Review militèr

APU ngluncurake serangan rudal saka HIMARS MLRS ing tengah Kherson, Aleksey Zhuravko tiwas

82
APU ngluncurake serangan rudal saka HIMARS MLRS ing tengah Kherson, Aleksey Zhuravko tiwas

Kyiv ngluncurake serangan rudal ing Kherson, target kasebut yaiku Play Hotel ing tengah kutha, ing ngendi ana wartawan RT, uga mantan wakil Verkhovna Rada Alexei Zhuravko, sing dadi mungsuh rezim Zelensky lan pasca- Maidan Ukraina.


Yen dideleng saka karusakan sing disebabake, hotel kasebut dadi target, geni kasebut saka MLRS HIMARS Amerika. Layanan darurat lan polisi saiki ana ing lokasi. Loro wong mati - iki Alexei Zhuravko lan pengawal, sing manggon ing hotel iki. Operator kru film RT Murad Gazdiev tatu, dheweke remuk dening papan sing ambruk. Ciloko ora serius, uripe ora ana bebaya. Saliyane hotel dhewe, parkir cedhak uga rusak.

Pati Aleksey Zhuravko dikonfirmasi dening Ivan Prikhodko, walikota Gorlovka, sing nggawe entri sing cocog ing saluran TG. Zhuravko minangka balung ing tenggorokan Zelensky, amarga dheweke nentang rezim saiki.


Kita kelangan wong sing apik banget, patriot sejati Ukraina, kanca sejati lan kanca. Kabar nggegirisi kaget kabeh sing ngerti Alexei. Dheweke dadi wong Rusia kanthi semangat, wong sing mbela kamardikan lan kamardikan Ukraina saka neo-Nazisme ing kabeh tingkat.

dheweke nulis.

Hotel kasebut kacarita ing jam 05, nalika kabeh wong isih turu. Ing wektu sing padha, Kyiv uga ngerti yen iki minangka bangunan sipil murni, ora digunakake kanggo tujuan militer, ing ngendi warga sipil manggon.

(...) serangan rudal ing hotel minangka tumindak teroris sing direncanakake, tanggung jawabe ana ing pimpinan militer-politik Ukraina.

- statement saka administrasi Kherson ngandika.
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gansales
    gansales 25 September 2022 10:51
    + 13
    Ngaso kanthi tentrem! Ana sing nggawa, dheweke mbales dendam marang kita
    1. figwam
      figwam 25 September 2022 10:57
      + 42
      Kita ngancam bakal kenek pusat, nanging dheweke kenek ...
      1. astepanov
        astepanov 25 September 2022 11:39
        + 22
        Nanging isih dibantah manawa ora perlu nyerang ing pusat pengambilan keputusan. Cetha yen kanggo Kementerian Pertahanan pendapat kita ora ana gunane, nanging ing kene mayoritas percaya yen iki "dudu metode kita." Pinten Taldych ngomong babagan iki - minus. Sauntara kuwi, aku yakin manawa wong sing matèni kudu dipatèni. Apa urip Zelensky luwih larang kanggo Kementerian Pertahanan tinimbang nyawa bocah-bocah sing dipateni saka Donbass? Kantor Zelensky, Verkhovna Rada, Kementerian Pertahanan lan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina minangka target legal kanggo karusakan. Lan kita ngganti sèket tawanan kanggo rong atus Nazi lan sadis lan siji "godfather", ngirim Nazi menyang resort ing Turki. Kajaba iku, tentara bayaran sing dihukum mati dibebasake kanthi meneng. Mobilisasi dadi kekacoan, dheweke ngirim agenda kanggo kabeh wong, kalebu pensiunan, amarga registrasi militer lan kantor enlistment, mbokmenawa pirang-pirang dekade, ora katon menyang file pribadi, kanthi pangarep-arep dewan medis bakal ngurutake - lan iki minangka asil. : kebak alarmists mlaku ing kabeh arah. Kamentrian Pertahanan meneng, kaya iwak ing es: apa dheweke bisa nylametake para wajib militer sing dicekel ing wiwitan operasi? Sapa lan kepriye diukum, kanthi jeneng, saka wong-wong sing ngidini dikirim wajib militer? Apa nasib para tahanan, sing sikile ditembak dening Ukrainia (video kasebut ngubengi Internet)? Lan - kasepen ... Nalika, pungkasanipun, bakal dilarang kanggo lelungan ing luar negeri kanggo wong umur militèr tanpa ijin saka registrasi militèr lan kantor enlistment? Lan nalika registrasi militer lan kantor enlistment bakal mandheg dadi sinecure kanggo pensiunan militer sing ngilangke celonone ing kana?
        1. Spanyol45
          Spanyol45 25 September 2022 13:05
          -2
          Y por qué las residencias de Zelenski y Poroshenko no han sido destruidas? Objektif sipil? De eso saben akeh.
          1. Tatiana
            Tatiana 28 September 2022 21:37
            0
            Kutipan saka gansales
            Ngaso kanthi tentrem! Ana sing nuding. Dheweke mbales dendam marang kita.. Inggih

