Review militèr

Video babagan penerbangan lan pendaratan helikopter Ka-52 sing kobong ing Ukraina ditampilake

117
Video babagan penerbangan lan pendaratan helikopter Ka-52 sing kobong ing Ukraina ditampilake

Ing Ukraina lan ing media Kulon, rekaman penerbangan lan pendaratan helikopter ditiru, sing bisa diidentifikasi minangka Ka-52 amarga sistem sekrup lan desain fuselage sing katon jelas.


Miturut Departemen Pertahanan Independen, helikopter Rusia ditembak mudhun dening Pengawal Nasional Ukraina saka Igla MANPADS (mulane diklaim yen video kasebut ngrekam karusakan Mi-8 ing arah Zaporozhye). Edisi Inggris The Sun ngirim video sing luwih rinci, sing, kaya sing dikandhakake, njupuk peluncuran rudal anti-pesawat ing Ka-52 lan kekalahane, "sawise tubrukan ing lemah."

Ing wektu sing padha, kaya ing ngisor iki saka pigura, sawise fuselage ignited, helikopter tetep stabil ing pesawat kanggo sawetara wektu, ngiring dening liyane Ka-52 minangka nomer kaloro, banjur mobil kobong menyang tailspin a (dinilai dening spiral). rotasi awan kumelun) lan pungkasane ana ing bumi. Ana kemungkinan pilot bisa nindakake pendaratan darurat. Nasib para pilot kasebut wiwitane ora dingerteni. Pengamat Barat percaya yen Ka-52 ditabrak ing wilayah pemukiman Dolinka, dumunung ing sisih kulon kutha Orekhov, wilayah Zaporozhye.

Banjur ngerti yen kru kasebut urip. Dheweke wis dievakuasi.

Ka-52 wis ditetepake minangka helikopter serangan utama ing teater Ukrainia, minangka protagonis ing latar mburi kendaraan tentara liyane saka jinis sing padha. penerbangan. Ka-52 dibedakake kanthi stabilitas tempur sing tambah, sing digayuh amarga kemampuan maneuver lan proteksi kendaraan sing efektif, kalebu sistem pertahanan udara Vitebsk.

117 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Syurik70
    Syurik70 25 September 2022 14:43
    +6
    Temenan dheweke lungguh ing tlaga, utawa ing pinggir tlaga.
    Nalika video nuduhake panggonan ing peta, ora ana tlaga. Ora malah cedhak.
    Mulane media Barat kudu ngapusi sanajan kanthi cara cilik?
    Mungkin kahanan kasebut luwih adoh saka ngarep, kaya sing dikarepake.
    1. AVA77
      AVA77 25 September 2022 14:49
      + 10
      Aku nonton kaping pirang-pirang, dheweke lungguh ing kliring utawa ing lapangan.
      1. Syurik70
        Syurik70 25 September 2022 14:56
        -20
        Iku mesthi tlaga. Ora ana glades kaya ngono, lan uga ing lahan pertanian
        1. AVA77
          AVA77 25 September 2022 15:11
          + 10
          Ah oke. Ayo saben wong duwe pendapat dhewe. hi
          Mungkin ana rawa ana kanggo mangsa sowing, nanging apa-apa nanging mbukak banyu.
        2. kosmonaft
          kosmonaft 25 September 2022 15:59
          +2
          suket bisa dipotong, utawa suket gosong biyen, bisa uga wiji panen pungkasan wis thukul wiwit taun kepungkur, lan saiki wis thukul. apa wae bisa, nanging ora banyu. Ora ana tlaga ing lemah sing rata. Kanggo tlaga, sampeyan butuh kali, lan ing ngendi ana kali, ana balok jurang.
        3. nyegat58
          nyegat58 30 September 2022 10:30
          0
          Dadi kartun! Nalika digedhekake, iki katon kanthi jelas.
    2. gansales
      gansales 25 September 2022 14:50
      -5
      Ana ing situs kasebut asring banget nuduhake video kasebut.
      Saiki dadi pejuang, saiki dadi turntable..
      Kabeh iki aneh! Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..
      Oh nggih
      1. wong sing ora katon
        wong sing ora katon 25 September 2022 14:58
        -16
        "Nanging bener, Reichsfuehrer!" (c) :)
        1. Petr_Koldunov
          Petr_Koldunov 25 September 2022 16:32
          +4
          Kutipan saka invisible_man
          "Nanging bener, Reichsfuehrer!" (c) :)

          Mandheg...aja gupuh! (karo) :))
          1. wong sing ora katon
            wong sing ora katon 25 September 2022 18:32
            0
            Dideleng saka jumlah minus, film kasebut ora ditonton, utawa ora kelingan :)
            1. Petr_Koldunov
              Petr_Koldunov 25 September 2022 21:10
              +4
              Kutipan saka invisible_man
              Miturut jumlah minus, film kasebut ora ditonton, utawa ora ngelingi

              Nanging kepiye carane bisa ngerti klasik yen ora lulus apa-apa miturut kurikulum sekolah? :)) Anak-anakku, contone, sinau babagan Chapaev mung nalika kelas enem! Banjur - saka aku, lan ora miturut program sekolah. Minangka bagéan saka kursus sajarah ing sekolah, padha piye wae mutusaké ora fokus ing komandan divisi legendaris iki.
              Dadi, kita ora kaget ... mung saben wong sing ngelingi pendidikan normal kudu ngandhani anak-anake babagan Chapaev lan Stirlitz. ombenan
              1. Komentar wis dibusak.
      2. Andobor
        Andobor 25 September 2022 15:02
        + 17
        Kutipan saka gansales
        Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..

        Iki ora whiners, iki CIPSO, serangan ing kabeh ngarep, padha ing ngarep informasi.
        1. gansales
          gansales 25 September 2022 15:44
          +7
          Kutipan saka Andobor
          Kutipan saka gansales
          Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..

          Iki ora whiners, iki CIPSO, serangan ing kabeh ngarep, padha ing ngarep informasi.

          Dideleng dening minus kanggo sampeyan lan kula .. Iki persis kaya mengkono hehe Kita tetep sistem !!
          Dibantu amunisi.. prajurit
      3. Babermetis
        Babermetis 25 September 2022 15:27
        + 15
        Kutipan saka gansales
        Ana ing situs kasebut asring banget nuduhake video kasebut.
        Saiki dadi pejuang, saiki dadi turntable..
        Kabeh iki aneh! Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..
        Oh nggih


        Sing utama ora mesin, nanging operator / s.
        Sadawane dalan, nalika mesin rusak, operator tetep ora cilaka, luwih berpengalaman. We ngganti mobil sawise ngaso cendhak - lan ing ngarepe kamenangan . Desainer insinyur sing apik - dheweke entuk kabeh kanthi bener lan nindakake!
        1. Boa constrictor KAA
          Boa constrictor KAA 25 September 2022 20:21
          + 10
          Kutipan: Babermetis
          Desainer insinyur sing apik - dheweke entuk kabeh kanthi bener lan nindakake!

