Review militèr

Tu-214R ing operasi militer khusus ing Ukraina: kurang saka setahun

102
Tu-214R ing operasi militer khusus ing Ukraina: kurang saka setahun

Kira-kira pitung sasi kepungkur, nalika operasi militèr khusus (SVO) ing Ukraina mung diwiwiti, lan kita kabeh padha inspirasi dening prestasi lan pangarep-arep kanggo kamenangan awal, penulis artikel iki diterbitake materi. "Operasi khusus Rusia ing Ukraina: kanggo ngilangi kabut perang". Salah sawijining tesis utama artikel iki yaiku alasan kanggo nggunakake wajib pesawat pengintai Tu-214R paling anyar sajrone operasi khusus ing Ukraina.


Nalika nulis artikel kasebut, ora ana informasi babagan panggunaan Tu-214R sajrone operasi khusus, sanajan ana bukti yen pesawat iki diuji ing Suriah. Luwih saka setengah taun, ora ana owah-owahan, pesawat Tu-214R, ketoke, ora digunakake sajrone operasi khusus, kolom kendaraan lapis baja Ukrainia pindhah menyang garis ngarep kanthi impunity, sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang Amerika (MLRS) HIMARS. (nyatane, ing versi saiki, Hymars dudu MLRS, nanging sistem rudal taktis saka senjata sing dipandu saka kelas lemah) lan howitzer M777 nyerang pasukan bersenjata Federasi Rusia (RF Armed Forces), pemukiman sing tentrem lan fasilitas sing mbebayani, kayata Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir Zaporozhye (NPP).

Ora suwe, ing wulan Juni 2022, kabutuhan nggunakake pesawat Tu-214R dianggep ing artikel kasebut. "Masalah babagan panggunaan pesawat AWACS, pengintaian lan kontrol pertempuran sajrone NWO ing Ukraina".

Lan pungkasane, tanggal 24 September 2022, miturut informasi sing bocor menyang pers, sajrone operasi militer khusus ing Ukraina, Angkatan Bersenjata Rusia pisanan nggunakake pesawat pengintaian Tu-214R.

Iku rampung. Ora setaun, mung 7 wulan.

Senadyan sing pisanan saka rong pesawat pengintaian dhawuh Tu-214R njupuk bali ing Mei 2012 - luwih saka sepuluh taun kepungkur.

Tu-214R - cara dawa kanggo langit


Tu-214R minangka pesawat pengintai elektronik lan optik kompleks. Tugase beda karo pesawat A-50 airborne early warning aircraft (AWACS). Tinimbang antena berbentuk jamur ing ndhuwur fuselage, sing kasedhiya ing pesawat A-50, Tu-214R dilengkapi stasiun radar konformal lateral (RLS) kanthi susunan antena bertahap (PAR) sing ana ing sadawane fuselage. Nanging, prabédan utama antarane Tu-214R ora ana ing lokasi radar, amarga ana uga pesawat AWACS, ing ngendi radar uga ana ing sisih pinggir fuselage.

Bentenane utama yaiku karya prioritas kanggo ngenali, ngenali lan milih target lemah, lan nargetake kanthi macem-macem cara karusakan - artileri, MLRS, penerbangan. Bisa uga Tu-214R uga bisa digunakake ing target udara, nanging prioritase yaiku target lemah (bisa uga ing permukaan). Tu-214R uga nduweni sistem optoelektronik resolusi dhuwur Fraksi, bisa uga amarga bisa njamin pangenalan target sing dideteksi kanthi efektif.

Salajengipun, sawetara kekacoan wiwit - miturut data mbukak sing diterbitake ing media (media massa), Direktorat Intelijen Utama (GRU), sing ana pesawat kasebut, ora puas karo Tu-214R, utamane babagan durasi penerbangan, lan dikirim menyang Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia layang karo proposal kanggo nglirwaaken tumbas luwih saka mesin iki.

Kaping pisanan, kenapa Tu-214R kalebu GRU - supaya bisa nggawe interaksi rumit karo Angkatan Udara (Angkatan Udara) lan Angkatan Darat (SV), sing pasukan lan tegese kudu langsung langsung menyang target sing diidentifikasi? Lan kapindho, apa kita duwe alternatif? Welasan utawa atusan pesawat pengintai lan kendaraan udara tanpa awak (UAV) kanggo macem-macem tujuan? Siji isih bisa ngerti yen masalah bakal ana hubungane karo operasi peralatan radar pesawat iki, nanging yen nit-milih mung ing bagean saka operator, Tu-214 (Tu-204), banjur sembarang wektu tundha gawean ing. nggawe pesawat pengintaian Tu-214R luwih saka kesalahan.

Ciri khas Amerika Serikat nggunakake pesawat pengintai Boeing E-8 JSTARS, digawe kanthi basis operator Boeing 707. Dadi, karakteristik penerbangan Boeing E-8 JSTARS (Boeing 707) lan Tu-214R bisa dibandhingake. Ing wektu sing padha, Boeing E-8 JSTARS diluncurake ing taun 1991, lan Angkatan Udara AS saiki duwe pitulas mesin kasebut.


Karakteristik penerbangan Tu-214R Rusia (kiwa) lan E-8 JSTARS Amerika (tengen) meh padha. Gambar dening wikipedia.org

Yen Angkatan Udara Rusia duwe pitulas Boeing E-8 JSTARS (maksudku Tu-214R sing fungsional), mula resistensi Angkatan Bersenjata Ukraina wis suwe ditindhes - angel banget, meh ora bisa menang ing kahanan sing ora bisa ditindakake. saben langkahmu wis dingerteni mungsuh.

Dadi kenapa Tu-214R disebarake kanthi wektu tundha? Kita mesthi ora bakal ngerti jawaban kanggo pitakonan kasebut. Bisa uga ing tataran tes ing Suriah, ing karya Tu-214R, kekurangan serius ditemokake, sawise kabeh, kompleks radar sing diilangi kabeh wektu iki. Lan bisa uga iki mung akibat saka kebingungan sing ngiringi NWO wiwit wiwitan.


Gambar iki katon dening operator pesawat pengintai Amerika E-8 JSTARS. Gambar dening wikipedia.org

Apa kaluwihan Tu-214R bakal menehi angkatan bersenjata Rusia lan apa akibat sing bakal ditindakake?

Katalis Kamenangan


Yen Komplek wis operasional, iku bakal ngidini sampeyan kanggo langsung mbukak gerakan kabeh bala sing dikirim menyang baris ngarep Angkatan Bersenjata Ukraina. Tu-214R uga bakal mesthekake pambukaan posisi peluncur roket HIMARS lan sistem senjata jarak jauh liyane sing saiki ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina, lan sing bakal diwenehake dening accomplices Western saka Ukronazis ing mangsa ngarep.

