Review militèr

Apa tank Jerman padha gas-powered

136
Apa tank Jerman padha gas-powered
Pangembangan mesin bensin Jerman ing tank. Daya tansaya tambah tanpa nambah volume waja ing kabeh kelas bobot. Sumber: Walter Spielberger



Dikenal manawa meh kabeh kendaraan lapis baja Jerman sajrone Perang Dunia II nganggo bensin. Lan sanajan sampeyan bisa nemokake model diesel langka, kabeh tank serial lan traktor setengah trek misuwur padha bensin. Iki dadi pitakonan: kenapa Jerman ora bisa nganggo diesel ing kendaraan lapis baja? Jerman sing nggawe mesin diesel lan nyiyapake produksi massal pesawat diesel Junkers, sanajan ing wektu iku tugas angel. Lan nglawan latar mburi prestasi kasebut - tank bensin. Ana apa?

Upaya kanggo nemokake jawaban kasebut nyebabake sawetara mitos. Ing kene ana panjelasan khas: wong Jerman, ujare, ora bisa nggawe mesin diesel tank dhewe, utawa nyalin V-2; padha sintesis bensin saka batu bara, lan kabeh bahan bakar diesel "dipangan" armada; padha seneng mesin bensin kanggo nyawiji bahan bakar lan menakake logistics. Ing artikel iki, kita bakal nliti kabeh titik kasebut, nimbang mesin diesel tank Jerman lan menehi lantai menyang Jerman dhewe.

Apa armada "mangan" kabeh?


Kepinteran Jerman karo mesin tank bensin asring diterangake kanthi imbangan bahan bakar: industri nyedhiyakake bensin sintetik, lan kabeh bahan bakar diesel diduga menyang armada. Iki ora sakabehe bener, utawa luwih, ora kabeh.

Jerman disintesis saka batu bara ora mung bensin, nanging uga bahan bakar diesel, lenga bahan bakar lan malah lenga pelumas. Ing kuartal pisanan taun 1944, ing puncak produksi, padha nyintesis 315 ton bensin biasa, 200 ton bahan bakar diesel lan 222 ton bahan bakar minyak. Sajrone interogasi, ahli Jerman ujar manawa sadurunge perang, bensin sintetik dianggep luwih terjangkau, nanging wiwit taun 1942 kahanan kasebut wiwit owah. Iku banjur tentara wiwit pengacara kanggo mesin diesel luwih aktif.


Sintesis bahan bakar ing taun 1944. Sumber: Industri Jerman nalika perang 1939–1945 Ed. Sogomonyan G.S. - M .: "Sastra Manca", 1956

Ora bisa dikandhakake yen kabeh bahan bakar diesel menyang armada. Sajrone taun perang, Wehrmacht nampa sekitar 150 truk diesel. Truk tentara tunggal Einheits-Diesel, kaya jeneng kasebut, yaiku diesel. Kajaba iku, truk diesel lan bus terus digunakake ing sektor sipil. Jerman malah ngekspor bagean cilik saka bahan bakar diesel.

Temenan, Wehrmacht ora tau nganggo gas. Lan yen sampeyan isih butuh rong jinis bahan bakar, kenapa ora nggawe tangki diesel?

Nggolek sing paling apik


Ing taun 30-an lan 40-an, bangunan tank Jerman dikembangake ing tengah. Departemen Senjata nggawe syarat rinci kanggo tank lan nguripake menyang perusahaan sing duwe tugas. Siji perusahaan ngembangake menara, liyane - sasis, katelu - mesin, lan liya-liyane. Pranyata desain tank iki umume ditemtokake dening syarat Departemen Ordnance. Utawa luwih, Departemen No.. 6, kang urusan karo kendaraan dilacak lan setengah trek. Departemen iki dipimpin déning insinyur misuwur Heinrich Knipkamp.


Heinrich Ernst Kniepkamp (1895–1977). Sumber: Walter Spielberger

Ing salah sawijining interogasi sawise perang, Knipkamp ngandhani alasan kanggo milih mesin kanggo tank. Kaping pisanan yaiku volume lapis baja minimal - pembangkit listrik kudu kompak. Bab liya sing padha, mesin bensin luwih entheng lan luwih cilik tinimbang mesin diesel, nanging mbutuhake pendinginan sing luwih apik lan tangki bahan bakar sing luwih gedhe. Militer pengin sawetara limang jam kanthi daya maksimal, mula mesin bensin luwih apik. Nanging, minangka Knipkamp nyathet, kanthi cadangan daya sepuluh jam, mesin diesel wis metu ing ndhuwur.

Ana uga pertimbangan liyane. Kniepkamp seneng mesin supercharged kompak kuat sing mlaku kanthi kecepatan dhuwur, nanging tundhuk linuwih. Pengalaman disaranake yen mesin diesel sing cocog luwih angel dikembangake lan katon 2-3 taun mengko tinimbang bensin. Miturut Knipkamp, ​​​​diesel ora duwe kaluwihan sing nemtokake ing bebaya geni - dheweke isih nyoba njupuk tangki bahan bakar saka kompartemen pertempuran. Kajaba iku, mesin bensin luwih gampang diwiwiti ing cuaca sing adhem.

Disel Daimler-Benz


Jerman pisanan mikir babagan mesin tank 700 hp. karo. bali ing taun 1935. Padha mangertos yen cepet utawa mengko bakal ngluwihi bar 30 ton, supaya padha perlu engine kuat "kanggo wutah". Kanggo nanggepi, Daimler-Benz nawakake mesin diesel MB 507. Iki kasedhiya ing rong versi. Sing luwih enom kanthi volume 42 liter ngasilake 700 liter. karo. kanggo wektu sing suwe, lan sing luwih lawas kanthi volume 44 liter - 800 liter. karo. terus-terusan lan 1 l. karo. ing watesan.


Diesel MB 507. Sumber: warspot.ru

Mesin diesel MB 507 dipasang ing Karl-Gerät mortir self-propelled lan sasis eksperimen VK 30.02 (D) - Daimler-Benz Panther. Modifikasi supercharged, MB 517 kanthi kapasitas 1 liter. s., kenek prototipe kapindho tank super-heavy Maus. Elinga yen saka limang mesin sing ditawakake sajrone pangembangan Maus, papat yaiku diesel. Nanging ing umum, militèr nuduhake sethitik kapentingan ing MB 200 amarga dawa banget. Preferensi diwenehake kanggo mesin Maybach sing luwih kompak, sing disusun kanthi gampang.

Ing taun 1938, Departemen No. 6 nyiapake syarat kanggo mesin diesel tank. Ing wektu sing padha, Daimler-Benz wiwit ngembangaken mesin diesel MB 809 kanthi emphasis ing compactness lan bobot kurang. Insinyur ngevaluasi sawetara proyek, lan pungkasane milih versi paling kompak kanthi volume 17,5 liter lan daya 360 hp. karo. Ing babagan bobot lan dimensi, padha karo mesin bensin Maybach HL 120, nanging luwih kuat lan luwih irit.


Tes mangsa VK 20.01 (D). Sumber: Panzer Tracts

Proyek MB 809 siap ing Juni 1940, lan ing Februari lan Maret 1941 mesin pisanan diuji. Banjur dipasang ing sasis VK 20.01 (D), tank Jerman pisanan sing dirancang nganggo mesin diesel. Ing Januari 1945, prototipe wis lelungan liwat 6 kilometer. Nanging, ing Desember 1941, sawise mriksa Soviet T-34 lan KV-1, Jerman mutusaké kanggo pindhah menyang tank saka kelas 30-ton - Panthers mangsa. Lan 22-ton VK 20.01 (D) ditinggal metu saka karya.

Air digawe adhem vs banyu adhem


Departemen Ordnance luwih milih mesin sing adhem banyu. Miturut Knipkamp, ​​pendinginan udara mbutuhake produksi sing luwih akeh tenaga kerja amarga ana iga. Yen silinder karo sirip digawe cast, efficiency cooling bakal suda, lan karo daya engine. Senadyan mangkono, Jerman uga nindakake akeh mesin diesel hawa adhem. Padha duwe kauntungan penting kanggo peralatan militer - ora ana radiator banyu. Tanpa iku, mesin luwih ulet, ing wektu sing padha, masalah karo pembekuan banyu ing snowdrifts Russian lan overheating ing wedhi Afrika dibusak.


Diesel engine SLa 16 karo sistem cooling. Sumber: CIOS. Kegiatan-kegiatan Perang Dr. Ing. HCF Porsche KG

Mesin diesel sing digawe adhem hawa duwe panyengkuyung, ing antarane yaiku Adolf Hitler, Sekretaris Negara Karl-Otto Saur lan kepala Komisi Tank, Ferdinand Porsche. Wiwit 1942, Porsche lan Simmering wis bebarengan ngembangaken mesin diesel hawa-cooled karo 2,3 liter silinder standar lan turbocharging. Desain awal kanggo tank super-heavy Maus nampilaken 16-silinder lan 18-silinder V-diesel kanthi tenaga 750-850 hp. karo. Sempit lan dawa, mung pas antarane trek sing amba banget. Nanging Tigers duwe kompartemen mesin sing luwih cendhek lan luwih amba, mula ditawani mesin diesel 16-silinder sing bentuke x kanthi tenaga 750 hp. karo. Proyek iki dikenal minangka SLa 16.

Ing taun 1944, Simmering ngrakit mesin pisanan SLa 16. Iku sistem cooling karo loro penggemar lan loro coolers lenga. Tes kasebut nuduhake kekurangan sing serius, mula proyek kasebut kudu didandani maneh. Ing awal taun 1945, mesin kapindho rampung karo papat coolers lenga cilik. Iku kasil liwati tes lan diinstal ing Jagdtiger bedhil poto-propelled ing April. Jerman bisa nindakake sawetara test trip kanggo limang jam mesin, lan sawise iku pasukan Soviet dijupuk gun diesel dhewe-propelled unik.


Jagdtiger karo mesin diesel SLa 16. Sumber: Buletin Industri Tank

Umume sejarah diesel SLa 16 diubengi dening mitos. Asring ditulis yen dipasang ing "Royal Tiger", lan kanthi owah-owahan minimal. Nyatane, SLa 16 dites ing Jagdtiger, sing bisa diidentifikasi kanthi nggambar sapuan cerobong asep. Iki dipasang dening pabrik Nibelungenwerke, sing nglumpukake Jagdtiger. Dandan kasebut minangka sing utama, kanthi dek mesin anyar lan tangki bahan bakar sing beda.

Rencana lan kasunyatan


Nganti saiki kita wis ngomong babagan prototipe individu lan pangembangan eksperimen. Nanging, Jerman duwe rencana serius kanggo produksi kendaraan lapis baja diesel lan traktor militer. Magirus wis ngluncurake produksi traktor sing dilacak RSO / 03 kanthi mesin diesel berpendingin udara Duetz. Ing taun 1944, produksi mobil wolung kabeh wheel drive wolung wojo Sd.Kfz.234 diwiwiti kanthi mesin diesel V-12 Tatra Typ 103 kanthi daya HP 220. karo. Elinga yen instalasi mesin diesel hawa-cooled wis ditetepake ing syarat bali ing 1940.


Jagdpanzer 38 starr karo mesin diesel, April 1945. Sumber: warspot.ru

Jerman bola-bali ngrembug babagan instalasi mesin diesel ing Jagdpanzer 38. Ide iki muncul ing awal Maret 1944, nalika bedhil poto-propelled pisanan dipasang. Ing tanggal 29 Maret 1945, Jenderal Guderian nuntut ngalih menyang produksi diesel Jagdpanzer 38s amarga kekurangan bahan bakar. Ing wulan April, prototipe bintang Jagdpanzer 38 wis siyap kanthi dipasang bedhil sing kaku lan mesin diesel udhara 928 hp Tatra Typ 180. karo. Jerman ngrembug produksi serial, nanging wis kasep.

Ing September 1944, Jerman mutusake kanggo miwiti produksi Jagdpanzer 38 kanthi diesel Tatra ing pabrik Alkett tinimbang StuG III, sing diprodhuksi ing kana. Proyèk Ceko mbutuhake owah-owahan serius, mula insinyur Alkett ngembangake senapan mandhiri Jagdpanzer 38 D. Mesin diesel Tatra Typ 103, sing wis akrab karo kita, dadi jantunge. Mesthi, amarga kekalahan Jerman, iku tetep ing kertas.