            Aleksey Zhuravko tilar donya, Nazi Banderlog wedi marang dheweke lan ngentekake roket kabeh - ora sah karo kursi rodha.

            Wicara kasebut dening Aleksey Zhuravko, kaya ing video ing ngisor iki, "Greenoids" - teroris lan abdi Amerika Serikat - mesthi ora bisa ngapura!

            Iki wicara pungkasan dening A. Zhuravko saka Kherson, ono kanggo wong lan direkam ing video, bakal tetep ing memori saka wong - pembela DLNR lan Rusia lan turunane saka kediktatoran rezim Kyiv pro-Amerika - kanggo sisa uripe!


            Cuplikan paling anyar saka mantan Wakil Rakyat Alexei Zhuravko. 25 Sep 2022

        2. Horon
          Horon 25 September 2022 13:37
          0
          Cetha yen kanggo MO pendapat kita ora ana gunane

          Kaputusan kanggo ngilangi pamimpin kelompok lan rezim ing njaba kompetensi Wilayah Moskow, iki minangka keputusan politik murni, nyoba nari saka kasunyatan iki. MO wis jambs dhewe, iku ora perlu kanggo nyumerepi kakehan ing.
      2. gansales
        gansales 25 September 2022 11:40
        -6
        Quote: figwam
        Kita ngancam bakal kenek pusat, nanging dheweke kenek ...

        Ya, Rusia uga bubar nyerang hotel, akeh tentara bayaran sing tiwas ing kana..
        1. sgrabik
          sgrabik 25 September 2022 14:26
          +1
          Hotèl ingkang wontên ing ngriku, mêngsah ing ngriku, punika sampun prapta militèr, botên beda kalihan barak, nanging ing ngriki punika prakawis ingkang bêcik.
      3. Chronos
        Chronos 25 September 2022 11:57
        +2
        Quote: figwam
        Kita ngancam bakal kenek pusat, nanging dheweke kenek ...

        Zhuravko nduweni memori sing padhang lan ngaso kanthi tentrem, nanging dheweke ora tau dadi CPR. Iku mung sing wong ing Kepemimpinan Ukraina mapan skor pribadi.
      4. Luenkov
        Luenkov 25 September 2022 14:44
        0
        Kita dadi juara prihatin lan sabar karo provokasi.
      5. gansales
        gansales 25 September 2022 15:07
        -6
        Quote: figwam
        Kita ngancam bakal kenek pusat, nanging dheweke kenek ...

        Pusat kita ana ing sebrang samodra, lan anjing-anjing iki mung pemain ..
        We udan mau, padha muncul maneh!
        Ukraina omong kosong .. Tujuan Rusia luwih global hi
        Kulon ora njerit babagan pinggiran, nanging babagan ekonomi lan keuangan .. Rusia ngilangi saluran rampokan lan nuntut pembayaran nyata kanggo kabeh lan kita ora butuh dolar !!!
        Sing penting kabeh!! Lan Ukraina minangka prostitusi bodho Kanthi pimpinan badut ..
        1. miru mir
          miru mir 25 September 2022 15:18
          -2
          kita, ing trenches saka perang informasi. udan mau, lan isih teles ngguyu
    2. 4 ikit
      4 ikit 25 September 2022 11:07
      + 12
      padha kenek hotel aimingly ...... Loro wong mati - iki Aleksey Zhuravko lan pengawal.

      Ora ana sangsi sing padha diantemi aimingly lan ing tip-kanggo informasi. Moles kerja.
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 25 September 2022 11:18
        +2
        Damn, iku cetha sing bakal nyoba kanggo mencet kluster lan pertahanan udhara ora menehi 100% njamin, kok padha ora buyar menyang kelompok cilik, kok padha manggon ing siji hotel?
        1. volodimer
          volodimer 25 September 2022 18:35
          +1
          kok padha ora buyar menyang kelompok cilik, kok padha manggon ing siji hotel?

