Review militèr

Lavrov babagan referendum: Zelensky nyaranake supaya kabeh wong Rusia lunga menyang Rusia, mula dheweke lunga

62
Lavrov babagan referendum: Zelensky nyaranake supaya kabeh wong Rusia lunga menyang Rusia, mula dheweke lunga

Populasi republik Donetsk lan Lugansk, uga wilayah Zaporozhye lan Kherson, nggawe pilihan kanggo milih Rusia ing referendum, yaiku, miturut hukum internasional, padha nyatakake kekarepane. Ing latar mburi iki, negara-negara Kulon, sing dipimpin Amerika Serikat, nganakake histeria, ngancam ora bakal ngerteni asil pemungutan suara.


Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, ngandika ing Majelis Umum PBB, nyuwun marang Kulon supaya ora ngganggu babagan referendum sing lagi ditindakake lan mlebu wilayah anyar menyang Rusia. Miturut dheweke, populasi Donbass, uga rong wilayah, nggawe pilihan kanthi sadar, bali menyang sajarah tanah kelairan. Menapa malih, Lavrov nandheske, Zelensky piyambak dikirim menyang kono, menehi saran marang Rusia supaya "nyalahke kabeh ing Rusia." Dadi wong-wong mau "ngundurake", nanging mung bebarengan karo tanahe.

(...) wong-wong sing manggon ing kana, nyatane, mung nanggepi apa sing disaranake Presiden Zelensky ing salah sawijining wawancara ing wulan Agustus 2021. Banjur menehi saran marang saben wong sing aran Rusia menyang Rusia kanggo entuk manfaat saka anak lan putu. Ing kene, para pedunung ing wilayah kasebut saiki nindakake iki, njupuk tanah-tanah sing ditinggalake dening para leluhure nganti pirang-pirang abad.

- tambah mentri Rusia.

Minangka Presiden Rusia Vladimir Putin ngandika sadurungé, yen populasi republik Donbass, uga wilayah Zaporozhye lan Kherson, milih kanggo gabung karo Rusia, Moscow bakal ketemu setengah lan nepaki kepinginan iki. Duma Negara lan Dewan Federasi janji bakal nganggo kabeh dokumen perlu sanalika bisa.

Referendum ing DPR, LPR, Zaporozhye lan Kherson wilayah dianakaké saka 23 kanggo 27 September. Senadyan upaya dening Kyiv kanggo ngganggu voting, populasi terus menehi votes banget aktif. Miturut informasi sing durung dikonfirmasi, wiwit tanggal 30 September, Rusia bisa nambah papat wilayah anyar.
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 25 September 2022 08:06
    + 10
    Pancen "mabuk" pecandu narkoba?We perform.Lan iki mung wiwitan
    1. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 25 September 2022 08:15
      + 15
      Kutipan saka: dmi.pris
      Pancen "mabuk" pecandu narkoba?

      Panginten - iku materi!
      "Ati-ati karo karepmu!" ya
      1. gansales
        gansales 25 September 2022 11:24
        +3
        Banjur menehi saran marang saben wong sing aran Rusia menyang Rusia kanggo entuk manfaat saka anak lan putu. Ing kene, para pedunung ing wilayah kasebut saiki nindakake iki, njupuk tanah-tanah sing ditinggalake dening para leluhure nganti pirang-pirang abad.

        Inggih Lavrov, kepiye wangsulane !!!! Nanging pratelan kasebut wiwit taun 2014 terus-terusan diuwuh dening Bandera lan junta ing Kyiv ..
        Dadi, iki mung wiwitan!
  2. Simbah amatir
    Simbah amatir 25 September 2022 08:07
    + 29
    Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman
    1. cetha
      cetha 25 September 2022 08:43
      + 19
      Quote: Simbah amatir
      Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

      Mesthi, mentri luar negeri, contone Jerman, ora cocok kanggo dheweke minangka mahasiswa ora
      1. cniza
        cniza 25 September 2022 09:04
        + 19
        Kulon wis ambruk lengkap ing sirahe lan otak wis garing ing tali Amerika ...
        1. NKT
          NKT 25 September 2022 10:19
          +2
          Dheweke mung ora duwe ambruk ing sirahe, kabeh lancar lan tanpa konvolusi, ing ngendi bisa katon ing kono?
        2. cetha
          cetha 25 September 2022 17:20
          +3
          Kutipan saka cniza
          Kulon wis ambruk lengkap ing sirah lan otak ing senar Amérika garing...

