki pangayoman fasilitas lan pangopènan tatanan ing wilayah mardika wis digawa metu dening unit militèr saka unit siap-tempur, kang bisa dirilis kanggo nindakake misi pertempuran, nalika ngganti unit militèr saka antarane mobilized.

            Umumé, iki tugas saka Pengawal Rusia. Iki persis sing ditindakake dening SOBR ing Balakliya. Iki minangka tugas langsung, nanging bisa tahan perang gabungan karo Ukrainia. Paling kamungkinan, Zolotov wis boten apa karo, nanging padha nyimpen reputasi departemen kang. Nanging "guardsmen" -tanker karo T-90M dropped ajining diri luwih murah tinimbang sawise 1993. (Aku digress).
            Ayo, Nanging, spesialis specialized menehi hasil karo pangayoman saka obyek lan pangopènan urutan. Dheweke duwe cukup DRG sing turu ing kana supaya awake dhewe tangi. Nanging malah garis ngarep wis soko apa kanggo mobilized. Paling ora nggawe cadangan kanggo mungkasi rembesan ukrov liwat kesenjangan antarane benteng utama. Versi Kherson nggawe tas geni ing wilayah Kharkiv ora bisa digunakake. Kita dilewati, komunikasi dipotong lan dipeksa mundur, ing endi wae kanthi cepet lan kanthi cara sing ora diatur (ana istilah be-at, nanging ora cocog karo pernyataan Kementerian Pertahanan). Jerman mung ngliwati UR supaya ora kebak pasukan. Lan ing 44 kita ngubengi festung sing. Ora ana sing anyar ing sangisore srengenge. Ing kene, supaya iki ora kelakon, cadangan dibutuhake.
            "Steel Helmets", Donetsk militia-reservists direkrut spring iki, anggere iku njupuk kanggo dadi pejuang nyata. Deleng laporan Sladkov, uga saka rekrut, supaya bisa ngadeg ing mburi ... kita kudu plug bolongan lan wis ing Mariupol padha ora meriam fodder, banjur ... We duwe wektu kanggo nyiapake mobilized luwih. Menapa malih, padha kudu njupuk servicemen lan sehat.
            Lan,, commissars militèr, nanging iki mung kanggo dig trenches.
            Kula dipun tutupi.. Nuwun sewu.
        5. mann
          mann 25 September 2022 16:05
          +1
          Napa nelpon banjur?
          Contone, kanggo ngganti militèr ing panggonan sepi, lan ngirim sing kanggo perang.
      2. Pak X
        Pak X 25 September 2022 07:27
        0
        Siswa nglawan cadangan kanthi pengalaman tempur?!
        1. kanggo
          kanggo 25 September 2022 08:11
          -19
          Kutipan saka Pak X
          Siswa nglawan cadangan kanthi pengalaman tempur?!



          Wis wayahe setengah saka cadangan iki pensiun.
          https://63.ru/text/world/2022/09/24/71681837/
          1. mordvin 3
            mordvin 3 25 September 2022 08:22
            0
            Kutipan saka: kanggo
            Wis wayahe setengah saka cadangan iki pensiun.

            Ing kene cetha ora ana sing umur sewidak lima.
          2. Pak X
            Pak X 25 September 2022 08:48
            -2
            Kutipan saka: kanggo
            Wis wayahe setengah saka cadangan iki pensiun.

            Judhul lan teks artikel kasebut nyritakake tahap mobilisasi sabanjure.
            Wangsulanku marang wong-wong mau.
          3. Navodlom
            Navodlom 25 September 2022 08:49
            +1
            Kutipan saka: kanggo
            Setengah saka cadangan iki kudu pensiun