Tambah kaping pirang-pirang ing efisiensi karya penerbangan Rusia, artileri lan senjata rudal bakal nggawe pimpinan paling dhuwur ing Ukraina mikir - ora mungkin dheweke bakal mutusake kanggo roaming ing wilayah sisih kiwa Ukraina..

Aliran senjata Barat sing dikirim menyang Ukraina bakal dikurangi sacara signifikan, pisanan, amarga bakal langsung dirusak sawise tekan garis ngarep, lan nomer loro, efektifitas karusakane bakal nggawe negara-negara Kulon mikir babagan advisability pasokan senjata ing prinsip.

Aja lali babagan NPP Zaporizhia - bisa uga pesawat Tu-214R sing bakal ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina saka serangan bunuh diri kanggo Ukraina.


Rute penerbangan pesawat Angkatan Udara AS E-8 JSTARS cedhak tapel wates karo Ukraina tanggal 23 Maret 2022 - mungsuh kita nggunakake kemampuan mesin kasebut kanthi maksimal. Gambar dening wikipedia.org

Ngelingi yen Angkatan Bersenjata Ukraina saiki nganakake operasi nyerang aktif ing sawetara sektor ngarep, panggunaan Tu-214R duweni potensi bakal ngowahi gelombang kanggo pasukan bersenjata Rusia.

Yen pimpinan Federasi Rusia mutusake numpes rute transportasi tengen Dnieper, banjur pesawat Tu-214R bakal ngidini ing wektu sing paling cendhak kanggo "nggiling" sisa-sisa Angkatan Bersenjata Ukraina ing tlatah sisih kiwa Ukraina.

Siji bab tartamtu: pesawat saka jinis Tu-214R, uga pesawat AWACS, penting banget kanggo Angkatan Bersenjata RF. Tumindak operasi khusus ing Ukraina ngungkapake masalah sing signifikan karo panyedhiya informasi intelijen menyang Angkatan Bersenjata RF. Ora cukup data ora mung saka penerbangan, nanging uga saka pengintaian satelit. Siji mung bisa nampa keterlibatan pesawat Tu-214R, sanajan ana wektu tundha sing signifikan, ing aktivitas operasi khusus sing ditindakake dening Rusia ing wilayah Ukraina lan ngarep-arep yen asil karya iki bakal dadi salah sawijining pondasi kanggo mbangun kita. kamenangan.
Pengarang:
102 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nitarius
    Nitarius 27 September 2022 04:31
    + 11
    mobilisasi.. iku kudu nindakake kabeh tentara uga audit! Kekacoan umur 30 taun mung saya tambah wiwit jaman USSR .. ing jiwa lan kepala wong!
    1. Revolver
      Revolver 27 September 2022 06:50
      + 10
      Kutipan saka Nitarus
      Kekacauan 30 taun mung saya tambah wiwit jaman USSR
      Lan apa, ing jaman USSR ora ana kekacoan? Kabeh mung didhelikake. Banjur, nalika Mishan Marked (bumi kaca marang dheweke) ngumumake glasnost, kabeh metu.
  2. Simbah amatir
    Simbah amatir 27 September 2022 04:44
    +4
    Aku setuju karo artikel. Aku operator ora dadi penting kene, uga, ayo kang ngomong ora ana Tu-204, sing ngalangi peralatan kanggo diselehake ing MS-21, iku peralatan khusus-tujuan penting. Ngidini jarak sing adoh, ing wektu nyata kanggo ngirim informasi menyang pasukan. Lan pesawat kasebut saiki mung dibutuhake.
    1. Cheshire
      Cheshire 27 September 2022 05:37
      +9
      Quote: Simbah amatir
      nggih, ayo ngomong ora ana Tu-204,

      Sugeng enjing, pesawat punika, punika, lan misale jek kaya ora direncanakake kanggo mandheg. Ing kasus apa wae, gampang digawe ing Kazan. Ana uga pesawat sing dibangun ing program Open Skies kanggo penerbangan liwat wilayah negara NATO, uga bisa digunakake kanggo pengintaian. hi
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 27 September 2022 06:54
        +4
        jenis. hi Aku ora mbantah manawa ana. Aku ngomong yen peralatan luwih penting tinimbang pesawat dhewe.
    2. ramzay21
      ramzay21 27 September 2022 06:36
      + 19
      Aku operator ora dadi penting kene, uga, ayo kang ngomong ora ana Tu-204, sing ngalangi peralatan kanggo diselehake ing MS-21, iku peralatan khusus-tujuan penting.

      Kaping pisanan, wis ana Tu-204, sareh, wis rampung domestik, katelu, wis dites lan mbuktekaken dadi pesawat sing bisa dipercaya. Tu-204 ing modifikasi paling anyar bisa mabur 10 km, mula saka iku kudu digawe Tu-204R, lan luwih becik nggawe pesawat AWACS, sing kurang banget Angkatan Udara kita. .
      Inggih, alesan kenapa ora ana Tu-204R ing jumlah sing cukup ing tentara kita padha persis kaya ngapa ora ana UAV, kenapa ora ana AWACS utawa kendaraan tempur infanteri abot, kabeh amarga ora kompeten lan penggelapan kepemimpinan negara kita. lan tentara. Ora ana alesan liyane.
      Negara kita ngasilake rudal anti-radar Su-34, X-31 lan X-58, Tu-204R, A-50U, UAV serangan Orion. Yen ana pimpinan sing kompeten ing negara kita lan nduwe profesional sing tanggung jawab kanggo tentara kita, mula kabeh conto kasebut, kanthi kombinasi sing tepat, bakal ngrusak kabeh pertahanan udara Ukraina sajrone sewulan lan ngidini Angkatan Udara kita bisa mlaku kanthi bebas ing wilayah kasebut. mburi Angkatan Bersenjata Ukraina ing dhuwur luwih saka 5 km.
      1. Simbah amatir
        Simbah amatir 27 September 2022 06:55
        +2
        Aku ora mbantah. Sing paling penting ing pikiranku yaiku pesawat kasebut ora penting kaya peralatane. hi
      2. Sergey Kazarin
        Sergey Kazarin 27 September 2022 21:21
        -5
        Tu-204 wis ketinggalan jaman 20 taun kepungkur, MS-21 nduweni efisiensi sing luwih dhuwur, mula bisa mabur luwih suwe lan luwih suwe.
        1. vlad575nso
          vlad575nso 28 September 2022 17:59
          +3
          Nalika komplek kanggo MS-21 lagi dikembangake, uga bakal dadi lungse minangka operator
        2. Letun
          Letun 28 September 2022 22:22
          +2
          Kutipan: Sergey Kazarin
          Tu-204 wis ketinggalan jaman 20 taun kepungkur, MS-21 nduweni efisiensi sing luwih dhuwur, mula bisa mabur luwih suwe lan luwih suwe.