          Mantan wakil lan satpam lan kru film RT cacahe 3 wong? 5 wong iku mung kluster, ngendi kanggo buyar luwih? Luwih saka 3 ora kumpul?
          Yen Hymars ora nyisihake 5 wong, banjur ing kene wis paling sethithik siji-siji, mesthine bakal mabur. iku matèni kontrak, ora malah serangan teroris. Kru film RT ditabrak trailer.
      2. kasatky
        kasatky 25 September 2022 12:20
        0
        Alexey minangka wong sing super. Dheweke narik rudal mungsuh menyang awake dhewe, sing ora nganggo senjata. Nylametake nyawane wong-wong sing bakal ngresiki negara saka roh-roh jahat.
        1. volodimer
          volodimer 25 September 2022 18:40
          +1
          Bumi ayem tentrem marang Panjenengane. Sampeyan bener, Ukrainians duwe rudal kurang siji. Lan mbok menawa dheweke ngijolake mundhut nyawane dhewe kanggo ngreksa wong liya, bisa uga luwih saka siji.
          Eluh tikus bakal ngeculke kucing. Retribusi bakal teka
    3. Nelayan
      Nelayan 25 September 2022 11:58
      0
      3 rudal 150 dolar saben ora bakal diluncurake kaya ngono ... miturut akurasi hit, jelas yen ana wong sing nyiyapake beacon kanggo nabrak minibus lan bis ing tengah Donetsk kanthi dipandu. projectile supaya akurat - iku mokal miturut teori kemungkinan ... .jelas saboteurs jamur beacons ... utawa langsung rudal anti-radar miturut akurasi mobiles.
      1. Horon
        Horon 25 September 2022 13:45
        0
        Cukup kanggo menehi koordinat sing tepat lan ora ana beacon sing dibutuhake. Dene minibus, padha tekan halte bis, yen halte kasebut kanthi lalu lintas aktif, mula kemungkinan nabrak angkutan umum mundhak kaping pirang-pirang. Sing padha ditrapake kanggo distribusi pasar, stasiun bis, pusat perbelanjaan lan bangunan administratif.
    4. tamu
      tamu 25 September 2022 14:05
      +1
      Kutipan saka gansales
      Ana sing nuding

      Ora ana keraguan babagan iki, lan wong iki kudu mbayar, luwih becik uripe.
  2. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 25 September 2022 10:52
    +2
    Dadi perlu kanggo nanggepi Poplars ing Kyiv, ana akeh Poplars, nanging padha kenek persis, langsung saka papan.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 25 September 2022 10:57
      + 12
      Dadi Iskander bakal kenek. Mung kabeh sing tenang ing tengah Kyiv. Ndadekake kesimpulan tartamtu babagan "garis abang sing kondhang"
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 25 September 2022 11:01
        +5
        Poplars ora ana sing bisa dituju, dicopot, lan dheweke bakal nggawa bahan peledak luwih akeh tinimbang Iskander, lan daya penetrating sirah beton-tindik saka angkasa bakal nembus lapisan beton apa wae.
        1. Dnik
          Dnik 25 September 2022 11:15
          0
          Ide iki apik, nanging aku ora mikir bakal bisa. Wiwit Amerika uga mikir babagan ngowahi sawetara rudal triden dadi konveksi. Nanging kita nemoni sawetara masalah, sing utama lan utama yaiku sistem peringatan dini mungsuh bakal bisa digunakake lan nuduhake peluncuran roket. Lan ora ana sing bakal mikir bakal biasa utawa nuklir. Lan iki fraught karo awal Perang Donya 3.
        2. dmi.pris
          dmi.pris 25 September 2022 11:43
          +1
          Ora ana bahan peledak.. Siji pukulan kinetik.. Dheweke nuduhake corong ing Kura
      2. Metallurg_2
        Metallurg_2 25 September 2022 11:13
        +2
        Iki dudu garis abang, nanging kontrak alami am
      3. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 25 September 2022 11:21
        +9
        Iku ngageti sing ora mung ing tengah Kuev kalem, nanging uga ing rangking pertahanan udhara mungsuh. Ing wiwitan operasi, padha digarap kanthi sistematis, banjur mandheg, kaya ing fasilitas bahan bakar. Ing kasus kapisan lan kaloro, keputusan kasebut ngeling-eling "sikep apik", i.e. kawicaksanan sing metu kanggo kita karo sisih elek.
      4. gansales
        gansales 25 September 2022 11:42
        -3
        Kutipan saka: dmi.pris
        Dadi Iskander bakal kenek. Mung kabeh sing tenang ing tengah Kyiv. Ndadekake kesimpulan tartamtu babagan "garis abang sing kondhang"

        Ya, sakperangan alesan padha ora ndemek Kiev .. Ora apik banget mimpin kanggo akeh pikirane
        1. miru mir
          miru mir 25 September 2022 13:22
          -3
          suarakan "pikiranmu", mbah mihan, kita bakal ngerti!

          kapan kowe menyang parit?
          1. gansales
            gansales 25 September 2022 13:46
            -4
            Kutipan saka: miru mir
            suarakan "pikiranmu", mbah mihan, kita bakal ngerti!