            ing foto sing dilampirake - mung siji saka sepuluh wong ing bis.
          4. volodimer
            volodimer 25 September 2022 20:39
            -1
            Rezim Kuev bakal nelpon siswa, ing foto sampeyan ana wong diwasa saka wilayah 63rd. Piye wae "cedhak pensiun", mung siji wong tengah ing foto pisanan, mula dheweke bisa uga dadi kolonel cadangan 52 taun. Lan dheweke sing "sesuk" bakal mimpin kabeh liyane sing lungguh ing bis iki lan malah sing ana ing 20 liyane. Dadi ora perlu narik manuk hantu ing ndonya.
            Lan ya, bakal ana siswa nglawan wong diwasa.
            Maneh bakal ngelingi legenda "Battle of Kruty".
            https://topwar.ru/201514-mif-o-300-ukrainskih-spartancah-kotorye-vstali-na-puti-u-bolshevistskih-ord.html
          5. Skif
            Skif 25 September 2022 22:59
            +1
            Iki "pensiun" bakal menehi kabeh rincian.
      3. TIR
        TIR 26 September 2022 22:52
        0
        Ya, titik kasebut ora mung bakal nyeluk 300 ewu utawa yuta, nanging masyarakat Rusia wis miwiti militèr. Iki medeni wong-wong mau. Yèn ana sedulur lan bapak-bapak ing kana, wong liya-liyané bakal padha perang ngetutaké karsané dhéwé. Apa aku wis diamati ing gelombang mobilisasi iki. Menapa malih, iki frightens ora mung Zelensky lan West, nanging uga oligarki kita. Ora wonder padha wanted kanggo nggugah nesu umum ing sambungan karo ijol-ijolan wong Azov lan nemtokke ing wektu wiwitan mobilisasi. Menapa malih, padha nyoba ngidoni nyawa kita sabisa-bisa, lan mulane ana gambar sing padhang karo wong Azov lan pimpinane. Ora perlu mikir yen Abramovich, Rottenbergs, Deripaska nganggep Rusia Tanah Air lan siap ngorbanake. Iki minangka parasit nyata. Muga-muga lapangan iki uga diresiki
    2. Silver99
      Silver99 25 September 2022 06:55
      + 12
      Aku uga nganggep yen mobilisasi bakal luwih akeh tinimbang ewu 300. Kita kudu nganggep kerugian sajrone permusuhan, rotasi pasukan lan mbudidaya kemungkinan konflik karo NATO. Wiwit jaman USSR, lan konflik gedhe-gedhe pungkasan kanthi nggunakake pasukan darat ana ing Afghanistan, Georgia ora ngetung, dheweke dikalahake ing limang dina lan santai, ora ana sing ngira yen dheweke kudu perang ing perang sing dawa. kaya ing Perang Donya II, padha ora nganggep yen bisa nyerang Kekuwatan nuklir, saka iki doktrin militer dibangun, saiki ana rethinking.
      1. YarSer88
        YarSer88 25 September 2022 08:05
        + 16
        Aku setuju yen perlu kanggo nglatih cadangan personel saiki, loro pejuang lan perwira. Bentrokan karo NATO minangka masalah wektu, yen Ukraina ambruk, anggota NATO bakal dipeksa perang dhewe, dheweke wis ngunggahake taruhan sing dhuwur banget supaya kahanan kasebut bisa ditindakake. Kita kudu ngupayakake skenario iki supaya mengko kita ora tumindak ing mode kucing scalded, kaya ing framework NWO.
        1. yuriy55
          yuriy55 25 September 2022 09:11
          +1
          Kutipan saka YarSer88
          yen Ukraina ambruk, anggota NATO bakal dipeksa nglawan awake dhewe,

          Mung yen Putin ora pengin netepi janji saka banding kasebut.
          Partisipasi langsung NATO - risiko entuk 1/10 saka "Sarmat" utawa kurang.
          1. YarSer88
            YarSer88 25 September 2022 10:17
            +1
            Iki minangka langkah sing ekstrem, pisanan infantri bakal perang, nanging yen infanteri gagal, ya.
        2. gansales
          gansales 25 September 2022 12:09
          -3
          Kutipan saka YarSer88
          saiki kudu nyiapake cadangan personel, loro pejuang lan perwira. Bentrokan karo NATO minangka masalah wektu, yen Ukraina ambruk, anggota NATO bakal dipeksa perang dhewe, dheweke wis ngunggahake taruhan sing dhuwur banget supaya kahanan kasebut bisa ditindakake. Kita kudu ngupayakake skenario iki supaya mengko kita ora tumindak ing mode kucing scalded, kaya ing framework NWO.

          Iku mung kaya, yen ora bakal kasep .. Iku worth menehi munggah slack kanggo Rusia lan padha bakal devour kita rampung. Dheweke ora bakal ngapura kita
        3. TIR
          TIR 26 September 2022 22:56
          +1
          Ukrainians bakal mungkasi - ana Polandia. Mung perang bakal ana ing wilayah Ukraina. Polandia wis bersenjata kanthi cepet. Lan aku ngerti, karo dhuwit saka kabeh West. Lan kanggo negara rata-rata kaya Polandia, pasukan sing direncanakake bakal dikumpulake kanthi jelas kaping 3-4.
      2. Jerman 4223
        Jerman 4223 25 September 2022 17:47
        0
        Dembel ing 2023 paling kamungkinan ora bakal. Lan kanggo taun kita wis nang endi wae disebut 300 ton. Tentara bakal tuwuh ing taun ngarep.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. zxc15682
      zxc15682 25 September 2022 07:17
      -11
      2lyama perlu.. 500 wis karo wong akeh. uga, 5 taun perang tanpa kesusu
      1. Navodlom
        Navodlom 25 September 2022 09:01
        0
        Kutipan saka: zxc15682
        5 taun perang alon-alon

        Junta ora duwe limang taun.
        1. gansales
          gansales 25 September 2022 12:11
          -5
          Kutipan: Navodlom
          Kutipan saka: zxc15682
          5 taun perang alon-alon

          Junta ora duwe limang taun.

          Ing pungkasan taun, kabeh kudu rampung kanthi cara liya.
          1. Kurganets-45
            Kurganets-45 26 September 2022 09:53
            +1
            yen kita mbandhingake akeh nuansa, mula ing awal 2023 kabeh bakal diwiwiti.
    5. velikoros-88
      velikoros-88 25 September 2022 07:28
      +5
      Quote: wong pinter
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

      Aku pancene pengin ndeleng petungan ing rinci, uga, utawa ing paling alignment cendhak karo sabdhoning cetha. Yen ora, liyane stuffing lan whipping munggah histeria. Sayange durung ana artikel KUHP kanggo kegiatan kasebut, nanging muga-muga bakal katon cepet ...
    6. Simbah amatir
      Simbah amatir 25 September 2022 07:53
      +4
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia
      Apa sampeyan ngetung ing kalkulator, ing abakus utawa ing kolom? Lan saka sumber apa istilah kasebut dijupuk?
    7. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 25 September 2022 08:02
      +2
      lan sampeyan ngapura sing pracaya petungan Panjenengan?
    8. Roso 56
      Roso 56 25 September 2022 08:58
      -1
      Mula, sinau ngetung, aku, wong pinter. wong bodho lol
    9. qqqq
      qqqq 25 September 2022 09:11
      +1
      Quote: wong pinter
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