          Aku curiga sing MS-21 Originally dirancang minangka pesawat sejatine sifate sipil. Iku sayap komposit lan liya-liyane. Ora mungkin pesawat militer sing apik bakal metu saka iku. Yen Amerika, kanthi garis Boeing modern, nggawe pesawat pengintaian dhewe adhedhasar mbah kakung Boeing - 707, mula iki mbokmenawa ora gampang.
          1. Sergey Kazarin
            Sergey Kazarin 28 September 2022 23:31
            -1
            Aku mikir yen militer butuh sing dipercaya lan ekonomis, nanging iki dudu babagan 214
            1. mbayar
              mbayar 29 September 2022 00:14
              +2
              Kutipan: Sergey Kazarin
              Aku mikir yen militer butuh sing dipercaya lan ekonomis, nanging iki dudu babagan 214

              Keuntungan saka militer kuwatir ing posisi katelu. Minangka platform, pesawat kasebut kudu dipercaya, gampang dioperasikake ing lapangan terbang ngarep, lan duwe jarak penerbangan sing bisa ditampa / ditemtokake / wektu loitering.
              Versi paling anyar saka Tu-204 (ing Kazan lagi dibangun minangka Tu-214) mabur bebas saka Moscow kanggo Khabarovsk lan Vladivostok. Dheweke pengin ngganti Il-62 ing rute kasebut. Iki disertifikasi (ora kaya MS-21), duwe sayap duralumin normal (bisa didandani sanajan ing lapangan udara ngarep), sayap duralumin, rampung domestik. Luwih apik tinimbang pesawat kanggo pangkalan pesawat pengintai khusus, pesawat PLO, AWACS lan pos komando mabur ing teater operasi, ing kahanan kita sampeyan ora bisa mbayangake.
              Lan PD-18 anyar bakal katon (kanggo modifikasi sabanjure MS), bakal bisa kanggo dheweke (Tu-214) lan remotorization diatur ing kombinasi karo ndandani dijadwal.
              1. Sergey Kazarin
                Sergey Kazarin 29 September 2022 13:31
                -2
                Kaping pisanan, amarga efisiensi menehi kapasitas mbeta, amarga peralatan Rusia sing mundur lan abot, iki penting.
                Versi paling anyar saka Tu-204 yaiku Tu-204M lan ora ana ing alam.
                Ing Kazan, piye wae dheweke mbangun 3 potong saben taun, nglanggar tenggat wektu
                1. mbayar
                  mbayar 29 September 2022 20:53
                  0
                  Kutipan: Sergey Kazarin
                  Kaping pisanan, amarga ekonomi menehi daya dukung,

                  belay Kepiye carane?
                  Ekonomi tegese ekonomi bahan bakar. Sing. - jarak penerbangan dawa kanthi cadangan bahan bakar siji. Nanging iki ora tikaman (luwih gedhe), lan ora luwih entheng tinimbang glider mungsuh.
                  Kutipan: Sergey Kazarin
                  diwenehi teknologi Rusia sing mundur lan abot, iki penting.

                  Pengin mbandhingake karo Boeing 707? ngguyu
                  Kapasitas mbeta Tu-214 cukup kanggo nampung kabeh peralatan, pasokan lan kru tempur sing dibutuhake. Kanthi wates. Lan cadangan, sing digunakake kanggo nampung tangki bahan bakar tambahan (ing kompartemen bagasi), bakal nambah jarak penerbangan praktis. Lan minangka basis kanggo pesawat pengintaian militèr khusus, Tu-214 minangka calon sing paling apik.
                  MS-21 ora cocok amarga sayap komposit.
                  Kutipan: Sergey Kazarin
                  Ing Kazan, piye wae dheweke mbangun 3 potong saben taun, nglanggar tenggat wektu

                  Saiki bakal ngasilake 10 utawa luwih setahun - pesenan wis muncul. Kajaba iku, ana meh anyar Tu-204 \ 214s ing panyimpenan, kang maskapai nolak kanggo macem-macem alasan. Bisa digunakake minangka basis kanggo pesawat khusus.
            2. Letun
              Letun 29 September 2022 07:05
              +1
              Kutipan: Sergey Kazarin
              Aku mikir yen militer butuh sing dipercaya lan ekonomis, nanging iki dudu babagan 214

              ekonomi militèr wis tansah sijine Panggonan supaya ing 12. Nanging anane pesawat bebas impor minangka faktor penting. Apa bagean komponen asing ing MS? Aku ora ngelingi persis, nanging ora cilik.
              1. Sergey Kazarin
                Sergey Kazarin 29 September 2022 13:32
                0
                Pisanan kanggo pesawat iki, amarga sawetara lan kapasitas mbeta gumantung ing
                1. Letun
                  Letun 29 September 2022 18:47
                  0
                  Kutipan: Sergey Kazarin
                  Pisanan kanggo pesawat iki, amarga sawetara lan kapasitas mbeta gumantung ing