Rencana kanggo produksi kendaraan lapis baja ing taun 1945. Kaya sing dikandhakake, ngimpi ora mbebayani. Sumber: Laporan interogasi Gerd Stieler von Heidekampf

Malah saka artikel singkat iki, sampeyan bisa ndeleng sing Jerman padha serius melu mesin diesel kanggo peralatan militèr. Nyatane, topik kasebut luwih jembar. Contone, kita ora ngomong apa-apa bab mesin diesel loro-stroke Jerman, lan iku Jerman sing pisanan ing donya kanggo miwiti ngembangaken engine diesel tank loro-stroke khusus.

Sanajan Departemen Ordnance Jerman, kanthi pengecualian langka, luwih milih kendaraan lapis baja kanthi mesin bensin, pangembangan mesin diesel universal lan tank terus ing saindhenging perang. Wiwit taun 1942, kahanan bahan bakar wiwit owah, saengga ing taun 1945 mesin diesel luwih disenengi. Yen perang terus nem sasi, Jerman wis bisa kanggo nggawe produksi massal kendaraan lapis waja diesel, lan masalah saka bensin Wehrmacht bakal ilang dhewe.

Sumber:
Protokol interogasi Gerd Stieler von Heidekampf, 28 Juni 1945
Protokol interogasi Heinrich Knipkamp babagan mesin kanggo peralatan militer (tanggal ora dingerteni dening penulis)
Buletin industri tank No. 7–8 kanggo 1945
Thomas L. Jentz, Hilary L. Doyle. Panzer Kertas: Panzerkampfwagen & Jagdpanzer (Panzer Tracts Nr. 20–1) – Panzer Tracts, 2001
Thomas L. Jentz, Hilary L. Doyle. Schwere Panzerkampfwagen Maus lan E-100 (Panzer Tracts Nr. 6–3) – Panzer Tracts, 2008
Thomas L. Jentz, Hilary L. Doyle. Jagdpanzer 38 "Hetzer" 1944-1945 - Penerbitan Osprey, 2001
Thomas L. Jentz, Hilary L. Doyle. Tank Panther Jerman. The Quest for Combat Supremacy - Schiffer Publishing, 1995
Walter J. Spielberger. Panzerkampwagen IV lan Varian 1935–1945 - Schiffer Pub. Ltd, 2011
Pengarang:
136 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Luminman
    Luminman 29 September 2022 05:56
    -2
    Aku tansah percaya yen mung bensin sing bisa diduweni saka batu bara. Nanging, aku dudu ahli kimia ...
    1. pinter bokong
      pinter bokong 29 September 2022 06:05
      -8
      Bahan bakar diesel saka batu bara? Apa bisa?
      1. irontom
        irontom 29 September 2022 11:05
        +3
        Jerman diprodhuksi sintetik ing akeh, mung bahan bakar diesel tiron duwe masalah thickening kuwat ing suhu kurang.
        1. pinter bokong
          pinter bokong 29 September 2022 13:24
          0
          Pitakonan liyane yaiku, yen Jerman nglayang ing posisi mesin sing luwih kuat ing volume sing padha, mula kenapa dheweke ora nglayang ing tata letak tank sing jelas ora efisien kanthi pembangkit listrik ing mburi, kardan ing lantai. lan transmisi ing ngarep?
          1. WapentakeLokki
            WapentakeLokki 29 September 2022 18:46
            0
            uga, ing tangan liyane, kompartemen gelut ing tengah .. dening cara, loro ing T-34 lan ing IS, menara pindah maju nemen worsened karakteristik kinerja (contone, sak braking dadakan, ana penumpukan amplitudo saka awak lan tegese bedhil .. sing, sampeyan kudu ngenteni nganti kabeh mapan lan banjur ngarahake lan cathetan iki "short" mandeg ... masalah iki ditanggulangi dening panggolekan engine ora bebarengan nanging tengen MTO, nanging iki kedaden sawise Perang Donya II (sanajan T-44 kita pisanan nanging ora perang)
          2. Puzoter
            Puzoter 4. november 2022 18:57
            0
            Apa sebabe ora efektif? Tata letak iki menehi distribusi bobot sing luwih apik, sing tegese beban sing luwih seragam ing rollers, kemampuan lintas negara sing luwih gedhe lan kemungkinan ngiyataken waja frontal.
      2. NKT
        NKT 29 September 2022 16:40
        0
        Ngapa ora? Lenga lan batu bara asalé saka seri sing padha - caustobioliths.
        Yen sampeyan nggunakake teknologi hidrogenasi batubara, sampeyan bisa entuk minyak. Kira-kira 2 ton lenga dipikolehi saka 3-1 ton batu bara, lan banjur kanggo proses lan pamisahan pecahan.

        Ing Amerika Serikat, lapangan minyak shale lagi dikembangake, sing uga kalebu batu bara, sanajan mung 10% saka total.
      3. basa Bulgaria_5
        basa Bulgaria_5 1 Oktober 2022 21:37
        +1
        Mesin diesel pisanan nyusup batu bara ing bubuk. Mung banjur solarium cair wiwit nyusup.
        1. Puzoter
          Puzoter 4. november 2022 19:01
          0
          Iki mesin laut gedhe, mesin diesel kompak pulverized meh ora ana.
    2. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 29 September 2022 06:52
      +4
      Kutipan saka Luminman
      Nanging, aku dudu ahli kimia.

      Aku uga ... nanging aku pancene pengin ngerti yen bisa nyopir alkohol saka batu bara (utawa gambut ...)! recourse
      1. IkhlasX
        IkhlasX 29 September 2022 14:43
        +2
        Sampeyan bisa, nanging ora sedhep. Nanging, aku uga dudu ahli kimia. ngguyu
    3. ycuce234-san
      ycuce234-san 29 September 2022 19:03
      0
      Diesel minangka fraksi hidrokarbon perantara antara bensin lan bahan bakar minyak. Lenga bahan bakar, lenga lan benz digawe saka batu bara, tegese difraksi kudu disintesis ing sawetara jumlah.
    4. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 1 Oktober 2022 21:38
      0
      Batu bara nalika diobong miturut suhu, kayata batu bara ndeleng gas pisanan, sing gas kasebut diobong.
  2. Andrey1978
    Andrey1978 29 September 2022 06:08
    0
    Ora tanker piyambak, nanging aku mirsani program ngendi padha rembugan topik iki. Salah sawijining versi yaiku nalika diobong, bensin nduweni wektu kobong lan transfer panas sing kurang.
    1. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 29 September 2022 07:28
      +2
      Kutipan: Andrey1978
      Salah sawijining versi yaiku nalika diobong, bensin nduweni wektu kobong lan transfer panas sing kurang.

      A trick dikenal karo Mudhunake obor menyang buckets bensin lan solarium ... bensin kejiret geni, nanging ora ana solarium! Cetha, nanging iki, nyatane, "trik murah kanggo tukang sulap pemula"! Miturut cara, nalika perang, ana luwih akeh tanker sing nandhang geni solarium tinimbang geni bensin! Kasunyatane, nalika bensin diobong, pisanan, uap bensin diobong, mbentuk "gasket" ing antarane kulit lan geni! kompartemen kanthi partisi tahan geni, sistem pemadam kebakaran otomatis dikembangake ... Ing T-34, tank KV, tangki bahan bakar ana ing kompartemen pertempuran ... ing kene ana tanker ing tangki kasebut lan luwih nandhang sangsara! wong mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan sing mesin diesel teknologi luwih rumit, luwih larang kanggo Pabrik ... padha mbutuhake baja paduan sing luwih langka!Contone, mesin bensin M-17T biaya negara 17.000 rubles, lan mesin diesel daya iso dibandhingke. - 100.000 (! ) re! Teknologi kanggo produksi mesin diesel ora bisa digunakake kanthi bener ing wiwitan taun 40-an ... lan tank diesel luwih kerep "rusak"! (Akeh T-34, tank KV mung ditinggal amarga kerusakan mesin diesel nalika mundur ing periode awal perang ...)
      1. Bogalex
        Bogalex 29 September 2022 11:28
        +3
        Miturut cara, nalika perang, ana luwih akeh tanker sing nandhang geni solarium tinimbang geni bensin!

        Lan tenan, saka ngendi mayoritas kru tank Soviet sing nandhang geni bensin, yen umume tank Soviet ana diesel, lan tank bensin cilik, nalika ditabrak mungsuh, bebarengan karo kru, langsung mlebu "ora. bali" - ana carane nylametake apa wae saka geni sing ora ana aturane.
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 29 September 2022 11:39
        +8
        Kutipan: Nikolaevich I
        Miturut cara, nalika perang, ana luwih akeh tanker sing nandhang geni solarium tinimbang geni bensin! Kasunyatane yaiku nalika bensin diobong, pisanan, uap bensin diobong, mbentuk "gasket" ing antarane kulit lan nyala! Mulane, iku luwih angel kanggo ignite solarium; nanging iku angel kanggo sijine metu!

        Iki minangka plus utama babagan safety geni. Kanggo bahan bakar kudu disimpen, diangkut lan diwutahake kaping pirang-pirang sadurunge diisi menyang tangki tank. Lan nindakake kabeh iki kanthi bahan bakar diesel luwih gampang tinimbang bensin penerbangan B-70 lan KB-70, sing digunakake dening kabeh tank sadurunge perang lan militèr kanthi mesin bensin.
        Kutipan: Nikolaevich I
        Kajaba iku, ing tank bensin Jerman, tank dipindhah menyang buritan, diisolasi saka kompartemen pertempuran kanthi partisi tahan geni, sistem pemadam kebakaran otomatis dikembangake ... Ing tank T-34, KV, tangki bahan bakar padha. dumunung ing kompartemen gelut ... dadi tanker ing tank iki nandhang sangsara luwih !

        Sampeyan uga bisa ngelingi LT perang domestik, ing ngendi tank digawa metu menyang kompartemen mburi, dipisahake dening partisi lapis baja. Statistik 1942 dikenal, nalika persentase geni ing LT bensin luwih murah tinimbang T-34 diesel.
        Kutipan: Nikolaevich I
        Sawetara wong nggatekake kasunyatan manawa mesin diesel kanthi teknologi luwih rumit, luwih larang kanggo ngasilake ... mbutuhake baja paduan sing luwih langka! Contone, mesin bensin M-17T biaya negara 17.000 rubles; lan mesin diesel iso dibandhingke ing daya 100.000 (!) re!

        Kene iku perlu kanggo nimbang masalah ing cara Komplek - engine lan bahan bakar. Ya, diesel luwih larang tinimbang mesin bensin. Nanging masalah iku kabeh mesin bensin tank domestik mangan B-70 lan KB-70 aviation bensin larang. Lan iku ora dadi luwih rega, nanging kasunyatan sing Angkatan Udhara wis ninggalake B-70, miwiti transisi kanggo B-78. Lan nyatane, pabrik-pabrik kanggo produksi bensin penerbangan kanggo sebagian besar plowed kanggo GABTU - tinimbang nambah produksi B-78 kanggo Angkatan Udara. Lan bensin penerbangan iki kurang banget, sanajan miturut rencana kanggo taun 1941, Angkatan Udara kudu nampa kurang saka seprapat kabutuhan wektu tentrem.
      3. Vadim dok
        Vadim dok 29 September 2022 16:53
        +1
        Kajaba iku, selang durite dilewati, ana akeh sambungan lan drive mekanik, lan meh kabeh kru nganggo overalls, lan ing mangsa uga nganggo jaket quilted sing direndhem ing solarium.
      4. Oleg812spb
        Oleg812spb 29 September 2022 17:14
        +2
        Contone, mesin bensin M-17T biaya negara 17.000 rubles; lan mesin diesel iso dibandhingke ing daya 100.000 (!) re!

        Apa sampeyan bisa njlentrehake nalika regane akeh banget, amarga
        ... tank T-34 ing taun 1941 regane 269 ewu rubel. "Ing taun 1942 wis ana 193 ewu, lan ing 1945 - 135 ewu. https://ria.ru/20181020/1531120776.html
      5. ycuce234-san
        ycuce234-san 29 September 2022 19:14
        0
        Kutipan: Nikolaevich I
        Contone, mesin bensin M-17T biaya negara 17.000 rubles; lan mesin diesel iso dibandhingke ing daya 100.000 (!) re! Teknologi kanggo produksi mesin diesel ora dikembangake kanthi bener ing wiwitan taun 40-an ... lan tangki diesel luwih kerep "rusak"! (Akeh tank T-34, KV mung ditinggal amarga gagal diesel sajrone mundur ing periode awal perang ...)