      Keputusan sing bener banget. Aku uga mikir. Mekaten kedahipun. Mangkono, bisa kanthi cepet nambah kemampuan tentara kita kanggo nanggepi kahanan sing muncul. Yen mangkono, banjur saka sudut pandangku, keputusan sing kompeten banget.
    10. 30 ing
      30 ing 25 September 2022 09:34
      +5
      Quote: wong pinter
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

      Carane akeh sing dibutuhake, supaya akeh bakal disebut munggah kanggo layanan ing tentara Rusia. Dheweke kelalen ngirim informasi rahasia kanggo sampeyan lan aku .. babagan rencana mobilisasi Rusia. Apa sing diarani kanthi resmi bisa uga disinformasi saka mungsuh.
    11. wong janggut
      wong janggut 25 September 2022 09:46
      +1
      Quote: wong pinter
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

      Sampeyan duwe data sing salah. Shoigu salah. Siji nul lali kanggo sebutno.
      Lizensky kudu mobilisasi ora mung Volkssturm, nanging Pemuda Hitler uga. am
    12. gsev
      gsev 25 September 2022 14:31
      +1
      Quote: wong pinter
      Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

      Ngombe madu nganggo cangkem. Pancen, ana masalah kanggo nyebabake kerugian sing ora bisa ditampa ing Ukrainia kanthi pasukan sing luwih cilik.
    13. Skif
      Skif 25 September 2022 23:04
      -2
      -22

      "Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia"
      Nuwun sewu. Apa sampeyan ngetung nganggo driji?
  2. Victor_B
    Victor_B 25 September 2022 06:41
    +3
    Arestovich ngumumake rekrutmen siswa ing Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nanggepi mobilisasi parsial ing Rusia
    Butuh daging!
    akeh!
    Lan banjur Rusia bakal teka menyang program lengkap ora kanggo perang.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 25 September 2022 07:04
      +4
      opo wassat Apa yen Lucy katon ing trenches?
      1. alex neym_2
        alex neym_2 25 September 2022 07:13
        +4
        Ya, kabeh wis jelas karo dheweke, lan siswa Ukrainia sing sinau ing Eton, Harvard lan liya-liyane uga bakal nampa panggilan?
      2. krops777
        krops777 25 September 2022 07:17
        +3
        Apa yen Lucy katon ing trenches?

        Ora bakal katon, Lucy banget dikarepake ing mburi-wheel drive ngarep ngguyu
    2. pinter bokong
      pinter bokong 25 September 2022 07:12
      -6
      Apa kita uga padha nelpon, utawa ora, utawa apa kita ora duwe daging, nanging daging cedhak pinggiran?
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 25 September 2022 06:58
    +5
    "Kita Bisa Mbutuhake Kabeh"

    ***
    Sampeyan bisa uga ora butuh maneh ...
    ***
    1. Silver99
      Silver99 25 September 2022 07:03
      +9
      Dheweke wis nulis saka propinsi babagan dina pisanan mobilisasi: "Wong-wong wis siyap kanggo apa wae, nanging padha ngomong kanthi blaka: ayo padha sijine bedhil mesin ing yacht para oligarki lan pindhah menyang Armada Segara Ireng, lan ora Niva lan UAZs, nanging Kruzaks lan Heliks bakal dijupuk menyang registrasi militèr lan kantor enlistment "Iku luwih apik kanggo nggawe sawetara efforts kanggo mesthekake yen ora mung Rusia saka pinggiran lan provinsi teka perang.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. lwxx
          lwxx 25 September 2022 07:53
          +3
          Kutipan saka taiga2018
          Ing salawas-lawase ana wong kaya sampeyan, nalika Perang Donya I, padha bengok-bengok "mandheg perang kanggo para kapitalis lan sing duwe tanah"

          Lan saiki luwih becik nerangake apa sing kita geluti. Cukup ora perlu dongeng babagan Donbass. Yen padha perang kanggo kita, banjur perang bakal rampung ing Maret. Sawise karusakan total kabeh infrastruktur Ukraina. Nanging ora, ana kapentingan kita, utawa luwih. Lan iki dudu babagan pejabat lan wakil, nanging ora ana ideologi. Lan banjur karo kita, kaya ing mentas-minted "Zoya" (Kosmodemyanskaya), luwih tepat, carane feat dheweke perverted dening tokoh modern saka wayang. Kita mati kanggo roti lan trem, lan saiki ana mobilisasi total ing pinggiran, saengga dheweke wiwit ngomong babagan keluwihan ing lemah. Lan bocah-bocah saka pasir mbela tanah air ing bar lan negara manca.
        2. Silver99
          Silver99 25 September 2022 08:09
          +6
          Kutipan saka taiga2018
          Ing kabeh wektu ana wong kaya sampeyan. Nalika Perang Donya I, padha nguwuh-uwuh "mandheg perang kanggo kapitalis lan pemilik tanah" lan banjur kanggo fraternize karo Jerman. tindak ing gendero kabeh limo pengkhianat kaya Vlasov. Iku apik yen ana Ora akeh makhluk sing kaya ngono. Lan saiki ana komentar kaya para pejabat lan wakil presiden maju perang, banjur aku. para pejabat lan timbalan bakal padha maju ing ngarep, sampeyan lan wong liya kaya sampeyan bakal nggawe alesan anyar.