          Saiki, lagi garing, lan ora suwe bisa beku.

          Hello Victor hi
          1. cniza
            cniza 25 September 2022 20:03
            +4
            Halo Sinar Surya! hi

            Kita mesthi ora bakal simpati, ora melas kanggo wong biasa, nanging politisi ...
      2. wong janggut
        wong janggut 25 September 2022 09:38
        +5
        Quote: cetha
        Quote: Simbah amatir
        Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

        Mesthi, mentri luar negeri, contone Jerman, ora cocok kanggo dheweke minangka mahasiswa ora

        Duwe murid Lisa saka Track? jancok aku. am Utawa Analina Burbock?
        1. cetha
          cetha 25 September 2022 17:24
          +4
          Quote: Wong jenggot
          Quote: cetha
          Quote: Simbah amatir
          Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

          Mesthi, mentri luar negeri, contone Jerman, ora cocok kanggo dheweke minangka mahasiswa ora

          Duwe murid Lisa saka Track? jancok aku. am Utawa Analina Burbock?

          Apa dheweke kepengin utawa ora, aku ora ngerti. Nanging, wis Lavrov, saben wong ... briefing lan konferensi pers lol
      3. pakar
        pakar 25 September 2022 10:12
        + 15
        Annelenka, mung adol kentang ing pasar. Kita, ing Jerman, mung nonton kegiatan dheweke kanthi medeni tanpa tembung. wong bodho
        1. Zakirov Damir
          Zakirov Damir 25 September 2022 22:38
          -1
          Kutipan saka Fachman
          Annelenka, mung adol kentang ing pasar. Kita, ing Jerman, mung nonton kegiatan dheweke kanthi medeni tanpa tembung. wong bodho

          Kita uga tansah ngelingi wong Jerman sing "ala" lan "apik". Loro-lorone lan iki dumunung ing sangisore salib birch.
    2. lis-ik
      lis-ik 25 September 2022 09:05
      -23
      Quote: Simbah amatir
      Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

      Lan saliyane tembung kasebut, apa Kamentrian Luar Negeri duwe manfaat nyata?
      1. Dauria
        Dauria 25 September 2022 09:17
        + 14
        Lan saliyane tembung kasebut, apa Kamentrian Luar Negeri duwe manfaat nyata?

        Apa sampeyan butuh katresnan saka Polandia, Estonia lan "donya kabeh"? Dadi mimpin menyang tenggorokan karo cangkang, lan ora dening diplomat. Amerika nindakake iki kabeh wektu.
        Lan dudu Kamentrian Luar Negeri sing tanggung jawab kanggo cangkang, nanging Wilayah Moskow.
        1. lis-ik
          lis-ik 25 September 2022 09:25
          -18
          Aku ora butuh katresnan saka Polandia lan scumbags liyane, nanging aku ora butuh Departemen Luar Negeri ompong, sing
          tresna kabeh sing bisa, miwiti karo properti ing Amerika Serikat. Ing wilayah Moskow, kanthi cara, dheweke lungguh ing mummer sing padha, nanging dheweke ora ninggalake dhewe.
          1. Alex777
            Alex777 25 September 2022 10:23
            +6
            Aku wis suwe pengin takon sampeyan: sapa sing sampeyan butuhake minangka pimpinan Rusia?
            Apa masa depan sing dikarepake kanggo Rusia? Apa sampeyan wong Rusia saka Lipetsk?
            1. lis-ik
              lis-ik 25 September 2022 14:01
              -6
              Napa saka Lipetsk? Yen iki minangka jinis sarkasme, mula ora, aku ora saka Lipetsk, nanging saka Moskow.
              Ing mangsa kanggo Rusia.
              1. Monopoli negara ing sumber daya alam, tanpa pangembangan pribadi celengan lan Advertisement luwih.
              2.RF tanpa tim tanggung jawab bebarengan ing patronase presiden lan oligarki komoditas. Ngarsane profesional ing posisi kepemimpinan, lan ora adhedhasar kesetiaan marang wong tartamtu.
              Nanging iki kabeh fiksi, amarga mung kanggo ngedol negara USSR ambruk.
              1. lis-ik
                lis-ik 25 September 2022 14:11
                -6
                Aku kelalen nambahake manawa aku mesthi ora pengin ndeleng ing pimpinan negara sing ujar siji-sijine, nanging nindakake perkara sing beda-beda, ngremehake lan ngganti warga negarane.
              2. Alex777
                Alex777 25 September 2022 17:06
                +2
                Kutipan saka lisik
                Napa saka Lipetsk? Yen iki minangka jinis sarkasme, mula ora, aku ora saka Lipetsk, nanging saka Moskow.