        Iki minangka masalah ing jaman transisi teknologi.
        Ing jaman pra-perang, padha wiwit ngalih saka mesin gas kanggo mesin diesel, lan nalika perang wiwit lan njupuk akèh, akeh tank anyar, iku ora bisa maneh kanggo "mlumpat" bali menyang mesin gas. Produksi winates mesin sing larang banget - kanthi mesin gas lan tembok tahan api T-34 lan KV, luwih akeh bisa diprodhuksi.
        1. Jager
          Jager 15. november 2022 18:19
          0
          Из-за нехватки дизелей в 1942 году часть Т-34 (пара сотен машин) комплектовалась именно бензиновыми двигателями М-17. И все они были очень быстро потеряны.
          1. ycuce234-san
            ycuce234-san 15. november 2022 20:41
            0
            В 42`м много теряли из за неисправностей а не только при поражении машин. С другой стороны - можно было дополнить именно бензиновые модели высокими наружными топливными баками сзади, развернутыми поперек движения а внутренние баки убрать, ну и защитить от залива топливом вентиляцию движка и экипажа. Дело в том что методички немцев требовали поражать в борта а при таком устройстве баков единовременно поражались они поодиночке, да и пожар вместо внутреннего теперь мог быть только наружным.
  3. Belousov_Kuzma_Egorovich
    Belousov_Kuzma_Egorovich 29 September 2022 07:06
    +1
    Tank Jerman ora duwe mesin diesel, mung amarga mesin bensin luwih murah tinimbang mesin diesel. Contone, M-17 biaya USSR 19 ewu rubles, B-2 wis 62 ewu rubles, prabédan luwih saka kaping telu! Kajaba iku, sampeyan uga kudu nyathet yen sumber daya M-17 yaiku 250 jam, sumber daya V-2 ing taun 1941-1943 mung 50 jam, mung wiwit taun 1944 nambah sumber daya dadi 100 jam. Yaiku, V-2 biaya USSR luwih saka kaping telu, lan sumber daya V-2 kaping lima kurang saka sumber daya M-17, yaiku, yen kita nganggep kanthi hipotesis yen T-34 tartamtu, tanpa diobong. dening tentara meriem mungsuh, liwati 250 jam mesin , banjur kudu salah siji ngganti motor 4 kaping, utawa kapitalisasi motor pisanan minangka akeh minangka 4 kaping (ibukutha engine uga kesenengan larang). Ora tanpa alesan, sanajan saiki, nalika produksi mesin diesel wis dikembangake lan dikuasai kanthi apik, mobil kanthi mesin diesel luwih larang tinimbang mobil sing padha karo mesin bensin, lan ndandani mesin diesel bakal biaya pemilik mobil kaping pirang-pirang. tinimbang sing duwe mobil nganggo mesin bensin. Contone, ngganti injector mung ing Kruzak bakal biaya 200 ewu!
    1. geraet4501
      29 September 2022 16:42
      0
      Iki spekulasi nganggur. Aku durung nate weruh ing dokumen asli Jerman sing mesin bensin dipasang amarga regane murah. Yen Jerman ora nganggep bisa nyimpen, dheweke ora nyimpen. Empu larang 13 mm waja ing nawakke awal, padha karo standar 14,5 mm waja, jarum prewangan trek lan frills larang liyane.

      Realitas pasar pseudo modern ora ana hubungane karo topik artikel kasebut.
      1. Belousov_Kuzma_Egorovich
        Belousov_Kuzma_Egorovich 29 September 2022 16:50
        -3
        Nyatane, ana kapitalisme ing Jerman, lan padha tuku sing luwih murah.
        1. geraet4501
          29 September 2022 17:19
          -1
          Kapitalisme ora nalika wong tuku sing luwih murah (lan kosok balene). Wis Jerman, motorizing ing Wehrmacht, massa-diprodhuksi banget larang lan peralatan Komplek karo kabèh dhaftar technical ditresnani. Kaping pisanan yaiku pemenuhan syarat, yen mbutuhake desain larang sing rumit, mula output kasebut biasane katon.
    2. Jager
      Jager 15. november 2022 18:20
      0
      Тогда объясните, зачем "экономные" немцы обмазывали танки абсолютно бестолковым циммеритом?
  4. simbah
    simbah 29 September 2022 07:48
    +4
    Kutipan: Nikolaevich I
    tank T-34, tank bahan bakar KV padha dumunung ing kompartemen gelut

    Aja njupuk kanggo karya, golek gambar karo Amérika M-1, Abrams kang. Dadi, operator kasebut dumunung ing antarane rong tangki bahan bakar agronomis. Mesti wonge seneng...
    1. swzero
      swzero 29 September 2022 08:01
      +5
      Ana tangki seluler sing dibalik kanthi licik ing bentuk honeycombs, ora rentan kanggo detonasi lan, sebaliknya, menehi perlindungan tambahan.
      1. igordok
        igordok 29 September 2022 08:51
        +6
        Ing Swedia S-103, layar digawe saka komplong bensin, lan iku nggoleki.
        1. swzero
          swzero 29 September 2022 11:00
          +5
          Tank T-34 diuji sawise Kursk Bulge, nalika persentase T-34 diesel sing diobong adoh ngluwihi T-70s bensin. Akibaté, kita ketemu metu sing tank kebak kapenuhan ing kompartemen gelut (nalika ora ana uap bahan bakar diesel) bisa uga cukup pangayoman. Dadi ala yen tank diisi sebagian. Uap bahan bakar diesel njeblug ing impact kanthi efek depresi. Aku ora ngerti apa sing nyegah ngisi tank karo nitrogen utawa gas exhaust lan nggawe tank bisa dilindhungi, kaya ing penerbangan, ing ngendi akeh digunakake.
          1. lelik613
            lelik613 6. november 2022 16:50
            -1
            Bakat saka desainer, mesthi.
          2. Jager
            Jager 15. november 2022 18:28
            0
            В самолётах баки по мере выработки топлива заполнялись инертным газом (выхлопом в основном). Негерметичность баков и трубопроводов в случае производственно-эксплуатационных дефектов или боевых повреждений не имели никакой роли - весь выхлоп или пары топлива моментально сдувало.
            Вы представляете себе танкистов на поле боя, которые и без того задыхаются от пороховых газов выстрелов, паров разлитого топлива и смазки? И ещё к этому добавить выхлоп дизеля? Ну и до кучи - на Т-34 глушителя не было вообще)
            1. swzero
              swzero 15. november 2022 23:08
              0
              Вообще никто не мешал отделить бак бронеперегородкой , как на более поздних танках.
    2. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 29 September 2022 08:09
      +2
      Bener, operator ana paling dilindhungi dening waja, uga tank. Padha kudu menyang ngendi wae.
    3. PilotS37
      PilotS37 29 September 2022 09:10
      +2
      Kutipan saka swzero
      M-1, Abrams kang. Dadi, operator kasebut dumunung ing antarane rong tangki bahan bakar agronomis.

      Nanging ana minyak tanah!
    4. Hanurik
      Hanurik 29 September 2022 09:30
      +2
      Konco bagean paling kuat saka tank? Ing jejere anggota kru sing paling dilindhungi, uga ing dhuwur sing paling murah? Ora perlu nganggep desainer minangka wong bodho, loro-lorone kita lan Barat. Inggris mungkin :)
  5. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 29 September 2022 08:08
    0
    Lan saiki ayo ngira pira solar solar sing dibutuhake yen tank Jerman diowahi dadi diesel? Penulis yakin yen kekurangan bahan bakar solar, utawa luwih ngerti yen bakal muncul, sing nyebabake penolakan solar?
    1. geraet4501
      29 September 2022 16:46
      0
      Ora, penulis ora nate ngaku iki, lan artikel kasebut dudu babagan iki. Ing Topvar, artikel babagan imbangan bahan bakar Jerman wis dikirim, ing salah sawijining thread komentar, kabutuhan pasukan tank dianalisis kanthi rinci. Padha wis cukup bahan bakar, lan Jerman dhewe ora miwiti program diesel udhara digawe adhem ing 1942 saka ngeruk.
  6. simbah
    simbah 29 September 2022 08:12
    + 10
    Wong Jerman mung bodho, apik, utawa pinter banget, sing luwih elek. Minangka sampeyan seneng liyane.
    Yen ing aviation lan pluru kecanggihan sing pungkasanipun mbukak dalan kanggo djalmo manungso menyang mangsa padhang, banjur ing tank bangunan dalan Jerman mimpin lan mimpin kanggo buntu. Kajaba iku, sanajan wis tekan buntu, Jerman terus ngalahake sirahe ing tembok. Mung titik padhang ing "Malevich" punika tank bedhil, nanging iki dudu topik diskusi.
    Kanggo miwiti, siji ngirim ora exaggerate sentralisasi karya Jerman ing lapangan bangunan tank, yen gambar dadi rampung Clinical. Perusahaan lan wakile ing panguwasa narik selimut nganti tekan kod.
    Yen kita pirembagan bab mesin, banjur crankcases trowongan, nggabungke crankshaft pipi karo jurnal utama lan introduksi saka bantalan roller ing wong meh ora bisa lantaran kanggo tumindak nyoto, ing kasus, iki ora digunakake saiki.
    Kajaba iku, mesin Jerman dibedakake kanthi dhuwur sing dhuwur, lan pancen kompak, utamane kanthi nganggep cadangan bahan bakar lan volume sistem pendinginan, diragukan.
    Umumé, ana akeh skizofrenia ing bangunan tank Jerman, maksudku pasangan Pz III - Pz IV lan V - VI, ing kene umume, kmk, analogi karo obat lengkap. Gusli ing pin lan jarum, liontin catur, dempul ing waja.
    Ing baris sing padha, monopoli Maybach sing ora bisa dikendhaleni, yen kita ngomong babagan mesin.
    Mratelakake panemume, keputusan ing bidang bangunan tank digawe nggunakake metode "tumit gatel", lan sing duwe tumit iki temenan seneng banget karo bensin. Aku ora bakal kaget yen aku.
    Ing cendhak, ora ana sing kerja ing lapangan mesin diesel penerbangan kompak orientasi tradisional ing Jerman, lan mulane ora ana dhasar kanggo pola V biasa karo rod penghubung utama lan trailer, lan kabeh panguwasa tank dituku dening Maybach ing pucuk. Umumé, tanker ora nemokake Sholp (apa sing jeneng pencipta penerbangan modern?).
    1. Jager
      Jager 29 September 2022 12:27
      +4
      Pungkasan, aku nemokake wong sing duwe pandangan sing padha babagan kendaraan lapis baja Wehrmacht.
      Aku percaya yen Hitler dipateni ora dening adventurisme politik, nanging dening industrialis dhewe lan jenderal sing sesambungan karo dheweke. Amarga aku ora bisa nerangake kekacoan kaya ing nomenklatur teknologi. Inggih, mung yen Knipkamp lan kanca-kanca padha ora direkrut dening komunis. prajurit ngguyu
      Tinimbang strategi sing jelas kanggo pangembangan bangunan tank, mobilisasi industri lan kejenuhan pasukan kanthi peralatan, kita duwe 100500 jinis lan jinis kendaraan. Ing wektu sing padha, ing tengah perang, jenderal lan desainer pungkasane ilang kontak karo kasunyatan, melu delirium terus terang ing wangun "Maus" lan liya-liyane. Kaya diesel X-shaped, tinimbang motor prasaja lan maintainable.
      Nyatane, tinimbang mobilisasi total industri lan sentralisasi lengkap ing musim gugur 41 - ing musim dingin 42, Jerman nandhani wektu nganti musim semi 44, nalika ora ana sing bisa disimpen kanggo wektu sing suwe.
      1. geraet4501
        29 September 2022 17:44
        -2
        Kaya diesel X-shaped, tinimbang motor prasaja lan maintainable.

        Marang kita carane pas engine diesel prasaja lan maintainable saka daya sing dibutuhake menyang kompartemen engine saka Panther utawa Tiger nggunakake teknologi sing taun.
        1. Jager
          Jager 2 Oktober 2022 08:19
          0
          Kaya padha sijine mesin diesel ing IS-2, kang bobote kaya Panther karo waja akeh rodok abot lan senjata incomparably luwih kuat. Apa sampeyan ndeleng "Panther" langsung? Iki minangka gudang lapis baja kanthi ukuran, lan dudu "tank medium", kaya sing ditunjuk dening Jerman.
          1. geraet4501
            3 Oktober 2022 02:45
            0
            Iki minangka gudang lapis baja ukurane

            Dadi apa. Tank gedhe, nanging kompartemen mesin cilik.