          Aku kaya kanggo ngelingi "kabeh kaping", putri Nicholas II padha sadulur saka sih-rahmat ing rumah sakit, lan anak Stalin perang ing garis ngarep, lan ora ing Colleges lan bank-bank manca.
          1. taiga2018
            taiga2018 25 September 2022 08:17
            +3
            Kutipan saka Silver99
            lan anak Stalin perang ing garis ngarep, lan ora ing colleges lan bank-bank manca.

            Lan wong biasa ndhaptar kanthi massal kanggo milisi, lan ora nggawe alesan ing jaringan sosial supaya ora menyang ngarep ...
            1. Silver99
              Silver99 25 September 2022 08:24
              -5
              Kutipan saka taiga2018
              Kutipan saka Silver99
              lan anak Stalin perang ing garis ngarep, lan ora ing colleges lan bank-bank manca.

              Lan wong biasa ndhaptar kanthi massal kanggo milisi, lan ora nggawe alesan ing jaringan sosial supaya ora menyang ngarep ...

              Apa tegese nggawe alesan? Yen sampeyan ora umur konsep utawa ora cocog kanggo alasan kesehatan, banjur ya, ing kasus liyane nganti 10 taun miturut dekrit anyar. Lan kenapa sampeyan terus-terusan nyoba stratifikasi masyarakat? Mobilisasi prihatin kabeh !!! , preduli saka kahanan financial lan sing tuwane.
              1. taiga2018
                taiga2018 25 September 2022 08:38
                -2
                Kutipan saka Silver99
                Lan kenapa sampeyan terus-terusan nyoba stratifikasi masyarakat?

                Apa aku nyoba stratifikasi masyarakat? Apa sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan, diduga nyoba ngganggu mobilisasi kanthi merjuangake keadilan. Untunge, kita duwe mayoritas mutlak ing negara kita.
            2. Vovk
              Vovk 25 September 2022 08:28
              -5
              Kutipan saka taiga2018
              Kutipan saka Silver99
              lan anak Stalin perang ing garis ngarep, lan ora ing colleges lan bank-bank manca.

              Lan wong biasa ndhaptar kanthi massal kanggo milisi, lan ora nggawe alesan ing jaringan sosial supaya ora menyang ngarep ...

              Lan banjur milisi iki langsung dibuwang ing tank Jerman, meh tanpa gaman abot, kanggo nylametake sisa-sisa tentara personel Tentara Merah ing taun 1941 - sampeyan mikir bakal beda karo mobilisasi parsial, lan kaya "partisan" bakal padha. dikirim rong sasi kanggo latihan maneh ... wah, nggih
            3. gsev
              gsev 25 September 2022 14:42
              +2
              Kutipan saka taiga2018
              Lan wong biasa mlebu kanthi massal kanggo milisi, lan ora nggawe alesan ing jaringan sosial supaya ora menyang ngarep.

              Bisa uga ana luwih akeh deserters ing distrik Spas-Klepikovsky ing wilayah Ryazan ing taun 1941 tinimbang ing taun 2022. Nanging, Stalin banget nyuda aktivitas anti-negara. Nikolai Starostin dipenjara amarga dosa sing luwih cilik tinimbang Alla Pugacheva ngidini dheweke.
          2. Roso 56
            Roso 56 25 September 2022 09:02
            +5
            Aku ngelingake yen bocah-bocah jenderal kita saiki uga perang lan malah mati, mula kurang ngeluh.
          3. 30 ing
            30 ing 25 September 2022 09:37
            +6
            Kutipan saka Silver99
            Aku kaya kanggo ngelingi "kabeh kaping", putri Nicholas II padha sadulur saka sih-rahmat ing rumah sakit, lan anak Stalin perang ing garis ngarep, lan ora ing Colleges lan bank-bank manca.

            Putra saka kepala Crimea Aksyonov dikirim kanggo mobilisasi kanggo layanan. Sawetara wakil saka Duma Negara kanthi sukarela pindhah menyang armada. Iki sing krungu..
      2. Simbah amatir
        Simbah amatir 25 September 2022 07:57
        +4
        padha ora bakal njupuk Niva lan UAZs, nanging Kruzaks lan Heliks