                Aku ora ngerti kenapa aku mutusake. Ora sarkasme. hi

                Kutipan saka lisik
                Monopoli negara ing sumber daya alam, tanpa pangembangan pribadi celengan lan Advertisement luwih.

                Kutipan saka lisik
                Nanging kabeh iku fiksi

                Sampeyan ngerti kabeh kanthi bener. Piro umurmu? Babagan?
                Apa sampeyan kudu mimpin tim? Saka 10 wong?
                1. lis-ik
                  lis-ik 25 September 2022 17:30
                  0
                  Kutipan: Alex777
                  Sampeyan ngerti kabeh kanthi bener. Piro umurmu? Babagan?
                  Apa sampeyan kudu mimpin tim? Saka 10 wong?

                  Ditanggulangi.54
                  1. Alex777
                    Alex777 25 September 2022 19:11
                    0
                    Dadi sampeyan duwe pengalaman urip sing prayoga.
                    Kanthi ijin sampeyan, aku bakal takon 2 pitakonan liyane:
                    1. Punapa panjenengan mboten pitados?
                    2. Apa gagasan-gagasan sing panjenengan aturake wis dileksanakake ing ngendi wae?
      2. Simbah amatir
        Simbah amatir 25 September 2022 09:53
        +8
        Apa Kamentrian Luar Negeri duwe manfaat nyata?
        Kebak kaluwihan. Ing bidang diplomatik, Kamentrian Luar Negeri kita wis suwe nyekel tingkat dhuwur, beda karo "diplomat" saka AS, EU lan kabeh pinggiran kutha. Negosiasi antarane Lavrov lan pejabat Kementerian Luar Negeri karo negara-negara Afrika, karo negara-negara ing wilayah Asia, Timur Tengah mbuktekake iki.
      3. cetha
        cetha 25 September 2022 17:31
        +3
        Kutipan saka lisik
        Quote: Simbah amatir
        Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

        Lan saliyane tembung kasebut, apa Kamentrian Luar Negeri duwe manfaat nyata?


        Ya, Lavrov ngalahake telung helikopter Amerika lan numpes rong tank Inggris saka mimbar PBB.
        Apa dheweke ora weruh yen Lavrov karo dheweke, dheweke njupuk kothak granat menyang podium. Oh, lan bolt.

    3. Krasnoyarsk
      Krasnoyarsk 25 September 2022 09:21
      +8
      Quote: Simbah amatir
      Sergei Lavrov, minangka tansah, pas ing tembung kang. Aku keplok! eseman