          Ana informasi manawa para perancang kita wis ngganggu Ka-52M, sinau pelajaran lan nggawe kesimpulan saka panggunaan pertempuran ALIGATOR ing langit VSO.
          Turntable modern kudu luwih ulet lan toothy. Nanging malah kasunyatan sing, sawise nampa Arrow ing Papan, dheweke terus pesawat lan ninggalake zona geni kuat - ngandika saka survivability dhuwur lan linuwih saka mesin. Desainer - rampung! Pilot iku pahlawan! prajurit
      4. Zoer
        Zoer 25 September 2022 16:05
        -9
        Apa sing aneh? Ora ana ing kene, mula bakal dilebokake ing papan liya, lan kabeh wong bakal weruh kabeh.
        Lan ora perlu ngapusi wong-wongmu wiwit wiwitan. Yen ora, kabeh mlaku miturut rencana ... Lan saiki, oh, kanca-kanca, apa sampeyan pengin gelut? Banjur 5 taun kita bakal lungguh ...
        1. gansales
          gansales 25 September 2022 16:31
          -7
          Kutipan saka Zoer
          Apa sing aneh? Ora ana ing kene, mula bakal dilebokake ing papan liya, lan kabeh wong bakal weruh kabeh.

          Mergo kalah kito sing diposting.. Tapi nek wes udan kabeh diblokir neng jaringan heh
          Kutipan saka Zoer
          Lan ora perlu ngapusi wong-wongmu wiwit wiwitan. Inggih, kabeh mlaku miturut rencana ...

          Ora ana sing ngapusi sapa wae .. Ana perang karo NATO lan dill minangka tentara bayaran sing padha Lan kita udan!
          Kutipan saka Zoer
          Lan saiki, oh, kanca-kanca, apa sampeyan pengin gelut? Banjur 5 taun kita bakal lungguh ...

          Kita pengin perang kanggo memori mbah kakung lan mbah kakung lan kanggo Ibu Rusia! Kita bakal nandur kolom kaping lima.. Ing kana wis padha mlayu gupuh hehe Lan sing apik !! Kita isih nggedhekake dheweke dadi batalyon penal, kabeh riff-raff blog iki, lsp.
          Oh, aku bakal menehi saran.. keprungu

          Saben uwong ngerti basa Rusia kanthi cepet ngguyu
          1. Zoer
            Zoer 25 September 2022 17:33
            -8
            Kutipan saka gansales
            Mergo kalah kito sing diposting.. Tapi nek wes udan kabeh diblokir neng jaringan heh

            Kok ngapusi maneh? Kerep banget, video dikirim ing kene kanthi kekalahan pasukan Ukrainia. Iku mung ora nggawe akeh pangertèn.
            Kutipan saka gansales
            Ora ana sing ngapusi sapa wae .. Ana perang karo NATO lan dill minangka tentara bayaran sing padha Lan kita udan!

            Carane sampeyan entuk uryakalki. Teles mung sampeyan karo idu. Nanging nyatane, ana mobilisasi lan nggawe batalion penal. Aku ngelingake sampeyan yen ora ana fenomena kaya ngono ing negara kita wiwit Perang Dunia II. Nanging kabeh mau miturut rencana, ya. Pitakonan mung kanggo sapa?
            Kutipan saka gansales
            Kita pengin perang kanggo memori mbah kakung lan mbah kakung lan kanggo Ibu Rusia! Kita bakal nandur kolom kaping lima.. Ing kana wis padha mlayu gupuh hehe Lan sing apik !! Kita isih nggedhekake dheweke dadi batalyon penal, kabeh riff-raff blog iki, lsp.

            Aku ora tau weruh jawaban kanggo pitakonan, kenapa patriot sing gagah kuwi durung ana ing titik koleksi?
            1. gansales
              gansales 25 September 2022 18:11
              +1
              Kutipan saka Zoer
              Aku ora tau weruh jawaban kanggo pitakonan, kenapa patriot sing gagah kuwi durung ana ing titik koleksi?

              Aku ana ing kono. hi
              Lan sampeyan anak Svidomo kudu diwenehi pawulangan kanggo insolence hehe
              1. Zoer
                Zoer 25 September 2022 18:18
                -10
                Ah, wis tak pikir, kowe ora usah tangi saka kursi, mbah. Senajan sukarelawan dijupuk kanggo 50 lan 60, yen ana kesehatan. Nanging aku weruh kene turbopatriotism ends. Dheweke mung kudu ngomong babagan kepinginan kanggo perang kanggo memori doov.
                Ayo ditulis, balabol ragi. Sugih-sugih-sugih!!!
                1. gansales
                  gansales 25 September 2022 18:34
                  -5
                  Kutipan saka Zoer
                  Ayo ditulis, balabol ragi. Sugih-sugih-sugih!!!

                  Sampeyan bakal dadi sapa? Saka whiners Svidomo hehe
                  1. Zoer
                    Zoer 25 September 2022 20:03
                    -10
                    Kutipan saka gansales
                    Sampeyan bakal dadi sapa? Saka whiners Svidomo hehe

                    Sapa sing bakal sampeyan, iki ana ing sistem koordinat master-slave. Dadi sampeyan pierced, antek Prigoginsky.
                    Lan yen ana, aku warga Rusia, lair ing Leningrad. Rama saka Zhytomyr, njabat 3 taun ing DCBF. Lan aku dhewe kerja minangka insinyur desain ing industri pertahanan negara kita, lan aku ndeleng akeh masalah saka njero.
                    Ana liyane pitakonan, kang Prigozhinsky bakal?
                2. bk316
                  bk316 26 September 2022 01:00
                  +1
                  njupuk loro 50 lan 60

                  Nuka nuka. Udakara 60 luwih rinci. Yen ora, sampeyan bakal dadi master saka goroh.
              2. VSO-396
                VSO-396 26 September 2022 01:26
                0
                Kutipan saka gansales
                Kutipan saka Zoer
                Aku ora tau weruh jawaban kanggo pitakonan, kenapa patriot sing gagah kuwi durung ana ing titik koleksi?

                Aku ana ing kono. hi
                Lan sampeyan anak Svidomo kudu diwenehi pawulangan kanggo insolence hehe

                Watesan umur ... Ya, sampeyan bisa menyang LDNR dhewe, minangka sukarelawan.
            2. stankow
              stankow 25 September 2022 18:32
              -1
              Lan ngendi padha teka munggah karo bat penal ?? Manual latihan anyar mbokmenawa ora krungu!?
              1. Zoer
                Zoer 25 September 2022 18:36
                -4
                Kutipan saka stankow
                Lan ngendi padha teka munggah karo bat penal ?? Manual latihan anyar mbokmenawa ora krungu!?

                Aja mow ing nyolong, sampeyan mung nyebabake ngguyu.
                Minangka kanggo batalyon penal ... Lan Prigozhin direkrut sapa ing zona?
                1. stankow
                  stankow 25 September 2022 22:48
                  -1
                  Tinggalake kewarganegaraanku. Ora babagan topik dheweke. Lan maca apa batalyon penal. Banjur kita bakal ngomong maneh. Petunjuk - nyetel amnesti ditindakake ing PMC. Kanggo apa dheweke digawe? Kanggo ngalahake paukuman? opo?
                  1. Zoer
                    Zoer 26 September 2022 10:44
                    -1
                    Kutipan saka stankow
                    Aku pitutur marang kowe - sakumpulan wong sing diampuni lagi ditindakake ing PMC.