            Pisah "putune" .. Neng rusia akeh mbah kakung sing kaya ngono lan bisa mulang nganggo tongkat khe khe..
            Kutipan saka: miru mir
            kapan kowe menyang parit?

            Aku wis ana ing "trenches" perang informasi.
            Kayane kita wong tuwa kudu diarani dhisik..
            Kita wis urip lan duwe akeh pengalaman .. Iku ora medeni mati kanggo Motherland wis .. Kita wis bisa pindhah ing serangan, nanging kita ora bisa maneh mundur kanthi sesak ambegan lan linglang ing jantung. hi
            Kasus kaya ngono ing dana pensiun hehe

            Kita bakal menehi hasil karo Kazakhstan .. nglirik
            1. miru mir
              miru mir 25 September 2022 15:17
              +2
              Kutipan saka gansales
              Aku wis ing "trenches" saka infowar


              ing parit, sampeyan ngomong? lan carane akeh mungsuh wis matèni ing trenches iki? hehe
              1. gansales
                gansales 25 September 2022 16:08
                -5
                Kutipan saka: miru mir
                Kutipan saka gansales
                Aku wis ing "trenches" saka infowar


                ing parit, sampeyan ngomong? lan carane akeh mungsuh wis matèni ing trenches iki? hehe

                Ya ora sethithik, dideleng saka minus lan komentar jahat heh heh
                Padha njupuk akurat kene, mesthi .. Nanging aku bali Egor ing tutup Kyrgyz hi
                Sampeyan ndeleng Yegor, perang utama lagi ana ing ruang informasi.
                Kita minangka motivator utama..
                Kabeh iki dak jelasake marang kowe tanpa guna.. Kowe saka segoro liyane!
                1. miru mir
                  miru mir 25 September 2022 22:27
                  0
                  Aku ora ngerti, nanging aku ora setuju. ana siji liyane ing sampeyan, sampeyan bakal seneng-seneng
        2. sgrabik
          sgrabik 25 September 2022 14:31
          -4
          Iku tetep kanggo ngarep-arep sing kabeh bakal radikal malih kanggo luwih apik sawise mburi referendum, lan ing Kyiv, wong Bandera bakal langsung aran ing kulit dhewe.
  3. Ludmila Myshkina
    Ludmila Myshkina 25 September 2022 11:00
    + 13
    Pancen, Aleksey Zhuravko nindakake akeh kanggo mbebasake milisi kabeh pejuang nglawan rezim kanggo dibebasake saka panangkaran. iki mundhut gedhe. ilang patriot sejati saka Ukraina.
  4. g_ae
    g_ae 25 September 2022 11:01
    + 16
    Lan iki pitakonan. Kherson minangka tanah Rusia? Kayane ana referendum. Nanging yen iki kedadeyan ing Belgorod, apa garis abang bakal rusak? Nanging ora ing Kherson? Utawa sawise referendum ing kene langsung ing "pusat pengambilan keputusan"? Malah garis abang Rusia saya tambah akeh ngelingake trek sepur sing saben turu abang.
    1. sabanjure322
      sabanjure322 25 September 2022 11:09
      +6
      Kutipan saka g_ae
      Nanging yen iki kedadeyan ing Belgorod, garis abang bakal rusak

      apa garis abang? apa sing sampeyan ngomong babagan? serangan ing Crimea ing Agustus dikonfirmasi sing padha ana ing kepala Medvedev lan sawetara storytellers saka Duma Negara, penyayang saka acara TV .......
      1. tamu
        tamu 25 September 2022 14:11
        0
        Ayo, Crimea lan Belgorod, ing kene ing Moskow, SBU nindakake serangan teroris, lan reaksi kasebut 0.
    2. 4 ikit
      4 ikit 25 September 2022 11:19
      + 10
      g_ae ... Nanging yen iki kedadeyan ing Belgorod, apa garis abang bakal rusak? Nanging ora ing Kherson?