      Iki diarani - kanggo ngalahake mungsuh karo gegaman dhewe. Bravo, Sergey Viktorovich, bravo.
      Kanggo wong normal, apa sing diomongake Lavrov tegese pungkasane kabeh jinis sindiran babagan referendum ing wilayah kasebut. Nah, iki kanggo wong sing waras, lan dudu kanggo "pemimpin" Eropa lan Amerika.
  3. Mauritius
    Mauritius 25 September 2022 08:07
    +6
    Lavrov babagan referendum: Zelensky nyaranake supaya kabeh wong Rusia lunga menyang Rusia, mula dheweke lunga
    apik Logika.
    1. alex neym_2
      alex neym_2 25 September 2022 08:18
      + 16
      Carane manut wong: ngendi "kepemimpinan" dikirim, padha menyang kono, lan "iku" (kepemimpinan) uga nesu!
      1. Egoza
        Egoza 25 September 2022 08:35
        +3
        Kutipan saka: aleks neym_2
        ngendi "manajemen" dikirim, kang tindak ana, lan "iku" (manajemen) uga nesu!

        Aku ora ngira bakal! Dheweke bakal ngeculake kanthi tenang, nanging ora menehi. Lan ana akeh wong sing pengin.
      2. 30 ing
        30 ing 25 September 2022 09:22
        +2
        Kutipan saka: aleks neym_2
        Carane manut wong: ngendi "kepemimpinan" dikirim, padha menyang kono, lan "iku" (kepemimpinan) uga nesu!

        Mungkin iku ukrorukovodstvo dipimpin déning Zeley clurut sethitik, apa liyane kang dikarepake? Kaya sing dikandhakake, apa wae sing dikarepake kanggo dhuwit sampeyan.
        1. alex neym_2
          alex neym_2 25 September 2022 09:43
          +2
          Khmelnichan, aja ndemek:
          -100 km ing sisih wétan - Vinnitsa - "Bender wis teka"
          -100 km ing sisih kulon - Ternopil - "Moskal macet"
          Supaya padha entuk saka kabeh pihak, kaya ing film "Alien antarane kanca, kanca ing antarane wong liyo" ...
        2. gansales
          gansales 25 September 2022 11:29
          -2
          Kutipan: 30 vis
          Kaya sing dikandhakake, apa wae sing dikarepake kanggo dhuwit sampeyan.

          Kabeh dadi iki !!! Wangsulan: Bab ingkang utama iku ati-ati banget karo ngrangkul sedulur .. Sing paling licik lan ganas bakal miwiti break menyang daya lan quietly ngrusak .. Kaya sing ana ing Khrushchev karo amnesti Bandera lan Vlasovites ..
    2. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 25 September 2022 08:22
      +6
      Bebarengan karo wilayah lan omahe ... nanging ing kene Lavrov kenek tandha ... ora ana sing bisa dibantah.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 25 September 2022 17:15
        +1
        Quote: Lech saka Android.
        Bebarengan karo wilayah lan omahe ... nanging ing kene Lavrov kenek tandha ... ora ana sing bisa dibantah.

        Saiki, sawise apa sing dikandhakake Lavrov, sesi brainstorming bakal ditindakake ing Kulon kanggo mangerteni frasa Zelensky babagan ngluncurake proses ninggalake wong bebarengan karo wilayah kasebut. Padha njupuk kabeh secara harfiah. Sergei Viktorovich wis rampung, utamané trolled wong!
  4. taiga2018
    taiga2018 25 September 2022 08:12
    +9
    Zelensky minangka conto nyata saka kasunyatan sing "ilatku mungsuhku", "tembung kasebut dudu manuk pipit, sampeyan ora bakal nyekel dheweke mabur."
    1. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 25 September 2022 08:26
      + 11
      Pecandu narkoba Monika Zelensky kudu mangsuli kabeh kejahatane.
      1. 30 ing
        30 ing 25 September 2022 11:09
        +1
        Kutipan: Nikolay Ivanov_5
        Pecandu narkoba Monika Zelensky kudu mangsuli kabeh kejahatane.

        Monique Zelinski ... bajingan ...
  5. Sergey39
    Sergey39 25 September 2022 08:18
    +5
    Katrampilan paling dhuwur, babagan partisipasi pin dipikolehi ing konflik lan budhal saka Rusia saka Ukraina!
    1. Egoza
      Egoza 25 September 2022 08:33
      +3
      Kutipan: Sergey39
      Katrampilan paling dhuwur, babagan partisipasi pin dipikolehi ing konflik lan budhal saka Rusia saka Ukraina!