        Bener, UAZ lan Niva bakal ngliwati ngendi Kruzak lan Gelik macet. eseman
        1. Roso 56
          Roso 56 25 September 2022 09:13
          +1
          Ora perlu dongeng, jeep off-road paling apik yaiku UAZ lan Gelik. Mung wae Gelik kuwi larang regane.
          1. Simbah amatir
            Simbah amatir 25 September 2022 09:58
            -1
            Gelentvagen, nyatane, padha UAZ 469. Nanging UAZ 69 muncul sadurungé, iku luwih gampang kanggo operate lan ndandani. Plus - UAZ nduweni basa sing luwih cendhek, sing nduweni pengaruh positif marang kemampuan lintas negara, "Niva" uga menang ing dalan amarga basis cendhak.
            1. Roso 56
              Roso 56 25 September 2022 17:29
              0
              Ayo, UAZ meh ing sumbu ing lendhut lan cepet-cepet menyang ngisor lan malah narik wong metu ing kabel. Lan Niva bakal gurgle, yen kita padha fishing, 11 wong meksa nindakake perkara lan boten, nganti Nadezhda dijupuk lan banjur ing mbalikke.
              1. Simbah amatir
                Simbah amatir 25 September 2022 17:38
                0
                Makarya ing "Niva". Loro-lorone ing 2121 lan ing 2131. Aku wis tau lungguh ing salah siji dawa utawa cendhak. Bodho, sampeyan bisa nandur Kirovets, sampeyan ngerti ...
            2. Dedok
              Dedok 30 September 2022 14:34
              0
              Quote: Simbah amatir
              Plus - UAZ nduweni basis sing luwih cendhek, sing nduwe pengaruh positif marang kemampuan lintas negara,

              sampeyan nyopir helix 3 lawang? - iki sing dadi basis ...
              1. Simbah amatir
                Simbah amatir 30 September 2022 14:47
                0
                Ora. Nanging aku bakal ngomong iki: ing taun 70-an, ing Italia, ana rally. Ing kelas SUV, kabeh hadiah dijupuk dening "Niva" lan UAZ.
                Lan uga ing Gelenvagen. Ing 10s, kanca tuku. Anyar, saka salon. Kanggo 8 sasi, dheweke nyopir kaping papat kanggo ndandani kanthi garansi. Kanggo kaping papat, dheweke nyopir, menyang direktur salon, lan mbuwang kunci karo dokumen. Sing "Niva", sing UAZ ing lapangan ora masalah kanggo ndandani. Kanthi Gelik, trik kasebut ora bakal bisa ditindakake.
                Umumé, kabeh, kalebu patensi, gumantung ing driver.
                1. Dedok
                  Dedok 3 Oktober 2022 08:17
                  0
                  lan aku, aku nyopir, lan karo UAZ ora ana perbandingan kanggo driver lan kacepetan pangiriman menyang titik "B"
                  lan babagan rally - ana rally rally "Veps Forest", dadi ya, ora ana heliks.
          2. stelltok
            stelltok 25 September 2022 10:03
            -1
            jeeps salib-negara paling apik UAZ lan Gelik.

            Apa massa Gelik lan Niva?
            Sapa sing luwih abot lan luwih elek.
        2. Dobrenko
          Dobrenko 25 September 2022 12:01
          0
          Sayange, sampeyan pancen salah!
      3. yuriy55
        yuriy55 25 September 2022 09:17
        0
        Kutipan saka Silver99
        Iku luwih apik kanggo nggawe sawetara efforts kanggo mesthekake yen ora mung Rusia ing pinggiran lan provinsi bakal teka ing perang.

        Yen ora, banjur provinsi Rusia, ing pungkasan kampanye, bisa teka ing tengah kanggo mangerteni suwene kothak bakal glethakaken ana ... recourse
  4. Egoza
    Egoza 25 September 2022 07:01
    -1
    lelungan ing luar negeri dilarang kanggo kabeh wong lanang umur 18 nganti 60 taun