            Kaya padha sijine diesel ing IS-2

            Apa sampeyan muter karo tembung utawa sampeyan pancene ora ngerti inti saka prakara? IS-2 dirancang kanggo B-2 lan diprodhuksi saka B-2. Ana akeh kamar kanggo motor. Panther dirancang kanggo kompak HL 230, iku mokal kanggo pas karo engine diesel daya padha ing panggonan tanpa frills. Deutz nawakake diesel V-8 loro-stroke lan bisa entuk daya sing dibutuhake saka silinder ing bangku test (padha ora duwe wektu kanggo ngumpulake mesin lengkap amarga kalah). Lan isih, diesel iki dadi luwih gedhe tinimbang HL 230 lan meh ora pas.
    2. alexy sidaikin
      alexy sidaikin 29 September 2022 16:43
      -1
      Kutipan saka: Grossvater
      Pz III - Pz IV lan V -VI, ing kene umume, kmk, analogi karo obat rampung. Gusli ing pin lan jarum, liontin catur, dempul ing waja.

      PzKpfw lll lan lV ora duwe suspensi staggered. Lan umume, Pz lV minangka salah sawijining tank WWII sing paling apik.
      1. Viktor Leningradets
        Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 04:19
        0
        Pz IV punika dinosaurus lungse nalika lair. Bulky, karo penundaan outdated, tanpa nyoto ngarepke saka waja frontal, karo Kapadhetan daya kurang. Ya, sanajan tanpa cadangan sing kuat kanggo modernisasi.
        Kabeh iku apik kanggo tank support infantri, lan waja ora ngidini kanggo nindakake fungsi support langsung nalika ngatasi pertahanan kandhel kebak karo artileri anti-tank.
        Apa sing nyebabake iki katon kanthi jelas ing rong reinkarnasi: Sturmpanzer IV lan Panzer IV / 70V.
        Kapisan yaiku upaya kanggo nggawe tank dhukungan infantri cedhak sing efektif adhedhasar sasis sing wis dikuasai kanthi apik. Proyèk iki bisa ngatasi masalah pangayoman kanthi relatif apik (lan malah banjur - mung penebangan!), Lan nginstal mortir infanteri sing cukup efektif saka kaliber 150 mm. Nanging, lack of cadangan kanggo modernisasi mimpin kanggo kasunyatan sing isih ora bisa kanggo entuk keamanan cekap, senjata wis ngarepke pointing cilik, lan massa kendaraan ngluwihi asli siji lan setengah kaping, kang ngaruh mengaruhi maneuverability lan. linuwih. Mesthi, kendaraan karo tingkat pangayoman nglereni "Brummbar" lan instalasi saka senjata padha ing turret puteran bakal ing dikarepake gedhe ing Unit infantri, nanging desain sasis basa ora ngidini kanggo nggawe. Aku kudu nggunakake ersatz asil.
        Versi kapindho - Panzer IV / 70 (V) ing babagan persenjataan cukup konsisten karo tujuane - numpes tank medium saka sekutu saka jarak 1500 - 2000 m, nalika isih ora kena ing proyeksi frontal kanggo bali geni. Nanging, instalasi senjata kuat (padha karo Panther!) Lan nyoba kanggo menehi pangayoman sing tepat kanggo proyeksi frontal mimpin kanggo kakehan sasis, crowding ing kamar kontrol lan kompartemen gelut. Lan ana apa-apa kanggo ngomong bab maneuverability lan controllability saka mobil - julukan tentara "Guderian kang bebek" ngandika dhewe. Lan mesthi, suda linuwih saka mesin, aggravated dening maintainability rusak amarga tata nyenyet, mimpin kanggo kasunyatan sing paling saka mesin padha mung nilar amarga breakdowns.
        Upaya kanggo menakake produksi Panzer IV / 70 lan nambah pangopènan kendaraan mimpin kanggo nggawe versi Panzer IVA - nginstal kabin ing awak saka tank serial Pz IVJ. Nanging, kabeh iki mimpin kanggo Tambah tambahan ing massa kendaraan, Tambah ing siluet (kang kritis kanggo tank destroyer) lan nyuda ing pangayoman saka kendaraan. Ora perlu ngomong, maneuverability wis suda lan ora ketemu syarat kanggo tank destroyer.
        Dadi Pz IV dadi lungse ing taun 1941 lan ora bisa, sanajan produksi tambah akeh, pengaruhe dalan permusuhan.
        Siji-sijine versi kendaraan tempur sing paling sukses adhedhasar yaiku senapan poto-propelled Hummel (sanajan backlog Pz III / IV digunakake ing kene). Bener, mesin iki minangka howitzer artileri sing digerakake dhewe, dudu tank.
        1. alexy sidaikin
          alexy sidaikin 1 Oktober 2022 10:14
          -1
          Ngelingi yen lV perang nganti pungkasan abad kaping 20, banjur kesimpulan sampeyan pancen ... yaiku, urip layanan utamane nemtokake sukses kendaraan lapis baja.
          1. Viktor Leningradets
            Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 18:59
            0
            Menang saka wong miskin.
            Dheweke uga duwe rifleman wiwit Perang Dunia I.
            1. alexy sidaikin
              alexy sidaikin 1 Oktober 2022 20:40
              -1
              Apa Yugoslavia negara miskin? lol
              Kajaba iku, Perang Korea ing bagean Amerika Serikat, Perang Iran-Irak, ing loro-lorone ... lan ing taun-taun pasca perang pisanan, Prancis, Italia, Republik Ceko, Bulgaria ...
        2. geraet4501
          1 Oktober 2022 15:21
          +2
          Pz IV punika dinosaurus lungse nalika lair.

          Rampung ora setuju karo sampeyan. Ayo diwiwiti nalika dheweke lair. Krupp miwiti karya desain ing taun 1934. Ing taun 1936, uji coba prototipe diwiwiti. Ing taun 1938, produksi Ausf.B diwiwiti, saka ngendi liyane "papat" tuwuh.

          Lan apa tank iki? Lima anggota kru, saben duwe lawang dhewe. Komandan cupola, review apik. Unit daya tambahan, mekanisme slewing planet, gearbox 6-kacepetan karo synchromesh. Daya spesifik 16 hp/t. Ing proses pembangunan tank gained bobot dening 6,5 ton - katelu saka bobot asli. "karo daya tartamtu kurang. Ya, sanajan tanpa cadangan sing kuat kanggo modernisasi."?

          Kabeh sing apik kanggo dheweke yaiku tank dhukungan infanteri.

          Inggih, sampeyan njupuk saka langit-langit. Tank dhukungan geni serbaguna kaya sing dikarepake. Pasukan kasebut kanthi cepet ngakoni dheweke minangka tank paling apik sing kasedhiya.

          Upaya kanggo nyederhanakake produksi Panzer IV / 70 lan nambah pangopènan mesin mimpin kanggo nggawe versi Panzer IVA.

          Lan iki goroh langsung. Panzer IV / 70 (A) iku sawijining ersatz digawe secara harfiah ing dhengkul. Ora ana sing nganggep serius, lan luwih-luwih minangka pengganti sing janjeni kanggo IV / 70 (V).

          Versi mung sukses tenan saka kendaraan tempur adhedhasar iku

          Kabeh luwih ora bener. Jagdpanzer IV dadi sukses banget. Iki minangka bedhil serbu paling apik karo L / 48.
          1. Viktor Leningradets
            Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 17:01
            -1
            Sugeng sonten, Dmitry!
            Aku nggumunake kepiye stereotip sing kuat. G. Guderian sing sombong nulis yen kawilujengan Reich minangka "papat" - lan kabeh wong macet!
            Inggih, apa iku tank modern sing teka ing layanan ing 1938 karo waja kondisional 20-30 mm! Ya, lan tanpa slope saka VLD. Nglawan beater (sing wiwit 1936 wis ing layanan karo Wehrmacht) - sing iku?
            Lima anggota kru - dudu anggota sing gelut, nanging mobil ing tangane. Gun - kanggo neraka karo ora lapangan benteng utawa tank. Ing paling piye wae marang nawakke mung KwK 40 bisa, saka tengah 1942. Banjur, iku sethitik luwih apik tinimbang ZiSok kita.
            Jagdpanzer IV - minangka pemusnah tank, kasangsaran lengkap, kaya kabeh karo Pak 39 L / 48. Kabeh peralatan karo mallet iki dirancang kanggo tumindak ambush - kang murub, iku begja - kalah metu lan mati piyambak. Dheweke ora duwe bedhil kanggo "pemusnahan" plus kabeh masalah saka Panzer IV / 70.
            Ing wektu sing padha, kita kudu menehi pakurmatan marang tanker Jerman - ing telek iki padha bisa menang kabeh 1944 lan setengah saka 1945.
            Dadi ing umum, luck Panther ora lengkap ora mbenerake pengawetan relik iki ing produksi.
            1. geraet4501
              3 Oktober 2022 02:40
              0
              G. Guderian sing sombong nulis yen kawilujengan Reich minangka "papat" - lan kabeh wong macet!

              Ora tau macet. Muga-muga kabeh ok karo aku.

              Inggih, apa iku tank modern sing teka ing layanan ing 1938 karo waja kondisional 20-30 mm!

              Lan kene siji. Ing tingkat T-28, S35, D2 lan ember wojo wektu iku. Evaluasi ing konteks. Nalika seri Ausf.A pisanan muncul ing 1937, wangun sudut lan waja anti peluru padha umum.

              Meriam - menyang neraka kanthi ora nglawan benteng lapangan utawa nglawan tank

              A gun normal kanggo sawijining tugas. Benteng cahya lan kendaraan lapis baja khas ing taun-taun kasebut nalika nggawe, dheweke nyerang tanpa masalah. Utawa sampeyan arep netepake KV-1 ing 1937? Aku ngelingake sampeyan yen Jerman ora duwe Internet, uga akibate.

              KwK 40, saka tengah 1942. Banjur, iku luwih apik tinimbang ZiSok kita.

              Ora "luwih apik", nanging luwih apik. T-34-85 muncul sacara massal mung ing taun 1944, sadurunge "papat" ing kelas menengah ana ing ngarep ing persenjataan.

              Jagdpanzer IV - minangka pemusnah tank, kasangsaran lengkap, kaya kabeh karo Pak 39 L / 48.

              Siluet banget kurang, waja frontal apik lan bedhil apik. T-34s lan Shermans mung cukup kanggo nguripake menyang sieve.

              Kabeh peralatan karo mallet iki dirancang kanggo operasi ambush.

              Kita wis teka. StuG III karo bedhil padha tindak ing serangan konco infanteri. Apa sampeyan nglawan stereotip kanthi nggawe saka langit-langit?

              Dheweke ora duwe bedhil kanggo "pemusnahan" plus kabeh masalah saka Panzer IV / 70.