      Iki 100% bener. "Diplomasi - writhing kaya ula karo kalem iwak segara"! ))) Lan coba cokotan! )))
    2. Nikolai Ivanov_5
      Nikolai Ivanov_5 25 September 2022 08:34
      +4
      Makhluk belang lintang ing keliling Rusia nyiapake konflik kanggo kita.
  6. Nikolai Ivanov_5
    Nikolai Ivanov_5 25 September 2022 08:24
    +6
    Lavrov ngandika kabeh iku bener, ora ana apa-apa kanggo nambah.
  7. trafllot1832
    trafllot1832 25 September 2022 08:31
    +6
    Banget ditahan, kanthi nada diplomatik, pidato Sergei Viktorovich saka mimbar PBB. Aku applaud. Lan ora ana basa saru siji! ngguyu
  8. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 08:39
    +3
    Presiden Zelensky nyaranake ing salah sawijining wawancara ing wulan Agustus 2021. Banjur menehi saran marang saben wong sing aran Rusia menyang Rusia kanggo entuk manfaat saka anak lan putu. Ing kene wong-wong ing wilayah kasebut saiki nindakake iki, njupuk tanahe,

    Dheweke ora ngomong apa-apa babagan tanah. Mbokmenawa ngarepake kanggo ngedol kanggo wong lanang saka tanah air sajarah. Dheweke pancen bakat alami, sampeyan ora bisa nyusup.
    1. 41 KAB
      41 KAB 25 September 2022 09:00
      0
      Quote: Mantan prajurit
      Mbokmenawa ngarepake kanggo ngedol kanggo wong lanang saka tanah air sajarah

      Kok telat..
  9. Darurat
    Darurat 25 September 2022 08:42
    +8
    Lavrov ngerti carane ngomong apik. nglirik Lan sing paling penting, bisa dingerteni.
  10. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 08:55
    0
    Quote: Egoza
    Kutipan: Sergey39
    Katrampilan paling dhuwur, babagan partisipasi pin dipikolehi ing konflik lan budhal saka Rusia saka Ukraina!

    Iki 100% bener. "Diplomasi - writhing kaya ula karo kalem iwak segara"! ))) Lan coba cokotan! )))

    Diplomasi sing paling trampil ora cukup. Isih butuh sing luwih abot.
  11. ovod84
    ovod84 25 September 2022 08:57
    +3
    ayu, hi salam taklim . Ora ing alis, nanging ing mripat
  12. Mylenef
    Mylenef 25 September 2022 08:57
    +2
    Nanging wis kaping pirang-pirang diomongake ^Kabeh sing sampeyan ucapake bisa digunakake kanggo sampeyan ^ lan pasar isih ora disaring.
  13. avionik
    avionik 25 September 2022 08:58
    +1
    Kapasitif. Ana akeh wong lan tanah kita ing saubengé. Wayahe mulih!!!
  14. cniza
    cniza 25 September 2022 09:02
    +6
    Menapa malih, Lavrov nandheske, Zelensky piyambak dikirim menyang kono, menehi saran marang Rusia supaya "nyalahke kabeh ing Rusia." Dadi wong-wong mau "ngundurake", nanging mung bebarengan karo tanahe.


    Luwih becik ora ngomong ...
    1. cetha
      cetha 25 September 2022 17:35
      +3
      Kutipan saka cniza
      Menapa malih, Lavrov nandheske, Zelensky piyambak dikirim menyang kono, menehi saran marang Rusia supaya "nyalahke kabeh ing Rusia." Dadi wong-wong mau "ngundurake", nanging mung bebarengan karo tanahe.


      Luwih becik ora ngomong ...