                  maneh. Kanggo ngangkat soko, sampeyan kudu nggawe pesawat. Sampeyan mbokmenawa ngerti carane nindakake iki yen ngemot 40% komponen manca. Kanggo kula - ora.
        3. notingem
          notingem 28 September 2022 23:21
          0
          Tu 204 Ya, nanging ms 21 ora. Sampeyan mesthi kudu nggunakake apa sing kasedhiya lan ora ngenteni pirang-pirang taun nalika nggawe super duper.
          1. Sergey Kazarin
            Sergey Kazarin 28 September 2022 23:28
            -2
            Tu-204 ora ana, ana 214 sing keling 3 potong saben taun
            1. notingem
              notingem 28 September 2022 23:37
              0
              ms 21 ora nanging ing Tu 204 aku mabur perusahaan Red Winx
              1. Sergey Kazarin
                Sergey Kazarin 28 September 2022 23:41
                -1
                Produksi Tu-204 wis suwe saya suwe lan produksi komponen ditutupi
                1. notingem
                  notingem 28 September 2022 23:51
                  0
                  Lan sapa sing kudu disalahake kanggo iki? mesin Boeing? Utawa fault saka penyayang tartamtu saka mata uang lan kompetisi?
              2. notingem
                notingem 28 September 2022 23:43
                0
                Frets saka Kamaz Krazy Zila Kalash uga ketinggalan jaman, nanging ana, nanging sampeyan ora kompetitif. Sanadyan ana sepotong utawa ing proses pacoban langgeng. Lan omong-omong, sapa sing bakal sampeyan saingan?
        4. ramzay21
          ramzay21 29 September 2022 07:13
          +1
          [quoteTu-204 wis ketinggalan jaman 20 taun kepungkur, MS-21 duwe efisiensi sing luwih dhuwur] [/ kutipan]
          Ana Tu-204 lan domestik, lan MS-21, sing saiki lagi diuji, setengah diimpor. Ya, lan ora ana bedane ing konsumsi bahan bakar ing antarane wong-wong mau, babagan Tu-204 luwih akeh goroh saka kabeh jinis Medvedevs, Manturovs lan Khristenko, ora ana gunane yen Boeing nggawa rampokan marang wong-wong mau.
          1. Sergey Kazarin
            Sergey Kazarin 29 September 2022 13:33
            -2
            Coba tuku sing diimpor saiki. Tu-204 ora ana
            1. ramzay21
              ramzay21 29 September 2022 18:21
              +1
              Ana Tu-204/214, ana garis kanggo KAPO, sing dirakit potongan-potongan lan mung alesan ora dirakit maneh amarga ora didhawuhi, saiki ana pesenan lan kita bakal weruh apa. bakal kelakon. Produksi akeh komponen tetep padha, kayane bakal digawa metu saka negara semi-koma ing ngendi dheweke didorong, kalebu pimpinan Rusia saiki.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 September 2022 11:03
      +4
      Quote: Simbah amatir
      Aku operator ora dadi penting kene, uga, ayo kang ngomong ora ana Tu-204, sing ngalangi peralatan kanggo diselehake ing MS-21, iku peralatan khusus-tujuan penting.

      Ora, iku operator sing penting kanggo kendaraan militer.
      Amarga nganti MS-21 100% dilokalisasi, sampeyan ora bisa nyoba nggawe pesawat militer ing pangkalane - dheweke ora bakal diidini nindakake iki sanajan sadurunge NWO, ngethok pasokan komponen kanggo sipil lan sipil. versi militèr. Lan nganti rampung lokalisasi lengkap, mung optimistis gedhe sing bisa nyelehake R&E "kanthi mripat ing mangsa ngarep" - amarga sapa sing ngerti volume lan kapasitas apa sing bakal tetep gratis sawise lokalisasi iki, lan apa sing bakal kedadeyan karo kompatibilitas EM.
    4. S.TALIN
      S.TALIN 27 September 2022 12:14
      0
      Kapal udara bisa digunakake - iki bisa digantung ing sak panggonan nganti pirang-pirang dina ...
    5. Barberry25
      Barberry25 27 September 2022 12:19
      +4
      tu-204, kaya mangkene, lan bakal ana masalah sing luwih sithik tinimbang karo ms-21, tinimbang pitakonan kanggo Wilayah Moskow, sing menehi sungu ing sawetara karakteristik kinerja.
    6. Quzmi4
      Quzmi4 27 September 2022 16:55
      0
      Kene sampeyan categorically salah. Ana bab kuwi - "kompatibilitas elektromagnetik". Iki amarga masalah karo dheweke, dikutuk, Direktur Interferensi Tu-22 dioperasikake ing pesawat sing luwih anyar nganti saiki (relatif) ...
    7. IkhlasX
      IkhlasX 28 September 2022 11:12
      +1
      Hello dear, Aku pracaya sing operator uga arang banget penting, Nanging, mung ing cilik saka kaunggulan pinunjul saka siji liwat liyane. Contone, kita duwe pesawat transportasi pasukan teoritis ing layanan kanthi visibilitas radio-visual sing suda lan karakteristik penerbangan sing bisa ditampa. Ing sisih liya, kita duwe pesawat penumpang sing dirancang minangka pesawat penumpang lan nduweni karakteristik pesawat penumpang. Lan pungkasane, ana pesawat angkut militer jarak jauh teoritis sing ora nyuda visibilitas radio, nanging nduweni radius operasi monstrous lan piranti jamming aktif lan / utawa piranti bayangan radio. Patut, kabeh telu bener cocok minangka operator kanggo peralatan pengintaian, nanging nggunakake taktik bakal beda. Patut, pilihan saka operator karo peralatan radio, gumantung ing kahanan.
      Nanging, yen pilihan antarane rong pesawat penumpang, iku meh ora ana biaya kanggo ngganti siji pesawat karo liyane. Kajaba iku, loro-lorone digawe ing kutha sing padha. ngguyu Secara kasar, kanggo ngeterake sawetara potongan sing longgar saka siji bengkel menyang bengkel liyane. wassat
    8. bisnisv
      bisnisv 28 September 2022 23:26
      0
      Quote: Simbah amatir
      Lan pesawat kasebut saiki mung dibutuhake.
      Iku bener menarik sing saben wong waras mangertos iki! Banjur sapa sing dadi Staf Umum kita?!
  3. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 27 September 2022 05:26
    +7
    Kita butuh informasi pangolahan ace online lan bedhil, kalebu, komputer ing papan, kanthi tembung liya, nemokake target sawise geni 5 detik.
    Iku wektu kanggo nindakake lan pengintaian strategis UAV
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 September 2022 11:18
      +3
      Kutipan: Saboteur_Navy
      Kita butuh informasi pangolahan ace online lan bedhil, kalebu, komputer ing papan, kanthi tembung liya, nemokake target sawise geni 5 detik.

      Uh-huh ... sing pungkasane bakal dipateni amarga kekurangan data input, komunikasi lan personel sing bisa nggarap.
      Mungkin, kanggo wiwitan, kanggo netepake apa sing wis ana ing Angkatan Bersenjata RF - kanggo nyedhiyakake miturut negara lan ngajari wong carane nggarap peralatan iki?
      Kaping pisanan, mesthi, ora ana "ewonan" UAV militer khusus sing bener-bener operasi ing zona database, lan luwih-luwih - sawetara Orlan bensin kanthi wates wektu kanggo patroli ing udara. Artileri saka "pasukan sekutu" ngira kekurangan "Orlans" kaya "kita duwe salah siji saka 5 utawa malah 10 sing perlu kanggo operasi sukses permanen." Lan apa sing dikarepake sawise iku? Mavik mung bisa mbongkar Orlans saka tugas nyetel geni ing target ing garis ngarep. Adoh ngluwihi LBS, padha ora fly ing, ora kanggo mobil sing, lan iku bakal luwih gampang kanggo mungsuh "mateni" karo perang elektronik ing ambane tatanan perang.
      Saiki ing zona perang luwih apik yen ana siji "Orlan" sing digunakake saben divisi artileri kaliber 152 mm. Iku apik banget ing ngendi iku. Ing sawetara brigade artileri saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia (!!!) malah sing ora ana. Lan syarat para gunner, adhedhasar tugas sing diwenehake, kudu terus-terusan duwe Orlan ing udara kanggo saben baterei.
      Ngenalake UAV menyang sistem persenjataan pasukan, militer kudu ngerti yen UAV minangka bahan bakar sing bisa dipakai kaya akeh liyane. Kaya laras meriam utawa karet ing truk. Mulane, kudu ana akeh UAV, kudu ana RESERVE supaya mundhut, amarga alasan teknis utawa saka geni anti-pesawat musuh, ora ninggalake artileri tanpa "mata". Nanging apa sing dikarepake saka wong sing ora ngerti manawa baterei pesawat listrik sing mlebu tentara kudu diganti saka wektu kanggo wektu?