    Ing tangan siji, dilarang, ing tangan liyane, diputusake yen "mbayar kontribusi sawetara atus dolar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina", banjur bisa banget. Ing cendhak, sing ora duwe dhuwit cukup bakal menyang tentara. Lan wiwit agenda-agenda diwadhahi ing warung, banjur ing "jaman kita wong ora menyang warung." Ana sing ngethok dhuwit lan ana sing nelpon. Nanging, entuk manfaat kaping pindho
  5. Paul Siebert
    Paul Siebert 25 September 2022 07:04
    +9
    Nanging kita ora perlu nelpon siswa kabeh.
    Utamane para siswa mesthi universitas.
    1. pinter bokong
      pinter bokong 25 September 2022 07:13
      -9
      Lan aku pengin duwe paling ora ana sing bisa diajak ngobrol karo dheweke
      1. Roma-1977
        Roma-1977 25 September 2022 07:43
        +6
        Yen sampeyan kerja dadi jaksa, mula kepinginan sampeyan bisa dingerteni.
      2. Al Manah
        Al Manah 25 September 2022 09:46
        0
        Ya, ngobrol ing trench, ing geni, babagan kekhasan entri akuntansi ing akun ...
        1. Mobik
          Mobik 25 September 2022 17:11
          +1
          HSE misuwur ora kanggo para ahli ekonomi, nanging amarga bias liberal pendidikan sing diwenehake. Dadi aku curiga yen dheweke ora ngerti apa-apa babagan kabel, amarga dheweke bisa nyurung demokrasi lan rezim getih.
  6. Serega1
    Serega1 25 September 2022 07:09
    +6
    Dicolong kanthi gupuh, ora ana sing pengin mati! Perang terus nganti Ukrainia pungkasan ...
  7. Bodypuncher
    Bodypuncher 25 September 2022 07:13
    +4
    IMHO, mobilisasi bakal ngganti militer biasa sing bakal dikirim menyang zona NVO. Dadi luwih rasional.
    1. FoBoss_V
      FoBoss_V 25 September 2022 07:23
      -6
      Panguwasa kita mbuwang balung gula iki kanggo wong supaya ora ana jeblugan sosial, kaya dongeng babagan 300 ewu, ora luwih saka 35, kanthi dhuwur lan jinis tartamtu kanthi pengalaman basis data WAJIB. Omong kosong komplit ... Lha, wong-wong kuwi mung ndayung, sembarangan. Yen mung menehi rencana, laporan kanthi bungah marang komisaris militer lan lunga kanthi rai seneng kanggo ngebor bolongan ing tali bahu kanggo bintang anyar. Padha uga njupuk wong bespectacled, setengah-dawa lanang, lan ana submariners umume, lan sing duwe anak akeh, lan wasir, kabeh wong. Dadi kira-kira yuta, aku banget malah ngakoni, lan malah luwih bakal raked ing, misale jek kula. Iki mung wiwitan
      1. Dalmatia
        Dalmatia 25 September 2022 07:31
        + 10
        Yen ora angel, tulisake nalika sampeyan pribadi "raked in". eseman
        Спасибо
        1. FoBoss_V
          FoBoss_V 25 September 2022 09:20
          +2
          Ora angel, aku bakal nulis mesthi, yen aku duwe wektu. Barang sing diklumpukake
      2. Bodypuncher
        Bodypuncher 25 September 2022 07:32
        +3
        Apa gunane dikongkon nyang ngarep wasir yen ana personil militer. Hemorrhoids bisa dikirim ing mangsa ngarep, nanging sawise latihan maneh.
      3. SOBA4TACTICMOSCOW
        SOBA4TACTICMOSCOW 25 September 2022 07:38
        +3
        Aku uga mikir, aku dhewe ngenteni jujur, nanging aku mung prihatin babagan rong pitakonan pitakonan 1. Iki carane wong bakal dilengkapi, yen kita kabeh krungu, malah prajurit kontrak ora duwe peralatan cukup. 2. Iki minangka prinsip sing bakal ditindakake petungan, yen miturut prinsip mobilisasi kanggo kontraktor sing wis berpengalaman, mula normal, nanging yen ana trik klasik, mula iki ora menehi motivasi, malah sebaliknya.
        1. Drotro
          Drotro 25 September 2022 08:42
          0
          Priksa youtube.
          Wong lanang menehi saran apa sing kudu digawa.
          Malah yen sampeyan wong Yahudi super wicaksana lan tuku waja, peralatan medical, UAV pribadi ing advance, sampeyan ora kudu njupuk karo sampeyan langsung.
          Ana kasus sing dikonfirmasi nalika EVERYTHING dijupuk sajrone telusuran standar. Kaya - kabeh bakal diwenehi ing papan. Saran kasebut - sanajan sampeyan wis nyiapake kabeh, mula aja langsung njupuk, luwih becik njaluk wong sampeyan nggawa apa wae sing bisa ditindakake mengko. Sawise sampeyan ngerti manawa ora bakal dijupuk. Lan ing feed warta resmi katon: "saiki, kabeh penyalahgunaan ing lemah kanthi rampasan barang-barang pribadi saka mobilisasi diilangi."
          Nanging wong lanang wis latihan, kabeh disita saka wong-wong mau. Lan mbokmenawa ora bakal bali maneh. Hardcore iku normal.
          1. FoBoss_V
            FoBoss_V 25 September 2022 09:22
            +3
            FSB ngatasi serangan kasebut kanthi cepet. Sing utama kanggo para penyita yaiku langsung nguripake lampu ing papan kasebut, teh ora digawa dening bocah lanang kuning-mulut kanthi cepet.
            1. Drotro
              Drotro 25 September 2022 10:13
              +1
              Ing video kasebut bocah kasebut ngomong - kapten umure kira-kira 35-40 taun.
              Dheweke ngandika - Aku isih bisa ngomong soko kanggo confiscators, lan yen bab 25 lanang enom dijupuk minangka privates, banjur padha ora bakal malah mbukak cangkeme.
      4. Roso 56
        Roso 56 25 September 2022 09:17
        -4
        Apa hubunganmu karo kita? Jumlah sampeyan nembelas lan kanca-kanca liberal lan banderva.
  8. kosmonaft
    kosmonaft 25 September 2022 07:56
    +2
    Adolf Aloizovich isih mobilizing Pemuda Hitler, supaya ukrovermacht duwe cadangan
  9. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 25 September 2022 08:02
    -4
    Mugi padha duwe histeria padha kita! Ukraina wis akeh pengalaman karo Maidans - supaya padha nesu.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 08:28
    0
    Kutipan saka: Victor_B
    Kutipan: Greg Miller
    Nanging ora kabeh yuta bakal perang ....
    Napa nelpon banjur?