      Aku ora ngerti apa sing ngalangi kita kanggo nggayuh target Ukraina: pusat rekrutmen, administrasi, dewan, pusat logistik. Mesthi ana lokasi lan naleni ing lemah. Cukup wis ukronatsik pitutur. Pound kanggo shudder.
      1. stan200000
        stan200000 25 September 2022 12:16
        +3
        Lan apa sing ngalangi perang elektronik, sing wis kesel memuji, kanggo ngowahi satelit Western menyang bêsik logam? Iki bakal langsung nggawe budheg lan wuta ora mung wong-wong mau, nanging uga ukrov. Lan Amerika ora bakal bisa nindakake apa-apa kanggo nanggepi. Ora bakal ana WMD amarga umume pengin urip ...
        1. angin adhem
          angin adhem 25 September 2022 12:29
          +6
          Kutipan saka stan200000
          Lan apa sing ngalangi perang elektronik, sing wis kesel memuji, kanggo ngowahi satelit Western menyang bêsik logam?

          Sayange, hukum fisika.
    3. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 25 September 2022 11:35
      +4
      Wingi ing "review internasional" malah kondhang liberal, Pak. D. Trenin, direktur Carnegie Moscow Center, ngandika: "Amerika Serikat ndeleng dhewe sirah lan pundhak ndhuwur kita (adidaya marang pecahan saka superpower)," Mulane, padha nganggep iku normal lan alam kanggo ngidoni garis abang kita. "(c) Kanthi" tekad "kita mung nguatake iman.
  5. Chronos
    Chronos 25 September 2022 11:01
    + 12
    Padha ngerti ing advance persis ngendi kanggo mencet, tengen mudhun kanggo kang nomer, lan nalika. Agen kudu diidentifikasi.
  6. Alexey Koshkarov
    Alexey Koshkarov 25 September 2022 11:01
    +5
    Pitakonan . Lan ing ngendi pertahanan udara tentara nomer loro ing donya?
    1. Ivan Ivanov
      Ivan Ivanov 25 September 2022 11:40
      +5
      Pertahanan udara ora menehi jaminan 100%. puluhan rudal mabur.
    2. 16112014nk
      16112014nk 25 September 2022 12:11
      -3
      Kutipan: Alexey Koshkarov
      . Ing endi pertahanan udara

      Jam 5.30 esuk paling turu. Dadi padha overslept serangan rudal.
  7. Al Manah
    Al Manah 25 September 2022 11:01
    0
    tanggung jawab kang kepemimpinan militer-politik Ukraina, pamrentah Kherson ujar ing pratelan.

    Lan misale jek padha ngomong yen dheweke ora kudu disalahake, amarga mung nuruti dhawuhe master ing luar negeri. Lan ngrusak wong-wong mau mesthine ora ana gunane.
    1. Spanyol45
      Spanyol45 25 September 2022 13:10
      0
      Los amos sin esclavos no son nada, ya que ora se pueden eliminar los amos, que se eliminen a los esclavos.
      1. volodimer
        volodimer 25 September 2022 19:09
        +1
        Ya, meh bener: nganti kita bisa nggayuh para bendara, kita kudu nggawe uripe para abdine dadi angel.
        Nanging kanggo awake dhewe, dheweke kaya sedulur, mung dicokot zombie lan ngarep-arep bisa mari.
        Masalah mung yaiku proses golek tamba wis nyeret lan ngrusak nyawa wong sing sehat.
        Skenario lan dilema.
        Apa sing bakal kelakon luwih dhisik: Kita bakal nemokake obat iki lan nambani kabeh wong. Utawa kita bakal ngerti manawa wis kasep kanggo nambani wong sing kena infeksi lan kudu nyirnakake kabeh. bebarengan karo sing sehat sing mung apes kanggo ana.
        Hollywood khas dipikolehi.
  8. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 25 September 2022 11:08
    +1
    Kutipan saka gansales
    Ngaso kanthi tentrem! Ana sing nggawa, dheweke mbales dendam marang kita

    Dheweke bisa ndeteksi geolokasi seluler utawa gadget liyane ... kanthi sembrono.
    Himars mbebayani amarga sinyal komunikasi satelit digunakake kanggo nuntun dheweke ... nganti saiki, cara efektif kanggo nglawan piala iki durung ditemokake.
    1. volodimer
      volodimer 25 September 2022 19:18
      +1
      Rocket kanggo 150000 dolar tag rega diumumake ing ndhuwur Nelayan (Dmitry) ing
      geolokasi seluler utawa gadget liyane kanggo ndeteksi ...