                    Iki kabeh verbiage. Kothak paukuman minangka kothak sing apik, ing inti lan isi.
                    1. stankow
                      stankow 26 September 2022 17:15
                      -1
                      Ya, verbiage tuwuh ing jaman kita. Ayo para pamaca ngevaluasi dhewe ...
                2. Charik
                  Charik 26 September 2022 02:40
                  0
                  Lan ing pakunjaran, iku dudu wong sing ngladeni ukara?Ana wong sing ngerti perang lan peretas dikunjara lan dheweke mikir yen lagi ngladeni ing kana, wong Ukraina wis suwe nggawa penjahat menyang batalyon nasional. Ing pakunjaran kita, bakat ilang. , mulane aja perang, iku becik kanggo wong, aku mikir yen mlebu pakunjaran lan perang iku bakal dadi pengalaman urip lan hardening roh, iku bakal migunani mengko kanggo tumitah.
          2. Ural
            Ural 25 September 2022 19:07
            +7
            Aku ndhukung kanthi lengkap! Aku wis ing situs iki wiwit 2014. Aku weruh situs wis diganti. swasana ati ing situs wis diganti. Secara pribadi, akunku wis diganti. Padha prakteke diganti, contone, sawise HFS kolonel, aku miwiti maneh. Nanging dudu sing penting. Wangsulan: Bab ingkang utama ing situs iku views ing acara wis diganti dramatically. Lan yen padha diprodhuksi dening prajurit profesional, kanthi kawruh babagan perkara kasebut, kanthi kawruh babagan spesialisasine. Saiki, sapa wae sing nyebarake ing kene, lan akeh sing ora ngerti babagan urusan militer lan ngomong omong kosong. Lan sawetara dienggoni kene ing waé, kanggo misinformation, stuffing informasi konflik, utawa kanggo mbuyarake pedhut ing atine nonton kene .. Iki banget apes kanggo situs. Ora jelas manawa iki ngupayakake para pelanggan (lan mula isi moneter), meksa pamilik situs ora nyaring blog lan blogger ing kene. Salah siji… Nanging ing kasus apa wae, situs kasebut ilang pentinge saka segi profesional, tampilan militer babagan operasi militer saka Angkatan Bersenjata RF lan tampilan militer babagan tumindak negara-negara Barat. Rembugan ora ana regane. Obrolan biasa, uga ing situs liyane. Sayange degradasi saka sat kanggo Samsaya Awon. Siji jeneng tetep ora diganti - Military REVIEW.
            1. Zoer
              Zoer 25 September 2022 20:24
              -3
              Iku lucu. Apa sampeyan ndeleng koridor Staf Umum Federasi Rusia ing sumber iki? Dadi mungkin cukup kanggo nyopir cabal, lan ngapusi wong-wong sampeyan, amarga sampeyan pungkasane mlumpat menyang dheweke kanggo njaluk bantuan? Ngaco, dadi ngaku, lan rake. Wis nganti bodho pungkasan kudu tekan sing ora bakal kaya sadurunge.
            2. Pecinta Hiu
              Pecinta Hiu 26 September 2022 03:59
              0
              Lha yo wis suwe ora mlebu, mulai perang karo wong Negro (wingi aku lagi ngomong karo bocah saka kono, jare wong ireng mlayu-mlayu nang sebrang, jelas ora ngoceh. ing Khohlyatsky) Aku wiwit kerep, aku uga weruh. Yen artikel iku teknis, iku menarik kanggo maca, yen dhiskusi rincian musuhan kuwi omong kosong. Salah siji narapidana utama warga lokal wis tuwa, dadi edan saka sofas lan bodho ora ana sing sambat (bangku wis dibongkar ing cedhak omah), utawa, pancen, dheweke kerja kanggo wong ireng karo lemak babi.
            3. Komentar wis dibusak.
            4. Havoc
              Havoc 26 September 2022 14:00
              +3
              Quote: Ural
              Aku ndhukung kanthi lengkap! Aku wis ing situs iki wiwit 2014. Aku weruh situs wis diganti. swasana ati ing situs wis diganti. Secara pribadi, akunku wis diganti. Padha prakteke diganti, contone, sawise HFS kolonel, aku miwiti maneh. Nanging dudu sing penting. Wangsulan: Bab ingkang utama ing situs iku views ing acara wis diganti dramatically. Lan yen padha diprodhuksi dening prajurit profesional, kanthi kawruh babagan perkara kasebut, kanthi kawruh babagan spesialisasine. Saiki, sapa wae sing nyebarake ing kene, lan akeh sing ora ngerti babagan urusan militer lan ngomong omong kosong. Lan sawetara dienggoni kene ing waé, kanggo misinformation, stuffing informasi konflik, utawa kanggo mbuyarake pedhut ing atine nonton kene .. Iki banget apes kanggo situs. Ora jelas manawa iki ngupayakake para pelanggan (lan mula isi moneter), meksa pamilik situs ora nyaring blog lan blogger ing kene. Salah siji… Nanging ing kasus apa wae, situs kasebut ilang pentinge saka segi profesional, tampilan militer babagan operasi militer saka Angkatan Bersenjata RF lan tampilan militer babagan tumindak negara-negara Barat. Rembugan ora ana regane. Obrolan biasa, uga ing situs liyane. Sayange degradasi saka sat kanggo Samsaya Awon. Siji jeneng tetep ora diganti - Military REVIEW.

              Dear Uralets, aku dadi jenderal, nanging situs kasebut dadi rawa, sampeyan kudu ngerti yen Rusia kalah ing perang informasi, lan kalah ing kabeh aspek. Aja lali yen ing saben sekolah ing Ukraina, detasemen "pejuang Internet" wis digawe lan padha uga terkoordinasi, vertikal wis dibangun, ing umum, kabeh kaya ing tentara. Ing asas, padha wis dikuwasani kabeh situs ing Rusia, padha swoop ing kaya walang lan ora mung kene. Administrasi situs kasebut ora jelas apa sing ditindakake, nanging paling ora gendera kepemilikan digantung, kaya sing ditindakake ing situs Ukrainia. Iku menarik yen ing telung sasi pungkasan aku nampa minus luwih saka sepuluh taun sadurunge. Kadhangkala sampeyan ndeleng, lan kanca duwe registrasi ing wulan Februari-Maret lan ana sawetara ewu komentar, apa dheweke manggon ing kene utawa apa wae.
            5. Krimea
              Krimea 26 September 2022 19:53
              +1
              Salam seduluran, Ural (Eugene) .
              Aku ndhukung kanthi lengkap! Dhewe ing situs kasebut wiwit 2014, nalika dheweke bali menyang Crimea. Situs wis diganti akeh lan sayangé ora dadi luwih apik. Nyuwun
          3. Komentar wis dibusak.
          4. Deon59
            Deon59 26 September 2022 09:08
            -3
            Sing bagean Duma Negara, Dewan Federasi, pamaréntah bakal dipenjara. Lan kepiye Putin, dheweke cedhak karo kolom kaping lima, sampeyan mikir, lan dheweke ora nuntun dheweke.
      5. Terenin
        Terenin 25 September 2022 16:07
        +4
        Kutipan saka gansales
        Ana ing situs kasebut asring banget nuduhake video kasebut.
        Saiki dadi pejuang, saiki dadi turntable..
        Kabeh iki aneh! Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..
        Oh nggih