              Lan maneh ora bener. Jagdpanzer IV nduweni linuwih sing luwih apik lan ora ana kakehan ngarep. Ora perlu nambah masalah sing ora ana.
              1. Viktor Leningradets
                Viktor Leningradets 3 Oktober 2022 07:48
                0
                Matur nuwun kanggo nanggepi, yen ora simbah sing mutusake. bilih demenipun sampun mblenjani piyambakipun.
                Aku bakal mangsuli maneh supaya bisa dingerteni.
                Komando Jerman nggawe kendaraan tempur adhedhasar pengalaman Perang Dunia I lan adhedhasar manuver sing ditindakake sanajan ing Reichswehr. Apa sing dibayangke ing konsep tank Jerman. Pancen, yen kendaraan Soviet modern (T-28, BT-7, T-26 T-38) minangka produk peminjaman kreatif (sawise T-24, pangembangan konsep tank dhewe ing USSR ditinggalake), banjur tank Jerman asli lan, sing paling penting, fungsional.
                Fungsi Pz-I - layanan tambahan, penguatan pasukan sing manggoni;
                Fungsi Pz-II - pengintaian, pos;
                Fungsi Pz-III - tank utama unit mekanis;
                Fungsi Pz-IV - tank support artileri.
                Klasifikasi tank ditemtokake dening persenjataan (lan ing kene wong Jerman bener). Dadi kanggo pisanan, Pz-II lan Pz-III cocog karo tujuane, nanging Pz-IV langsung takon saka perancang lan militer. Kepiye carane bisa nerangake karya sibuk ing seri proyek Vk-30 kanthi howitzer lapangan 105-mm? Kasunyatane yaiku push KwK-37 ora kuwat ora mung nglawan kotak pil, nanging uga benteng lapangan sing dibangun kanthi apik. Jerman kanthi bener ngenali kaliber sing kudune ngganti 75-mm - 105-mm, nanging wabah perang gawe bingung kabeh kertu. Lan 105 mm mung muncul ing StuH 42 ing taun 1942.
                Ayo drive liwat waja, amarga. nguatake bagian frontal, sing disebabake dening pengalaman perang (lan ora bisa ditemokake ing papan latihan?) mimpin kanggo kasunyatan sing tank dadi luwih abot lan tetep ngrugekke kanggo tentara meriem Soviet lan Inggris nganti katon saka 80-mm bagean ngarep. Keperluan kanggo nglayani rem lan drive final nyegah Aryans kanggo ngrampungake bagean frontal ndhuwur saka Aryans condhong. Empu - wayahe cendhak ing 1943, nalika tank, ing syarat-syarat keamanan, ing paling piye wae cocog kanggo tujuan pertempuran.
                Ayo dadi pindhah menyang senjata. KwK-40 dudu epiphany saka "jenius Jerman surem" ing kabeh, nanging improvisasi sengsara kanggo nangis saka militèr "menehi paling soko marang tank Bolshevik!" Saka nangis iki lair PaK-40, kabeh freaks "Marder", ora ala (kanggo 1942-1943) StuG-III F lan (sing tenan begja!) Pz IV F2 lan ngluwihi. Yen kita njupuk seng nembus waja nyata saka cangkang bedhil iki, iku cukup setengah kanggo nglawan T-34 saka 800 m ing proyeksi frontal lan 600 m saka KV-1. Merga ana tank Soviet luwih akeh, ing perang sing bakal teka, Jerman bisa ngetokake 1-2 tembakan kanggo mateni lan mati dhewe. Ing taun 1944, kemungkinan kanggo urip ing jarak 1000 m kanggo Pz IV lan liya-liyane kaya StuK 40 dikurangi dadi nol, kajaba kanggo Jagdpanzer IV tetep nganti 800 m. Kasunyatan manawa sasis ora kakehan ( lan banjur kondisional!) Bener mung kanggo modifikasi pisanan. Tambah ing pesenan saka kabin mimpin kanggo redistribution saka mbukak maju, lan banjur instalasi StuK 42 L / 71 ing kabin iki nambah mung 250 kg.
                Ora, jawaban nyata kanggo "gerombolan tank Bolsheviks" yaiku PaK 43 L / 71, sing sepisanan, telat karo introduksi, lan sareh, mbutuhake sasis sing beda banget kanggo nggawe penghancur tank lengkap.
                Versi kompromi saka StuK 42L / 70 (uga improvisasi militèr, kanthi cara) ing kombinasi karo waja 80 mm menehi kemungkinan tartamtu kanggo ngrusak tank, nanging sasis Pz-IV ora cocok kanggo kendaraan kanthi karakteristik kasebut saka tembung ing kabeh.
                1. geraet4501
                  3 Oktober 2022 22:19
                  0
                  Fungsi Pz-IV - tank support artileri.

                  Ora mung tank support, nanging secara harfiah tank ngiringan - Begleitwagen. Tegese, dheweke ora mung kudu ndhukung infanteri, nanging uga kudu tetep karo tank liyane, supaya dheweke ora diiseni waja.

                  nanging Pz-IV langsung ngangkat pitakonan saka perancang lan militer.

                  Strictly ngelawan. Tank militèr kanthi cepet diapresiasi, ing kampanye awal "papat" diakoni minangka tank Jerman paling apik. Ana Dhiskusi saka sisih perancang, banjur kabeh tank Jerman awal, mung "papat" dadi meh langsung lan tanpa owah-owahan serius, lan mung dheweke cocog karo syarat.

                  Kepiye carane bisa nerangake karya sibuk ing seri proyek Vk-30 kanthi howitzer lapangan 105-mm?

                  VK 30.01 (H) dibangun nganggo bedhil 75mm sing padha karo Panzer IV. Dhiskusi babagan ngiyataken senjata digawa metu ing taun 1941, iki bedhil long-barreled kaliber 50 lan 75 mm.

                  Ing tengah taun 1940, Henschel diwenehi tugas kanggo ngowahi VK 30.01 (H) supaya pas karo bedhil 105 mm ing menara anyar, lan mula VK 36.01 asli lair. Jerman padha cepet-cepet nempelake bedhil 105-mm menyang VK 30 sing padha bebarengan telung taun, lan banjur wiwit nggawe tank anyar.

                  Kasunyatane yaiku push KwK-37 ora kuwat ora mung nglawan kotak pil, nanging uga benteng lapangan sing dibangun kanthi apik.

                  Lan ora ana sing nggawe Panzer IV kanggo serangan ing pillboxes lan benteng lapangan serius. Kepiye sampeyan ndeleng dhewe? "Papat" bisa ndhukung infanteri lan ngiringi tank liyane. Apa sing bakal kita lakoni, apa kita bakal ngirim Panzer I lan II menyang benteng mungsuh sing kuat kanthi dhukungan saka "papat" utawa langsung infanteri sing bakal dipateni?

                  Kanggo tujuan kasebut, proyek AW diwiwiti, saka menara sing dipikolehi VK 36.01 kanthi bedhil 105 mm. Iku crita temen beda. Lan kaliber 75-76 mm kanggo ndhukung infanteri lan nawakke cocog nganti pungkasan perang, SU-76 lan Shermans ora ngidini sampeyan ngapusi.

                  KwK-40 dudu epiphany saka "jenius Jerman sing surem", nanging improvisasi sing nyenengake kanggo tangisan militer.

                  Improvisasi sengsara iki, kaya sing sampeyan ucapake, nalika katon dadi senjata paling apik sing diprodhuksi ing tank ing kelas menengah. Iku luwih apik tinimbang bedhil Sherman 75-mm Amerika, lan malah luwih apik tinimbang bedhil tank 76-mm.

                  Merga ana tank Soviet luwih akeh, ing perang sing bakal teka, Jerman bisa ngetokake 1-2 tembakan kanggo mateni lan mati dhewe.

                  Nuwun sewu, nanging iki minangka alesan tingkat World Of Tanks.
                  1. Viktor Leningradets
                    Viktor Leningradets 4 Oktober 2022 21:32
                    0
                    Matur nuwun, Dmitry, menarik kanggo komunikasi karo sampeyan. Aku bakal ngenteni terusane.
                    Dadi mung ing kasus - perusak tank, iki wong sing, saka kadohan, tetep invulnerable kanggo bali bali siji, methodically mungkasi serangan tank mungsuh, intensif maneuvering ing paprangan kanggo njupuk posisi mupangati StuG-40, 80- mm waja vertikal, engine banget lan sasis ora sampurna ora nyedhiyani iki, nanging dipeksa perang ing gaya kamikaze a.
                    1. geraet4501
                      5 Oktober 2022 15:54
                      0
                      tank destroyer, iki wong sing, saka kadohan, tetep invulnerable kanggo bali bali siji, methodically mungkasi serangan tank mungsuh, intensif maneuvering ing paprangan kanggo njupuk posisi mupangati.

                      Mung ora ana sing nuntut iki saka StuG III lan mangsa Jagdpanzer IV. Senjata serbu kudu nutupi infanteri sawise serangan kasebut. Mulane, padha duwe kabin ditutup lan waja frontal apik. Jagdpanzer IV, yen ana, asline diarani leichtes Sturmgeschuetz - bedhil serangan ringan. Apa sing diterangake paling apik ditindakake dening tank kaya Panther, amarga kanthi menara, kemampuan maneuver geni, mesthine luwih dhuwur.
                      1. Viktor Leningradets
                        Viktor Leningradets 6 Oktober 2022 06:56
                        0
                        Dmitry!
                        Nuwun sewu, nanging StuG III minangka improvisasi militer, luwih apik tinimbang Marders. A meriam kurang daya (kanggo pejuang) dooms kanggo perang mbebayani ing jarak medium, lan ora cukup maneuverability - kanggo transisi kanggo nutup pertempuran, ngendi bedhil poto-propelled karo kabin tetep lan ngarepke geni cilik wis pinasthi dadi. rusak dening tank. Lan babagan resistance waja proyeksi frontal, telung puluh papat lan Sherman outperform loro Stug III lan Pz IV amarga slope waja.
                        Kapisah kanggo Jagdpanzer IV. Kene, malah 60-mm piring waja ngarep kabin punika invulnerable kanggo 75-mm Sherman lan 76-mm T-34 bedhil. Lan kesempatan kanggo ngalahake tank iki saka jarak nganti 600 - 800 m. Nanging iki sithik banget kanggo perang karo perusahaan tank. Ya, dheweke bakal kelangan 4 - 6 pesawat, nanging kabeh papat pejuang uga bakal dirusak. Dadi mung tumindak ambush. Ing kene sampeyan bisa ngganti siji nganti telu.
                        Nanging Jagdpanzer IV 70(V) bisa nindakake perang nganti 1500 m ing ngarep lan nganti 2000 m saka ambush (cangkang pisanan ana ing sisih pinggir). Lan frontal 80 mm waja ora dijupuk dening salah siji 76 mm Amérika utawa 85 mm senjata Soviet ing kadohan pertempuran nyata. Nanging misfortune saka mobil kabotan iku lagi wae nyusup ing terrain atos lan carane akeh rusak muspra. Banjur - dheweke menyang sisih utawa mburi dheweke lan iku ...
                        Ironis, pemusnah tank nyata yaiku Penakluk Inggris, sejenis Jagdtiger sing dieling-eling, nanging dheweke telat perang.
                      2. Viktor Leningradets
                        Viktor Leningradets 6 Oktober 2022 07:25
                        0
                        Lan ya, babagan Panther.
                        Aku ora penggemar mobil iki. Sampeyan kanthi bener nyathet sifat anti-tank, nanging pancen ora wajar kanggo nggunakake tank sing larang minangka pemusnah tank. Lan bedhil rada ringkih kanggo gunung kasebut.
                        Lan kanthi instalasi StuK 40, nilai StuG III minangka kendaraan pendukung infanteri wis mudhun. Akibaté, Stug III F lan G digunakake (lan kudu ditampa kanthi sukses) minangka cadangan anti-tank seluler, lan dhukungan infantri ditugasake ing StuH 42 kanthi howitzer 105 mm. Nanging, kahanan sing diganti ing ngarep ora ngidini sing terakhir mengaruhi dalane perang.
                        Miturut cara, Zh.Ya Kotin ngormati Stug III cukup Highly, nanging mung minangka bedhil self-propelled anti-tank.
                      3. geraet4501
                        6 Oktober 2022 16:37
                        0
                        nanging StuG III minangka improvisasi militer

                        Gagasan bedhil serbu diusulake dening von Manstein ing taun 1936. Dheweke nyatakake tugas artileri serbu kanthi cetha: ora nyerang kaya tank lan ora ngrusak pertahanan, nanging ngetutake infanteri menyang serangan lan nyerang target mbebayani kanthi geni langsung. Proyek ing sasis Pz.Kpfw.III Ausf.B rampung ing taun 1938. Saka ngendi sampeyan entuk improvisasi militer?

                        Nanging kanggo perang karo perusahaan tank, iki sithik banget.

                        Ora ana sing nyiptakake kanggo nggiling perusahaan tank. Jagdpanzer IV dirancang minangka analog sing luwih apik saka StuG III. Dheweke bisa nabrak kendaraan lapis baja mungsuh ing jarak medium, yen infanteri dumadakan kesandhung ing tank mungsuh.

                        nanging pancen ora masuk akal kanggo nggunakake tank sing larang minangka perusak tank

                        Pemusnah tank paling apik yaiku tank dhewe.

                        Lan bedhil rada ringkih kanggo gunung kasebut.

                        Ing babagan sifat anti-tank, malah luwih apik tinimbang bedhil Tiger 57-ton.

                        Lan kanthi instalasi StuK 40, regane StuG III minangka kendaraan pendukung infanteri wis suda.