      Bisa, nanging sing mesthi matèni kontrak (Aku mbaleni, aku wis nuduhake ing ndhuwur).
      Lan njupuk menyang akun statement, wakil saka Direktorat Utama Intelijen (GUR) saka Kamentrian Pertahanan Ukraina, Vadym Skibitsky, ing Interview karo edisi Inggris Telegraph ing 2 Agustus, sing padha takon karo AS sadurunge ngetokake serangan karo US HIMARS Multiple Launch Rocket Systems (MLRS).
      Sing paten pinaten iki uga disetujoni dening pihak Amerika. Komite Investigasi Federasi Rusia kudu resmi mbukak kasus pidana kanggo netepake customer lan wong sing sanksi Rajapati. Lan njaluk paukuman ing tingkat internasional. Banjur Zelya lan kuratore gatel. Cetha yen iki meh zilch, nanging iki kontrak mateni wakil dening collusion antarane struktur anjog saka loro negara, ana wartawan ing sisih kulon sing bakal goyangake gelombang.
  9. roket757
    roket757 25 September 2022 11:21
    +2
    APU ngluncurake serangan rudal saka HIMARS MLRS ing tengah Kherson, Aleksey Zhuravko tiwas
    . Perang ... sing utama yaiku ora ana korban sing muspra!
    Kita ora bisa nglilani korban kita dikumbah!
    Tenang kanca, KITA WIN!
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 25 September 2022 11:30
      +5
      Zelensky mateni mungsuh politik, iki dudu perang, iki teror.
      Iku wektu kanggo nransfer NWO menyang KVO.
      1. roket757
        roket757 25 September 2022 12:45
        +1
        Sing utama yaiku nindakake kanthi bener, lan jeneng kasebut sekunder ...
    2. Tit_2
      Tit_2 25 September 2022 13:21
      0
      Ing kene ing Rusia, 24 ngaku yen dheweke nargetake wartawan, nanging ora ana ing kana .., dheweke mung ujar manawa ana wong loro sing tiwas lan kabeh iku.
  10. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 25 September 2022 11:22
    + 10
    Ya, ing sawijining dina dheweke bakal ngrusak Khreshchatyk, Bankovaya, lan dalan liyane ing ngendi Kementerian Pertahanan, Kementerian Luar Negeri, SBU, GUR dumunung ??? Inggih, sepira suwene Nazi bakal mateni warga sipil kanthi impunity?
  11. Galleon
    Galleon 25 September 2022 11:22
    +4
    Tambah akeh, pikirane teka sing saben instalasi Himars kalebu spy ing kit produk - padha kenek supaya akurat, bajingan.
    1. miru mir
      miru mir 25 September 2022 13:25
      +2
      ora, mung teknik kasebut akurat banget
  12. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 25 September 2022 11:23
    +5
    Halo wong buta warna sing ora bisa ndeleng abang! Zhuravko, memori padhang!
  13. magang_SAM
    magang_SAM 25 September 2022 11:34
    +5
    Ya... Foto hotel saka sudut iki minangka hadiah kanggo millet propaganda Ukrainia.
    Miturut pesenan. Checkmate...
  14. Komentar wis dibusak.
  15. Armavir
    Armavir 25 September 2022 11:37
    +7
    Ngaso kanthi tentrem. Lan memori padhang. Waca wong iki. iku pancene dadi metu sing padha cetha dilacak mudhun lan nuding, lan ora nyisakke roket. Iki sepisan maneh tabet menawa geng iki wis apa-apa kanggo ilang lan siyap kanggo apa.
  16. Cooper
    Cooper 25 September 2022 12:04
    +5
    Lan nalika pimpinan Rusia pungkasane ngumumake Nazi Ukraina minangka negara teroris, kanthi kabeh akibat ?? Suwene..
    1. Sergei V
      Sergei V 25 September 2022 12:57
      0
      Lavrov ujar manawa Moskow tansah siap kanggo negosiasi
      1. Komentar wis dibusak.
  17. mordvin 3
    mordvin 3 25 September 2022 12:06
    +4
    Foto bisa uga beda. Poster babagan paspor - keamanan katon ora masuk akal.
    1. magang_SAM
      magang_SAM 25 September 2022 12:28
      +2
      Saiki, yen foto diganti, mung bakal dadi luwih elek.
      Apa sing dipikirake wong, aku ora ngerti ...
      Sawetara jenis sabotase.
  18. akurat
    akurat 25 September 2022 12:09
    +6
    Bapak-bapak, kanca-kanca, wis kesel durung? Inggih, sampun cetha, sasampunipun ijol-ijolan, panguwasa pancen ora peduli karo panemu kita, malah ora ana panemune wong liya. Padha fenced piyambak mati saka wong lan calmly ana kanggo awake dhewe minangka padha arep. Bener, tinimbang nindakake mobilisasi, bisa uga, kaya sing disaranake Kadyrov, ngirim wakil saka lembaga penegak hukum menyang ngarep, sing ana kaping pindho luwih akeh tinimbang nalika Uni Soviet. Dheweke mung ora ngirim, amarga panguwasa butuh kanggo nglindhungi awake dhewe saka rakyate.
    1. 4 ikit
      4 ikit 25 September 2022 12:58
      -1
      akurat
      nawakake Kadyrov kanggo ngirim wakil saka lembaga penegak hukum menyang ngarep ..... Padha mung ora bakal ngirim, amarga panguwasa perlu kanggo nglindhungi piyambak saka wong.