      Kapindho, supaya kabeh sistem kontra-baterei bisa digunakake, kabeh PSNR lan Aistyats kudu ora mung kasedhiya miturut dhaptar, kudu bisa dilayani, kudu duwe "unit daya" lapangan sing bisa dilayani, yaiku, sumber daya mandiri, kanggo radar, lan kanggo pitungan komunikasi radio, lan petungan sing dilatih dhewe. Kabeh iki ora tansah ana. Uga sambungan pancet stabil, kang kita duwe "katelu". Lan komunikasi radio sing ditutup / dienkripsi kanthi lengkap saka kabeh detasemen pasukan sing ngrampungake tugas kontra-baterei malah luwih langka. Amarga karya kuwi mbutuhake jaringan radio ageng kanthi jangkoan atusan kilometer persegi lan sistem relay sing cocok.
      Lan, mesthi, pigura. Artileri, artileri apik, dawa lan larang. Nanging kita kudu.
      © Murz
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 September 2022 11:19
      +5
      Inggih, rincian cilik - kritéria kanggo netepake persiapan artileri dening perwira Angkatan Bersenjata RF sadurunge wiwitan NMD:
      Wong-wong sing ana ing Donbass ketemu specialists dikirim saka Rusia sing ora diresiki dening adat, sing nesu, contone, ing kasunyatan sing dalan kanggo posisi tembak ing sawetara tembak ora paving karo kerikil. Sampeyan dhewe ngerti reaksi apa sing disebabake saka penembak lokal. Pengunjung padha ora isin dening kasunyatan sing bakal dadi apik kanggo gunners kanggo latihan kanggo njupuk saka posisi beda, padha kudu latihan kanggo cepet muter ing panggonan anyar, cepet "masang", ngetung, bisa metu lan langsung mateni. Sing perlu kanggo nglatih kamuflase posisi tembak, lan dudu dalan kerikil.
      © aka
      1. bk316
        bk316 28 September 2022 18:01
        0
        padha nesu, contone, dening kasunyatan sing dalan kanggo posisi tembak ing sawetara tembak ora ditutupi karo kerikil.

        Soko kaya gon. Trek ora tau keturon. Lan umume, posisi kasebut disusun maneh saben wektu kanthi tepat supaya bisa sinau nggali lan nglebokake maneh. Lan uga standar kanggo penyebaran lan ambruk, lan bedhil banjur abot 9 ton lan pitungan 8 wong. belay Carane aku ndudhuk trenches kanggo bedhil, mburi isih elinga ngguyu
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 27 September 2022 05:44
    +7
    Akhire lahir...
    NVO kacathet kanggo kasunyatan sing ing printah tansah ditanggepi karo wektu tundha kanggo owah-owahan cepet ing kahanan operasional ... iki nuduhake mindfulness miskin saka rincian operasi militer.
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 27 September 2022 11:59
      0
      Quote: Lech saka Android.
      Akhire lair.

      Pesawat AWACS A-50 digunakake lan digunakake kanggo tujuan sing dituju kanthi terus-terusan, diwiwiti saka wektu sadurunge SVO.
  5. Vadmir
    Vadmir 27 September 2022 05:54
    +6
    Nalika nulis artikel kasebut, ora ana informasi babagan panggunaan Tu-214R sajrone operasi khusus.
    Iki ora ateges pesawat kasebut ora digunakake. Intelijen minangka bisnis sing sepi lan ora seneng swara sing ora perlu.
    1. S.TALIN
      S.TALIN 27 September 2022 12:18
      +2
      Ing wulan Agustus, aku ndeleng kepiye AWACS digantung ing langit, sing nomer loro menyang darat, lan sing nomer telu menyang langit ... Dheweke kerja, nanging ...
  6. bali
    bali 27 September 2022 06:36
    + 11
    hi Sampeyan mung kudu goyangake lan ngliwati wong lintang (utamane lintang gedhe!) Ing Wilayah Moskow! Lan ngirim kabeh omong kosong pot-bellied kanggo demobilisasi! Mung banjur soko bakal maju.
    1. IkhlasX
      IkhlasX 28 September 2022 11:21
      +1
      Ora bakal obah. Ing ngisor iki bakal kedadeyan: Cukup cepet, MO bakal macet ing proyek sing durung rampung lan "kebun binatang" teknologi, asring proyek sing ora kompatibel, uga saling duplikat.
      Sanadyan ana sawetara bebener ing tembung sampeyan. Ing MO kita, ana sawetara, kanthi kiasan, "Comrade Dubolovs."
  7. Izotovp
    Izotovp 27 September 2022 07:02
    -11
    Dheweke wedi nggunakake amarga ora kabeh pertahanan udara ditindhes.
    1. Galleon
      Galleon 27 September 2022 07:53
      +7
      Kutipan saka Izotovp
      Dheweke wedi nggunakake amarga ora kabeh pertahanan udara ditindhes.

      Pesawat iki ora tau digunakake ing zona pertahanan udara mungsuh. Sampeyan ora ngerti babagan iki? Dheweke ndeleng ing saubengé nganti pirang-pirang kilometer sing ora ana wong liya. Dheweke ora perlu mabur kanggo garis ngarep.
      1. Izotovp
        Izotovp 27 September 2022 08:16
        -7
        Apa S-300 utawa Buk minangka sistem pertahanan udara jarak cendhak? Utawa wis padha entek ing Ukraina?
        1. Galleon
          Galleon 27 September 2022 09:17
          +6
          Iki minangka sistem pertahanan udara sing beda. S-300 bakal dideteksi dening pesawat kasebut lan dibongkar dadi bagean radio kanthi pesawat serang sadurunge bakal ngrusak Tu-214R. Sampeyan, sayangé, banget ora ngerti babagan teknis iki lan ora bisa nuduhake semangatku kanggo set peralatan kasebut.
          1. Izotovp
            Izotovp 27 September 2022 09:45
            -2
            Aku ngerti manawa iki minangka sistem pertahanan udara sing beda. Sampeyan ora bisa ngerti ombone kesadaranku. Aku ora menehi laporan babagan dheweke.
            Keanehan panggunaan sistem pertahanan udara kasebut ing perang iki disorot. Utamane, sebutan target eksternal saka pesawat NATO. Mulane, gampang sampeyan ngrusak pertahanan udara Ukrainia "inspirasi optimisme."
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 27 September 2022 11:21
              +7
              Kutipan saka Izotovp
              Keanehan panggunaan sistem pertahanan udara kasebut ing perang iki disorot. Utamane, sebutan target eksternal saka pesawat NATO.