                        Kok suda? Lan yen infantri tabrakan karo tank medium mungsuh? A kompromi sampurna cukup.
                      4. Viktor Leningradets
                        Viktor Leningradets 6 Oktober 2022 20:35
                        0
                        StuG III kanthi puntung rokok minangka model dhasar, dene seri F kanthi StuK 40 minangka improvisasi. Iku dheweke sing ditampa kanthi cepet lan ing taun 1942 - 1943. iku ngrusak getih pasukan tank kita cukup. Inggih, dhukungan saka infanteri, sing "mlaku menyang" tank ... Iku T-34 saka pawai dashing sing ngrusak mburi lan rips mbukak posisi Jerman saka mburi. Ing kene para pejuang dibutuhake kanggo tundha, meksa supaya bisa perang, tuku wektu. Lan ing kene kabeh diputusake dening bedhil lan waja pejuang. Utawa ngusir serangan balik tank.
                        Lan kasunyatan manawa StuK 40 minangka senjata ala kanggo operasi serangan lan dhukungan infanteri minangka kasunyatan sing kondhang, miturut pendapatku, Svirin nerangake babagan iki.
                        Kanggo kula, release saka Pz IV, Stug III, etc ing 1942-1943. - kabutuhan dipeksa, lan ing taun 1944 - sampah sumber daya sing ora adil.
        3. Jager
          Jager 2 Oktober 2022 08:22
          0
          Inggih, bubur ... Aku nyaranake sampeyan familiarize dhewe karo sajarah Pz.IV luwih rinci.
          1. Viktor Leningradets
            Viktor Leningradets 2 Oktober 2022 09:38
            0
            KB-3 Pabrik Kirov sinau sejarah bangunan tank Jerman kanthi ati-ati.
            1. Jager
              Jager 2 Oktober 2022 23:20
              +1
              Lan apa KB-3 kudu apa karo ing umum? Apa sampeyan malah ngerti apa konsep Pz.IV digawe? Utawa kita kaya ngono, kita ora maca Guderian, kita nulis sejarah dhewe?
              "Papat" minangka mesin amplifikasi kualitas dhuwur. Lan KWK37 cukup kanggo kabutuhan dheweke. Yen ora amarga kakuwatane prajurit Soviet, "Blitzkrieg" wis rampung karo "puntung rokok". Kajaba iku, tank-tank kasebut biasane ditabrak artileri, dudu tank. Serangan tank minangka pilihan pungkasan.
              Kajaba iku, mung squeals Guderian ing kabeh Kamentrian Persenjataan ninggalake "papat" ing conveyor. Kanggo panggantos ing conveyors akeh pabrik karo Pz.V tegese, ing kasunyatan, gangguan saka program produksi kendaraan wojo. Mulane dheweke ora wani ngganti T-34 kanthi mesin sing luwih maju. Minangka kanggo macem-macem jinis bedhil poto-propelled adhedhasar "papat", ekonomi dhasar lan kemungkinan industri teka menyang muter kene - gluing bedhil poto-propelled luwih gampang lan luwih cepet saka tank. Lan nyatane, kabeh hobi iki kanggo "long-barreled" ing kreta sakbenere outdated ora luwih saka kepinginan kanggo menehi ngarep ing paling soko kanggo counter Tentara Abang maju. Kaya Hetzer sing jujur.
    3. geraet4501
      29 September 2022 17:04
      +1
      ing bangunan tank, dalan Jerman mimpin lan mimpin menyang buntu.

      Apa cara Jerman ing bangunan tank?

      Perusahaan lan wakile ing panguwasa narik selimut nganti tekan kod.

      Sampeyan bisa uga mikir yen Komisi Tank utawa Departemen Senjata ora narik, saben arah dhewe. Saka interogasi Kniepkamp sawise perang: "Kanggo mesthekake yen syarat awal wis ketemu, Kniepkamp ngawasi perusahaan sing tanggung jawab kanggo pangembangan lan pambangunan prototipe. Yen perusahaan ngalami kesulitan kanggo ngetrapake syarat kasebut amarga ora bisa nindakake. entuk utawa amarga kepinginan kanggo ndhukung konsep lan usulan dhewe, Kniepkamp bakal nggawa ahli pengaruh kanggo ngawasi lan / utawa mbantu tenan ketemu syarat asli.

      Iki dudu tembung kosong. Contone, ing 1937, Knipkamp teka menyang konflik karo Krupp lan di-push metu saka pangembangan chassis tank anyar kanggo sawetara taun. Lan iki Krupp, dudu perusahaan kutha cilik siji lan setengah wong.

      digunakake gambar dadi rampung Clinical

      Ora luwih klinis tinimbang narik kemul dening pabrik Soviet. Salah sawijining crita babagan pangembangan IS-6 pancen ana regane.

      Kajaba iku, mesin Jerman dibedakake kanthi dhuwur sing dhuwur, lan pancen kompak, utamane kanthi nganggep cadangan bahan bakar lan volume sistem pendinginan, diragukan.

      Ayo kula guess, sampeyan maca iki ing Pasholok? Dheweke wis ngembangake mitos iki akhir-akhir iki. Engine HL 230 serves minangka ilustrasi. Nanging ana siji caveat: HL 230, kaya HL 210, wis saringan online ndhuwur karburator, nalika B-2 padha ing sisih engine. Mulane, ing kasus HL 230, dhuwure mesin tegese dhuwure mesin dhewe plus saringan udara.

      lan ora ana alangan ing V-pola biasa

      Saka backlog sing mesthine ilang, MB 503 lan MB 507 sing bentuk V normal tuwuh.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. Komentar wis dibusak.
  7. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 29 September 2022 09:15
    +2
    Mesin diesel ing kahanan kita wis kauntungan ageng, kang sawetara wong mbayar manungsa waé kanggo. Mesin diesel meh ora bisa dipateni nalika stragging. Nanging iki minangka landasan kanggo sinau nyopir. Senadyan kasunyatan sing perlu kanggo nglatih pembalap minangka mekanik kanggo wong enom sing wis ora urusan karo peralatan sadurunge.
    1. simbah
      simbah 29 September 2022 10:41
      +7
      Utamane yen sampeyan nganggep manawa nganti pungkasan taun 34, T-43 duwe rong kecepatan sing bener-bener makarya ing papan papriksan: kaloro lan mburi.
      1. NDR-791
        NDR-791 29 September 2022 10:49
        +7
        Kutipan saka: Grossvater
        ing checkpoint, loro kacepetan padha tenan digunakake: kapindho lan mbalikke.

        Aku duwe ing UAZ lan saiki dadi.
        1. Jager
          Jager 2 Oktober 2022 09:00
          +1
          Kesinambungan generasi, tradhisi jangka panjang. ngguyu
      2. vovochkarzhevsky
        vovochkarzhevsky 29 September 2022 10:57
        +3
        Lan iku. Diesel leveled shortcomings saka checkpoint.
        1. geraet4501
          29 September 2022 17:06
          0
          Ayo padha ngadhepi iku, amarga gearbox ala, daya engine digunakake banget irrationally. Kanthi desain normal, kinerja sing padha bisa ditindakake kanthi motor sing luwih cepet.
          1. vovochkarzhevsky
            vovochkarzhevsky 29 September 2022 21:24
            -2
            Luwih apik mesin diesel lan gearbox ala tinimbang mesin bensin lan gearbox apik. Kanggo driver anyar.
            1. Viktor Leningradets
              Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 04:26
              0
              Kanggo driver anyar

              Lha, yen sopir pemula mung cukup ora mandheg, mesthi bakal nggawa mobil lan kru menyang kuburan massal.
              1. vovochkarzhevsky
                vovochkarzhevsky 1 Oktober 2022 09:36
                0
                Sampeyan mung ora ngerti babagan apa. Waca carane angel kanggo pindhah saka panggonan ing T-60. Lan iki kudu diwulang, kanggo bisa bebarengan karo gas lan kopling, kaya ing mobil. Ora ana masalah kasebut ing T-34 lan bisa langsung nglatih driver ing unsur ing ngisor iki.
                Lan sampeyan kudu ora dadi dismissive. Ing wektu iku, tank murub saka mandeg. Lan sawise dijupuk, kudu langsung miwiti obah.
            2. geraet4501
              1 Oktober 2022 15:38
              +1
              Strictly ngelawan. Ora perlu ngolok-olok wong anyar kanthi nyiksa dheweke nganggo kotak gear sing nggegirisi. Lan liwat mesin, ing cara, ana uga apa-apa kanggo scoff ing. Mesin pembakaran internal dudu motor listrik; ora bisa digunakake kanthi apik ing jarak sing akeh.

              Aku uga bakal nanggapi komentar sampeyan ing ngisor iki:
              Waca carane angel kanggo pindhah saka panggonan ing T-60.

              Sampeyan ora ngerti carane kopling utama T-34 bisa digunakake? Iku mesthi ora kanggo pamula.
              1. vovochkarzhevsky
                vovochkarzhevsky 1 Oktober 2022 16:05
                0
                Wis urusan karo diesel ing kabeh? Ing laku, ora teori?
    2. solar
      solar 29 September 2022 11:15
      +1
      Kanthi sumber daya mesin 50 jam, umume angel ngajar nyopir - nalika sampeyan nglatih driver, sampeyan kudu nulis tank.
      Senadyan kasunyatan sing perlu kanggo nglatih pembalap minangka mekanik kanggo wong enom sing wis ora urusan karo peralatan sadurunge.

      Iku hard kanggo pracaya ing USSR ora cukup wong kanggo driver mechanical sing urusan karo peralatan. Inggih, utawa ora ana pilihan nyata saka wong kuwi.
      1. Siberian
        Siberian 29 September 2022 13:14
        0
        Pracaya utawa ora, nanging ana bukti wiwit taun 1941, ing korps mekanik sing dibentuk ana sekitar 1500 wong sing pendidikan dasar-kelas 3, nganti taun 2000 kanthi pendhidhikan udakara 5-7, malah udakara sewu sing ora ngerti. Basa Rusia (Ulanov, Shein-Order ing pasukan tank).
        1. solar
          solar 29 September 2022 15:01
          -2
          Ngomong babagan kualitas pilihan, miturut pendapatku.
          1. kamakama
            kamakama 29 September 2022 17:08
            0
            Ora ana sing bisa dipilih saka wektu iku. Dadi, ing taun 41, yen wong umur 20 taun, banjur lair ing 20, 7 taun malih dadi 27. Keluwen, collectivization, proyek construction kejut ing ayunan lengkap. Oh iya, mesthine bocah yatim piatu. Kene kanggo urip, utamané ing outback. Dadi, luwih - wong umur 16-17 taun, iku 37-38 taun. Represi, penahanan, nggoleki mata-mata. Guru kanggo paling kelas non-mrentah - njagong lan ora sumunar
            1. solar
              solar 30 September 2022 10:32
              0
              30s - industrialisasi aktif ing negara, mbutuhake teknologi.
              Miturut cara apa pitakonan kapindho. Nanging ana cetha wong ing negara dealing with teknologi, lan iku cukup bisa kanggo milih saka kuwi.
              1. kamakama
                kamakama 30 September 2022 11:25
                0
                Ana, nanging mung sawetara. Nalika milih ngendi kanggo ngirim - menyang tank utawa pembangkit listrik utawa smelter utawa turner saka kategori 6 - padha dikirim menyang mburi. Yen dheweke ora nggawe tank utawa pesawat, mula ora ketompo carane akeh lan apa jenis tanker lan pilot, yen padha ora duwe apa-apa kanggo perang.
                Saka pribadi. Simbahku tetep buta huruf nganti seda ing taun 70-an. Simbah nduweni 3 kelas pendidikan lan kanggo desa dianggep apik banget. Simbah duwe 7 kelas pendidikan lan dianggep wong sing berpendidikan banget, ing Perang Dunia II dheweke dadi komandan kru anti-tank, ing posisi sersan.
                1. Jager
                  Jager 2 Oktober 2022 09:05
                  +1
                  Mbah saka Yakutia. Aku sinau ing sekolah teknik karo saperangan saka kentang. Banjur dheweke lulus saka universitas. Sing kepengin sinau sinau. Senadyan keluwen elek.
            2. Viktor Leningradets
              Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 04:44
              +1
              Ora perlu la-la ing topik "Rusia sing wis ilang" lan "scoop peteng". Bapakku lair taun 1921, lan ibuku lair taun 1922. Loro-lorone lulus saka sepuluh taun, mlebu ing Institut. Inggih, yen rama iku putra saka komandan abang, ibu saka petani Vladimir. Ya, mbah kakungku pindhah menyang Leningrad ing industrialisasi, nanging kabeh sedulur desa sinau kanthi kurang, dheweke wis biasa nyopir traktor nganggo listrik.
              Sing ora masalah. Sadurunge perang, latihan teknologi modern sing dimobilisasi ora dipikirake. Dipercaya manawa tank lan pesawat bakal dikontrol dening personel, nanging mobilisasi bakal ngisi infantri lan kavaleri, lan perang ora bakal suwe.
              Ora ana sing bisa ngira yen tank bakal diprodhuksi dening puluhan ewu, lan para pemuda pendhidhikan utama bakal tetep ana ing wilayah sing dikuwasani. Nanging, pedunung ing pinggiran Uni Soviet, massively dying ing perang kanggo tanah kelairan, ngatur kanggo kontribusi kanggo kamenangan. Lan sing slamet, sing perang, ora kalah karo mungsuh saka Großdeutschland lan Totenkopf.
              1. kamakama
                kamakama 1 Oktober 2022 23:05
                0
                Bejo banget yen ana bocah umur sepuluh taun ing distrik paling cedhak. Lan ora ana sanak keluarga sing dadi kulak utawa ChSIR, lan entuk dhaptar kasebut gampang banget. Ya, paling ora dheweke dhewe ora yatim piatu, sing ana akeh sawise Sipil
              2. solar
                solar 2 Oktober 2022 18:58
                0
                Ora ana sing bisa ngira yen tank bakal diprodhuksi ing puluhan ewu.