    Nyatane, pranata, pangiring, perlindungan, birokrasi, lan liya-liyane mbutuhake wong akeh.
  12. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 08:30
    -1
    Kutipan saka: FoBoss_V
    Panguwasa kita mbuwang balung gula iki kanggo wong supaya ora ana jeblugan sosial, kaya dongeng babagan 300 ewu, ora luwih saka 35, kanthi dhuwur lan jinis tartamtu kanthi pengalaman basis data WAJIB. Omong kosong komplit ... Lha, wong-wong kuwi mung ndayung, sembarangan. Yen mung menehi rencana, laporan kanthi bungah marang komisaris militer lan lunga kanthi rai seneng kanggo ngebor bolongan ing tali bahu kanggo bintang anyar. Padha uga njupuk wong bespectacled, setengah-dawa lanang, lan ana submariners umume, lan sing duwe anak akeh, lan wasir, kabeh wong. Dadi kira-kira yuta, aku banget malah ngakoni, lan malah luwih bakal raked ing, misale jek kula. Iki mung wiwitan


    Aja nulis omong kosong kaya ngono. Miturut kritéria sampeyan, sampeyan bisa nelpon 25-30 yuta.
    1. FoBoss_V
      FoBoss_V 25 September 2022 09:25
      +2
      Yen omong kosong, aku ora bakal nulis. Sampeyan uga manggon ing planet liya utawa ora duwe informasi. Inggih, minangka pilihan, uga nonton saluran pisanan lan gherkins
  13. Ilanatol
    Ilanatol 25 September 2022 08:33
    0
    Quote: wong pinter
    Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia


    Apa sampeyan bisa nampilake petungan utawa - saka driji? ngguyu
  14. Al Manah
    Al Manah 25 September 2022 09:32
    -2
    Apa dheweke uga njupuk peralatan ing kantor registrasi lan pendaftaran militer utawa diidini?
  15. IVZ
    IVZ 25 September 2022 09:44
    0
    Quote: wong pinter
    Miturut petunganku, paling ora 1 yuta bakal ditelpon dening Federasi Rusia

    Lan apa sampeyan mikir, nuwun kanggo penasaran?
  16. spektrum
    spektrum 25 September 2022 09:50
    0
    Miturut pratelan kasebut, bisa dianggep yen staf eksperimen Angkatan Bersenjata Ukraina wis "kesel" lan nganti sing anyar disiapake, lan 300-an ora waras, ketoke maneh bakal ngalih menyang format ngisi. posisi karo "badan".
    1. ukum70
      ukum70 25 September 2022 10:58
      0
      ketoke maneh arep ngalih menyang format ngisi posisi karo "awak".

      Apa dheweke ninggalake dheweke?
  17. YanniKounnar
    YanniKounnar 25 September 2022 11:11
    +1
    "wes armée qui pourrait nglawan "invasi"
    intéressant glissement semantique ...il n'est plus question d'avancer mais de résister ...

    "tentara sing bisa nglawan "invasi"
    nyebabake owah-owahan semantik ... saiki ora babagan promosi, nanging babagan resistensi ...
  18. ivagulin
    ivagulin 25 September 2022 11:52
    +1
    pitakonan iki - ing registrasi militèr lan kantor enlistment ing umur 18 dheweke entuk unusable (masalah sesanti kurang ajar), banjur seri saka operasi, saiki luwih utawa kurang. Ya, aku bisa njahit tatu lan nambani luwih apik tinimbang dokter manungsa, utamane ing lapangan. Apa sing kudu ditindakake, pindhah menyang komisi?
    1. Dauria
      Dauria 25 September 2022 12:36
      +1
      Apa sing kudu ditindakake, pindhah menyang komisi?

      VVK ing kasus apa wae bakal. Lan banjur - pilihan sampeyan. Umume titik lan diagnosis yaiku "Ing discretion saka dhokter". Lan biasane dheweke takon, yen ana pilihan, "Apa sing bakal kita tulis, kepiye?". Iki malah ditrapake kanggo VLK (penerbangan) miturut kolom 6, 7 saka urutan 200th (ing jaman saiki).
      Ati-ati ing kana , yen ana apa-apa.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 12:12
    0
    Kutipan saka: FoBoss_V
    Yen omong kosong, aku ora bakal nulis. Sampeyan uga manggon ing planet liya utawa ora duwe informasi. Inggih, minangka pilihan, uga nonton saluran pisanan lan gherkins

    30 yuta kabeh lanang umur 18-50. Lan pincang lan slanting lan lara lan sehat lan buruh saka toko. Sawise kabeh, sampeyan wis kalebu kabeh wong ing kritéria sampeyan.
    Iki tegese saka 30 yuta, 1 yuta bisa direkrut cukup sehat. Liyane bab iku ing lapangan, pisanan kabeh, padha arep laporan ing tokoh tanpa mikir.
  21. yowis
    yowis 25 September 2022 12:41
    0
    Sampeyan bisa uga mbutuhake luwih saka mung kabeh.
  22. Dzafdet
    Dzafdet 25 September 2022 12:52
    0
    Sing, kabeh Ukrainians kanggo pembuangan. Kepiye carane bakal urip sawise perang?
    1. IVZ
      IVZ 25 September 2022 13:38
      0
      Sing, kabeh Ukrainians kanggo pembuangan. Kepiye carane bakal urip sawise perang?
      Apa padha mikir bab pedunung Donbass? Lan umume, kasus nalika masalah ditanggulangi miturut pinunjul sadhela.
  23. Dzafdet
    Dzafdet 25 September 2022 12:55
    +1
    Kutipan saka: FoBoss_V
    Panguwasa kita mbuwang balung gula iki kanggo wong supaya ora ana jeblugan sosial, kaya dongeng babagan 300 ewu, ora luwih saka 35, kanthi dhuwur lan jinis tartamtu kanthi pengalaman basis data WAJIB. Omong kosong komplit ... Lha, wong-wong kuwi mung ndayung, sembarangan. Yen mung menehi rencana, laporan kanthi bungah marang komisaris militer lan lunga kanthi rai seneng kanggo ngebor bolongan ing tali bahu kanggo bintang anyar. Padha uga njupuk wong bespectacled, setengah-dawa lanang, lan ana submariners umume, lan sing duwe anak akeh, lan wasir, kabeh wong. Dadi kira-kira yuta, aku banget malah ngakoni, lan malah luwih bakal raked ing, misale jek kula. Iki mung wiwitan