      Kanca, sampeyan salah nulis. Perwakilan saka lembaga penegak hukum wis suwe nggarap rotasi, sawetara wis sawetara perjalanan bisnis. Iki uga ditrapake kanggo sing ditransfer menyang cadangan (cadangan). Mobilisasi saiki ditindakake. Aku kira iku ora 300k. wong biasane mobilisasi spesialis lan duwe pengalaman tempur sing dikarepake ing pasukan lan kanthi bener
      1. ASAD
        ASAD 25 September 2022 13:12
        +3
        A pepadhamu ditimbali dina iki, 40 taun, dheweke ora dadi tentara, ing ngendi dheweke dadi spesialis?
        1. 4 ikit
          4 ikit 25 September 2022 13:27
          0
          ASAD ... Tanggane nelpon dina iki, 40 taun

          Lan carane registrasi militer lan kantor enlistment ing kasus iki nelpon, dheweke ana ing militer. ndhaftar lan wis ID militèr? Kanca-kancaku, umur 58 lan 62, ditelpon, nanging minangka spesialis.
          1. ASAD
            ASAD 25 September 2022 13:31
            +1
            Aku ora menek karo pitakonan kanggo wong, aku ora duwe wektu kanggo ngomong, Aku ngerti yen aku ora ngawula, aku ora sumpah.
            1. 4 ikit
              4 ikit 25 September 2022 13:59
              0
              Ing kasus iki, dheweke bisa njaluk batalion sukarelawan minangka sukarelawan. Kantor registrasi lan pendaftaran militer ora nduweni wewenang kanggo nelpon wong sing dudu anggota militer. akuntansi.
  19. Spanyol45
    Spanyol45 25 September 2022 12:59
    0
    Que la tierra te segara leve.
    Que tus asesinos yanques y sus lacayos Ukronazis disfruten de su victoria, but pronto llegará Nuestra Victoria!!!
  20. OLEG 61
    OLEG 61 25 September 2022 12:59
    0
    Ya, kita kabeh ngenteni Kratoning Swarga kanggo ndeleng wong apik
  21. Horon
    Horon 25 September 2022 13:31
    +1
    tumindak teroris ngrancang, tanggung jawab kang dumunung ing Kepemimpinan militer-politik Ukraina

    Apa kita miwiti "udan" Zelensky karo kanca-kancane? ora? Banjur kok ngomong babagan serangan teroris, banjur nyebataken "kebetulan kahanan" lan banjur ora perlu kanggo nerangake marang masyarakat kok negosiasi dianakake karo rezim Kyiv, lan padha ora diakoni minangka teroris lan ora rampung. dirusak.
  22. 1122
    1122 25 September 2022 13:35
    -2
    Saben dina saya akeh pesen babagan tekane MLRS HIMARS lan iki minangka senjata presisi dhuwur, mbebayani lan ngrusak. Nanging sawise kabeh, kita kabeh ngerti carane padha mlebu ing Ukraina, mung kesed ora nulis bab iku, kita ora bakal mbaleni dhéwé. Nanging, ora ana langkah sing efektif kanggo paling ora logistik pangiriman sing wis ditrapake lan ora diterapake, lan mburu wis ana ing teater militer. Dheweke ngerti yen luwih gampang nyirnakake ing dalan tinimbang nalika ana ing ngarep. Bener, ana sawetara kedatangan sing luar biasa babagan logistik, nanging mung indikatif, nanging ora sistemik lan ora efektif. Kanggo mbenerake lan kanggo tenang populasi umum, panjelasan diwenehake kayata ana 12 lan ana 6 amarga wis bisa numpes setengah, utawa nomer kasebut ing sawetara unit ora bakal bisa ngganti keseimbangane. pasukan ing ngarep, lan liya-liyane. Nanging miturut skala lan frekuensi tekane rudal kasebut, saiki wis akeh banget lan nggawa masalah sing gedhe banget.
    Pitakonan muncul: pinten karusakan lan kerugian manungsa bisa dianggep minangka watesan kanggo ngetrapake langkah-langkah efektif, lan ora mung ancaman?
  23. Kuziming
    Kuziming 25 September 2022 13:38
    0
    Quote: Lech saka Android.
    Kutipan saka gansales
    Ngaso kanthi tentrem! Ana sing nggawa, dheweke mbales dendam marang kita