        ngguyu Apa sampeyan, Vitaly, uga tundhuk karo ARMU iki (game komputer ing genre simulator pertempuran kanthi unsur peran)?
        Kabeh luwih clumsily rampung. Ing wiwitan, suket garing lan ora ana godhong ing wit-witan, banjur ijo jus ...
        Iki "masterpiece video" diputer maneh ing spring.
        1. gansales
          gansales 25 September 2022 16:36
          -2
          Kutipan: Terenin
          Apa sampeyan, Vitaly, uga tundhuk karo ARMU iki (game komputer ing genre simulator pertempuran kanthi unsur peran)?

          Aku ora muter game shooting iki, etc.
          Aku nonton TV, aku ngaku))))
          Cukup kanggo ngitung lan miringake aku !!!
          Aku sing aku lan aku sengit liberal karo sing nduweni
          1. Terenin
            Terenin 25 September 2022 16:43
            +3
            Kutipan saka gansales
            Cukup kanggo ngitung lan miringake aku !!!

            ? Nyuwun
            OK. Aku mlayu.
            1. gansales
              gansales 25 September 2022 17:05
              -3
              Kutipan: Terenin
              Kutipan saka gansales
              Cukup kanggo ngitung lan miringake aku !!!

              ? Nyuwun
              OK. Aku mlayu.

              Oke Gen, aku kene uga nesu.. Ayo putus hi
              Iku ora cukup kanggo kita grapple kene kanggo bungahaken saka liberal, etc.
        2. trafllot1832
          trafllot1832 25 September 2022 17:09
          +3
          Sampeyan uga maca "media Barat gratis" Aku nemokake mung siji artikel yen Barat ora ngakoni referendum, mula Rusia pancen ora ngerti babagan iki. hi Lan babagan pidato S.V. Lavrov ing PBB, ora ana tembung, ing endi wae. ngguyu
          1. gansales
            gansales 25 September 2022 17:17
            -3
            Kutipan saka: tralflot1832
            Sampeyan uga maca "media Barat gratis" Aku nemokake mung siji artikel yen Barat ora ngakoni referendum, mula Rusia pancen ora ngerti babagan iki. hi Lan babagan pidato S.V. Lavrov ing PBB, ora ana tembung, ing endi wae. ngguyu

            Apik apik !!! Komentar sing apik, aku uga mikir.
            Bajingan iki ing media nulis apa sing migunani kanggo dheweke! Wong KITA malah ngeblokir internet ..... Copy dikit, langsung dilarang bajingan !!!
            Terus berkarya guys..
      6. a.hamster55
        a.hamster55 25 September 2022 19:15
        +2
        Kapitunan ora bisa dihindari. Lan yen katon maneh ing losses, sembarang kamenangan bakal mandek. Kita kudu mikir babagan wong-wong sing bakal urip amarga kamenangan kita.
      7. alexmach
        alexmach 25 September 2022 22:40
        0
        Ya, sadurunge ora ana informasi sing relevan ing situs kasebut, luwih tenang
        :)
    3. SKVichyakow
      SKVichyakow 25 September 2022 15:28
      +3
      Kutipan saka AVA77
      Aku nonton kaping pirang-pirang, dheweke lungguh ing kliring utawa ing lapangan.

      Apa iki kanthi kasempatan ora video padha karo helikopter dijupuk mudhun ing spring?
      1. Aerodrome
        Aerodrome 25 September 2022 16:13
        +3
        kanggo gamblang, kanggo rawuh anyar, amarga "wong lawas" ngerti .. "gonzales", iku uga ing wong umum - "mikhan", iku uga "departemen", lan bab rolas akun liyane - FAT TROLL . wis sumbatan udara kanggo sepuluh taun. drive wong kanggo nul Aku bakal "mihan" sampeyan, aku bakal rampung sampeyan mati.
        1. bk316
          bk316 26 September 2022 00:58
          0
          Mungkin dheweke rada troll. Nanging iki luwih apik tinimbang mungsuh negara kita sing sauntara warga Federasi Rusia utawa negara tetanggan.
          1. endhog
            endhog 26 September 2022 09:49
            +1
            Kutipan saka: bk316
            Mungkin dheweke rada troll. Nanging iki luwih apik tinimbang mungsuh negara kita sing sauntara warga Federasi Rusia utawa negara tetanggan

            Aku bakal ndhukung, kabeh baling-baling uga lara iku. Ing kene aku kesel mbantah karo sederek, aku maca akeh bledug, Shariyev, lsp. padha nindakake barang-barang kaya ngono ... njijiki ngrungokake, lan iki mung setengah taun perang informasi, nanging mbayangno apa sing kedadeyan karo otak wong sing otak wis diproses kaya iki sajrone 30 taun.
        2. VSO-396
          VSO-396 26 September 2022 01:36
          +2
          Kutipan: Aerodrome
          kanggo gamblang, kanggo rawuh anyar, amarga "wong lawas" ngerti .. "gonzales", iku uga ing wong umum - "mikhan", iku uga "departemen", lan bab rolas akun liyane - FAT TROLL . wis sumbatan udara kanggo sepuluh taun. drive wong kanggo nul Aku bakal "mihan" sampeyan, aku bakal rampung sampeyan mati.

          Ora, dudu troll. Mung pensiunan militer lawas, katon kaya pendidikan militer-politik.
        3. Kaiten
          Kaiten 26 September 2022 09:31
          +1
          Kutipan: Aerodrome
          kanggo gamblang, kanggo rawuh anyar, amarga "wong lawas" ngerti .. "gonzales", iku uga ing wong umum - "mikhan", iku uga "departemen", lan bab rolas akun liyane - FAT TROLL . wis sumbatan udara kanggo sepuluh taun. drive wong kanggo nul Aku bakal "mihan" sampeyan, aku bakal rampung sampeyan mati.

          ora bisa. Apa nistha.
      2. Nelayan
        Nelayan 25 September 2022 16:57
        +1
        dheweke paling ... mung vidos clamped kanggo wektu iki
      3. Havoc
        Havoc 26 September 2022 14:19
        0
        Kutipan: SKVichyakow
        Kutipan saka AVA77
        Aku nonton kaping pirang-pirang, dheweke lungguh ing kliring utawa ing lapangan.

        Apa iki kanthi kasempatan ora video padha karo helikopter dijupuk mudhun ing spring?