                Nyatane, sadurunge perang wis ana luwih saka 20 ewu.
      2. Hanurik
        Hanurik 29 September 2022 13:21
        0
        Apa nulis tank nalika kehabisan sumber daya motor? Ganti mesin wae. Gtd t80 ing lapangan sacoro prakteke unrepairable, supaya kita mung dibusak kanggo pangopènan lan sijine ing layanan saka pabrik. Butuh sawetara jam, nanging ana ing taman, kanthi crane multi-ton.
        1. solar
          solar 29 September 2022 15:03
          -1
          Wektu padha beda. Ora ana mesin tambahan. Mulane, ing kasunyatan, latihan driver mechanical kurang.
          1. Hanurik
            Hanurik 29 September 2022 15:06
            0
            Apa ana mesin tambahan? Uga, ngandika ana ora spare parts, lan tank ana luwih murah tinimbang engine.
            1. solar
              solar 29 September 2022 16:36
              0
              Yen sampeyan kudu duwe mesin maksimal, lan saka tanduran sing ngasilake tank, masing-masing, maksimal tank, mula sampeyan ora duwe kesempatan kanggo nggawe mesin cadangan kanggo saben tank kanggo latihan driver.
              1. Hanurik
                Hanurik 29 September 2022 16:49
                +3
                Sing, mesin diprodhuksi persis utawa kurang saka jumlah tank? Iki minangka tembung sampeyan, sawise kesel sumber daya motor, TANK dicopot. Aku pengin ngerti logika sampeyan. Utawa Mungkin sampeyan duwe sawetara dokumen ing tangan, lan ora propaganda liberoid-perestroika.
                1. solar
                  solar 29 September 2022 20:39
                  0
                  sampeyan ora maca kanthi teliti. Dheweke ora "nulis tank", nanging
                  Kanthi sumber daya mesin 50 jam, umume angel ngajar nyopir - nalika sampeyan nglatih driver, sampeyan kudu nulis tank.

                  Aku nulis babagan salah sawijining alasan kanggo tingkat pelatihan driver mekanik sing kurang
      3. IkhlasX
        IkhlasX 29 September 2022 15:05
        -1
        Iku hard kanggo pracaya ing USSR ora cukup wong kanggo driver mechanical sing urusan karo peralatan. Inggih, utawa ora ana pilihan nyata saka wong kuwi.

        Dereng. Kasunyatane, traktor ora digawe uler, nanging hak prerogatif tank. Traktor digawe nganggo roda wesi sing sehat ing mburi lan sing cilik ing ngarep. (Apa iki ngelingake sampeyan? nglirik ).
        1. solar
          solar 29 September 2022 16:55
          +1
          Lan malah karo siji wheel mburi. Nanging uga teknologi.

          Nanging wis ing 1924 traktor Uler diprodhuksi ing USSR. Lan luwih-luwih ing taun 1941.

          Dheweke malah nggawe film babagan iki.
          1. IkhlasX
            IkhlasX 30 September 2022 15:34
            0
            Sayange, sanajan ana traktor T4 (ing mratelakake panemume) ing trek ulat, ing laku padha ora malah "ing sawah" malah ing 41-45. Aku nganggo tangan kaping pindho - mbahku nalika umur 15 taun nyopir traktor roda kaya ngono ing taun 1941. Lan ana traktor roda ing sawah.
        2. Viktor Leningradets
          Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 04:47
          0
          Iki ana ing 20s, lan ing 30s - kabeh caterpillars S-60, s-S-80.
      4. vovochkarzhevsky
        vovochkarzhevsky 29 September 2022 16:32
        0
        50 jam operasi ing kahanan pertempuran, karo njamin sing sak wektu iki engine bakal bisa andal tanpa mundhut saka daya.
        Ing unit latihan, lan malah ing mode sparing, wektu operasi luwih akeh.
        1. solar
          solar 29 September 2022 20:59
          0
          Ing departemen pendidikan ...
          karo driver mechanical inexperienced, sumber bakal malah kurang. B2, kaya T34 minangka sakabehe, mbutuhake pangaturan terus-terusan lan pangopènan kabeh jinis komponen lan mekanisme.
          1. vovochkarzhevsky
            vovochkarzhevsky 29 September 2022 21:25
            +1
            Semono uga kanggo mesin bensin. Perlu pangopènan lan pangaturan.
            1. solar
              solar 30 September 2022 10:27
              0
              Kita ngomong babagan mesin tartamtu ing wektu tartamtu.
              Mbandingake gampang nggunakake T34 lan Sherman, Loza nyerat ing "Tankman ing Mobil Asing" sing pembalap T34 kudu terus-terusan ngapiki lan nyetel soko.
              1. vovochkarzhevsky
                vovochkarzhevsky 30 September 2022 11:20
                0
                Ing kahanan apa T-34s lan Shermans digawe lan diprodhuksi? Utawa apa sampeyan mikir mung B-2 sing mbutuhake pangaturan?
          2. Jager
            Jager 2 Oktober 2022 09:08
            +1
            Kaya teknik liyane, mbutuhake pangopènan.
      5. ycuce234-san
        ycuce234-san 29 September 2022 20:09
        0
        Kutipan saka solar
        Kanthi sumber daya mesin 50 jam, umume angel ngajar nyopir - nalika sampeyan nglatih driver, sampeyan kudu nulis tank.


        Sampeyan bisa nggawe stands lan simulator kanthi nggunakake teknologi ing taun-taun kasebut - kanggo niru medan kanthi film utawa peta kertas kanthi indikator mekanik, lan mesin lan resistensi ing lemah - kanthi motor listrik sing kuat sing simulasi prilaku lan resistensi. mesin pembakaran internal - kadet drive siji engine lan liyane (nggawe resistance kanggo engine elektrik pisanan) instruktur sing ngerti carane tenan nindakake ing lemah. Iki carane gunners padha diwulang pisanan banjur.
        [media=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/The_Rear_Gunner.ogv]
      6. Alf
        Alf 29 September 2022 20:27
        +1
        Kutipan saka solar
        Kanthi sumber daya mesin 50 jam, umume angel ngajar nyopir - nalika sampeyan nglatih driver, sampeyan kudu nulis tank.

        Ora mbusak tank, nanging ngganti mesin. Sawetara perkara sing beda.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 29 September 2022 12:06
      +3
      Quote: vovochkarzhevsky
      Mesin diesel ing kahanan kita wis kauntungan ageng, kang sawetara wong mbayar manungsa waé kanggo. Mesin diesel meh ora bisa dipateni nalika stragging.

      angel. Nanging sampeyan bisa. Minangka ahli saka Kubinka nulis ing laporan 1942 babagan transmisi tank domestik, T-34:
      ... obah pindah slows tank mudhun kanggo mandeg lan digandhengake karo bebaya mateni engine
      1. solar
        solar 29 September 2022 21:01
        0
        Mulane, padha ora ngalih ing perang, supaya padha pindhah menyang liyane.
  8. VictorVR
    VictorVR 29 September 2022 09:35
    -2
    Lan ing ngendi wong Jerman njupuk batu bara akeh banget?
    Kabeh Eropah padha sregep ngeduk.
    Lan saiki dheweke nuntut ganti rugi. Ya, ing loro-lorone.
    1. geraet4501
      29 September 2022 17:07
      +2
      Dumadakan, padha njupuk saka dhewe. Njupuk, contone, cekungan batubara Ruhr.
      1. ycuce234-san
        ycuce234-san 29 September 2022 22:17
        +1
        Kutipan saka: geraet4501
        Njupuk, contone, cekungan batubara Ruhr.


        Lan alas. Tablet saka artikel kasebut nyatakake yen lenga bahan bakar angkatan laut diusir saka tar. Lan tar bisa dadi kayu (produk kimia kayu) lan tar batubara (tar batubara) - produk limbah produksi kokas. Dadi kapal selam Jerman nganti sawetara duwe bahan bakar "saka kayu bakar" - malah batu bara, fosil lan kayu, ora langsung diproses dadi bahan bakar, ing wiwitan digawe saka coke kanggo peleburan baja lan mung saka sampah coke - bahan bakar. Sintetik paling murni yaiku bensin penerbangan, mesthine - mesin pesawat piston mbutuhake bahan bakar sing stabil lan berkualitas, mesin jet mengko bisa nggunakake bahan bakar kanthi karakteristik sing luwih elek.
        1. Korsar4
          Korsar4 2 Oktober 2022 13:21
          0
          Pira tar sing dibutuhake?
          Kasunyatan yen tar kayu digunakake - apa sampeyan ngerti utawa nganggep?
          1. ycuce234-san
            ycuce234-san 2 Oktober 2022 14:06
            +1
            Nganti saiki aku mung spekulasi babagan kasunyatan kasebut. Nanging, sadurunge jaman lenga Siberia, kimia batubara saiki lali lan kimia kayu banget dikembangaké ing USSR lan negara liyane. Minyak saka Eurasia yaiku Baku, Romania, lan diprodhuksi sethithik, miturut standar modern, lan Amerika Utara sing adoh minangka pimpinan donya ing produksi minyak. Sadurunge jaman batu bara fosil, batu bara kanggo metalurgi disiapake saka kayu (mulane, ing Republik Ingushetia, Finlandia melu metalurgi berkualitas tinggi, nggunakake alas, lan Swedia minangka salah sawijining pamimpin donya ing teknologi dhuwur. engineering lan steelmaking jaman iku) lan tar kayu mesthi bakal mbentuk - iki carane proses kimia nerusake (Tegese tembung tar ing Kamus Encyclopedic Brockhaus lan Euphron).
            Saka bab sing menarik sing bisa diekstrak saka tabel - iki (mbokmenawa) prioritas nggawe baja tinimbang produksi bahan bakar. Ing wiwitan, wong Jerman masak baja lan mung banjur nggawe bahan bakar saka limbah kimia coke lan ora kosok balene - sanajan luwih gampang kanggo ngobong bahan bakar cair kanthi ngompa nganggo pompa tungku tinimbang nggarap coke. Mbok menawa - "bottleneck" saka Jerman sejatine produksi baja lan dudu bahan bakar.
            1. Korsar4
              Korsar4 2 Oktober 2022 14:38
              0
              Aku kelingan. Pitakonan perkiraan kuantitatif.
              1. ycuce234-san
                ycuce234-san 2 Oktober 2022 15:18
                0
                Pisanan sampeyan kudu netepake kahanan sadurunge perang, saka ngendi kabeh liya diwiwiti. Kanggo nomer, ndeleng
                - Uni Petroleum Eropa lan Rusia
                (miturut dokumen arsip Jerman)
                - publikasi Jerman

                * https://www-ndr-de.translate.goog/geschichte/schauplaetze/Erdoel-Geschichte-Als-schwarzes-Gold-noch-aus-der-Heide-kam,erdoel292.html?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl=rupto = sc

                * "PMV Oil Mesopotamia Front" ing panelusuran

                * https://www-oekosystem--erde-de.translate.goog/html/geschichte_erdoel.html?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

                Rommel, contone, operasi ing Afrika, ngrancang kanggo entuk akses menyang Timur Tengah, lenga Afrika lan Kaukasia - sing, iku tutugan alam saka plans lenga Jerman ing jaman WWI.
      2. VictorVR
        VictorVR 30 September 2022 09:07
        0
        Silesia ndhuwur?
        Dombrsky?
        Sadurungé perang, Prancis nambang batu bara, kaya-kaya, ora luwih saka Jerman. Ing endi lan kanggo tujuan apa batu bara iki ditindakake ing Vichy?
  9. solar
    solar 29 September 2022 10:25
    0
    Heinrich Knipkamp - pangembang susunan rol staggered digunakake ing kendaraan lapis baja Jerman nalika perang.
  10. simbah
    simbah 29 September 2022 10:48
    +1
    Ukuran:
    B-2 - dawa 1565, jembaré 856, dhuwur 1072
    HL 230 - dawa 1310, jembaré 1010, dhuwur 1185.
    Pitakonan iku sing luwih. Utamane yen sampeyan njupuk prabédan ing volume kerja - 39 liter kanggo B 2 lan 23 kanggo Jerman. Menapa malih, B 2 diesel, kang tegese wis meksa Ngartekno luwih ing silinder.
    1. CouchExpert
      CouchExpert 29 September 2022 12:22
      0
      Luwih saka HL 230, dening volume (yen kita nimbang loro Urut saka "kotak"), dening 9%. Massa: 1200 vs 870. Nanging uga 40% luwih kuat (700 vs 500). Lan oyod bensin luwih kudu digoleki amarga ora gelem mbangun produksi kanthi radikal nalika perang: Maybach rivet mesin, lan supaya padha rivet. Ya, ora cukup optimal, nanging ora ana downtime kanggo release.
    2. geraet4501
      29 September 2022 17:29
      0
      Pitakonan yaiku carane lan apa sing kudu diitung. Filter udara, drive menyang penggemar sistem pendinginan, wiwitan lan lampiran liyane dipasang ing HL 230 P30. Yen katon ing foto (https://topwar.ru/uploads/posts/2020-06/1591209455_vpk_name1.jpg), sampeyan bisa ndeleng manawa bagean pinunjul saka dhuwur tiba ing saringan lan drive penggemar.