              Ora ana sebutan target eksternal sing bakal nggawe sistem pertahanan rudal mabur luwih saka karakteristik kinerja sing dituju. Lan ora ana sebutan target eksternal sing bakal meksa pejabat pertahanan udara sing kompeten kanggo masang sistem pertahanan udara DD ing zona karusakan saka artileri mungsuh.
              Sing, nalika ngetung sawetara karusakan saka S-300, sampeyan bisa kanthi aman minus 30-40 kilometer saka garis ngarep.
              1. Izotovp
                Izotovp 27 September 2022 11:36
                0
                Dadi ora ana sing mbantah babagan iki. Njupuk S-50 malah 300 km adoh saka garis ngarep - apa radius karusakan saka sistem pertahanan udara iki bakal tetep ing telenging pertahanan kita? Lan carane aman kanggo ngangkat Komplek kayata Tu-214R utawa A-50 ing zona tumindak bisa? Sawise mundhut biasa-biasa wae saka Tu-22 ing langit Georgia, utamané. Dheweke uga ngremehake pertahanan udara lokal.
                1. Alexey R.A.
                  Alexey R.A. 27 September 2022 11:47
                  +2
                  Kutipan saka Izotovp
                  Dadi ora ana sing mbantah babagan iki. Njupuk S-50 malah 300 km adoh saka garis ngarep - apa radius karusakan saka sistem pertahanan udara iki bakal tetep ing telenging pertahanan kita?

                  Miturut artikel anyar, Sergei Linnik "sistem rudal pertahanan udara Ukraina digunakake marang penerbangan Rusia", Angkatan Bersenjata Ukraina duwe S-300PT lan PS kanthi jarak nganti 75 km.
  8. kriyon
    kriyon 27 September 2022 07:18
    + 11
    Aku sing pesawat iki mung teknis rusak, kanggo alesan iki ora digunakake .. nanging kok mung ana 2 pesawat kuwi kanggo kabèh Rusia, sampeyan kudu takon markas sarwa lan Vova Putin .. everyone ngeweruhi sing paling prekara-prekara sing dibutuhake ing tentara Rusia ora cukup, wiwit saka kit pertolongan pertama lan drone lan diakhiri karo pesawat kasebut ... taun-taun iki.. senajan apa sing dikarepake saka Menteri Konstruksi..
  9. Galleon
    Galleon 27 September 2022 07:48
    +5
    Aku manawa kahanan karo nggunakake pesawat iki mbutuhake manungsa waé paling cedhak saka kantor jaksa militèr, lan paukuman sing tanggung jawab kudu komponen demonstratively intimidating. Kita wis ilang ewonan wong lanang amarga pakaryan mungsuh ing pesawat iki! Yen ora kanggo ngiyanati, banjur ngadili kanggo sabotase!
  10. kim
    kim 27 September 2022 07:58
    -5
    apik sampeyan muncul
    ala sing siji (utawa loro)
    tapi nganggep yen bakal dadi bocah ajaib ...
    Pak, ya, awake dhewe dudu "sedulur"
    kudu dideleng kanthi objektif
  11. Pensioner Vasilievich
    Pensioner Vasilievich 27 September 2022 08:14
    +2
    Dadi kenapa Tu-214R disebarake kanthi wektu tundha? Kita mesthi ora bakal ngerti jawaban kanggo pitakonan kasebut. Bisa uga ing tataran tes ing Suriah, ing karya Tu-214R, kekurangan serius ditemokake, sawise kabeh, kompleks radar sing diilangi kabeh wektu iki.
    Saupama pangripta kurang ngendelake imajinasine, nanging digoleki sethithik, mesthine bakal ngerti:
    /// Tentara Rusia nggunakake pesawat pengintai Tu-214R kanggo mbukak fasilitas militer Ukraina. Iki dilaporake menyang RIA Novosti kanthi sumber informasi. Miturut dheweke, salah siji saka rong sistem penerbangan sing padha kanggo pengintaian radio-technical lan optik digunakake sawise ndandani lan peralatan maneh.///T/e ana masalah sing njupuk wektu kanggo ngatasi. Nanging penulis kudu menehi imajinasi menyang gunung.
    1. Eugene_4
      Eugene_4 1 Desember 2022 08:01
      0
      Совершенно не правы,откуда такая информация
      1. Pensioner Vasilievich
        Pensioner Vasilievich 1 Desember 2022 08:32
        0
        Совершенно не правы