        Lan maneh dipun damel film saka drone, Aku wonder carane padha nindakake iku, ana luwih saka 1000 km ing ngarep. Dadi, yen sampeyan njupuk saka macem-macem titik, ora bakal ana siji, nanging telu utawa papat helikopter mudhun - pesawat, gumantung saka jumlah operator.
        1. SKVichyakow
          SKVichyakow 26 September 2022 15:08
          0
          Kutipan saka malapetaka
          wonder carane padha nindakake iku

          Sampeyan kudu ing panggonan sing luwih dhuwur tinimbang sing lagi difilmkan.
          1. Havoc
            Havoc 26 September 2022 16:00
            0
            Kutipan: SKVichyakow
            Kutipan saka malapetaka
            wonder carane padha nindakake iku

            Sampeyan kudu ing panggonan sing luwih dhuwur tinimbang sing lagi difilmkan.

            Sampeyan bisa uga mikir yen helikopter mabur kanthi ketat ing rute tartamtu lan yen sampeyan ngirim drone menyang papan iki, mesthi bakal mirsani penerbangan helikopter utawa pesawat.
            1. SKVichyakow
              SKVichyakow 26 September 2022 16:10
              0
              Kutipan saka malapetaka
              Sampeyan bisa uga mikir yen helikopter mabur kanthi ketat ing rute tartamtu

              Nonton ngendi. Nanging ing kasus iki, aku ora bakal mikir babagan iki. Sampeyan jenis pikiran sempit.
    4. Chronos
      Chronos 25 September 2022 16:21
      +1
      Quote: Shurik70
      Temenan dheweke lungguh ing tlaga, utawa ing pinggir tlaga.
      Nalika video nuduhake panggonan ing peta, ora ana tlaga. Ora malah cedhak.
      Mulane media Barat kudu ngapusi sanajan kanthi cara cilik?
      Mungkin kahanan kasebut luwih adoh saka ngarep, kaya sing dikarepake.

      Amarga kanggo media Kulon, Ukraina kaya planet liyane, ora mung kabeh wartawan sing berorientasi ing lemah.
    5. Nelayan
      Nelayan 25 September 2022 16:54
      +4
      vidos kuna, wilayah dill ana, kita ditarik adoh saka ukrovoyak, pilot disimpen, dill banjur njupuk gambar saka mobil iki saka sudhut sing beda lan saben wektu glethakaken metu anyar minangka seger .... saben wektu .... PR karya ora mbutuhake kamenangan saben dina, sampeyan bisa drive siji prestasi saben jam - dill "kawicaksanan".
    6. Sergei Averchenkov
      Sergei Averchenkov 25 September 2022 17:22
      +3
      Ayo dicritakake kepiye kedadeyane ... Ora ana peralatan militer sing ora bakal dikalahake. Aku elinga banget carane wakil kita kanggo pesawat lungguh ing autorotation - jotosan hard, lan iki sijine iku entheng - helikopter ambruk loro ... Nanging ngerti apa aku disenengi? Padha mlumpat metu saka helikopter lan sumpah ing tembung Russian, padha ora nyerah, bakal maneh munggah menyang langit lan nindakake tugas. Mbokmenawa tetembungan "lakonana kuwajibanmu" saiki wis ora bisa ditampa, saiki durung wayahe... Kepriye rasane aku kangen wektu iku...
  2. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 25 September 2022 14:44
    + 15
    Maneh, skema sing padha - njupuk saka drone lan asor saka lemah, akeh sing jelas.
    Rong pilihan - salah siji eselon kabeh "sistem pertahanan udara drone +" digawe, utawa padha nunggu rute sing bisa ditindakake. Dolinka kaya bank Dnieper kita, i.e. katon kaya ambush. Kanggo sawetara alesan, pangayoman sadurunge hit ora bisa maneh.
    1. angin adhem
      angin adhem 25 September 2022 14:51
      +4
      Kutipan: Ivan Ivanov

      Rong pilihan - salah siji eselon kabeh "sistem pertahanan udara drone +" digawe, utawa padha nunggu rute sing bisa ditindakake.

      Ya.
      Ukrainians nulis sing padha wiwit nggunakake quadrics kanggo ndeteksi pesawat cocok ing dhuwur kurang. Sawise iku, dalan pendekatan lan panggonan pesawat ditransfer menyang petungan MANPADS lan memori.

      Njupuk menyang akun kasunyatan sing Ukrainians trek kabeh take-offs saka aviation kita tanpa masalah, lan gampang mbedakake pesawat tindak bisa, utawa miturut rencana pesawat latihan, iku ora angel kanggo wong-wong mau kanggo ngira wektu pesawat plus utawa minus sawetara menit.
      Iki kudu dijupuk menyang akun.
      Sajrone awan, sampeyan kudu mabur luwih murah, nggunakake tugas ing zona, nggunakake rute lan kursus pertempuran sing beda, lan nindakake pakaryan utama ing peteng.
      Lan tuku dhewe sepatu normal kanthi membran, lan nganggo shitbots full-time mung kanggo review pertempuran.

      https://t.me/fighter_bomber/8706
    2. figwam
      figwam 25 September 2022 14:51
      + 18
      Saka kulawarga Mi, boom buntut bakal ambruk lan bakal tiba tanpa kesempatan.
    3. Ludmila Myshkina
      Ludmila Myshkina 25 September 2022 15:40
      +3
      Maneh skema sing padha - njupuk saka drone
      Video pisanan dijupuk saka telpon. yen sampeyan ngenteni kaya ngono, sampeyan kudu nindakake pengintaian dhisik
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 25 September 2022 16:06
        0
        Pisanan - ya, nanging video hit - saka drone, kaya pesawat. Iku bisa katon sing padha miber rute biasanipun, iku ora kelakon sadurunge, amarga. mburi. M.b. saking ing ngriku lajêng sami mlebet ing wadhuk, ndharat U.K.R.O saking Ka52 sampun kabêkta, sapunika para U.K.R. sampun nyawisakên pandharatan enggal, bokmanawi sampun kraos lêmah, pados cara kangge nutupi.
        1. Ludmila Myshkina
          Ludmila Myshkina 25 September 2022 17:32
          +1
          Aku nulis babagan kita. sadurunge mabur adoh saka tanah ora ana wong. banjur kudu ana kapinteran dhisik
  3. polpot
    polpot 25 September 2022 14:44
    + 21
    Iki perang, apa wae bisa kedadeyan, alhamdulillah wong lanang urip lan iki sing utama.
    1. gansales
      gansales 25 September 2022 14:54
      -15
      Kutipan saka polpot
      Iki perang, apa wae bisa kedadeyan, alhamdulillah wong lanang urip lan iki sing utama.

      Perang informasi iki diarani .. Sawise nonton video kasebut, malah ing basa Inggris, ora seneng banget. negatif
      1. Babermetis
        Babermetis 25 September 2022 15:30
        -1
        Kutipan saka gansales
        Kutipan saka polpot
        Iki perang, apa wae bisa kedadeyan, alhamdulillah wong lanang urip lan iki sing utama.