      Pranyata metu sing siji cilik kita njupuk engine meh gundhul, lan ing liyane - karo saringan lan sistem cooling drive. Ing babagan bobot, HL 230 uga ilang, nanging iki minangka kauntungan - tinimbang aluminium, wong Jerman ngentekake wesi wesi abu-abu. Apa ekstra 500 kg ing Tiger 57-ton? Nyimpen logam entheng luwih penting ing kene.
  11. simbah
    simbah 29 September 2022 10:52
    +2
    Minangka kanggo sumber daya. Ing pungkasan perang, B 2 disusupi kanthi tenang sajrone 250-350 jam. Evakuasi sampeyan ngerti!
    Kanggo sing mangu-mangu pengaruh faktor iki, aku menehi saran supaya sampeyan nyoba ngganti perabot ing rong kamar ing apartemen sampeyan dhewe lan ndeteksi nalika urip bali normal sawise iku. Kaya 75, yen aku ora bingung mesthi, tanduran iki njupuk oyod ing panggonan anyar, supaya kabeh tiba ing panggonan.
    1. solar
      solar 29 September 2022 11:26
      +2
      Ora "dirawat kanthi tenang", nanging "sawetara spesimen".
      Masalah diesel ditanggulangi sawise perang.
      Lan padha ora mung ing kualitas Pabrik (kang uga penting, B2 Sejatine diesel pesawat, lan personel Highly qualified dibutuhake kanggo perakitan), nanging uga ing pancasan desain digawe - piye wae 4 klep saben silinder, rencana Komplek. drive camshaft ngemot nomer akeh Gir mechanical, tingkat dhuwur saka Tambah ing meksa ing grup piston (sing disebut rigidity engine), lack saka wawas peserta saka crankshaft lan flywheel, etc.
      1. Mitrich73
        Mitrich73 29 September 2022 14:31
        +1
        Apa 4 katup saben silinder kuno? Kosok baline, kanggo entuk daya luwih akeh saben volume unit, sirkuit 4-katup luwih disenengi. Saiki digunakake ing kabeh jinis mesin reciprocating lan ngidini sampeyan entuk daya tartamtu sing dhuwur. Apa kerumitan drive camshaft? Lagi mimpin dening shafts, ora "rocker arms", rod, Gir ekstra. Desaine cukup maju, kualitas bahan dadi pitakonan.
        1. solar
          solar 29 September 2022 14:44
          +1
          Kosok baline, kanggo entuk daya luwih akeh saben volume unit, sirkuit 4-katup luwih disenengi.

          Luwih disenengi, nanging luwih angel digawe nalika tingkat teknologi luwih murah tinimbang pasca perang. Kanggo mesin diesel pesawat ing dina iku bisa sabdho, nanging ora kanggo tank.
          Apa kerumitan drive camshaft?

          Nalika ing dina ana masalah karo sabuk dipercaya kanggo drive, saged operasi ing kacepetan dhuwur, mulane kudu diinstal transmisi mechanical, kang suda linuwih lan desain rumit.
          1. Mitrich73
            Mitrich73 29 September 2022 16:13
            +1
            Sajrone operasi apa wae mesin pembakaran internal, katup lan kursi katup minangka bagean sing akeh suhu, utamane katup knalpot. Mulane, digawe saka baja paduan tahan panas. baja kuwi diprodhuksi ing USSR, nanging aditif alloying ora tansah kasedhiya, supaya kualitas klep floated. Sistem wektu ing V-2 luwih dipercaya tinimbang drive saka rentengan lan sabuk, lokasi camshafts ndhuwur klep nyuda jumlah bagean obah, lan uga ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan engine. Skema mekanisme distribusi gas mesin V-2 isih digunakake ing turunan langsung lan ing mesin diesel kanthi kacepetan dhuwur, contone, mesin laut M401, M507,
            1. solar
              solar 29 September 2022 17:14
              0
              Sistem distribusi gas ing V-2

              amarga kerumitan, mbutuhake spesialis lan peralatan sing mumpuni kanggo manufaktur. Apa sing ora bisa diwenehake ing taun-taun sadurunge perang lan perang.
  12. Kostadinov
    Kostadinov 29 September 2022 11:23
    +1
    Kutipan saka Luminman
    Aku tansah percaya yen mung bensin sing bisa diduweni saka batu bara. Nanging, aku dudu ahli kimia ...

    Saka batu bara, kanthi teoritis lan praktis, kabeh sing bisa digawe saka minyak lan gas bisa digawe.
  13. deddem
    deddem 29 September 2022 11:55
    +3
    Kutipan saka Luminman
    Aku tansah percaya yen mung bensin sing bisa diduweni saka batu bara. Nanging, aku dudu ahli kimia ...


    Miturut proses Fischer-Tropsch, hidrokarbon apa wae bisa disintesis sacara umum, mung katalis sing cukup.
    Yuarovtsy padha drive bahan bakar diesel karo isi belerang nul saka gas sintesis lan gas alam.
  14. Kostadinov
    Kostadinov 29 September 2022 12:01
    +3
    Dheweke pengin nuduhake prototipe pisanan ing 20 April 1945, kanggo ulang tahun Hitler, lan produksi massal direncanakake kanggo musim panas. Mesthi, amarga kekalahan Jerman, iku tetep ing kertas.

    Akhire, padha temen maujud sing padha perlu akèh senjata mirah, lan ora rolas wunderwaffes, nanging padha hopelessly telat.
    Nanging sing paling nggumunake yaiku ora ana sing sinau saka kesalahan bencana iki. Lan padha nggawe kesalahan sing padha dina iki.
    1. Viktor Leningradets
      Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 04:53
      -1
      Akeh senjata murah yaiku Volkssturm. Pati massa saka komposisi pribadi karo efficiency kurang. Hetzer nyembah bakal diiseni menyang timah iki, kang mung mikir bab carane mlumpat metu saka iku, lan ora bab carane perang.
  15. Azat15
    Azat15 29 September 2022 15:29
    +3
    lan nang endi wae padha wrote sing mung kepinginan Maybach kanggo monopoli sumber mesin kanggo tank. Lan mesin diesel ora ngenalaken kanggo macem-macem alasan omong kosong kayata "transmisi banget rumit" (iki kasus karo tank Jerman!), "Duwe banget" (apa bedane yen ngadeg bebarengan lan kothak ing ngarep! ).
    1. geraet4501
      29 September 2022 17:49
      +2
      ora dileksanakake kanggo macem-macem alasan omong kosong kaya "transmisi sing rumit banget"

      Iku ora babagan komplikasi, nanging babagan kasunyatan manawa mesin diesel rata-rata ing rumah sakit kurang akal lan torsi sing luwih dhuwur. Iki tegese, kabeh liyane padha, transmisi bakal luwih abot lan luwih rumit.

      "dawa banget"

      Iki prihatin motor siji - MB 507 kanthi dawa 1720 mm lawan 1350 mm kanggo HL 230.

      (Apa bedane yen ngadeg bebarengan lan kothak ing ngarep!)

      Big - engine mung ora pas menyang kompartemen engine, lan apa prabédan ing kasus iki, gearbox ngarep utawa mburi? Ing taun 1943, Daimler-Benz ngusulake kanggo nyepetake MB 507 dadi V-8, nanging iki mbutuhake rework gedhe, mula ide kasebut ditinggalake. Sanajan ide kasebut apik, dheweke ngerti yen wis kasep.
  16. kig
    kig 29 September 2022 16:32
    -1
    Iku misale jek kula sing kabeh luwih prasaja: ing kahanan perang, iku perlu kanggo nindakake apa wis dikembangaké uga, diprodhuksi ing jumlah gedhe, wis spare parts apik lan wis dikuwasani ing operasi. Kita uga bisa nemokake conto pendekatan iki, contone, Tu-2 luwih apik tinimbang Pe-2, nanging padha dirilis meh kaping lima kurang.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Viktor Leningradets
      Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 05:02
      0
      Oh, ora ana veteran sing isih urip!
      Dheweke bakal pitutur marang kowe carane perang ing jenis ersatz, kaya Pe-2.
      Pe-2 - owah-owahan saka fighter menyang ngebom. Mula kabeh kekurangane: jarak cendhak, beban bom sing sithik, daya tahan sing sithik. Ya, lan dheweke mung kadhaptar minangka tukang ngebom nyilem - bar rem wis dibusak supaya piye wae Dodge Messerschmites. Cadangan kanggo modernisasi - nul!
      Kesalahan sing nggegirisi yaiku ngilangi TU-2 saka produksi ing taun 1942. Mesin iki pancen luar biasa, lan nalika disebarake ing produksi massal, pasukan kita nampa pesawat pengebom sing nggegirisi.
      1. kig
        kig 1 Oktober 2022 09:14
        -1
        Kutipan: Viktor Leningradets
        Dheweke bakal pitutur marang kowe carane perang ing jenis ersatz, kaya Pe-2
        Lha kok, ana buku Drabkin karo memoar pilot. Lan kasunyatan sing banget sawetara TU-2s diprodhuksi nalika perang mung nandheske paribasan "sing paling apik iku mungsuh saka apik".
        1. Viktor Leningradets
          Viktor Leningradets 1 Oktober 2022 16:36
          0
          Iku ora apik.
          Petugas personel kita (Gusti Allah ngaso nyawane) perang kabeh ing Pe-2. Aku percaya dheweke luwih saka kabeh tulisan pasca perestroika. Dheweke ngandhani (lan mungkasi perang ing Jerman minangka komandan skuadron) yen tugas utama Pe-2 yaiku mlumpat ing target, mbuwang bom ing ngendi wae saka penerbangan horisontal lan ngindari serangan Messers. Nanging babagan "Fokkers" ujar manawa iki minangka kuburan sing mesthi. Carane akeh kanca wis ilang!
          Banjur pindhah menyang TU-2 lan, ing kasunyatan, wis sinau lan njaga sistem nglawan pejuang lan bom ngarahake lan fly ora kanggo 200 km, nanging kanggo kabèh 1000.
          Dadi keputusan sing salah (ngomongake, Pe-2 ing seri gedhe, kenapa uga Tu-2) bali menyang kita sajrone perang kanthi kerugian abot lan efisiensi penerbangan bomber ngarep sing kurang.
  17. EULA
    EULA 8 Oktober 2022 20:26
    0
    Quote: wong pinter
    lan transmisi ngarep?

    Transmisi kasebut minangka wesi murah kanggo Jerman, sing digawe sajrone seminggu lan nglindhungi driver, sing luwih larang kanggo dilatih, lan luwih suwe. Nggawe tank anyar tinimbang sing rusak luwih cepet tinimbang mulang sopir kanggo ngganti sing mati.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 18. november 2022 10:26
      0
      Это определенная школа и традиции танкостроения. Плюс минус отработанная. И вполне не плохо себя показавшая. В то время традиционная компоновка не была аксиомой. Шел поиск оптимальной компоновки. С ростом толщин лобовой брони -переднее расположение трансмиссии стало критичным. Но это произошло в 44-45 годах, когнда принципиально менять схемы было не актуально. А в СССР Основные схемы на Т34 и КВ были сделаны до войны....А если взять противостояние наиболее массовых Т34 и Т-4 , то это средние танки и они были плюс минус схожи по характеристикам.
  18. Komentar wis dibusak.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. Zaurbek
    Zaurbek 18. november 2022 10:20
    0
    Младший объёмом 42 литра выдавал 700 л. с. продолжительное время, а старший объёмом 44 литра – 800 л. с. продолжительно и 1 000 л. с. на пределе.

    Вполне на уровне наших послевоенных дизелей на Т72....