      Dheweke nambahake "... ing ngendi leluhure urip nganti pirang-pirang abad."
      1. cniza
        cniza 25 September 2022 20:04
        +4
        Ora mung urip. lan iki tanahe wiwit biyen...
  15. AndreyVRN
    AndreyVRN 25 September 2022 09:20
    +4
    Ngendi Lavrov mulang trolling kaya ngono ???))))
    1. cetha
      cetha 25 September 2022 17:34
      +3
      Kutipan: AndreyVRN
      Ngendi Lavrov mulang trolling kaya ngono ???))))

      Guru, ing sisih kulon, lan malah ing sisih wétan Rusia, ora ala.
  16. UAZ 452
    UAZ 452 25 September 2022 09:50
    -2
    Lan kenapa kita ora nganakake referendum ing Kyiv, Kharkov, Nikolaev lan Odessa saiki? Apa padha dirilis durung? Ya, Zaporozhye (pusat regional) uga ora dibebasake. nanging ora ngganggu aku. Ing wilayah sing dibebasake lan ing Rusia ora ana wilayah kasebut? Mesthi ana - supaya padha milih.
    1. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 25 September 2022 11:15
      0
      referendum ora dianakaké ing Zaporozhye, nanging ing wilayah mardika saka wilayah Zaporozhye. lan ing Rusia, warga saka wilayah sing dibebasake milih wilayah Zaporozhye. lan apa sing disaranake kaya sekelompok ing genangan. referendum ora mung dianakake kanggo ngumpulake swara. referendum bakal ndandani ing document karsane wong saka republik lan wilayah free.
  17. Andobor
    Andobor 25 September 2022 10:15
    +3
    Ya, Ukraina gedhe, isih referendit lan referendit.
  18. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 25 September 2022 11:03
    -1
    Turnout kanggo rong dina voting ing referendum ing entri saka wilayah mardika saka Ukraina menyang Federasi Rusia

    Saiki, ing wilayah Ukraina sing wis dibebasake - LPR, DPR, Zaporozhye lan wilayah Kherson - dina katelu referendum kanggo gabung karo Rusia wis diwiwiti. Kepriye asil partisipasi ing wingi:

    - Jumlah pemilih ing wilayah Kherson sawise asil pemungutan suara rong dina yaiku 31,79%;

    - Jumlah pamilih ing wilayah Zaporozhye sawise asil rong dina voting ana 35,54%;

    - Jumlah partisipasi ing DPR sawise asil rong dina pemungutan suara ana 55,5%;

    - Jumlah partisipasi ing LPR sawise asil rong dina pemungutan suara yaiku 45,86%.
    Telegram
    Readovka
    Kirill Stremousov ngomong karo pengamat internasional referendum ing wilayah Kherson

    Kirill Stremousov, Wakil Kepala Administrasi Negara Tertinggi Wilayah Kherson, ketemu karo pengamat internasional referendum ing Nova Kakhovka lan Skadovsk - dheweke ngomong karo wong-wong mau babagan ...
  19. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 25 September 2022 11:43
    +4
    Kabeh bener ngandika Lavrov. Apa wong Rusia dijaluk lunga? Ora pitakonan - ninggalake. Mung karo tanah lan properti.
  20. Elena111
    Elena111 25 September 2022 13:52
    +3
    AS lan NATO ora bakal tenang sawise Ukraina. Miturut kabar kasebut, Kazakhstan minangka baris sabanjure. Mungkin iku pancene luwih murah kanggo reassure karo "Sarmatians" saka terus-terusan perang karo tanggi?
  21. tamu
    tamu 25 September 2022 23:59
    0
    Nikolaev lan Odessa uga kutha-kutha Rusia, supaya, ing panjalukan saka pres lan dent, padha ing dalan metu saka madhouse disebut Ukraina. Aja lali yen Kyiv minangka ibu kutha Rusia, sing tegese kabeh wong Rusia ora duwe apa-apa ing Ukraina.
    1. NewOven
      NewOven 26 September 2022 03:55
      0
      Kutha paling kuna Kievan Rus Novgorod.
      1. tamu
        tamu 26 September 2022 14:51
        0
        Nanging, sampeyan duwe siji inconsistency, Rusia durung Kievan nalika iku.