        Perang informasi iki diarani .. Sawise nonton video kasebut, malah ing basa Inggris, ora seneng banget. negatif


        Kosok baline, mesthine. Kamulyan lan kamulyan kanggo para pejuang tanah air lan para tukang senjata sing nggawe senjata kasebut! Awit mungsuhe dikagumi. Dheweke ora duwe sistem kaya ngono!
      2. Zoer
        Zoer 25 September 2022 16:09
        -2
        Lan apa iku aran gedhe ing nyawa saka kasunyatan sing tentara kaloro donya utamané pours NARs saka aviation?
        Nalika wong bodho yen tanpa kritik sing mbangun lan ngenali masalah, masalah iki ora bakal rampung?
        PS: lan pitakonan liyane. Lan kenapa patriot sing wani kuwi durung ana ing kantor registrasi lan pendaftaran militer? Ora, uga, kabeh wis jelas karo kita whiners, nanging apa karo turbopatriots? Utawa apa kita mung ngerti carane mbuwang earflaps saka sofa?
        1. Havoc
          Havoc 26 September 2022 14:30
          -1
          Kutipan saka Zoer
          Lan apa iku aran gedhe ing nyawa saka kasunyatan sing tentara kaloro donya utamané pours NARs saka aviation?
          Nalika wong bodho yen tanpa kritik sing mbangun lan ngenali masalah, masalah iki ora bakal rampung?
          PS: lan pitakonan liyane. Lan kenapa patriot sing wani kuwi durung ana ing kantor registrasi lan pendaftaran militer? Ora, uga, kabeh wis jelas karo kita whiners, nanging apa karo turbopatriots? Utawa apa kita mung ngerti carane mbuwang earflaps saka sofa?

          Apike, sampeyan ngusulake kanggo nyerang benteng kanthi "Serangan" lan kenapa sampeyan ora seneng karo NUR, kanggo aku iku apik.
          1. Zoer
            Zoer 26 September 2022 14:44
            -1
            Kutipan saka malapetaka
            Apike, sampeyan ngusulake kanggo nyerang benteng kanthi "Serangan" lan kenapa sampeyan ora seneng karo NUR, kanggo aku iku apik.

            Lan Attack, lan Hermes lan LMURs. Ayo ngomong, dheweke nemokake klompok luwih saka 10 babi ing dugout, siji roket mati.
            Lan saka paket C8, pangertèn punika 0,01. Ana ing 200 sq.m. siji raket karo warhead 4 kg teka. Iku ora efektif ing kabeh marang mungsuh dug-in. Lan sumber daya mesin boroske, pilot ana ing resiko.
  4. yuriy55
    yuriy55 25 September 2022 14:45
    + 16
    Banjur ngerti yen kru kasebut urip. Dheweke wis dievakuasi.

    Sing paling penting!
    1. gansales
      gansales 25 September 2022 15:58
      -8
      Kutipan saka: yuriy55
      Banjur ngerti yen kru kasebut urip. Dheweke wis dievakuasi.

      Sing paling penting!

      Matur nuwun Gusti!! Saiki dheweke bakal nesu karo sing anyar
  5. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 25 September 2022 14:55
    +2
    Nalika aku ngerti, dina iki video bakal mung karo peralatan rusak. Administrator bisa uga cukup kanggo saiki. Mungkasi "siram awu" ing sirahmu, mandheg ngrasakake agitasi Barat. Pengunjung situs sing nyukupi ora duwe ilusi babagan kerugian kita. Ana kerugian. perang.
  6. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 14:56
    +7
    Helikopter urip. Ora nabrak kaya sing diomongake.
  7. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 14:58
    +6
    Kutipan saka gansales

    ! Sing cengar-cengir neng kene wis krasa kaya sing duwe uwong sing nyepak-nyepak lan sarkastik..

    Ing endi para cendhek?
  8. chingachguc
    chingachguc 25 September 2022 15:00
    + 13
    Ing perang kaya ing perang. Ora ana rugine. Kita kudu menehi video liyane kanggo kita ... Kenapa kabeh rahasia bodho iki? Lan kesan kasebut yaiku nggayuh siji gol. Sinau saka DNR! Ana klip karo referensi kanggo wilayah! Konashenkov wis lara. Sapa sing butuh pembukuan palsu iki?
    1. volodimer
      volodimer 25 September 2022 16:16
      +4
      Konashenkov wis lara. Sapa sing butuh pembukuan palsu iki?

      Ing kene aku setuju. Aku ngerti yen wis miwiti bravura, dheweke ora bisa mandheg maneh, nanging mung wektu kanggo ngganti proyek. Saiki, luwih gawe piala. Lan ora malah pribadi, mung ora ana sing percaya saiki. Lan iki cilaka NVO lan Wilayah Moskow lan negara kanthi sakabehe.
  9. yuta
    yuta 25 September 2022 15:04
    -4
    Apa Amerika ora gawe ribut?
    Dheweke nglawan kita, dudu NATO. Ana wong tartamtu sing nggawe keputusan.
    Yagene ora ana apa-apa marang wong-wong mau?
    1. VSO-396
      VSO-396 26 September 2022 01:41
      0
      Kutipan saka yuta
      Apa Amerika ora gawe ribut?
      Dheweke nglawan kita, dudu NATO. Ana wong tartamtu sing nggawe keputusan.
      Yagene ora ana apa-apa marang wong-wong mau?

      Iki carane sampeyan ngerti dhewe? Sapa sing kudu gawe ribut?
  10. Simbah amatir
    Simbah amatir 25 September 2022 15:05
    +6
    Sing paling penting, kru wis dievakuasi. Sembarang wesi, sanajan sing paling larang lan sampurna, regane luwih murah tinimbang nyawane wong lanang.
  11. GREG68
    GREG68 25 September 2022 15:08
    +5
    Telung papan ing akhir minggu .... ala. Nanging iki perang
    1. 30 ing
      30 ing 25 September 2022 16:50
      -2
      Kutipan saka GREG68
      Telung papan ing akhir minggu .... ala. Nanging iki perang

      Pemilu kalebu ing Rusia Anyar. Padha risiko nyawa kanggo nyawa warga sipil.
  12. Born_in_Russia
    Born_in_Russia 25 September 2022 15:08
    +3
    Direkam saka drone, Inggris bakal nemokake pati ing Ukraina.
  13. Victor29
    Victor29 25 September 2022 15:15
    -1
    Apa ana sing ngerti babagan pretzel iki "Suchomimus", sing menehi komentar babagan video iki, saka ngendi video pisanan saka garis ngarep dijupuk saka dheweke, lan mung banjur entuk UkrTV, kanthi definisi geolokasi sing luar biasa tanpa bantuan njaba, ing wilayah akeh operasi militer?
    Uporo kanggo Ukraina nganti sumsum balunge, asring banget ing komentar dheweke seneng ngapusi lan ngowahi akeh. Iku misale jek sing saka CIPSO saka Staf Umum Ukraina mung ing basa Inggris, kang posisi piyambak minangka penduduk ing salah siji negara Eropah.
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 25 September 2022 15:27
      +4
      Nah, apa sampeyan ngerti sapa dheweke lan banjur apa? Kurang saka iku, dheweke ora bakal ngirim.
      Sampeyan kudu ngatasi informasi sing padha kanthi cara sing beda - kanthi nuduhake cuplikan panggunaan senjata sing sukses.
      Konashenkov, iki, mesthi, apik banget. Nanging saben dina kudu ana cuplikan kaya roket sing mabur menyang jendela barak, kesaksian para tahanan, lan liya-liyane.