    Dheweke bisa ndeteksi geolokasi seluler utawa gadget liyane ... kanthi sembrono.
    Himars mbebayani amarga sinyal komunikasi satelit digunakake kanggo nuntun dheweke ... nganti saiki, cara efektif kanggo nglawan piala iki durung ditemokake.

    Aku bakal menehi pitunjuk: ilmu lan teknologi
  24. Magellan
    Magellan 25 September 2022 13:53
    -1
    Kenangan padhang...
    Ukrainians bakal Getun kabeh
  25. cniza
    cniza 25 September 2022 14:41
    +2
    serangan rudal ing hotel minangka tumindak teroris sing direncanakake, tanggung jawabe ana ing pimpinan militer-politik Ukraina.

    - statement saka administrasi Kherson ngandika.


    Pernyataan iki bisa dingerteni, nanging perlu kanggo ngatur tanggapan, mung ora kaya sing ana ing fasilitas sipil, nanging ing markas lan arsenal ...
  26. Sadok
    Sadok 25 September 2022 14:50
    -1
    lengen munggah lan mudhun landhep. crane-ant - sapa iki? supaya Ukrainians numpes piyambak, iku bakal luwih gampang kanggo ambegan.
  27. nordscout
    nordscout 25 September 2022 18:27
    0
    Iku tega kanggo wong mati, ngaso ing tentrem kanggo wong-wong mau ...... Pitakonan kanggo spesialis. Apa bisa mblokir "saluran tertutup" GPS, sing digunakake dening Angkatan Bersenjata AS kanggo ngasilake sinyal target (kontrol) kanggo proyektil HIMARS? Apa kita duwe "layanan" kasebut ing dhaptar "layanan" sing diwenehake dening perang elektronik Angkatan Bersenjata RF? Banjur sistem perang elektronik kita "rampung nyuda" kabeh sistem kontrol senjata (CICS "Iges"), penghancur AS modern "Donald Cook", lan kanthi nyuda sinyal penunjuk target utawa distorsi, angel banget ing HIMARS utawa wektu durung teka kanggo "muncul" ing kahanan pertempuran? Utawa, minangka Panglima Tertinggi kita ngandika: "... kita malah durung miwiti ..." Aku nyebut kapercayan andhap asor lan pangarep-arep ati-ati sing masalah iki wis ditanggulangi utawa lagi diwujudake ing telung shift, wis, ing " tembaga lan marmer" ing tembok lembaga riset lan perusahaan kompleks industri militer .... Pira kesehatan lan urip sing bakal dilestarekake, ora kanggo sebutno saraf komandan lan pribadi, cangkang, bahan bakar lan pelumas ....
  28. akurat
    akurat 25 September 2022 18:47
    -1
    Kutipan saka nordscout
    Apa bisa mblokir "saluran tertutup" GPS, sing digunakake dening Angkatan Bersenjata AS kanggo ngasilake sinyal target (kontrol) kanggo proyektil HIMARS? Apa kita duwe "layanan" kasebut ing dhaptar "layanan" sing diwenehake dening perang elektronik Angkatan Bersenjata RF? Banjur sistem perang elektronik kita "rampung nyuda" kabeh sistem kontrol senjata (CICS "Iges"), penghancur AS modern "Donald Cook", lan kanthi nyuda sinyal penunjuk target utawa distorsi, angel banget ing HIMARS utawa wektu durung teka kanggo "muncul" ing kahanan pertempuran?

    Crita babagan sistem pemotongan penghancur Amerika ora bisa dipercaya.
    Ngganggu sistem GPS paling mungkin, paling ora ing Suriah wis diamati.
  29. 197
    197 25 September 2022 20:57
    0
    Terus pas aku nyoba nge-rate komen, "kowe wis suwe ora aktif komen, voting dilarang", soale aku omong-omongan, wah, aku tunjukan, ora. panulis. Ing topik, perlu kanggo udan, sing ngarahake, mutusake kanggo nyerang obyek sipil, ing jamban.
  30. Komentar wis dibusak.