        Pancen bener.
        откуда такая информация

        Т/е нет привычки читать комментарий полностью? В нем указан источник с цитатой оттуда. Можно поместить в поисковик и получить данные. Но когда лень, проще сообщить о не правоте.
        Для ленивых:
        https://ria.ru/20220924/tu-214r-1819101772.html
        1. Eugene_4
          Eugene_4 1 Desember 2022 19:45
          0
          Зачем мне источник,если я сам могу быть источником .
          Один неумный человек ляпнул про применение самолёта по Украине, и понеслось..
          Ваша информация в корне неверна.
          1. Pensioner Vasilievich
            Pensioner Vasilievich 1 Desember 2022 20:03
            0
            Зачем мне ваша уверенность в том, что являетесь источником? Ваша уверенность в корне неверна.
            1. Eugene_4
              Eugene_4 1 Desember 2022 21:52
              0
              Читайте дальше газеты..
              Мне где боевые получить?А то ведь оказывается, в полётном задании одно,а со слов журналистов совсем другое.
              1. Pensioner Vasilievich
                Pensioner Vasilievich 2 Desember 2022 08:03
                0
                Читайте дальше газеты
                Вообще то здесь не газета, уж я то помню отличия.
                Мне где боевые получить?
                Да где дадут, там и получайте. Я вам что то обещал по этому поводу?
                А то ведь оказывается, в полётном задании одно
                А мне зачем про ваши проблемы?
                а со слов журналистов совсем другое.
                А чем ваши слова отличаются от их слов? А тем, что на их сообщение официальных опровержений не поступило.
                1. Eugene_4
                  Eugene_4 2 Desember 2022 11:42
                  0
                  Так я вам и говорю.Эти полёты не имеют никакого отношения к Украине.
                  1. Pensioner Vasilievich
                    Pensioner Vasilievich 2 Desember 2022 11:48
                    0
                    Так я вам и говорю
                    А я вам сообщаю, что ваша информация ничем не подкреплена. А СМИ сделало сообщение и никто на это не возразил. Вы не в счет, речь про пресс центр ВС РФ.
                    1. Eugene_4
                      Eugene_4 2 Desember 2022 12:25
                      0
                      С таким глухарём как ты бесполезно что то обсуждать.
                      В следующий раз СМИ скажет что Киев взяли,тоже будете верить?
                      1. Pensioner Vasilievich
                        Pensioner Vasilievich 2 Desember 2022 12:33
                        0
                        С таким глухарём как ты бесполезно что то обсуждать.
                        Вам слышатся голоса? Часто такое проявляется?
                        В следующий раз СМИ скажет что Киев взяли,тоже будете верить?
                        Вы заранее против такого исхода? Какой же вы военный, если не верите в достижение целей. Вера в победу - половина успеха. А у вас другое настроение. Вот откуда ваше отрицание.
                      2. Eugene_4
                        Eugene_4 3 Desember 2022 17:33
                        0
                        Я медкомиссию прохожу,не надо ерунду пороть.
                        А по поводу Киева,нечего туда было лезть.
                      3. Pensioner Vasilievich
                        Pensioner Vasilievich 3 Desember 2022 17:43
                        0
                        Я медкомиссию прохожу,не надо ерунду пороть.
                        Врачи не безгрешны, запросто могут ошибиться. Да похоже так и есть.
                        А по поводу Киева,нечего туда было лезть.
                        Не, вы про другое вели речь. Точно в комиссии ошиблись. Вы теряете нить диалога.
  12. Ruby
    Ruby 27 September 2022 08:27
    +3
    Nalika dheweke dhewe ngladeni, dheweke krungu paukuman sing padha. Pengintaian aerial sing ditindakake kanthi bener ngidini sampeyan nyuda kerugian pasukan darat kanthi signifikan. Ora ana wonder AN-30s kita terus-terusan ing udhara ing Afghanistan, lan resimen Karshi ing Yak-28R kanthi kebak makarya kanggo grup kasebut.
  13. Mitrich73
    Mitrich73 27 September 2022 08:30
    +4
    Penulis ora ujar manawa IL-20M digunakake. Iki uga pramuka, generasi sadurunge nanging nganyari. Ana kira-kira 18 papan ing saham. Siji ilang ing Suriah. Mbok menawa karakteristik TU-214R ora luwih apik tinimbang sing modernisasi IL-20M, lan mulane ora dituku kanthi jumlah akeh.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 27 September 2022 12:49
      0
      Iku luwih gedhe, luwih anyar, luwih abot lan bisa nindakake luwih akeh karya. B737 minangka conto kanggo sampeyan (Poseidon, Avax lan analog Tu214R) lan serial.
      1. Mitrich73
        Mitrich73 27 September 2022 14:02
        +2
        Boeing 707 isih digunakake minangka platform kanggo peralatan kanggo macem-macem tujuan, lan umure padha karo IL-18. Avax, kanthi cara, yaiku B707.
        1. Zaurbek
          Zaurbek 27 September 2022 14:44
          0
          707 luwih cedhak karo kinerja 214
  14. pamburu650
    pamburu650 27 September 2022 09:01
    +3
    Kabeh iku luwih banal. Ora ana spesialis sing kompeten, anggota kru, padha disiapake.
  15. asetofenon
    asetofenon 27 September 2022 09:28
    +7
    Perang iki, kaya perang Rusia sadurungé, mbukak inkompetensi pimpinan militèr sing nggegirisi. Saka ndhuwur nganti ngisor. Lan proporsi horrendous saka nyolong lan gouging ing produksi negara. Proses pemulihan lagi ditindakake. Koreksi kegagalan lan ambruk sing pancen egregious. Lan pitakonan utama - apa kita bakal duwe wektu? Apa mungsuh bakal menehi wektu kanggo iki? Utawa? Nanging ana kemungkinan. Senadyan akeh gagal - ana. Kanggo saiki, ana.
  16. Zaurbek
    Zaurbek 27 September 2022 12:47
    +2
    Bisa uga Tu-214R uga bisa digunakake ing target udara,

    AWACS seger beroperasi ing lemah lan ing udhara.

    Kita isih duwe Tu214ON kanthi radar lan optik sing maju banget.
  17. rus71
    rus71 27 September 2022 13:12
    +1
    Bukak https://www.flightradar24.com/