      Yen kita nyadari yen ana perang ing ruang informasi, mula kita uga kudu perang ing wilayah iki kanthi sistematis, kanthi rutin, miturut rencana, nggunakake teknologi sing paling maju.

      P.S. kanggo wong-wong sing nesu karo publikasi pigura kasebut - sayangé, iki kedadeyan ing perang. Nanging nalika kita ora nuduhake dhéwé, contone, ngancani, kaya ing kasus iki, karo komentar sing sisih liya ora nilar, nanging nutupi yen kru wis dievakuasi minangka asil saka ngluwari, banjur ing pungkasan kita njaluk a video karo komentar rampung lara saka mungsuh , lan iki minus ing perang informasi, lan sing paling Jahwéh, Gagal ageng ing swasana ati wong-wong sing nunggu sederek saka perang. Sampeyan kudu luwih pinter, luwih pinter, adoh-sighted. Luwih bener, yen sampeyan pengin.
      1. Victor29
        Victor29 25 September 2022 15:42
        -2
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        wong-wong sing nesu karo publikasi pigura kuwi

        Ya, aku ora nesu lan aku dhewe wis suwe langganan saluran kasebut, sing jelas yen ora seneng karo dheweke. Aku mung kepingin weruh carane, ing Eropah, akeh video cukup menarik saka mburi lan ngarep katon supaya cepet.
  14. Puzoter
    Puzoter 25 September 2022 15:22
    -2
    Perlu nyedhiyakake kompartemen kanggo kru kapindho ing fuselage helikopter, utamane amarga, ketoke, ana cukup ruang. Kabeh padha, padha mabur ing pasangan - wingman kecanthol, kru njupuk saka helikopter mudhun lan elinga jeneng sampeyan.
    1. Alf
      Alf 25 September 2022 19:47
      +1
      Kutipan: Puzoter
      Perlu nyedhiyakake kompartemen kanggo kru kapindho ing fuselage helikopter, utamane amarga, ketoke, ana cukup ruang.

      Punika diagram KA-50. Hiu lan Alligator 85% padha, bedane mung ing kokpit. Tampilake ing ngendi sampeyan bisa nyurung wong katelu ing kana.
      1. Puzoter
        Puzoter 26 September 2022 06:51
        0
        Inggih, banjur perlu kanggo nggawe modernisasi lan nyedhiakke panggonan kuwi. Nyuwun pangapunten, nanging kru helikopter ora mung wong kita, nanging uga ngadeg kaya helikopter. Kaya ngono, ninggalake dheweke ing wilayah mungsuh pancen mewah banget. Pungkasane, sampeyan bisa nyedhiyakake pancingan kanggo carabiner sing bisa dipasang.
        1. Alf
          Alf 26 September 2022 20:03
          +1
          Kutipan: Puzoter
          lan pilih panggonan kuwi.

          ngendi? Nemtokake ing diagram. Mobil X-RAY Lada bisa nampung wong lima, ing ngendi sampeyan bisa masang sing nomer enem? Marang kula ing diagram.
          1. Puzoter
            Puzoter 26 September 2022 22:10
            -1
            Bakal ana kepinginan. Nalika isih enom, 12 wong lelungan kanthi sembelit menyang desa tetanggan.
            1. Alf
              Alf 26 September 2022 22:13
              +1
              Kutipan: Puzoter
              Bakal ana kepinginan. Nalika isih enom, 12 wong lelungan kanthi sembelit menyang desa tetanggan.

              Lompat kasebut diitung.
              1. Puzoter
                Puzoter 27 September 2022 17:27
                0
                Apa maneh "mlumpat"? Sepisan maneh aku ngomong: yen ana kepinginan, masalah iki bisa ditanggulangi ing rolas cara, miwiti saka reconfiguration, pungkasan karo caisson tambahan utawa, minangka aku wrote, eyelet ing fuselage kanggo carbine. Lan aku ora mbantah karo sampeyan, malah sampeyan bisa tetep karo pendapat sampeyan.
  15. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 15:23
    +2
    Kutipan saka yuta
    Apa Amerika ora gawe ribut?
    Dheweke nglawan kita, dudu NATO. Ana wong tartamtu sing nggawe keputusan.
    Yagene ora ana apa-apa marang wong-wong mau?

    Apa usulan spesifik sampeyan? Landing bisa ndharat ing gendheng Gedhung Putih?
    1. lucul
      lucul 25 September 2022 15:53
      0
      Apa usulan spesifik sampeyan?

      Pisanan sampeyan kudu kanthi akurat ngenali lan ngerti kabeh dalang saka konflik, lan ora perang karo pemain.
      Kaya kejahatan ing kutha - sampeyan bisa nglawan kejahatan nganti pirang-pirang abad, ora ana gunane ngunjara pemain, nanging sing anyar tansah tuwuh kanggo ngganti wong-wong sing wis pulih ing pakunjaran. Utawa sampeyan njupuk kabeh pelanggan ing sak panggonan bebarengan lan iku.
      Katon kaya sing ana ing Belarus - ora ana siji maling ing hukum ing kabeh negara - ora ana siji, posisi prinsip Lukashenka.
      1. Havoc
        Havoc 26 September 2022 14:41
        +1
        Kutipan saka lucul
        Katon kaya sing ana ing Belarus - ora ana siji maling ing hukum ing kabeh negara - ora ana siji, posisi prinsip Lukashenka.

        Lan maling ing hukum ora kudu ing wilayah iki, kanggo iki ana sing disebut watchers, lan dheweke dhewe bisa ing Spanyol padha, contone. Saiki ora ana masalah karo komunikasi.
  16. Prjanik
    Prjanik 25 September 2022 15:24
    +5
    Ing Telega dina sadurunge wingi, Helicopterpilot nulis manawa kabeh kru ok
    PS
    - Kanthi kru Ka-52 ing wilayah Zaporozhye, kabeh ana ing urutan;
    - Mi-35 (arah liya) umume tekan "titik" dhewe.

    @MilHeliPilot
    https://t.me/MilHeliPilot/327
  17. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 25 September 2022 15:34
    +4
    Kesel banget karo video sing digambar iki.
    Kaping pisanan, sajrone NAR diluncurake, plume ireng tansah katon banget.

    Kapindho, sawise diluncurake NAR, utamane saka cabriolet, sampeyan langsung nindakake lapel, lan dudu penerbangan sing ora bisa dingerteni nganti ora ana sing ngerti. Punika ingkang kula damel film:

    Katelu, helikopter kobong, helikopter, utawa pesawat, iku geni abang lan akeh jelaga ireng, nanging ora putih kumelun.