    +100500 ! Putra negesake iki. Padha njupuk Pack saka kasus indiscriminately lan ing telpon!
  24. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 25 September 2022 13:18
    0
    Kutipan saka: FoBoss_V
    Panguwasa kita mbuwang balung gula iki kanggo wong supaya ora ana jeblugan sosial, kaya dongeng babagan 300 ewu, ora luwih saka 35, kanthi dhuwur lan jinis tartamtu kanthi pengalaman basis data WAJIB. Omong kosong komplit ... Lha, wong-wong kuwi mung ndayung, sembarangan. Yen mung menehi rencana, laporan kanthi bungah marang komisaris militer lan lunga kanthi rai seneng kanggo ngebor bolongan ing tali bahu kanggo bintang anyar. Padha uga njupuk wong bespectacled, setengah-dawa lanang, lan ana submariners umume, lan sing duwe anak akeh, lan wasir, kabeh wong. Dadi kira-kira yuta, aku banget malah ngakoni, lan malah luwih bakal raked ing, misale jek kula. Iki mung wiwitan

    Iku ndadekake pangertèn kanggo njupuk saben wong ing saurutan yen wong fisik ora bisa nindakake tugas ing long term. Iki tutuk ekstra lan expenses ing Panggonan pisanan. Masalah kesalahan nalika nelpon wong sing ora cocog ora teka saka kepinginan Kementerian Pertahanan RF, nanging amarga faktor manungsa, ing wangun gubernur regional lan karyawan registrasi militer lokal lan kantor pendaftaran. Kasus kaya ngono saiki wis diwiwiti lan kesalahan kasebut didandani.
    1. filibuster
      filibuster 25 September 2022 23:00
      -1
      Iku ndadekake pangertèn kanggo njupuk saben wong ing saurutan yen wong fisik ora bisa nindakake tugas ing long term


      Sampeyan takon pitakonan aneh, tugas saka registrasi militèr lan kantor enlistment kanggo mobilize wong lan ngirim menyang unit, banjur iku wis dadi masalah bagean apa apa karo wong-wong mau.
  25. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 15:28
    +2
    Kutipan saka Dzafdet
    +100500 ! Putra negesake iki. Padha njupuk Pack saka kasus indiscriminately lan ing telpon!

    Apa dheweke kerja ing registrasi militer lan kantor pendaftaran utawa dheweke ngintip saka jendela?
  26. Kuziming
    Kuziming 25 September 2022 16:09
    0
    Kutipan saka taiga2018
    Kutipan saka Silver99
    Lan kenapa sampeyan terus-terusan nyoba stratifikasi masyarakat?

    Apa aku nyoba stratifikasi masyarakat? Apa sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan, diduga nyoba ngganggu mobilisasi kanthi merjuangake keadilan. Untunge, kita duwe mayoritas mutlak ing negara kita.

    Sing liyane laku jina lan sugih duwe dhuwit luwih, pindhah menyang bisnis lan kuwasa, saged kulawarga gedhe, anak akeh. Sing mlarat meh ora nggawa anak siji utawa loro, anak-anake lunga ngladeni garis, anak-anak sugih kanthi persentase gedhe mudhun kanthi kaki rata lan dermatitis.
    Saka lan ora nelpon, minangka ora dilayani.
    Dadi, ana mekanisme kanggo ngrusak wong sing jujur.
    Sing divisi.
  27. Alexander Konstantinovich Makeev
    Alexander Konstantinovich Makeev 25 September 2022 23:19
    0
    Tujuan saka Nazi Ukrainia lan Anglo-Saxon yaiku nyingkirake Ukraina kanthi pembantaian karo pasukan Rusia, DPR lan LPR. Wong minangka sumber daya paling larang ing negara liya. Lan Ukraina depopulated ora maneh negara, nanging ara-ara samun lifeless! Nanging sampeyan ora bisa melas kanggo Ukraina sing perang nglawan kabeh Rusia, Rusia, Ukrainians padha, sing padha ora murub marang, meksa mobilized, uga kudu mercilessly diowahi dadi kargo 200. Amarga iki meksa direkrut Ukraina ora duwe alesan kanggo ngerti yen dheweke mung bisa nyingkiri pati yen dheweke dhewe, kanthi tangane dhewe bakal ngilangi Nazi ing pasukan lan ing pimpinan Ukraina!
    Rusia kudu nglairake anak luwih akeh kanthi cepet supaya generasi anyar Rusia bisa ngisi maneh bekas Ukraina ing Federasi Rusia.
  28. Dzafdet
    Dzafdet 28 September 2022 10:57
    0
    Quote: Mantan prajurit
    Kutipan saka Dzafdet
    +100500 ! Putra negesake iki. Padha njupuk Pack saka kasus indiscriminately lan ing telpon!

    Apa dheweke kerja ing registrasi militer lan kantor pendaftaran utawa dheweke ngintip saka jendela?

    Manggon ing kutha gedhe, duwe kanca akeh ... ngguyu