    Ing kono sampeyan bisa ndeleng manawa saben dina / wengi ing wates Ukraina lan Crimea, pesawat pengintai terus mabur, diwiwiti kanthi drone Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk (saiki jam 13:04 ing 27.09.22/XNUMX/XNUMX liwat Black Sea) lan dipungkasi karo macem-macem AWACS plus gulungan bunderan tanker liyane! Delengen, pesawat iki gampang ditemokake ing dalane.
    Mulane, counter-offensive sukses Ukrainians ora nggumunake ... kauntungan kita ing udhara rampung ditindhes ... Angkatan Bersenjata Ukraina ngerti persis sing lan saka ngendi njupuk mati lan mung nunggu karo radar dipateni!
  18. arslan23
    arslan23 27 September 2022 13:15
    0
    Mratelakake panemume, alasan kenapa dheweke ora nggunakake iku gampang banget - dheweke wedi kelangan. Pesawat iki dudu target sing angel kanggo C300. Ing Suriah, mesthi, militan ora duwe pertahanan udara. Lan saiki kampanye nampa pesenan kanggo wong diwasa udan. Saben siji regane bobote emas. Ayo ndeleng apa dheweke slamet nganti pungkasan SVO
  19. zenion
    zenion 27 September 2022 15:25
    +3
    Masalahe yaiku ora ana kotalizator sing ngerti carane nyerang lan mbuwang korban. Yen ora ana siji penggemar njeblug bom, mula iki ora bakal kedadeyan. Apa wit Natal bisa nglairake apel, kajaba yen sampeyan nggambar ing kerucut lan nyamar dadi apel, iku bakal dadi apel. Nanging sakperangan alesan, Lenin lan Stalin disalahake kanggo iki, lan ora wong-wong sing murup sekring anjog kanggo bom. Siji ditutupi kayu lapis kanthi malu, lan sing nomer loro ora tau ana sajrone Perang Patriotik Agung. Wong wis biasa. Lan saiki wong-wong padha dolanan karo Ukraina kaya-kaya perang taun 1941-1945 ora ana. Nalika iku ora ana komandhan utama, lan saiki dheweke uga ora ana.
  20. AlOrg
    AlOrg 27 September 2022 19:59
    0
    Apa ana kanggo narik kawigaten? Pesawat kasebut ing urutan kerja. Lan sabanjure bakal ditindakake mung sawetara taun, yen Rusia isih butuh
  21. AlOrg
    AlOrg 27 September 2022 20:05
    0
    Saiki jelas yen masalah utama yen ora ana peralatan sing dibutuhake kanggo CBO yaiku rabun lan rabun saka sawetara wakil peringkat dhuwur saka pembuat kebijakan pengadaan.
    1. PS pungkasan
      PS pungkasan 27 September 2022 21:40
      0
      Iki wis cetha sadurunge, nanging saiki kita ndeleng asil kabeh iki ing laku.
  22. PavelT
    PavelT 27 September 2022 23:50
    +1
    Dadi nalika ".kepemimpinan Federasi Rusia mutusake kanggo numpes rute transportasi ing Dnieper" ??? Pira pejuang liyane sing kudu mati, sumber daya lan dhuwit dibuwang, supaya pimpinan Federasi Rusia nyadari yen ora bisa perang miturut Kitab Suci?
  23. Horfrost
    Horfrost 28 September 2022 15:51
    0
    Yen ana gegaman kasebut, amarga sampeyan bisa kanthi tenang ngatasi tentara meriem mungsuh, pertahanan udara, pertahanan roket, mula kenapa ora digunakake langsung? Lan prekara-prekara sing ana ing ngarep bakal ganti radikal saiki?
    1. Sergey Kazarin
      Sergey Kazarin 29 September 2022 13:34
      0
      Apa gunane, yen sampeyan ngerteni, mula kabeh, Rusia ora duwe cangkang sing bisa nggayuh target sing obah, mula masalah kasebut
  24. Avralex
    Avralex 29 September 2022 23:52
    +1
    Glider iki dirancang kanggo penerbangan jarak adoh (ngganti Il-62). Kabeh ekonomi ana ing sangisore. Dadi kanggo MO - sing.
  25. Kanca Kim
    Kanca Kim 1 Oktober 2022 11:14
    0
    Pesawat sing apik, sayang banget yen iki barang sepotong.
    Kabeh penerbangan sipil mabur ing Erbasiks lan Boeing.
    Managers wis nulis ing kuping kanggo taun sing atusan Carcasses bakal sijine ing swiwi.
    Apotheosis yaiku tuku kanthi pesenan 100 pesawat substitusi impor (maneh Boeing lan Barsiki).
    Sauntara kuwi, wong Tionghoa nampa 800 (!!!!) pesenan kanggo C-919 jarak menengah anyar (pesaing 320 Barsik lan 777 Boeing).
    (lisensi mabur ditampa).

    Kita kudu ngalahake manajer sing efektif sing nampa suap kanggo ngrusak industri domestik lan kanthi antusias "wave" menyang Boeing lan Airbus.
    Jenenge dikenal, alamat omah gedhong ing Barvikha lan Zhukovka dikenal.
    1. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 4. november 2022 16:55
      0
      Quote: Kawan Kim
      mabur ing Erbasiks lan Boeing

      Kaping pisanan, ya, liwat upaya Yudas ing maskapai lan ora mung.
      Kapindho, elinga, lagi tuku (tuku) Digunakake pesawat.
      Iki ora normal.

      Yaiku, Kulon mbayar pasar sampah lan ngilangi pesaing (pesawat kita paling ora luwih elek, nanging luwih dipercaya lan luwih murah).
      Kaya mobil manca.

      Nanging, ana pangarep-arep yen es bakal pecah.
  26. Aviation_Couch_Analyst
    Aviation_Couch_Analyst 6 Oktober 2022 13:06
    0
    Lan saliyane "informasi bocor menyang pers, apa ana konfirmasi panggunaan pesawat iki?
  27. VictorVictor
    VictorVictor 2. november 2022 20:16
    0
    Quote: Simbah amatir
    Aku ora mbantah. Sing paling penting ing pikiranku yaiku pesawat kasebut ora penting kaya peralatane. hi

    Sampeyan salah banget. kompleks sing penting. Miwiti nyorong listrik menyang awak liyane, kabeh bakal mlebu neraka. Lan kepiye proses tes? Ana akeh barang ing kana. Saka kekuatan kanggo sumber daya. Sing terakhir, umume, wis ditindakake kanggo TAHUN supaya entuk statistik babagan kegagalan node. Ora ngerti ford, aja campur karo saran.
  28. Hitriy Zhuk
    Hitriy Zhuk 4. november 2022 16:48
    0
    Mungkin sing paling apik yen dheweke ora langsung nggunakake.
    Parentah nembe kemawon.
    Nah, kepiye carane mbuwang dheweke supaya kejiret ...
    Inggih, kaya Moskow (sanajan ana versi sing bisa dhewe, seri iki misuwur).
  29. Glagol1
    Glagol1 4. november 2022 17:54
    0
    Iku angel kanggo njawab pitakonan kok padha ora aplikasi. Isin, ana pesawat, 2 potong, nanging ora ana aplikasi ...
  30. Boris-5
    Boris-5 9. november 2022 09:06
    0
    Babagan pimpinan negara sing apik lan menteri pertahanan sing apik diarani kanthi apik
  31. Boris-5
    Boris-5 9. november 2022 09:34
    0
    Sofa ahli, wong ora kasengsem ing financial, mulane padhang pikirane. Panyerat ngaturake kaya sing dikarepake. Siji-sijine sing kudu ditekan yaiku pesawat kasebut butuh perlindungan sing cocog, yen ora bakal kaya ing Moskow utawa Makar
  32. Victorovich
    Victorovich 18. november 2022 09:43
    -1
    Если руководство Российской Федерации решится уничтожить транспортные пути через Днепр,
    вот основная проблема СВО!!!!
    Наше руководство не имеет решительности или в принципе не понимает важность , вернее сказать архиважность и архинеобходимость , уничтожения транспортной инфраструктуры противника!!!!!
    Вот нафига проводить мобилизацию, если не делаются необходимые дела??? То есть мобилизованных надо подтянуть, а вот бомбить Украину не будем.
    Это что, преступная халатность или предательство???
  33. Anadyrean
    Anadyrean 22. november 2022 13:29
    0
    Почему у нас всегда как в пословице - Гром не грянет, мужик не перекрестится. Все из-за уверенности что с нами не посмеют воевать, что у нас лучшее в мире ЯО. Все эти проблемы " большим фуражкам" нужно было решать еще лет 30 назад. А, сегодня опять догоняем и пытаемся обхитрить. Без разговоров - всех одолеем и победим. Но раскачиваемся долго. Да и просчеты у МО иногда проскакивают.