    Papat, apa jenis titik njupuk bisa ing mburi, lan malah ing udhara? Kaya UAV Ukraina sing nonton karya helikopter Rusia? Dadi ora bakal ngetutake kecepatane keong.
  18. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 25 September 2022 16:08
    +1
    Ingkang utama yaiku wong lanang sing urip lan ditarik metu, dheweke bakal nggawe wesi.
  19. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 25 September 2022 16:14
    +1
    Nang endi wae aku weruh.. Nanging aku ora kelingan. Nanging aku weruh
  20. opuonmed
    opuonmed 25 September 2022 16:18
    0
    yen Federasi Rusia ora miwiti numpes infrastruktur Ukraina, komunikasi Internet, etc., etc., Yen ora, iku ora bakal apik banget! (iki bakal menehi wong gambar lan ngarep-arep yen kabeh bakal apik lan rasa wedi bakal ilang kanggo akeh sing mlayu saiki)
    kulon kerja keras ing ruang media! Deleng apa sing kedadeyan ing tapel wates karo Federasi Rusia! iku wektu kanggo muter ora miturut aturan saka USA lan Eropah lan Angra-Saks lan pamaréntahan bayangan, nanging dadi ahead saka kurva!
  21. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 16:18
    +1
    Kutipan saka lucul
    Apa usulan spesifik sampeyan?

    Pisanan sampeyan kudu kanthi akurat ngenali lan ngerti kabeh dalang saka konflik, lan ora perang karo pemain.
    Kaya kejahatan ing kutha - sampeyan bisa nglawan kejahatan nganti pirang-pirang abad, ora ana gunane ngunjara pemain, nanging sing anyar tansah tuwuh kanggo ngganti wong-wong sing wis pulih ing pakunjaran. Utawa sampeyan njupuk kabeh pelanggan ing sak panggonan bebarengan lan iku.
    Katon kaya sing ana ing Belarus - ora ana siji maling ing hukum ing kabeh negara - ora ana siji, posisi prinsip Lukashenka.

    90% setuju. Susah karo dalang. Kasunyatane iki dudu geng 20-30 wong. Miturut pendapatku, iki minangka struktur kulawarga finansial gedhe ing Amerika Serikat lan kabeh wong sing mlaku ing ngisor iki, lan ana akeh ing Amerika Serikat ing Eropa lan ing saindenging jagad. Sampeyan ora bisa njamin kesejahteraan wong kanthi biaya kabeh jagad kanthi cara sadurunge, yen perlu, kanthi ngetokake mesin cetak dolar. Sampeyan kudu nul utang (liwat ambruk konsumsi utawa mung perang) utawa ngrampok negara gedhe utawa saklompok mau langsung. Nanging sanajan kedadeyan kasebut, ora bakal suwe. Raksasa tansah pengin mangan, ora pengin ngasilake, lan mung ora bisa lan ora pengin ngakoni ..
    1. opuonmed
      opuonmed 25 September 2022 16:26
      0
      goal iku kanggo numpes Federasi Rusia! lagi ngomong blaka!
      1. VSO-396
        VSO-396 26 September 2022 01:48
        0
        Ya, tujuane kanggo numpes Federasi Rusia, kanggo nyuda status nuklir.
  22. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 25 September 2022 16:34
    +1
    Kutipan saka opuonmed
    goal iku kanggo numpes Federasi Rusia! lagi ngomong blaka!

    Putus iku ora pungkasan ing dhewe. Dheweke butuh sumber daya lan luwih becik ora ana apa-apa.
  23. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 25 September 2022 17:00
    +1
    Mratelakake panemume saka konco "hillock". Dear, nalika Perang Donya II, pesawat AS lan Inggris praktis ora ngebom pabrik senjata Jerman. Pitakonan - kenapa? Ya, amarga bagean ibukutha perusahaan kasebut saka Inggris lan Amerika kadhangkala tekan 60%! Sapa sing bakal ngrusak properti sing duwe bathi kanthi tangane dhewe! Saiki mikir babagan kenapa perusahaan kompleks industri militer Ukrainia ora dirusak? Sapa ing Rusia sing nglawan iki, sing ora entuk manfaat?
    1. stankow
      stankow 25 September 2022 18:46
      -1
      Nalika kedadeyan kompleks industri militer Ukrainia ora dirusak? Malah Yuzhnoye dikalibrasi.
    2. BlackMokona
      BlackMokona 25 September 2022 19:58
      0
      Quote: EFIM LYUBIN
      Mratelakake panemume saka konco "hillock". Dear, nalika Perang Donya II, pesawat AS lan Inggris praktis ora ngebom pabrik senjata Jerman. Pitakonan - kenapa? Ya, amarga bagean ibukutha perusahaan kasebut saka Inggris lan Amerika kadhangkala tekan 60%! Sapa sing bakal ngrusak properti sing duwe bathi kanthi tangane dhewe! Saiki mikir babagan kenapa perusahaan kompleks industri militer Ukrainia ora dirusak? Sapa ing Rusia sing nglawan iki, sing ora entuk manfaat?

      Akurasi pengebom ora cukup kanggo ngarahake target individu, mula Amerika Serikat sajrone Perang Dunia II mung ngobong kabeh pabrik kanthi berturut-turut bebarengan karo kutha-kutha.
  24. ngelawan28
    ngelawan28 25 September 2022 20:39
    -2
    Banjur ngerti yen kru kasebut urip. Dheweke wis dievakuasi.
    Iku apik yen kru urip. Data telemetri saka sensor perekam penerbangan penasaran banget. Penasaran banget. Apa dheweke pancen ora nggatekake kesiapan sistem pertahanan diri udhara sadurunge mabur.
  25. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 25 September 2022 21:32
    +1
    Contone, iki video nyata kekalahan helikopter MANPADS. A trail smoky putih mung bisa ditinggalake dening nguripake roket, lan malah njupuk IR traps.
    Nalika helikopter murub, geni abang lan akeh jelaga ireng.
  26. kalita
    kalita 25 September 2022 21:55
    -1
    kru utama urip. Dheweke bakal menehi sampeyan helikopter liyane.
  27. pogis
    pogis 25 September 2022 22:13
    0
    Apike, apa ejeksi ing Ka-52 digunakake?
    1. Roma-1977
      Roma-1977 26 September 2022 08:35
      +1
      ya wis. Ana siji kasus ejeksi saka Ka-52 sing rusak.
  28. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 26 September 2022 11:51
    0
    Yen kabeh wis kaya ...
    1. Jarum dudu dolanan lan tujuane kanggo nglawan pesawat, Rusia ora bakal nggawe senjata sing ala.
    2. Helikopter ditembak, lenggah, punggawa urip, tegese linuwih uga ing ndhuwur.
    Pilot kesehatan, mesthi.
  29. cahya valentine
    cahya valentine 26 September 2022 13:20
    -1
    ngapusi Inggris
    "Propaganda" diarani.
  30. Dedok
    Dedok 27 September 2022 08:00
    0
    Aku kasengsem ing titik njupuk: iku ndhuwur, i.e. dijupuk saka dhuwur sing luwih dhuwur tinimbang obyek kasebut
    banjur apa iki dipun damel film yen dawane pisanan saka lemah?
  31. malyvalv
    malyvalv 27 September 2022 14:06
    -1
    Piye wae, umume video babagan miturut omongane uwong mudhun saka Ka-52 kita direkam saka dhuwur sing padha ing wilayah sing ora akeh bukit kaya ngono. Katon apik kaya ing game komputer.
    Nanging ing kene kanggo sawetara alasan lagi dibahas kanthi serius.